Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Μιρικι ειχες αναφερει καπου οτι μυριζαν ασχημα τα κακα του μικρου σου? Σαν ξυνιλα?

Εμας εχει εξαφανιστει πλεον αυτη η μυρωδιΑ ΚΑΙ μου φαινεται αστειο μερικες φορες που μυριζω την γνησια υγιη σκατιλα! :lol:

Στις διακοπες θα συνεχισουμε τη διαιτα, θα τρωμε κρεας και σαλατες δε βλεπω γιατι να τη χαλασουμε. Σημερα ειμασταν θαλασσα, του ειχα κανει ψωμακι απο καρυδα αλλα ακομα δεν το τρωει, Εφαγε ομως δυο αυγα (τα ασπραδια) μια μπανανα κι ενα αγγουρι. Σπιτι καταβροχθισε ολοκληρο μπουτι κοτοπουλο

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oυφ σημερ ακοιμηθηκαν και τα δυο και ειχα χρονο για διαβασμα...εχω ζαλιστει...η gap s diet θελει πολλη μελετη, δεν ειναι να αστειευεσαι!

παντως εχω μεινει μετο στομα ανοιχτο...

υπαρχουν γιατροι που δινουν συμβουλες και ξερουν για αυτη τη διαιτα?

οπως και να εχει αμεσα δεν βλεπω να την εφαρμοζω, θα προσπαθησω απλως να τηρησω τα βασικα, αυτα δηλαδη που ειναι αυτονοητα

Σίγουρα θέλει μία καλή ενημερωση από σένα πρώτα. Θα ξεκινήσεις με το βιβλίο. Εδώ χωρίς μεταφορικά

http://www.bookdepository.co.uk/Gut-Psychology-Syndrome-Dr-Natasha-Campbell-McBride/9780954852023

Εδώ η λίστα με τα legals kai illegals

http://www.gapsdiet.com/The_Diet.html

Γιατροί που να ακολουθούν αυτό το πρωτοκολλο στην Ελλάδα δεν υπάρχουν δυστυχώς! Υπάρχουν στο εξωτερικό. Και φυσικά υπάρχουν κάποια σοβαρά blogs και το yahoo support group απο οπου προσωπικά έχω αντλήσει απίστευτη ενημέρωση και βοηθεια.

Σαγια αν κάνεις αυτήν την διατροφή θα δεις μία εντελώς διαφορετική πορεία από ό,τι στο πρώτο παιδί. Αν την κάνεις, θα με θυμηθείς...

Με την πρώτη ευκαιρία διάβασε και αυτό το τόπικ από την αρχή. Αλλά το βιβλίο είναι αυτό που θα σου λύσει τις απορίες επιστημονικά και θα σε πείσει και για την επιστημονικότητα της όλης διατροφής.

Αυτήν την στιγμή δίνεις έμφαση στο πρόβλημα που σε καίει άμεσα, δλδ να πάρει βάρος το μωρό. Οπότε άλλαξε την διατροφή σου αυτές τις μέρες και λόγικα θα πρέπει να δεις αποτελέσματα γρήγορα.

Καλή σας επιτυχία και εμείς εδώ είμαστε αν έχεις κάποια απορία και μπορούμε να βοηθήσουμε.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μιρικι ειχες αναφερει καπου οτι μυριζαν ασχημα τα κακα του μικρου σου? Σαν ξυνιλα?

Εμας εχει εξαφανιστει πλεον αυτη η μυρωδιΑ ΚΑΙ μου φαινεται αστειο μερικες φορες που μυριζω την γνησια υγιη σκατιλα! :lol:

Εγώ έχω επανέλθει στην γκαπς. Η μόνη ατασθαλία που κανω είναι κρθαράκι από ζέα και εννοείται όχι συχνά.

Αλλά βλέπω ότι το μωρό έχει την μυρωδιά που περιγράφεις βερα. Και πρέπει να πάρω απόφαση να κόψω τα γαλακτοκομικά μαζί με το μωρό και να τα εισάγω κατά το πρωτόκολλο. Από Σεπτέμβρη όμως γιατί τώρα με τις διακοπές θα είναι δύσκολο.

Από Οκτώβρη σκέφτομαι να ξεκινήσω και ίντρο μαζί με την μπέμπα, αν πάνε καλά τα πράγματα με τους θηλασμούς...

Θα στηρίζουμε η μία την άλλη Β.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Butter Oil πάντα σε καψουλίτσες το παίρνω γιατί όποτε πάω να το αγοράσω σε υγρό είναι out-of-stock :?

Ακολουθώ τις γενικές οδηγίες που λέει η Campbell για το Cod Liver Oil, διπλάσια ποσότητα για GAPS ενήλικες και αρχικά μισή ποσότητα για τα παιδιά.

Αλλά μου φαίνεται ότι κάπου στη σελίδα του WAPF αναφέρονται οι δοσολογίες ανά ηλικία και για τα δύο.

Πόσες κάψουλες παίρνεις?

Βρήκα αυτά

Thus 1 teaspoon of high-vitamin fermented cod liver oil contains 9500 IU vitamin A and 1950 IU vitamin D, a ratio of about 5:1.

Based on these values, the dosage for the high-vitamin fermented cod liver oil is provided as follows:

• Children age 3 months to 12 years: 1/2 teaspoon or 2.5 mL, providing 4650 IU vitamin A and 975 IU vitamin D.
  • Children over 12 years and adults: 1 teaspoon or 10 capsules, providing 9500 IU vitamin A and 1950 IU vitamin D.
  • Pregnant and nursing women: 2 teaspoons or 20 capsules, providing 19,000 IU vitamin A and 3900 IU vitamin D.

Please note that the fermented cod liver oil contains many co-factors that may enhance the body's uptake and usage of vitamins A and D; in fact, many have reported results equivalent to those obtained from high-vitamin cod liver oil with half the recommended dose, that is ¼ teaspoon or 1.25 mL for children age 3 months to 12 years; ½ teaspoon or 5 capsules for children over 12 years and adults; and 1 teaspoon or 10 capsules for pregnant and nursing women.

Δεν βρίσκω όμως δόση για το Butter oil.

Βέρα εσύ?

Αν βρω την δόση που παίρνετε στις κάψουλες, ίσως υπολογίσω την δόση στο υγρό.

Τα δόντια μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τα εχω παραμελήσει κιόλας λόγω των παιδιών. Παλιότερα ήμουν με το νήμα στο χέρι. Τώρα βλέπω ότι όλο ματώνουν και με πονάνε τα ούλα. Θέλω να ξεκινήσω άμεσα θεραπευτικές δόσεις.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Και για όσους δεν έχουν fermented μουρουνέλαιο:

• Children age 3 months to 12 years: A dose of cod liver oil that provides about 5000 IU vitamin A daily, obtained from about 1 teaspoon of regular cod liver oil or ½ teaspoon of high-vitamin cod liver oil.
  • Children over 12 years and adults: A maintenance dose of cod liver oil that provides about 10,000 IU vitamin A daily, obtained from 2 teaspoons of regular cod liver oil or 1 teaspoon of high-vitamin cod liver oil.
  • Pregnant and nursing women: A dose of cod liver oil that provides about 20,000 IU vitamin A daily, obtained from 4 teaspoons regular cod liver oil or 2 teaspoons high-vitamin cod liver oil.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Βρήκα και αυτό

Fermented Cod Liver Oil/Butter Oil Blend Capsules

If you are taking the cod liver oil/butter oil blend, you need to take 12 capsules a day to equal 1 teaspoon of cod liver oil and 1 teaspoon of butter oil per day.

For children, thatʼs 6 capsules per day.

If you are pregnant or nursing, you want to take 24 capsules per day.

Βέρα αυτές είναι οι θεραπευτικες δόσεις για τα δόντια ή είναι δόσεις καηθημερινής συντήρησης?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

4 καψουλίτσες butter oil παίρνω εγώ και 4 ml (σε υγρή μορφή) FCLO.

Αυτή είναι η θεραπευτική δόση, αλλά θα αυξήσω το butter oil εάν καμιά φορά καταφέρω να πάρω την υγρή μορφή.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Βέρα εσύ?

Αν βρω την δόση που παίρνετε στις κάψουλες' date=' ίσως υπολογίσω την δόση στο υγρό.

Τα δόντια μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τα εχω παραμελήσει κιόλας λόγω των παιδιών. Παλιότερα ήμουν με το νήμα στο χέρι. Τώρα βλέπω ότι όλο ματώνουν και με πονάνε τα ούλα. Θέλω να ξεκινήσω άμεσα θεραπευτικές δόσεις.[/quote']

Εγω επαιρνα 2 κουταλιες γλυκου καθε μερα cod oil και περι τη μιση κουτταλια μπατερ οιλ. Ομως αυτο ηταν σαν βουτυρο και το αλειφα στο ψωμι. Τη δοση την υπολογισα συμφωνα με τη συριγγα και τη δπσπλογια σε ml. Δεν το παιρνω τωρα παροτι το αγορασα γιατι δεν μπορω να πινω κεφιρ που με βοηθα να περνα η αηδια. Στο μεγαλο δινω 5 καψουλες μειγμα (απο τσιγγουνια αντι για 6)

Στο μικρο ακομα δεν βρηκα κουραγιο να το δωσω με το ζορι γιατι δεν ξερω πως θα του ξεπλυνω αυτη την αηδια απο το στομα μετα. Ισως οταν αρχισουμε κεφιρ. Ηδη ζοριζομαι που τον υποχρεωνω να πινει καθε μερα ζωμο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Βρήκα και αυτό

Fermented Cod Liver Oil/Butter Oil Blend Capsules

If you are taking the cod liver oil/butter oil blend' date=' you need to take 12 capsules a day to equal 1 teaspoon of cod liver oil and 1 teaspoon of butter oil per day.

For children, thatʼs 6 capsules per day.

If you are pregnant or nursing, you want to take 24 capsules per day.

Βέρα αυτές είναι οι θεραπευτικες δόσεις για τα δόντια ή είναι δόσεις καηθημερινής συντήρησης?[/quote']

Που τα βρηκες αυτα? Εγω απο τη Σαρα θυμαμαι οτι θεραπευτικη δοση για ενηλικες απο το blend ειναι 8 καψουλες τη μερα και για παιδια 6 καψουλες.

Διαφημίσεις

Sagia εγω θα σου πω οτι 8 μηνες εκανα να αρχισω την gaps. Μαζευα μεν υλικο και υλικα μαγειρικης αλλα ολο το αφηνα γι αργοτερα και εψαχνα μηπως το αποφευγαμε. Τελικα αφου ειδα κι αποειδα και αρχισα εγω να εχω προβληματα υγειας και το παιδι μεγαλωνε και πλεον δεν θα μπορουσα να του επιβαλω μια τοσο αυστηρη διαιτα το αποφασισα ξαφνικα και αρχισαμε στο τσακ μπαμ. Και τελικα δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο φοβομουν. Ουτε για το παιδι ουτε για μενα. Απλα θελει να αρχισεις σταδιακα να μειωνεις τροφες......πρωτα κοψαμε δημητριακα, μετα ζαχαρη και μετα απο καμμια βδομαδα τα υπολοιπα, αμυλα δλδ. εΤΣΙ δεν μας ηρθε αποτομα.

Αξιζει να διαβασεις το βιβλιο γιατι θα μεινεις με ανοιχτο το στομα! Περιγραφει εξαιρετικα το θεμα και βρηκα απαντησεις σε πολλα προβληματα δικα μου και του παιδιου που τοσοι γιατροι δεν μπορεσαν ποτε να εντοπισουν και να μας βοηθησουν. Επισης θα ξερεις πως να αντιμετωπισεις αν χρειαστει αρρωστιες με εντιβιωσεις θα δεις με αλλο ματι τις ασθενειες και θα σου ανοιξουν τα ματια σε πολλα θεματα γενικως!

Ανάθεμα τα παθογόνα ένα ένα τα θυμάμαι. :)

Το μέλι που είχες προτείνει νεραϊδομαμά από το Βερόπουλο είναι φανταστικό και από την τιμή του υποθέτω ότι όντως είναι αρκετα καλό. Βρήκα άλλο ένα εκεί, θυμαρίσιο, επίσης ακριβούτσικο και ρώτησα τον παραγωγό αν χρησιμοποιεί θερμική επεξεργασία. Μου είπε ότι για να φιλτραριστεί πρέπει να θερμανθεί ελαφρά στους 35- 40 βαθμούς και αν το καλοσκεφτεί κανείς τόσο έχουμε αυτές τις μέρες. Το μέλι λέει χαλάει μετά τους 60. Θα ρωτήσω τη φιλενάδα μου όμως και θα σας πω. Αν ισχύει όμως είναι παρήγορο ότι μπορούμε να βρούμε κάτι σχετικά ποιοτικό όταν ξεμένουμε.

Το γνήσιο ακατέργαστο μέλι κανονικά δεν φιλτράρεται.

Αν δεις πάνω στις ετικέττες των πιο πολλών βιολογικών μελιών θα δεις ότι αναγράφεται ότι είναι αφιλτράριστα.

Το πήραμε κι εμείς αυτό από το Βερόπουλο που μας έγραψε η fairy's mom και μας άρεσε.

Αλλά το βρίσκω ακριβό, αφού μπορώ να πάρω μέλι με βιολογική πιστοποίηση με τα ίδια χρήματα γιατί να μην το κάνω;

Που τα βρηκες αυτα? Εγω απο τη Σαρα θυμαμαι οτι θεραπευτικη δοση για ενηλικες απο το blend ειναι 8 καψουλες τη μερα και για παιδια 6 καψουλες.

http://www.cheeseslave.com/are-you-taking-enough-cod-liver-oil/

http://www.curetoothdecay.com/support-with-tooth-decay/support-green-pastures-capsule.htm

2 capsules of the Blue Ice Butter Royal is 1500mg (750 mg per capsule). This is approximately 1/3 of a teaspoon. The Fermented Cod liver oil capsule size is 500mg, so two capsules is approximately 1/4 teaspoon. Dave the owner of Green Pasture's said that 5 grams of capsules equals one teaspoon. Keep in mind that these products are very potent. The dosage needs to be adjusted to your personal needs and desires.

For severe cavities, or severe tooth pain or infection, you want 1/4 teaspoon of fermented cod liver oil and 1/4 teaspoon of butter oil 3x daily. For the Blue Ice Butter Royal Blend, for severe cavities for an adult, you'll want to take 10 capsules per day, spread as evenly as possible, or taken with meals. If you are taking the products separately, you'll want 7 capsules fermented cod liver oil, 7 capsules of the high vitamin butter oil. and

For maintainence dosages, about half the amounts listed for adults.

Children (under the age 6-:cool: should take 1/2 or less of the adult dosage, unless the problem is severe. Also sometimes children want more of the butter oil than the cod liver oil. Sometimes they eat allot, and other times they avoid it. Trust the bodies desire. Overdosing on these products probably won't cause any health concerns. But use them with care.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Tooth Pain and Toothache Natural Remedies

Tooth Pain Home Remedy Suggestions

• olive oil soaked on cotton applied to the tooth
  • vanilla extract or almond extract applied to your tooth
  • cut a slice of onion and put it into your mouth near pain
  • crushed garlic on the tooth
  • oregano oil
  • clove oil
  • golden seal powder
  • baking soda swished in mouth
  • oil pulling (swishing in the mouth organic sesame seed oil for 5-10 minutes)
  • Marine grade coral calcium applied to the tooth or mouth
  • Other: Ozone treatments from a dentist.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Βρε κορίτσια τι έχει μέσα αυτή η κομπούχα; Σήμερα πρόλαβα επιτέλους να την αδειάσω και μάλλον μου έγινε πολύ δυνατή. Αρκετά ξινή και σαν να έχει πολύ ανθρακικό. Την άφησα μάλλον πολλές μέρες (10 νομίζω). Μόλις ήπια λίγο σχεδόν ένα δάχτυλο, άρχισα να ρεύομαι και λίγο μετά ένιωσα να βουίζει το κεφάλι μου και να ζαλίζομαι. Είναι φυσιολογικά αυτά; Ο άντρας μου μου έβαλε τις φωνές. Κανόνισε, μου λέει, να πάθεις τίποτα. Εντωμεταξύ έκανε πάνω από το μανιτάρι ένα πολύ παχύ άσπρο σκληρό στρώμα που το χώρισα από το μανιτάρι. Μπορώ να το αφήσω στο ψυγείο αν δεν θέλω να κάνω άμεσα άλλη ζύμωση;

Αυτά είναι καινούργια μανιταράκια που μόλις ολοκληρωθούνε κολλάνε πάνω στη μαμά προκειμένου να δημιουργηθούνε άλλα.

Φυλάγονται σε έτοιμη κομπούχα εκτός ψυγείου.

Εγώ ψιλοζαλάδα/ναυτία έχω μόνο με το κεφίρ νερού ειδικά αν το πιω με άδειο στομάχι.

Την κομπούχα την αφήνω γύρω στις 9-12 μέρες τώρα το καλοκαίρι.

Μάλιστα πριν φύγω για διακοπές έκανα μια κομπούχα, έχει 17 μέρες τώρα που γίνεται, γέμισε το βάζο χοντρά μανιτάρια! Διάβασα ότι μπορώ να την αραιώσω με χυμό και είναι μια χαρά για κατανάλωση.

Έχω πάθει εθισμό με την κομπούχα! Τόσες μέρες στο εξοχικό μου έλειπε πολύ και μόλις επιστρέψαμε ανοίξαμε μια έτοιμη κομπούχα που άφησα στο ψυγείο (άφριζε σαν vintage σαμπάνια!) και την απολαύσαμε (πλην της μικρής) και στανιάραμε αμέσως... :lol:

Διαφημίσεις

10 το λιγότερο από το blend έγραψε τελευταία η Sarah σε κάποιον που τη ρώτησε στα σχόλια.

Αλλά το blend και οι κάψουλες είναι πολύ ακριβά, για θεραπευτικές δόσεις συμφέρει πολύ περισσότερο η υγρή μορφή.

Καψουλίτσες CLO παίρνω μόνο για τη μικρή που δεν δέχεται το υγρό.

Και παιρνει η μικρη τοσο μεγαλες καψουλες? Ο δικος μου με τιποτα δεν παιρνει ουτε τις μικρες krill oil πλεον....βασικα ολα τα δαγκωνει κι επειδη δεν του αρεσε η γευση δεν τα θελει.

Εμενα γιατι δεν με επηρρεαζει τιποτα, ουτε η κομπουχα ουτε τα κεφιρ? Ουδεποτε αισθανθηκα περιεργα η ασχημα.

Γυρισατε Ροζι?

Ναι, γυρίσαμε!

Η μικρή τις μασάει τις καψουλίτσες (μπλιάξξξ!) και τις αρέσουνε τόσο που μου ζητάει κι άλλη, αλλά θα της αυξήσω τη δόση μόλις πάρω την καινούργια παραγγελία.

Αυτό για το κεφίρ νερού και τη ζαλάδα μου το είπανε πολλά άτομα, αναρωτιέμαι που οφείλεται. Η Αγλαϊα λέει ότι είναι die-off και παιρνάει με τον καιρό.

Τελικά δεν είναι δύσκολο να ακολουθηθεί η GAPS στις διακοπές, απόφαση χρειάζεται μόνο και κουζίνα για να μαγειρεύεις!

Κρέας και σαλάτα μπορείς να βρεις παντού, εμείς που ήμασταν και σε παραθαλλάσιο μέρος τρώγαμε και συχνά φρέσκο ψάρι, ψαρεύει και ο άντρας μου από χόμπυ οπότε είχαμε ψάρι ανά πάσα στιγμή και το καταβροχθίζανε τα παιδιά (στο σπίτι δεν μαγειρεύω ποτέ ψάρι, με ενοχλεί η μυρωδιά της ψαρίλας).

Και πήρα και μαζί μας μερικές κονσέρβες άγριου σολωμού και τόνου (από το iherb) και έτσι κάποιες μέρες που δεν μπορούσα να σκεφτώ τι θα φάμε τη βγάλαμε με σαλάτα ψαριού!

Η πεθερά μου μας έφτιαχνε συχνά ένα νόστιμο GAPS-legal φαγητό, μελιτζάνες παπουτσάκι με κιμά. Βέβαια χρησιμοποιούσε ελαιόλαδο αλλά δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα τέλεια στις διακοπές.

Και σκεφθήτε ότι οι υπόλοιποι στο σπίτι (πεθερικά κτλ ακόμη και ο άντρας μου) τρώγανε ό,τι να ναι! Ευτυχώς έμαθε η μικρή μου και δεν ζητάει, το μόνο που μου ζήτησε μια φορά ήτανε ένα κρακεράκι βρώμης που έτρωγε ο αδερφός της και το ζήτησε τόσο όμορφα και γλυκά που μου ράγισε την καρδιά και της επέτρεψα να το φάει :(

Εμενα γιατι δεν με επηρρεαζει τιποτα, ουτε η κομπουχα ουτε τα κεφιρ? Ουδεποτε αισθανθηκα περιεργα η ασχημα.

Είναι ακόμη νωρίς μάλλον, δεν άρχισες να αποτοξινώνεσαι.

Ούτε ο άντρας μου καταλαβαίνει τίποτα όσο και να πιεί, ειδικά από την κομπούχα!

http://www.fleriana.com

Γνωριζετε αυτη την εταιρεια? Εχουμε θεμα με τα μυρμηγκια αυτον τον καιρο κι ακουσα καλα λογια για αυτους.

Είναι ακόμη νωρίς μάλλον, δεν άρχισες να αποτοξινώνεσαι.

Ούτε ο άντρας μου καταλαβαίνει τίποτα όσο και να πιεί, ειδικά από την κομπούχα!

Μήπως δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη για αποτοξίνωση; Για να δούμε τι θα γίνει όταν αρχίσω και εγώ... gaps (με full)

Αλήθεια, αυτό για την κυτταρίτιδα το έχετε διαβάσει και αλλού, π.χ. yahoo groups;

Πολύ καλό πάντως.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Μπα αμφιβαλω να μην εχω αναγκη απο αποτοξινωση.

Κοιτα η κυτταριτιδα ειναι θεμα διατροφης. Οποτε δεν ειναι καθολου περιεργο. Οταν εκανα αποχη απο γαλακτοκομικα βασικα απεφευγα γαλακτοκομικα αλλα δεν εκανα καμμια υγιεινη διατροφη. Ετρωγα χαλβα και κεικ για γλυκο καθε μερα, ετρωγα ψωμια (ενα ειδικο χωρις καθολου γαλακτοκομικα μεσα), ετρωγα πολυ συχνα τηγανητες πατατες κατι που εκανα σπανια ...απεφευγα δλδ καποια πραγματα αλλα ετρωγα πολλα αλλα μη υγιεινα. Κι ομως εχανα 2 κιλα το μηνα, ξεπερασα πολλα προβληματα με το εντερο που με ταλαιπωρουν απο μικρη και ειδα κι εγω οτι δεν ειχα δειγμα κυτταριτιδας.

Μονο τα γαλακτοκομικα δλδ που απεφυγα ειδα τρομερες διαφορες, ο μεταβολισμος μου πηρε φωτια. Μαλιστα πριν παρω την αποφαση για την gaps σκεφθομουν να κανω αρχικα αποχη απο τα γαλακτοκομικα να δω αν θα βελτιωνονταν τα προβληματα υγεια που ξεκινησαν και η Ροζι με επεισε να κανω μια και καλη gaps. Βεβαια σε αυτη τη φαση κανω και τα δυο και αποχη απο γαλακτοκομικα και gaps, δυο σε ενα!!!

Επισης να πω οτι στον πρωτο μου γιο ειχα ολο τον πρωτο χρονο προβλημα με επαναλαμβανομενες μαστιτιδες, υπεφερα αφανταστα. Στο δευτερο δεν ειχα ουτε μια μεχρι που ξεκινησα ξανα γαλακτοκομικα. Ενω ειχε χρονισει το παιδι, μεσα σε μικρο διαστημα που ξεκινησα γαλακτοκομικα χτυπησε κατευθειαν μαστιτιδα. Αρα ειχε σχεση με τα γαλακτοκομικα, με τα ζωικα λιπαρα δλδ οπως ειχε πει καπου η Αγλαια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...