Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πως κόβουμε την πιπίλα

Recommended Posts

Τα παιδιά μου είναι 28 μηνών και έχουμε μπει στην φάση ου κοψίματος εδώ και 3 μήνες. Από τον Σεπτέμβρη:rolleyes: έχω αρχίσει την ιστορία με τον Αγιο Βασίλη, δηλαδή ... φέρνει δώρα ΜΟΝΟ εάν του δώσουμε την πιπίλα ( την ιδέα την πήρα απο άλλη κοπελιά από λινκ που έβαλε μιά φίλη πιο πάνω). Σε κάθε ευκαιρία αναμασούσα την ίδια καραμέλα! Εδώ κα ένα μήνα την έχουμε κόψει κατά την διάρκεια την ημέρας αλλά πάντα στο ύπνο την ζητάνε.Παντώς να πω την αληθεία τρομάζω:oops: με την ιδέα τί θα γίνει τα πρώτα βράδυα, αφού έχω πει στον άντρα μου εάν μπορεί να πάρει άδεια για να το παλέψουμε και οι δύο μαζί;)

Διαφημίσεις

αυτο με τον αγιο το χα κανει και εγω και τζιφος.

παντως εγω τραβηξα 3-4 νυχτες ζορι γιατι ηταν κ απο την επεμβαση και πονουσε και ξαφνικα αρχιζε να φωνασει μεσα στον υπνο της. και επι μιση ωρα να μη μπορω να την κανω καλα. και να σκεφτομαι πως θα μου ξυπνησει και την αλλη και θα χω κι αλλα!!! Ζοριστηκα κι εγω μια νυχτα κ την αλλη μερα δουλευα. μου ξυπνησε με φωνες.... και εκανα ετσι να παρω πιπιλα απο της μικρης το κρεβατι, να της δωσω. αλλα δε ξερω τι με κρατησε και δε το κανα. ευτυχως. Παντως αν δε πιασει με τον αγιο δε τα μαλωνουμε/ δε τους αγριευουμε οχι τιποτα αλλο σκεφτεσαι μετα να τα βαλουν μαζι του πως θελει να τους παρει τις πιπιλες?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

εχεις δίκιο να μην αγριεψω πολύ με τον Άγιο Βασίλη, κρίμα να τον πάρουν με κακό μάτι:P. θα κάνω την προσπάθεια όμως γιατί δεν μπορώ να κάνω πίσω τώρα μετά από τόσο καιρό. Εάν δεν πιάσει θα δω τι θα κάνω:rolleyes:

Στο θέμα πιπίλα, ημουν τυχερή.

Και τα δύο μου παιδιά, την έπιαναν μόνο στον ύπνο, όχι όταν ήταν ξύπνια.

Και στα δύο, την κόψαμε στα 2 τους. Μαχαίρι. Είχαν λίγο εκνευρισμό για καμιά εβδομάδα και μετά τίποτα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

ολες ολες μας εχουν μεινει 3 πιπιλες..

2 της μικρης και 1 του μικρου..μολις χαλασει και την τελευταια ο μικρος ΤΕΛΟΣ και για τους 2 η πιπιλα(για να μην ζηλευει το ενα με το αλλο)

πιστευω αυτο να γινει πολυ συντομα γιατι ο μικρος δεν πιπιλαει πια αλλα δαγκωνει..

για να δουμε...θα σας ενημερωνω παντως για την προοδο μας..

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Διαφημίσεις

εμεις τωρα ειμαστε στην φαση του κοψιματος.. ειναι 2 μιση χρονων.. ειναι η 5η μερα χωρις την πιπιλα και σημερα βρηκε μια στα παιχνιδια του. την εβαλε στον στομα και την αηδιασε :roll: ειμαστε σε καλο δρομο ευχομαι να συνεχισει ετσι. καλη επιτυχια σε ολες κοριτσια !

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΣΟ....ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ!!! ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΙΞΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ.ΕΝΩ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!! ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ

-ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.......ΤΟ ΕΚΑΝΕ!

ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ: ''Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ''

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ...ΔΕΝ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕ!

ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ''ΓΙΑΤΡΟ'' ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕ............. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

ΕΙΡΗΝΗ + ΒΑΣΙΛΙΚΗ = ΖΩΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγώ έχω να πώ οτι επιτέλους την κόψαμε...Χωρίς ιστορίες και βάσανα ή κλάματα. Μου την ζήτησε 3-4 φορές, ψιλογκρίνιαξε αλλα τέλος καλό όλα καλά. Παραμονή Χριστ. ήταν η τελευταία μέρα που την έιχε στο στόμα. Μετά μας έφερε η νεραιδούλα, που πήρε την πιπίλα, ένα cd/βιβλίο με τα ζουζούνια και την ευχαριστούμε πολύ γι αυτό!!! Επόμενος σκόπελος το πάμπερς την Άνοιξη όμως....:-)

κοριτσια, τελικα το κοψιμο της πιπιλας ειναι πολυ πιο απλο απο ο,τι νομιζουμε. εχω δυο παιδια. ο μεγαλος ειναι σχεδον τριων και η μικρη 22 μηνων. και σε ενα μηνα γενναω το τριτο...επρεπε να τις κοψω επειγοντως τις πιπιλες πριν γεννησω, γιατι μετα θα τις εκοβαν ολοι μαζι σε δυο χρονια...!!!! και τα δυο μου παιδια πιπιλοεξαρτημενα! ειδικα η μικρη. ολη μερα και ολη νυχτα την ειχε. και αν για πεντε λεπτα καπου την ξεχνουσε, αμεσως τη ζητουσε. ο μεγαλος δε, την ειχε τη νυχτα, και την ημερα στον παιδικο οπωσδηποτε. και το βραδυ αν ξυπνουσε κανενας, ψαχναν την πιπιλα για να ξανακοιμηθουν, αλλιως ειχαμε τραβηγματα! η παιδιατρος μου ελεγε οτι ειναι απλο, ειναι ενα σαβ/κο υποθεση, να πω οτι ηρθε η νεραιδα και τις πηρε και αφησε δωρα. αλλα δεν το πιστευα, με τετοια εξαρτηση που ειχαν! τελικα το αποφασισα. τις πηρε ο αγιος βασιλης και μας εφερε δωρα!!!!! και ολα μια χαρα. εχει δυο βδομαδες που τις κοψανε και δεν τις ζητανε. τις αναφερουν που και που, αλλα δεν τις ζητανε. και μια χαρα κοιμουνται το βραδυ, μια χαρα πηγαινουν και στον παιδικο χωρις πιπιλα. ενα 24ωρο υποθεση ητανε. αποφασιστικοτητα απο εμας θελει! να τις κοψουμε μαχαιρι και να μην ενδωσουμε αν τις ζητανε. καλη τυχη σε ολες!!!!!

ετσι κι εμεις....το αποφασισε ο αντρας μου και γυρνωντας απ'τη δουλεια μου ,λεει η μικρη οτι η πιπιλα γεμισε μυρμηγκακια και δεν μπορουμε να την πιασουμε...πηγαινω στην κουζινα και βλεπω μια πιπιλα βουτηγμενη στη ριγανη....φαινοταν πολυ αηδιαστικη πραγματι!!!πηρε την αλλη πιπλα της και κοιμηθηκε το βραδυ.

την αλλη μερα γυρνωντας απ'τη δουλεια μου λεει γεματη αγωνια του στυλ ''αμαν τι παθαμε''.....τα μυρμηγκακια πηγαν και στην αλλη πιπιλα και ο μπαμπας την πεταξε στο δασος!!!!συμμεριστηκα τη ''συμφορα'' που μας βρηκε....το μεσημερι που επεσε για υπνο αρχισε να κλαει θρηνωντας και λεγοντας ''θελω την πιπιλα μου''!!!!!ηταν τοσο θλιμενη που ημουν ετοιμη να υποκυψω....ηταν σα να ειχε χασει καποιο αγαπημενο της προσωπο....η καρδια μου ραγιζε καθε φορα που μου ελεγε ψυθιριστα και λυπημενα ''μαμα,θελω την πιπιλα μου,φερε μου την πιπιλα μου''..................ο αντρας μου (ευτυχως) επεμενε να κανουμε υπομονη....''τι να κανω κοριτσι μου;δεν εχουμε πια πιπιλα,που να την βρω;'' της ειπα και για την νεραιδα οτι μπορει να την βρει αυτη και να την παρει και να μας φερει δωρο....της υποσχεθηκα οτι αυριο που θα ξημερωσει θα ψαξουμε να τη βρουμε κλπ.....εκεινο το μεσημερι κοιμηθηκε μετα απο μια ωρα μοιρολοι.....το βραδυ τη ζητησε λιγοτερο,αφου της υποσχεθηκα αυριο να ψαξουμε καλυτερα....

την αλλη μερα το πρωι την εψαξε απλως και της θυμισα οτι την πηραν τα μυρμηγκακια κλπ......το μεσημερι την ξαναζητησε αλλα απαντησε μονη της.....''μαμααα θελω την πιπιλα μου....αλλα δεν την εχουμε τι να κανουμε;''....πηγαν να με πιασουν τα γελια....

το βραδυ δεν τη ζητησε καν....!!!!!!λετε να ηταν τοσο απλο;;;

σημερα ειναι η τριτη μερα κι ευχομαι να την εχει ξεχασει τελειως!!!!!

δεν περιμενα να το ξεπερασει τοσο γρηγορα....ελπιζω να μην εχουμε πισωγυρισματα.

Διαφημίσεις

εγω του την εκοψα 17μηνων ακουσα μια κοπελα εδω απο το forum και εκανα ακριβως το ιδιο την ψαλιδισα,εκλαψε ολο το βραδυ λιγο το επομενο μεσημερι και εκτοτε τιποτα ολα μια χαρα καντε το ιδιο ειναι αποτελεσματικο

BkuAp2.pngNxSUp2.png

Την έχουν κόψει από 1/1 όπως έχω πεί και πιο πάνω με την μέθοδο Αγιος Βασίλης, μου κάνει όμως εντύπωση που ακόμα την "μοιρολαγάνε":p δηλαδή μεσημέρι και βράδυ πριν τον υπνο λένε "την πιπίλα την πήρε ο Βασίλης ε?":p

λοιπον εγω με τη μικρη μου 2 +4 μηνων σχεδον τα ειχαμε καταφερει. 4 μερες δε της την ειχαμε δωσει καθολου και την ειχε ζητησει μονο 1 φορα την οποια δε της την εδωσα και ξαναπεσε για υπνο... μετα επειδη ημασταν στης μαμας μου για χριστουγεννα 8 μερες, κανα 2 φορες που ξυπνησε το βραδυ κ εμεις ειχαμε βγει, της ειπα να της τη δωσει,να μη τους αναστατωσει ολη νυχτα μετα... και της την επαιρνα το πρωι πριν συνειδητοποιησει καλα καλα πως την ειχε στο στομα...

...και μετα μας βρηκε ξαφνικα ο πυρετος και η γκρινια ταυτοχρονα με το ταξιδι της επιστροφης...8 ωρες στο πλοιο. Οποτε η προσπαθεια αυτη πηγε περιπατο διοτι δεν αντεχοτανε και γκρινιαζε εκλαιγε συνεχεια. Παντως δεν εχει την ιδια εξαρτηση οπως η μεγαλη μου και πιστευω πως γενικα θα ναι ευκολο σιγα σιγα θα το ξανακανουμε. ( οχι οτι δυσκολευτηκα στης μεγαλης αλλα αυτη ειχε 4 στο χερι καθε φορα για να κοιμηθει)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Παντως δεν εχει την ιδια εξαρτηση οπως η μεγαλη μου και πιστευω πως γενικα θα ναι ευκολο σιγα σιγα θα το ξανακανουμε. ( οχι οτι δυσκολευτηκα στης μεγαλης αλλα αυτη ειχε 4 στο χερι καθε φορα για να κοιμηθει)

Χα, και εμένα η κόρη μου με 3 κοιμάται: μία στο στόμα και μία σε κάθε χέρι και μέσα στο ύπνο της τη βλέπω κάνει και εναλλαγές (φωσφωρίζουν οι πιπίλες στο σκοτάδι). Ευτυχώς τις θέλει μόνο όταν κοιμάται αλλά προβλέπω να τις θέλει για πολύ.

Ο μεγάλος μου, που ευτυχώς έπαιρνε πιπίλα μόνο 5 λεπτά κάθε βράδυ μέχρι να κοιμηθεί μου την παράδωσε ο ίδιος περίπου στα 3 γιατί πλέον ήταν "μεγάλος" όπως δήλωσε και συγχρόνως έκοψε και το "νανά" του

Ο δικος μου την πιπιλα την παιρνει μονο μεσημερι-βραδυ για να κοιμηθει....

Μολις κοιμηθει την φτυνει...ενταξει την νυχτα την ψαχνει,αλλα δεν την ψαχνει καθολου την μερα... Και οταν την βρει καπου ξεχασμενη,θα την βαλει στο στομα και θα ερθει γελωντας να μου την δειξει.

Ομως οταν του λεω να την πεταξει,την πεταει αμεσως με χαρα.

Οποτε νομιζω οτι δεν θα δυσκολευτουμε ιδιαιτερα να την κοψουμε.

Εγω δεν πηρα αποφαση να του την κοψω,:mrgreen: εκεινος ετοιμος ειναι!!! !

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Διαφημίσεις

ο γιος μου ειναι 32 μηνων και ηθελε την πιπιλα μονο για τον υπνο. ηταν απαραιτητη για να κοιμηθει.

πριν περιπου 10 μερες αποφασισα να τις ψαλιδισω μπας και καταφερουμε να τις κοψουμε. στην αρχη μολις πηρε μια στο στομα τη βγαζει αμεσως την κοιταει κ μου λεει "μαμα εχει τρυπες", την ξαναεβαλε στο στομα κ ουτε γατα ουτε ζημια. το επομενο βραδυ που πηρε παλι πιπιλα για υπνο την εβγαλε ξανα κ του λεω "αγορι μου εχει τρυπες, θελεις να την αφησουμε κατω;" μου απαντησε "ναι" κ εκτοτε κοιμαται χωρις πιπιλα. οταν τη ζηταει καμια φορα του θυμιζω οτι η πιπιλα ειχε τρυπες κ την πεταξαμε κ ο καλος μου δεν διαμαρτυρεται.

απλα με το μεσημεριανο υπνο δυσκολευεται λιγο. κατι του λειπει. το πηρε ομως πολυ καλα, πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα. ελπιζω με τον ερχομο του μωρου να μην πισωγυρισουμε.

κοριτσια μολις διαβασα στο εθνος.gr το εξης κ σας το μεταφερω,μπορει να ειναι ελαφρως ασχετο με το θεμα σας αλλα δεν ξερω πως να το ανοιξω.¨ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΠΙΛΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΦΕΤ¨ την ανακληση πιπιλας στην οποια παρατηρηθηκε μεταναστευση Ν-Νιτροζωσιμων ουσιων σε επιπεδα υψηλοτερα απο τα νομοθετημενα ορια ζητησε ο ενιαιος φορεας ανακλησης τροφιμων.Συγκεκριμενα ,προκειται για την πιπιλα ορθοδοντικη,ουγγαρικης προελευσης,με την εμπορικη επωνυμια ¨ΜΑΜ Αir¨6+ απο φυσικο latex, με 2τεμαχια ανα συσκευασια κ αριθμο παρτιδας LC77183 που διακινηθηκε απο την επιχειρηση ¨JUMBO SA¨Καλουνται οι καταναλωτες γονεις οι οποιοι εχουν προμηθευτει το προιον να μην το χρησιμοποιησουν.Αυτα διαβασα στο εθνος κοινωνια.σορυ αν ειμαι εκτος απλα θεωρησα πως καποιες μανουλες μπορει να ενδιαφερονται

εμενα 3,5 χρονον ειναι κ την ζηταει στον υπνο οποσδηποτε αλλα κ αμα δεν ειναι καλα ολη μερα τι να κανω εχω κ ενα μικρο που εχει πιπιλα θα περνει τις δικες του στραβοσαν τα δοντακια μας

PrEjp2.png

knDrp2.png

εμενα 3,5 χρονον ειναι κ την ζηταει στον υπνο οποσδηποτε αλλα κ αμα δεν ειναι καλα ολη μερα τι να κανω εχω κ ενα μικρο που εχει πιπιλα θα περνει τις δικες του στραβοσαν τα δοντακια μας

Δοκιμασε με Τριβιζα 'Δονα η Τεριδονα'. Το παραμυθι μιλαει για γλυκα αλλα εγω εβαλα μεσα και πιπιλες.....και στο ονομα του κοριτσιου του παραμυθιου το ονομα της κορης μου. Επιασε ;)

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Μεγάλο πρόβλημα, περισσότερο δικό μας, παρά δικό τους....

Μπορείς να διαβάσεις την εμπειρία μου .. την έστειλα στο eimaimama

http://www.eimaimama.gr/2011/10/ekopsa-tin-pipila-tis-koris-mou.html

ειπα να κοψουμε την πιπιλα η αννα μαρια πλεον ειναι 3 χρονων και εχει πληρη εξαρτηση,το βραδυ ξυπναει και 10 φορες και την ζηταει

οταν στην διαρκεια της ημερας δεν αισθανοταν καλα η νυσταζε η ειχε νευρα την εαζε στο στομα και δεν την εβγαζε

αλλοι μου λεγανε οποτε το παιδι αισθανοταν ετοιμο να την κοψω αλλοι παλι να την κοψω γιατι μετα θα πηγαινε 5χρ και δυσκολα κοβεται

χτες λοιπον μετα απο μια τρελλη μερα που εκλαιγε και γκρινιαζε ανευ λογου ολη μερα πηρα και τις 2 πιπιλες και τις ψαλιδισα με αποτελεσμα να της την δινω αλλα να μην την θελει και να την φτυνει με κλαμΑ

απο το απογευμα και μετα καπως συμβιβαστηκε ,το βραδυ αχ το βραδυ κοιμηθηκε στις 12 χωρις πιπιλα αλλα με τρελλη γκρινια

ολο το βραδυ την ζηταγε ,της την εδινα την εφτυνε

σημερα το πρωι κλαμααααααα χωρις να λεει γιατι εγω παντως την πιπιλα της την εδινα ,βεβαια την εφτυνε

το πρωι την επιβραβευσα με μια κιντερ και τωρα το απογευμα με 2 ζελεδακια

αλλα μιλαμε για γκρινια και κλαμα βλεπει και τον κοσμα με την πιπιλα και παει να του την παρει και εκει κλαινε και τα δυο

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Γεια σας κορίτσια , είμαι καινούρια εδω και βρίσκομαι στο ίδο πρόβλημα με εσας. Θέλω να της κόψω την πιπίλα την παίρνουμε μόνο για ύπνο, για να είμαι ειλικρινής τις παίρνουμε γιατί θέλει μια στο στομα και μια στο χερι, και ενω αν της την βγαλω απο το στομα και δεν το καταλάβει δεν εχει προβλημα αν ξυπνήσει θέλει και τις 2 οπωσδήποτε. Δυστυχώς ο Αη Βασίλης εφυγε για φέτος οπότε πρεπει να βρώ κατι άλλο και συντομα. Τωρα είναι 2,5 και νομίζω ότι πρέπει να γίνει άμεσα. Καμία καλή πρόταση?

Δεν παίζουν γεννέθλια ή γιορτή κάπου κοντά? Εάν όχι προσπάθησε με κανένα παραμύθι που λένε τα άλλα κορίτσια.Και εμεία είχαμε 2 πρίν έρθει ο Αγιος Βασίλης!¨)

εμεις εχουμε κολλημα και προβλημα....ο γιος μου 23 μηνων αποφασισα να την κοψω.....μεγαλη αλλαγη η οποια εφερε πανικο στο σπιτι.

πλεον 1 μηνα δεν κοιμαται μονος , θελει παρεα και μονο την μαμα.

τον βαζω στη κουνια τιποτα...δεν θελω νανι θελω τη μαμα....κλαιγοντας

και μολις τον παρω λεει "κεβατι μαμα" οπου πεφτουμε μαζι στο κρεβατι μου τον νανουριζω και κοιμαται.....μετα τον παω στην κουνια του.....πως κοβετε κοριτσια?:(:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...