Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Aυτό που συστήνεται είναι coconut oil.

Πάντως από αυτό που κατάλαβα από το email είναι πως δεν κάνει για μωρά που θηλάζουν πολύ αλλά συμπληρωματικά με το φαγητό τους. (σωστά :?:). Η δικιά μου ναι μεν τρωει αρκετό φαγητό- δεν έχω παραπονο. Αλλά θηλάζει κυριολεκτικά ΟΛΗ μέρα! Μπορεί και κάθε 15 λεπτα ας πούμε! Ετσι θα περνάνε πολλές τοξίνες. Καλά κατάλαβα?

Kι εγώ λαδι καρύδας χρησιμοποιούσα και στο τέλος έβαζα και ωμό ελαιόλαδο.

Σωστά κατάλαβες. Κάθε 15 λεπτά ε?! Και μου φαίνονταν συχνοί οι δικοί μας θηλασμοί (ανά ώρα μπορεί και 2 ωρο αν έχει κέφια). Αλλά το βράδυ πραγματικά αναπληρώνει για όλο τον χρόνο που με αφήνει ήσυχη μέσα στην μέρα. Έχω φτάσει στο σημείο να μην κοιμάμαι κάποια βράδια πάνω από 2-3 ώρες :-(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α μαλιστα! Σε ευχαριστω Κατερινουλα! Θα σκεφτω πως θα γινει τοσο μαγειρεμα με λαδι καρυδας.

πΩς κανεις το sensitivity test στα μικρα αληθεια? Χλωμο το κοβω να τον πασαλειψω με κατι και να το αφησει ησυχο μεχρι το πρωι. Θα σκουπιζεται σαν μανιακος.

Για να μην είναι έντονη η καρυδέ γεύση έβαζα λίγο σχετικά και μετά συμπλήρωνα ζωμό και τσιγαριζόταν τέλεια τόσο το κρέας όσο και το κρεμμύδι.

Πάντως αφού έχεις λάδι Μερκόλα μην φοβάσαι τπτ. Εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου και σκέψου ότι τα της κατσαρόλας τα κάνω πάντα με λάδι καρύδας.

Στο τέλος προσθέτω και ελαιολαδο, αφού έχει κρυώσει λίγο το φαγητό.

Στο τεστ ευαισθησίας έβαζα τσιρότο με επιτυχία. Εσένα είναι και μεγάλος ζουζουνος οποτε δεν ξέρω αν θα το κρατήσει!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Α να κοιμηθει πρωτα.....μαλιστα. Κι εγω σκεφθομουν ποσο πιθανο ειναι να βγει κοκκινο το τεστ οταν τοσο καιρο τα καταναλωνουμε και δεν εδειξαν ποτε ευαισθησια. Αντε...να φαω τι τυρια εμειναν και να το παρω αποφαση......ενα μηνα μωρε καλα δεν ειναι? Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι 6 βδομαδες?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Kai ένας μήνας οκ είναι. Θα το καταλάβεις αν σε πειραζει αμεσως μόλις το καταναλώσεις ξανά. Αν μπορούσες βέβαια το πρώτο γκι να το φτιάξεις και μόνη σου θα ήταν το ιδανικό. Εγώ δεν άντεχα να φτιάξω και αυτό, οπότε έδωσα έτοιμο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Seasoning κάνουμε μόνο σε μαντεμένια τηγάνια. Τα μαντεμένια είναι απο σίδηρο (όχι ανοξείδωτο ατσάλι), παρα πολύ βαριά, αργούν να ζεσταθούν και δεν τα βάζουμε σε υψηλή θερμοκρασία, το πολύ μέχρι την μεσαία βαθμίδα του ματιού της κουζίνας. Δεν έχουν αντικολλητικά υλικά και είναι σαφώς πιο υγιεινά (και πιο ακριβά).

Κόκκινο κρέας.... δεν νομίζω ότι το κοτόπουλο είναι πιο υγειινο, προσπαθείτε να αγοράζεται όσο γίνεται πιο "καθαρά" και ποιοτικά τροφιμα και μην πολυσκάτε για τις φορές που θα φάτε κόκκινο ή ασπρο. Γιατί το Αιγαίο είναι καθαρό; Τα ψάρια δεν έχουν βαρέα μέταλλα; Προσέχετε τις θερμίδες συνολικά να μην παχαίνετε, κάνετε καμία αποτοξίνωση που και που, και μην τρώτε καμμένα (grill, bbq) τρόφιμα.

Vera διαβασε το βιβλίο. Χρειάζεσαι τις βασικές γνώσεις για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Με εχθρικούς συγγενείς, με τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν, τα παιδιά σου άγνωστο πως θα αντιδράσουν στην πολύ περιοριστική διατροφή .....δεν έχεις καθόλου εύκολο εργο. Συνεχισε με full gaps μέχρι να μπορείς να την κάνεις άνετα και να προλάβεις να αποκτήσεις τις θεωρητικές γνώσεις. Δεν συστήνει η Cambell τυχαία την full gaps για αρχή.

Δεν είχα κανένα απο το περιοριστικά προβλήματα που έχεις εσύ και όμως πάλι οι 2 πρώτες βδομάδες ιντρο ήταν οριακές, ζόμπι που περπατούσε ήμουνα. Ξανασκέψου το.

Διαφημίσεις

Aυτό που συστήνεται είναι coconut oil.

Πάντως από αυτό που κατάλαβα από το email είναι πως δεν κάνει για μωρά που θηλάζουν πολύ αλλά συμπληρωματικά με το φαγητό τους. (σωστά :?:). Η δικιά μου ναι μεν τρωει αρκετό φαγητό- δεν έχω παραπονο. Αλλά θηλάζει κυριολεκτικά ΟΛΗ μέρα! Μπορεί και κάθε 15 λεπτα ας πούμε! Ετσι θα περνάνε πολλές τοξίνες. Καλά κατάλαβα?

Ή με λαρδί.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Μιας που λέμε για τηγάνια... είχα πάρει πριν 5 χρόνια στο γάμο μου ενα πανακριβο μαντεμένιο "τηγάνι" το οποίο αν και ασήκωτο είναι καταπληκτικό. Τώρα όμως έχω παρατηρήσει σαν να έχει γδαρθεί, ξυστεί προφανώς από την πολλή χρ'ηση και αναρωτιέμαι μηπως είναι βλαβερό.. έχετε καμμία ιδέα?

Yugup3.png

Kι εγώ λαδι καρύδας χρησιμοποιούσα και στο τέλος έβαζα και ωμό ελαιόλαδο.

Σωστά κατάλαβες. Κάθε 15 λεπτά ε?! Και μου φαίνονταν συχνοί οι δικοί μας θηλασμοί (ανά ώρα μπορεί και 2 ωρο αν έχει κέφια). Αλλά το βράδυ πραγματικά αναπληρώνει για όλο τον χρόνο που με αφήνει ήσυχη μέσα στην μέρα. Έχω φτάσει στο σημείο να μην κοιμάμαι κάποια βράδια πάνω από 2-3 ώρες :-(

Ασε άμα είμαστε μέσα στο σπίτι μου βγάζει το λάδι αφου οι γονείς μου με λυπούνται :lol::lol::lol: Ευτυχώς τώρα τελευταία έχει αρχίσει να παίζει περισσότερο και κάπως με αφήνει.. Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνει απο όρια :-( ουτε μέτρημα ούτε τίποτε αντιδρά πολύ ασχημα αν της αρνηθώ..

Yugup3.png

Μιας που λέμε για τηγάνια... είχα πάρει πριν 5 χρόνια στο γάμο μου ενα πανακριβο μαντεμένιο "τηγάνι" το οποίο αν και ασήκωτο είναι καταπληκτικό. Τώρα όμως έχω παρατηρήσει σαν να έχει γδαρθεί, ξυστεί προφανώς από την πολλή χρ'ηση και αναρωτιέμαι μηπως είναι βλαβερό.. έχετε καμμία ιδέα?

Τα μαντεμένια όπως είπε κι ο Αναστάσιος θέλουν seasoning. Μετά από κάθε χρήση το πλένεις μόνο με ζεστό νερό, χωρίς σαπούνι, δεν το τρίβεις με σκληρό σφουγγάρι τύπου σύρμα, το στεγνώνεις αμέσως, δεν αφήνεις ποτέ νερό μέσα, και αφού το στεγνώσεις το αλοίφεις ελαφρά με λάδι και ιδανικά το βάζεις τουλάχιστον για κανένα μισάωρο σε ζεστό φούρνο. Θα βρεις πολλά σχετικά λινκ στο νετ.

Αν η επιφάνεια έχει σκουριά ή γδαρσίματα, τα τρίβεις με σύρμα σκληρό να φύγουν και μετά κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία με το λάδι και το φούρνο 3-4 φορές, μέχρι να επανέρθει αυτή η επίστρωση που έχουν. Επίσης, πολλές εταιρείες δέχονται να τους το στείλεις να το κάνουν αυτοί seasoning, ψάξε μήπως το δέχονται.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Τα μαντεμένια όπως είπε κι ο Αναστάσιος θέλουν seasoning. Μετά από κάθε χρήση το πλένεις μόνο με ζεστό νερό, χωρίς σαπούνι, δεν το τρίβεις με σκληρό σφουγγάρι τύπου σύρμα, το στεγνώνεις αμέσως, δεν αφήνεις ποτέ νερό μέσα, και αφού το στεγνώσεις το αλοίφεις ελαφρά με λάδι και ιδανικά το βάζεις τουλάχιστον για κανένα μισάωρο σε ζεστό φούρνο. Θα βρεις πολλά σχετικά λινκ στο νετ.

Αν η επιφάνεια έχει σκουριά ή γδαρσίματα, τα τρίβεις με σύρμα σκληρό να φύγουν και μετά κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία με το λάδι και το φούρνο 3-4 φορές, μέχρι να επανέρθει αυτή η επίστρωση που έχουν. Επίσης, πολλές εταιρείες δέχονται να τους το στείλεις να το κάνουν αυτοί seasoning, ψάξε μήπως το δέχονται.

Ευχαριστώ! Πάντως ποτέ δεν έκανα με σύρμα ούτε με το σκληρό μιας και μόνο που πέφτει το νερό πάνω του φεύγουν τα πάντα ;) Αλλά σαπούνι πάντα έβαζα :-( δεν το εψαξα καθόλου η αλήθεια είναι :oops: μόνο ότι μου είπε αυτός που μου το πούλησε...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Vera διαβασε το βιβλίο. Χρειάζεσαι τις βασικές γνώσεις για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Με εχθρικούς συγγενείς, με τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν, τα παιδιά σου άγνωστο πως θα αντιδράσουν στην πολύ περιοριστική διατροφή .....δεν έχεις καθόλου εύκολο εργο. Συνεχισε με full gaps μέχρι να μπορείς να την κάνεις άνετα και να προλάβεις να αποκτήσεις τις θεωρητικές γνώσεις. Δεν συστήνει η Cambell τυχαία την full gaps για αρχή.

Δεν είχα κανένα απο το περιοριστικά προβλήματα που έχεις εσύ και όμως πάλι οι 2 πρώτες βδομάδες ιντρο ήταν οριακές, ζόμπι που περπατούσε ήμουνα. Ξανασκέψου το.

Τι να ξανασκεφθω?

Υποθετω οτι κρατησες πολυ τα δυσκολα πρωτα σταδια? Δεν ξερω ποσο θα τα αντεξουμε εμεις, αν αντεξουμε 3 μερες το πρωτο (οσο αντεξα χωρις φρουτα την ατκινς) καλα θα ειναι. Απο οτι λεει μπορεις να περασεις πιο γρηγορα καποιο σταδιο και να μεινεις παραπανω στο επομενο.

Βασικα αυτο κανουμε, ξεκινησαμε την φουλ και παμε βλεποντας και κανοντας, διαβαζοντας και ψαχνοντας. Ψηνω παραλληλα το "εχθρικο περιβαλλον" μπας και μας βοηθησουν στα δυσκολα η εστω μας αφησουν ησυχους......νομιζω θα αρχισω να συλλεγω τις πανες του μικρου να τους τις δειχνω να το εμπεδωνουν (σημερα ηταν μαυρα κατραμι παλι τα κακα)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Τι να ξανασκεφθω?

Υποθετω οτι κρατησες πολυ τα δυσκολα πρωτα σταδια? Δεν ξερω ποσο θα τα αντεξουμε εμεις, αν αντεξουμε 3 μερες το πρωτο (οσο αντεξα χωρις φρουτα την ατκινς) καλα θα ειναι. Απο οτι λεει μπορεις να περασεις πιο γρηγορα καποιο σταδιο και να μεινεις παραπανω στο επομενο.

Βασικα αυτο κανουμε, ξεκινησαμε την φουλ και παμε βλεποντας και κανοντας, διαβαζοντας και ψαχνοντας. Ψηνω παραλληλα το "εχθρικο περιβαλλον" μπας και μας βοηθησουν στα δυσκολα η εστω μας αφησουν ησυχους......νομιζω θα αρχισω να συλλεγω τις πανες του μικρου να τους τις δειχνω να το εμπεδωνουν (σημερα ηταν μαυρα κατραμι παλι τα κακα)

Ξεκινάς λάθος. Δεν κάνεις τα στάδια όσο "αντέχεις", τα κάνεις όσο χρειάζεται, 3 μέρες στάδιο 1 δεν είναι αποτελεσματικό.

Αφού είχες τοσο ακραία συμπώματα με καταργηση υδατανθράκων κάνε μία προετοιμασία (σταδιακή μείωση υδατανθρακα, πριν ιντρο) γιατί για τουλάχιστον 2-4 βδομάδες στην ιντρο (ίσως και παραπάνω) δεν θα μπορέσεις να φας υδατάνθρακες στις ποσότητες που έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου. Θα πέσεις άσχημα, θα μπεις στον πειρασμό να σταματήσεις και θα δώσεις λαβή στους δικούς σου να σου πούνε "στα λέγαμε". Αυτό ακριβώς είναι το προβλημα που πρεπει να νικήσεις... η εξάρτηση από τον υδατάνθρακα.

Δεν χρειάζεται να "ψαξεις" ούτε να εφεύρεις τπτ. Ευτυχώς πριν από μας υπηρξαν χιλιάδες άλλοι που κάνανε τα πειραματόζωα και γράψανε όλη την θεωρία. Εμείς το μόνο που πρέπει να κανουμε ειναι να την διαβάσουμε και να την εφαρμοσουμε, να κερδίσουμε απο τον δικό τους κόπο και έρευνα. Αν δεν καταννοήσεις την θεωρία θα κάνεις άσκοπα και άδοξα το πειραματόζωο.... σπατάλη δυνάμεων και διακινδυνεύεις το αποτέλεσμα.

Προσωπικά κάνω 3 μήνες ιντρο και είμαι στάδιο 4,5 αλλά η δυσκολία ήταν 3 βδομάδες απο τις οποίες οι 10-12 μέρες πραγματικά ζόρικες. Αλλά, και πριν gaps ΔΕΝ έτρωγα υδατανθρακες σε σημαντική ποσότητα, ο οργανισμός μου δεν είχε συμπτώματα από κέτωση, ήταν έτοιμος για καύση λίπους, με ταλαιπώρησε μόνο το die-off. Έχεις πιο δύσκολο έργο από μένα.

Στο ξαναλέω για σένα και όλες τις υπόλοιπες φίλες που ξεκινάνε τώρα. Διαβασε το βιβλίο- διεξοδικά-, μόνο έτσι θα μπορείς να αξιολογήσεις τις καθημερινές αλλαγές που θα βλέπεις και θα προχωρήσεις αποτελεσματικά και με σθένος. Αλλιώς θα σε φάει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια για το τι συμβαίνει. Καλή επιτυχία σε κάθε περίπτωση. :!::!:

Mα αυτο κανω τοσο καιρο, κοβω σταδιακα τους υδατανθρακες. Στην ατκινς τα εκοψα ολα σε μια μερα και γι αυτο τα επαιξα. Υποτιθεται οτι δοκιμαζα μια διαιτα, ουτε μπορουσα να φανταστω τι μου συνεβει.

Με δυο παιδια και υποχρεωσεις δεν θα εχω την πολυτελεια ουτε το σθενος να κυκλοφορω σαν ζομπι για βδομαδες κι εχω και το παιδι να σκεφθω. Γι αυτο συζητω το θεμα με μαμαδες παιδιων που εχουν εμπειρια κι απο οτι ακουω στα παιδια λειτουργει πιο γρηγορα η ιντρο. Θα δουμε πως θα παει. Προτεραιοτητα μου ειναι η θεραπεια του παιδιου, οχι η δικια μου. Θα προτιμουσα να μη κανω ιντρο οσο θηλαζω για να μην επιβαρυνω το παιδι, αλλα δεν γινεται αλλιως και θα σαμποταρω τη δικη μου ιντρο αν χρειαστει για το δικο του καλο.

Διαβαζω το βιβλιο, το παμε αυτο.

Ή με λαρδί.

Είχα ζητήσει λίπος από το βιολογικό κρεοπωλείο και δεν είχαν να μου δώσουν γιατί ήταν μικρά τα ζώα. Εννοείται αν κάποιος μπορεί να φτιάξει λαρδί είναι ιδανικό για την ίντρο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ασε άμα είμαστε μέσα στο σπίτι μου βγάζει το λάδι αφου οι γονείς μου με λυπούνται :lol::lol::lol: Ευτυχώς τώρα τελευταία έχει αρχίσει να παίζει περισσότερο και κάπως με αφήνει.. Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνει απο όρια :-( ουτε μέτρημα ούτε τίποτε αντιδρά πολύ ασχημα αν της αρνηθώ..

Καλά είσαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από μένα, δεν το συζητάω! Αλλά σχετικά με την άσχημη αντιδραση στην άρνησή σου κι εγώ δεν το αντέχω, νιώθω και τύψεις και υποκύπτω αμέσως!

Εκτός σπιτιού είμαστε πολύ καλά! Φταίει που είναι γυριστρούλα μαλλον και στην βόλτα ξεχνάει το γάλα τελείως!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Καλά πρέπει να δείτε πώς πίνει τον ζωμό το μωρό! Τσακώνεται με την αδερφή της γιατί θέλει να το πιει όλο! Νομίζω της αρέσει πιο πολύ και από τον θηλασμό

Ενημέρωση: Ο πουλ πουλ στην βιολογική λαική θα λείπει όλον τον Αύγουστο. Για όποιους ψώνιζαν κοτόπουλα από εκεί..

Βερα συμφωνώ με Αναστάσιο σχετικά με την αργή είσοδο στα στάδια, πλην του 1ου που θα το κρατήσεις μέγιστο 1 βδομάδα. Από την άλλη, μπορείς σίγουρα να έχεις και μεταβατικες περιοδους, όπως το σκέφτεσαι. Δλδ να εισάγεις τροφές από στάδιο πχ 4 ενώ ακόμα δεν έχεις εισάγει 1-2 τροφές του σταδίου 3, γιατί σας πειράζουν. Θα το δεις κι εσύ ότι ο καθένας πάει με τους ρυθμούς του, τις ανάγκες του και φυσικά τον οργανισμό του. Εσύ με το παιδί λογικό να είσαι πιο ευέλικτη. Αλλά κατά γενική ομολογία 2 βδομαδες να υπολογίζεις σε κάθε στάδιο περίπου (εξαιρεση πάντα το στάδιο 1). Όταν πάω Αθήνα πρέπει να βρω και να σου στείλω όλο το υλικό που έχω στο pc μου για την ίντρο. Θα σε βοηθήσει πολύ. Πάντως το κόλπο είναι οι πολλοί ζωμοί και το πολύ λίπος στην αρχή.

Ήρθε αργά ο σύζυγος και δεν πήρα μην ενοχλήσω. Σήμερα τον περιμένω νωρίτερα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλά είσαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από μένα' date=' δεν το συζητάω! Αλλά σχετικά με την άσχημη αντιδραση στην άρνησή σου κι εγώ δεν το αντέχω, νιώθω και τύψεις και υποκύπτω αμέσως!

Εκτός σπιτιού είμαστε πολύ καλά! Φταίει που είναι γυριστρούλα μαλλον και στην βόλτα ξεχνάει το γάλα τελείως![/quote']

Off Topic

Bασικά εγώ έχω μια πιθανή εξηγηση για την συμπεριφορά της...:(

Από τότε που γεννήθηκε (επειδή με ξέρετε πόσο μικροκαμωμένη είμαι) ήμουν της άποψης να την παίρνω αγκαλιά όποτε το ζητάει και τις υπολοιπες ώρες να είναι στο λικνο, καρεκλάκι κλπ... Ετσι από βρέφος κάθε φορά που μου ζητούσε εγω την έπαιρνα και της έδινα γάλα (τί πιο φυσικό βέβαια αφου καισ τον συνδεσμό μας λέγανε να προσφέρουμε πάντα στηθος αν ζητάει το μωρό) και μόλις χόρταινε την άφηνα πάλι. Ετσι πιστεύω πως συνδ'ιασε την αγκαλιά με το γάλα γιατί ικανοποιούνταν και οι δύο ανάγκες της ταυτόχρονα. Μπορώ να σας πω οτί είναι μετρημένες οι φορές που έχει ερθει στην αγκαλιά μου χωρίς να θέλει να θηλάσει. Ακόμη και στο άσχετο αν της πω κάτι γλυκό ή την χαιδεψω έρχεται κατευθείαν και ας έχει θηλάσει πριν 5 λεπτά. Το κάνει απο συναισθηματικό δέσιμο...

Ειλικρινά πόσο προσπαθω να την παίρνω αγκαλιά χωρίς να στριψει το σώμα για να θηλάσει...! Αλλά δεν καταφέρνω τίποτα... Πιστεύω κάποια στιγμή να το ξεπεράσει γιατί θέλω να με πάρει μια αγκαλίτσα έτσι σκέτη αλλά και γιατί έχω ψιλοκουραστεί από τους τόσους συχνους θηλασμούς...

Αν βγαίνουμε έξω ψιλοξεχνιέται αλλά όχι για πολύ πάντα θα μου ζητήσει ή αν την πάρω αγκαλιά θα στρίψει το κεφαλάκι της και θα βάλει το χεράκι της ;)

Yugup3.png

Θα σου πω και την άλλη πλευρά που το λέω συχνα και στον εαυτό μου όταν με κουράζει πολύ και είμαι σίγουρη ότι θα το έχεις σκεφτεί κι εσύ.

Αργότερα θα αναπολούμε αυτές τις στιγμές, που στην πραγματικότητα διαρκούν πολύ λίγο. Θα θέλουμε να κολλήσουν πάλι λίγο πάνω μας, να μας παίρνουν συνέχεια αγκαλίτσες και να κοιμόμαστε παρείτσα και αυτές....μάλλον θα μας λένε... άσε με τώρα βρε μαμά....

Πάντως Κατερίνα κι εγώ ήμουν έτσι όπως λες και στα δύο παιδιά μου, αλλά μάλλον οι θηλασμοί έχουν να κάνουν και με άλλους παραγοντες. Εμένα πχ έχει και μία μεγάλη αδερφή, που την απασχολεί αρκετά. Πάντως ότι ο συνειρμός αγκαλιά άρα και στήθος υπάρχει στο μυαλουδάκι τους. Απλά η δικιά σου σπάει τα ρεκόρ μου φαίνεται!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κατερινα και οι δικοι μου εχουν συνδυασει αγκαλια με γαλατακι, τους βγαινει αυτοματα οποτε μη σου φαινεται περιεργο. Πρεπει να απασχολειται με αλλον η αλλα πραγματα για να ξεκολλησει απο το στηθος. Εδω ο μεγαλος κι αν τον αφηνα θα θηλαζε καθε δεκα λεπτα, οχι ο μικρος. Αυτος ειδικα το βραδυ μου βγαζει την πιστη, δεν μπορει να ειναι ξαπλα στο κρεββατι και να μη ζηταει να θηλασει. Καπου σε αυτη την ηλικια των 2 ειχα εκπαιδευσει και το μεγαλο τη νυχτα αφου θηλαζε για λιγο να του λεω 'Τωρα γυρνα απο την αλλη μερια και κοιμησου" το μαθε σιγα σιγα και ελπιζω να το μαθει καλα και ο μικρος.

Για να ξεκολλησει απο το συνηθειο αγκαλια ισον γαλα μηπως δοκιμαζες να την απασχολεις με κατι αλλο, οπως με μεγαλα περιεργα κολλιε? Να παιζει και να ξεχνιεται.

Καλά πρέπει να δείτε πώς πίνει τον ζωμό το μωρό! Τσακώνεται με την αδερφή της γιατί θέλει να το πιει όλο! Νομίζω της αρέσει πιο πολύ και από τον θηλασμό

Ενημέρωση: Ο πουλ πουλ στην βιολογική λαική θα λείπει όλον τον Αύγουστο. Για όποιους ψώνιζαν κοτόπουλα από εκεί..

Βερα συμφωνώ με Αναστάσιο σχετικά με την αργή είσοδο στα στάδια' date=' πλην του 1ου που θα το κρατήσεις μέγιστο 1 βδομάδα. Από την άλλη, μπορείς σίγουρα να έχεις και μεταβατικες περιοδους, όπως το σκέφτεσαι. Δλδ να εισάγεις τροφές από στάδιο πχ 4 ενώ ακόμα δεν έχεις εισάγει 1-2 τροφές του σταδίου 3, γιατί σας πειράζουν. Θα το δεις κι εσύ ότι ο καθένας πάει με τους ρυθμούς του, τις ανάγκες του και φυσικά τον οργανισμό του. Εσύ με το παιδί λογικό να είσαι πιο ευέλικτη. Αλλά κατά γενική ομολογία 2 βδομαδες να υπολογίζεις σε κάθε στάδιο περίπου (εξαιρεση πάντα το στάδιο 1). Όταν πάω Αθήνα πρέπει να βρω και να σου στείλω όλο το υλικό που έχω στο pc μου για την ίντρο. Θα σε βοηθήσει πολύ. Πάντως το κόλπο είναι οι πολλοί ζωμοί και το πολύ λίπος στην αρχή.

Ήρθε αργά ο σύζυγος και δεν πήρα μην ενοχλήσω. Σήμερα τον περιμένω νωρίτερα.[/quote']

Καλα εγω συνεχιζω δια της βιας να του τον δινω!

Στις 7 το απογευμα θα βγω θα τα παω για κουρεμα.

Δε μου λες, δεν θα ανεβειτε πανω πατριδα? Μηπως βρεθουμε εκει? Στις 14-15 εχουμε γιορτη ελατε σε μας.

Οταν κατσω να διαβασω αναλυτικα τα σταδια θα μιλησουμε μαζι για να κανω προετοιμασια και να μου εξηγησεις μερικα πραγματα. Δεν ξερω πως θα καταφερω τους αλλους να τρωνε φρουτα χωρις να τους βλεπει, ο αντρας μου ηδη φρικαρε στην ιδεα να κοψουμε τα φρουτα στο μικρο δεν το δεχεται πανω απο 2-3 μερες ειπε.

off topic αλλά για σημαντικό σκοπό

Μόλις είδα ότι η Γιώτα άνοιξε ένα θέμα για την ανιψιά της. Ας βοηθήσουμε όλοι όσοι μπορούμε και δεν το είχαμε δει το θέμα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=119173

Γιώτα καλή δύναμη και πάλι!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Οταν κατσω να διαβασω αναλυτικα τα σταδια θα μιλησουμε μαζι για να κανω προετοιμασια και να μου εξηγησεις μερικα πραγματα. Δεν ξερω πως θα καταφερω τους αλλους να τρωνε φρουτα χωρις να τους βλεπει, ο αντρας μου ηδη φρικαρε στην ιδεα να κοψουμε τα φρουτα στο μικρο δεν το δεχεται πανω απο 2-3 μερες ειπε.

Καλά πες του κι εσύ ότι του έδωσες λίγο όσο έλειπε και δεν κάνει να φάει άλλο μεσα στην μέρα. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει...ψέμα

Τώρα όσο για τους υπόλοιπους...θα τρώνε κρυφά. Δεν γίνεται διαφορετικά, αν το παιδί θα ζηλεύει τόσο πολύ. Θα δεις πάντως ότι όσο του εξηγείς, τόσο θα καταλαβαίνει ότι αυτός δεν κάνει να φάει κάποια πράγματα, γιατί θα τον πονέσει η κοιλίτσα του, θα πάει στον γιατρό κλπ κλπ. Και θα φτάσετε στο σημείο να τρωτε μπροστά του και να είναι σχετικά απαθής. Εμένα η κόρη μου κάνει το εξής. Αν ζηλέψει κάτι, της αρκεί να το μυρίσει. Λες και την καλύπτει μόνο η μυρωδιά. Δεν μου ζητάει όμως να το φάει. Αυτό βέβαια το κατακτάς με τον χρόνο και με πολύ μπιρι μπιρι από μέρους σου.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εχω εναν, ευκαιρια να τον χρησιμοποιησω.

Ειναι μικρος ακομα και δεν παιρνει απο λογια. Δεχθηκε να μη τρωει ψωμια κλπ αλλα θα αντιδρασει αν ξαφνικα του κοψω τα αγαπημενα του φρουτα. Τον ξερεις τον αντρα μου.......δεν θα κατσει να τρωει κρυφα.

Αληθεια κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη διαφορετικου ειδους λευκα σφραγισματα? Αντε να ρωτησεις τον οδοντιατρο τωρα αν το σφραγισμα του περιεχει BPA, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι! Εδω τους φαινεται αστειο οτι δεν θελουμε να κανουμε φθοριωση η οτι φοβομαστε τα μεταλλικα σφραγισματα.

Θα ρωτήσω την Κολυβάκη την επόμενη φορά που θα πάω και θα σας πω.

Την είχα ρωτήσει μόνο για τα προσωρινά σφραγίσματα (σύμφωνα με το πρωτόκολλο θα πρέπει το δόντι να μείνει με ειδικό προσωρινό 3-6 μήνες μετά την αφαίρεση του μαύρου για να αποτοξινωθεί εσωτερικά) και μου εξήγησε ότι είναι από μια τελείως φυσική ουσία.

Δεν τη ρώτησα για το μόνιμο λευκό γιατί η αλήθεια είναι ότι την εμπιστεύομαι 100%, είναι άλλωστε και η μοναδική πιστοποιημένη ολιστική οδοντίατρος στην Ελλάδα.

Πάντως είναι εναντίον του κάθε μέταλλου στο στόμα, είτε αυτό είναι από χρυσό ή τιτάνιο.

Μου εξήγησε ότι ακόμη και οι λευκές θήκες που κάνουνε οι συμβατικοί οδοντίατροι έχουνε μέταλλο από μέσα, συνήθως τιτάνιο.

Η αφαίρεση των μαύρων σφραγισμάτων, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό βήμα προς την υγεία, φτάνει να γίνει από κατάλληλο οδοντίατρο γιατί όπως σωστά έγραψε ο Αναστάσιος αν γίνει από τον οποιοδήποτε τότε θα προκαλέσει πολλά επιπρόσθετα προβλήματα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...