Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Ααααχ πονεμένη ιστορία ο ερχομός των παιδιών μας!!!

Μετά από 5ετή σχέση καταλήξαμε να παντρευτούμε.Μετά από 6 μηνες ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για το πολυπόθητο μωρό!Μόνο που ο χρόνος κυλούσε γρήγορα και το μωρό δεν ερχόταν ποτέ!Στον ενάμιση χρόνο προσπαθειών καταφύγαμε στους γιατρούς και ανακαλύψαμε πως έχουμε πρόβλημα...μπήκαμε στην διαδικασία θεραπειών που τελικά δεν έφεραν αποτελέσματα και μετά από πολύ στενοχώρια και αγώνα καταφύγαμε στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και Δόξα τον Θεό ήμασταν τυχεροί που γίναμε γονείς με την πρώτη προσπάθεια!

Σήμερα έχουμε και οι 2 γεμάτη την αγκαλιά μας με αυτά τα 2 ζουζούνια που μας έχουν αλλάξει ριζικά την ζωή!!!!

eNortjK1UrIwMjMxUrIGXDASwQKi48.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς δεν προλάβαμε να χαρούμε τη χαρά του ελεύθερου έρωτα..Έμεινα αμέσως έγκυος στα διδυμάκια μας! Ακόμα θυμάμαι τον άντρα μου που όταν μας είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω test pap-A γιατί έχουμε δύο μωρά κόντεψε να λιποθυμήσει και του άναψαν τσιγάρο μέσα στο εξεταστήριο για να τον συνεφέρουν!!

Τώρα που μεγάλωσαν είναι απόλαυση τα δίδυμα και η σχέση που έχουν!

• 3 εβδομάδες μετά...

Μετα απο 3,5 χρονια σχεσης ειπαμε με τον αντρα μου να παντρευτουμε.Δυο χρονια ειπαμε να φτιαχτουμε και μετα θα καναμε παιδακια.Ε δεν ερχεται λοιπον παντα οταν θελεις.Περασαν αλλα δυο χρονια με διαφορα σταδια...ελευθερων προσπαθειων, υστερα με βοηθεια γυναικολογων και χαπιων και τελος ατελειωτων εξετασεων και 2 τζαμπα χειρουργειων που εφαγα απο χασαπηδες "ονοματα" γιατρους για να ανακαλυψουμε οτι υπαρχει προβλημα και να σταματησουμε επιτελους ενεσεις-σπερματεγχυσεις και δε συμαζευεται.

Τελικα εδωσε ο Θεος τουλαχιστον και εμεινα εγκυος με τη πρωτη εξωσωματικη στα διδυμακια μου :-D

rT3np3.png

Εμείς προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο όπου τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική,χωρίς βέβαια να έχουμε κανένα πρόβλημα. Είχαμε 1 αποτυχημένη σπερματέγχυση και 2 εξωσωματικές επίσης αποτυχημένες Τώρα που σας γράφω είμαι 24 εβδομάδων έγκυος χωρίς καμία άλλη βοήθεια παρα μόνο αυτή του θεού.

Είχα 15 μέρες καθυστέρηση και δεν έκανα τεστ γιατί ήμουν σίγουρη πως δεν θα έμενα έτσι ποτέ έγκυος. Πίστευα πως επειδή είχα βάλει κάποια κιλά ίσως έπαιξαν ρόλο οι ορμόνες και γι' αυτό αργούσε η περίοδος. Πήγα μόνη στον γιατρό με την προϋπόθεση να μου πει πως θα σου έρθει,είναι πρησμένο το ενδομήτριο και τέτοια....ώσπου μου λέει είσαι εγκυος. Επαθα σοκ φυσικά!!Άρχισε να μου λέει κατευθείαν τι πρέπει να προσέχω και τι όχι και έλεγα σε μένα τα λέει τώρα;Δεν ήξερα ποιον να πρωτοπάρω τηλέφωνο,που να πάω,πως να περπατήσω....ήδη αισθανόμουν πρησμένη την κοιλιά μου και φοβόμουν μήπως με χτυπήσει κάποιος καταλαθος και χάσω το μωρό μου!Αχ αυτή η ψυχολογία μπορεί να σ΄αναστήσει η να σε πεθάνει!

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας... ειμαι η Φένια 13 ετων... και θα ηθελα να μοιραστώ και εγω την δυστυχως ασχημη εμπειρια μου... :(

Προσπάθησα να ανοίξω και θεμα αλλα δεν μου επιτρέπεται και ετσι έστειλα μειλ στον αντμινιστρεϊτορ αν και εχω ενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου

Τεσπα η ιστορία μου εχει ως εξής:

Τον Μαϊο του 2010 δηλαδη 3 μηνες πριν... ενω γυρνούσα απο βόλτα με τις φίλες μου οι οποίες ειχαν φύγει στο προηγούμενο τετράγωνο γυρω στις 8:30 το απογευμα σταμάτισε ενα αμαξι και πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω τι εγινε με εβαλαν μεσα και μου εκλεισαν το στώμα... Με πήγαν σε ένα μερος....δεν θυμαμαι πολλα...και....με βίασαν... :( :( δεν ειναι οτι πιο ευκολο να το θυμαμαι αλλα νομιζω οτι οι συμβουλες σας θα μου ειναι πολύτιμες..Τέλος παντων ο θεος ηταν μαζι μου και ετσι είχα το κινητο μου μαζι μου..εκανα κλήση στην κολλιτή μου και το αφησα ανοιχτω..αυτη το σήκωσε και τα ακουσε ολα...ειδοποίησε την μητερα μου και αυτη με την σειρα της την αστυνομια η οποία το επόμενο πρωϊ τους βρήκε...

Τελος παντων με τουτα και με εκεινα εγω στην ηλικία τον 13 ετων ειμαι εγκυος....

είχα και εχω την δυνατότα της εκτρωσης αλλα είμαι κατα... πιστευω οτι δεν εχω το δικαίωμα να σκοτώσω μια αθώα ψυχη.... Η μητέρα μου ειναι επίσης εναντιον της εκτρωσης αλλα μου ζήτησε να το κανω επειδη ειμαι μικρη...της αρνήθηκα οποτε το δέκτηκε....

θα ήθελα τις συμβουλες σας αλλα μεχρι να μπορεσω να ανοιξω θεμα μπορειτε να μου απαντησετε εδω?

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά μάλλον πρέπει να σου απαντήσει κάποια ειδικός λόγω του εξαιρετικά νεαρού της ηλικίας σου και του τραγικού συμβάντος..εύχομαι ο Θεός να σε βοηθάει..

εμεις ειχαμε κλεισει ημερομηνια γαμου στις 6/9/09 και στις 14/8 μαθαινω οτι ειμαι εγκυος.υποτιθεται οτι προσεχαμε γιατι δεν ηθελα να ειμαι εγκυος στο γαμο αλλα ο θεος τα ειχε κανονισει αλλιως...ταλαιπωρηθηκα λιγο γιατι ειχα ληγουρες αλλα χαλαλι, τωρα εχω την κουκλιτσα μου!!

N9Urp2.pngGowOp3.png

Και εμείς είχαμε κλείσει ημερομηνία γάμου από το Σεπτέμβριο του 2009 για τον Ιούνιο του 2010 και τον Οκτώβριο έμαθα ότι ήμουν έγκυος και ότι θα γεννούσα τον Ιούνιο του 2010. Ως εκ τούτου, αναβάλαμε τον θρησκευτικό γάμο και κάναμε πολιτικό. Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί.

eNortjK1UrKwMDYxVbIGXDAS3wKo85.png

eNortjK1UrKwMDYxVbIGXDAS3wKo85.png

Γεια σας... ειμαι η Φένια 13 ετων... και θα ηθελα να μοιραστώ και εγω την δυστυχως ασχημη εμπειρια μου... :(

Προσπάθησα να ανοίξω και θεμα αλλα δεν μου επιτρέπεται και ετσι έστειλα μειλ στον αντμινιστρεϊτορ αν και εχω ενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου

Τεσπα η ιστορία μου εχει ως εξής:

Τον Μαϊο του 2010 δηλαδη 3 μηνες πριν... ενω γυρνούσα απο βόλτα με τις φίλες μου οι οποίες ειχαν φύγει στο προηγούμενο τετράγωνο γυρω στις 8:30 το απογευμα σταμάτισε ενα αμαξι και πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω τι εγινε με εβαλαν μεσα και μου εκλεισαν το στώμα... Με πήγαν σε ένα μερος....δεν θυμαμαι πολλα...και....με βίασαν... :( :( δεν ειναι οτι πιο ευκολο να το θυμαμαι αλλα νομιζω οτι οι συμβουλες σας θα μου ειναι πολύτιμες..Τέλος παντων ο θεος ηταν μαζι μου και ετσι είχα το κινητο μου μαζι μου..εκανα κλήση στην κολλιτή μου και το αφησα ανοιχτω..αυτη το σήκωσε και τα ακουσε ολα...ειδοποίησε την μητερα μου και αυτη με την σειρα της την αστυνομια η οποία το επόμενο πρωϊ τους βρήκε...

Τελος παντων με τουτα και με εκεινα εγω στην ηλικία τον 13 ετων ειμαι εγκυος....

είχα και εχω την δυνατότα της εκτρωσης αλλα είμαι κατα... πιστευω οτι δεν εχω το δικαίωμα να σκοτώσω μια αθώα ψυχη.... Η μητέρα μου ειναι επίσης εναντιον της εκτρωσης αλλα μου ζήτησε να το κανω επειδη ειμαι μικρη...της αρνήθηκα οποτε το δέκτηκε....

θα ήθελα τις συμβουλες σας αλλα μεχρι να μπορεσω να ανοιξω θεμα μπορειτε να μου απαντησετε εδω?

και ειναι καλυτερα να μεγαλωσεις το παιδι ενος αγνωστου που σε βιασε.καλυτερα να το ριξεις.τι θα πεις σαυτο το παιδι οταν σε ρωτησει ποιος ειναι ο πατερας του.θα μπορεις εσυ στα 13 σου να μεγαλωσεις ενα παιδι?τι να σου πω.κανε ο,τι νομιζεις.

xEOjp3.png l45fp3.png

Διαφημίσεις

εμεις παντρευτηκαμε περυσι τον αυγουστο και τον οκτωβριο που καναμε την πρωτη προσπαθεια για εγκυμοσυνη πετυχε και εδω και ενα μηνα εχουμε το αγγελουδακι μας

xEOjp3.png l45fp3.png

Η δικη μου ιστορια ειναι τρελη και πολυ κεραυνοβολα :D:D

Ηταν πρωτοχρονια του 2010 και ολοι εδω μαζεμενοι μου ευχοντουσαν οπως καθε χρονο να με βρει ο επομενος χρονος στο δικο μου σπιτι με τον ανθρωπο που θα μοιραστω το υπολοιπο της ζωης μου.Και εγω τους ελεγα πειραζοντας τους που θα παει ελπιζω φετος το 2010 να μου φερει το "10' το καλο μου...

Μετα απο εναν αποτυχημενο αρραβωνα που μου στοιχισε 2 χρονια μετα τον χωρισμο να κλειστω στον εαυτο μου και να μην βλεπω τιποτα μπροστα μου... ηρθε καποιος που κολησα μαζι του αλλα .... ηταν κατι παροδικο... κι γινεται τελικα η αλλαγη του χρονου... περνανε μερικες μερες και καπου εδω στο διαδυκτιο γνωριζω εναν ανθρωπο {τον γνωρισα στις 10/1/2010 ηταν τα γεννεθλια του αδερφου μου... δεν ειχα καμια ορεξη απο το πρωι να -αα ξεχασα να σας πω οτι δεν ηθελα να βλεπω ευτυχισμενους ανθρωπους ειχα απογοητευτει τοσο πολυ και για αυτο ειχα απομακρυνθει- παρεβρεθω στα γεννεθλια του... αφου με τραβολογησαν ξαδερφια και ειδικα ο μικρος ο ανιψιος μου που του εχω και αδυναμια κατεβηκα στο σπιτι τους....} που μ'αγγιξε και μ'αρεσε που μιλαγα μαζι του .. ηταν αγνωστος για μενα... ηταν οτι καλυτερο για εκεινο το διαστημα να μιλαω με καποιον αγνωστο...κι αφου εγιναν τα γεννεθλια του αδερφου μου ξανα κατεβηκα στον υπολογιστη μου και ξανασυνεχισα την συζητηση μαζι του μεχρι το πρωι που κλεισαμε για να παμε δευτεριατικα στις δουλειες μας... προλαβε και μου εδωσε το τηλεφωνο του ... κι εγω αφου ετοιμαστηκα εφυγα για το γραφειο... στην διαδρομη ομως δεν αντεξα και του εστειλα μηνυμα μια καλημερα... απο εκεινη την στιγμη και μεχρι να ξαναβρεθουμε πισω απο τον υπολογιστη μιλαγαμε στο τηλεφωνο... κλεισαμε ραντεβου για καφε για το βραδακι... πηγα και τον πηρα με το δικο μου αμαξι απο το σπιτι ... πηγαμε καπου ψηλα να βλεπουμε την Αθηνα στην Πετρουπολη... και καθως φευγαμε και κοιταξαμε μαζι τον ουρανο εσκυψε με φιλησε ... μουδιασα....!!!! τον πηγα σπιτι και παρολο το ξενυχτι μας δεν ειχα υπνο... την επομενη μερα εβρεχε μου ειπε οτι ηθελε να με ξαναδει .. πηγα σπιτι του , ειχε κανει μια ομορφη ατμοσφαιρα.. κατσαμε...μιλαγαμε ...και ... δεν ξεραμε πως βρεθηκαμε να κανουμε ερωτα... ενιωθα σαν να τον ηξερα χρονια...εκεινη την ημερα πιασαμε την μικρη τουμπιτσα που εχω μεσα μου τωρα...ανησυχουσα πολυ οτι θα εμεινα εγκυος οχι οτι δεν το ηθελα αλλα με τρομαζε εκεινη την στιγμη οτι ηταν πολυ νωρις για να γινει κατι τετοιο, εβαλα πολλα στο μυαλο μου σε κλασματα δευτερολεπτου κι ετσι ξεκινησα εγω μετα απο μια βδομαδα να κανω εξετασεις... 2 τεστ απο το φαρμακειο και 2 χοριακες εκανα και βγηκαν 2 αρνητικα και 2 θετικα... μεχρι που πηγα στην γιατρο μου και μου λεει ... ειναι θετικο το θελεις να το κρατησεις το μωρο ναι η οχι... εξω περιμενε ο γιωργος ...Ηθελε να ηταν μαζι μου εκεινη την ημερα.. γιατι οπως ειπε δεν το εκανα μονη μου... ανοιγω την πορτα τον κοιταζω γονατιζει και μου λεει ... με παντρευσαι ???Δεν προλαβα να μιλησω απλα το καταλαβε.... μετα απο 3 μηνες καναμε πολιτικο γαμο και τωρα σχεδιαζουμε για τον θρησκευτικο και τα βαφτισια....

Το γελιο ειναι οτι ολοι μεινανε με το στομα ανοικτο μεσα σε τοσο μικρο διαστημα να ζω το δικο μου παραμυθακι με τον δικο μου Πριγκηπα ... Δεν μετανιωνω για τιποτα γιατι ειμαι γεματη και ολοκληρωμενη τωρα πια!!!!!

• 5 εβδομάδες μετά...

εμας η μικρουλα μας μεγαλωνε στην κοιλιτσα χωρις να το ξερουμε 3 μηνες...περιπου, ποτε δεν ειχα σταθερο κυκλο και καθε μηνα επερνα τεστ, εκεινο το καιρο ειπα να κανω οικονομια:roll: βρηκα ποτε...τεσπα καναμε το τεστ θετικο πηγαμε κατευθειαν στο δευτερο τριμηνο.... ολα καλα γεννηθικε η μικρουλα μας τρελη χαρα εμεις...

την δευτερη φορα η μικρη ηταν 2 ετων και 9 μηνων και οσυζυγος μου επαθε λυσα κακια να κανουμε δευτερο ημικρη μεγαλωνει , θα εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας μεταξυ τους κοκ...με ειχε ζαλισει:lol: του ελεγαν ολοι στην δουλεια οτι ολοι αυτο εκαναν ελεγαν αργοτερα και τελικα δεν εκαναν δευτερο ξανα.... δεν με αφηνε ησυχη εγω μολις ειχα χασει τα κιλα ειχα ηρεμισει λιγο η μικρη ξεπεταχτικε....

μεχρι μια μερα μου λεει...ε..τωρα εισαι εγκυος....πηγα να των σφαξω πραγματικα...δυο μερες με παρακαλαγε να των συνγχωρεσω...αλλα τελικα ειχε δικιο ηρθε ο γιοκας μας και ειναι πραγματικα ευτυχια η μικρη το προσεχει μολις ξυπναει ολο μαζι παιζουν εχει αρχισειο μικρουλης και καταλαβαινει καποια πραγματα και η μικρη τον λατρευει οπως και εμεις..τελικα ημουν λιγο χαζουλα που σκεφτωμουν καποια πραγματα που δεν εχουν σημασια οπος η εμφανηση και τα λοιπα....τα παιδακια μου και οικογενεια μου να ειναι καλα και ολατα αλλα ερχονται.....:D

πολυ ομορφες οι ιστοριες μας κοριτσια η καθε μια ξεχωριστη...μακαρι και τα αλλα ζυγαρακια να το καταφερουν τοσο ευκολα και να ειναι ολοι πολυ μα πολυ ευτυχισμενοι μετα μωρακια τους αγκαλια.....

Η εγκυμοσύνη μου προέκυψε απολύτως συνειδητά. Ύστερα από 1 χρόνο σχέσης περίπου, γυρίζαμε με το φίλο μου από μια εκδρομή και μέσα στο πλοίο υπήρχαν δεξιά και αριστερά μας οικογένειες με παιδάκια. Ο φίλος μου τα κοίταζε και κάποια στιγμή μου λέει: "εμείς αγάπη μου πότε θα αποκτήσουμε ένα παιδάκι;"

Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να το σκεφτόμαστε, άλλωστε ήδη ζούσαμε μαζί για μερικούς μήνες και τελικά ύστερα από ένα δίμηνο, έμεινα έγκυος. Τώρα είμαι 2 μηνών περίπου και εύχομαι όλα να πάνε καλά! :-P

Διαφημίσεις

υστερα απο 3μισι χρονια σχεσης ετοιμαζαμε φετος τον γαμο μας .θελαμε παιδακι και αρχισαμε να κανουμε ερωτα ελευθερα λιγο πριν τελειωσει το ραψιμο του νυφικου μου,μιας και δεν ηθελα με τιποτα να παω στην εκκλησια με φουσκωμενη κοιλιτσα! δεν αργησε το σπουργιτακι μας να ερθει και 2 εβδομαδες πριν το γαμο μας εμεινα εγκυος!το μαθαμε μολις γυρισαμε απο το ταξιδι του μελιτος-ημουν ηδη 6μισι εβδομαδων....!

Και η δική μου εγκυμοσύνη προέκυψε συνειδητά. Είχα πάει σε έναν γυναικολόγο ο οποίος μου είχε πει ότι έχω κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα και ότι πρέπει να εγχειριστώ αν θέλω να μείνω έγκυος. Όταν πήγα να πάρω δεύτερη γνώμη, ο γιατρός απόρησε με την διάγνωση του πρώτου γιατρού και μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα. Μόλις πήγα σπίτι ξεκινήσαμε προσπάθεις! 20μέρες μετά, έκανα τεστ και ήμουν έγκυος! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!

σε εμας κοριτσια ολα ηταν ξαφνικα.. ποτε γνωριστηκαμε.. ποτε ερωτευτηκαμε .. και αν και γνωριζομασταν απο πριν(συναδελφοι), ξεραμε και οι δυο πολυ καλα οτι θα καταληγαμε μαζι..

σε 2 μηνες συζουμε δειλα-δειλα χωρις να το καταλαβουμε.. στο χρονο πανω μου ανακοινωνει οτι θελει να παντρευτουμε 4/9/10 και ετσι προχωραμε..

κλεινουμε κατευθειαν εκκλησια και χωρο.. και αποφασιζουμε οτι θα μετακομισουμε για κυπρο( απο εκει καταγωμαι εγω) μεχρι αρχες του 10.. τον Δεκεμβρη ομως μας προλαμβαινει η μικρη και ετσι απο γαμο 4/9 περιμενουμε την μπεμπα μας τωρα.. 4/9 (μια επέτειο θα εχουμε να θυμομαστε παντως γαι αυτη την μερα :) )

αντιλαμβανεστε το γαμο τον μεταφεραμε για τον Γενναρη για ευνόητους λογους..

εδω ειναι που λεμε "κανεις σχεδια και σε βλεπει ο θεος και γελα"

1d6gp3.png

εμείς είμασταν 10 χρόνια μαζί και τα τελευταία 6 χρόνια συζούσαμε. προσέχαμε πάντα (επαφή με προφυλακτικό) μέχρι που αποφασίσαμε ότι είμαστε έτοιμοι για να γίνουμε γονείς.κι έτσι ξεκινήσαμε ελεύθερη επαφή από τον αύγουστο του 2007 και έμεινα έγκυος το Νοέμβριο του 2008. χαλαρές προσπάθειες όμως χωρίς άγχος κλπ. η πλάκα είναι ότι το Σεπτέμβριο του 2008 είχα πάει στον γυναικολόγο μου για τέστ παπ μαζί με την κουνιάδα μου η οποία ήταν έγκυος στο 2ο παιδί της, και όταν ρώτησα τον γιατρό πότε να ξαναπάω, μου είπε εκτός απροόπτου μετά από ένα χρόνο. και συνέβη το απρόοπτο!!!!επειδή έχω πολύ σταθερό κύκλο, στις πρώτες 3 μέρες καθυστέρησης δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, γιατί σκέφτηκα μήπως έχω κρυώσει. μετά όμως με έτρωγε....πήρα τεστ και....θετικόοοοο!!!!!!

7QLup3.png

Εμεις το ειχαμε οργανωσει το θεμα....μετα απο 10 χρονια σχεσης και 1 χρονο γαμου...ειπαμε ...."Ηρθε η μεγαλη ωρα!". Ξεκινησαμε προσπαθειες και αμεσως εμεινα εγκυος...τον ιδιο μηνα....εκανα το τεστ εγκυμοσυνης...αν και το ηξερα το αποτελεσμα....το ενιωθα μεσα μου...πως? Δε ξερω! Απλα το ενιωθα! Φυσικα το τεστ ηταν θετικο....

Το μπεμπακι μου ειναι 4,5 μηνων τωρα...

μετα απο 1 χρονο καταλαβαμε οτι κατι δεν παει καλα κ αρχισαμε να το ψαχνουμε. σαλπιγγογραφιες, σπερμοδιαγραμματα.... και μετα απο αλλον 1 χρονο καναμε την 1η μας σπερματεγχυση (μετα θα καναμε εξωσωματικη) και πετυχε. τωρα εχουμε 2 υπεροχες κορουλες 3,5 μηνων

8I4zp2.png

Παντρευτηκαμε 1 ιουλιου 2006...τη νυχτα του γαμου γυρναμε μετα το γλεντι στη σουιτα του ξενοδοχειου....μου λεει θα κανουμε ελευθερα,του λεω οχι ειναι μερες ωορρηξιας θα μεινω εγκυος και θα χασουμε το ταξιδι του μελιτος ( θα πηγαιναμε στις Μαλδιβες 1 αυγουστου)...η απαντηση του ηταν σιγα μην μεινεις εγκυος με την 1η φορα και γελουσε και εγινε ελευθερα.Τις επομενες μερες δεν καναμε ερωτα καθολου λογω δουλειας και ταξιδιων.Μετα απο 15 μερες νιωθω περιεργα συμπτωματα και κανω τεστ ...θετικο.....παει το ταξιδι στις Μαλδιβεσ:Ρ

Στο δευτερο παιδι παω μετα απο ενα χρονο στο γυναικολογο και μου λεει μπορεισ να προχωρησεισ για το δευτερο τωρα αν θες ( ειχα κανει καισαρικη και μου συνεστησε να περιμενουμε ενα χρονο για δευτερη εγκυμοσυνη).Σε 20 μερες ξαναμενω εγκυος και ξαναπαω στο γυναικολογο...μολις με ειδε μου λεει πολυ γρηγορη εισαι:-Ρ

μακαρι και τα αλλα ζευγαρια να το καταφερουν τοσο ευκολα και να ειναι μια ευτυχισμενη οικογενεια μετα μωρακια τους αγκαλια.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Είμαστε μαζί από το 2003...είπαμε μόλις παντρευτούμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες για μπεμπάκι...Έτσι 6 Ιουνίου 2009 παντρευτήκαμε και τον επόμενο μείνα έμεινα έγκυος...Η μπεμπούλα μας γεννήθηκε τη μέρα που κλείναμε 10 μήνες παντρεμένοι!!!!

1xo6p3.pngC6G9p3.png

Η δικιά μου ιστορία.....

Σχέση με τον σύζυγο 4 χρόνια. Δεν επιδιώκαμε παιδί μα δεν προσέχαμε και κάθε φορά.

Μια μέρα μια φίλη μου παντρεμένη, η οποία προσπάθουσε πάνω από 2 χρόνια για παιδάκι με ρωτάει για γυναικολόγο, της προτείνω τον δικό μου. Λέμε ας πάμε παρέα να δει και εμένα αφού ήταν και ο καιρός μου. Τελικά πήγε εκείνη μόνη της στις 6 Δεκεμβρίου γιατί έτυχε να αδιαθετήσω και εγώ τον επισκέφτηκα 13 Δεκεμβρίου. Το αποτέλεσμα;;;;;; Τέλος Δεκεμβρίου και οι δύο έγκυος. Οι άντρες μας, μας πειράζανε και μας λέγανε τι σας έκανε ο γιατρός και μείνατε και οι δύο έγκυος;

O5X4p2.png 

1 μήνα πρίν το γάμο, πήγα στο γυναικολόγο και μου είπε οτι έπρεπε να μπώ στο χειρουργείο.

Απογοήτευση...

Το χειρουργείο έγινε 2 μήνες μετά το γάμο.

Μετά το χειρουργείο, αφού μου έκοψαν τα ράμματα και 3 μήνες μετά το χειρουργίο μου λέει ο γιατρός να κάνουμε έναν έλεγχο για τυχόν επιπλοκές.

Στο τρίμηνο, που πήγα για τσεκάρισμα της ωοθήκης, και πρίν να έχω καθυστέρηση, διαπιστώσαμε την εγκυμοσύνη!

Και μάλιστα απο τη χειρουργημένη ωοθήκη!

Τελικά δεν πρέπει να απογοητεύεσαι με τίποτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...