Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από διακοπή κύησης

garidoula

Recommended Posts

ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ DIMITRA!!!!!!!!!!

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΚΟΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΣΤΗΝ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟ ΧΡΩΜΟΣΟΜΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ................. ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ......... ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ............. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.........

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ............

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥΣ ΣΑΣ???????????

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..........

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

λογικα ναι... θα μας πει ο γενετιστης στο τελος του μηνα... και εμενα ο γυναικολογος μου μιλα για τυχαιο γεγονος.... 2 σε 2 χρονια! lotto... τελος παντων... Χαμογέλα, Αγκάλιασε τον αντρα σου, προχωρα... θα μας φερει ο Θεος γερα μωρα,... ας ειμαστε χαρουμενες.... Σε φιλω Savia

• 6 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

θα ηθελα να ρωτησω εκανα διακοπη κυησεως στην 27 εβδομάδα πριν 3 εβδομαδες και ειχα αιμα αφου προκληθηκε τοκετος πηγα για υπερηχο πριν 10 μερες και ο γιατρος με καθησυχασε ειμαι μια χαρα αλλα τις τελευταιες 3 μερες βγαζω καφε βλεννες και χωρις αιμα μηπως να παω και καπου αλλου για εξεταση εχω αρχισει να φοβαμε με την κατασταση το εχει περασει καμια να μου πει?

αυτα ειναι τα λοχεια...δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις...λυπαμαι για την απωλεια σου.μετα τις 40 μερες κανονικα επρεπε να σε δει ο γιατρος...

ΕΛΙΖΑ...ΑΝΝΑΛΙΖΑ...ΙΣΑΒΕΛΛΑ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...