Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

ε, πείτε μου τώρα ότι κρατάτε αρχείο με τις φωτογραφίες των παιδεραστών για να τσεκάρετε φάτσες όταν θα βγουν από τη φυλακή. μάλλον τζάμπα τις κρατάτε, γιατί θα έχουν αλλάξει λιίγο μετά από μερικά χρόνια.

ή μήπως κρατάτε λίστα με τα ονόματά τους ώστε κάθε φορά που γνωρίζετε έναν άνθρωπο, να τσεκάρετε αν το όνομά του είναι στη λίστα??

Αν είναι κάποιος που γνωρίζεις δε χρειάζεται να κρατάς στοιχεία.........απλά τον σαπίζεις στο ξύλο όταν βγει από τη φυλακή...λέω εγώ τώρα...........γιατί ακόμα κι αυτοί βγαίνουν από τη φυλακή κάποτε..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και στη φυλακή οι παιδεραστές δεν περνάνε καθόλου καλά, αυτό είναι ένα έγκλημα που δεν γίνεται αποδεκτό από τον άγραφο νόμο των φυλακών.

Δεν χρειάζονται εμένα εκεί μέσα να τους σπάσω τα παϊδια, υπάρχουν άλλοι, που το κάνουν και καλύτερα.

Αυτοί στερούνται των ανθρώπινων δικαιωμάτων? Και αν ναι ( από ό,τι κατάλαβα), τελικά τα όρια της 'ηθικης' του καθενός ορίζουν τι μπορούμε να αποδεχτούμε και τι όχι, έτσι δεν είναι? Καμιά διακήρυξη δικαιωμάτων δεν βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στη συνείδησή μας.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Να ρωτήσω κάτι εντελώς off topic? Επειδή έχει ξαναναφερθεί αυτή η άποψη...ποιός αποπροσανατολισμός? Δεν έγινε κανένα φρέσκο σκάνδαλο και προσπαθούν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε. Εκλογές έχουμε. Δεν ξέρεις τί θα ψηφίσεις? Τώρα θα το αποφασίσεις? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει το ένα με το άλλο και τι άλλο πια να συζητήσουμε για τις εκλογές. Πας ψηφίζεις τέλος. Τα αποτελέσματα να τα συζητήσουμε ναι, αλλά να κάνουμε εικασίες επι μονίμου βάσεως για το ποιος θα βγει και ποιος είναι χαζός που ψηφίζει τον χψ πόοοοσο πια να το αναλύσει κανεις?

Εγώ πάντως δεν μπορώ να μιλήσω άλλο για εκλογές.......πήρα απόφαση τι θα ψηφίσω. τσακώθηκα με όποιο γνωστό επιμένει να ψηφίσει αυτούς που μας έφτασαν εδώ......άλλαξα γνώμη σε κάποιους.......μέχρι εκεί η συνεισφορά μου στην πολιτική.........

Αν είναι κάποιος που γνωρίζεις δε χρειάζεται να κρατάς στοιχεία.........απλά τον σαπίζεις στο ξύλο όταν βγει από τη φυλακή...λέω εγώ τώρα...........γιατί ακόμα κι αυτοί βγαίνουν από τη φυλακή κάποτε..........

είσαι τιμωρός του εγκλήματος? δέρνεις κι άλλους ή μόνο παιδεραστές? ρε σοβαρευτείτε.....

απλά δεν κατάλαβα για ποιό λόγο ακριβώς θέλεις να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του. εγώ θέλω για παραδειγματισμό των υπολοίπων, εσύ γιατί θέλεις? πού θα αποσκοπούσε μια τέτοια κίνηση, κατά τη γνώμη σου?

Στο δημόσιο εξευτελισμό του και γι'αυτο που σου λέει η sesame εδω κάτω αν τον ξέρω.

Αν δεν το ξέρω εγώ, όλο και κάποιος άλλος θα τον ξέρει και θα θέλει να τον τουλουμιάσει.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

είσαι τιμωρός του εγκλήματος? δέρνεις κι άλλους ή μόνο παιδεραστές? ρε σοβαρευτείτε.....

Απόλυτα σοβαρά μιλάω.

Οι παιδεραστές είναι "Ειδική" κατηγορία εγκληματιών που στερούνται παντώς δικαιώματος.

Αλλά υπάρχει άλλο thread γι'αυτό

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Έγκυος 2 μηνών η μια από τις οροθετικές ιερόδουλες

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=137692&catid=3

Δεν είμαι τίποτα.........και δεν έχω δείρει ποτέ κανέναν παρόλο που ξέρω και πολεμική τέχνη και θα ήταν παιχνιδάκι......αλλά αν πλησιάσει κανείς τα παιδιά μου ή το σπίτι μου με σκοπό να εγκληματίσει, ε εκεί δεν μπορώ να σου πω ότι δε θα τον έδερνα ευχαρίστως............οπότε αν... θεωρητικά μιλώντας .......κάποιος παιδεραστής είχε αγγίξει ποτέ το παιδί μου έστω και αθώα ε ναι θα τον έδερνα μέχρι να μην μπορεί να ξανακουμπήσει τίποτα..........

Στο δημόσιο εξευτελισμό του και γι'αυτο που σου λέει η sesame εδω κάτω αν τον ξέρω.

Αν δεν το ξέρω εγώ, όλο και κάποιος άλλος θα τον ξέρει και θα θέλει να τον τουλουμιάσει.

άρα, κατά τη γνώμη σου, ο σκοπός της δημοσιοποίησης είναι ο δημόσιος εξευτελισμός κι όχι η προστασία της δημόσιας υγείας.

άρα το ίδιο μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έγινε και με τις ιερόδουλες.

βορρά στα αδηφάγα βλέμματα των "ηθικών"......

κρίμα, κι εγώ που νόμιζα ότι είχε γίνει για να σωθούν οι υπόλοιποι....

α, κι αν κάποιος έχει βίτσιο/αρρώστεια, το ξύλο δε θα τον εμποδίσει να το ξανακάνει. πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!!!

Διαφημίσεις

Επειδή ως κοινωνία είμαστε οπισθοδρομικοί, αρνούμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά με τα παιδιά μας για το σεξ, θεωρούμε το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σκανδαλώδες, πολλοί μπαμπάδες ακόμα και σήμερα οδηγούν τα παιδια τους στις ιερόδουλες με καμάρι προκειμένου να μιηθούν στα μυστικά του έρωτα, φτάσαμε στο σημείο να παραβιάζουμε κατάφωρα ανθρώπινα δικαιώματα για να προστατευθούμε (?) από το ειτζ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παράνοια από αυτό. Είναι καθαρά θέμα παιδείας.

Δεν μπορώ να ακούω απόψεις του στιλ "καλύτερα να διαπομπευθούν οι πόρνες παρά οι οικογενειάρχες και οι οικογένειές τους"...Τις θεωρώ απόλυτα ρατσιστικές και μικροαστικές

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

άρα, κατά τη γνώμη σου, ο σκοπός της δημοσιοποίησης είναι ο δημόσιος εξευτελισμός κι όχι η προστασία της δημόσιας υγείας.

α, κι αν κάποιος έχει βίτσιο/αρρώστεια, το ξύλο δε θα τον εμποδίσει να το ξανακάνει. πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!!!

Συγνώμη συγκρίνεις τώρα πράξεις μεταξύ ενηλίκων ανθρώπων, με την ειδεχθή κακοποίηση ενός ανυπεράσπιστου βρέφους / παιδιού?

Είναι και η προστασία......δε θα πλησιάσεις κάποιον που ξέρεις ότι έχει τέτοια ανωμαλία.....και για αυτό επιμένω να δοθούν και τα ονόματα των πελατών.......ξέρω ότι είναι ακραίο......αλλά όλοι αυτοί οι "κύριοι" γυρνάνε εκεί έξω και σκορπάνε ότι άρπαξαν...........ποιος θα προστατεύσει τον υπόλοιπο κόσμο?

Εγώ πάντως δεν μπορώ να μιλήσω άλλο για εκλογές.......πήρα απόφαση τι θα ψηφίσω. τσακώθηκα με όποιο γνωστό επιμένει να ψηφίσει αυτούς που μας έφτασαν εδώ......άλλαξα γνώμη σε κάποιους.......μέχρι εκεί η συνεισφορά μου στην πολιτική.........

Βρε σουσάμι κι εγώ ξέρω τι θα ψηφίσω. Δεν είπα κάτι τέτοιο ούτε να μην συζητάμε αυτό εδώ το θέμα στο οποίο κι εγώ συμμετέχω. Αναφέρθηκα στα πυροτεχνήματα που τυχαίνει να σκάνε πριν τις εκλογές. Ακόμα και τον λεβεντόγερο Άκη τώρα τον θυμηθήκανε...

Τέλος off-topic.

Έγκυος 2 μηνών η μια από τις οροθετικές ιερόδουλες

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=137692&catid=3

Κι η ναυτία μου μεγαλώνει...

Και όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται υπάρχουν και ηθικοί εκεί έξω......όχι αυτοί που μιλάνε για ηθική έχοντας πρώτα επισκεφτεί την ιερόδουλο........για αυτό και η λέξη έχει χάσει τη σημασία της και τη γράφουμε πια "ηθική".............

Διαφημίσεις

Βρε σουσάμι κι εγώ ξέρω τι θα ψηφίσω. Δεν λέω αυτό ούτε να μην συζητάμε αυτό το θέμα στο οποίο κι εγώ συμμετέχω. Αναφέρθηκα στα πυροτεχνήματα που τυχαίνει να σκάνε πριν τις εκλογές. Ακόμα και τον λεβεντόγερο Άκη τώρα τον θυμηθήκανε...

Τέλος off-topic.

Κι η ναυτία μου μεγαλώνει...

Έχεις δίκιο.......

Συγνώμη συγκρίνεις τώρα πράξεις μεταξύ ενηλίκων ανθρώπων, με την ειδεχθή κακοποίηση ενός ανυπεράσπιστου βρέφους / παιδιού?

τη σύγκριση μεταξύ ιερόδουλων και παιδεραστών την ξεκίνησε άλλος. για το αν πρέπει να δημοσιοποιούνται οι φωτογραφίες τους.

εγώ έτσι κι αλλιώς διαφωνώ κάθετα. η δημοσιοποίηση δε λύνει το πρόβλημα. μόνο η παιδεία στο σπίτι, από πολύ μικρή ηλικία.

απλά, αν κατάλαβα καλά, εσύ θεωρείς ότι στην 1η περίπτωση πρέπει να γίνεται για προστασία της δημόσιας υγείας ενώ στη 2η περίπτωση για δημόσιο εξευτελισμό. 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Είναι και η προστασία......δε θα πλησιάσεις κάποιον που ξέρεις ότι έχει τέτοια ανωμαλία.....και για αυτό επιμένω να δοθούν και τα ονόματα των πελατών.......ξέρω ότι είναι ακραίο......αλλά όλοι αυτοί οι "κύριοι" γυρνάνε εκεί έξω και σκορπάνε ότι άρπαξαν...........ποιος θα προστατεύσει τον υπόλοιπο κόσμο?

η επιμόρφωση και η παιδεία.

Είχα γράψει ενα σεντόνι πριν, αλλά μεσολάβησε η μεταφορά στο αρχείο.

Εν τάχει λοιπόν -

Ένα λινκ: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_04/05/2012_480941

Σχετικά με τους παιδεραστές, η γνώμη μου: εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου που είχα αναφέρει σε άλλο ποστ, ναι, μπορούν να δημοσιευτούν κάποια στοιχεία τους, αλλά θεωρώ όχι αυτά που έχουν να κάνουν με την υγεία τους - εκτός αν το αρμόδιο θεσμικό όργανο για τα δεδομένα αυτά το κρίνει αναγκαίο (πράγμα που δεν συνέβη στην περίπτωση των εκδιδομένων).

Eντιτ εδώ: εννοώ ότι μίλάμε για διαφορετικά πράγματα.

Σχετικά με τα βενζινάδικα: είναι επιχειρήσεις, όχι άτομα και δεν έχουν προσωπικά δεδομένα. Δυστυχώς, όταν εκδίδεσαι, ο εαυτός σου είναι και η υπηρεσία/προϊόν σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταργούνται τα δικαιώματά σου. Στην τελική, και στις κοπέλες αυτές ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος (και εν τέλει τείνω να διαφωνήσω και με αυτό).

Σχετικά με την Αμερική: ναι, η ΕΕ έχει πολύ πιο αυστηρή νομοθεσία όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα και πολύ δραστήριες αρχές από τις ΗΠΑ. Και θα έπρεπε να χαιρόμαστε για αυτό (για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω τώρα), γιατί τελικά όλους εμάς αφορά αυτή η νομοθεσία

Ήθελα να δω τι θεωρείται διαπόμπευση και τι όχι...για αυτό έκανα το συσχετισμό...όχι για να υπερασπιστώ δικαιώματα "ανθρωπόμορφων τεράτων" που θα έλεγε κι ο Φώσκολος......έχει διαφορά........

Και όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται υπάρχουν και ηθικοί εκεί έξω......όχι αυτοί που μιλάνε για ηθική έχοντας πρώτα επισκεφτεί την ιερόδουλο........για αυτό και η λέξη έχει χάσει τη σημασία της και τη γράφουμε πια "ηθική".............

πνεύμα και ηθική!!! (από τη γνωστή ταινία)

μα αυτούς ακριβώς εννοούσα κι εγώ!!!

Πάντως κορίτσια για να σας μιλήσω απολύτως ειλικρινά μιας και έχει αναφερθεί το θέμα από την αρχή. Εμένα αν μια στις 1000 μου πήγαινε το μυαλό ότι ο άντρας μου θα ήταν ένας από αυτους, αν δηλαδή στο άκουσμα της είδησης πήγαινε εκεί το μυαλό μου και τον υποψιαζόμουν θα προτιμούσα να πέσω από το παράθυρο....

Είναι σα να βγάζουν ειδηση ότι μια ιερόδουλη παντρεμένη κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας και μετά να έρθει ο άντρας σου να σε ρωτήσει μήπως είσαι εσύ!!!!

Σε καμία περίπτωση δεν θα ρωτούσα και σε καμία περίπτωση δεν τον βάζω με το σωρο. Αλίμονο αν σε κάθε είδηση βάζαμε τον άνθρωπό μας σε διαδικασία να απολογείται. Αυτό σημαίνει ότι δεν του έχουμε σε τίποτα εμπιστοσύνη και τότε.....βραστα....

Μου έκανε εντύπωση που μερικές από εσας είπατε "Οκ δεν ξέρω αν και ο δικός μου πήγε εκεί...ποιός μου το εγγυάται?" (σε ελεύθερη μετάφραση)....Υπάρχει αλήθεια γυναίκα που έχει τέτοια άποψη για τον άνθρωπο που κοιμάται μαζί? Και συνεχίζει να κοιμάται μαζί του στο ίδιο κρεβάτι? Στεναχωρήθηκα πραγματικά.

τη σύγκριση μεταξύ ιερόδουλων και παιδεραστών την ξεκίνησε άλλος. για το αν πρέπει να δημοσιοποιούνται οι φωτογραφίες τους.

εγώ έτσι κι αλλιώς διαφωνώ κάθετα. η δημοσιοποίηση δε λύνει το πρόβλημα. μόνο η παιδεία στο σπίτι, από πολύ μικρή ηλικία.

απλά, αν κατάλαβα καλά, εσύ θεωρείς ότι στην 1η περίπτωση πρέπει να γίνεται για προστασία της δημόσιας υγείας ενώ στη 2η περίπτωση για δημόσιο εξευτελισμό. 2 μέτρα και 2 σταθμά.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαίνουμε:lol::lol::lol:

Κι εγώ θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση δεν λύνει το πρόβλημα, οπότε γιατί έγινε? και μάλιστα μόνο των ιεροδούλων και όχι των πελατών?

Πως προστατεύεται η δημόσια υγεία?

Στη περίπτωση των παιδεραστών άστο...........είπαμε αυτοί στερούνται παντός δικαιώματος, να εξευτελίζονται και να λιθοβολούνται (και λίγα λέω).

Πάμε παρακάτω.

η επιμόρφωση και η παιδεία.

Ναι, αν μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους.......μην ξεχνάς όμως ότι οι παιδεραστές ειδικά, δεν έχουν ταμπελίτσα που αναβοσβήνει να φαίνονται......μπορεί να είναι συγγενείς υπεράνω πάσης υποψίας, δάσκαλοι, προπονητές ακόμα και παπάδες........το παιδάκι το ενημερώνεις και το προσέχεις μέχρι εκεί που δεν πάει.....αν ο δάσκαλός του το βιάσει.......ποια ενημέρωση και ποια παιδεία θα το σώσει ακριβώς?

Ήθελα να δω τι θεωρείται διαπόμπευση και τι όχι...για αυτό έκανα το συσχετισμό...όχι για να υπερασπιστώ δικαιώματα "ανθρωπόμορφων τεράτων" που θα έλεγε κι ο Φώσκολος......έχει διαφορά........

άρα εσύ είσαι υπέρ της διαπόμπευσης των "ανθρωπόμορφων τεράτων". που αποσκοπεί, πού?? στο να τους φτύνουμε και να τους χλευάζουμε? στο να πάμε να τους δείρουμε??

ή στο να συνετιστούν άλλοι να μην κάνουν τα ίδια?

(θέλω να πιστεύω στο τελευταίο)

γαιτί εγώ θεωρώ ότι οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να είναι προς όφελος της κοινωνίας, να έχει κάτι θετικό να προσφέρει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...