Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

παντρευτήκαμε Ιούλιο και αρχίσαμε αμέσως προσπάθειες.... Νομίζαμε πως θα έμενα αμέσως έγκυος, αλλά δεν υπολογίζαμε πως το άγχος παίζει καθοριστικό ρόλο σ'αυτό το θέμα! Μετά από 5 μήνες εντατικής προσπάθειας αποφασίσαμε -ευτυχώς- να χαλαρώσουμε...δε μας πήραν δα και τα χρόνια (είμαι 29)! Ένα μήνα μετά το θαύμα έγινε!:D Τώρα διανύω την 9 εβδομάδα εγκυμοσύνης κ ελπίζω όλα να πάνε καλά! Και το καλύτερο?!? Η καλύτερη μου φίλη, η οποία προσπαθεί πάνω από 1 χρόνο, μου ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως είναι κι αυτή έγκυος.:lol: Απίστευτη χαρά...είμαστε φίλες από μωρά κ αυτή είναι 15 μέρες μεγαλύτερη από εμένα! Τώρα - με τη βοήθεια του θεού - θα γεννήσω περίπου 20 μέρες πριν από αυτή!!!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

meta apo 1,5 xrono eleu8erwn epafwn ki afou pia eixame apofasisei oti mallon yparxei problima...tsoup!!xalarwsame kai perimenoume to mikro mas...

makari na pane ola kala ws ta mesa tou Oktwbri 8a exoume akoma enan/mia zygo stin oikogeneia,opws o mpampas mas...(elpizw na mi bgalei to ladi tis mamas,opws EPISIS kanei o mpampas!!:lol:)

io6Qp3.png

g3BCp2.png

μετα των γαμο προσπαθούσαμε 1 χρόνο και κατι μέχρι να μείνω έγκυος, ηρθε ο πρώτος πελαργός αγοράκι,, στην δεύτερη προσπαθούσαμε κανένα 8 μηνώ μέχρι την σύλληψη του 2 γιου μας, όταν ηταν 6 μηνών ο μικρός ξανά έγκυος ΙΣΑ ΙΣΑ που μύρισα το κρίνο και τσουπ ο 3 γιος!

Στην τέταρτη νομίζω ότι με απήγαγαν εξωγήινη αχχαχαχα :):mrgreen:

Σπύρος 09/10/2001 τριτη απογευμα

Εφραίμ 03/06/2006 σαββατο ξημερωματα

Ελευτέριος 25/09/2007 τριτη πρωει

Μαρίνος 21/09/2012 Παρασκευη πρωι

:P

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2009.ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙ!ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010 ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΒΕΒΑΙΑ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ) ΚΑΛΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ;;; ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΕΞ!!!ΠΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2010 ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ!ΠΕΦΤΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ,ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΒΙΟΨΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2011 ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2011 ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑ,ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ(ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ).ΜΑΙΟ 2011 ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ!ΗΡΩΑΣ!!!ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΛΑΜΥΔΙΑ....Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ 2-3ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2012 ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΗΡΕΜΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2012 ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΙΞΩΔΕΣ(ΔΗΛ.ΠΗΧΤΟ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3ΜΗΝΩΝ ΠΡΙΝ!ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟ!ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2012 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ!!ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ,ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!!ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Για άσχετο λογο μπήκα εδώ, στο φόρουμ... λέγαμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες από τον Ιούνιο, για να υπάρχει χρόνος για όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται πριν από μια εγκυμοσύνη... Οπότε, άνοιξα το ίντερνετ και ψάχνοντας για πληροφορίες για μανούλες, βρήκα εσάς, το φόρουμ!

Ο γλυκός μου αντρούλης, άρχισε να με πιέζει να κάνω τεστ... "μα πως.. με τον κρίνο;" του έλεγα.. αλλά εκείνος κάτι ήξερε..

Προχτές μου αποκάλυψε ότι στην μία και μοναδική επαφη που είχαμε χωρίς προφυλάξεις, ολοκλήρωσε μέσα μου....!!!!

Μου έκλεισε ραντεβού στην Ευρωδιάγνωση για χοριακή.. ένα θα σας πω.. δεν ήξερα τι ακριβώς είναι η χοριακή.. και μετά από τρεις μέρες καθυστερηση, σήμερα στη μία η ωρα, δηλαδή... ήρθε το αποτέλεσμα! 2.957 η χοριακή! Θέλα να ευχαριστήσω πολύ δυο κορίτσια που το πέρασαν μαζί μου αυτό...

Fenia32 και Nadia83 σας ευχαριστώ πολύ...

Νιωθω ομορφα οταν μου κανουν αυτην την ερωτηση...

10/1/2010 γνωρισα τον αντρα μου μεσω ιντερνετ....

11/1/2010 βγηκαμε για καφε

12/1/2010 ηρθαμε σ επαφη και... τελειωσε μεσα μου...εγω κοκκαλο...

και μια και μοναδικη φορα αρκουσε για να ολοκληρωθει η σχεση και η ζωη μου ολοκληρη....ναι ρισκαρα , φοβηθηκα αλλα το ρισκο αυτο ηταν το τυχερο μου ... και το καλυτερο μου...

τωρα χαιρομαι την ομορφη οικογενεια μου και απο τον οκτωμβριο λεμε να αφαιθουμε ελευθεροι να κανουμε και το 2ο ..κι αν πιασει με την πρωτη θα ειμαι ακομα πιο ευτυχισμενη...

Μετά από μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, είχα μια αποβολή στο 2ο τρίμηνο. Οκ τυχαίο...

Στη συνέχεια, και μετά από περίπου δυόμισι χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών αποφασίζουμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική και αφού πήραμε τη γνώμη δύο γιατρών.

Κανείς δεν απέκλεισε τη φυσιολογική σύλληψη αλλά δεν ήθελα να εξαντλήσω τα περιθώρια που είχα ηλικιακά, ούτε και να μπω στη διαδικασία επεμβάσεων, με αμφίβολα αποτελέσματα, για τη διερεύνηση/λύση του προβλήματος (μάλλον δημιουργήθηκαν συμφήσεις που προκλήθηκαν από την αποβολή, απόξεση κλπ.).

Ξεκινάμε λοιπόν τις απαραίτητες εξετάσεις και κάνω τον τελευταίο υπέρηχο πριν την έναρξη της αγωγής. Ο γιατρός βρήκε μια κύστη, η οποία ήταν διαυγής και θα έφευγε με την περίοδο, όπως μου είπε.

Έλα όμως που η περίοδος δεν ήρθε ποτέ!!!

Διανύω τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ ήμουν τυχερή μάλλον σε σχέση με όσα διαβάζω.Με τον αρραβωνιαστικό μου προσέχαμε γιατί δεν έχουμε ακόμη τελειώσει το σπίτι μας!Πριν δύο μήνες σχεδόν είπαμε ότι θα σταματήσω τα χάπια γιατί σχεδόν έχει τελειώσει το σπιτάκι μας!Μετά τα χάπια έμεινα κατ`ευθείαν έγκυος.Το θέμα είναι ότι τα δύο πρώτα τεστ βγαίναν αρνητικά και εγώ έλεγα ότι δε μου έρχεται περίοδος επειδή αγχώθηκα για το σπίτι.Ο άντρας μου ήταν σίγουρος ότι είμαι έγκυος και με πρόσεχε και με έβαζε να τρώω καλά.Πέρασαν 20 μέρες για να δείξει το τρίτο τεστ ότι ήμουν.Πήγα στη γιατρό και μου είπε 6 εβδομάδων.Με τη δεύτερη φορά έμεινα έγκυος!Σήμερα θα πάω για να ακούσουμε την καρδούλα,αν μπορέσουμε.Ελπίζω και όσες προσπαθούν να το πετύχουν!

• 3 εβδομάδες μετά...

εμεις παντρευτηκαμε το 2009 και ειπαμε σιγα σιγα φετος να ξεκινησουμε τις προσπαθειες γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει μια εγκυμοσυνη.αρχισαμε τον απριλιο σιγα σιγα και χαλαρα.10/05/2012 ειχα την τελευταια μου περιοδο και σημερα κραταω στα χερια μου το τεστ της χοριακης και δεν το πιστευω οτι ηρθε τοσο γρηγορα!ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

Διαφημίσεις

εμεις παντρευτηκαμε το 2009 και ειπαμε σιγα σιγα φετος να ξεκινησουμε τις προσπαθειες γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει μια εγκυμοσυνη.αρχισαμε τον απριλιο σιγα σιγα και χαλαρα.10/05/2012 ειχα την τελευταια μου περιοδο και σημερα κραταω στα χερια μου το τεστ της χοριακης και δεν το πιστευω οτι ηρθε τοσο γρηγορα!ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

Συγχαρητηρια!!!!!να σου πάνε όλα καλα!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ntRCp3.png

olivia ευχομαι να πανε ολα καλα, που θα πανε.....εγω παντρευτικα 25 ιουνιου ..συζουσα με τον αντρα μου ειδη 1,5 χρονο και ειπαμε μολις παντρευτουμε να ξεκινησουμε ...τελευταια περιοδος μου 17 ιουνιου (πολυ τυχερη σχετικα με τον γαμο μου,φιβομουν οτι θα μαι αδιαθετη την ημερα του γαμου μ)πηγαμε παρο κ σαντορινη ταξιδι για 10 μερες...πολυ τελεια περασαμε αλλλα οπως καταλαβαινετε καθε 2 μερες καναμε ερωτα (λενε οτι ανα 2 μερες ειναι καλυτερα γιατι αν κανεις καθε μερα αδυνατιζει το σπερμα )γυρισα απο τις διακοπες εγκυος...πολυ απλα !!!!αλλα μεχρι να το μαθω μου βγηκε η ψυχη γιατι εγω ειχα σταθερο κυκλο το τελευταιο 4 μηνο και μολις αρχισε η καθυστεριση χαρηκα πολυ...κανω 2 τεστ και βγηκαν αρνητικα ..ξενερωσα γιατι λεω παλι μου χαλασε η περιοδος..ξανα κανω μετα αλλο ενα και βγηκε θετικο..φαντασου ημουν 8 βδομαδων οταν το εμαθα και μεχρι να το μαθω οδηγουσα το μηχανακι μου επαιζα ρακετες .ποτα τσιγαρα κ.λ.π και εγω ημουν εγκυος ....επρεπε να κανω χοριακη κατευθειαν ..στο 2ο πρωτα ο θεος χοριακη κατευθειαν..και τωρα εχω τον μπεμπη μου αγκαλια που ειναι 3 μηνων!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

emeis eimastan 2 xronia mazi mazi me ton antra mou.o antras mou exei ena koritsaki ektos gamou k thn exei ekeinos einai 4 xronon k zitage aderfaki vaivea 8elame k emeis na kanoume allo ena .kai kaname prospa8ies k epitelous emeina egkuos:D k eimaste poli xaroumeni giafto.h mikrh perimeni me anipomonesia na to dei:D

Εμείς ήμασταν παντρεμένοι έξι μήνες πριν να μείνω έγκυος αλλά για διάφορους λόγους δεν θέλαμε να κάνουμε παιδάκι ακόμη κι έτσι προσέχαμε. Αλλά η μωρουλίνα μας είχε τα δικά της σχέδια, και όπως αποδείχθηκε πολύ σωστά έκανε!

Να ακούσω το γέλιο σου, γι'αυτό ήρθα στον κόσμο...

Παντρευτηκαμε Σεπτεμβριο του 2005, εμεινα πρωτη φορα εγκυος τον Απριλιο του 2006,στον 1ο μηνα προσπαθειων, αλλα απεβαλα, ηταν πολυ κουραστικη περιοδος με ταξιδια, δουλειες, εναν γαμο που εκανα ενα σωρο πραγματα κ.λ.π. και το μωρακι δεν καταφερε να αναπτυχθει. Μετα απο αυτο ουτε να ακουσω δεν ηθελα για παιδια, ηθελα να χασω κιλα, να ζησω λιγο ακομα, φτιαχναμε σπιτι, περιμεναμε μεταθεση κ.λ.π. Ειχα την εντυπωση οτι και η επομενη εγκυμοσυνη θα ερχοταν οποτε την ηθελα, οπως και η πρωτη. Μετα απο ενα χρονο προσπαθειων χωρις αποτελεσμα κανει ο συζυγος σπερμοδιαγραμμα με οικτρα αποτελεσματα, πώς να μεινω εγκυος. Περνουσαν και τα χρονια, ημουν ηδη 37. Ειχε κιρσοκηλη, κανουμε επεμβαση, του ειπαν οτι θα δει θεαματικα αποτελεσματα και θα εμενα εγκυος φυσιολογικα ή τουλαχιστον θα γινοταν καλυτερο και θα πετυχαινε πιθανη εξωσωματικη. Ενα χρονο μετα, οταν υποτιθεται οτι το σπερμα φτιαχνει, τα ιδια οικτρα αποτελεσματα, και ο μικροβιολογος-βιολογος μας ειπε: εκμεταλλευτειτε την καλη ηλικια της γυναικας σου και καν'τε εξωσωματικη, ο δρομος ειναι ενας μικρογονιμοποιηση και επρεπε να εχετε κανει ηδη αντι να το κυνηγατε φυσιολογικα. Απογοητευση στο φουλ. Οι δικες μου εξετασεις ολες καλες, κανενα προβλημα. Το αφηνουμε για 6 μηνες περιπου και το καλοκαιρι που μας περασε κλεινουμε ραντεβου στο Αλεξανδρα για εξωσωματικη. Ξεκιναει ενας χρονοβορος κυκλος εξετασεων, αφου περνουσαν ολες απο δημοσια νοσοκομεια, ο μαστολογος μου δεν μ'αφηνει να κανω εξωσωματικη αν δεν αφαιρεσω ενα μορφωμα απο το στηθος, ευτυχως αποδειχτηκε καλοηθες. Εχει παει Δεκεμβριος 2011. Μαζευω τις εξετασεις να τις παω στο Αλεξανδρα Ιανουαριο του 2012, οπου σε μια εξεταση, στο τεστ καθετηρα- βυθομετρηση αποδεικνυεται οτι εχω στενο ή βουλωμενο τραχηλο. Ακολουθει επεμβαση διαστολης τραχηλου. Εν τω μεταξυ το σπερμα του συζυγου εχει βελτιωθει κατα 600%, αφου στο κεντρο εξωσωματικης που μας εδωσαν τα αποτελεσματα η νοσοκομα λεει οτι ειναι πολυ καλο το σπερμα, συγκεκριμενα μου εχουν μεινει τα λογια της "αυτο το σπερμα γονιμοποιει". Σαν να πηρα ενα θαρρος. Μετα τη διαστολη τραχηλου ρωταω τον γιατρο που μου την εκανε, γιατρε εχω πιθανοτητες να μεινω εγκυος φυσιολογικα και μου ειπε : η ηλικια σου ειναι αρνητικος παραγοντας- ημουν 39, 5. Ενα μηνα προσπαθειων μετα εμεινα εγκυος φυσιολογικα και απ'οτι βλεπετε ειμαι στην 18η εβδομαδα. Εχω μαλλον αγορακι και ελπιζω να με βοηθησει ο Θεος να το κρατησω γερο στην αγκαλια μου, προσευχομαι γι'αυτο καθε μερα!

Φτασαμε στην εκπνοη του χρονου απο μεριας μου, αλλα και ο αντρας μου δεν ειναι νεαρος, να ζησουμε το θαυμα. Να μην σας μιλησω για συναισθηματα, φαγαμε την πικρα και την απογοητευση με το κουταλι, αμφισβητησαμε ο ενας τον αλλον, εγινα κακια με τον αντρα μου γιατι αυτος φαινοταν να εχει το προβλημα, εφτασα να κανω ασχημες σκεψεις, μισησα ολους οσους εκαναν παιδια, ενιωσα αχρηστη, αλλα αυτο το μωρακι μας εφερε ξανα στο φως. Ο αντρας μου ειχε παντα πιστη, εγω ομολογω οχι. Οταν την αποκατεστησα ηρθε και το θαυμα, που το περιμενω στις 29/11/2012. Και ελπιζω να ζησω κι αλλο!

Διαφημίσεις

Τον αντρα μου τον γνωρισα την ανοιξη του 2008, ειπα αυτος είναι, το ειπε και ιδιος, μερικους μηνες μετά βρεθηκαμε να συγκατοικουμε, ενα χρονο μετα την πρωτη μας επετειο σαν ζευγάρι, και στον πρωτο μηνα προσπαθειών για παιδί ανακαλυπτω οτι ειμαι εγκυος. Ο γιοκας μου γεννηθηκε στις αρχες του 2010 αλλα θελαμε και δευτερο παιδι. Ενα μιση χρονο μετα, περυσι το καλοκαιρι αποφασιζουμε για το δευτερο. Μενω παλι εγκυος στον πρώτο μηνα που προσπαθούμε αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά προκύπτει εξωμήτριο, επερχεται ρήξή και αφαιρεση της σαλπιγγας. Δεν πτοουμαστε και συνεχιζουμε για το δευτερο χωρίς επιτυχια για ενα χρονο. Κανουμε εξετασεις που μεν δειχνουν οκ αυτον, εγώ ομως εχω πλεον πιο χαμηλή ΑΜΗ, ειμαι 36 πια, και μας συμβουλευουν εξωσωματική, την οποια και ξεκινήσαμε. Ελπιζω το τελος του καλοκαιριού να με βρει φουσκωμένη ακόμη μια φορα.

rQTGp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Πολύ ωραίες οι ιστορίες σας κορίτσια... Και συγκινητικές...

Είμαι 4 χρόνια παντρεμένη, ήθελα από την αρχή να ξεκινήσουμε προσπάθειες, αλλά ο αντρούλης μου είχε άλλη γνώμη. Ξεκινήσαμε ένα χρόνο μετά κι ακόμα προσπαθούμε...

Μετά από 3 χρόνια "ανεξήγητης υπογονιμότητας" - που ποτέ δεν κατάλαβα πόσο εύκολα βγαίνει εν έτει 2012 μια τέτοια φράση από το στόμα των γιατρών - , με 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, πολλές ενέσεις, πολλά φάρμακα, πολύ κλάμα, απογοήτευση, στενοχώρια κ.λπ., και με μηδενικά αποτελέσματα ως τώρα, το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι από τη στιγμή που ένα ζευγάρι θα πει τη φράση "Ξεκινάμε προσπάθειες για παιδί", έχει ήδη χάσει το παιχνίδι...

Η φύση προέβλεψε για μας, αλλά εμείς θελήσαμε να κάνουμε ακόμη και την τεκνοποίηση μία ακόμα σημείωση στο filofax...

Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Εύχομαι καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όσες διανύουν αυτή την υπέροχη φάση της ζωής τους, και σε όσες προσπαθούμε ακόμη, υπομονή και ...

στρέψτε το βλέμμα πού και πού στον ουρανό... Να ξέρετε ότι πάντα κάποιος σας ακούει...

Νιωθω ομορφα οταν μου κανουν αυτην την ερωτηση...

10/1/2010 γνωρισα τον αντρα μου μεσω ιντερνετ....

11/1/2010 βγηκαμε για καφε

12/1/2010 ηρθαμε σ επαφη και... τελειωσε μεσα μου...εγω κοκκαλο...

και μια και μοναδικη φορα αρκουσε για να ολοκληρωθει η σχεση και η ζωη μου ολοκληρη....ναι ρισκαρα , φοβηθηκα αλλα το ρισκο αυτο ηταν το τυχερο μου ... και το καλυτερο μου...

τωρα χαιρομαι την ομορφη οικογενεια μου και απο τον οκτωμβριο λεμε να αφαιθουμε ελευθεροι να κανουμε και το 2ο ..κι αν πιασει με την πρωτη θα ειμαι ακομα πιο ευτυχισμενη...

Θέλεις να πεις ότι έκανες για πρώτη φορά σεξ με έναν άντρα εντελώς ελεύθερα,με σκοπό να κάνεις παιδί,που τον γνώριζες ΜΟΝΟ μια μέρα????

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Τον αντρα μου τον γνωρισα πριν 3 χρονια. Ημουν 17 ήταν 22. Απο την πρωτη εβδομαδα καταλαβαμε και οι δυο οτι ειμαστε ο ενας για τον αλλον. Μεσα σε ενα μηνα μιλουσαμε και συμπεριφερομασταν ο ενας στον αλλον σαν να γνωριζομασταν χρονια και σαν να ημασταν ζευγαρι αρκετο καιρο. Την ημερα που κλεισαμε ενα χρονο σχεσης δωσαμε λογο και μετα απο 2 μηνες αρραβωνιαστηκαμε. Ειπαμε να κανουμε πολιτικο γαμο αλλα δεν μας ενδιεφερε γιατι ηταν το ιδιο,δε θα αλλαζε κατι στις σχεσεις μας και ειπαμε να κανουμε κατευθειαν θρησκευτικο. Σε λιγο καιρο κλεινουμε μαζι 3 χρονια.

Πριν 2 μηνες καναμε την πρωτη μας κινηση και νοικιασαμε. Μετα απο λιγες μερες ειπαμε να κανουμε ενα μωρο,δεν ξερεις ποσο θα μας παρει ειπαμε οποτε ξεκινησαμε με το που μπηκαμε στο σπιτι. Και μετα απο λιγες εβδομαδες ανακαλυπτω οτι εμεινα με την πρωτη φορα εγκυος. Ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη που θα κανω το μωρο αυτου του αντρα. Θελαμε απο πιο πριν αλλα ειπαμε ας περιμενουμε λιγο. Ετσι ειμαι εγω τωρα 20 χρονων με το σπορακι στην κοιλιτσα μου και ο αντρας μου 25. Το καλοκαιρι του 2013 αν ολα πανε καλα με το νινι μας θα κανουμε γαμοβαφτιση.

Ειναι ο ανθρωπος μου και ποτε δεν το μετανιωσα που ηταν ο πρωτος μου και θα ειναι και ο τελευταιος μου. Δεν πηγα με κανεναν αλλον μονο με αυτον και αυτο με κανει να νιωθω ακομα μεγαλυτερη αγαπη:P

vpCFp2.png

Θέλεις να πεις ότι έκανες για πρώτη φορά σεξ με έναν άντρα εντελώς ελεύθερα,με σκοπό να κάνεις παιδί,που τον γνώριζες ΜΟΝΟ μια μέρα????

Κι εγώ έμεινα κάγκελο όταν το διάβασα,αλλά λέω άσε,μην το σχολιάσω!!!

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

ωραια η ιστορια της agiolina αλλα το ρισκαρε παρα πολυ κοριτσια!! ηταν πολυ τυχερη !!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Απο οτι καταλαβα της την εκανε ο συζηγος, οχι οτι ειχε σκοπο να κανει παιδι μαζι του απο την πρωτη μερα...

Το θέμα είναι ότι δεν πας με έναν άντρα που συναντας για πρώτη φορά στη ζωή σου χωρίς προφυλάξεις......

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

Παντρευτηκαμε Σεπτεμβριο του 2005, εμεινα πρωτη φορα εγκυος τον Απριλιο του 2006,στον 1ο μηνα προσπαθειων, αλλα απεβαλα, ηταν πολυ κουραστικη περιοδος με ταξιδια, δουλειες, εναν γαμο που εκανα ενα σωρο πραγματα κ.λ.π. και το μωρακι δεν καταφερε να αναπτυχθει. Μετα απο αυτο ουτε να ακουσω δεν ηθελα για παιδια, ηθελα να χασω κιλα, να ζησω λιγο ακομα, φτιαχναμε σπιτι, περιμεναμε μεταθεση κ.λ.π. Ειχα την εντυπωση οτι και η επομενη εγκυμοσυνη θα ερχοταν οποτε την ηθελα, οπως και η πρωτη. Μετα απο ενα χρονο προσπαθειων χωρις αποτελεσμα κανει ο συζυγος σπερμοδιαγραμμα με οικτρα αποτελεσματα, πώς να μεινω εγκυος. Περνουσαν και τα χρονια, ημουν ηδη 37. Ειχε κιρσοκηλη, κανουμε επεμβαση, του ειπαν οτι θα δει θεαματικα αποτελεσματα και θα εμενα εγκυος φυσιολογικα ή τουλαχιστον θα γινοταν καλυτερο και θα πετυχαινε πιθανη εξωσωματικη. Ενα χρονο μετα, οταν υποτιθεται οτι το σπερμα φτιαχνει, τα ιδια οικτρα αποτελεσματα, και ο μικροβιολογος-βιολογος μας ειπε: εκμεταλλευτειτε την καλη ηλικια της γυναικας σου και καν'τε εξωσωματικη, ο δρομος ειναι ενας μικρογονιμοποιηση και επρεπε να εχετε κανει ηδη αντι να το κυνηγατε φυσιολογικα. Απογοητευση στο φουλ. Οι δικες μου εξετασεις ολες καλες, κανενα προβλημα. Το αφηνουμε για 6 μηνες περιπου και το καλοκαιρι που μας περασε κλεινουμε ραντεβου στο Αλεξανδρα για εξωσωματικη. Ξεκιναει ενας χρονοβορος κυκλος εξετασεων, αφου περνουσαν ολες απο δημοσια νοσοκομεια, ο μαστολογος μου δεν μ'αφηνει να κανω εξωσωματικη αν δεν αφαιρεσω ενα μορφωμα απο το στηθος, ευτυχως αποδειχτηκε καλοηθες. Εχει παει Δεκεμβριος 2011. Μαζευω τις εξετασεις να τις παω στο Αλεξανδρα Ιανουαριο του 2012, οπου σε μια εξεταση, στο τεστ καθετηρα- βυθομετρηση αποδεικνυεται οτι εχω στενο ή βουλωμενο τραχηλο. Ακολουθει επεμβαση διαστολης τραχηλου. Εν τω μεταξυ το σπερμα του συζυγου εχει βελτιωθει κατα 600%, αφου στο κεντρο εξωσωματικης που μας εδωσαν τα αποτελεσματα η νοσοκομα λεει οτι ειναι πολυ καλο το σπερμα, συγκεκριμενα μου εχουν μεινει τα λογια της "αυτο το σπερμα γονιμοποιει". Σαν να πηρα ενα θαρρος. Μετα τη διαστολη τραχηλου ρωταω τον γιατρο που μου την εκανε, γιατρε εχω πιθανοτητες να μεινω εγκυος φυσιολογικα και μου ειπε : η ηλικια σου ειναι αρνητικος παραγοντας- ημουν 39, 5. Ενα μηνα προσπαθειων μετα εμεινα εγκυος φυσιολογικα και απ'οτι βλεπετε ειμαι στην 18η εβδομαδα. Εχω μαλλον αγορακι και ελπιζω να με βοηθησει ο Θεος να το κρατησω γερο στην αγκαλια μου, προσευχομαι γι'αυτο καθε μερα!

Φτασαμε στην εκπνοη του χρονου απο μεριας μου, αλλα και ο αντρας μου δεν ειναι νεαρος, να ζησουμε το θαυμα. Να μην σας μιλησω για συναισθηματα, φαγαμε την πικρα και την απογοητευση με το κουταλι, αμφισβητησαμε ο ενας τον αλλον, εγινα κακια με τον αντρα μου γιατι αυτος φαινοταν να εχει το προβλημα, εφτασα να κανω ασχημες σκεψεις, μισησα ολους οσους εκαναν παιδια, ενιωσα αχρηστη, αλλα αυτο το μωρακι μας εφερε ξανα στο φως. Ο αντρας μου ειχε παντα πιστη, εγω ομολογω οχι. Οταν την αποκατεστησα ηρθε και το θαυμα, που το περιμενω στις 29/11/2012. Και ελπιζω να ζησω κι αλλο!

Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να σου πανε ολα παρα πολυ καλα να έχεις μια χαρούμενη εγκυμοσύνη κ ολα απο εδω κ πέρα να σου ειναι ευχάριστα.:D

O γιος μου η ζωή μου ο έρωτας μου....

Ευχαριστω παρα πολυ, τωρα ειδα το σχολιο σου! Ελπιζω να αλλαξω κι εγω το ψευδωνυμο μου οταν τον γεννησω και να ειμαι μια "ερωτευμενη με τον γιο μου" μαμα! Να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...