Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαιευτήρια γυναικολόγοι κλινικές

Recommended Posts

εχω μια απορία όσον αφορά το Γένεσις και τις επισκέψεις

είναι αυσηρό το ωράριο όσο αφορά το επισκεπτήριο και αυτό μ' αρέσει αλλά ακόμη και ο μπαμπάς μας τότε θα έρχεται ???, δεν θα τον αφήνουν π.χ. το πρωί ?

θα σκάσειιιιιιιιι αν δεν έρθει να μας δεί

μπορεί καμμία να με ενημερώσει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 618
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω μια απορία όσον αφορά το Γένεσις και τις επισκέψεις

είναι αυσηρό το ωράριο όσο αφορά το επισκεπτήριο και αυτό μ' αρέσει αλλά ακόμη και ο μπαμπάς μας τότε θα έρχεται ???, δεν θα τον αφήνουν π.χ. το πρωί ?

θα σκάσειιιιιιιιι αν δεν έρθει να μας δεί

μπορεί καμμία να με ενημερώσει?

Επειδή το έχω πρόσφατο το ωράριο κάτσε να στα γράψω να δεις

Εχουμε και λέμε

Ωράριο θηλασμού

08:00-09:00(για τις μαμάδες) και ο μπαμπάς μπαίνει από τις 09:00-09:30

16:00-17:00(για τις μαμάδες) και ο μπαμπάς μπαίνει από τις 17:00-17:30

20:30-21:00(για τις μαμάδες) και ο μπαμπάς μπαίνει από τις 21:00-21:30

Το ζευγάρι μόνο βλέπει και αγγίζει το βρέφος και οι επισκέπτες αρκούνται στις

ώρες επίδειξης νεογνού

13:00 - 13:30 & 20:00- 20:30

όπου πάνε οι επισκέπτες λένε το όνομα του μωρού και τους το δείχνουν. Δεν τους επιτρέπεται να πλησιασουν πολύ ούτε να αγγίξουν :D:D:D Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτο το γερμανικό ωράριο :lol::lol::lol: οπως και του άντρούλη μου γιατί τώρα που είναι λεχούδι ακόμα δεν χρειάζεται πολλά πολλά με εξωτερικό κόσμο

Και το ωράριο επισκέψεων απλό και τρομερά αυστηροί μιλάμε με σεκιουριτι έρχονταν να βγάλουν τους επισκέπτες

10:30 - 13:30 & 17:30 - 20:30

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είχα την εμπειρία από το Ιασώ και το Μητέρα στην Αθήνα λόγω κουνιάδας και κουμπάρας όπου ήταν μπατε σκύλοι αλέστε έκανες ότι ήθελες καθόσουν όσο ήθελες κανένας σεβασμός στην λεχωνα που θηλάζει και θέλει ηρεμία και έμπαιναν όλοι οι επισκέπτες ένω ερχόταν το μωρό!! Ελπίζω να σου αρέσει το ωράριο θα δεις ότι είναι καλύτερα έτσι και εσύ θα νιώθεις καλύτερα με τον αντρούλη σου και το μπεμπέ σας . Με το καλό να δεχτέις το μωρουδέλι σου :D:D:D

καλα οι αντρες μας μονο μιση ωρα κανει να δουν τα μωρα...τι μαλακια κ αυτη?δεν πανε καλα μου φαινεται...αυτο υσχιει στα τρικλινα 'η παντου?

μονο μιση ωρα ο πατερας του μωρου????αυτος που θα τους τα σκασει χοντρα (ΕΥΡΩ) στο τελος...?αυτον δεν αφηνουνε.....?

κ εμεις...δεν εχουμε λογο σε τιποτα????δεν μπορω εγω να αποφασισω για το παιδι μου..παρα μονο οταν θα το παρουμε κ θα φυγουμε...?

καλό δε λέω

κι εγώ δε θέλω τους επισκέπτες πάνω στο μωρό

μια χαρά , μόνο που όπως λέει και το lenaki ο μπαμπάς μας θα γκρινιάξει μωρέ , είναι λίγο το μισάωρο γι' αυτόν κρίμα είναι!!!!!!

σ' ευχαριστώ καλαμαράκι και να χαίρεσαι το ζουζούνι σου :D

Διαφημίσεις

Λενάκι σίγουρα τα 3 μισάωρα την ημέρα είναι λίγα, δεν έχει να κάνει με τα δωμάτια και σε ποιο δωμάτιο είσαι, οι κανονισμοί της κλινικής είναι αυτοί!Και αφού μπαίνεις εκεί μέσα για γέννα υποτίθεται ότι συμφωνείς με τους κανονισμούς τους αρα και με την φιλοσοφία τους σαν κλινική! Μόνο αν πας στο μονόκλινο και μόνο αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό -μόνο έτσι- θα έχεις το μωρό όλη την μέρα μαζί σου και δεν θα στο πέρνουν καθόλου από οσό κατάλαβα και εσύ θα πρέπει να το φροντίσεις μαζί βέβαια και με όλους όσους θα κάθονται στο μονόκλινο μαζί σου!! Κάτι το οπόιο δεν μου αρέσει ούτε σαν ιδέα. Μπορέις να ζητήσεις μονοκλινο και να το έχεις όλη την ωρα μαζί σου και ο μπαμπας μαζί!! :D

Βέβαια όλα αυτά δεν τα ήξερα πριν μπω το μόνο που είχα ακούσει οτι είναι αυστηροί στο επισκεπτήριο αλλά στην τελική μου άρεσε το όλο σκηνικό κατάφερα και ξεκουράστηκα λίγο ηρέμησα χωρίς όλους τους επισκέπτες πανω από το κεφάλι μου και της μπέμπας, μόλις είχαμε επισκεπτήριο κατέβαινα κάτω και καθόμουν με τους επισκέπτες μου για να αλλάζω λίγο παραστασεις αλλα τηρούσα το επισκεπτήριο και εγώ δηλαδή μόλις τελείωνε ανέβαινα και εγώ πανω να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ. Και όταν ερχόταν ο αντρούλης μου του έδινα την μπέμπα όλη δική του να την χαζέψει για όση ώρα είχε :D:D Ο καλός μου σίγουρα γκρίνιαζε λίγο όταν του την έπερναν από την αγκαλιά αλλά σε γενικές γραμμές του άρεσε αυτο το γερμανικο ωράριο γιατι έμεινε το παιδί ουσιαστικά μόνο με μένα και με εκείνον!

Γέννησα στο Γέννεσις και μου έφερναν τη μικρή

στις 9 το πρωί,στις 4 το μεσημέρι και στις 8.30 το βράδυ για μία ώρα τη φορά.

(εκτός από τις 2 τελευταίες μέρες που ζήτησα και μου την έφερναν πιο συχνά)

Ο άντρας μου έρχοταν κανονικά,δηλαδή από τις 9,τις 4 και στις 8.30.Μάλιστα στις 8.30 ήταν έτσι κι αλλιώς στο δωμάτιο γιατί τότε τελείωνε το επισκεπτήριο και καθόταν μέχρι να πάρουν το μωρό.

Συχνά,κυρίως το μεσημέρι άφηναν το μωρό περισσότερο από 1 ώρα.

Εκτός από 2 φορές που ο security κράτησε τους μπαμπάδες κάτω όπως λες στο μισάωρο.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το δωμάτιο,ήμουν στο δίκλινο lux στον 3ο όροφο που ήταν απέναντι από το χώρο που κρατούσαν τα μωράκια.

Εκτός από εμάς τους 2 κανένας άλλος δεν άγγιξε το μωρό,τους το έδειχναν για 1 λεπτό τις ώρες που προαναφέρθηκαν πιο πάνω κι αυτό από απόσταση.

Διαφημίσεις

τελικά μάλλον για Γενική με κόβω να πηγαίνω

όταν ο γιατρός σου λέει ότι το Γένεσις εχει καλούς νεογνολόγους αλλά και η Γενική είναι μια κλινική με πείρα και επίσης έχει και παιδιατρική κλινικη!

εσείς τι θα επιλέγατε?

δεν ξέρω μάλλον θα νιώθω περισσότερη ασφάλεια στην Γενική.

πληροφορίες για τη Γενική καμμία να μας πεί ?

πχ. κόστος , τι δωμάτια έχει , με το επισκεπτηριο τι παίζει???

θυμάται καμμία να μου πεί με το επισκεπτήριο τι παίζει?

είναι αυστηρό ?

το μωρό πόσες φορές σου το φέρνουν την ημέρα?

επίσης μπορεί να μείνει το βράδυ συνοδός ή όχι ?

είναι αυστηρό ?

Επισκεπτήριο 10-12.30 πρωί και 6-8.30 απόγευμα

Μωρό 9πμ 1μμ 5μμ 9μμ

Και ναι, το βράδυ μπορεί να μείνει κάποιος. Τις πρώτες 2 μέρες έμεινε ο άντρας μου, μετά τον έστειλα σπίτι για μπάνιο κ νάνι, αλλά κ δεν τον χρειαζόμουνα έτσι κι αλλιώς από την 1η μέρα.

είναι αυστηρό ?

Μωρό 9πμ 1μμ 5μμ 9μμ

Και ναι, το βράδυ μπορεί να μείνει κάποιος. Τις πρώτες 2 μέρες έμεινε ο άντρας μου, μετά τον έστειλα σπίτι για μπάνιο κ νάνι, αλλά κ δεν τον χρειαζόμουνα έτσι κι αλλιώς από την 1η μέρα.

σ' ευχαριστώ

κάπου διάβασα ότι η Γενική δεν έχει μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών παρα μόνο παιδιατρική κλινική, το γνωρίζεις αυτό ?

και βρε κορίτσια ποια η διαφορά της νεογνολογικής απο την παιδιατρική ?

μήπως νεογνά ξεχωρίζουν τα πρόωρα?

όταν ο γιατρός σου λέει ότι το Γένεσις εχει καλούς νεογνολόγους αλλά και η Γενική είναι μια κλινική με πείρα και επίσης έχει και παιδιατρική κλινικη!

εσείς τι θα επιλέγατε?

Τα έγραψα στο άλλο πόστ.

Στη Γενική να ξέρεις ότι υπάρχει παιδίατρος που παρακολουθεί το μωρό κ σε ενημερώνει κάθε μέρα για την πορεία της υγείας του. Μπορεί να υπάρχει κ σε άλλες κλινικές, δεν ξέρω, απλά το αναφέρω επειδή για μένα ήταν το πιο σημαντικό. Κόστος 1500 ευρώ τρίκλινο, 4 μέρες, αίθουσα τοκετού. Τα δωμάτια μια χαρά με κλιματιστικό, ανεμιστήρα κ τηλεόραση. Εμένα μου άρεσε κ το φαγητό, εκτός από το βραδυνό. Είχανε άλλη μαγείρισσα μάλλον. Καθαρίζουν κάθε πρωί κ απόγευμα. Προσωπική μου γνώμη, όλα τέλεια. Δεν προλάβαινα να φωνάξω νοσοκόμα κ ερχότανε αμέσως. Επίσης κάθε φορά που φέρνανε το μωρό περνούσε κ η προισταμένη θηλασμού για βοήθεια και συμβουλές. Και γενικά περνάνε καθε λίγο κ λιγάκι η προισταμένη της κλινικής κ οι νοσοκόμες, να ρωτήσουνε μήπως χρειάζεσαι κάτι. Αυτά αντιμετώπισα εγώ πριν ενάμιση μήνα περίπου κ έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το ξαναλέω, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Διαφημίσεις

αχ είμαι πολύ αγχωμένη όσο πλησιάζει ο καιρός

όσο για το "τελικά " που έβαλα πιο πάνω να δώ πόσες φορές θα το αλλάξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξέρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσείς τι θα επιλέγατε?

Τα έγραψα στο άλλο πόστ.

Στη Γενική να ξέρεις ότι υπάρχει παιδίατρος που παρακολουθεί το μωρό κ σε ενημερώνει κάθε μέρα για την πορεία της υγείας του. Μπορεί να υπάρχει κ σε άλλες κλινικές, δεν ξέρω, απλά το αναφέρω επειδή για μένα ήταν το πιο σημαντικό. Κόστος 1500 ευρώ τρίκλινο, 4 μέρες, αίθουσα τοκετού. Τα δωμάτια μια χαρά με κλιματιστικό, ανεμιστήρα κ τηλεόραση. Εμένα μου άρεσε κ το φαγητό, εκτός από το βραδυνό. Είχανε άλλη μαγείρισσα μάλλον. Καθαρίζουν κάθε πρωί κ απόγευμα. Προσωπική μου γνώμη, όλα τέλεια. Δεν προλάβαινα να φωνάξω νοσοκόμα κ ερχότανε αμέσως. Επίσης κάθε φορά που φέρνανε το μωρό περνούσε κ η προισταμένη θηλασμού για βοήθεια και συμβουλές. Και γενικά περνάνε καθε λίγο κ λιγάκι η προισταμένη της κλινικής κ οι νοσοκόμες, να ρωτήσουνε μήπως χρειάζεσαι κάτι. Αυτά αντιμετώπισα εγώ πριν ενάμιση μήνα περίπου κ έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το ξαναλέω, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Γέννησα και εγώ τις ίδιες μέρες με την maria_23 στην Γενική και συμφωνώ απόλυτα. Όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Μου έκαναν εντύπωση οι μαίες που ήταν συνέχεια δίπλα μας και χωρίς να τις φωνάζουμε πολύ πρόθυμες να μας εξυπηρετήσουν. Για το παιδί πιστεύω ότι ήταν ότι το καλύτερο για μας που είχαμε και ένα μικρό θεματάκι με το ένα νεφρό (τώρα όλα καλά). Και το σημαντικό για τον πατέρα μπορούσε να είναι όλη μέρα και όλη νύχτα μαζί στο δωμάτιο. Αν δεν ήταν ο πατέρας μπορούσες να έχεις ένα συνοδό όποιον ήθελες. Οι ώρες θηλασμού ήταν 6 φορές το 42ωρο. Τέλος στο επισκεπτήριο δεν δείχναν τα παιδιά για να μην ταλαιπωρούνται.

Ότι και αν διαλέξεις με το καλό το μωράκι σου, μ' έναν πόνο και να 'ναι γερό!

13e2p2.png

είναι αυστηρό ?

Μωρό 9πμ 1μμ 5μμ 9μμ

σ' ευχαριστώ

κάπου διάβασα ότι η Γενική δεν έχει μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών παρα μόνο παιδιατρική κλινική, το γνωρίζεις αυτό ?

και βρε κορίτσια ποια η διαφορά της νεογνολογικής απο την παιδιατρική ?

μήπως νεογνά ξεχωρίζουν τα πρόωρα?

Κακώς είσαι τοοοοοοοοοοοοσο αγχομένη...κακώς...είσαι σε μία παααααααααρα πολύ καλή εβδομάδα..ποιος ο λόγος να χρειαστείς το νεογνολογικό???Ολο θα πάνε μια χαρά! :lol:

Η γενική αν χρειαστεί - και λέω αν γιατι γνωρίζω αντιστοιχη περίπτωση-υπάρχει θερμοκοιτίδα εκεί και μεταφέρουν το μωράκι στο Ιπποκράτειο.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!! :lol:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ.......ΕΙΧΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΣΤΑ 2400 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΜΑΙΕΣ ΤΕΛΙΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ, ΟΜΟΡΦΕΣ... ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ... ΝΑ ΠΑΣ...ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ 6ο ΟΡΟΦΟ.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ

Επισης για τη νεογνολογική που λέτε....αν (χτύπα ξύλο) προκύψει κάτι σοβαρό με το μωρό καμία κλινική δεν το κρατάει. Θα φύγει κατευθείαν για Ιπποκράτειο.

Και εγώ προβληματιζόμουν για τη Γενική ή το Γένεσις αλλά ειλικρινά τώρα δε με νοιάζει...Και για τα δύο έχω ακούσει και καλά και κακά. Θα κάνω μια συζήτηση με το γιατρό μου και θα αποφασίσω στο τέλος.

Με το καλό τα μωράκια μας!

Πράγματι, ισχύει αυτό το πακέτο στο Γαληνό που μπορείς να φύγεις σε 2 μέρες αν θέλεις και αν πάνε όλα καλά με το μωρό. Εγώ θα γεννήσω εκεί τον Νοέμβριο και τα χρήματα είναι λιγότερα από 1000 για μονόκλινο και για 2 ημέρες. Δεν ξέρω βέβαια αν τώρα με την ανακαίνιση άλλαξαν τιμές αλλά δε νομίζω. Έχω σκοπό να τσεκάρω τιμές Σεπτέμβρίου και θα σας πω. Εγώ έχω δικιά μου γιατρό αλλά θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω στοιχεία για αυτόν τον Ρώσο γιατρό στα Πεύκα γιατί προσπαθούμε με ορισμένους γονείς να προωθήσουμε τον φυσικό τοκετό και στη Θεσσαλονίκη και ψάχνουμε επιστήμονες που επιλέγουν φυσικές μεθόδους γέννας.

Σας ευχαριστώ... :D

Επειδη τωρα αρχισα να ψαχνομαι μια και σε λιγες μερες μπαινω στον 5ο,μηπως καμια κοπελα εχει το Mail του Γαληνου για να ρωτησω την τιμη αυτου του πακετου των δυο ημερων?ioli μηπως μπορεις να μου δωσεις εσυ περισσοτερες πληροφοριες μια και θα γεννησεις εκει?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...