Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χάσιμο κιλών εγκυμοσύνης

mkcm

Recommended Posts

Ναι, απεριόριστες τρώω. Ειδικά όταν κάνω πατάτες φούρνου (τις κόβω σαν τηγανιτές, στη λαδόκολα και πραγματικά βγαίνουν σαν τηγανιτές), αυγουλάκια και κατίκι, μούρλια..λέμε τώρα!

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 158
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• xena

xena 32 δημοσιεύσεις

• mkcm

mkcm 30 δημοσιεύσεις

• tsarli

tsarli 21 δημοσιεύσεις

• goody

goody 10 δημοσιεύσεις

Ναι, απεριόριστες τρώω. Ειδικά όταν κάνω πατάτες φούρνου (τις κόβω σαν τηγανιτές, στη λαδόκολα και πραγματικά βγαίνουν σαν τηγανιτές), αυγουλάκια και κατίκι, μούρλια..λέμε τώρα!

πωπωωωωω θα τρελαθώ λέμε! κι έτσι αδυνατίζεις; βρε σίγουρα;;;; αγαπημένα μου είναι αυτά, στην λαδόκολα πατάτες σαν τηγανιτές κομμένες αλλά και ολόκληρες όση ώρα ψήνονται τα υπόλοιπα λαχανικά... αυγά και τυρί επιτρέπονται;;;

Σ΄εχω τρελάνει, θα πάω να διαβάσω καλύτερα...

Καλησπέρα σας, είμαι πολυ καινούργια στο forυm αλλα επισης και πολυ καινουργια μαμα, εχω ενα μπεμπουλινο 5μιση μηνων. Διαβάζοντας το αρθρο σας πραγματικα μου αλλαξε λιγο η διαθεση, είναι ακριβως οτι με προβληματιζει απο την μερα που εμεινα εγκυος μεχρι και σημερα. Πρίν μείνω εγκύος με ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ προσπαθεια και πολυ ΠΕΙΝΑ και εγω και αντρας μου είχαμε φτασει στο επίθυμητο για μας βάρος. Εγω ειμαι 1,70 υψος και ήμουν 56 κιλα (αδύνατη αλλα μου άρεσα). Μένοντας εγκύος πήρα συνολικα 24 ολοκληρα κιλα (ημουν περισσοτερα και απο τον αντρα μου)και μετα την γεννα εχασα μονο τα 10(ο μπεμπης μου γεννηθηκε 4350).... εεεε εδω και 5μιση μηνες εχω σκαλωσει σε αυτα, ουτε πανω ουτε και κατω...αφηστε που γεννησα με μια φιλη μου με διαφορα ενα μηνα κ τα ιδια κιλα ακριβως κ εκεινη τα εχει χασει ολα.... επισης ειχα τεραστια κοιλουμπα με αποτελασμα να εχει κρεμασει και εγω να σαλτερνω καθε φορα που την βλεπω...Το μπεμπουλη μου τον θηλαζω αποκλειστικα και ζωη να εχει ειναι φαγανουτσικο το παιδακι μου με αποτελεσμα χωρις τα καθιερωμενα ρυζια,πατατες,μακαρονια και τραχανα το γαλα μου του ειναι ισα ισα...μολις κανω την παραμικρη προσπαθεια να προσεξω λιγο νιωθω οτι το μωρο θελει κι αλλο γαλα....εχω απελπιστει πραγματικα...και πλησιαζει κ το καλοκαιρι κ του παιδιου μου του αρεσει το νερο δηλαδη θα πρεπει να πηγαινουμε στη θαλασσα....ααχ δε μπορω..μονο που θα το σκεφτω με πιανει απογοητευση...τουλαχιστον διαβαζοντας το αρθρο καταλαβα οτι δεν ειμαι μονη μου κ καθε σκεψη μου εχει προβληματισει και καποιον αλλο...και μονο γι'αυτο ευχαριστω.....

Καλησπέρα σας, είμαι πολυ καινούργια στο forυm αλλα επισης και πολυ καινουργια μαμα, εχω ενα μπεμπουλινο 5μιση μηνων. Διαβάζοντας το αρθρο σας πραγματικα μου αλλαξε λιγο η διαθεση, είναι ακριβως οτι με προβληματιζει απο την μερα που εμεινα εγκυος μεχρι και σημερα. Πρίν μείνω εγκύος με ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ προσπαθεια και πολυ ΠΕΙΝΑ και εγω και αντρας μου είχαμε φτασει στο επίθυμητο για μας βάρος. Εγω ειμαι 1,70 υψος και ήμουν 56 κιλα (αδύνατη αλλα μου άρεσα). Μένοντας εγκύος πήρα συνολικα 24 ολοκληρα κιλα (ημουν περισσοτερα και απο τον αντρα μου)και μετα την γεννα εχασα μονο τα 10(ο μπεμπης μου γεννηθηκε 4350).... εεεε εδω και 5μιση μηνες εχω σκαλωσει σε αυτα, ουτε πανω ουτε και κατω...αφηστε που γεννησα με μια φιλη μου με διαφορα ενα μηνα κ τα ιδια κιλα ακριβως κ εκεινη τα εχει χασει ολα.... επισης ειχα τεραστια κοιλουμπα με αποτελασμα να εχει κρεμασει και εγω να σαλτερνω καθε φορα που την βλεπω...Το μπεμπουλη μου τον θηλαζω αποκλειστικα και ζωη να εχει ειναι φαγανουτσικο το παιδακι μου με αποτελεσμα χωρις τα καθιερωμενα ρυζια,πατατες,μακαρονια και τραχανα το γαλα μου του ειναι ισα ισα...μολις κανω την παραμικρη προσπαθεια να προσεξω λιγο νιωθω οτι το μωρο θελει κι αλλο γαλα....εχω απελπιστει πραγματικα...και πλησιαζει κ το καλοκαιρι κ του παιδιου μου του αρεσει το νερο δηλαδη θα πρεπει να πηγαινουμε στη θαλασσα....ααχ δε μπορω..μονο που θα το σκεφτω με πιανει απογοητευση...τουλαχιστον διαβαζοντας το αρθρο καταλαβα οτι δεν ειμαι μονη μου κ καθε σκεψη μου εχει προβληματισει και καποιον αλλο...και μονο γι'αυτο ευχαριστω.....

Καταρχάς να σου ζήσει το μωράκι σου... από την πλευρά μου θα σε συμβούλευα όσο θηλάζεις να αφήσεις το θέμα "δίαιτα" στην άκρη.. από την άλλη είναι λογικό όταν μία γυναίκα γεννάει να αλλάζει το σώμα της... καταλαβαίνω ότι ενώ μια ζωή ήσουν αδύνατη να χαλιέσαι με τα παραπανίσια κιλά.. λάβε υπόψη σου ότι όταν με το καλό περπατήσει το μωράκι σου (αν είναι ζωηρούλης όπως ήταν ο δικό μου) κάποια κιλά θα τα χάσεις από το τρέξιμο (το δικό σου εννοώ που θα τον κυνηγάς) :-P από εκεί και πέρα όταν τελειώσεις με τον θηλασμό μπορείς να ξεκινήσεις ισορροπομένη διατροφή / άσκηση / εάν έχεις χρόνο και κανένα γυμναστηριο και να δεις που θα επανέλθεις.. όσο για το καλοκαίρι? φέτος, παρεό :-P προέχει το μωράκι σου τώρα, το σώμα το φτιάχνεις μετά... σάμπως και όσοι κυκλοφορούν στην παραλία όλοι μοντέλα είναι??

Συμφωνω με την elenip, τα κιλα σιγουρα θα τα χασεις καποια στιγμη, τωρα ομως προεχει το μωρουδακι σου!! Και στην παραλια να μην κομπλαρεις, παιδακι γεννησες, φυσιολογικο ειναι να εχεις παραπανω κιλα!

Παντως εγω μονο με τον θηλασμο τα εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης, απλα προσπαθησε να μην τρως πολυ σαβουρα (εγω ειχα πλακωσει τα βουτηματα, αυτα τα μπισκοτακια με τη μαρμελαδα αναμεσα!) κατα τα αλλα φαε και ευχαριστησου το μωρακι σου και απο του χρονου διαιτα! :)

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία. Μετά από δύο εγκυμοσύνες και τρία χρόνια από την τελευταία, δεν έχω το σώμα που είχα πριν τα παιδιά μου. Δεν έχει να κάνει τόσο με τα κιλά όσο με την αλλαγή σε συγκερκιμένα σημεία του σώματος (π.χ. περιφέρεια). Υπήρχαν κάποια ρούχα στη ντουλάπα μου που το πήρα απόφαση ότι δεν θα ξαναφορέσω και τα έδιωξα. Κάποια άλλα που μου έρχονταν καλά πριν τα παιδιά, μου κάνουν τώρα ίσα-ίσα και κάποια που μου ήταν λίγο φαρδιά, τώρα μου έρχονται κανονικά. Ξέρω ότι θα έπρεπενα ξεκινήσω γυμναστική, αλλά με τη δουλειά και τα παιδιά δεν προλαβαίνω. Κατά τα λοιπά, μην αγχώνεστε όσες γεννήσατε πρόσφατα, υπάρχει πάντα χρόνος να χαθούν τα κιλά...αν θυμάμαι καλά, εγώ τα έχασα σε 7-8 μήνες πάνω κάτω...χωρίς κάποιες αλλαγές στη διατροφή μου -και πρέπει εδώ να πω ότι λατρεύω τα γλυκά και μισώ τα λιπαρά σε κάθε μορφή τους. Ο θηλασμός σίγουρα βοηθάει στην απώλεια κιλών! Κατά τα λοιπά, υπομονή κορίτσια... Και κάτι τελευταίο:όσες γυναίκες ξέρω με παιδιά, όλες μα όλες, μετά τις εγυμοσύνες τους ήρθαν περίπου στα ίδια που ήταν και πριν..δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια που να ήταν αδύνατη και να έγινε παχύσαρκη μετά τις εγκυμοσύνες...

Θα ήθελα να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία. Μετά από δύο εγκυμοσύνες και τρία χρόνια από την τελευταία, δεν έχω το σώμα που είχα πριν τα παιδιά μου. Δεν έχει να κάνει τόσο με τα κιλά όσο με την αλλαγή σε συγκερκιμένα σημεία του σώματος (π.χ. περιφέρεια). Υπήρχαν κάποια ρούχα στη ντουλάπα μου που το πήρα απόφαση ότι δεν θα ξαναφορέσω και τα έδιωξα. Κάποια άλλα που μου έρχονταν καλά πριν τα παιδιά, μου κάνουν τώρα ίσα-ίσα και κάποια που μου ήταν λίγο φαρδιά, τώρα μου έρχονται κανονικά. Ξέρω ότι θα έπρεπενα ξεκινήσω γυμναστική, αλλά με τη δουλειά και τα παιδιά δεν προλαβαίνω. Κατά τα λοιπά, μην αγχώνεστε όσες γεννήσατε πρόσφατα, υπάρχει πάντα χρόνος να χαθούν τα κιλά...αν θυμάμαι καλά, εγώ τα έχασα σε 7-8 μήνες πάνω κάτω...χωρίς κάποιες αλλαγές στη διατροφή μου -και πρέπει εδώ να πω ότι λατρεύω τα γλυκά και μισώ τα λιπαρά σε κάθε μορφή τους. Ο θηλασμός σίγουρα βοηθάει στην απώλεια κιλών! Κατά τα λοιπά, υπομονή κορίτσια... Και κάτι τελευταίο:όσες γυναίκες ξέρω με παιδιά, όλες μα όλες, μετά τις εγυμοσύνες τους ήρθαν περίπου στα ίδια που ήταν και πριν..δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια που να ήταν αδύνατη και να έγινε παχύσαρκη μετά τις εγκυμοσύνες...

Mόλις γνώρισες μία!! Μετά τη γέννα, σε 15 περίπου μήνες πήρα 10 κιλά!! Και τώρα προσπαθώ να χάσω..

sLvDp3.png

Βρε κοριτσια καλα τα λετε εσεις και σιγουρα εχετε και δικιο αυτη τη στιγμη εχει πανω απ'ολα το παιδακι μου δεν το συζητω καθολου αυτο ομως που απογοητευει τελειως ειναι οτι ουτε στην εγκυμοσυνη μου εκανα κρεπαλες ουτε κ τωρα το μονο που αλλαξα ειναι οτι τρωω βραδινο και αυτο γιατι ο μικρος μου ΠΕΙΝΑΕΙ ξυπναει ακομα 2-3-4 φορες την νυχτα.Οτι θα τα χασω θα τα χασω καποια στιγμη με το πεισμα που με δερνει αλλα ειναι αυτο το πρωτο σοκ. Να ρωτησω ομως κατι, ακουσα οτι το χασιμο των κιλων εχουν να κανουν και με το πως γεννησες δηλαδη φυγιολογικα ή καισαρικη. Εγω γεννησα με καισαρικη και η φιλη μου που σας ελεγα φυσιολογικα, εχετε ακουσει κατι εσεις? ισχυει κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια καλα τα λετε εσεις και σιγουρα εχετε και δικιο αυτη τη στιγμη εχει πανω απ'ολα το παιδακι μου δεν το συζητω καθολου αυτο ομως που απογοητευει τελειως ειναι οτι ουτε στην εγκυμοσυνη μου εκανα κρεπαλες ουτε κ τωρα το μονο που αλλαξα ειναι οτι τρωω βραδινο και αυτο γιατι ο μικρος μου ΠΕΙΝΑΕΙ ξυπναει ακομα 2-3-4 φορες την νυχτα.Οτι θα τα χασω θα τα χασω καποια στιγμη με το πεισμα που με δερνει αλλα ειναι αυτο το πρωτο σοκ. Να ρωτησω ομως κατι, ακουσα οτι το χασιμο των κιλων εχουν να κανουν και με το πως γεννησες δηλαδη φυγιολογικα ή καισαρικη. Εγω γεννησα με καισαρικη και η φιλη μου που σας ελεγα φυσιολογικα, εχετε ακουσει κατι εσεις? ισχυει κατι τετοιο?

όχι, δεν έχει σχέση ο τρόπος τοκετού με την μετέπειτα επιστροφή στη φόρμα μας

απλά μετά από καισαρική δεν μπορείς να κάνεις τόσο σύντομα γυμναστική, αλλά μιλάμε για το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό, μετά από 2-3 μήνες μπορείς να κάνεις τα πάντα

Απ΄όσο ξέρω κι εγώ δεν υπάρχει διαφορά. Γενικά αυτό που ήθελα να σημειώσω είναι ότι με την καισαρική και αν δεν κάνεις γυμναστική (εγώ δυστυχώς πέρα από περπάτημα δεν κατάφερα ακόμα να χωρέσω στο πρόγραμμα γυμναστική), μένει μια μικρή κοιλίτσα, μπάκα να την πώ, στο σημείο της τομής, κι αυτό όχι σε όλες τις γυναίκες.

Αυτό που κατάλαβα από την εμπειρία μου (από ένα παιδάκι), είναι ότι ακόμα κι αν θηλάζεις πρέπει να τρώς κανονικά αλλά όχι απαραίτητα παχυντικά. Δηλαδή πρέπει να τρώς τις πρωτεϊνες, τα φρούτα και τα λαχανικά σου, τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά μετρημένα. Αν δηλαδή κάνεις διατροφή (συνδυασμούς κρέατος με σαλάτα στα κύρια γεύματα και φρούτα, γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, ελαφρά υγιεινά σνακς στα ενδιάμεσα γεύματα, και πολύ πολύ νερό) κάνεις ό,τι καλύτερο για τον θηλασμό, και για το σώμα σου. Επίσης, εγώ παρατήρησα να αρχίσω να χάνω τα τελευταία κιλά αφού μου ήρθε περίοδος (μετά τους 6 μήνες)

jTosp2.png

Σόρυ κορίτσια που χάθηκα, αλλά την τελευταία εβδομάδα είμαστε οικογένειακως χάλια, γριπες, ωτιτιδες, κλπ.

Βέβαια, ατκινς δεν έπαιξε, γιατί με πυρετό στο φουλ είχα ανάγκη κάτι να με κρατήσει. Αλλά πάλι καλα έχασα άλλο ένα κιλακι!!!

Τώρα για δίαιτα και θηλασμό έχω να πω, ότι θελει προσοχη. Η διατροφικές ανάγκες εξαρτώνται τοσο από τις οργανικές όσο και από τις ψυχολογικές ανάγκες και είναι καλύτερα να τα χάσουμε λίγο πιο μετά παρά να πιεστουμε, καθότι ο θηλασμός είναι όσο να 'ναι απαιτητική διαδικασία.

Θα επανέλθω δριμύτερη εφόσον γειανουμε όλοι.

Φιλιά και κρατήστε το τοπικ ζωντανό για έμπνευση!!!!! :cool:

Με αυστηρό πρόγραμμα διατροφής εδώ και 3 βδομάδες, δεν έχει επηρεαστεί καθόλου ο θηλασμός. Βέβαια είμαστε 16 μηνών, οπότε δεν θηλάζει όλη μέρα. Δευτέρα κλείνω 3 εβδομάδες και ζυγίζομαι. Θα ενημερώσω!

Καλή δύναμη σε όλες μας!

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα δριμύτερη και υγιής - όλοι μας δηλαδή. Απολογισμός εβδομάδας: εννοείται ότι δεν έκανα άτκινς. Έπρεπε να φάω κανένα φρουτάκι, κλπ., έφαγα και μισό σουβλάκι και χθες είχε το πάρτυ γεννεθλίων της μπουμπούς και έβαλα την ελεύθερη μέρα.

Ε, δεν έχασα 3 κιλά, αλλά 1 κιλάκι το έχασα. Σε 2 εβδομάδες λοιπόν 4 κιλάκια.

Σήμερα, ξαναρχίζω άτκινς ελπίζοντας σε αποτελέσματα καλύτερα.

Πάντως το τζινάκι έχει χαλαρώσει αρκετά και τα μπούτια πάνω από το γόνατο (όχι στην περιφέρεια :mrgreen:) έχουν μαζέψει.

• 2 εβδομάδες μετά...

Μανούλες να σας ρωτήσω.. σε 2 εβδομάδες το μπεμπούλι μου ξεκινάει τις κρέμες οπότε και εγω θα μπορέσω να ξεκινήσω καμιά δίαιτα,σκέφτομαι την ατκινς εχω όμως πολλές απορίες όπως πχ όποια θηλάζει ξεκινάει απο την 2η φάση, αυτο ισχυεί?και αλλες πολλες εχω που μπορω να διαβάσω για αυτην, μπορει καποια απο εσάς να με βοηθήσει? ευχαριστω πολύ.

Καταρχήν, χρόνια πολλά σε όλες.

Φυσικά, οι γιορτές έφεραν μαζί τους το φαΐ και η δίαιτα πήγε στον αγύριστο. Δευτέρα σήμερα και ξεκινάω πάλι δυναμικά την ατκινς, ελπίζοντας.... Άλλωστε γιορτές δε θα έχουμε σύντομα ξανά.

Xriiisa μου, παρότι είμαι φανατική υπέρμαχος της άτκινς, προσωπικά θεωρώ ότι όταν θηλάζεις θα πρέπει να ακολουθείς ένα διατροφολόγιο πολύ πιο ισορροπημένο, όπως αυτό της 4ης φάσης της άτκινς. Νομίζω, ότι τόσο η περίοδος της εγκυμοσύνης, όσο και της γαλουχίας θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις ομάδες τροφίμων, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Τώρα, μπορείς φυσικά να ρωτήσεις και το γυναικολόγο σου ή τον παιδίατρό σας για καλύτερη κατατόπηση.

Καλημέρα, χρόνια πολλά, χριστός ανέστη, μαζί ανέστη και η λαιμαργία μου που έχω φάει τα κουλουράκια που έφτιαξα και τα 5 σοκολατένια αυγά των μωρών μου ( :oops::oops::oops::oops::oops: ) με κρέπες λαχταριστές.... αχχ...

Τέλος πάντων, είχα χάσει 3 πριν την ανάσταση. Δεν έχω ζυγιστεί ακόμη, σίγουρα θα τα ξαναπήρα, όμως σήμερα ξεκινώ και πάλι.

Χρύσα, εγώ αφού γέννησα τα έχασα όλα. Με τον θηλασμό όμως τα ξαναπήρα. Γιατί; Γιατί πήγα να χάσω λίγο ή να κάνω διατροφές κλπ και σε εμένα προσωπικά αμέσως μειωνόταν το γάλα ή γινόταν διάφανο, έτσι αναγκαστικά έτρωγα αρκετά για να επανέλθει και έπαιρνα λιγο βάρος. Πολύ λίγο κάθε φορά και έτσι πάχυνα.

Γνώμη μου; άσε τις δίαιτες. απομακρύνσου μόνο απ΄τα γλυκά και τα πολύ λιπαρά (κρέμες γάλακτος πχ) όσο θηλάζεις.

mkcm καλή εβδομάδα και εύχομαι να χάσεις όσα θέλεις..έγω συνολικά στην εγκυμοσύνη πήρα 24 βγαίνοντας εχασα τα 12 και 6 μήνες τώρα είμαι στάσιμη γιατί όπως ξαναείπα τρώω για να εχω γάλα...μπορώ όμως να ξεκινήσω απο την 4η φάση και μόλις σταματήσω το θηλασμό να πάω στην πρώτη φάση για την κανονική πλέον δίαιτα?

xena τώρα αν σου πω ότι τα κιλά τα πήρα χωρίς να πω ότι έτρωγα ιδιαίτερα ούτε πολλά γλυκά ούτε πολλά λιπαρά ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε κ τώρα...το μόνο που άλλαξα είναι τα βραδινό που δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί ο μκρός μου ξυπνάει την νύχτα 2-3 φορές και τρώει γι'αυτο έχω απελπιστεί....

Φυσικά όμως πάνω απο τα κιλά μου είναι το μώρο μου και όσο η τροφή του και η ανάπτυξή του εξαρτάται απο εμένα βλακείες δεν θα κάνω... θέλω να ξεκινήσω μόλις σταματήσω το θηλασμό ή τουλάχιστον μόλις μπούν όλες οι κρέμες στην διατροφή του...

xena τώρα αν σου πω ότι τα κιλά τα πήρα χωρίς να πω ότι έτρωγα ιδιαίτερα ούτε πολλά γλυκά ούτε πολλά λιπαρά ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε κ τώρα...το μόνο που άλλαξα είναι τα βραδινό που δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί ο μκρός μου ξυπνάει την νύχτα 2-3 φορές και τρώει γι'αυτο έχω απελπιστεί....

Φυσικά όμως πάνω απο τα κιλά μου είναι το μώρο μου και όσο η τροφή του και η ανάπτυξή του εξαρτάται απο εμένα βλακείες δεν θα κάνω... θέλω να ξεκινήσω μόλις σταματήσω το θηλασμό ή τουλάχιστον μόλις μπούν όλες οι κρέμες στην διατροφή του...

Μην απελπίζεσαι καλέ, κάθε μωράκι που θηλάζει ξυπνά και τρώει μες τη νύχτα, κυρίως ωσπου να ξεκινήσει να τρώει στέρεες. Τυχερό μωρό είναι το μωρό που θηλάζει - τέλος!!!

Εγώ απλά σου επισημαίνω αυτό που ισχύει για τον οργανισμό μου: Δίαιτα + θηλασμός = είτε αποθηλασμός - είτε παραπανίσια κιλά λόγω συχνού επαναθηλασμού. Ανήκω σε αυτή την κατηγορία.

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, ξέρω κοπέλες που ότι και να τρώνε ή να μην τρώνε - γάλα έχουν (βλ. τυχερέεεεες μπεμπούλα και τσάρλυ!!! )

Στο 8μηνο θήλαζα - και πάλι αν δεις την πρώτη σελίδα νομίζω το αναφέρω: πήγε παλι να μου κοπεί που σταμάτησα απλά και μόνο να τρώω υδατάνθρακες. Κάνε λίγο υπομονή.. Θα πας στην παραλία με ένα τόσο δα μωράκι και νομίζεις θα κοιτάξει κανείς να δει αν η μαμά έχει ψωμάκια;;;;;;; :? Ολοι το μωράκι θα θαυμάζουν και θα λένε μπράβο στη μανούλα που θηλάζει ακόμη! :-D

Δεν απελπιζομαι και σίγουρα έχεις δίκιο..ομώς δεν με νοιάζει τι θα δουνε οι άλλοι εγώ είναι το θέμα τι βλέπω....αχχαχαχααχ.....και αυτο σου είπα γιατι, έκανα πολυ κόπο μέχρι να φτάσω στο επιθυμητό πρίν την εγκυμοσύνη και ξαφνικά είμαι με αυτα που έχασα +10 παραπάνω.... ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσω όμως να την κάνω είναι το μονο σίγουρο αλλα μάλλον μέσα στο καλοκαίρι..Δυστυχώς ή ευτυχώς ανοίκουμε σε αυτην την κατηγορία, τι να κάνουμε όμως...ας είναι τα παιδάκια μας καλα και ας τρώνε ακόμα καλύτερα.. :) τουλάχιστον έχω την συνείδηση μου καθαρή ότι έκανα 'οτι καλύτερο για το μωρό μου....

Χρόνια πολλα και απο μενα. Εγώ στις γιορτές κρατήθηκα και δεν έφαγα. Το αποτέλεσμα λοιπόν: σήμερα έκλεισα 5 εβδομάδες και μπήκα στην 6η. Έχω χάσει σύνολο 10,5 κιλά (από 75-64,5). Έχω ακόμη να χάσω 10-15 κιλά. Βέβαια σκέφτομαι να εισάγω σιγά σιγά μια μέρα την εβδομαδα σαβουροφαγια (με τα γνωστά, παγωτακι, γλυκάκι, πίτσα) γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι. Το γαλα μια χαρά, δεν μειώθηκε, βέβαια το ξανααναφερω ότι ο μικρός έχει μεγαλώσει, είναι 16,5 μηνών. Όσο σκέφτομαι ότι στην εογκυμοσύνη πήρα λίγα κιλά (6-7 περιπου) και τα υπόλοιπα 10 τα πήρα μετά τη γέννα, καθισμένη ολη μέρα στο κρεβάτι και θηλαζοντας και καταβροχθιζοντας ταυτόχρονα τα πάντα, νευριαζω πολύ με τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να αφεθω τόσο πολύ και να ταλαιπωρουμαι τώρα με διατροφες

sLvDp3.png

Χρόνια πολλα και απο μενα. Εγώ στις γιορτές κρατήθηκα και δεν έφαγα. Το αποτέλεσμα λοιπόν: σήμερα έκλεισα 5 εβδομάδες και μπήκα στην 6η. Έχω χάσει σύνολο 10,5 κιλά (από 75-64,5). Έχω ακόμη να χάσω 10-15 κιλά. Βέβαια σκέφτομαι να εισάγω σιγά σιγά μια μέρα την εβδομαδα σαβουροφαγια (με τα γνωστά, παγωτακι, γλυκάκι, πίτσα) γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι. Το γαλα μια χαρά, δεν μειώθηκε, βέβαια το ξανααναφερω ότι ο μικρός έχει μεγαλώσει, είναι 16,5 μηνών. Όσο σκέφτομαι ότι στην εογκυμοσύνη πήρα λίγα κιλά (6-7 περιπου) και τα υπόλοιπα 10 τα πήρα μετά τη γέννα, καθισμένη ολη μέρα στο κρεβάτι και θηλαζοντας και καταβροχθιζοντας ταυτόχρονα τα πάντα, νευριαζω πολύ με τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να αφεθω τόσο πολύ και να ταλαιπωρουμαι τώρα με διατροφες

ΜΠΡΑΒΟ! Θα είσαι υπέρκομψη στις εκλογές!!! Συγχαρητήρια!

--> Να βάλεις κρεατάκι στη διατροφή σου. Από αντοχές όλα καλά;

Γεια σας και απο μενα! Αφου περασαν οι τρεις πρωτοι δυσκολοι μηνες, αποφασισα να μπω κι εγω στο κλαμπ! Δεν πηρα πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη γιατι ειχα απο πριν παραπανω κιλα. Αποφασισα ομως να ξεκινησω μια πιο υγειηνη διατροφη γιατι δεν παει αλλο. Εβαλα εξι γευματα τη μερα, με σνακ φρουτα η λιγα αψητα αμυγδαλα και καλο πρωινο. Και η αληθεια ειναι εχω ενθουσιαστει γιατι καθομαι το πρωι με την ησυχια μου και τρωω το πρωινο μου, που σημερα πχ ηταν μια φετα ψωμι με μαργαρινη, ενα αυγο βραστο και ενα καφεδακι. Και αποφασισα ενα βραδυ τη βδομαδα να τρωω μια σαβουριτσα, πχ καλαμακια σουβλακια η ενα κομματι πιτσα. Η αληθεια ειναι φοβαμαι να κοψω αρκετο φαγητο γιατι φοβαμαι για το γαλα. Απλα εστιαζω στο υγειηνο, γιατι να πω οτι συνηθιζα να τρωω μεγαλες ποσοτητες αλλα και ανθυγειηνες.. Αυτα απο μενα, κλη επιτυχια και καλη συνεχεια σε ολες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...