Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες


miriki

Recommended Posts

 

Όχι, αυτές είναι μικρές.

Αυτές δες: http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Skip_hop/Backpack

 

Παγουράκια αυτά έχουμε:

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Klean_Kanteen/Classic/12oz

 

Αλλά μην πάρεις χρώμα, πάρε το απλό, πήρα ένα με χρώμα για το γιο μου και ξεκολλάει σιγά-σιγά και φαίνεται χάλια :?

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το διαβασα για το χρωμα. Δε μου λες, ποιο στομιο ειναι πιο βολικο?

 

Βλεπω οτι τα απλα lunchbox ειναι out of stock. Ποσο βγαινουν τα μεταφορικα τους?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Link to comment
Share on other sites

Νεραιδομαμα γυρισες η εισαι ακομα πατριδα?

Kυριακή επιστρέφουμε!

 

Τελικα λαδι καρυδας που μπορω να βρω?

Αν ερθετε από το σπίτι να σου δώσω από το δικό μου και μου παραγγέλνεις αν θες ένα μεσαίο μέγεθος όταν βγάλει δωρεαν μεταφορικά. Αλλιώς της Biona γύρω στα 12-15 ευρώ στα βιολογικά μαγαζια.

 

Εχω μπερδευτει με το προβιοτικο. Στις αρχες του βιβλιου λεει να δινεται με φαγητο για να μη καταστρεφονται απο τα οξεα του στομαχιου ενω μετα στην ιντρο λεει να δινεται το πρωι με λιγο νερο μονο. Τι ισχυει τελικα?

Εγώ ξέρω ότι το ιδανικό είναι μισή δόση νωρίς το πρωί και άλλη μισή το απογευμα με άδειο στομάχι. 'Εμείς για να μην ξεχνάμε την 2η δόση το παίρνουμε όλο κάθε πρωί.

 

Το διαβασα για το χρωμα. Δε μου λες, ποιο στομιο ειναι πιο βολικο?

 

Βλεπω οτι τα απλα lunchbox ειναι out of stock. Ποσο βγαινουν τα μεταφορικα τους?

Εχω πάρει αυτό με το κανονικό στόμιο. Το μεγάλο θα βολεύει για σούπες κλπ.

 

Αν τα ξαναβγάλει ενδιαφέρομαι κι εγώ. Πρέπει να είναι γύρω στις 7-9 λίρες τα μεταφορικά (?)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Επιστημονική συνεργάτιδα

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Link to comment
Share on other sites

Καμιά φορά αυτά τα μικρά μπακάλικα σε εκπλήσσουνε!

Σ' ένα τουριστικό μπακάλικο στη Χαλκιδική βρήκα ένα αγγλικό βούτυρο τόσο κίτρινο όσο και το Kerrygold.

Είναι της Dale Farm, πλάκα σε απλό χαρτί, σε περίπτωση που το δείτε κάπου αλλού, ειδικά οι βόρειοι.

Moυ είπαν για ένα στην Ηλιουπολη που έχει μη βιολογικό λαδι ψυχρης έκθλιψης. Και θέλω να πάω να δω τι άλλο μπορούμε να βρούμε εκεί. Ξέρω ότι έχει και στάκα κατσικίσια. Μόλις πάω θα σας πω αν αξίζει

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στακοβούτυρα τοπικά είναι αυτά, δηλαδή ghee!

Δεν τα πήρα ποτέ γιατί συνήθως μόνο πρόβειο βρίσκω και φοβάμαι να μην έχει έντονη γεύση.

Αλλά αν τα δοκιμάσετε γραψετε μας εντυπώσεις.

Κάπου έχω δει και αγελαδινά, είμαι σχεδόν σίγουρη. Αλλά δεν θυμάμαι πού.

 

Γκι δεν τα λες πάντως, γιατί το γκι παρασκευάζεται με συγκεκριμένη διαδικασία για να μην έχει καζεινη και λακτόζη. Τι καλά θα ήταν να είχαμε έτοιμο γκι εδώ στην Ελλάδα!

 

Για τα λουκάνικα έχω σκοπό να παραγγείλω μόλις επιστρέψω. Θα πάρω μισά με σκόρδο για δοκιμή και μισά απλά. Φοβάμαι μη τυχον και της μυρισει έντονα σκορδίλα και δεν μου τα φάει. Πάντως του πράσου δεν μου πολυαρέσουν και του πορτοκαλιού τα βρίσκω γευστικώς άθλια! Τους επισημαίνω ότι δεν θέλω καν ίχνη (μπορεί να τύχει αν τα φτιάξουν αμέσως μετά την παραγωγή των κανονικών τους). Μία φορά που είχαν ίχνος πορτοκαλιού τα φάγαμε με το ζόρι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Γκι δεν τα λες πάντως' date=' γιατί το γκι παρασκευάζεται με συγκεκριμένη διαδικασία για να μην έχει καζεινη και λακτόζη. Τι καλά θα ήταν να είχαμε έτοιμο γκι εδώ στην Ελλάδα![/quote']

 

Μόνο το σπιτικό σίγουρα δεν έχει καζεϊνη και λακτόζη, γι' αυτό η Campbell προτείνει να το φτιάχνουμε μόνες μας.

Η διαδικασία πάντως παρασκευής είναι η ίδια με το στακοβούτυρο, η Αγλαϊα γνωρίζει καλύτερα να μας πει.

 

Βιολογικό αγελαδινό γκι εισαγωγής έχει το Πράσινο, όλο το ξεχνάω αυτό και μόλις χθες παράγγειλα από το iherb και έχει και μεγάλο βάρος... :(

 

Έχω την εντύπωση ότι αυτό έχουνε, αλλά έχει πολύ καιρό να πάω, στέλνω τον άντρα μου συνήθως:

http://www.red23.co.uk/Pukka-Organic-Ghee-300g_p_883.html

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Μόνο το σπιτικό σίγουρα δεν έχει καζεϊνη και λακτόζη, γι' αυτό η Campbell προτείνει να το φτιάχνουμε μόνες μας.

Η διαδικασία πάντως παρασκευής είναι η ίδια με το στακοβούτυρο, η Αγλαϊα γνωρίζει καλύτερα να μας πει.

 

Βιολογικό αγελαδινό γκι εισαγωγής έχει το Πράσινο, όλο το ξεχνάω αυτό και μόλις χθες παράγγειλα από το iherb και έχει και μεγάλο βάρος... :(

 

Έχω την εντύπωση ότι αυτό έχουνε, αλλά έχει πολύ καιρό να πάω, στέλνω τον άντρα μου συνήθως:

http://www.red23.co.uk/Pukka-Organic-Ghee-300g_p_883.html

Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω για το στακοβούτυρο.

 

Α ωραία! Νομίζω ότι έχει Πρασινο στην Τατοιου κοντά στον ομοιο οπότε θα παώ να δω την επόμενη φορά. Εσύ από ποιο Πρασινο ψωνίζεις? Μήπως θυμάσαι και τιμή?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Επιστημονική συνεργάτιδα

Το στακοβούτυρο δεν είναι gaps legal, γιατί δεν παρασκευάζεται όπως το τετηγμένο βούτυρο. Για να κάνουν στακοβούτυρο, θερμαίνουν την κρέμα γάλακτος με λίγο αλεύρι. Το αλεύρι συγκρατεί τα υγρά αλλά αφήνει και υπολείμματα.

 

Το τετηγμένο βούτυρο είναι σαν το ghee, όμως μπορεί να περιέχει υπολείμματα από τις πρωτεΐνες του γάλακτος περισσότερα από το επιθυμητό, γιατί ίσως δεν το προσέχουν τόσο στην παραγωγή, όπως αυτό που κάνει κανείς μόνος του.

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το βρήκα! Ήταν αυτό που καθάρισα γιατί ήταν λίγο χαλασμένο :mad:

 

Δεν τα παίρνω ποτε γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχουν υποστεί κάποια θερμική επεξεργασία. Και γενικά δεν μου κάθεται καλά να πάρω βούτυρο στο μπουκάλι. Εσύ δεν μπορείς να βρεις από κανέναν τοπικό παραγωγό?

 

Δυστυχώς είναι αρκετά δύσκολο. Παλιά είχαμε αρκετά δικά μας ζώα (και αγελάδες) και φτιάχναμε δικά μας. Εδώ οι περισσότεροι έχουν κατσίκες ή πρόβατα. Σπάνια βρίσκεις αγελάδες και μάλιστα ελεύθερες. Όσοι από αυτούς έχουν πολλά ζώα πουλάνε το περισσότερο γάλα στις εταιρείες. Οι υπόλοιποι προτιμούν να πήζουν τυράκι. Οι λίγοι που φτιάχνουν ακόμη βούτυρο (δεν είναι και πολύ εύκολη διαδικασία, οπότε οι γιαγιάδες που το είχανε στα πρέπει τους δεν ασχολούνται πια) το κρατάνε για το σπίτι τους...

Πάντως όταν φτιάχναμε δικό μας ήταν το κάτι άλλο! Το έτρωγα ζεστό με το κουτάλι και μετά τσάκιζα και το ξινόγαλο!!!

Link to comment
Share on other sites

Vera δεν έχεις πάρει κουβαδάκια από τον Μερκόλα;

Αν όχι τότε μόνο από το iherb τώρα, δες αν έχει του Μερκόλα που είναι καλό.

 

Παγουράκια stainless-steel χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια τα Klean kanteen, δες εδώ: http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Klean_Kanteen

Aν θες να κάνουμε παραγγελία και μαζί, θέλω αυτά τα stainless steel τα ποτηράκια γιατί τα γυάλινα όλο τα σπάνε και δεν θέλω τα πλαστικά:

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Klean_Kanteen/Steel_Pint_Cup

 

Τι καλά που είναι αυτά τα ποτηράκια!!!! Πολύ καλή ιδέα για το σπίτι!! Για να αποφύγω τα γυάλινα και τα πλαστικά, χρησιμοποιούμε συνήθως κούπες του καφέ αλλά και αυτές σπάνε εύκολα....

Link to comment
Share on other sites

Καμιά φορά αυτά τα μικρά μπακάλικα σε εκπλήσσουνε!

Σ' ένα τουριστικό μπακάλικο στη Χαλκιδική βρήκα ένα αγγλικό βούτυρο τόσο κίτρινο όσο και το Kerrygold.

Είναι της Dale Farm, πλάκα σε απλό χαρτί, σε περίπτωση που το δείτε κάπου αλλού, ειδικά οι βόρειοι.

 

Την επόμενη φορά που θα βρείτε περίεργο προιόν σε μπακάλικο ρωτήστε από που το προμηθεύονται και αν μπορούνε να σας φέρουν και εσας. Συνήθως είναι πολύ ευέλικτοι στο τι μπορούν να φέρουν κατόπιν παραγγελίας.

 

Για όσους δεν ξέρουν, να ενημερώσω ότι τα μικρά μπακάλικα επειδή είναι αποκλεισμένα με αθέμιτους τρόπους απο τους Ελληνες προμηθευτές εφαρμόζουν την "πρωτοποριακή" μέθοδο της μαζικής κατά παραγγελίας αγορά προιόντων απο το εξωτερικό ως εξής: Οδηγός με μικρό φορτηγό κάνει τουρνέ σε χοντρεμπόρους ή σουπερμαρκετ του εξωτερικού (συνήθως Β.Ιταλία), γεμίζει το αυτοκίνητο με τα προιόντα σε τιμές καλύτερες από Ελλάδα, και επιστρέφει και κάνει την διανομή. Όλα γίνονται με μετρητά. Και τις περισσότερες φορές φέρνει τα γνωστά επώνυμα προιόντα που κυκλοφορούν και εδώ. Απο σερβιέτες και σαμπουάν μέχρι και βούτυρα.

 

Αυτό που κατάλαβα τόσο καιρό στην Gaps είναι ότι πρέπει να αγωνιστούμε παράλληλα για να στηρίξουμε τους μικρούς και αυτόνομους παραγωγούς και πωλητές. Οι αλυσίδες σουπερμακρετ σκότωσαν την ποιότητα και την ποικιλία. Γάλα, αυγά, λαχανικά, κρέατα, κοτόπουλα, βούτυρα, υπάρχουν δίπλα στις πόλεις, Ελληνικά, σε ποιότητες και τιμές πολύ καλύτερες απο τις αλυσίδες. Απλά δεν υπάρχει δίκτυο επικοινωνίας καταναλωτών και παραγωγών.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το ghee, υπάρχει κανένα "μυστικό" που δεν γνωρίζω και προτιμάτε να το αγοράζετε έτοιμο. Εγώ το φτιάχνω μόνος μου από τις οδηγίες της Campell. Από όλες τις παρασκευές είναι το πιο εύκολο γαλακτοκομικό για να γίνει.

 

Είναι διαφορετικό το σπιτικό απο τα διαφορά βιολογικά;

 

Αεροστεγή Βάζα Fido ή Kilner από που αγοράζετε;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και δύο τα βάζα τα βρίσκω σε μεγάλο Carrefour σε διάφορα μεγέθη.

 

Καλά κάνεις και φτιάχνεις το ghee μόνος σου, είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει υπολλείματα καζεϊνης. Αυτό συστήνει και η Campbell άλλωστε.

Εγώ το αγοράζω έτοιμο γιατί δεν το χρησιμοποιώ συχνά, μόνο στα ψωμάκια που φτιάχνω καμιά φορά για να μην έχουνε έντονη γεύση βουτύρο ή καρύδας.

 

Στην Αθήνα δεν έχουνε απομείνει πια και πολλά παραδοσιακά μπακάλικα, δυστυχώς.

Σε κάθε μεγάλη γειτονιά βρίσκουμε τις κλασικές μεγάλες αλυσίδες.

Πάντως προχθές που πηγα στο Carrefour για βάζα και προσιούτο βρήκα και ποικιλία από ωμά γαλλικά τυράκια! :D

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Πάντως προχθές που πηγα στο Carrefour για βάζα και προσιούτο βρήκα και ποικιλία από ωμά γαλλικά τυράκια! :D

 

 

Αυτα επιτρεπονται?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Link to comment
Share on other sites

Ένα ενδιαφέρον άρθρο που βάλανε στα Yahoo Groups:

 

Mercury Poisoning, Candida Yeast, Or Is It Both?

 

Mercury poisoning is a direct cause of chronic yeast infections, especially

those that you can't seem to get rid of. The general line of thought is the

body produces yeast as a defense against excess metals. The yeast cell binds

and absorbs its own weight in mercury and prevents it from entering the

blood stream. What the yeast can't deal with is either disposed of through

the colon or poisons you as methyl mercury.

 

 

When methyl mercury poisons you, it goes everywhere as it passes through the

intestinal wall. The body's macrophages and master antioxidant glutathione

try to clean up and detoxify this on-going mess. At some point they become

weakened and depleted, tired, and worn out. Your yeast infection and other

health issues gradually get worse and worse.

 

 

At Michael Biamonte's health clinic, testing the mercury levels in his

patients with various illnesses, Michael found that 84% of his patients with

candida had elevated mercury levels. The exact same number held for patients

with parasites. 86% of his patients with Epstein Barr Virus also had

elevated mercury levels. For those with chemical sensitivities, 85% were

elevated and with chronic urinary tract infections 82% were elevated. Most

other conditions were much lower.

 

 

Dr. J. Trowbridge has written in his book "The Yeast Syndrome," that some

doctors specializing in candida treatment have reported to him that they

have discovered clinically that 98% of their patients with chronic candida

also had mercury toxicity.

 

 

An article in the November 28, 2002, issue of the New England Journal of

Medicine, it talks about mercury levels being directly associated with the

risk of myocardial infarction (heart attacks), and that this partially

offset the protective effects of DHA derived from eating fish.

 

 

The New England Journal editorialized: "The notion that methyl mercury

contributes to cardiovascular disease is certainly a testable hypothesis and

one that warrants further testing."

 

 

Recently the Environmental Protection Agency said, "One in every six women

of childbearing age has enough mercury in their bloodstream to cause

neurological damage to their unborn children."

 

 

Mercury accumulation levels in females are 2:1 over males. It accumulates in

the central nervous system, the endocrine system, and every major organ, as

well as the body at large.

 

 

Mercury poisoning disrupts the pituitary, thyroid, hypocampus and adrenal

gland. These disruptions help bring on fatigue, mind fog, short term memory

loss, concentration problems, headaches and people can lose their sense of

balance. Women can develop early menopause and endometriosis from loss of

proper hormone regulation.

 

 

Mercury catalyzes oxidation of important parts of your body, the worst area

being the membranes around and inside the cells. It sticks to the sulhydryl

groups present on the membranes and destroys the essential fatty acids that

your body can't replace. It also destroys the phospholipids that hold the

membrane together.

 

 

It oxidizes the proteins inside the cells that hold the cell together

keeping things like your dna in place. It kicks out the appropriate metal

from the enzyme receptor sites and renders these sites inactive.

 

 

The significance of the above two paragraphs has a lot to do with cell to

cell communication and the immune system. Your cells talk to one another and

relay information so they all work together as a whole system. When cells

are in danger for instance, they send out cytokines, which is a type of

hormone signal asking for help from the immune system. If mercury has

damaged the outer membranes it is unable to send out the required signal for

help. Viruses, bad bacteria and yeast have a field day because the cells are

defenseless by themselves.

 

 

If this is not enough, Dr. Mark Lustberg, of the University of Maryland

School of Medicine, and Ellen Silbergeld, of Johns Hopkins University,

compared data gathered from the 2000 U.S. census and the massive Third

National Health and Nutrition Examination Survey.

 

 

From this data and survey they estimated that 29 million people in the US

had high levels, 20 mcg/dL or higher, of lead in their body's. Death rates

of those in the study were also examined. The results turned out to be a

little disturbing.

 

 

Lustberg and Silbergeld also found that blood lead levels ranging from as

little as "20 to 29 mcg per dL were associated with a 39% increase in

mortality from all causes. These low levels also were associated with a 46%

increase in mortality from cardiovascular diseases, and a whopping 68%

increase in mortality due to cancer".

 

 

Even lower blood lead levels, "measuring from 10 to 19 mcg/dL were

associated with a significant 17% increase in mortality from all causes and

46% increase in mortality from cancer, when compared with blood lead levels

less than 10 mcg/dL".

 

 

Why is lead relevant to mercury poisoning and yeast infections? Because

quite often lead also comes back high in the test results of those with high

mercury levels and there are no safe lead levels. I also see high levels of

antinomy but I am not sure how antinomy reacts with yeast at this time.

 

 

Here is a good article on the link betweeen mercury and candida.

 

http://www.yeastinfectionadvisor.com/mercurypoisoning.html

 

If you have chronic yeast infections or candida you must look into the

mercury connection. It binds to the yeast cell wall and when the yeast cell

becomes saturated or has absorbed all it can, roughly its own weight, it

disposes of the rest as methyl mercury.

 

 

It is a viscious circle that can go on forever if you do not remove the

mercury while treating yourself for candida.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μ' όλα όσα διαβάζω για τα σφραγίσματα και την κάντιτα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι την κάντιτα την απέκτησα κυρίως λόγω των σφραγισμάτων.

Γιατί ΟΚ ήμουνα και χορτοφάγος για 10 χρόνια αλλά ποτέ δεν έκανα καταχρήσεις σε ζυμαρικά, γλυκά κτλ και δεν υπήρξα ποτέ υπέρβαρη.

 

Είχα πέντε σφραγίσματα στο στόμα μου, δύο μεγάλα, το ένα πολύ παλιό που άρχισε να φθείρεται, δύο πιο μικρά και ένα πολύ πολύ μικρό, κουκίδα.

Αφαίρεσα τα τρία, έχω άλλα δύο μικρά.

 

Πρέπει να έχω και δυο-τρεις απονευρώσεις, ό,τι χειρότερο για το στόμα και την υγεία μας :(

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Με μπερδευει λιγο αυτο το θεμα. Λεει οτι η καντντα δεσμευει τον υδραργυρο αλλα απρολα αυτα αυτό εκλυεται στο σωμα? Αν σκοτωνεται ομως η καντντα δεν ειναι χειροτερα επειδη αποδεσμευεται ο υδραργυρος?

 

Επισης πως μπορεις να αφαιρεσεις τον υδραργυρο που ειναι ηδη στο σωμα σου (εχει φυγει δλδ απο τα δοντια)?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να αφαιρεθεί πρώτα η πηγή υδραργύρου από το σώμα μας, τα σφραγίσματα, και έπειτα να ακολουθηθεί μια αποτοξινωτική διατροφή όπως η GAPS προκειμένου να απαλλαχτούμε από τυχών υπολλείματα υδραργύρου και κάντιτας.

 

Φυσικά η αφαίρεση πρέπει να γίνει από ειδικό οδοντίατρο σύμφωνα με το πρωτόκολλο για να ελαχιστοποιηθεί η έκθεσή μας στον υδράργυρο.

 

Όσο έχουμε σφραγίσματα στο στόμα μας έχουμε και υδράργυρο τον οποίο μεταφέρουμε σιγά-σιγά στο αίμα μας όταν μασάμε την τροφή μας (το χειρότερο είναι η τσίχλα, το διάβασα πριν χρόνια αυτό και δεν τη ξανάβαλα στο στόμα μου) και μετά στο μητρικό γάλα.

Τα παιδιά μας φυσικά, όπως μου είπε και η οδοντίατρος μου, έχουνε πάρει υδράργυρο από μας από την εγκυμοσύνη :(

Ευτυχώς που δεν τα εμβολιάσαμε!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Γι' αυτό και κάποιοι "έξυπνοι" γιατροί λένε ότι ο θηλασμός είναι η καλύτερη αποτοξίνωση για μια γυναίκα και τον συστήνουνε προκειμένου να βοηθηθεί η κοπέλα, μια και το γάλα είναι ένα detox pathway, δηλαδή μια οδός όπου αποβάλλονται τοξίνες και βαρέα μέταλλα από το σώμα μας :mad:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...