Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

ateli

Recommended Posts

ο γιατρος μου εδωσε το παρακατω (levotuss....levodropropizine) λεγοντας μου οτι ειναι ηπιο αλλα να συμβουλευτω και τον γυναικολογο μου...

στην λιστα ειδα οτι εχει σκορ 1

αρα σημαινει οτι εχει μικρη απορροφηση αρα μπορω να το παρω.

σωστα???????

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 875
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιατρος μου εδωσε το παρακατω (levotuss....levodropropizine) λεγοντας μου οτι ειναι ηπιο αλλα να συμβουλευτω και τον γυναικολογο μου...

στην λιστα ειδα οτι εχει σκορ 1

αρα σημαινει οτι εχει μικρη απορροφηση αρα μπορω να το παρω.

σωστα???????

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

pasxalitsa θηλαζε μετά απο δύο ώρες από την ώρα που το λαμβάνεις για να έχει πέσει η συγκέντρωση του στο μισό από ότι βλέπω!

και αποθηλασε επιτελους!

• 2 months later...

καλημέρα σε όλους!!!

Έχω εδω και 10 μέρες βήχα. Θέλω να πάρω bisolvon, αλλά εκεί που λέει για τη γαλουχία, λέει ότι δεν είναι διαπιστωμένο αν κάνει ή όχι. Μία φίλη που είναι εγκυος ο γιατρός της έδωσε κανονικά. Γνωρίζει κάποια αν μπορω να το ξεκινήσω? Η μικρή μου είναι σχεδόν 15 μηνών (δεν ξέρω αν η ηλικία της παίζει κάποιο ρόλο). ευχαριστώ πολυ!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

• 1 month later...

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΟΛΙΣ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΜΟΥ FUCICORT Η΄FUCIDIN ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΙΘΑΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ;

Διαφημίσεις

... Γράφω λίγο βιαστηκά .. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ !!! Η κουμπάρα μου γέννησε πριν από 7 ημέρες και ενώ όλα ξεκίνησαν μια χαρά με το θηλασμό ο γυναικολόγος της είπε ότι θα πρέπει να πάρει φάρμακα για την πίεσή της και για 15 ημέρες να μην θηλάζει αλλά να βγάζει το γάλα με το θήλαστρο και να το πετάει .... !!!! Γνωρίζει κάποια ... υπάρχει κάποιο φάρμακο για την πίεση συμβατό με το θηλασμό ???? Κοντεύω να σκάσω .. το θήλαστρο εντωμεταξύ που έχει είναι ένα απλό της chicco... Αν διακόψει για 15 ημέρες ενώ δεν έχει εδραιωθεί η γαλουχία και κάνει αυτό που της είπε ο γυναικολόγος θα μπορεί μετά να έχει επιτυχημένο θηλασμό ??

Κάποια κοπέλα που να είχε παρόμοιο πρόβλημα ?? Αγλαϊα sos !! Τα φώτα σου !!!

...ζω & υπάρχω για να σας βλέπω να μεγαλώνετε!

... Γράφω λίγο βιαστηκά .. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ !!! Η κουμπάρα μου γέννησε πριν από 7 ημέρες και ενώ όλα ξεκίνησαν μια χαρά με το θηλασμό ο γυναικολόγος της είπε ότι θα πρέπει να πάρει φάρμακα για την πίεσή της και για 15 ημέρες να μην θηλάζει αλλά να βγάζει το γάλα με το θήλαστρο και να το πετάει .... !!!! Γνωρίζει κάποια ... υπάρχει κάποιο φάρμακο για την πίεση συμβατό με το θηλασμό ???? Κοντεύω να σκάσω .. το θήλαστρο εντωμεταξύ που έχει είναι ένα απλό της chicco... Αν διακόψει για 15 ημέρες ενώ δεν έχει εδραιωθεί η γαλουχία και κάνει αυτό που της είπε ο γυναικολόγος θα μπορεί μετά να έχει επιτυχημένο θηλασμό ??

Κάποια κοπέλα που να είχε παρόμοιο πρόβλημα ?? Αγλαϊα sos !! Τα φώτα σου !!!

Ποιο φάρμακο της σύστησε; Ίσως να είναι συμβατό.

Αν τελικά όντως δεν πρέπει να θηλάσει, τότε χρειάζεται να νοικιάσει νοσοκομειακό θήλαστρο και να αντλεί συστηματικά (βλέπε λεπτομέρειες στο πρωτόκολλο επαναγαλακτισμού).

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ πολύ amaretto για την άμεση απάντηση !

Της έχει δώσει το dopegyt το οποίο το έπαιρνε και στην εγκυμοσύνη .. Να ρωτήσω κάτι χαζό ? Είναι δυνατόν να έκανε για εγκυμοσύνη και να μην κάνει για θηλασμό ???? Αυτό με το νοσοκομειακό το ξέρω αλλά ρε γαμώτο κρίμα δεν είναι να πετιέται το γαλατάκι ??

Υ.Γ. εκτός θέματος λίγο ... πόσο περίπου κοστίζει το μήνα να νοικιάσεις ένα νοσοκ. θήλαστρο ???

Να ρωτήσω κάτι χαζό ? Είναι δυνατόν να έκανε για εγκυμοσύνη και να μην κάνει για θηλασμό ????

Η ερώτηση δεν είναι καθόλου χαζή, είναι μια πολύ εύλογη απορία ενός λογικού ανθρώπου. Και όντως, τα φάρμακα που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη, επιτρέπονται και στον θηλασμό, άλλωστε με τον θηλασμό περνάει μικρότερη ποσότητα φαρμάκου στο μωρό απ'ό,τι στην εγκυμοσύνη.

Αν η δραστική του ουσία είναι η Methyldopa, (φαίνεται στις οδηγιες) το φάρμακο είναι ασφαλές και συμβατό με τον θηλασμό, όπως μπορείς να ελέγξεις εδώ http://www.e-lactancia.org/

jv42p3.png

DfUyp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι χαζό ? Είναι δυνατόν να έκανε για εγκυμοσύνη και να μην κάνει για θηλασμό ????

Η απορία σου δεν είναι καθόλου χαζή, είναι εντελώς λογική, και η απάντηση προφανής. Αν η δραστική ουσία του dopegyt είναι η METHYLDOPA, τότε το φάρμακο είναι ασφαλές για τον θηλασμό

Μπορεις να εκτυπώσεις αυτό http://whqlibdoc.who.int/hq/2002/55732.pdf

και να πεις στην κουμπάρα σου να το δείξει στο γιατρό της

Ε μα πράγματι!

Όταν γέννησα δε με άφησαν να θηλάσω γιατί έπαιρνα ένα φάρμακο για την πίεση.Σύμφωνα με την Αγλαϊα (να'σαι καλά!!) το φάρμακο ήταν συμβατό!

Αλλά τι να τους πω?"Η Αγλαϊα από το φόρουμ λέει οτι είναι συμβατό?"

Τους πηγα λοιπόν το βιβλίο της κ.Πατσούρου (να΄ναι κι αυτή καλά!),

που έχει λίστα με τα συμβατά φάρμακα και δεν είχαν τι να μου πουν!

Με κοιτούσαν σα να μιλούσα άλλη γλώσσα και πως να αμφισβητήσουν

την Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία που έχει κάνει τη λίστα?

Όχι φανταστείτε σκηνή:

Καρδιολόγος:"να χορηγήσουμε το Χ?" (μη συμβατό)

Εγώ:"πείτε μου λίγο σας παρακαλώ τι ουσία είναι αυτή?Αααα όχι όχι αυτό,άλλο να μου δώσετε!" (αφού τσεκάρω από το βιβλίο μπροστά τους)

Γυναικολόγος:"να δώσουμε το Ψ?" (συμβατό με θηλασμό)

Εγώ:"α ναι αυτό μπορώ να το πάρω!"

Καρδιολόγος:"εε ας δώσουμε αυτό!"

Τους καράφλιασα! :lol:

Γιατροί είναι,αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν έχουμε κι εμείς άποψη και πρόσβαση στη γνώση! :wink:

Agapi6 ρώτα τι φάρμακα σκοπεύουν να σου δώσουν κ να ψάξουμε αν είναι συμβατά.Που σίγουρα είναι δηλαδή..υπάρχουν πάρα πολλές αντιβιώσεις συμβατές.

Αγλαία σκεφτόμουν από καιρό να βάλω εδώ τη λίστα από το βιβλίο της Πατσούρου που εμένα με έσωσε.Τι λες?Δεν ξέρω κι αν επιτρέπεται..

..... Βρήκα το παραπάνω ... άρα υπάρχει λύση ... ?

Η απορία σου δεν είναι καθόλου χαζή, είναι εντελώς λογική, και η απάντηση προφανής. Αν η δραστική ουσία του dopegyt είναι η METHYLDOPA, τότε το φάρμακο είναι ασφαλές για τον θηλασμό

Μπορεις να εκτυπώσεις αυτό http://whqlibdoc.who.int/hq/2002/55732.pdf

και να πεις στην κουμπάρα σου να το δείξει στο γιατρό της

Maggie το εκτύπωσα .. Τι να πω ρε κορίτσια έχω απογοητευτεί με τους γιατρούς ... Στο νοσοκομείο (ιδιωτικό) τους πήγαιναν μαζι με το μωρό και ένα μπουκαλάκι με γάλα και στην κουμπάρα μου έλεγαν ότι επειδή έχει ίκτερο η μπέμπα δεν κάνει να θηλάζει :shock: ... Εμένα σε δημόσιο μου έλεγαν το αντίθετο ( συνέχεια να τον βάζω στο στήθος) και μάλιστα ο μικρός μου είχε πολύ ίκτερο ....

Εγώ προσωπικά θα συνέχιζα να θηλάζω .. από αυτά που έψαξα και είδα (και από εσάς) ότι είναι συμβατό ... Το να το πω όμως σε κάποιον άλλο είναι πολύ λεπτό το θέμα ... Να της πω με σιγουριά .. " Συνέχισε δεν κάνεις κακό στο μωρό " .. Την αγαπώ πολύ και θέλω το καλύτερο - Θέλει πολύ να θηλάσει και επειδή το έχω ζήσει (και το ζω ακόμη αφού τρώμε ακόμη ζιζάκι) ο θηλασμός είναι ανεκτίμητης αξίας ...

Μου έχει εμπιστοσύνη πάντως και θα με ακούσει αλλά ... πως βάζεις το χέρι σου στη φωτιά και λές " ναι πάρτο ! " ? .. Μας έχουν βάλει στη διαδικασία να γινόμαστε εμείς γιατροί .. Αμάν πια ! Δεν τους αντέχω άλλο !!!

Διαφημίσεις

Marchi, μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο που εγραψες. η ερωτηση μου ειναι -δηλαδη, θεωρεις αχρηστο και οχι καλα ενημερωμενο τον ιατρο της κουμπαρας σου και με ελαφρια καρδια την συμβουλευεις να παρει ενα φαρμακο επειδη υπηρχει αναφορα στο φορουμ οτι ειναι ασφαλες. εχεις αναρωτηθει ομως ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το σαιτ? σε αυτο στηριζονται οι ιατροι οταν θελουν να δουν καποιες πληροφοριες για τα φαρμακα? μπορει να αντικαταστησει ενα σαιτ εναν επιστημονα? ή απ οτι καταλαβα, ε3συ μαλλον δεν τους χρειαζεσαι, η κομπαρα σου ομως?

Marchi, μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο που εγραψες. η ερωτηση μου ειναι -δηλαδη, θεωρεις αχρηστο και οχι καλα ενημερωμενο τον ιατρο της κουμπαρας σου και με ελαφρια καρδια την συμβουλευεις να παρει ενα φαρμακο επειδη υπηρχει αναφορα στο φορουμ οτι ειναι ασφαλες. εχεις αναρωτηθει ομως ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το σαιτ? σε αυτο στηριζονται οι ιατροι οταν θελουν να δουν καποιες πληροφοριες για τα φαρμακα? μπορει να αντικαταστησει ενα σαιτ εναν επιστημονα? ή απ οτι καταλαβα, ε3συ μαλλον δεν τους χρειαζεσαι, η κομπαρα σου ομως?

Πεπα μου αν διάβαζες παραπάνω θα έβλεπες οτι δεν στηρίζομαι μόνο στις γνώμες των κοριτσιών .. Το έψαξα και εγώ και οι πηγές από το internet όπως και η λίστα με τα συμβατά φάρμακα από το βιβλίο της κ.Πατσούρου (λίστα από Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία).. δεν θα έλεγα ότι είναι αναξιόπιστες .. αλλιώς θα έπρεπε να απογορευτούν ...

Επίσης είπα ότι φοβάμαι να συμβουλέψω κάποιν τρίτο για ένα τόσο σοβαρό θέμα (άλλο τι θα έκανα εγώ) .. γι ΄αυτό ζητάω και από εδω μέσα βοήθεια και από την Αγλαϊα την οποία εμπιστεύομαι και μέσα από πράγματα που έχω διαβάσει κατά καιρούς κατάφερα και εγώ να θηλάσω τόσο καιρό ( και πίστεψέ με - αν δεν έχεις εμπειρία - δεν είναι και τόσο εύκολο)

Προς το παρόν δεν έχω αναφέρει τίποτα στην κουμπάρα μου .. (απλά για να γνωρίζετε .. )

Όσον αφορά τους γιατρούς - "επιστήμονες" .. άστο μην το ανοίξω το θέμα γιατί θα πέσουν κεφάλια ...:(

... επίσης το έχω υπόψιν μου να ρωτήσω και τους δικούς μου γιατρούς (που εμπιστεύομαι αλλά και που μπορώ να τους μιλήσω άνετα χωρίς να μου "πάρουν" το κεφάλι) .. πριν της πω ότιδήποτε ...

Λοιπον επανέρχομαι με νέα !!

Πήρα τον δικό μου γυναικολόγο που τον εμπιστεύομαι τρελά και τον υπεραγαπώ !!! Μου είπε αμέσως ότι δεν πειράζει και ότι μπορεί να θηλάζει κανονικά .... ΄

.. και επειδή θέσαμε το θέμα με τους γιατρούς .. ο δικός της ο "επιστήμονας" δεν γνώριζε αν κάνει ή όχι και πήρε τυχαία ένα παιδίατρο από το νοσοκομείο (ο οποίος του είπε ότι δεν κάνει να το παίρνει και να θηλάζει ταυτόχρονα)...

Συμπεράσματα ???????? ... Δικά σας ...

κοιταξε, το να ανοιγουμε και να διαβαζουμε ενα βιβλιο ή ενα σαιτ δεν αντικαθιστουν εναν επαγγελματια , αλλιως η διαδικασια θα ηταν γνωστη-θα παιρναμε ενα βιβλιο ...και ξερεις τι θα γινοτανε...:shock:

μπορει η πηγη να ειναι εγκυρη,αλλα δεν εχεις τις απαιτουμενες γνωσεις για να κρινεις τοσο σοβαρα πραγματα οπως ειναι η ασφαλεια φαρμακου ( παιζει ρολο η δοσολογια, καποιες καταστασεις μητερας και μωρου, ελλειψη ενζυμου και αλλα πολλα). επισης, σε θεματα θηλασμου οδηγιες δινει παιδιατρος και οχι ο γυναικολογος . χαιρομαι παρα πολυ που εχεις εμπιστοσυνη εστω και σε εναν ιατρο και εγω το ιδιο κανω και εμπιστευομαι και το γυναικολογο μου και την παιδιατρο μου και αν χρειαστει και σε αλλες ειδικοτητες.

για την ασφαλεια καποιων συμβουλων εχω τεραστια αμφιβολια-μπορεις να βρεις ενα ποστ-ειναι τοσο ασφαλη τα συμπληρωματα παραγωγης γαλακτος -οπου θα δεις και η ιδια ποσο προσεκτικοι πρεπει να ειμαστε στις συμβουλες και τι ζημια μπορει να προκληθει .

στη θεση σου αμα αγαπουσα τοσο πολυ την κουμπαρα μου θα την ελεγα να παει στο δικο μου ιατρο επειδη ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ και οχι στο δικο της επειδη ειναι ασχετος(οπως ειπες προηγουμενως).

γεια σας κοριτσια .νομιζω οτι οταν δινει ενας γιατρος φαρμακα του λες οτι θηλαζεις και μετα οπωσδηποτε ρωτας τον παιδιατρο σου και αυτος θα σου πει τι θα κανεις.εγω ειχα πιει αντιβιωσεις κατα την διαρκεια του θηλασμου γιατι λογω καισαρικης και καθετηρα παθαινα ουρολοιμωξεις και παντα ρωτουσα τον παιδιατρο. οτι δεν εκανε ζητουσα αλλο φαρμακο.υπαρχουν πολλες επιλογες οποτε νομιζω οτι θα μπορουσε η κουμπαρα σου να ρωτησει. ακομα και αν χρειαστει να το βγαζει με το θηλαστρο να μην ανησυχεις το εχω κανει .αν το βγαζει στις 2.5 με 3 ωρες θα εχει κανονικα γαλα μετα για να συνεχισει το θηλασμο.εκει που μπορει να δυσκολευτει ισως ειναι με το μωρο που θα εχει συνηθισει το μπιμπερο αλλα με υπομονη πιστευω να τα καταφερει. εγω το τριτο μου το θηλαζα και οταν βγαιναμε και δεν μπορουσα του εδινα με το μπιμπερο.ελπιζω να πανε ολα καλα.

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

όπως και η λίστα με τα συμβατά φάρμακα από το βιβλίο της κ.Πατσούρου (λίστα από Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία).. δεν θα έλεγα ότι είναι αναξιόπιστες .. αλλιώς θα έπρεπε να απογορευτούν ...

Aυτό που τύπωσες είναι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και στη βιβλιογραφία φαίνεται να χρησιμοποιεί αξιόπιστες πηγές.

Αν ο γιατρός της χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να τυπώσεις και αυτό:

http://www.drugs.com/breastfeeding/methyldopa.html

όπου γράφει:

Summary of Use during Lactation

Because of the low levels of methyldopa in breastmilk, amounts ingested by the infant are small and would not be expected to cause any adverse effects in breastfed infants. No special precautions are required.

Η υπέρταση πάντως είναι πάθηση που συχνά χρειάζεται γιατρό ειδικότητας, ένας υπερτασιολόγος ίσως είναι πιο κατάλληλος και πιθανότατα θα γνωρίζει καλύτερα τα φάρμακα που χορηγεί.

το αφιερωμα το καταλαβαμε, αλλα αλλου ειναι το θεμα που μαλλον χρειαζεται επαναληψη- καμια συμβουλη και αναφορα επιστημονικης βιβλιογραφιας δεν μπορει να αντικαταστησει τον ΙΑΤΡΟ σας (απο admin απο θεμα -μη συμβατη αντιβιωση και θηλασμος).

εκτος απο τα φαρμακα προσοχη και στα φυτα-θυμαστε την περιπτωση μιας κοπελας που ολο επινε την τριγωνελλα και μαγια μπυρας και επαθε τοξικη ηπατιτιδα? ολοι ιατροι απορρησαν τοτε γι αυτο το φυτο -κανενας, μα κανενας δεν ειχε ακουσει για τις ιδιοτητες του αλλα παθανε πλακα απο τη ζημια που την προκαλεσε.

προσοχη, κοριτσια, προσοχη, ολες ξερουμε να διαβαζουμε και τον υπολογιστη επισης, δεν ειναι ομως ολοι επαγγελματιες υγειας για να εκτιμουνε πληροφοριες και να παρεχουν τις ιατρικες συμβουλες:P:p:p

Καλημέρα !

Επειδή το θέμα με έχει απασχολήσει πάρα πολύ γιατί το θεωρώ πολύ σοβαρό .. θα επαναλάβω κάποια πράγματα ...

- Πήρα και τη γνώμη του δικού μου γυναικολόγου (πανεπιστημιακός γιατρός) και δεν βασίστηκα μόνο στις πηγές από το internet ...

- Ο γυναικολόγος της κουμπάρας μου δεν γνώριζε για το φάρμακο που ο ίδιος της το έδινε ανεπιφήλακτα στην εγκυμοσύνη

- Ο παιδίατρος που ρώτησε ήταν του ιδιωτικού νοσοκομείου όπου την ενημέρωναν ότι δεν κάνει να θηλάσει επειδή το μωρό έχει ίκτερο και τους πήγαιναν "πακέτο" με το μωρό και ένα μπουκαλάκι ξένο γάλα

Επίσης για να γνωρίζετε ...

- Η κουμπάρα μου έχει και ένα άλλο παιδάκι στο οποίο είχε τον ίδιο γυναικολόγο οπότε πιστεύω ότι ξέρετε πως είναι αυτά .. σαν γυναίκες δεν εμπιστευόμαστε εύκολα άλλο γιατρό και τουλάχιστον δεν της είχε δείξει κάτι "αρνητικό" (αν και κάποια πράγματα που μου έχει αναφέρει είναι κάπως ...) μέχρι τώρα ...

- Ο γυναικολόγος της είπε αρχικά με μεγάλη ευκολία να πάρει το χάπι για να κόψει το γάλα της ... και αφού η κουμπάρα μου τρελάθηκε και προσπάθησε να βρει λύση της είπαν να το βγάζει και να το πετάει για κάποιες ημέρες ..

- Το συγκεκριμένο χάπι αφορά την πίεση .. Θεωρώ ότι ο γυναικολόγος μας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι και ο παθολόγος μας .. Δεν θα είχα την απαίτηση από ένα παιδίατρο να γνωρίζει για ένα χάπι που αφορά την πίεση ενός ενήλικα ... Αντιθέτως ο γυναικολόγος που το προτείνει για την εγκυμοσύνη θα έπρεπε να γνωρίζει και για το μετά εφόσον "γνωρίζει" το φάρμακο .. διαφορετικά θεωρώ ότι έχει επιλεκτική μόρφωση..

Στην συγκεκριμένη περίπτωση συνεπώς .. ναι πιστέυω ότι έδειξε άσχετος

- Οι πηγές μου συνοπτικά είναι οι εξής :

* Internet (λίστα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας)

* Γνώμες και από άλλες μαμάδες για κάτι τόσο πασιφανές ... Κάνει για εγκυμοσύνη και όχι για θηλασμό ?

* Γυναικολόγο (Πανεπιστημιακό) ο οποίος γνώριζε το συγκεκριμένο φάρμακο και αν έχει επιπτώσεις - χωρίς να πάρει τη βοήθεια του "κοινού"

* .... εκκρεμεί άλλη μία για την οποία θα γράψω όταν έχω νεότερα ...

Το να αποποιείται κάποιος την ευθύνη είναι πολύ εύκολο (ο γυναικολόγος της μέσω "κάποιου" παιδίατρου) .. το να σου λεέι όμως ένας γιατρός ότι μπορείς να παίρνεις το χάπι και να θηλάζεις .. δεν νομίζω ότι το κάνει οποιοσδήποτε αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος για αυτό ..

Οπότε δεν θεωρώ ότι πήρα εγώ το ρόλο του επαγγελματία υγείας ..

Η κουμπάρα μου μίλησε και η ίδια με τον γυναικολόγο μου και της εξήγησε κάποια πράγματα χωρίς να αμφισβητήσει ούτε μια στιγμή τον συνάδελφό του που δεν γνώριζε .. Αυτός για εμένα είναι σωστός "επαγγελματίας"

Συγνώμη για το κατεβατό και ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου .. και εσένα πέπα αλήθεια έκανες πολύ καλά με αυτά που έγραψες - δεν σε θεωρώ λάθος να το ξέρεις - όμως είδες ότι δεν μίλησα στην κουμπάρα μου πριν συμβουλευτώ κάποιο γιατρό (και όχι μόνο έναν πίστεψέ με .. περιμένω και από άλλους).

Όταν έγραψα εδώ ήθελα όλες τις γνώμες και επεξεργάστηκα όλες !

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...