Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ

Recommended Posts

Εμείς δεν είχαμε αγοράσει καθόλου καθισματάκι φαγητού. Η μικρή έτρωγε στο καρότσι ή καθιστή στον καναπέ (πολύ εύκολο παιδί όμως και δε λέρωνε καθόλου). Δεν είχαμε πάρει καθισματάκι, γιατί εκείνο τον καιρό θα ήταν ένα παραπάνω έξοδο για μας κι αφού είχαμε βολευτεί έτσι, δεν μας έλειψε. Έξω έτρωγε στο καροτσάκι και πιο μετά σε καρέκλα. 

Αν στην παρούσα φάση είχα μωρό, θα αγοραζα. Μάλιστα, το θεωρώ πολύ ωραία ιδέα για δώρο είτε κανονικό είτε φορητό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία λύση πάντως είναι κάποια φορητά που κλείνουν και γίνονται τσαντάκια που κρεμιoύνται στον ώμο και έχουν και θήκη που μπορεί να χωρέσει π.χ. δύο πάνες, μωρομάντιλα, μια αλλαξιά και ένα παγούρι. Εμένα μου είχαν κάνει ένα τέτοιο της munchkin δώρο στα πρώτα γενέθλια του γιου μου (είναι από 1 έτους και πάνω) και από τότε το παίρνω για δώρο σε βαφτίσεις πολύ τακτικά.

19 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Δεν είπα πουθενά καλέ να τρώνε ξαπλωμένα, αυτονόητο είναι αυτό! Αν εννοείς για το αυγό που είπα, κάπως στεκόταν σε αυτή τη βάση και δεν είχε καθόλου κλίση προς

Το "ξαπλωμένα" το αναφερα γιατί κάπου διάβασα πως τρώνε στο ρηλαξ. Το δικό μας είχε δυο θέση μία ξαπλωτη κ μία "ημιξαπλωτη" κ δεν το θεωρούσα κατάλληλο. Μάλλον υπάρχουν κι άλλα με πιο καθιστη θέση. 

Το αυγό σας κατάλαβα πως είχε σταθερή βαση. Ανεφερα την επικινδυνότητα του γιατί κάποια μαμά μπορεί σαν κι εμένα να θεωρήσει πως στεκεται καλά χωρις βάση αλλα αν αλλάξει το κέντρο βάρους του με ένα ανασηκωμα του μωρού ανατρέπεται. 

16 ώρες πρίν, little lamb είπε:

υπάρχουν σπίτια που ακόμα και οι καρέκλες της τραπεζαρίας είναι κάτι πολύ μοντέρνες τύπου πολυθρονίτσα! Ή γενικώς υφασμάτινες οπότε για φαγητό...δεν

Ναι τέτοιες έχουμε κι εμείς κι όχι τις τύπου ταβέρνας αλλά μου φανηκαν πιο κατάλληλες για την μετάβαση γύρω στον ενάμιση χρόνο. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...