Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Διακοπές στη Σαμοθράκη, Αύγουστος 2008.

Μένω έγκυος σε δίδυμα, αλλά.....

Από δύο διαφορετικές εγκυμοσύνες.... Τι εννοώ?

Είχα ωορρηξία και από τις δύο σάλπιγγες και έμεινα έγκυος σε διαφορετικές μέρες...!

Αλλά το ένα ήταν εξωμήτριο, το οποίο - ευτυχώς, Θεέ μου - απορροφήθηκε.

7 μηνών ο μεγάλος μου γιος, πάω στο γυναικολόγο κ του λέω ότι κάνω δίαιτα, αλλά δεν χάνω κιλά (θήλαζα και δεν είχα ακόμα περίοδο)

α, θα είσαι έγκυος, μου λέει...

και ω ναι! έγκυος δύο εβδομάδων!

Τα μωράκια μου έχουν περίπου 15 μήνες διαφορά.

Ποτέ μα ποτέ μη θεωρήσετε αντισύυληψη το θηλασμό.

Ιδού το ζωντανό παράδειγμα! (μία φορά ελέυθερα και το πετύχαμε το Ιασονάκι! Το πιο γλυκό, υπέροχο "ατύχημα" της ζωής μας!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τον άντρα μου συζούσαμε 4 χρόνια και ούτε είχε περάσει από το μυαλό μας η υπόθεση "μωρο". Εδώ καλά καλά δεν σκεφτόμασταν το γάμο... Έλα όμως που μερικές φορές τα παιδιά αποφασίζουν πριν από τους γονείς τους, για τους γονεις τους....χαχαχαχ

Ο κύκλος μου ήταν τρια πουλάκια κάθονταν. Πάρα πολλά σκαμπανευάσματα! 32-35-40-45 και μετά 30 και φτου κι απ την αρχή. Το τεστ εγκυμοσύνης το είχα "καραμέλα" υπό την έννοια ότι όταν μου αργούσε πάρα πολύ πια η περίοδος έκανα ένα, μου έφευγε το άγχος και μετά παό 1-2 μέρες μου ερχόταν.

Μια μέρα λοιπόν που ήμουν σε αυτή τη φάση (της καθηστέρησης) πάω και πέρνω ένα τεστ (για να μου φυγει το άγχος...που να ξερα!). Μόλις είδα τα αποτελέσματα, δεν πίστευα στα μάτια μου! Επεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου ένα πράγμα. Παίρνω θυμαμαι τον αδερφο μου τηλέφωνο (είναι γιατρος και με τον ίδιο τρόπο έγινε πατέρας στα 27 του) και μου λέει πήγαινε κάνε και μια χωριακή να σαι σίγουρη.

Την έκανα και το απόγευμα που ήρθε ο άντρας μου σπίτι και του έδειξα τα αποτελέσματα, έπαθε και αυτός τα ίδια με μένα.

Όπως καταλαβαίνετε όταν δεν σου έχει καν περάσει από το μυαλό είναι ισχυρό σοκ το όλο θέμα...

Μέσα σε μερικές μέρες ανακοινώσαμε στις οικογένειές μας ότι παντρευόμαστε άμεσα και πως θα γίνουμε γονείς! (μέσα σε ένα μήνα είχα κλείσει τα πάντα για θρησκευτικό γάμο-στην επαρχία όμως).

Αυτά για τον Ιωνάκο μας. Τώρα είμαι πάλι έγκυος αλλά ήταν προγραματισμένο το θέμα :)

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

λιγους μηνες μετα τον γαμο μας αποφασισαμε να κανουμε παιδακι αλλα δεν ερχοταν καναμε θεραπειες αλλα τιποτα ειχαν περασει ηδη 3,5 χρονια χωρις μωρο και μετα απο ενα κυκλο θεραπειας μενω εγκυος αλλα καναμε διακοπη στην 22 εβδ ο γιατρος ειπε να προσπαθησουμε σε τρεις μηνες αλλα παλι δεν ερχοταν το μωρο αλλαξαμε γιατρο και μετα απο ενα χρονο απο την διακοπη μενω εγκυος με την πρωτη σπερματεγχυση σε διδυμα ενα κοριτσακι και ενα αγορακι ειμαι τωρα στην 23 εβδ και θα γεννησω αρχες δεκεμβριου

• 4 εβδομάδες μετά...

Ιανουαριος 2010.ημασταν μαζι 7μηνες.. Δεν το θελαμε αλλα δεν προσεχαμε κιολας(!!).

Καθε φορα μετα απο την επαφη πλενομουν στο μπανιο.Εκεινο το βραδυ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ!! Ηταν κ 2 μερες πριν τη περιοδο μου,οποτε λεω "σιγα"...

Ε...... Κ μετα απο 1 μηνα....2 θετικα τεστ κ εγγυος 6 εβδομαδων!!!!!

Τον ιουνιο καναμε πολιτικο γαμο,σε 15 μερες περιμενουμε τον μπεμπεκο μας κ το μαιο

θα κανουμε το θρησκευτικο μαζι με τη βαπτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας! εμεις είμαστε 6 χρόνια μαζί και συζούμε τα 5. Δεν εχουμε παντρευτεί γιατι ειχαμε διαφορα θεματα που μας απασχολουσαν κυριως επαγγελματικά.

για μωρο το συζητουσαμε λεγαμε οχι ακομα , εγω ηθελα λιγο περισσοτερο. Ειχαμε ελευθερες επαφες 3-4 χρονια ...ουτε εγω ξερω ποσο , με καποιες εξαιρεσεις φυσικα .

παντως ουτε το αποφευγαμε , ουτε το επιδιώκαμε. εγω βεβαια ειχα φρικαρει λιγο και ελεγα ουτε κατα τυχη ? ειχα πειστει οτι κατι εχουμε..........

6 Αυγουστου φευγαμε για διακοπες και επρεπε να αδιαθετησω ...γκρινια....ουφ στις διακοπες θα ειμαι ετσι...γκρρρ.....

αμ δε...ομως ...περνουσαν οι μερες ........και τιποτα . Γυρίσαμε 15 Αγουστου , στις 16 εκανα τεστ και στις 17 χοριακή ........5 εβδομαδων !!!!!

ακομα μου φαινεται απιστευτο !!!!!

2b590bac1c.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εμείς δεν έχουμε κλείσει ούτε χρόνο μαζί ακόμα (το Νοέμβρη θα κλείσουμε) και είμαι 4 μηνών! Κάποιοι θα λέγανε πως βιαστήκαμε όμως και οι δύο θεωρήσαμε πως από μία ηλικία και μετά (εγώ 29 εκείνος 35) και από μία σχετική εμπειρία στις σχέσεις μπορείς να εντοπίσεις πιο γρήγορα τον άνθρωπό σου κι αν τον εντοπίσεις δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσεις και πολύ. Με την τέταρτη (περίπου) προσπάθεια λοιπόν (συνειδητή) πετύχαμε το θαυματάκι μας (δεν ξέρουμε το φύλο ακόμα) κι είμαστε ενθουσιασμένοι!

Έμεινα έγκυος λίγους μήνες πριν μπω στα 28. Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί ήδη 10 χρόνια όποτε μάλλον το καθυστερήσαμε λιγάκι... Και εμείς στην 4η-5η συνειδητή προσπάθεια..."φτιάξαμε" το ωραιότατο... τσουρέκι μας.

Εγώ θα ήθελα και νωρίτερα να γίνω μανούλα, αλλά επειδή εκείνος (όπως και εγώ) ήταν κάτω των 30 δεν τολμούσαμε το σενάριο "γάμος-μωρό"...

Τελικά, όταν έμεινε έγκυος η κολλητή μου και είδαμε πόσο περισσότερο δέθηκε με τον σύντροφό της... ζηλέψαμε και αποασίσαμε να βάλουμε και εμείς μπροστά.

Το αποτέλεσμα είναι τα παιδιά μας (με την κολλήτη μου) να έχουν μόλις 3 μήνες διαφορά...

Μεταξύ σοβαρού και αστείου της έχω πει όταν αποφασίσουν για το δεύτερο να μας δώσουν σήμα...:)

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

• 1 month later...

kalhspera!!exw pisteuw ena sovaro provlhma!!ekana erwta me thn kopela mou thn 5h mera meta thn periodo ths,dhladh stis 30/11 afou ths eixe er8ei periodos stis 26/11!na pw pws akoma "ka8arize" alla oxi toso entona....na sas pw pws exei sta8ero kuklo guro stis 28-30 meres...na sas pw akoma pws profula3eis peirame alla agine mia "atuxia"!! na pw pws h egkumosunh einai anepithimith...twra,meta apo 12 meres eixe emetous,pureto,ponous sthn koilia kai phge sto nosokomeio ekane e3etaseis ourwn,aimatos kai uperuxografhma kai apo oti eipan oi giatroi eixe skolikoidhth kai ekane xeirourgeio...uparxei periptwsh na einai egkuos?kai an nai...8a to edeixnan oi e3etaseis?? :/

kalhspera!!exw pisteuw ena sovaro provlhma!!ekana erwta me thn kopela mou thn 5h mera meta thn periodo ths,dhladh stis 30/11 afou ths eixe er8ei periodos stis 26/11!na pw pws akoma "ka8arize" alla oxi toso entona....na sas pw pws exei sta8ero kuklo guro stis 28-30 meres...na sas pw akoma pws profula3eis peirame alla agine mia "atuxia"!! na pw pws h egkumosunh einai anepithimith...twra,meta apo 12 meres eixe emetous,pureto,ponous sthn koilia kai phge sto nosokomeio ekane e3etaseis ourwn,aimatos kai uperuxografhma kai apo oti eipan oi giatroi eixe skolikoidhth kai ekane xeirourgeio...uparxei periptwsh na einai egkuos?kai an nai...8a to edeixnan oi e3etaseis?? :/

Από το αίμα και μόνο θα φαινόταν! Άρα δεν είναι....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Παντρευτήκαμε Αύγουστο του 2008 και γύρω στα Χριστουγεννα του 2008 (και λίγο πιο πριν) ξεκινήσαμε προσπάθειες.

Είχε πάει Ιούνιος 2009 και τίποτα!! Μέσα στο άγχος εγώ, στη κοσμάρα του ο άντρας μου.

Αρχίζαμε και προγραμματίζαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, οπότε λιγάκι ξέφυγε το μυαλό μου από το θέμα ''μωρό'' και Ιούλιο μένω έγκυος!!!!!!!

Παραμονή πριν φύγουμε διακοπές τον Αύγουστο και μετά από κάποια μικρο-συμπτωματάκια, κάνω τέστ και ναααααααααααααααα ένας σταυρος!:-D

iyuNp3.png4hNCp3.png

:roll:καλημερα ειμαι η ελενη και ολα αυτα ειναι τελεια!!!!μακαρι να ημουν τοσο γρηγορη και εγω!!!μπραβο ρε παιδια !!!

Παντρευτηκαμε 1 ιουλιου 2006...τη νυχτα του γαμου γυρναμε μετα το γλεντι στη σουιτα του ξενοδοχειου....μου λεει θα κανουμε ελευθερα,του λεω οχι ειναι μερες ωορρηξιας θα μεινω εγκυος και θα χασουμε το ταξιδι του μελιτος ( θα πηγαιναμε στις Μαλδιβες 1 αυγουστου)...η απαντηση του ηταν σιγα μην μεινεις εγκυος με την 1η φορα και γελουσε και εγινε ελευθερα.Τις επομενες μερες δεν καναμε ερωτα καθολου λογω δουλειας και ταξιδιων.Μετα απο 15 μερες νιωθω περιεργα συμπτωματα και κανω τεστ ...θετικο.....παει το ταξιδι στις Μαλδιβεσ:Ρ

Στο δευτερο παιδι παω μετα απο ενα χρονο στο γυναικολογο και μου λεει μπορεισ να προχωρησεισ για το δευτερο τωρα αν θες ( ειχα κανει καισαρικη και μου συνεστησε να περιμενουμε ενα χρονο για δευτερη εγκυμοσυνη).Σε 20 μερες ξαναμενω εγκυος και ξαναπαω στο γυναικολογο...μολις με ειδε μου λεει πολυ γρηγορη εισαι:-Ρ

μακαρι και τα αλλα ζευγαρια να το καταφερουν τοσο ευκολα και να ειναι μια ευτυχισμενη οικογενεια μετα μωρακια τους αγκαλια.....

• 2 εβδομάδες μετά...

εμείς ήμασταν μαζί 3,5 χρόνια!!εγώ ακόμα φοιτήτρια στα τελειώματα..λίγες μέρες πριν την γιορτή μου μου έκανε πρόταση..μετα από 1 μήνα είχα καθυστέρηση. εγώ πάντα είχα σταθερό κύκλο οπότε αφού πέρασε 1 βδομάδα λέω ή θα είμαι έγκυος ή καποιο προβλημα θα υπάρχει!!εκανα τεστ και βγήκε θετικο!!μέσα στο πανικό εγω και ο αντρας μου μεσ την τρελη χαρα...καναμε πολιτικο γάμο..τωρα εχουμε μια ζουζουνιτσα 8 μηνων και σχεδιαζουμε τον θρησκευτικο για το καλοκαιρι!!

RGeJp3.png?lbogrcaW

• 1 month later...

Kαλησπέρα σε όλους :D Γράφω για πρωτη φορα και πιστεύω πως το σωστο θα ήτανε να σας ενημερώσω και για μας ...

Εγω και ο αντρας μου ειμασταν της αποψης να περναμαι καλα και εφοσον τακτοποιηθουμε απ'όλα ... τοτε βλέπουμε ... αλλά ευτυχως δεν προσέξαμε και τωρα έχω ένα κοριτσάκι 3,5 ετών και επιτέλους βρήκα μια 'παιδικη φίλη ' που είμαστε πρωι - βράδυ μαζί ... :D αλλά ήδη τα γνωρίζεται αυτά ε;;)

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και από μένα! Εγώ με τον καλό μου είμασταν 4 χρόνια μαζί. Τον Ιανουάριο του 2010 τέλειωσε το στρατιωτικό του και λέγαμε να περιμένουμε κανά 2 χρόνια αν μαζέψουμε λίγα λεφτά και μετά να κάνουμε το γάμο.

Αρχές Νοέμβρη θα ερχόταν με τους δικούς του να με ζητήσουν. 2 βδομάδες πριν τον αρραβώνα και ο καλός μου στον κόσμο του, αφηρημένος και να μην έχει πάει ούτε για το δαχτυλίδι. Αλλά πάντα τρελός για μένα.

Πάνω εκεί που δεν ξέρω τι γίνεται, δεν τον βλέπω λόγω 2 εργασιών που κάνει και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και αμφιβολιών για το αν πραγματικά θέλει τον αρραβώνα επανέρχεται ένα παλιό φλερτ.

Βρίσκει μια ''ρωγμή'' μεταξύ μας και προσπαθεί να χωθεί. Εγώ σχετικά ευκολόπιστη θέλω να τα τινάξω όλα στον αέρα. Συναντιέμαι με τον καλό μου και του λέω θέλω να χωρίσουμε δεν αντέχω άλλο όσα γίνονται. Τον πιάνουν τα κλάματα αρχίζει να με παρακαλάει και να μου υπόσχεται πως όλα θα αλλάξουν. Αποφασίζω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αφού όλοι την αξίζουν και στο κάτω κάτω δεν έχει φερθεί ποτέ σκάρτα.

Έτσι για να ''γιορταστεί'' η δεύτερη ευκαιρία κάνουμε έρωτα χωρίς να σκεφτεί κανείς από τους 2 κάποια προφύλαξη.

Την άλλη μέρα μετράω τις μέρες και του λέω ξέρεις μάλλον θα έχουμε πρόβλημα... Με ρωτάει αν θέλω να πάρω χάπι του λέω όχι. Αυτόν δεν τον ένοιαζε. Εγώ εξάλλου είχα και αμφιβολίες γιατί 4 χρόνια μαζί είχαμε έρθει σε επαφή άπειρες φορές ελεύθερα ακόμα και σε επικίνδυνες μέρες χωρίς να έχει γίνει τίποτα και μάλιστα συζητάγαμε μήπως κάποιος από τους 2 έχει κάποιο πρόβλημα.

Μην τα πολυλογώ μετα από 2 αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης πήγα να κάνω β-χοριακή με την λογική να πάω στο γιατρό μήπως μου ζητήσει και έχοντας αποκλείσει την πιθανότητα εγκυμοσύνης! 18 Νοεμβρίου η χοριακή έδειξε ότι ήμουν 5 εβδομάδων έγκυος!

Παντρευτήκαμε πριν 1 βδομάδα με πολιτικό και σε κανά χρόνο θα κάνουμε θρησκευτικό και βαφτίσια μαζί!

Επίσης φτιάξαν όλα και είμαστε καλύτερα από πριν! :D

Sorry για το μεγάλο ποστ!

Διαφημίσεις

Με τον αντρα μου γνωριστηκαμε το 2004.Το 2006 αρχισαμε να ζουμε μαζι.Εγω ημουν ακομη εργαζομενη φοιτητρια.Νοεμβριο του 2008 παντρευτηκαμε,μετα απο λιγες μερες υπολογιζω οτι εμεινα εγκυος! Εννοειται η εγκυμοσυνη ηταν απολυτα επιθυμητη! Αυγουστο του 2009 γεννηθηκε το 1ο μας αγγελουδακι.Τωρα περιμενουμε το 2ο,το οποιο ηρθε μετα απο 4 μηνες προσπαθειας.

Αααχ:rolleyes: τι ωραίο θεματάκι:P!Σε εμάς το αστεράκι μας ήρθε τελείως ξαφνικά και ενώ εγώ δεν ήθελα παιδί:rolleyes:.Μετά από 8 χρόνια γάμου έσπασε πρώτη φορά το προφυλακτικό και έγινε το θαυματάκι μας:D!Δεν είναι οτι δεν αγαπάω τα παιδιά, αντιθέτως τα λατρεύω αλλά είχα διάφορες ανασφάλειες και αυτό είναι ένα άλλο θέμα:rolleyes:.Όταν έγινε το "ατύχημα" ο άντρας μου μες στη τρελή χαρά μου είπε πως θα γίνει πατέρας:P!Μια βδομάδα μετά είχα συμπτώματα περιόδου και του είπα οτι τελικά δεν θα γίνει πατέρας:|. Οι μέρες περνούσαν και περίοδος δεν ερχόταν.Το στομάχι μου ήταν κάπως:? το στήθος μου αντί να πρηστεί όπως συνήθως είχε αρχίσει να μεγαλώνει και όταν σηκωνόμουν από το κρεββάτι είχα κράμπες χαμηλά στην κοιλιά.Έτσι μου μπήκε η ιδέα για τα καλά.Με τον αδερφό μου είχαμε πει ότι θα ξεκινάγαμε να πηγαίνουμε παρέα σε γυμναστήριο και έτσι αφού από την τελευταία περίοδο είχαν περάσει 47ημέρες (γενικά έχω πολύ χάλια κύκλο), αποφάσισα να κάνω ένα τεστ πριν ξεκινήσουμε έτσι για να μου φύγει η ιδέα.Είπα λοιπόν στη μητέρα μου να πάρει ένα τεστ από το φαρμακείο και όταν θα γύρναγα σπίτι θα το έκανα.Όταν έκανα το τεστ δεν πρόλαβε να συμπληρώσει το χρόνο αναμονής, έδειξε αμέσως θετικό:shock:.Δεν το πίστευα την έστειλα να πάρει και δεύτερο για να σιγουρευτώ.Το ίδιο και το δεύτερο:shock:.Είχα πάθει πλάκα:shock:, δεν το πίστευα:shock:, δεν ήξερα τι να σκεφτώ:shock:...Πήρα τον άντρα μου στη δουλειά και τον ρώτησα αν θέλει αγόρι η΄κορίτσι!Εκείνος τρελάθηκε από την χαρά του:D!!!Έτσι απλά, ξαφνικά και όμορφα ήρθε στη ζωή μας το αγοράκι μας:-D:grin::-D!Αχ συγκινήθηκα τώρα που τα ξανά θυμήθηκα:cry:!Σας ζάλισα:lol::lol::lol::lol:;

Εγώ με τον άντρα μου γνωριστήκαμε τον Γενάρη του 07 και αρχές Ιουνίου παντρευτήκαμε με πολιτικό! Πήραμε σπίτι και το Σεπτέμβρη του 08 κάναμε θρησκευτικό! Ο άντρας μου ήθελε αμέσως να κάνουμε παιδί αλλά εγώ αρνιόμουν. Το Νοέμβριο του 09 αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες, γιατί λόγω θυροειδή μου είχε πει ο γιατρός ότι θα μας πάρει τουλάχιστον πάνω από 6μηνο να μείνω έγκυος, οπότε λέω ότι ξεκινάμε "άφοβα"!!! ΧΙΧΙΧΙ!

Τη τρίτη φορά που κάναμε ελεύθερα , έμεινα έγκυος! Λόγω ανώμαλου κύκλου που είχα , μετά από 2 τεστ εγκυμοσύνης μάθαμε το ευχάριστο, ενώ ήμουν ήδη 6εβδομάδων!!!Και μετά ήρθε στον κόσμο το αστεράκι μας!!!:wink:

ξεραμε οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε μωρακι χωρις εξωσωματικη προσπαθησαμε και στην δευτερη προσπαθεια ηρθαν τα μωρακια μας:)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

• 4 εβδομάδες μετά...

Εμένα κορίτσια η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήρθε μετά από ένα χρόνο σχέσης με τον άντρα μου,τον πρώτο μήνα που συγκατοικήσαμε αμέσως έμεινα έγκυος,τυχαία βέβαια αλλά ήταν το καλύτερο δώρο!Είμασταν βέβαια σχετικά μικροί αλλά τα καταφέραμε μια χαρά,(εγώ ήμουν 24 φοιτήτρια ακόμα και ο άντρας μου 27).Το δεύτερο παδάκι μας ήρθε 11μήνες αφότου γέννησα το πρώτο.Κοντά κοντά αλλα είναι τέλεια!!!!!:-D

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ.:-D

μωρε το ξερα εγω πως με την dom 2000 κ τις πραλινες ala μπρατσετα δεν ειχε καλες διαθεσεις ο αντρας μου! κ τσουπ σκασαν τα διδυμα.

στην πρωτη εγκυμοσυνη?! ουτε στραβολεξο η δικια σου! νυυυυσταζα κιολας.... ιδια ο αντρας μου!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Για εμάς η πρώτη μας κόρη αποκτήθηκε χωρίς πολύ κόπο, σε λιγότερο από ένα χρόνο από το γάμο μας και της ελεύθερης επαφής. ΜΕτά θεωρούσα εγώ οτι για το δεύτερο θα πρέπει να γίνει η μεγάλη τριών χρονών. Τότε διαγιγνώσκεται υπερθυρεοειδισμός όπου λόγω προοπτικής εγγυμοσύνης αποφάσισα αφαίρεση του αδένα. Με αυτά και αυτά η κόρη μου γίνεται 5 ετών, όταν μένω πλέον έγγυος (Ιανουάριος 2009). Τελικά απέβαλλα στις 22.1.2010 (πρώτη φορά στη ζωή μου και ελπίζω τελευταία).

Και για να δώσω ελπίδα σε όλες τις κοπέλες που επιθυμούν να γίνουν μανούλες, στις 22.1.2010 επιβεβαιώθηκε οτι είμαι εγγυος στο φρατζολάκι μου που είναι τώρα σχεδόν 7 μηνών.

Οσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος!!!!

1ciWp3.pngnEMKp3.png

καταλαθος αλλα τελικα ηταν το ποιο "σωστο" λαθος της ζωης μου!!!

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...