Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαρος εμβρυου στην 32 εβδομαδα

Recommended Posts

DREAMCACHER τα εβαλαν σε θερμοκοιτηδα τα μωρακια σου οταν γεννηθηκαν?? παντως πολυ προωρα αλλα αφου ειναι γερα αυτο εχει σημασια! ναναι καλα παντα τα μωρακια σου και εσυ νασαι παντα ευτυχισμενη! :P

uiphp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 286
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναί, ναί σίγουρα θα έχει πάρει!

Θα περιμένουμε να μας πείς όταν επιστρέψεις την Τρίτη.

Άντε με το καλό να έρθουνε τα μπεμπάκια μας! :D

Λοιπόν, όλα καλά. Γύρισα από γιατρό και μου είπε οτι είναι μεταξύ

2800-3000gr.

Θα πάρει κι άλλο γιατί ο τοκετός δεν προβλέπεται σύντομα, λόγω του οτι δεν έχει γίνει ακόμα εμπέδωση του μωρού...

Ναι, με το καλό τα μπεμπάκια και με έναν πόνο!!!!

:):)

Μεγαλωσαμε και εμεις αρκετα. Την Τριτη που πηγαμε στο γιατρο η μπουμπουκιτσα ηταν 2.000 κιλά με εβδομαδα κυησης 31 και 2. Ολοκληρη γυναικα. Ανυπομονω να την κρατησω στην αγκαλια μου. Μακαρι σε να πανε ολα καλα μεχρι το τελος!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, όλα καλά. Γύρισα από γιατρό και μου είπε οτι είναι μεταξύ

2800-3000gr.

Θα πάρει κι άλλο γιατί ο τοκετός δεν προβλέπεται σύντομα, λόγω του οτι δεν έχει γίνει ακόμα εμπέδωση του μωρού...

Ναι, με το καλό τα μπεμπάκια και με έναν πόνο!!!!

:):)

Μπράβοοοοοοο!

Είδες όλα μια χαρούλα μας πήγανε μέχρι τώρα!

Άντε με το καλό όλες μας να αγκαλιάσουμε τα μπεμπουλίνια μας! :D:D:D:D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Σημερα καναμε κι εμεις το ντοπλερ μας!Ειμαι στην 32 εβδ.+1 και το αποτελεσμα ηταν 1.701 γραμμαρια!φυσιολογικος αλλα σχετικα μικρος ο μπουμπουκος μου!χαρμα οφθαλμων κοριτσια!αχ αχ αχ ερωτας.....

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 32η ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ι ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ... ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΜΙΚΡΗ ΙΤΑΝ 1444 ΓΡ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΒΕΡΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ... ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ....ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!!! :D

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Έμένα στον προηγούμενο υπέρηχο (30 εβδ+2 ημ.) ήταν 1482 γραμμάρια. Καλό δεν ήταν ? Εχω την Πέμπτη πάλι ραντεβού για το ντοπλερ (33εβδ. + 5 ημ.) και θα δούμε πόσο έχουμε πάει. Πάντως μας είχε πεί ο γιαρός πως θα έχει σχεδόν διπλασιαστεί το βάρος του μέχρι τότε!! :D

cceXp3.png

pcTFp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...
Ο γιόκας μου την 32η εβδομάδα ήταν 2350! Το έψαξα σήμερα επίτηδες για να θυμηθώ πόσο ήταν, γεννήθηκε μεγάλο μωρό, τέλη 37ης με καισαρική λόγο προεκλαμψίας, ήταν 3670 γρ και 54 πόντους ύψος.

Τώρα στα διδυμάκια μας στο πρώτο μας doppler που το κάναμε 29+1 τα ζουζούνια ήταν από 1500γρ το καθένα, την 34η εβδομάδα θα κάνουμε το επαναληπτικό μας για να δούμε πότε γεννάμε, αν και ο γιατρός είπε ότι θα γεννήσω με καισαρική το αργότατο ως 1/3 δηλαδή 36+4...

Τώρα στα διδυμάκια μας στο πρώτο μας doppler που το κάναμε 29+1 τα ζουζούνια ήταν από 1500γρ το καθένα, την 34η εβδομάδα θα κάνουμε το επαναληπτικό μας για να δούμε πότε γεννάμε, αν και ο γιατρός είπε ότι θα γεννήσω με καισαρική το αργότατο ως 1/3 δηλαδή 36+4...

Γιατί το λέει αυτό; Παράξενο μου φαίνεται να ξέρει από τώρα... :?::?:

Εμείς μετράγαμε τις μέρες... άντε λέγαμε... δε γεννάω στις επόμενες 1-2 μέρες. Περνούσαν εκείνες.. μετά λέγαμε άντε 1-2 ακόμα. Έτσι έφτασα στις 38 εβδομάδες. Και να σκεφτείς είχα συσπάσεις στον 7ο κάθε 10'. Και δε σταμάτησαν (βέβαια ελατώθηκαν κάπως, αλλά ήταν και πάλι πολλές) μέχρι τέλους.

Όσο για το θέμα: 33+4, 2370 γρ.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Δεν ξέρω καρδιά μου, ίσως γιατί οι πλακούντες αυτή τη στιγμή έχουν ήδη ωρίμανση grade 2 προς 3, βέβαια στον γιο μου 30η εβδομάδα είχα καραμπάμ 3 και γεννήθηκε κοτζάμ παίδαρος, πάντως δεν είναι διαθετιμένος να με αφήσει πέραν του τέλους Φεβρουαρίου... Καταλυτική ημερομηνία πάντως θα πάρουμε στον επόμενο υπέρηχο...

Οκ.. απλά είχα απορία :)

Φυσικά ο γιατρός που σε παρακολουθεί ξέρει καλύτερα. Σου εύχομαι όλα με το καλό! Και δυό ακόμα γερά γερά παιδάκια! :D

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Οκ.. απλά είχα απορία :)

Φυσικά ο γιατρός που σε παρακολουθεί ξέρει καλύτερα. Σου εύχομαι όλα με το καλό! Και δυό ακόμα γερά γερά παιδάκια! :D

ευχαριστώ γλυκούλα μου (ανταποδίδω τις ευχές :D )

πάντως εδώ που τα λέμε ξέρεις τι σκεπτόμουν σήμερα το πρωί; έλεγα αφού μου είπε ότι θα μπω με καισαρική μέχρι την 1η Μάρτη (όπου είναι Κυριακή) σκεφτόμουν να του πω να με αφήσει μέχρι Τρίτη 3/3 (πρώτα ο Θεός) για να είναι 37 εβδομάδων.... θα δείξει :D

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμένα ο μπεμπάκος πριν λίγες μέρες που πήγαμε στον γιατρο, 32+4 ήταν 1700 γρ. Δεν τον λες μεγάλο αλλά ο γιατρός μας είπε ότι όλα πάνε καλα, τροφοδοτείται καλά από τον πλακούντα και μεγαλώνει μια χαρά το αγοράκι μου! :):) (τελείως χαζομαμά είμαι μου φαίνεται) :)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ DOPPLER 32 ΚΑΙ 1 ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 1800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!!!!

:lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Εγώ κορίτσια έκανα το doppler 32w+1d και η μπέμπα ήταν 2,100. Μοσχαράκι δηλαδή κανονικό.Ο πλακούντας έδειξε grade II. Αυτά σε συνδυασμό λέτε να σημαίνουν πρόωρο τοκετό? Ανυσυχω γιατί ο γιατρός μου μου είπε να επαναλάβω την καμπύλη σακχαρου όταν είχε δει πριν λίγο καιρό τα κιλά του μωόύ( 30w ήταν 1600g) παρόλο που η πρώτη ήταν μία χαρά. Τι μπορεί να φοβάται?

Τι μπορεί να φοβάται?

Τα πάντα και τίποτα! :D Το να έχει το νου του και να σε παρακολουθεί πιο στενά δε σημαίνει πως κάτι τρέχει. Σίγουρα έχει κάποιο λόγο για αυτόν τον παραπάνω έλεγχο, αλλα δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο να αγχωθείς για αυτό. Αν ήταν κάτι για άγχος θα σου το είχε πει στα σίγουρα! Δε θα σε άφηνε να κινδυνεύεις ούτε εσύ ούτε το μικρό σου. :D Χαλάρωσε, ακολούθησε τις οδηγίες του και απόλαυσε την παραπανήσια προσοχή και φροντίδα που σου δίνει. :D

Εγώ κορίτσια έκανα το doppler 32w+1d και η μπέμπα ήταν 2,100. Μοσχαράκι δηλαδή κανονικό.Ο πλακούντας έδειξε grade II. Αυτά σε συνδυασμό λέτε να σημαίνουν πρόωρο τοκετό? Ανυσυχω γιατί ο γιατρός μου μου είπε να επαναλάβω την καμπύλη σακχαρου όταν είχε δει πριν λίγο καιρό τα κιλά του μωόύ( 30w ήταν 1600g) παρόλο που η πρώτη ήταν μία χαρά. Τι μπορεί να φοβάται?

Ο γιόκας μου την 32η εβδομάδα ήταν 2350! Το έψαξα σήμερα επίτηδες για να θυμηθώ πόσο ήταν, γεννήθηκε μεγάλο μωρό, τέλη 37ης με καισαρική λόγο προεκλαμψίας, ήταν 3670 γρ και 54 πόντους ύψος.

Είχα grade 3 από την 30η εβδομάδα, ίσως σου ζητήσει να επαναλάβεις άλλες 2 φορές το doppler ώστε να παρακολουθεί την ωρίμανση. Ακόμη σε βάζει να επαναλάβεις τη καμπύλη για να είναι σίγουρος ότι δεν έχεις σάκχαρο γιατί είναι μεγάλο το μωρό σου, όχι όμως μοσχαράκι όπως προ αναφέρεις....

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Αυριο θα πάω να επαναλάβω την καμπύλη και να κάνω και τισ καθιερωμένες εξετάσεις. Για να δούμε. Μακάρι να είναι όλα καλά. Nat left θεωρείς οτι η ωρίμανση του πλακούντα θα έπρεπε να είναι χαμηλότερη? Αλλο άγχος και αυτό τώρα.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Αυριο θα πάω να επαναλάβω την καμπύλη και να κάνω και τισ καθιερωμένες εξετάσεις. Για να δούμε. Μακάρι να είναι όλα καλά. Nat left θεωρείς οτι η ωρίμανση του πλακούντα θα έπρεπε να είναι χαμηλότερη? Αλλο άγχος και αυτό τώρα.

Όχι κορίτσι μου, η κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική. Στον πρώτο όπως σου είπα είχα ήδη grade 3 ενώ τώρα έχω 2-3, αλλά σου είπα, εκτός από συχνότερους υπερηχογραφικούς ελέγχους δεν έχεις κάτι άλλο να ανησυχείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...