Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

μετα απο 3 χρονια σχεση, 4 χρονια αρραβωνα και 9 μηνες παντρεμενοι(ολα αυτα τα χρονια προσεχαμε αρκετα) ηρθε η πρωτη εγκυμοσυνη μετα απο 2 μηνες προσπαθειας. το δευτερο ειπαμε να ξεκινησουμε χαλαρα αλλα βιαστηκε να ερθει απο τον 1ο μηνα προσπαθειας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ !!! ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ. ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ (ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ 2 ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, FITNESS ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΣΤΑ ΤΡΕΛΟΜΠΑΡΑ, ΞΕΝΥΧΤΙΑ , ΠΑΡΕΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΟΜΩΣ ..... Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!! ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ( ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ "ΠΕΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!" ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ, ΦΟΒΟ, ΤΑΡΑΧΗ, ΑΓΩΝΙΑ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΕΣΦΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΑ.

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2006 ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΗΝ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΜΕΙΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΑ ΡΕΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΔΥΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ, ΠΗΓΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

line_flow_rose_beg_minie_time_1206158400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gifdev117prs__.png

MIA KARMIKH SXESH

Hmoun etoimi ton December tou 2006 na fugo gia Scotia opou mou eixan proteinei douleia kai tha ekana kai to Doctora mou kai ton October oi koumparoi mou pou tous eixa vaptisei to paidaki tous, mou zhthsan na mou sustisoun ena kalo palikari. Egw vevaia tous arnithika afou eixa pia parei apofasi oti i oikogeneia gia emena den tha proekupte pote mias kai eixa mia apotuximeni makroxroni sxesi.

Mou eipan oti den tha mou milisoun pote xana kai etsi sunantithika me to Paslikari to opoio kai mono pou ton eida eipa apo mesa mou na ena kalo paidi gia oikogeneia .apo to tipota fantastite oti oute kan eixame antalaxei xeirapsia.

Me ton antra mou suzisame apo tin 2 evdomada kai spania periptwsi mou eipe oti thelei ena paidaki apo ton 1 mhna!Prospathousame alla den mas eixe prokeipsei mexri............pou ton Aprilio Arravoniastikame kai epanw ston arravwna mas, mou ekane asteia o pateras tou pou einai xrusoxoos oti exw paxunei kai den mou xwraei i vera. Fusika den edwsa sumasia alla meta apo mia evdomada eprepe na eixa adiathetisei kai ekana to test stin douleia kai molis eida oti itan thetiko ti na pw trelathika apo tin xara mou!!!!!!!!!!!!!!!

O antras mou apo tin xara, me peire epitopou kai me pige stin eklissia gia na tin kleisoume(itan na pantreftoume meta apo 1 xrono)

Etsi irthe stin zwh mas mia glukia fatsoula me prassina matakia kai xantha malakia.

OUR LITTLE GIRLS ARE OUR HEAVEN IN EARTH

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ,ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2006,ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 17 ΜΕΡΕΣ,ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ,Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕ ΑΛΛΑ....ΣΤΗΝ 21Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΠΕΒΑΛΛΑ. :cry: ΝΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ,ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ!!ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ,ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΞΑΝΑ.ΤΕΛΙΚΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣ,ΕΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ .......ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ,ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ,ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.......ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!!!! :shock: ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ,ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ,ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ!ΦΩΝΑΖΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ! :wink:

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Α θα βαλω τα κλαματα με ολες σας!!!!!!!! Γνωρισα τον αντρα μου 22 χρονω σε καλοκαιρινες διακοπες μεσα απο παρεα πολυ καλων μου φιλων.....Εκεινος Μυτιληνιος εγω Αθηναια αποσταση τεραστια και παρολα αυτα ηρθε στην Αθηνα και μειναμε μαζι μετα απο 6 μηνες γνωριμιας... ειμαστε 2 χρονια μαζι και πολυ ερωτευμενοι....μου εκανε προταση γαμου αρραβωνιαστηκαμε τον Αυγουστο αλλα για γαμο λεγαμε να φτιαχτουμε πρωτα και μετα απο κανα δυο χρονια!!!! Ομωςςςςς ενα τριημερο τον Ιουνιο πρωτου αρραβωνιαστουμε πηγαε στην Ανδρο ......2 μερες μετα τον αρραβωνα μας και μετα απο 25 μερες καθηστερησης εκανα ενα τεστ και βγηκε θετικο!!!!! επεσα απο τα συννεφα... η μπεμπα θα κανει μωρο ελεγα!!!!! Δεν ηξερα πως να νιωσω εχω τοσες δουλειες και τοσα να τακτοποιησω που ενα παιδι ειναι εντελως εκτος προγραμματος!!!! τωρα προχτες που το ειδα στον υπερηχο να κινηται καταλαβαινω το θαυμα που μου χαριζει ο θεος και πως τα καλυτερα ειναι αυτα που δε περιμενεις!!!!!! Ολοι με κοιταζουν λες και ειμαι πορσελανη!!! ο Αντρας μου ειναι 29 χρονων, και μονο που το βλεπει στον υπερηχο λιωνει!!!!! Γι αυτη την εκφραση και μονο και Γι αυτο το πλασματακι που μεγαλωνει μεσα μου νιωθω η πιο ευτυχισμενη γυναικα(μπεμπα) στον κοσμο!!!! Ηθικον Διδαγμα!!!!!!!! η 14η μερα του κυκλου ειναι η καλυτερη.....

εγω κοριτσια ημουν στουσ 8 μηνεσ παντρεμενη(τωρα ειμαι 11)

επειδη απο μικρη δεν τρελαινομουν για παιδια κ ειδικα μολις παντρευτηκα με επιασε μεγαλυτερη φοβία με επιανε τρομοσ στην ιδεα ενος παιδιου αλλα γενικοτερα ελεγα οτι θα κατσω κανα χρονο παντρεμενη κ μετα οποτε ολο ελεγα αργοτερα αργοτερα......

γιατι βλεπετε η εξυπνοτατη εγω νομιζα οτι το μωρο το χω στο τσεπακι κ φυλαγομουν κ παρα πολυ τρομαρα μου!!!!τελικα τωρα ανακαλυψα οτι δεν

ειναι κ τοσο ευκολο :cry::cry::cry:

τεσπα...

πριν 3 μηνες βγαινω μια μερα για καφε με μια φιλη στον 8 μηνα αυτη σχεδον ετοιμη να γεννησει

και μου λεει : α εχω φοτο του μωρου απο τον υπερυχο θες να δεις????

πρωτη φορα ειδα 3Δ φωτο απο μωρο

επαθα πλακα φαινοταν τοσο καλα γιατι ηταν μονο το κεφαλι του που εμοιαζε απιστευτα με τον αντρα τησ τοσο καθαρη ηταν

μετα απο μια ωρα που βρεθηκα με τον καλο του ειπα οτι θελω μωρο!!!!

ο κακομοιρης εμενα περιμενε τοσο καιρο...........

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

• 4 εβδομάδες μετά...

Να σας πω και εγω τα δικα μου...

Γνωρισα τον άντρα μου στα 21 μου, εκείνος τοτε 27... έρωτας τρελός από την αρχή! Οταν επέστρεψα από το μεταπτυχιακό μου, ημασταν ήδη περιπου 4 χρονια μαζι και μετακόμισα και "επισήμως" στο σπίτι του. Μερικούς μήνες μετά, λίγες μέρες μετά την πρωτοχρονιά, ένα ταξίδι έκπληξη στη Βουδαπέστη και ένα πολύ όμορφο μονόπετρο τσουπ, έγινε η πρόταση! Ακόμα γελάω που σκέφτομαι την μητέρα μου να μου λεει να δεις σου κανει ταξίδι έκπληξη για να πέσει η πρόταση. Αντε καλέ έλεγα εγώ, χαζομάρες, αυτός? σώθηκα τώρα!!! χα χα

Αποφασίσαμε ο γάμος να γίνει τον Σεπτέμβριο... Για παιδιά και εγκυμοσύνες ούτε σκέψη καν μιας και θεωρούσα ότι μικρή είμαι, ποιος ο λόγος να βιαστούμε..? Δυστυχώς όμως εκεί γύρω στο Μάρτιο μετά από μια τυπική επίσκεψη στον γυναικολόγο μου ανακαλύψαμε μια κύστη στην ωοθήκη που μετά από παρακολούθηση προέκυψε ότι κατά 95% είναι ενδομητρίωση... Για να μην σας τα πολυλογώ, Ιουνιο έκανα επέμβαση όπου όντως διαγνώστηκε ενδομητρίωση 3ου βαθμού και μετά η θεραπεία συνεχίστηκε με 6 μηνιαίες ενέσεις που σου κόβουνε την περίοδο ώστε να "ξεραθεί" τελείως η περιοχή. Τρελές ορμόνες, υπέροχα συμπτώματα εμμηνόπαυσης και άλλα ωραία! Ευτυχώς είχα ευχαριστα πράγματα να ασχολούμαι, καινούργια δουλειά, ο γάμος, όλα τέλεια, μετακόμιση μετά από μερικούς μηνες, καινούργιο σπίτι, τελειώσανε και οι ενέσεις ουτε που κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός και μετά από 3 μήνες μου ήρθε κανονικά περίοδος.

Με τον άντρα μου εννοείται ότι δεν ημασταν έτοιμοι για μωράκι αλλά επείδη ΟΛΟΙ οι γιατροί μας λέγανε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πιάσουμε παιδί και ότι όσο το αφήνουμε τόσο πιο δύσκολο θα είναι κτλ κτλ κτλ είπαμε και εμεις πολύ χαλαρά απλά να μην προσέχουμε και ότι γίνει...

Ε, τι να πω, περίοδος δεν μου ξαναήρθε!!!! Δεν το πίστευα με τίποτα όμως! Και ο μόνος λόγος που έστειλα τον άντρα μου να πάρει τεστ είναι ότι είχα δει κατι ροζ υγράκια και είχα ακούσει πρόσφατα από μια φίλη ότι είχε καθυστέρηση και ροζ υγρά κ τελικώς ήταν έγκυος.... Παρολαυτα ξέρω ακριβώς πότε έγινε και επειδή πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά την κατάλληλη στιγμή να λέω στον άντρα μου να με... γκαστρώσει ( σορρυ ). Ε, το πα, το έκανε, ακόμα με χαζο πειράζει και νομίζω θα συνεχίσει για χρόνια να με πειράζει για την ατάκα την κατάλληλη στιγμή... Σημειωτέον ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια της σχέσης μας έπαιρνα αντισυλληπτικά.

Ειμαι τώρα στην 26η εβδομάδα κύησης, όλα πάνε πολύ καλά, περιμένουμε κοριτσάκι είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και καμιά φορά ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

Σας τα έγραψα όλα αυτά διότι ξέρω ότι πολλές κοπέλες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ενδομητρίωσης και θέλω να τους πω να μην απογοητευονται και ότι τελικά το πιο σημαντικό έιναι να είμαστε εμείς όσο μπορούμε πιο ήρεμες και να μην αγχωνόμαστε με το θέμα της σύλληψης. Το πιστεύω πραγματικά αυτό και είμαι σίγουρη ότι αυτό ειναι μου έκανε την διαφορά στην περίπτωση μας! Επίσης μετά από την λαπαροσκοπική αφαίρεση των εστιών ενδομητρίωσης και τις θεραπείες φαίνεται ότι το σώμα βρίσκεται σε τρελό peak που ειναι οτι πρέπει για να συλλάβεις!

Τώρα σε εναν μήνα κλεινω τα 27 και τελικά δεν μου φαίνεται πια ότι είμαι και τόσο μικρή για να γίνω μαμα...

Συγγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου!

Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες, τις εγκυμονούσες και ακόμα περισσότερα σε όσες προσπαθούν...

preg.png

Διαφημίσεις

Εμείς το θέλαμε πάρα πολύ, το προγραμματίσαμε και τον επόμενο μήνα ήμουν έγκυος στον μπέμπη μας!

Δεν το πίστευα πως αυτό το πλασματάκι θα ερχόταν αμέσως στη ζωή μας!

Ανυπομωνώ σε λίγο καιρό να γίνω μανούλα :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Να σας πω κ εγώ το γολγοθά μου....!!!Εμείς ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πέρυσι 14 Σεπτεμβρίου(του Σταυρού...προσέξτε την ημερομηνία θα καταλάβετε στη συνέχεια)...παρόλο που φοβόμουν και ακόμα φοβάμαι τον τοκετό και δεν το αποφάσιζα και επειδή έμεινε έγκυος η κολητή από το σχολείο και πάντα λέγαμε τα παιδιά μας να πάνε κ αυτά μαζί σχολείο απλά εκείνη τη μέρα το αποφάσισα και του λέω βάζουμε μπρος να κάνουμε παιδί(κ τον έβαλα κάτω εννοείται ...αυτός ήθελε από πριν παντρευτούμε να βάλουμε μπρος) Λοιπόν....Το Μάιο είχα μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη η οποία όσο νωρίς την έμαθα τόσο νωρίς έληξε....με πτόησε αλλά δεν το βάλαμε κάτω ή μάλλον ο άντρας μου δεν το έβαλε κάτω κ στήριξε κ εμένα....τον Ιούνιο λοιπόν μας είπε ο πρών γυναικολόγος μου να κάνουμε κ ένα σπερμοδιάγραμμα και ένα κάρο άλλες εξετάσεις να δούμε μήπως υπάρχει και κανένα πρόβλημα...οι δικές μου καλές το σπέρμα του άντρα μου χάλια...μου λέει λοιπόν ο γιατρός ότι μάλλον θα πάμε σε εξοσωματική!!! Τρελάθηκα εγώ κλάμα αλλά μπροστά στον άντρα μου κυρία λέω θα προσπαθούμε μέχρι τα Χριστούγεννα κ αν δεν θα κάνουμε ένα σπερμοδιάγραμμα ακόμα και βλέπουμε πως θα κινηθούμε μετά....Εδώ κάπου πρέπει να ευχαριστήσω το site gyn.gr (ελπίζω να μην πειράζει τους δημιουργούς του parents)γιατί...έστειλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας και εκεί ο γυναικολόγος που μου απάντησε μου είπε ότι παιδιά γίνονται με αυτό το σπέρμα απλά ίσος δυσκολότερα και δεν έθεσε θέμα εξοσωματικής!Έτσι λοιπόν συνεχίσαμε τις προσπάθειες Αυγουστος-Σεπτέμβριος...Επειδη εγώ είμαι μανιακή με την τάξη και καθαριότητα και για να ξεχαστώ από την όλη κατάσταση....έφερα τούμπα σπίτι και εξοχικό....τι βάψαμε στο εξοχικό τι τσάπισμα στον κήπο...τι είχα πάρει τον ατμοκαθαριστή και πέρασα όλο το σπίτι τοίχους τζάμια πατώματα....μη σας τα λέω καλύτερα...οστόσο επειδή δεν είχα και σταθερό κύκλο αποφάσισα να παραγγείλω από τον καναδά 100!!! τεστ ωορρηξίας και 10 τεστ εγκυμοσύνης...νομίζω από την αναλογία των 2 φαίνεται και πόσο απαισιόδοξη ήμουν....14 Σεπτέμβρη(η ημερομηνία που λέγαμε) κάνω τεστ ωορηξίας και βγαίνει θετικό πάω τον άντρα μου στο κρεβάτι όπως καταλαβαίνεται....το ξεχνάω και συνεχίζω τις δουλειές μου την επόμενη μέρα καθώς πλησίαζαν και τα γενέθλιά μου....27 Σεπτέμβρη πάω σε ένα γάμο 3 με ρωτάνε μήπως είσαι έγκυος? Κατι έχει αλλάξει μέσα σου...μπα λέω δεν νομίζω...Μήπως πάχυνα τους έλεγα?! 4 Οκτώβρη τα γενέθλιά μου....εύχομαι σβήνοντας τα κεράκια(ενώ ποτέ δεν είχα ξανακάνει ευχη το θεωρούσα χαζό) να έχω του χρόνου στα γενέθλια μου το παιδάκι μου μαζί! Την άλλη μέρα το βράδυ κοιτάω την ψηφιακή και λέω τι κρατάω σαν χαζή την κοιλιά μου ενώ σβήνω τα κεράκια? .... αυτό ήταν αύριο το πρωί θα κάνω το τεστ....6 Οκτώβρη 5 τεστ θετικά...Και μετά σκευτόμενη τις μέρες λέω και μάλον είναι και αγόραρος γιατί....14 Σεπτέμβρη Ξεκινήσαμε 14 Σεπέμβρη το πρώτο και τελευταίο τεστ οωρρηξίας που έκανα θετικό... του Σταυρού... και τον πεθερό μου που θα πάρει το πρώτο μας παιδί το όνομα του....τον λένε Σταύρο!!! Δεν είμαι τόσο της Εκκλησίας αλλά ένα κεράκι πήγα και το άναψα....Αυτά....Ξέρω μυθιστόρημα έγραψα αλλά νομίζω ότι είναι μία ιστορία που εμένα μου έδωσε δύναμη και με έκανε να δω διαφορετικά πολλά πράγματα!

ΥΓ: Το σπέρμα όμως του συζύγου το ξαναεξετάσαμε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη γιατί αν δεν ήταν καλό δεν θα έμενα μέσα σε 5 μήνες δεύτερη φορά έγκυος....και είχα δίκιο .... είναι turbo .... γι'αυτό πάντα να πέρνετε και δεύτερη γνώμη σε ότι έχει να κάνει με γιατρούς!!!

sjCrp3.png

Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, ήταν λίγο ξαφνικό!΄Μέχρι να το συνειδητοποιήσω όμως το έχασα το μωράκι...δύσκολες στιγμές, που μπορούν να τις καταλάβουν μόνο όσες το έχουν περάσει...Μετά θέλαμε πάρα πολύ ένα μωράκι, αλλά δεν το πέρναμε απόφαση να προσπαθήσουμε γιατί φοβόμουν μην μου ξανασυμβεί το ίδιο. Ο άντρας μου το είχε αφήσει πάνω μου και μου έλεγε να ξαναπροσπαθήσουμε μόνο όταν θα ένιωθα έτοιμη και δυνατή να αντιμετωπίσω κάθε ενδεχόμενο. Ευτυχώς στον πρώτο μήνα προσπαθειών, το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό!!!!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Eμεις το ειχαμε προγραμματισει και καναμε προσπαθειες για μωρο.. μην φανταστητε και πολλες με 2 φορες εμεινα εγκυος! παλι καλα που ο Θεος μου τα εφερε ετσι γιατι αλλοι προσπαθουν για χρονια και δεν μπορουν και ειναι πολυ κριμα να μην μπορεις να κανεις παιδακι.. Ευτηχως ομως ολα καλα! :lol::lol: και περιμενουμε πρωτα ο Θεος την μπεμπουλα μας που περιμενει για να βγει! ευχομαι και στις υπολοιπες ολα να σας ερθουν βολικα!

dev364pp___.png

MGHp.jpgptgwp2.png

uiphp3.png

Προσπαθουσαμε στα 26 μου ένα χρόνο σχεδόν να μείνω έγκυος, εις μάτην!. Κύκλους ωορρηξίας, προγραμματισμένες επαφές ανά δεύτερη μέρα, τίποτα. Μόλις μας είπε για εξωσωματική, εκείνο τον μήνα έμεινα έγκυος. Τη δεύτερη φορά από τότε που το προσπαθήσαμε, πέρασαν δύο μήνες, μέχρι που έμεινα έγκυος. Την τρίτη φορά προσπαθούσαμε 9 μήνες και δεν συνέβαινε, πόσο πολύ στεναχωριόμασταν, το καταλαβαίνετε. Την τέταρτη φορά στους τέσσερις μήνες, τα καταφέραμε. Κάθε μα κάθε φορά είχα τρελλη αγωνία και φυσικά αυτό επιβάρυνε την κατάσταση, όμως είμαι τόσο πολύ τυχερή, έχω 4 υπέροχα παιδάκια και έναν εξίσου υπέροχο άντρα στη ζωή που! Εύχομαι σε όλες σας να είστε τόσο τυχερές!

Διαφημίσεις

Εμείς παντρευτήκαμε το Σεπτέμβρη του 2007 μετά από 6 χρόνια σχεσης. Οχι για να κάνουμε παιδί, αλλά γιατί απλά θελαμε να παντρευτούμε.. Μετά το γάμο και τις διακοπές, ξεκινησε η πίκρα στη δουλεια και των δύο (δουλευαμε περι τις 10 ωρες τη μερα εγω και 14 ο αντρας μου). Οποτε το παιδί δεν το σκεφτόμασταν. Το Μαρτιο παραιτήθηκα για να παω σε αλλη δουλειά καλύτερη αλλά αποφασίσα να κατσω ενα μηνα να ξεκουραστω. Ε, τότε εγινε και το μοιραίο!!!Ξεκούραστη και ορεξάτη, δεν πολυπροσεχαμε κιόλας...ΤΣΟΥΠ!!!Να τη η μπεμπα... ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.....(Σκασίλα μου...)

• 2 εβδομάδες μετά...

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2007 ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΖΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!ΕΤΣΙ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ!!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ!!ΕΠΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΠ!!!ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΕΓΙΝΑ ΝΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ....ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ...

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ...Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ (17/1)...ΛΕΤΕ????

JgiCp3.pngv9Xtp3.png

Εμείς παντρευτήκαμε 27/10/07 και είπαμε να απολαύσουμε λίγους μήνες τον έρωτα και το νέο μας σπίτι και μετά να βάλουμε μπρος. Εγώ έπαιρνα αντισυλληπτικά λόγω ασταθούς κύκλου και για αντισύλληψη φυσικά. Όμως ακούγοντας τόσα ζευγάρια γύρω μας να δυσκολεύονται είπαμε να μην περιμένουμε άλλο ώστε να έχουμε περιθώριο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τον Γενάρη μου ήρθε η τελευταία περίοδος με χάπια και αρχές Φλεβάρη συλλάβαμε τον Μπεμπάκο μας!!! Κατευθείαν δηλαδή μόλις έκοψα τα χάπια.

Το καλύτερο; Ο Μπέμπης γεννήθηκε 27/10/08 στην επέτειό μας!!!

vChmp3.png IkwYp3.png

Γέννησα φυσιολογικά!!! Κυριακή βράδυ σπάσαν τα νερά!!! Είχα ΠΗΤ 27/10 αλλά ο γιατρός είχε πει ότι το μωρό ήταν ψηλά και θα έμπαινε 2 μέρες μετά για πρόκληση. Ο μπέμπης όμως ήθελε να είναι ο ίδιος το δώρο της επετείου!!!

vChmp3.png IkwYp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε το 2003 ενώ εγώ γύρισα απο Ιταλία με το πτυχίο και η Πηνελόπη τελείωνε την Παιδαγωγική εδώ στην Θεσ/νίκη.

Εγώ στα 30, εκείνη στα 25....Σε 3 μήνες μέσα (απο την πρώτη γνωριμία) αρραβωνιαστήκαμε και έφυγα για το στρατό....Το 2004 παντρευτήκαμε και αποφασίσαμε να "ζήσουμε" λίγο και μετά να "βάλουμε 'μπρός" για παιδάκι.

Για σχεδόν 4 χρόνια γυρίσαμε πρπ την μισή υφήλιο σε ταξίδια, πάντοτε λέγοντας ok αν τύχει και έρθει το μωρό κανένα πρόβλημα :):) Στο τελευταίο μας ταξίδι στο Παρίσι μας έκανε "Κου-κού - τζά" :D:D η μικρή Δομινίκη (μέχρι 20 Φεβρουαρίου θα μας πεί το "έρχομαιιιιιι" :lol::lol: )

• 4 εβδομάδες μετά...

παντρέυτηκα το 2001 μετά απο καθ' εξήν αποβολές, το 2007 είπα τελείωσε πια, θα ζήσω τη ζωή μου κι αν θέλει ο Θεός να μου δώσει παιδάκι θα μου δώσει!!! το έβγαλα απ' το μυαλό μου , όλο το 2007 ταξίδευα πήγαινα εκδρομές , έζησα έντονα και τον Φεβρουάριο του 2008 μετά απ καθυστέρηση κάτι μου έλεγε πωε είμαι έγκυος, το πίστευα, έστειλα και μου πήρε το τεστ ο άντρας μου, το έκανα ενώ περίμενε έξω απο το μπάνιο με αγωνία κι όταν βγήκα άρχισα να κλαίω και τον αγκάλιασα κι ήμουν σίγουρη ότι αυτό το μωρό θα το κρατήσω στην αγκαλιά μου και όπως έγινε :wink::D

μετα απο δυομιση χρονια που ζουσαμε με τον αντρα μου σε διαφορετικες πολεις, ηρθε επιτελους η ωρα να μεινουμε μαζι..τον δεκεμβριο του 2007.

τον γεναρη του 2008 μαθαμε για την εγκυμοσυνη.

το αστειο ειναι πως ολο αυτο τον καιρο που μεναμε μακρια λεγαμε να κανουμε κανα παιδακι μπας και παρω μεταθεση, και γιαυτο καναμε ελευθερα, αλλα τι να σου κανουν μονο τα σ/κ και οι διακοπες..

με το που ηρθα ομως τσοουυυππ η μπουμπου εσκασε μυτη:wink:

γεια σας κι απο μενα.πολυ συγκινητικες οι ιστοριες σας.

εγω τον αντρα μου τον γνωρισα στα 15 μου στο σχολειο.εφηβικος ερωτας που προεκυψε σε αιωνιο ερωτα.

μετα απο 3,5 χρονια σχεσης οπου μεσολαβησε το στρατιωτικο του αποφασισαμε να συζυσουμε.καλα παθανε πλακα ολοι!!μετα απο πολλες γκρινιες κ φασαριες με γονεις καναμε αυτο που θελαμε.συζουσαμε μαζι για 6 χρονια σχεδον οπου αποφασισαμε να παντρευτουμε κ να κανουμε κι εμεις την δικια μασ οικογενεια.

ο γαμος μας εγινε τον ιουνιο του 2007 κ βαλαμε μπρος για παιδακι απο το ιδιο βραδυ κι ολας.μετα απο 1 μηνα εμεινα εγκυος κι ευχαριστω τον θεο καθε μερα γι αυτο το υπεροχο δωρο που μου χαρισε.

τωρα σκεφτομαι κ για δευτερο.....

line_line_typew2_beg_d_typew3_time_1181966400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_flow2_beg_39_time_1208577600_text_e720ece5ebe9f3f3effdebe120eceff520e5e9ede1e9.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ είχα 3 μέρες καθυστέρηση και αν και ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος επειδή ποτέ δεν έχω καθυστέρηση πήγα με μια φίλη μου στο νοσοκομείο και έκανα β χοριακή - μετά από μια ώρα έτοιμο το αποτέλεσμα-

το παίρνει και το διαβάζει η φίλη μου- ευτυχώς δεν είσαι εγκυος, μου λέει!

Αρχίζω να λέω πόσο ανακουφισμένη είμαι- και παίρνοντας το χαρτί παθαίνω το σοκ της ζωής μου! Το είχε διαβάσει λάθος και είναι και γιατρός. Το επόμενο σοκ το έπαθε ο φίλος μου και μέσα σε πολλές δυσκολίες ο γάμος τελείται μετά από ένα μήνα. Όλα αυτά στο Χαρτούμ, Σουδάν. Είναι δύσκολο να παντρεύεσαι όταν είσαι έγκυος, αλλά βοηθάει να το πάρεις απόφαση. Και ο άντρας μου είναι υπέροχος!

"What makes the desert beautiful", said the Little prince, "is that somewhere it hides a well."

04724e2229.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...