Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα, αποφάσισα να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία!! με τον άντρα μου τον Οκτώβριο θα κλείσουμε 12 χρόνια μαζί. έχουμε ήδη έναν πρίγκιπα 4 ετών ο οποίος ήρθε εντελώς αναπάντεχα στην ζωή μας αλλά τελικά αυτός είναι όλη μας η ζωή, τον λατρεύουμε !! πριν 10 ημέρες έμαθα ότι είμαι και πάλι έγκυος!! το πιο φανταστικό είναι ότι και πάλι δεν το περιμέναμε γιατί η μοναδική φορά που ήρθαμε σε ελεύθερη επαφή τον περασμένο μήνα ήταν την τελευταία ημέρα της περιόδου μου. εύχομαι να πάνε όλα καλά όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη!!

βιβουλα:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετα απο ενα χρονο και κατι σχεσης και εναμιση χρονο συγκατησης (περιπου 2 μηνες πριν την 3ετη επετιο μας) εγινε ο γαμος 11/10/09 και λιγες μερες μετα φυγαμε για ταξιδι στο Μαυρικιο

μολις επιστρεψαμε αδιαθετησα και καπακι ξεκινησαμε τις προσπαθιες μας για παιδακι και Δοξα το Θεο τα καταφερα αμεσως το επομενο μηνα περιοδος γιοκ.....

περιπου δεκα μερες πριν κλεισουμε 3 χρονια σχεσης συνολικα, την ημερα της γιορτης του πηρα και εκανα το τεστ (αν και δεν χρειαζοταν για το ενιωθα οτι κατι ειχε αλλαξει) του το ειπα και χαζογελαμε και αγκαλιοζομασταν και δακρυζαμε σαν μικρα παιδια....

ειμαι στην 20 εβδομαδα και δεν βλεπουμε την μερα, αργει πολυ ο αυγουστος????

Μετά τον γάμο μας είπαμε να βάλουμε μπροστά για παιδάκι.

Το θέλαμε, το προσπαθήσαμε και μετά 6 μήνες ήρθε το ποθούμενο! :)

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

πόσο χαίρομαι να διαβάζω για την αγάπη των ζευγαριών!με συγκινείτε όλες. εύχομαι από την καρδιά μου να είστε γεροί και αγαπημένοι για πάντα όλοι. με το καλό τα αγγελούδια που περιμένετε, να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες ήδη είστε μανούλες.

εγώ έχω ήδη μια Χιονάτη 5 μηνών κι ανυπομονώ να περάσει ένας χρόνος για να βάλω μπροστά για το 2ο.

Η εγκυμοσύνη μου προέκυψε μετά από 3 μήνες και κάτι από το γάμο, το θέλαμε και οι δύο, αλλά κάθε φορά που άδιαθετούσα έκλαιγα και ο αντρούλης μου με έπαιρνε αγκαλιά. Είχα ανωμαλίες στον κύκλο μου και ενώ είχα κάνει το τεστ που έδειχνε αρνητικό εγώ πίστευα πως είμαι έγκυος, γιατί είχα ονειρευτεί ότι ήμουν στην εκκλησία που παντρεύτηκα μπροστά στην εικόνα της Παναγίας και την παρακαλούσα με δάκρυα στα μάτια να μου χαρίσει ένα παιδί. Και εκείνη μου έδωσε στα χέρια ένα καρβελάκι. Δεν είδα την Παναγία, είδα τα χέρια Της να μου αφήνουν στα χέρια μου ένα καρβελάκι. Και τελικά ήμουν έγκυος, παρά το τεστ. όταν πήγα στη γυναικολόγο μου ήμουν 8 εβδομάδων.

...αν τώρα παίρνει το ζευγάρι προφυλάξεις πώς ΄μπορεί να συμβεί? έστω και με τη μέθοδο του τραβήγματος...ξερω και γω τί να πω....ενδιαφέρον θα είχε να μας πει την εμπειρία της κάποια κοπέλα που πράγματι δεν περίμενε να συμβεί γιατί δεν περνούσε από το μυαλό της..

Εδώ και 5 μέρες ξέρω πως είμαι έγκυος.Δεν έχω άλλα παιδιά αλλά είμαι ''μαμά'' καθώς ο Γ. έχει μια κόρη 6 ετών από προηγούμενο γάμο, την οποία υπεραγαπώ και φροντίζω κάθε 2ο ΣΚ και 2-3 φορές μεσοβδόμαδα, διακοπές κτλ. Λόγω οικονομικών δυσκολιών και πρόσφατης ανεργείας μου, υπολογίζαμε να μετακομίσουμε σε 2-3 μήνες σε μεγαλύτερο σπίτι.Συζούμε σε γκαρσονιέρα σχεδόν 2 χρόνια.Σε 6-8 μήνες να κάνουμε γάμο και μετά μπεμπε.Έλα μου όμως που η μέθοδος τραβήγματος δεν είναι και τόσο αποτελεσματική. Έχω λίγο άστατο κύκλο και γιαυτό όταν μου έλεγε ο Γ. να κάνω τεστ, απάνταγα πάλι τα ίδια;Αφού προσέχεις...Κι όμως και τα 2 τεστ θετικά.Σήμερα πάω στον γιατρό.Ακόμα δεν το έχω χωνέψει καλά καλά και ψάχνω τα πάντα... Ξέρω ξερω δε θέλει άγχος αλλά και μόνο το ότι τα οικονομικά δε μου επιτρέπουν να τα κάνω με τη σειρά που τα ήθελα και βγήκα εκτώς προγράμματος, με ζορίζει ακόμη περισότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]22-11-2010

Διαφημίσεις

Εδώ και 5 μέρες ξέρω πως είμαι έγκυος.Δεν έχω άλλα παιδιά αλλά είμαι ''μαμά'' καθώς ο Γ. έχει μια κόρη 6 ετών από προηγούμενο γάμο, την οποία υπεραγαπώ και φροντίζω κάθε 2ο ΣΚ και 2-3 φορές μεσοβδόμαδα, διακοπές κτλ. Λόγω οικονομικών δυσκολιών και πρόσφατης ανεργείας μου, υπολογίζαμε να μετακομίσουμε σε 2-3 μήνες σε μεγαλύτερο σπίτι.Συζούμε σε γκαρσονιέρα σχεδόν 2 χρόνια.Σε 6-8 μήνες να κάνουμε γάμο και μετά μπεμπε.Έλα μου όμως που η μέθοδος τραβήγματος δεν είναι και τόσο αποτελεσματική. Έχω λίγο άστατο κύκλο και γιαυτό όταν μου έλεγε ο Γ. να κάνω τεστ, απάνταγα πάλι τα ίδια;Αφού προσέχεις...Κι όμως και τα 2 τεστ θετικά.Σήμερα πάω στον γιατρό.Ακόμα δεν το έχω χωνέψει καλά καλά και ψάχνω τα πάντα... Ξέρω ξερω δε θέλει άγχος αλλά και μόνο το ότι τα οικονομικά δε μου επιτρέπουν να τα κάνω με τη σειρά που τα ήθελα και βγήκα εκτώς προγράμματος, με ζορίζει ακόμη περισότερο.

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!δηλαδή σου ήρθε σαν κεραμίδα??όντως η μέθοδος του τραβήγματος δεν δουλεύει πάντα..γιατί παντα πίστευα ότι τα ΄΄ατυχήματα΄΄ απλά σημαίνουν ότι έγινε εντελώς ελέυθερα κάποια στιγμή που ΄δεν υπολογίζαμε να είναι γόνιμες μέρες..

Γεια σας, καινούργια εδώ και είπα να μοιραστώ τα νέα μου…Είμαι 3,5 χρόνια παντρεμένη 8 με τον σύζυγο. Είχα μείνει πριν 3 χρόνια έγκυος αλλά από απροσεξία και λήψη αντιβιοτικών το έχασα μαζί με μία σάλπιγγα. Από τότε το αφήσαμε στο ελεύθερο κι αν είναι να ʼρθει θε να ʽρθει. Τον τελευταίο χρόνο πήγαμε σε γιατρό και όλες οι εξετάσεις έδειχναν ΟΚ, και αφού τίποτε δεν γινόταν σκεφτήκαμε για εξωσωματική (απίστευτο άγχος). Πήρα πριν 2 μήνες τον γιατρό και του ανακοίνωσα πώς θα πάμε μετά το καλοκαίρι γιατί είπα να κάνω τα μπάνια μου και να είναι έτοιμο και το σπιτάκι μας…

Πριν 2 εβδομάδες, (αφού βεβαιώθηκα από το φόρουμ) κατάλαβα πως είμαι έγκυος! 1.5 month εχω πολλους μπροστά μου και με αγχωνει...

όντως η μέθοδος του τραβήγματος δεν δουλεύει πάντα...
...emena mou lete? 2 exw! th mia th pirame eidisi ston trito-tetarto afou ews tote eixa kati san periodo 3-4 meres kathe mina konta sthn imerominia periodou mou!!!! den eixa anagoules kai tetoia, kanena symptwma allo, mono pou ta prwina me anagouliaze i odontokrema kai elega na allaxw geysi giati nomiza pos de mou arese. Kaname taytoxrona metakomisi varewn pragmatwn( plintiria kanapedes tetoia!!!!)... ekei na deite keramidi. Antidrasi giatrou ston iperixo: eee vgalte to endokolpiko, ayto einai olokliro paidi!!!!!!SOK!!!!! se 5 lepta mathame thn egymosini kai mazi to fylo tou paidiou!!!!! (eixe teliosei kai i metakomisi, ftina th glitwsame!)

To deftero to xera apo ton 1o mina, gyrw sta genethlia ths prwths mou prepei na gine to gegonos... kai imoun sigouri pos itan pali koritsi. pio duskoli san egumosini kai pio makria, afou i prwth mou krathse akrivws 5 mines :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες χωρίς να περιμένουμε τόσο γρήγορα αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί. Στους τέσσερις μήνες που κάναμε ελεύθερα ήρθε και το μωρό.

Στη δεύτερη απλώς έτυχε που λένε!:lol:

Ένα παιδί σου ζωγραφίζει τη μέρα με χαρούμενα χρώματα. Ένα παιδί σου κουβεντιάζει, και νομίζεις πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον κόσμο. Σου τραγουδά και θαρρείς πως είσαι ακόμα παιδί. Σου φέρνει μια σακούλα γέλιο και σου την αδειάζει απλόχερα μπροστά σου. Μα εκείνο που πραγματικά κερδίζεις από ένα παιδί είναι ο άδολος τρόπος που σκέφτεται.

περυσι το φεβρουαριο ειχαμε παει διακοπες και το συζητησαμε.επεστρεψε απο αθηνα οπου βρισκοταν τον μαρτη.με την πρωτη φορα συνεβη!και ηταν πολυ παραξενο για μενα γιατι ημουν στα 35!ηταν δωρακι θεου!το εμαθα οτι ημουν εγκυος την ημερασ του πασχα!;)

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια!!!θα σας πω και εγω την ιστορια μου!!!ηρθα να σπουδασω στην πολη του αντρα μου...ειχαμε σχεση 3 χρονια και ενα απογευμα εμαθα οτι ειμαι εγκυος (δεν ηταν στα σχεδια μας αφου επρεπε να τελειωσω την σχολη μου πρωτα)εγω τρελη απο χαρα δεν ηξερα πως να του το πω γιατι δεν ηξερα πως θα το παρει...οταν του το ειπα πεταξε απο χαρα!!!τωρα ειμαι 22 χρονων παντεμενη,εχω μια κορουλα 11 μηνων και τον αντρα δυπλα μου!!!να σας ζησουν τα μπεμπονακια σας!!!:P:p:p:p

images?q=tbn:ANd9GcQCq3X5S-2yPg_SyFBeeZeyjJ1hM8wf9UNqBygrOWeudgv0o8w&t=1&usg=__io2o1KFqc8ndF7glVFfAx0R4cgE=

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2005 ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΧΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 2ΧΡ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΑΛΛΗ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑ..ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 2005ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 3ΜΗΝΩΝ!!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 2005...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ!!!!

Η δική μου ιστορία δεν έχει κάτι το διαφορετικό (πολύ συνηθισμένη θα έλεγα)!!!

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί σχεδόν από το σχολείο, κοντά 10 χρόνια.

Αποφασίσαμε πριν 1,5 χρόνο να παντρευτούμε αφού τελείωσα εγώ με τις σπουδές και τακτοποιηθήκαμε κάπως σε ένα μέρος γιατί είναι στρατιωτικός.

Το καλοκαιράκι συζητούσαμε για παιδάκι αλλά εγώ πίστευα οτι δεν είμαι ακόμα έτοιμη και να περιμένουμε λιγο ακόμα, παρόλα αυτά με έπεισε!!!

Δεν πίστευα με τίποτα ότι με την πρώτη προσπάθεια θα μείνω έγκυος!!!!!!!!!

Στην αρχή ήμουν λίγο σοκαρισμένη, αλλά θεώρησα πραγματικά ότι ήταν ευλογία απ' τη στιγμή που χιλιάδες ζευγάρια προσπαθούν χρόνια και δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδάκια. Θεώρησα ότι ήταν δώρο από τον Θεό κι επίσης κατάλαβα το πόσο πολύ το ήθελε ο σύζυγος μου!!! Όταν πήγαμε την πρώτη φορά στον γιατρό κι είδα την καρδούλα να χτυπάει.......τι να σας πω βρε κορίτσια εσείς με καταλαβαίνετε!!! Τρελάθηκα από τη χαρά μου τότε νομίζω το συνειδητοποίησα και ένιωθα τόση μεγάλη ευτυχία, όταν δε ένιωσα και την πρώτη κλωτσία η ευτυχία μου διπλασιάστηκε, νομίζω ότι δεν έχω νιώσει καλύτερα στη ζωή μου!!!Φανταστείτε να γεννήσω...θα τρελαθώ τελείως... χαζομαμά φουλ!!! Δόξα τω Θεώ μέχρι τώρα η εγκυμοσύνη πάει παρα πολύ καλά, δεν με δυσκόλεψε καθόλου λίγες ναυτίες μονάχα στην αρχή και μετά πετούσα!! Τώρα έχω αρχίσει να βαραίνω σιγά σιγά αλλά φυσιολογικά νομίζω!! Αυτή είναι η ιστορία ελπίζω να μη σας κούρασα. Φιλιά σε όλες κ στα μωράκια σας!!:-D:grin::-D

Σωτήρης, Δημήτρης κ Αθηνά!!:wink:

• 3 εβδομάδες μετά...

ετυχε....αφου ειμασταν 3 μηνες με τον αντρα μου μαζι αλλα αποφασισαμε να το κρατησουμε γιατι ειμασταν κ ειμαστε πολυ ευτιχισμενοι μαζι... πανρτρευτικαμε στους 6 μηνες και 12.06 θα ερθει ο μπεμπης...οταν θα ερθει ουτε χρονο δεν θα εχοθμε κλεισει!!!!χιχιχιχι!!!!! αλλα ολα καλα ειμαστε πολυ καλα αλλα τα καναμε ολα μαζι λιγο γρηγορα..καμια φορα δεν ξερουμε τι μας απιφυλασει το μελλον ... αλλωστε ο Θεος μας βλεπει να κανουμε σχεδια και γελαει.... :lol:

Διαφημίσεις

εντελωσ τυχαια η δικια μας... υποτιθεται οτι προσεχα κιολας.. τι να πω το τυχαιο γεγονος που αλλαξε εντελως τη ζωη μου!!!απο ελευθερη και ωραια ξαφνικα παντρρεμενη με παιδι... δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!:wink:

εμεις ειχαμε αποφασισει οτι θελαμε να κανουμε παιδακι και ξεκινησαμε τις προσπαθειες χαλαρα!!!ομως δεν αργησε καθολου:p10 μερες προσπαθειας και μετα ημουν εγκυος:-P:razz:

Fa3Lp2.png

geia sas. tha ithela ki ego na moirasto tin empeireia mou. emeis prospathousame sxedon ena xrono. mporo na po oti imoun arketa aghomeni kai aghonomoun olo kai pio poli oso pernagan oi mines. mesolabisan kapoies exetaseis kai ola itan kala kai gia tous dio mas. to ithela toso poli na meino egkios kai oso evlepa kopeles tou periballontos mou na menoun poli griora ki ego ohi akoma megaliteri i agonia mou.

itan loipon xristougenna kai etoimazomastan gia ena taxidaki sto pilio me filous. tote episis ihame apofasisei me ton giatro mou molis mou erthei i epomeni periodos na paro hapia gia tis ormones. to mualo mou loipon ihe xefigi ligo mias kai etoimazomoun gia to taxidi mas sto pilio.e! i epomnei periodos den irthe pote giati imoun egkios.......kai tora eho konta mou tin koroula mou pou tin perimena pos kai pos......ine iperoho na ise manoula...imaste poli tiheres......

PQ4ip3.png

KpVyp3.png

Ημουν πολύ τυχερή! Παντρεύτηκα τον Ιούνιο του 2009 και είπαμε μέχρι και Δεκέμβριο του 2009 να κάτσουμε, να πάμε κανά ταξιδάκι, να διασκεδάσουμε λίγο. Από Ιανουάριο είπαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθεις και νάτο! Τον Μάρτιο ήμουν ήδη έγκυος.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπον, εμεις ειχαμε ηδη σχεση μια επταετια, ειχαμε συμφωνησει πως θα παντρευτουμε,σχεδον συζουσαμε, αλλα ειχαμε βολευτει και ψιλοβαριομασταν να το οργανωσουμε. Εγω ηθελα πολυ ενα μωρακι , αλλα το εταιρον ημισυ αισθανοταν πως ηθελε λιγο χρονο μποεμικης ζωης ακομη! Τελικα ενα ωραιο Σαββατο πρωι εχοντας μονο δυο μερες καθυστερηση σκεφτηκα στο ξεκαρφωτο να κανω το τεστ. Καπου στο σπιτι ειχε ξεμεινει ενα "για περιπτωση αναγκης" που μου ειχε δωσει η ξαδερφη μου μιας και εκεινη οταν εμεινε εγκυος ειχε παρει ενα διπλο και το ενα της περισσεψε . Ξυπναω λοιπον, το βουταω και παω στο μπανιο. Εκει ειδα πως ειχε ληξει κανενα χρονο ,αλλα ειπα "δεν βαρεσαι ,ουτως ή αλλως δεν θα δειξει κατι" και το κανω. Το παρατησα στο μπανιο, και πηγα να κανω καφε ξεχνωντας το τελειως. Μετα απο κανενα μισαωρο το θυμηθηκα και πηγα να δω και τοτε παρατηρω στο δευτερο παραθυρακι μια αχνη ροζ βουλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επαθα σοκ!!!!! Παιρνω τη ξαδερφη, της λεω τι εγινε και με στελνει τρεχοντας στο φαρμακειο. Το δευτερο τεστ δεν χρειαστηκε πανω απο....δυο δευτερολεπτα και ξαφνικα ειχα την αισθηση οτι βλεπω τον αφωνο εαυτο μου απο καπου εξω απο μενα!!!!Αντε τωρα να φτασει το μεσημερι να το ανακοιωσω στον ευτυχη μπαμπα. Τελικα το εμαθε δοκιμαζοντας κατι περουκες γιατι το βραδυ ειχαμε να παμε σε αποκριατικο παρτυ. "Θελω να σου πω κατι και μετα ισως χρειαστεις στα αληθεια την περουκα" "Τι"? ρωτησε ο φουκαρας ανυποψιαστος. "Θα κανουμε μωρο. Μαλλον.Εκανα δυο τεστ, το ενα ληγμενο. Θες να τα δεις"? Τα ειδε.Και μετα εβαλε τα γελια. Σημερα ειμαστε αγκαλια με την ζαχαρενια μας και συμφωνουμε πως κανεις μας δεν μπορει να θυμηθει πως ηταν πριν την αποκτησουμε!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Υ.Γ Τελικα δεν χρειαζεται παραπανω απο μια φορα ελευθερου σεξ , αν ειναι να γινει το.....τυχερο! Το βεβαιωνω:mrgreen:

uslPp3.png

αυτό ακριβώς λέω και εγώ..αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μερικές φορές ΄΄τυχαίνει΄΄ και όταν μαθαίνει η κοπέλα ότι είναι έγκυος πέφτει από τα σύννεφα..αν είχε ελέυθερες επαφες έστω και μία φορά μπορεί κάλλιστα να συμβεί..αν τώρα παίρνει το ζευγάρι προφυλάξεις πώς ΄μπορεί να συμβεί? έστω και με τη μέθοδο του τραβήγματος...ξερω και γω τί να πω....ενδιαφέρον θα είχε να μας πει την εμπειρία της κάποια κοπέλα που πράγματι δεν περίμενε να συμβεί γιατί δεν περνούσε από το μυαλό της..

Χαχα!!! Το ιδιο ελεγα και εγω, αλλα πιστεψε με το ενιωσα ακριβως ετσι! Προσωπικα με μια μονο φορα εγινε! Εκανα βεβαια το τεστ τη δευτερη μερα καθυστερησης, αλλα για καποιο λογο πιστευα πως θα δυσκολευτω να συλλαβω, ισως γιατι το ηθελα πολυ! Σοκαριστηκα με την ευκολια του πραγματος μαλλον!Και απο το οτι απο τη μια στιγμη στην αλλη δεν θα ημουν ποτε πια ιδια.

uslPp3.png

πως προέκυψε η εγκυμοσυνή ε?????? καλο! ομορφο θεμα συζήτησης....!

εγώ είχα πάει για ένα απλό τεστ παπ στον γιατρουλάκο μου που τον λατρεύω, και μου λέει να κάνουμε και έναν κολπικό υπέρηχο ρουτίνας για να δουμε στα "άδυτα" τι γίνετε.... μου λέει τότε ότι έχω ωορηξία και πως αν θα ήθελα να κανω νινάκι είναι μία καλή μέρα για να προσπαθήσουμε!!! (σημειωτεον δεν είχαμε κάνει πάλι ΠΟΤΕ προσπάθεια για μωράκι, αν και είμασταν ήδη 2 χρονια παντρεμενοι και 4 σχεση-αρραβώνα!)...παω σπίτι και λεω στον αντρα μου..."Θες να κανουμε προσπαθεια????", "Θέλω!¨ μου απαντάει..... Σε 20 μέρες ήταν τα γενεθλια του, και το δώρο γενεθλιων που του εκανα ήταν ενα ΘΕΤΙΚΟ τεστ εγκυμοσύνης και μια τούρτα που έγραφε "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ!¨ ....το γέλιο που ρίξαμε με τον γιατρο όταν τον πήρα τηλέφωνο και του ανακοίνωσα δεν λέγετε...... Μία και έξω...!!!! :) εύχομαι όλοι σας που προσπαθείτε να κανετε νινάκι, να το πετύχετε τόσο εύκολα όσο και εμεις....!!!! Ευχή απο καρδιάς! :)

NG2kp2

Τι μου θυμησες τωρα!! Και εγω αρχες Γεναρη ειχα παει για παπ και ο γιατρος μου μου ειπε πως αν ειναι να κανω παιδι (εγω ελευθερη ακομη, αλλα για πρωτη φορα ειχα παει στο γιατρο με τον φιλο μου και εκεινος πηρε θαρρος) να το κανονισουμε μετα τον Μαρτιο γιατι τα Χριστουγεννα θα πηγαινε στην θεια του στη Αυστραλια και δεν θα μπορουσε να παραστει στον τοκετο! Αντε, μας ειπε , παντρευεστε μετα δεν πειραζει! Εικοσι μερες μετα τον παιρνω τηλεφωνο και του λεω "μαλλον θα σας προλαβουμε πριν την Αυστραλια"! Κοκκαλο ο γιατρος! Ο αντρας μου μου ειπε " Ηταν να μην ερθω μια φορα στον γυναικολογο!! Τωρα θα πηγαινουμε καθε μηνα"!!!! :-D

uslPp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμεις γνωριζομαστε με τον αντρα μου απο μικρα παιδια μεναμε στην ιδια γειτονια και απο μικρα ερωτευτηκαμε :-P .Μετα οταν πηγαινα εγω τριτη λυκειου και αυτος σπουδαζε ειχαμε σοβαρη σχεση.Και ετσι οταν παντρευτηκαμε μια μερα ειχαμε παει στο εξωχικο για ενα σαββατοκυριακο με κατι φιλους και ειχανε μια μπεμπα!!Το λατρεψαμε το νινι!Και ετσι με ειπε ενα βραδυ οτι θα ηθελε να γινουμε γονεις.Ετσι ηρθε η πρωτη ζουζουνα..Η δευτερη ηταν εντελως τυχαια,μετα την πρωτη γεννα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...