Scorpina

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  162
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον Scorpina

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Μένουμε κοντα κι εμείς. Το δημοτικό είναι καλό, τα παιδιά της γειτονιάς μας πάνε εκεί και είναι πολύ ευχαριστημένα. Το Γυμνάσιο είναι καινούριο, πολύ καλό , μετά τη Σωρού, το τέταρτο. Ο διευθυντής του (αστέρι) παίρνει σύνταξη φέτος, οπότε από του χρόνου θα έχει καινούριο διευθυντή.
 2. Scorpina

  Ονομα απο Σοφια - Κοκκωνα

  Σίγουρα κάνεις πλάκα.... Κοκκώνα, τι είναι κότα το παιδί; Βγάλ΄τη Σοφία ή πες πως θα τη βγάλεις το όνομα του Αγίου που θα είναι πλησιέστερο στην ημερομηνία γέννησής της.

 3. Διαφημίσεις


 4. Η ηπατίτιδα δεν είναι λόγος μεταμόσχευσης; Το αυτοάνοσο δεν έχει τον κίνδυνο να ξανασυμβεί το ίδιο στο καινούριο μόσχευμα;
 5. Καλός χειρούργος ουρολόγος που έχει χειρουργήσει έναν ενήλικα και ένα παιδάκι 4 ετών με επιτυχία *αυτούς τους γνωρίζω πολύ καλά* είναι ο Αναστάσιος Καρατζάς, στο πανεπιστημιακό της Λάρισας.
 6. Μετά από αφαίρεση χολής έκανα 4. Βγάλ΄το τελείως από το μυαλό σου. Φυσικά θα κάνεις κι άλλα παιδάκια.
 7. Είμαι σίγουρη ότι την απάντησή σου την έχεις. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό το μωράκι σου! Ευλογήθηκες, αυτό να ξέρεις!
 8. Δεν είναι υποχρεωτικό, αυτό μας έλειπε τώρα!
 9. Έχω 4 παιδάκια, τα οποία έκανα ήδη εργαζόμενη. Προσωπικά σου λέω να το κάνετε, το μεγαλύτερο δώρο που θα έχετε, είναι το τέταρτο παιδάκι σας και επικουρικά θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Αν ο γιατρός δίνει το οκ, κάν΄το. Έχω κάνει 4 καισαρικές.
 10. Scorpina

  εφορευτική επιτροπή

  Αν δεν πας να ψηφίσεις, θα σε πειράξει? Αν λείπεις από το σπίτι εκείνη την ημέρα ή δεν ανοίξεις αν σου χτυπήσουν? Δεν πρόκειται να σε τιμωρήσουν με μωρό παιδί, είσαι και αναπληρωματική, τίποτα δεν θα γίνει.
 11. Αν σε πιάνει ναυτία, στην τρίτη θέση θα είσαι χειρότερα. Δεν έχει παράθυρα πίσω. Οι πίσω θέσεις είναι ενηλίκων, άσε που το ρυθμίζεις, αν μπροστά είναι τα καρεκλάκια, τις φέρνεις πιο κοντά στην πρώτη σειρά και πίσω κάθονται άνετα μεγάλοι. Κάθομαι πολλές φορές πίσω. Είναι σχεδόν 2000 κυβικά, άρα ανήκει στην προηγούμενη κατηγορία, αυτό χρειάζεσαι. Νομίζω το βγάζει περισσότερα και όχι λιγότερα. Τα αξίζει τα λεφτά του, πίστεψέ με. Μας βγήκε περίπου 21.000 ευρώ.
 12. Έχουμε το S-Max, έχει αρκετά μεγάλο πορτ-μπαγκάζ, ακόμα και με το ένα κάθισμα κλειστό και ο χώρος στην τρίτη σειρά καθισμάτων είναι αξιοπρεπής. Κάθομαι συχνά πίσω και είμαι άνετα. Είναι δυνατό αυτοκίνητο, αθόρυβο, δεν καίει πολύ για 2000 κυβικά και μας έχει ευχαριστήσει πολύ. Κάντου ένα τεστ-ντράιβ, ίσως αρέσει και σε σας.
 13. Σκέφτομαι συνεχώς για άλλο ένα παιδάκι, αλλά φοβάμαι πολύ να το κάνω. Φοβάμαι την αμνιοπαρακέντηση (έκλεισα τα 37), φοβάμαι πως θα τα καταφέρω να φέρω σε πέρας την εγκυμοσύνη και τον τοκετό,φοβάμαι μήπως υπάρχει πρόβλημα στο μωρό από θέμα υγειας, φοβάμαι πως τα πρακτικά θέματα δεν θα τα βολέψω. Αν υπήρχε στήριξη από τους γονείς μου ή αν ο άντρας μου δεν ερχόταν βράδυ στο σπίτι, θα μπορούσε να γίνει. Μπράβο σας και πάλι!
 14. Μπράβο σας, 8 παιδάκια τόσες μανούλες, είστε η κάθε μία σας η Αγία Υπομονή και η Αγία Αγάπη μαζί! Είστε ζηλευτές!
 15. Φανή, με το καλό το 8ο παιδάκι σου! Χίλια μπράβο είναι λίγα για σένα.
 16. Μπράβο σας μανούλες με τα 5 και τα 7 παιδάκια. Να τα χαίρεστε!