Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκότωσε το τριών μηνών παιδί του επειδή ήταν κορίτσι

jo89

Recommended Posts

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/184556/skotose-to-trion-minon-paidi-toy-epeidi-itan-koritsi

Ειναι δυνατον ρε παιδια????εχω σοκαριστει απιστευτα.....δεν μπορω να κρατηθω.....Τι ανθρωποι ειναι αυτοι???αν και η λεξη ανθρωποι πολυ τους πεφτει...:(:(:(:(:(:evil::evil:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

καλά μιλάμε για άλλον κόσμο, αλλά μην πας και πολύ μακρυά..........πόσες πεθερές και καλοθελητές έχεις ακούσει να λένε..........α κορίτσι....δεν πειράζει θα κάνεις άλλο...........:confused: και χίλιες δυο άλλες βλακείες.........οκ δεν φτάνουν και στα άκρα..............

Καλα σιγουρα αυτα τα εχουμε ακουσει.....αλλα να το σκοτωσεις και με τετοιο απανθρωπο τροπο(οχι οτι εχει σημασια ο τροπος αλλα λεμε:rolleyes::rolleyes:)

Ενα μωρακι 3 μηνων????δεν ξερω ισως επηρεαστηκα παραπανω γιατι εχει 23 μερες που γεννησα τον βλεπω και λιωνω....πως κανουν κακο σε μικρα παιδια???:confused::confused::confused::twisted::cry::evil::evil::evil::evil::cry::oops:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

• 4 months later...

Στην ινδία η κατάσταση των γυναικών είναι δραματική, υπάρχουν περιοχές που τα αγόρια είναι συγκριτικά πολύ περισσότερα από τα κορίτσια γιατί πολύ απλά όταν βλέπουν οι γυναίκες μέσω υπέρηχου ότι είναι κορίτσι τα ρίχνουν αμέσως, είχε βγει και σχετικό ντοκιμαντερ στο Ιντερνετ the lost brides of India. Θέμα ήταν οι ανύπαρκτες νύφες στην ινδία αφού όλοι θέλαν αγόρια και κράταγαν μόνο τα αγόρια και μετά δημιουργήθηκε έλλειψη κοριτσιών για γάμο.

Πάντως ας μην πάμε μακριά και στην Ελλάδα έπαιζε παλαιότερα αυτό. Εγώ όταν έκανα την μικρή δεν επέτραψα να μου κάνουν τέτοια σχόλια του τύπου "άντε το επόμενο να είναι αγόρι", κλπ. αμέσως έλεγα "ευτυχώς που έχω κορίτσι".

Τι ζωα υπαρχουν! Απανθρωπια, μαρτυρας το παιδακι. Και η μανα, τι απελπισια...

Αλλα αυτα συμβαινουν και στην Ελλαδα με αλλη μορφη.

Θα σας πω κατι μου το εχω ξαναγραψει, γιατι μου το θυμισε το θεμα αυτο. Απο τοτε που εγινα πολυτεκνη, οταν εβγαινα εξω με το διδυμικαροτσι μου το διπλο και τα αλλα 2 μικρα κοριτσια μου, δεν ξερω γιατι, καποιες γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας,μαλλον με απωθημενα και κομπλεξ, με επιαναν και με μαλλωναν που εκανα τεσσερα παιδια, αλλες γιατι εκανα 4 κοριτσια, σα να ηταν παραγγελια τα παιδια μου και φυσικα λογος δεν τις επεφτε...

Λοιπον, στις πρωτες διακοπες μας ,στην παραλια μια γυναικα με ειχε πιασει και με ειχε βαλει τις φωνες που εκανα 4 κοριτσια! Συγκρατηθηκα και εδειξα συγκαταβαση σκεπτομενη οτι κατι θα την εχει πληγωσει για να μιλαει ετσι.

Ε, με εκμυστηρεύτηκε μετα που ηρεμησε αφου ξεσπασε, οτι ο αντρας της την υποχρεωνε οταν καταλαβαινε (ηταν περιπου στα 60 η γυναικα αυτη, αρα δεν ξερω,νομιζω πως τοτε δεν ειχαν υπερηχογραφημα, μαλλον υπεθεταν τοτε) οτι στην κοιλια της ειχε κοριτσι, την υποχρεωνε να κανει εκτρωσεις. Εκανε πολλες, οπως με ειπε, θα σας γελασω ποσες. Απεκτησε κανα 2 αγορια νομιζω, αν θυμαμαι πλεον καλα (περασαν και 5 -6χρονια απο τοτε) αλλα οταν εβλεπε κοριτσια, καταλαβαινετε τι αμοκ την επιανε.

Ιδιο το σκεπτικο...

Και σας λεω αληθεια, οχι ψεμματα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

Βρε Κοριτσομάνα, απορώ πώς συγκρατήθηκες και δεν είπες κανά "γαλλικό" στις εν λόγω κυριούλες (ή μάλλον κυράτσες!)! Ειλικρινά αν άκουγα τέτοια σχόλια θα πέφτανε φάπες! Δεν έχω κορίτσι αλλά τι πάει να πει αυτό? Υγιή να είναι όλα τα μωρά του κόσμου είτε αγόρια είτε κορίτσια! Σε τι κόσμο βλακείας τελοσπάντων ζούμε?

Κοριτσομανα ξερω και εγω τετοια περιπτωση...σε καποιο χωριο της Αρκαδιας!

Χειροτεροι και απο τα ζωα...Τα ζωα τα αγαπανε και τα φροντιζουν χωρις να κανουν διακρισεις.

Αλλα ο χαζος και ο κακος ο κοσμος υπαρχει παντου....Εχεις κοριτσια? Σου τη λενε που δεν εκανες αγορι. Εχεις αγορια? Σου λενε να κανεις αλλο ενα μηπως βγει κοριτσι....εχεις ενα και ενα? στεναχωριουνται που δεν θα εχουν παρεα τα αδερφακια....Δεν τους πιανεις πουθενα.

Ειχα δει μια συνεντευξη ενος ηθοποιου που ειχε δυο γιους και τον ρωτησαν αν θα ηθελα να εχει και κορη. Οχι , λεει, αυτα τα παιδια μου ετυχαν και αυτα τα συγκεκριμενα θελω...αυτα που αγαπησα και νιωσαμε απο τοτε που ηταν στην κοιλια της μαμας τους. ...

Βρε Κοριτσομάνα, απορώ πώς συγκρατήθηκες και δεν είπες κανά "γαλλικό" στις εν λόγω κυριούλες (ή μάλλον κυράτσες!)! Ειλικρινά αν άκουγα τέτοια σχόλια θα πέφτανε φάπες! Δεν έχω κορίτσι αλλά τι πάει να πει αυτό? Υγιή να είναι όλα τα μωρά του κόσμου είτε αγόρια είτε κορίτσια! Σε τι κόσμο βλακείας τελοσπάντων ζούμε?

Ηταν τοσο το παθος που το ελεγαν, που ημουν σιγουρη οτι κατι κρυβοταν απο πισω και τις λυπομουν. Επιπλεον, δεν ηθελα να πεσω στο επιπεδο της κυρατσας και να μαλωνω στο δρομο.

Φυσικα και το πρωτο που ελεγα ηταν ''γερα να ειναι, οτι και να ειναι.'' Επισης αυτο που το χαιρομουν με το παραπανω και το ελεγα στο τελος και εφευγα, οταν απλα δεν καταλαβαιναν αυτο που τις ελεγα με την υγεια, ηταν οτι

''εχετε δικαιο, 5 κοριτσια ηθελα αλλα 4 με εστειλε ο Θεος, ελπιζω και το επομενο να ειναι κοριτσι''. :lol:

Πριν γράψεις, σκέψου!

Κοριτσομανα ξερω και εγω τετοια περιπτωση...σε καποιο χωριο της Αρκαδιας!

Χειροτεροι και απο τα ζωα...Τα ζωα τα αγαπανε και τα φροντιζουν χωρις να κανουν διακρισεις.

Αλλα ο χαζος και ο κακος ο κοσμος υπαρχει παντου....Εχεις κοριτσια? Σου τη λενε που δεν εκανες αγορι. Εχεις αγορια? Σου λενε να κανεις αλλο ενα μηπως βγει κοριτσι....εχεις ενα και ενα? στεναχωριουνται που δνε θα εχουν παρεα τα αδερφακια....Δεν τους πιανεις πουθενα.

Ειχα δει μια συνεντευξη ενος ηθοποιου που ειχε δυο γιους και τον ρωτησαν αν θα ηθελα να εχει και κορη. Οχι , λεει, αυτα τα παιδια μου ετυχαν και αυτα τα συγκεκριμενα θελω...αυτα που αγαπησα και νιωσαμε απο τοτε που ηταν στην κοιλια της μαμας τους. ...

Βρε εδω με ρωτουσανε οταν ημουν παιδι, ποσα παιδια εχει η οικογενεια μου και εγω ελεγα ''7''. ''Οχι,παιδια'' επεμεναν παλι. Τα ιδια εγω μεχρι που επαιρνε στροφη το μυαλο μου και απαντουσα ''2'', γιατι πλεον εμπαινα στο νοημα. Χειροτεροι απο ζωα, οπως ειπες.

Και με την ευκαιρια, διαβασα το ''Επιγειος αγγελος'' και εβγαλα το καπελο στη γυναικα που εζησε σωζοντας παιδια και κυριως κοριτσια που τα πετουσαν στο δρομο, που αλλου, στην Κινα. Αν θελετε διαβαστε το απο εδω :

http://www.e-fungus.gr/

Πριν γράψεις, σκέψου!

Διαφημίσεις

Με συγχίζει αυτή η νοοτροπία. Που δυστυχώς την είδα να επιβιώνει ακόμα στο χωριό του άντρα μου. Ευτυχώς όχι στη στενή οικογένεια.

Έχω ακούσει και εγώ κανα-δυο χοντράδες. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη που χάσαμε ήταν κοριτσάκι και ναι, ειπώθηκε και αυτό, ότι δεν πείραζε, στην επόμενη προσπάθεια είχαμε την ευκαιρία για αγοράκι. Δεν τον έπνιξα τον άντρα μου που δεν μίλησε εκείνη τη στιγμή, που ξεστομίστηκε από έναν γνωστό του αυτό, γιατί θεώρησα ότι είχε σοκαριστεί ολίγον.

Αλοίμονο στις μαμάδες που επαναπαύτηκαν στο ότι έκαναν παιδιά με πουλί και που δεν φρόντισαν να τα κάνουν ανθρώπους... Άσχημα αποτελέσματα για τα ίδια τα παιδιά πρώτα απόλα.

Με συγχίζει αυτή η νοοτροπία. Που δυστυχώς την είδα να επιβιώνει ακόμα στο χωριό του άντρα μου. Ευτυχώς όχι στη στενή οικογένεια.

Έχω ακούσει και εγώ κανα-δυο χοντράδες. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη που χάσαμε ήταν κοριτσάκι και ναι, ειπώθηκε και αυτό, ότι δεν πείραζε, στην επόμενη προσπάθεια είχαμε την ευκαιρία για αγοράκι. Δεν τον έπνιξα τον άντρα μου που δεν μίλησε εκείνη τη στιγμή, που ξεστομίστηκε από έναν γνωστό του αυτό, γιατί θεώρησα ότι είχε σοκαριστεί ολίγον.

Αλοίμονο στις μαμάδες που επαναπαύτηκαν στο ότι έκαναν παιδιά με πουλί και που δεν φρόντισαν να τα κάνουν ανθρώπους... Άσχημα αποτελέσματα για τα ίδια τα παιδιά πρώτα απόλα.

Ακου τι ειπε ο ανθρωπος!!! :( :( Μηπως ηταν ο αντρας της γυναικας που ανεφερα πιο πανω;;;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Όχι, τους χωρίζει αυτούς τους δύο μια γενιά. Κατά κάποιον τρόπο ευτυχώς, γιατί έχω καταλάβει ότι ακόμα και στα λίγα μέρη που επιβιώνει αυτή η νοοτροπία, είναι σχετικά καλυμμένη. Ωστόσο, στο μέρος που έχω υπόψη μου, ευχές περί τεκνοποίησης αγοριών ξεστομίζονταν αβέρτα και ενώ ήταν παρόντα και μικρά κοριτσάκια. Αυτό νομίζω σπανίζει πλέον, ούτε και στα πιο παραδοσιακά μέρη δεν έχει επιβιώσει.

και ομως υπαρχει ακομα η προτυμιση του φυλου .....με την ξεδερφη μου ειμαστε και συνηφαδες(εχουμε παντρευτει 2 αδερφια) αρα εχουμε ιδια πεθερικα ....εγω εκανα αγορι εκεινη κοριτσι...φανηκε η διαφορα κοριτσια!!!!!

υπερ εχω εγω !!!

Διαφημίσεις

Είναι φριχτά αυτά που συμβαίνουν σε κάποιες χώρες εναντίον των γυναικών, αλλά και στη χώρα μας εξακολλουθούν και υπάρχουν στερεότυπα και προκαταλήψεις σε βάρος των γθναικών. Οι περισσότερες άντρες ενδόμυχα θέλλουν το πρώτο παιδί να είναι αγόρι, οι μητέρες έχουν περισσότερες απαιτήσεις για βοήθεια μέσα στο σπίτι από τα κορίτσια από ότι από τα αγόρια, τα έφηβα αγόρια έχουν περισσότερες ελευθερίες από ότι τα κορίτσια, στο σχολείο ένας δάσκαλος πιο ευκολα θα πει στους γινείς του παιδιού ότι το παιδί είναι έξυπνο, αλλά τεμπέλικος αν το παιδί είναι αγόρι, εμείς πιο ευκολα αποδεχόμαστε σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας αν ο μεγαλύτερος είναι ο άντρας παρά η γυναίκα, αν κάποια έφηβη μείνει έγκυος θεωρείτε αυτόματα πρόβλημα του κοριτσιού και όχι του αγοριού, αν μία γυναίκα πλησιάζει τα 40 και δεν έχει παντρευτεί θεωρείτε γεροντοκόρη, παράξενη και περίεργη, ενω αν συμβεί κάτι σε έναν αντρα λέμε οτι απλά δεν του έτυχε η κατάληλη και είναι πολύ απαιτητικός στις επιλογές του. Ως μητέρα αγοριού προσπαθώ η διαπαιδαγώγηση του παιδιού να είναι απαλλαγμένη όσο μπορώ από αυτές τις αντιλήψεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...