Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καφέ "ο Θηλασμός" !

administrator

Recommended Posts

Mia το μωρακι σου ειναι μια χαρα! Εχει παρει ερκετο βαρος στην αρχη κ τωρα εχει βαλει φρενο μην ανησυχεις.Τα περισσοτερα παιδακια ειναι ετσι!Αν επερναν καθε μηνα κ κιλο θα γινοταν γιγαντακια μεχρι το χρονο! Και μενα τα ιδια εκανε στην αρχη επερνε πολυ αλλα μετα εβαλε φρενο.

Γνωμη μου ειναι για τις κρεμες να κλεισει τους 6ηνες κ μετα να αρχισετε!

Οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου !

Κοριτσια μην ανησυχειτε αν καποια στιγμη τα μωρα σας δεν παιρνουν πολυ βαρος ειναι λογικο, καποια στιγμη φρεναρουν. Οι παιδιατροι συχνα το εχουν σαν αφορμη για να πλασαρουν το ξενο γαλα. Αν το παιδακι θελησει παραπανω φαγητο εχει τον τροπο να το βρει!

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 581
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φασολάκι, θηλάζωντας το μωρό σου, του περνάς αντισώματα, ωστέ αν κολλήσει από σένα, να το περάσει πιο ελαφριά. Το γάλα σου το προστατεύει. Πιο πιθανό είναι να κολλήσει αν δε θηλάζει, παρά να θηλάζει.

Δε χρειάζεται να του το δίνεις σε μπιμπερό. Μπορείς να το θηλάσεις.

Περαστικά! :)

Γεια σας μαμαδες! Μπαίνω κι εγω στο θέμα που άνοιξαν η νίκη και η λίλια. ο μικρός μου είναι 7.070 κιλά, αλλα το περίεργο είναι ότι στις 30/09 'ηταν 6.960! έχει πάρει μόνο 110 γραμμάρια σε έναν μήνα σχεδόν....

ο παιδίατρος μου είπε να κάνουμε μια ανάλυση ούρων, για την περίπτωση ουρολοίμωξης, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το περιέργαψα αναλυτικά στο θέμα μου θηλασμός και βάρος.

Η Αγλαία μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ίσως να φταίει ότι είχε πάρει πολύ β'αρος τους προηγούμενους μήνες. Πρέπει να σημειώσω ότι έχει και ενοχλήσεις στα ούλα του τον τελευταίο καιρό. Ισως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Ωστόσο, τρώει 6 γεύματα την μέρα και 1-3 τη νύχτα, βρέχει σίγουρα έξι πάνες την μέρα, ίσως και παραπάνω και έχει 1-3 μαλακές κενώσεις.

Πάντως κι εμένα ο παιδιατρος μου είπε να ξεκινήσουμε τις κρέμες σε δυο βδομάδες...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΕ ΤΗΝ GGENY ΜΙΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ............

Γεια σας μαμαδες! Μπαίνω κι εγω στο θέμα που άνοιξαν η νίκη και η λίλια. ο μικρός μου είναι 7.070 κιλά, αλλα το περίεργο είναι ότι στις 30/09 'ηταν 6.960! έχει πάρει μόνο 110 γραμμάρια σε έναν μήνα σχεδόν....

ο παιδίατρος μου είπε να κάνουμε μια ανάλυση ούρων, για την περίπτωση ουρολοίμωξης, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η Αγλαία μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ίσως να φταίει ότι είχε πάρει πολύ β'αρος τους προηγούμενους μήνες. Πρέπει να σημειώσω ότι έχει και ενοχλήσεις στα ούλα του τον τελευταίο καιρό. Ισως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Ωστόσο, τρώει 6 γεύματα την μέρα και 1-3 τη νύχτα, βρέχει σίγουρα έξι πάνες την μέρα, ίσως και παραπάνω και έχει 1-3 μαλακές κενώσεις.

Πάντως κι εμένα ο παιδιατρος μου είπε να ξεκινήσουμε τις κρέμες σε δυο βδομάδες...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΕ ΤΗΝ GGENY ΜΙΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ............

Φυσικα Νικη , το θεμα ειναι να ειναι το παιδακι γερο , υγειες κ χαρουμενο και ολα αυτα δεν εχουνε καμια σχεση με το αν ειναι χοντρο το μωρο η οχι.

Κατα την γνωμη μου πιο πολυ επιρεαζομαστε απο αυτα ου ακουμε απο τους γιατρους καθε μερα κ απο το αγχος μας μην τυχον κ μας πει για συμπληρωμα κλπ. Το θεμα ειναι να χαρουμε οσο πιο πολυ μπορουμε τα μωρακια μας κ να απολαυσουμε το θηλασμο οσο μπορουμε , ειναι το καλυτερο δωρο για τα μωρακια μας.

Ο γιατρός είναι πολύ βιαστικός και ρισκάρει να εισάγει αλλεργίες στο μωρό προκειμένου να "διορθώσει" κάτι που δουλεύει μια χαρά. Η πρώιμη εισαγωγή στερεών σε ένα ανώριμο πεπτικό σύστημα μπορεί να προκαλέσει αρκετά δυσάρεστα συμπτώματα, όπως δυσπεψίες, αέρια, δυσκοιλιότητα, χώρια που είναι αμφίβολο πόσα θρεπτικά στοιχεία μπορεί να αφομοιώσει σε τόσο μικρή ηλικία. Μπορεί να επέμβει στην άριστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από το μητρικό γάλα και να μειώσει πρόωρα την παραγωγή της μαμάς, αναλογα με τον τρόπο που θα γίνει. Μπορεί να προκαλέσει αναιμία και το μωρό μπορεί να αρρωσταίνει πιο εύκολα (διότι είναι προστατευμένο καλύτερα όσο θηλάζει αποκλειστικά). Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που χρειάζεται το μωρό να θηλάσει αποκλειστικά για τουλάχιστον 6 μήνες. Αν πραγματικά υπάρχει λόγος (που δεν πιστεύω ότι υπάρχει) να αυξάνεται το βάρος του μωρού γρηγορότερα, αυτό μπορεί να γίνει μέσω βελτίωσης του θηλασμού.

Why Delay Solids?

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες! αυτά που μου γράφετε είναι πολύ ενθαρρυντικά, αφού όπως πολύ ωραία το έγραψε και η νίκη, ζούμε με το άγχος του συμπληρώματος! κάθε περίοδο που χαλαρώνω και απολαμβάνω το θηλασμό, κάτι θα γινει και θα αγχωθώ πάλι...

και τώρα τι να πω στον παιδίατρο, τη στιγμή που όλοι (incl. ο άντρας μου και οι συγγενείς μας) ανυπομονούν για τη στιγμή που θα εισαχθούν οι κρέμες στο διαιτολόγιο του μωρού? η αίσθηση είναι ότι εγώ το κρατω στην πείνα.... :(

lN4Kp3.png6tK9p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΜΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΙΚΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. ΜΗ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ.

ΦΙΛΙΑ

καλημέρα σε όλες! αυτά που μου γράφετε είναι πολύ ενθαρρυντικά, αφού όπως πολύ ωραία το έγραψε και η νίκη, ζούμε με το άγχος του συμπληρώματος! κάθε περίοδο που χαλαρώνω και απολαμβάνω το θηλασμό, κάτι θα γινει και θα αγχωθώ πάλι...

και τώρα τι να πω στον παιδίατρο, τη στιγμή που όλοι (incl. ο άντρας μου και οι συγγενείς μας) ανυπομονούν για τη στιγμή που θα εισαχθούν οι κρέμες στο διαιτολόγιο του μωρού? η αίσθηση είναι ότι εγώ το κρατω στην πείνα.... :(

Να τους λες να κοιτάζουν το μωρό! Φαίνεται να του λείπει τίποτε; Κλαίει όλη μέρα κι όλη νύχτα από πείνα; Δεν προχωράει η ανάπτυξη του κανονικά - ίσως να γυρνάει, να μπαμπαδίζει, να περιεργάζεται και όλα τα θαυμάσια πράγματα που κάνουν τα μωρά σε αυτή την ηλίκία; Αυτό που δουλεύει, δεν το πειράζουμε. Τον άντρα σου θα τον εκπαιδεύσεις. Τους συγγενείς αγνόησε τους. Η μαμά είναι υπεύθυνη για τη διατροφή του μωρού. Μήπως αγαπάνε και νοιάζονται το μωρό περισσότερο από σένα;;;

Ακριβώς έτσι όπως στα λένε τα κορίτσια. Μην τους αφήνεις να σε κάνουν να νοιώθεις τύψεις που κάνεις το σωστό. Εσύ είσαι αυτή που κάθεσαι και το ψάχνεις και μαθαίνεις πράγματα. Σε θέματα που αφορούν το παιδί σου, μην τους κάνεις χάρες.

Εμένα μ'έκανε η πεθερά μου να αισθάνομαι τύψεις που δεν έδινα κιντερτέ. "και γιατί το ταλαιπωρείτε το παιδάκι, που έχει κολικούς, και δεν του δίνετε λίγο χαμομήλι, να ηρεμίσει, δε σας καταλαβαίνω, τι γονείς είστε σεις, δεν το πονάτε το παιδί σας... μπλα μπλά μπλα"

:roll::roll: Σταμάτησε όταν της είπα οτι ο γιατρός είπε "όχι χαμομήλι, τέλος".

Βρες κι εσύ πληροφορίες στο νετ, τύπωσε τις, και δώστους τις. Αν πάλι δε θέλεις, απλά μην απαντάς, και κάνε αυτό που νομίζεις εσύ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ.(ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ...) ΤΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΦΟΡΑΤΕ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΜΕ ΜΠΑΝΕΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΑΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ...

Διαφημίσεις

Γειά σας

Η κορούλα μου γεννήθηκε στις 04.06.08 και το βάρος της ήταν 2730γρ.

04.07.08 ήταν 3700γρ.

04.08.08 ήταν 4530γρ.

04.09.08 ήταν 5110γρ.

04.10.08 ήταν 5500γρ.

και σήμερα 29.10.08 είναι 5700γρ.

Η κορούλα μου τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό και δεν της δίνουμε κανένα είδος συμπληρώματος. Μέχρι και πρίν από λιγο καιρό την θήλαζα με σιλικονούχες θηλές της CHICCO όπως μου είχαν προτείνει στο μαιευτήριο γιατί το μωρο δεν μπορούσε να πιάσει την μία μου θηλή.

Εδώ και μια εβδομάδα την θηλάζω χωρίς τις σιλικονούχες θηλές. Άλλα η μικρή με πονάει καθώς με δαγκώνει και δεν πιάνει καλά την θηλή μου.

Η απορίες μου λοιπόν είναι οι εξής:

Γιατί δεν παίρνει βάρος με τους ρυθμούς που έπαιρνε; Είναι φυσιολογική αυτή η μείωση του ρυθμού της αύξησης του βάρους;

Υπάρχει τρόπος να την μάθω να θηλάζει σωστά ούτως ώστε να μην με πονά και να μην μου πληγώσει της θηλές; Ή να ξαναθηλάσω με την βοήθεια των σιλικονούχων θηλών;

5HTzp3.pngx1ADp3.png

ανυπομονούν για τη στιγμή που θα εισαχθούν οι κρέμες στο διαιτολόγιο του μωρού? η αίσθηση είναι ότι εγώ το κρατω στην πείνα.... :(

"Με βάση τον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας τα μωρά που θηλάζουν ξεκινάνε τις κρέμες μετά τους 6 μήνες!"

......Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα άλλο...

Και επίσης μέχρι το χρόνο οι κρέμες να αποτελούν το 20% το πολύ των θερμίδων που παίρνει το μωρό και το 80% γάλα δικό σου...

5Aqjp3.png

Γιατί δεν παίρνει βάρος με τους ρυθμούς που έπαιρνε; Είναι φυσιολογική αυτή η μείωση του ρυθμού της αύξησης του βάρους;

Τον 3ο μήνα πολλά παιδιά φρενάρουν στο βάρος τους. Δεν ειναι ανησυχητικό. Αργότερα θα αρχίσει να παίρνει με μεγαλύτερο ρυθμό βάρος.

5Aqjp3.png

για να δουμε....

σε δυο βδομαδες θα μας δει ο παιδιατρος και θα τα συζητήσω ολα αυτα μαζί του. Ελπίζω να έχει την ίδια άποψη...

fatiniya2003, ειχα και εγω πρόβλημα με τις θηλές μου τους δυο πρώτους μήνες και χρησιμοποιούσα τις θηλές σιλικόνης. Στη συνέχεια τις έβγαζα σιγά σιγά και με διάφορους τρόπους (αλοιφή λανολίνης, επάλειψη με γάλα, όση περισσότερη ώρα μπορούσα τις άφηνα ελεύθερες και φυσικά πολλή υπομονή) έγιναν τελείως ανθεκτικές.

lN4Kp3.png6tK9p2.png

Τον 3ο μήνα πολλά παιδιά φρενάρουν στο βάρος τους. Δεν ειναι ανησυχητικό. Αργότερα θα αρχίσει να παίρνει με μεγαλύτερο ρυθμό βάρος.

Αυτό που με άγχωσε ήταν η παιδίατρος που μου πρότεινε να δώσω συμπλήρωμα στο παιδί. Αλλά το παιδί δεν θέλει να το πάρει. Δοκιμάσαμε πολλές μάρκες γάλατος αλλά το φτύνει και κλαίει.

5HTzp3.pngx1ADp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι αν συνεχίσει με τους ιδιους ρυθμους θα γινει γιγαντάκι :) Εχει ήδη διπλασιάσει το βάρος γέννησης , ειναι παρα πολυ καλό το βάρος της !

Υπάρχει τρόπος να την μάθω να θηλάζει σωστά ούτως ώστε να μην με πονά και να μην μου πληγώσει της θηλές; Ή να ξαναθηλάσω με την βοήθεια των σιλικονούχων θηλών;

Θελει λιγο εξάσκηση αλλα νομιζω θα τα καταφέρεις . Να προσέχεις το μωρό να πιάνει την άλω και όχι την θηλή . Αν σε πιανει λαθος και πονας να την απομακρύνεις και να προσπαθεις ξανά . Να σπρώχνεις απαλά το στήθος μεσα στο στοματάκι της για να μην πιάνει μονο την θηλή .

Να σου ζήσει !!!

VgL7.jpgIgLdp2.png

Αυτό που με άγχωσε ήταν η παιδίατρος που μου πρότεινε να δώσω συμπλήρωμα στο παιδί. Αλλά το παιδί δεν θέλει να το πάρει. Δοκιμάσαμε πολλές μάρκες γάλατος αλλά το φτύνει και κλαίει.

To παιδί ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Μην επιμένεις... Πες στο γιατρό σου ότι δεν θέλει και τελείωσε το θέμα...! Για να μην το θέλει δεν είναι έτοιμο...ίσως κρύβει και αλλεργία! Λένε γενικά ότι το μωρό έχει μια άμυνα και όταν κάτι θα το πειράξει δεν το θέλει με τίποτα μέχρι να είναι έτοιμο...

5Aqjp3.png

fatiniya2003, ειχα και εγω πρόβλημα με τις θηλές μου τους δυο πρώτους μήνες και χρησιμοποιούσα τις θηλές σιλικόνης. Στη συνέχεια τις έβγαζα σιγά σιγά και με διάφορους τρόπους (αλοιφή λανολίνης, επάλειψη με γάλα, όση περισσότερη ώρα μπορούσα τις άφηνα ελεύθερες και φυσικά πολλή υπομονή) έγιναν τελείως ανθεκτικές.

Πλάκα, πλάκα, και γω στον πρώτο είχα ψευτοθηλές από καουτσούκ όμως και δεν πόναγα καθόλου ούτε στην αρχή τις πρώτες μέρες...Στο 2ο όμως που δεν χρησιμοποίησα καθόλου ψευτοθηλές είχα τις πρώτες 10 μέρες τρελούς πόνους την ώρα του θηλασμού μέχρι να σκληρήνουν οι θηλές μου. Το πιθανότερο αυτό να φταίει που πονάς, με την προυπόθεση ότι πιάνει σωστά το στήθος...!Βάζε μετά από κάθε θηλασμό την κρέμα lansinoh! Είναι καταπληκτική! Και δεν χρειάζεται ξέπλυμα...!

5Aqjp3.png

Γειά σας

Η κορούλα μου γεννήθηκε στις 04.06.08 και το βάρος της ήταν 2730γρ.

04.07.08 ήταν 3700γρ.

04.08.08 ήταν 4530γρ.

04.09.08 ήταν 5110γρ.

04.10.08 ήταν 5500γρ.

και σήμερα 29.10.08 είναι 5700γρ.

Η κορούλα μου τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό και δεν της δίνουμε κανένα είδος συμπληρώματος. Μέχρι και πρίν από λιγο καιρό την θήλαζα με σιλικονούχες θηλές της CHICCO όπως μου είχαν προτείνει στο μαιευτήριο γιατί το μωρο δεν μπορούσε να πιάσει την μία μου θηλή.

Εδώ και μια εβδομάδα την θηλάζω χωρίς τις σιλικονούχες θηλές. Άλλα η μικρή με πονάει καθώς με δαγκώνει και δεν πιάνει καλά την θηλή μου.

fatiniya2003, πόσα γεύματα κάνει η μικρή σου την ημέρα και πόσα τη νύχτα; Θηλάζεις και από τα δυο στήθη σε κάθε γεύμα; Πόσες πάνες βρέχει και πόσες λερώνει το 24ωρο; Από δοντάκια πώς πατε;

Πες μας αυτές τις λεπτομέρειες, να δούμε αν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Πέρα από αυτές, όπως είπαν τα κορίτσια, να βεβαιώνεσαι ότι το μωρό παίρνει στο στόμα του μεγάλο μέρος από τη θηλαία άλω. Αν σε πιάνει λάθος και πονάς, βάζεις το δαχτυλάκι σου στην άκρη από το στόμα της, για να ανοίξει η "βεντούζα" που έχει κάνει το μωρό γύρω από τη θηλή σου.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ.(ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ...) ΤΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΦΟΡΑΤΕ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΜΕ ΜΠΑΝΕΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΑΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ...

δεν είναι κακή η παρατήρηση αυτή! κι εγώ φοράω τα σουτιέν θηλασμού, μόνο που είναι τεράστια και ό,τι και αν βάλεις απο πάνω φαίνονται!!! Ωστόσο, σε περιπτώσεις που ήθελα να φορέσω κάτι διαφορετικό έχω βάλει τα παλιά σουτιέν μου με επιθέματα βέβαια. Το καλοκαίρι έτυχε να βάλω το σουτιέν από το μπικίνι για να φορέσω εξώπλατη μπλούζα :lol:

lN4Kp3.png6tK9p2.png

δεν είναι κακή η παρατήρηση αυτή! κι εγώ φοράω τα σουτιέν θηλασμού, μόνο που είναι τεράστια και ό,τι και αν βάλεις απο πάνω φαίνονται!!! Ωστόσο, σε περιπτώσεις που ήθελα να φορέσω κάτι διαφορετικό έχω βάλει τα παλιά σουτιέν μου με επιθέματα βέβαια. Το καλοκαίρι έτυχε να βάλω το σουτιέν από το μπικίνι για να φορέσω εξώπλατη μπλούζα :lol:

Εγω εχω βολευτει τρομερα τα σουτιεν του mothercare τα απλα, ειναι πολυ βολικα και το καλοκαιρι εκανα κι εγω το κολπο με το μπικινι!!!!

t605sfybbbgaujm4.png

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΩΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Γι'αυτο σου ειπα για τα απλα γιατι κατι με λουλουδακια που εχει δεν στεκονται ενω εχει ενα πακετο με ενα ασπρο κι ενα μαυρο που ειναι μια χαρα και ειναι cotton απλα για να σου "κατσουν"καλα, τσεκαρε προσεκτικα τι νουμερο φορας!

t605sfybbbgaujm4.png

Το πρεναταλ είχε μονιμως κάτι θηλασμού πολύ ελαστικά, που κρεμούσαν μέσα απο την μπλούζα αλλά πρόσφατα μας έφερε και με πιο σταθερό ύφασμα και είναι πολύ καλύτερα. Και οι τιμές τους λογικές, όχι κάτι 60αρια του λητώ...

Εγω πηρα ενα απο το Λητω και το ακριβοπληρωσα αλλα και απο ενα μαγαζι με εσωρουχα εδω στην γειτονια μου πολυ καλης ποιοτητας της Trioumph (καπως ετσι γραφετε) γυρω στα 18 ευρω. Αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα πηγαινα καθολου στο Λητω.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...