Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώην εργαζόμενη, νυν νοικοκυρά

Recommended Posts

Ο καθένας νομίζω ότι κουράζεται για τα δικά του δεδομένα... εσύ και εγώ δηλ. μπορεί να τρέχουμε όλη μέρα και να μας φεύγει ο πάτος.... άλλες μπορεί να ξεπατώνονται στο σπίτι.... το θέμα είναι να σέβεται ο ένας τις επιλογές του άλλου και την κούρασή του.. η κοπέλα που άνοιξε το θέμα εξέφρασε την χαρά της που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στη δική της ζωή τώρα είναι σπίτι με τα παιδιά της και το χαίρεται... και μπράβο της.... αντί να της πούμε μπράβο της κοπέλας που είναι καλά και ευτυχισμένη ξεκίνησε ένας "πόλεμος" ποιος κουράζεται και ποιος όχι τελείως άσχετος νομίζω.... βρε ούτε στην χαρά του άλλου να μην μπορούμε να χαρουμε... δεν μιλάω για σένα μην παρεξηγηθείς...

Ακριβώς αυτό.Με χάλασε πολύ αυτός ο λεκτικός πόλεμος.Η κάθε μια κάνει τις επιλογές της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 257
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως και ο άντρας μου την έχει καταβρεί.Έχει αρχίσει να ζητάει και 3ο παιδί τώρα.Μια που τώρα κάθεσαι σπίτι δε κάνουμε και κανένα μωρό?Να τέτοια ακούω και αρχίζω και ψήνομαι:lol:

... και στην τελική και οι τεμπέλες μαγκιά τους..... σώνει και καλά να γίνουν όλες νοικοκυρές δεν κατάλαβα.. εγώ τις χαίρομαι τις τεμπέλες που είναι με το μαλλί και με το νύχι κυριλέ και εγώ έχω σαραβαλιαστεί νέα κοπέλα!!!! (πριν τα 40 νεες ειμαστε μην σχολιαστει θα θυμώσω)

Πες τα!!:P

πωππωπωπ χαμος στο θεμα..αν και δεν το διαβασα ολο...παντως εγω πολυ θα χαιρομουν αν ειχα την οικονομικη ανεση και καθομουν στο σπιτι να μεγαλωσω εγω τα κοριτισια μου κι ας με ελεγε ολος ο ντουνιας τεμπελα!!Σιγα...

QJZup3.png

bxuCp3.png

Πάντως και ο άντρας μου την έχει καταβρεί.Έχει αρχίσει να ζητάει και 3ο παιδί τώρα.Μια που τώρα κάθεσαι σπίτι δε κάνουμε και κανένα μωρό?Να τέτοια ακούω και αρχίζω και ψήνομαι:lol:

Μου φαίνεται ότι ο άντρας σου έχει όρεξη για τρελίτσες και του μπαίνουν και άλλες ιδέες :-P:-P τι να πω? εγώ η κακομοίρα έχω πει ότι θα μείνω με 1 παιδί για να μπορέσω να ανταπεξέλθω κιόλας... αμα κρατάνε τα κότσια σου βουρ για τρίτο... αυτό θα σου φέρει το ποτήρι με το νερό τα άλλα θα φύγουν νωρίς από το σπίτι (για καλό και για κακό μην τρως και πολλά αλμυρά)

Ε, καλά νερό μάλλον θα παίρνω μόνη μου και θα πηγαίνω και σ' αυτό(όπως με τον Κωνσταντάρα):lol:Δεν το αποφάσισα ακόμα.Θέλω να δώ πρώτα πως θα εξελιχτούν κάποια καίρια θέματα:evil:

Διαφημίσεις

Ε, καλά νερό μάλλον θα παίρνω μόνη μου και θα πηγαίνω και σ' αυτό(όπως με τον Κωνσταντάρα):lol:Δεν το αποφάσισα ακόμα.Θέλω να δώ πρώτα πως θα εξελιχτούν κάποια καίρια θέματα:evil:

Αμα με το καλό το αποφασίσεις άνοιξε νέο θέμα.. θα γίνει χαμός ποιος κουράζεται περισσότερο με 1 - 2 - 3 ή παραπάνω παιδιά? :P

Κορίτσια προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?Η καθεμια μας έχει πολλές υπαγωγές (γυναίκα,μητέρα, σύντροφος, νοικοκυρά, εργαζόμενη κτλ κτλ)και έχει κάνει τις επιλογές της. Ούτε οι μεν(μητέρες, νοικοκυρές) ούτε οι δε (εργαζόμενες μητέρες)είναι ανώτερες από τις άλλες. Γυναίκες υποταγμένες και κουρασμένες από τους ρόλους μας είμαστε, αφού η ανδροκρατούμενη κοινωνία μας έχει πέισει ότι είμαστε ικανές και υπεύθυνες για όλα. Νομίζω ότι η ίδια συζήτηση σε μια άλλη χώρα και σε ένα άλλο πλαίσιο (πχ Σουηδία, όπου υπάρχει και άδεια για τον πατέρα) δεν θα είχε νοήμα. Άρα η στραβό είναι το πλαίσιο...ή στραβά αρμενίζουμε.

Κορίτσια προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?Η καθεμια μας έχει πολλές υπαγωγές (γυναίκα,μητέρα, σύντροφος, νοικοκυρά, εργαζόμενη κτλ κτλ)και έχει κάνει τις επιλογές της. Ούτε οι μεν(μητέρες, νοικοκυρές) ούτε οι δε (εργαζόμενες μητέρες)είναι ανώτερες από τις άλλες. Γυναίκες υποταγμένες και κουρασμένες από τους ρόλους μας είμαστε, αφού η ανδροκρατούμενη κοινωνία μας έχει πέισει ότι είμαστε ικανές και υπεύθυνες για όλα. Νομίζω ότι η ίδια συζήτηση σε μια άλλη χώρα και σε ένα άλλο πλαίσιο (πχ Σουηδία, όπου υπάρχει και άδεια για τον πατέρα) δεν θα είχε νοήμα. Άρα η στραβό είναι το πλαίσιο...ή στραβά αρμενίζουμε.

Πες τα. Στις αλλες χωρες παιρνουν αδεια μεχρι το παιδι να παει προνηπιο (με αποδοχες). Ειχα δει στην τηλεοραση αφιερωμα που συνεκρινε τα συστηματα σε Γαλλια, στη Σουηδια (αστο...χλιδη) κι αλλες χωρες με Ελλαδα-Ιταλια και ειχα παθει πλακα με το ποσο απαραιτητο το θεωρουσαν να μεγαλωνουν οι ιδιοι τα παιδια τους και να πληρωνονται οσο καιρο το κανουν αυτο. Στη δε Αγγλια οταν ημουν, αν γεννουσες κατω απο τα 18 το κρατος σου εδινε και σπιτι δωρεαν να μενεις! Αλλες νοοτροπιες....μου κανει εντυπωση που εμεις θεωρουμαστε πιο παραδοσιακες κοινωνιες και πιο κοντα σε οικογενειακες αξιες. Μας εχουν διαλυσει στην πραγματικοτητα. Εκτος αν θεωρουν οτι η αξια της οικογενειας φαινεται στο ποσο απασχολουνται οι παππουδες.

Δυστυχως τωρα πια δεν εχουμε ελπιδες για τετοιο κοινωνικο κρατος.

Ναι, γιατί πέρα από μανάδες είναι και ενήλικες άνθρωποι, με ενδιαφέροντα, σπουδές, ανάγκες για συναναστροφή, ανάγκη να δημιουργήσουν και να προσφέρουν και δεν σκέφτονται ότι η μητρότητα είναι απαγορευτική για οτιδήποτε άλλο. Και δεν τους αρκεί το να είναι σπίτι 24 ώρες, ειδικά όταν το παιδί πάει παιδικό ή σχολείο.

Να σε ρωτησω κατι?Ετσι απλα για να καταλαβω αν συνεννοουμαστε.

Εχεις καταλαβαει οτι οσες δεν εργαζομστε δεν ειμαστε ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ μεσα στο σπιτι??Ρωταω γιατι αν εχεις στο μυαλο σου οτι οι αντρες μας μας εχουν μεσα κλειδωμενες 24 ωρες το 24ωρο τοτε παω πασο.

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως δεν βλέπω καμιά φοβερή διαφωνία... Όλες λίγο πολύ τα ίδια λέμε, απλώς η κάθε πλευρά (εργαζόμενες και μη), για κάποιον λόγο νιώθει ότι την κατηγορεί και την κρίνει η άλλη πλευρά και παίρνει αμυντική στάση για να υπερασπιστεί τις επιλογές της.

εχω δυο μπουμπουκακια

Bρε κορίτσια εγώ δεν ξέρω ποιές κουράζονται περισσότερο. Αυτο που ξέρω είναι οτι και το Σαββατοκύριακο που κάθομαι η ψυχή μου βγαίνει για να τα φέρω όλα βόλτα:wink:. (όπως και άλλες μαμάδες φαντάζομαι)

Άρααααα ΟΛΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ!;)

JR7vp2.pngh5zip2.png

Ναι, γιατί πέρα από μανάδες είναι και ενήλικες άνθρωποι, με ενδιαφέροντα, σπουδές, ανάγκες για συναναστροφή, ανάγκη να δημιουργήσουν και να προσφέρουν και δεν σκέφτονται ότι η μητρότητα είναι απαγορευτική για οτιδήποτε άλλο. Και δεν τους αρκεί το να είναι σπίτι 24 ώρες, ειδικά όταν το παιδί πάει παιδικό ή σχολείο.

Νομίζω πως μια μάνα αυτο ακριβώς κάνει,δημιουργεί σωστούς ανθρώπους προσφέροντας ετσι στην κοινωνία.δημιουργει και προσφερει.η μητρότητα απο μονή της φέρει μεγάλη ευθύνη.

και ναι το είπες κ μονη σου,εκτος απο μαμάδες ειμαστε και ενήλικες με ενδιαφέροντα ,ανάγκες για συναναστροφή,και αυτο ειναι που κάνει τη δουλεια της μάνας που μενει πίσω ακόμα πιο δύσκολη.δεν έχουμε τίποτα απο αυτα.

Όπως καταλαβαινω δεν εισαι σε θέση να καταλάβεις την σωματική και ψυχολογική κούραση της τεμπελας νυκοκοιρας.που επειδη μενει πίσω δεν έχει δικαιώματα ,παρά μονο υποχρεώσεις .

Και οχι δεν ειναι απαγορευτική η μητρότητα για κάτι άλλο,αλλα τίποτε άλλο δεν ειναι πιο σημαντικό απο το να μεγαλώνεις τα παιδια σου σωστά.και σίγουρα αυτο δεν γίνετε οταν εισαι απών.

Πες τα. Στις αλλες χωρες παιρνουν αδεια μεχρι το παιδι να παει προνηπιο (με αποδοχες). Ειχα δει στην τηλεοραση αφιερωμα που συνεκρινε τα συστηματα σε Γαλλια, στη Σουηδια (αστο...χλιδη) κι αλλες χωρες με Ελλαδα-Ιταλια και ειχα παθει πλακα με το ποσο απαραιτητο το θεωρουσαν να μεγαλωνουν οι ιδιοι τα παιδια τους και να πληρωνονται οσο καιρο το κανουν αυτο. Στη δε Αγγλια οταν ημουν, αν γεννουσες κατω απο τα 18 το κρατος σου εδινε και σπιτι δωρεαν να μενεις! Αλλες νοοτροπιες....μου κανει εντυπωση που εμεις θεωρουμαστε πιο παραδοσιακες κοινωνιες και πιο κοντα σε οικογενειακες αξιες. Μας εχουν διαλυσει στην πραγματικοτητα. Εκτος αν θεωρουν οτι η αξια της οικογενειας φαινεται στο ποσο απασχολουνται οι παππουδες.

Πολυ σωστή σε βρίσκω.:-P:-P

Στη δε Αγγλια οταν ημουν, αν γεννουσες κατω απο τα 18 το κρατος σου εδινε και σπιτι δωρεαν να μενεις! Αλλες νοοτροπιες....μου κανει εντυπωση που εμεις θεωρουμαστε πιο παραδοσιακες κοινωνιες και πιο κοντα σε οικογενειακες αξιες.

θα πω μονο κατι πανω σε αυτο, και δεν σημαινει οτι διαφωνω γενικοτερα μαζι σου, απλα να δωσω και την αλλη διασταση...

εχω δει μικρη αγγλιδα ισως και 16 χρονων να ταιζει το βρεφος mac donalds την εποχη των τρελων αγελαδων. εκει φτανουν στο σημειο να εκμεταλλευονται τα επιδοματα για να ζουν και αδιαφορουν για την σωστη ανατροφη των παιδιων χαρη στα οποια παιρνουν το επιδομα.

δεν σημαινει οτι οποιος εχει κανει παιδι στα 16 ειναι ανευθυνος. αλλα θελω να πω οτι και τα επιδοματα που τους επιτρεπουν να καθονται δεν τους κανουν αυτοματα ολουσ καλους γονεις.

μην θεοποιουμε αγνωστες σε εμας καταστασεις.

Διαφημίσεις

θα πω μονο κατι πανω σε αυτο, και δεν σημαινει οτι διαφωνω γενικοτερα μαζι σου, απλα να δωσω και την αλλη διασταση...

εχω δει μικρη αγγλιδα ισως και 16 χρονων να ταιζει το βρεφος mac donalds την εποχη των τρελων αγελαδων. εκει φτανουν στο σημειο να εκμεταλλευονται τα επιδοματα για να ζουν και αδιαφορουν για την σωστη ανατροφη των παιδιων χαρη στα οποια παιρνουν το επιδομα.

δεν σημαινει οτι οποιος εχει κανει παιδι στα 16 ειναι ανευθυνος. αλλα θελω να πω οτι και τα επιδοματα που τους επιτρεπουν να καθονται δεν τους κανουν αυτοματα ολουσ καλους γονεις.

μην θεοποιουμε αγνωστες σε εμας καταστασεις.

Σε εμενα δεν ειναι αγνωστες, εχω ζησει επανειλημμενα εξω και για μεγαλα διαστηματα. Σωστη παντως η παρατηρηση σου, εγω ειχα δει να δινουν κοκα κολα σε 5 μηνων...αλλα και στην Ελλαδα, εχω δει παρκαδορο στην παραλιακη να του εχουν αφησει οι γονεις το βρεφος στο πορτ μπεμπε μεσα στο αυτοκινητο τους να κοιμαται και "να του ριχνει μια ματια"... κοινως ανοιγεις αλλο θεμα, της ευθυνης του καθε γονιου που ειναι θεμα χαρακτηρα κι οχι εθνικοτητας. Ειχα δει στην Αγγλια που λες και μαμα που ηταν πολυ σωστη και μεγαλωνε πολυ σωστα τα 3 της παιδια. Οπως ειχα δει Ελληνες να κλεβουν τις τηλεφωνικες εταιρειες για νατηλεφωνουν τζαμπα στην ελλαδα, ενω εγω και αλλοι δεν το εκαναν -δε σημαινει οτι πχ ΟΛΟΙ οι ελληνες ή αγγλοι κανουν τα ιδια.

Εξαλλου το βασικο ειναι το εξης:

αλλο το αν υπαρχει "κοινωνικο κρατος" και αν οι λογοι που δημιουργηθηκαν κανονες ειναι το οτι σε μια κοινωνια θεωρησαν λογικο και αναγκαιο το να δημιουργηθουν για την προστασια της μητροτητας, κι αλλο το πώς θα καταχραστουν μερικοι προνομια. Ειναι στο ποιον του καθε ανθρωπου.

Τελος δεν ειπα οτι ειναι τα επιδοματα που κανουν τους καλους ανθρωπους. Η νοοτροπια να μεγαλωνουν τα παιδια οι γονεις τους ειναι αυτο που ηθελα να προβαλλω. Το επιδομα δινεται για να ειναι εφικτο κατι τετοιο. Σε καποιες χωρες μαλιστα δεν μιλαμε για επιδομα, μιλαμε για ολο περιπου το μισθο.

Λοιπον κοριτσια μπηκα να σας πω τα νεα μου!!!

Πηγα στο νηπιαγωγιο να ρωτησω κ να κανω αιτηση, κ μου ειπαν πως μετα απο κληρωση επιλεγουν παιδακια(τουλαχιστον δεν μου το απεκλεισαν!!!αφησα κ το ονομα στο ολοημερο κ βλεπουμε).

Αναπτερωθηκα κ μονο στην ιδεα οτι υπαρχει καποια πιθανοτητα...αν παρουν το μεγαλο στο ολοημερο κ βαλω σε ενα ιδιωτικο τον μικρο, (δυστυχως δεν εχω ενσημα για το δημοσιο) ευελπιστω να βρω δουλιτσα κ ναμου μενουν κ κανα 300(οσο η δοση του δανειου --καθολου ασχημα, θα ειναι μια ανασα)

Αρα, θα ελπιζω....πως αυτο το Σεπτεμβρη ισως επιστρεψω κ εγω στη δουλιτσα!

Για να μην παρεξηγηθω, εχουμε αναγκη κ απο 300 το μηνα, θα ειναι μια βοηθεια,μακαρι να ειχαμε την οικονομικη ανεση η βοηθεια απο γιαγιαδες...τωρα που σας διαβασα εχω κ λιγες τυψεις που θελω να τα παω παιδικο για να δουλεψω, αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα βρε κοριτσια...(οχι οτι δεν εχουμε κ να φαμε, δοξα το θεο, τα φερνουμε βολτα)

ολοι θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας κ η καθε μια κρινει πιο ειναι το καλυτερο για τη δικη της οικογενεια....

Στη θεματοθετρια ηθελα να πω πως ειναι λογικο να εισαι ευτυχισμενη, αρχη ειναι, κ εγω ετσι ημουν στην αρχη....βαλε μπρος κ για το 3ο:!:αν αντεχεις,

θα εχει προτεραιοτητα σαν παιδι απο τριτεκνη οικογενεια κ για τα προνηπια!!!!

Σε εμενα δεν ειναι αγνωστες, εχω ζησει επανειλημμενα εξω και για μεγαλα διαστηματα. Σωστη παντως η παρατηρηση σου, εγω ειχα δει να δινουν κοκα κολα σε 5 μηνων...αλλα και στην Ελλαδα, εχω δει παρκαδορο στην παραλιακη να του εχουν αφησει οι γονεις το βρεφος στο πορτ μπεμπε μεσα στο αυτοκινητο τους να κοιμαται και "να του ριχνει μια ματια"... κοινως ανοιγεις αλλο θεμα, της ευθυνης του καθε γονιου που ειναι θεμα χαρακτηρα κι οχι εθνικοτητας. Ειχα δει στην Αγγλια που λες και μαμα που ηταν πολυ σωστη και μεγαλωνε πολυ σωστα τα 3 της παιδια. Οπως ειχα δει Ελληνες να κλεβουν τις τηλεφωνικες εταιρειες για νατηλεφωνουν τζαμπα στην ελλαδα, ενω εγω και αλλοι δεν το εκαναν -δε σημαινει οτι πχ ΟΛΟΙ οι ελληνες ή αγγλοι κανουν τα ιδια.

Εξαλλου το βασικο ειναι το εξης:

αλλο το αν υπαρχει "κοινωνικο κρατος" και αν οι λογοι που δημιουργηθηκαν κανονες ειναι το οτι σε μια κοινωνια θεωρησαν λογικο και αναγκαιο το να δημιουργηθουν για την προστασια της μητροτητας, κι αλλο το πώς θα καταχραστουν μερικοι προνομια. Ειναι στο ποιον του καθε ανθρωπου.

Συμφωνώ απόλυτα!Εγώ έχω δει και στην Ελλάδα να δίνουν σε δίχρονο γαριδάκια κάθε μέρα και το παιδί έκανε χοληστερίνη...Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γιαγιάδες, γιατί γιαγιά του το έδινε στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι άχρηστες...Μην πέρνουμε ένα περιστατικό και το γενικεύουμε...Επιδόματα πρέπει να υπάρχουν και από κει και πέρα πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν καλοί και κακοί γονείς...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Συμφωνω!

Κι εδω, αν διανοηθεις να μεινεις καποιους μηνες σπιτι να ξεπεταξεις λιγο το μωρο σου, μονο που δεν πεφτουν να σε φανε.

Αν δεν εργαζεσαι λες και κουβαλας ενα στιγμα, της τεμπελιας ενα πραγμα.

Πώς εφτασαν να ερθουν ολα τουμπα;

Γιατι να μην ειναι στην ευχερεια της γυναικας να επιλεξει αν θελει να μεινει ενα διαστημα με μικροτερες αποδοχες να μεγαλωσει μεχρι μια ηλικια τα παιδια της;

Αν δεν θελει παλι ή δεν μπορει, να εχει την δυνατοτητα αναλογων δομων φυλαξης.

Λάθος!

Τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών έχουν προτεραιότητα. Οι 3τεκνοι (τουλάχιστον στην εκπαίδευση) δεν θεωρούνται πολύτεκνοι.

Λοιπον κοριτσια μπηκα να σας πω τα νεα μου!!!

Πηγα στο νηπιαγωγιο να ρωτησω κ να κανω αιτηση, κ μου ειπαν πως μετα απο κληρωση επιλεγουν παιδακια(τουλαχιστον δεν μου το απεκλεισαν!!!αφησα κ το ονομα στο ολοημερο κ βλεπουμε).

Αναπτερωθηκα κ μονο στην ιδεα οτι υπαρχει καποια πιθανοτητα...αν παρουν το μεγαλο στο ολοημερο κ βαλω σε ενα ιδιωτικο τον μικρο, (δυστυχως δεν εχω ενσημα για το δημοσιο) ευελπιστω να βρω δουλιτσα κ ναμου μενουν κ κανα 300(οσο η δοση του δανειου --καθολου ασχημα, θα ειναι μια ανασα)

Αρα, θα ελπιζω....πως αυτο το Σεπτεμβρη ισως επιστρεψω κ εγω στη δουλιτσα!

Για να μην παρεξηγηθω, εχουμε αναγκη κ απο 300 το μηνα, θα ειναι μια βοηθεια,μακαρι να ειχαμε την οικονομικη ανεση η βοηθεια απο γιαγιαδες...τωρα που σας διαβασα εχω κ λιγες τυψεις που θελω να τα παω παιδικο για να δουλεψω, αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα βρε κοριτσια...(οχι οτι δεν εχουμε κ να φαμε, δοξα το θεο, τα φερνουμε βολτα)

ολοι θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας κ η καθε μια κρινει πιο ειναι το καλυτερο για τη δικη της οικογενεια....

Στη θεματοθετρια ηθελα να πω πως ειναι λογικο να εισαι ευτυχισμενη, αρχη ειναι, κ εγω ετσι ημουν στην αρχη....βαλε μπρος κ για το 3ο:!:αν αντεχεις,

Θα σου'λεγα να μη νιώθεις τύψεις.Λογικό είναι να έχουμε ανάγκη και τα 300ευρώ έτσι που μας τα'χουν κάνει.Δε ξέρω για πόσο καιρό θ΄αντέξουμε εμείς.Όσο για το 3ο πάντα το σκεφτόμασταν αλλά λέω να περιμένω κάνα χρόνο ακόμα να δούμε πώς θα είμαστε και οικονομικά.

Θα σου'λεγα να μη νιώθεις τύψεις.Λογικό είναι να έχουμε ανάγκη και τα 300ευρώ έτσι που μας τα'χουν κάνει.Δε ξέρω για πόσο καιρό θ΄αντέξουμε εμείς.Όσο για το 3ο πάντα το σκεφτόμασταν αλλά λέω να περιμένω κάνα χρόνο ακόμα να δούμε πώς θα είμαστε και οικονομικά.

Μην το σκέφτεσαι, προχώρα!!!!Αφού έχεις ήδη δύο, έχεις πάρει το κολάι, έχεις φαντάζομαι και όλα τα ρούχα, προίκες κτλ από τα προηγούμενα...Τώρα που έχεις τα λεφτά για την εγκυμοσύνη....:rolleyes:

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Μην το σκέφτεσαι, προχώρα!!!!Αφού έχεις ήδη δύο, έχεις πάρει το κολάι, έχεις φαντάζομαι και όλα τα ρούχα, προίκες κτλ από τα προηγούμενα...Τώρα που έχεις τα λεφτά για την εγκυμοσύνη....:rolleyes:

Θα τη συμπαθήσει και ο Κασιδιάρης και το συνάφι του αν κάνει περισσότερα παιδιά (είμαι επηρεασμένη από το άλλο θέμα) :lol:

Αχ, μη με μπριζόνεις:lol:Όσο για τα ρούχα κτλ δεν έχω τίποτα.Όταν ήταν πιο μικρά τα παιδιά μέναμε σε σπίτι 50τμ και δε χωρούσαν τα πράγματα.Άλλα τα πέταξα,άλλα τα χάρισα στην εκκλησία(οπου τα βγάλανε τη άλλη μέρα στα σκουπίδια και τα μαζεύανε οι "ρούχα μάνα":twisted:) και άλλα τα χάρισα σε συγγενείς με μωρά.Θα περιμένω να ξεπαιδιάσουνε η αδερφή μου και η κουνιάδα μου για να πάρω τα δικά τους:D

Θα τη συμπαθήσει και ο Κασιδιάρης και το συνάφι του αν κάνει περισσότερα παιδιά (είμαι επηρεασμένη από το άλλο θέμα) :lol:

Αυτό και αν είναι κίνητρο:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...