Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλο ή κακο σημαδί?

 

Ο Βασιλακης μας (για οσους δεν θυμουνται :lol: ) μιλησε 3 ετων και τα ειπε ολα μαζεμενα. Καποια στιγμη ξεκινησε να τραυλιζει (για την ακριβεια να κεκεδιζει ). Ο παιδιατρος ειπε να το αφησουμε μεχρι τα 4- 4 1/2 και βλεπουμε.

Τωρα πια δεν κεκεδιζει (επαναληψη του δισυλαβου ) αλλα κανει μεγαλες παυσεις. Πχ. Θελει να πει κατι . Και λεει "μαμα?" περιμενω περιμενω και μην σας πω προλαβαινω να σουρωσω μακαρονια μεχρι να πει κατι.

Επισης κανει μικροτερες παυσεις αναμεσα στις προτασεις.

 

Στην ουσια κανει αυτο που του ελεγα . Να σκεφτεται δλδ πριν μιλησει και να μην αγχωνεται. Αλλα ειναι πολυ περιεργο.

Προσωπικα προσπαθω να δινω το χρονο που θελει. Αλλα υπαρχουν φορες πχ που οι δουλειες τρεχουν . Ενα παραδειγμα. Εχω τηγανι και τηγανιζω και φωναζει ο ΒΑσιλης 'Μαμα?" και ξεκιναει να πει κατι αλλα εγω εχω το τηγανι και δεν μπορω και λεω "μισο λεπτο αγαπη μου θα καει το φαγητο". Ε μετα δεν μου λεει τι ηθελε γιατι στραβωσε.

 

Να παω καπου? Αλλα που? Παιδοψυχολογο ? Λογοθεραπευτη?(αν και εχω ασχημη εμπειρια) . Η να περιμενω μεχρι Σεπτεμβριο που ειπε ο παιδιατρος που δεν εχει παιδικο και ειναι πιο χαλαρος?

 

Εγω δεν το σχολιαζω αλλα τα παιδακια στον παιδικο? Τι θα γινει του χρονου αν τον κοροϊδευουνε?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να παω καπου? Αλλα που? Παιδοψυχολογο ? Λογοθεραπευτη?

Εγω δεν το σχολιαζω αλλα τα παιδακια στον παιδικο? Τι θα γινει του χρονου αν τον κοροϊδευουνε?

 

εγω θα σου προτεινα ναι να πας καπου.Το που δεν το γνωριζω.

Σ'αυτο που λες για το αν θα κοροιδευουν τα αλλα παιδακια εχεις δικιο οτι θα εχει προβλημα διοτι τα παιδια στις μεταξυ τους σχεσεις ειναι "σκληρα".Το εχω διαπιστωσει απο φιλες μου και την κουμπαρα μου και σε περιπτωσεις παχυσαρκιας και σε περιπτωσεις παρομοιες με την δικη σου.

και στο κατω κατω οσο νωριτερα διορθωνονται τετοιες καταστασεις τοσο καλυτερα ειναι και για το παιδι.

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

καλημερα...εγω δεν εχω παρομοια εμπειρια,αλλα αυτο που θα εκανα σιγουρα θα πηγαινα σε ειδικο!!!

θα ρωτουσα πρωτα την παιδιατρο μου , που να απευθυνθω και θα ετρεχα!!

σιγουρα δεν θα αφηνα να περασει ο καιρος. :roll::roll:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ο παιδιατρος λεει να μην κανω ακομα τιποτα. Να περιμενω Σεπτεμβριο που θα περασει πρωτα ενα καλοκαιρι χωρις αγχος παιδικου και γενικα χαλαρος.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

τι να σου πω βρε κοπελα μου??........

ειναι και στον ανθρωπο.εγω (γνωστη τρελη!), τρεχω για το ο,τιδηποτε!

σκεψου οτι εχω ηδη εμπειρια απο παιδοχειρουργο(φοβηθηκα για βουβονωκηλη) και παιδοοφθαλμιατρο(για στραβισμο)...μου ελεγε η παιδιατρος οτι μαλλον δεν υπαρχει λογος και στα δυο, αλλα αν θελω να σιγουρευτω να παω στους ειδικους!

και επισης εχω την μαμα μου, η οποια μου εχει ''φυτεψει'' μεσα μου το ''της τρελης της μανας το παιδι τιποτα δεν παθαινει!!!!''

 

καλη δυναμη......

Link to comment
Share on other sites

Ο παιδιατρος λεει να μην κανω ακομα τιποτα. Να περιμενω Σεπτεμβριο που θα περασει πρωτα ενα καλοκαιρι χωρις αγχος παιδικου και γενικα χαλαρος.

 

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει το παιδί να το δει κάποιος ειδικός. Ας μην ξεκινήσει εντατική θεραπεία τώρα που είναι καλοκαίρι, αλλά μπορεί να σας δώσει κάποιες κατευθύνσεις, να κάνετε κάποιες ασκήσεις για να βοηθήσετε έστω λίγο την κατάσταση και να μην περάσει ο χρόνος ανεκμετάλλευτος, αλλά να τσεκάρετε και την πρόοδο και την ανταπόκρισή του. Είναι σίγουρα πρόβλημα η κοινωνικοποίησή του στο σχολείο δεδομένης της δυσκολίας αυτής, αλλά σε τελική ανάλυση στόχος είναι να διορθωθεί ή να μετριαστεί το πρόβλημα για ΟΛΗ τη ζωή του παιδιού.

Link to comment
Share on other sites

Kατα την γνωμη μου πρεπει να το δει το παιδι ενας πολυ καλος λογοθεραπευτης...το κακο ειναι οτι στην αθηνα δεν γνωριζω καποιον αλλα στην θεσσαλονικη θα μπορουσα να βοηθησω..

το ιδιο προβλημα ειχε το παιδακι μιας φιλης μου και πραγματικα στεναχωριομασταν παρα πολυ...ρωτησαμε παντου και πηγαμε σε εναν πολυ καλο γιατρο και το παιδι εχει 100%αποκατασταθει..

οταν διαβασα την ιστορια σου νομιζα οτι την εγραφε η φιλη μου...

παντως οπως και να εχει το παρηγορο ειναι οτι θα επανερθει το γλυκο μου και εσεις δεν θα το πιστευετε..αλλα χρειαζεται βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

εχω την εντύπωση οτι η αντζελα γνωριζε καποιον καλό.

 

πραγματικά και εγω εχω ακούσει πολλές αποψεις και ακομα και όσους ήξερα εχω ακούσει αντικρουόμενες αποψεις. -οποτε δε μπορώ να συστήσω κανεναν...

 

Ο παιδιατρος λεει να μην κανω ακομα τιποτα. Να περιμενω Σεπτεμβριο που θα περασει πρωτα ενα καλοκαιρι χωρις αγχος παιδικου και γενικα χαλαρος.

 

σίγουρα το να χαλαρώσει ειναι πολυ σημαντικό....

 

ερώτηση - το να σκέφτεται πρώτα πριν πει κατι σου το είπε καποιος ειδικός, η είναι δική σου ιδέα?...?

 

γιατί, δεν ξέρω αν είναι καλό,... μήπως να τον απενοχοποιούσες λέγοντάς του να λέει ότι θέλει και οτι δεν πειράζει αν κολλάει καπου κάπου?

 

εγω αυτό θα έκανα... γιατί μονο έτσι μπορεί να φανεί αν όντως υπάρχει ουτως ή αλλως καποιο άλλο πρόβλημα,

καθώς το να συγκεντρώνεται για να το κρύψει, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη δυσκολία στην όλη αντιμετώπιση..... ?

 

πάντως θα ρώταγα οπωσκαιδήποτε ειδικό, όχι έναν αλλα περισσότερους, για να ειμαι σίγουρη και να γνωρίζω τι λενε τουλαχιστον οι ειδικοί,

όχι απαραίτητα για να ακολουθήσω όλες τους τις συμβουλές δηλ αλλα απλώς για να ειμαι ενημερη, και απο εκεί και πέρα βλεποντας και κανοντας.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μου ειχε πει ο παιδιατρος (οταν ειχε ξεκινησει να μιλαει και παρατηρησαμε το κεκεδισμα) οτι αγχωνεται να πει πολλα και πρεπει να του δινω χρονο να τα βαλει σε ταξη πριν μιλησει. Οποτε να λεω κι εγω "χμ κατσε μισο να σκεφτω και θα σου πω" και να κανω μια παυση. :roll::?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

elenik μακριά από λογοθεραπευτή!!!

Επιμένω σε αυτό...

αν θες να το δει κάποιος ουσιαστικά ειδικός ιατρός στείλε μου πμ να σου πω.

 

Η λογοθεραπεία είναι όπως η φυσιοθεραπεία. Πρώτα γίνεται αναγνωριση/ διάγνωση του προβλήματος και μετά εφαρμόζεται η κατάλληλη μέθοδος θεραπείας.Αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο ειδικός γιατρός, όχι ο λογοθεραπευτής από μόνος του.

Εσύ ζήτησες ποτέ διάγνωση?

Link to comment
Share on other sites

Η επιστήμη της λογοθεραπείας ασχολείται με τις διαταραχές στον προφορικό και γραπτό λόγο. Για παράδειγμα στην περίπτωση του τραυλισμού, ο ειδκός που ασχολείται με αυτή τη διαταραχή είναι ο λογοθεραπευτής.βεβαια πρέπει να σημειωθεί ότι στη διάγνωση και στη παρέμβαση σε όλες τις διαταραχές συμμετέχουν πολλοί ειδικοί (διεπιστημονική ομάδα) όπωςλογοθεραπευτής, ψυχολόγος, παιδιάτρος, νευρολόγος κτλ ανάλογα φυσικά με την διαταραχή και το περιστατικό.

κατανοώ απόλυτα τις επιφυλάξεις σας, γιατί και εγώ προσωπικά έχω συναντήσει άτομα διαφόρων ειδικοτήτων που δεν γνώριζαν αρκετά πράγματα και που δεν είχαν θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο.

φιλικά, :D

....γιατί είναι ωραία να επικοινωνείς...!!!

Link to comment
Share on other sites

Μου ειχε πει ο παιδιατρος (οταν ειχε ξεκινησει να μιλαει και παρατηρησαμε το κεκεδισμα) οτι αγχωνεται να πει πολλα και πρεπει να του δινω χρονο να τα βαλει σε ταξη πριν μιλησει. Οποτε να λεω κι εγω "χμ κατσε μισο να σκεφτω και θα σου πω" και να κανω μια παυση. Rolling Eyes Confused

 

εχει δίκιο οτι πρεπει να του δίνεις καιρό,

όπως και να τον αφήνεις να τελειωσει την προταση του όση ωρα και αν χρειαστεί,

 

αλλα το να του πεις οτι απο το να κεκεδίζει καλύτερα ειναι να σταματάει για λίγο πριν μιλήσει, ενα παιδί μπορεί να το ερμηνευσει οτι καλυτερη η σιωπή :idea:

παρά να κανεις λαθος.

 

δηλαδή η προθεση σου είναι καλή και σωστή, αλλα το αποτέλεσμα που εχει αυτή η παρέμβαση νομίζω ότι ήδη μπορεί να είδες οτι τον αποτρέπει καποιες φορές να πεί κατι!

 

νομίζω οτι επιβάλλεται (γνώμη μου δηλ) να του πεις οτι δεν χρειάζεται να περιμενει να σκεφτεί τι θελει να πει και να το λέει κατευθείαν, και ας μπερδευεται καμια φορά. τον βοηθάει δεν τον βοηθάει να περιμενει.

 

αυτό μπορείς να το εντάξεις στην περιγραφή ότι υπάρχουν και άλλα πολλά παιδιά που μπερδευονται καμία φορά όταν μιλάνε,

πανε να πουνε κατι και δεν μπορουν να το πουν όπως θα ήθελαν.

τα παιδια΄αυτά νιώθουν άσχημα για αυτό, και θα ήθελαν να ειναι αυτό διαφορετικά να μην μπερδευονται δηλαδή

 

- εκεί τον ρωτάς εάν θα ήθελε και εκείνος να μην είναι πια έτσι

και εσυ θα ήθελες να μην μπερδευεσαι?

αν πει ναι

 

αχου γλυκα μου αγόρι μου κτλ παρηγορείς, αγκαλιάζεις κτλ. πρώτα αυτο,

 

κ μετα λες "οκ αγάπη μου.... αμα θέλεις μπορουμε να πάμε σε κάποιον γιατρό όπως είναι και ο παθολογος που μας ακουει την αναπνοή μας,

που ίσως μας βοηθήσει σε αυτό. δεν ξέρω όμως και εγώ δεν εχω πάει σε τέτοιο γιατρό,.

ξέρω όμως ένα άλλο παιδάκι που πήγε. αμα θες να του μιλήσουμε να το ρωτήσουμε"

 

ετσι λοιπον μπορείς να αρχίσεις μια συζήτηση για αυτό.

 

υπάρχουν πολλές σχολές/θεωρίες/απόψεις γενικά για τον τραυλισμό απο ότι ξέρω, αλλά και δεν ξέρω αν ειναι γνωστό αυτή τη στιγμή απο τι συγκεκριμένα προκαλείται.

 

Δεν υπάρχει απο οτι ξέρω μια διάγνωση. για αυτο και δεν ειναι κατι ευκολο στο πως θα το προσεγγίσεις, αυτό που ακουω απο όλες τις πλευρές είναι ότι ειναι ψυχολογικό και όχι νευρολογικό και για αυτο το λόγο μπορεί να θεραπευτεί , απο τα κατάλληλα ατομα με τον κατάλληλο τρόπο ακόμα και μέσα σε μερικές εβδομάδες.

υπάρχει ένα τέτοιο καμπ πχ στην γερμανια οπου είχα δει ντοκυμαντερ και ηταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ το αποτέλεσμα.

Σχεδόν ΔΕΝ το πίστευες, που εβλεπες τα παιδια και τους ενήλικες να ανοίγονται, να μιλάνε κανονικά. δεν ήταν στημένο πάντως... αλλα εκει μιιλουσαν μονο γερμανικά, και αυτος που το εκανε ήταν καποιος που και ο ίδιος τραυλιζε μικρός. είχε συνεντευξη με παιδί που ήταν 10 ετών, το οποιο εξηγουσε το πριν και το μετά και πόσο ευχαριστημένο (το ελεγε και με κουλ ύφος) ήταν που μπορουσε να μιλάει κανονικά!...

 

δεν εχω γνωρισει απο κοντά όμως ακόμα παιδάκι που να πήγε σε τετοιο τμήμα.

 

σου στείλα και πμ πάντως

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Link to comment
Share on other sites

Επισης ενα αξιοπεριεργο.

Οταν μασαει τσιχλα δεν τραυλιζει :shock::shock:

Γενικα αντικαταστησαμε την πιπιλα με την τσιχλα οταν εκοψε την πιπιλα και απο τοτε η τσιχλα ειναι απαραιτητη οταν νοιωθει ανασφαλεια .

 

Οσο για για τον γιατρο ειχε περασει τοσο απαισια στην προηγουμενη λογοθεραπευτρια που δεν θελει με τιποτα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...
  • 5 εβδομάδες μετά...

Μ΄ενδιαφέρει πολύ το θέμα.

Η ξαδέρφη μου έχει ένα κοριτσάκι 3 ετών που ενίοτε κεκεδίζει.

Ο άντρας της επίσης κεκεδίζει και αυτό την προβληματίζει πολύ.

Ο λογοθεραπευτής που πήγαν, της είπε πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες αλλά θα πρέπει να ελέγξει την ακοή της καποιος ΩΡΛ (ναι, είχαν προβλήματα με ωτίτιδες και παροδικές βαρηκοϊες) και πολύ σημαντικό να ψάξει πότε ακριβώς άρχισε, επειδή παίζει ρόλο ο ψυχολογικός παράγοντας.

Ανακάλυψε λοιπόν, πως άρχισε όταν σταμάτησε (σχετικά απότομα) τον θηλασμό, γύρω στα 2+ της χρόνια.

Της δίνει όσο χρόνο χρειάζεται και δεν την πιέζει, δεν της το θυμιζει αλλά νιώθει πως πρέπει να δράσει.

Εσείς πως πάτε;

Link to comment
Share on other sites

Εμεις μεχρι τωρα καλα. Ειναι πλεον σπανιο φαινομενο να τραυλιζει. Αυριο ξεκιναει παιδικο :cry: . Φοβαμαι πολυ το πισογυρισμα (οπως και στην βραδυνη πανα)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

γεια σας κ απο εμενα..η ανηψια μου ειναι 3 χρονων και πριν 15 μέρες περίπου άρχισε να τραυλιζει.

εχουμε τρελαθεί και ενας λογος ειναι οτι υπάρχει κληρονομικότητα στην οικογένεια.

ψαχνω εναν δοκιμασμένα καλο ιδικό να μιλησει αρχικα με τους γονείς , να τους καθοδηγήσει και να τους λύσει αποριες οπως απο που να αρχισουν?

απο παιδοψυχολογο η απο λογοθεραπευτη?

πως να το πω.. ψάχνουμε τον καλύτερο.ολοι οι ανθρωποι νομιζω οταν ψαχνουν γιατρο,τον καλύτερο ψαχνουν μπας και σωθουν..

και σκέφτηκα μήπως κάποια μανούλα απο εδώ τον εχει βρει..

τον εχει βρει??

 

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια εμενα ο μικροσ μου ειναι 2.5 ετων και πριν απο ενα μήνα περίπου άρχισε να τραυλίζει ενώ μιλούσε αψογα με μεγάλεσ και ολοκληρωμένες προτάσεις για παρα πολυ καλά και καθαρά.το είπα στην παιδίατρο μου είπε ότί συμβαίνει συχνά και θα το ξεπερασει αλλα εγώ βλέπω ότι επιδεινώνεται.Πηγα και σε λογοθεραπευτρια και μου είπε οτι είναι πολυ μικροσ για να μπορεσει να κανει.Ειμαι απο επαρχία μηπως ξέρει καποια απο σασ που πρέπει να απευθυνθω στην αθηνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η κορη μου που ειναι 2,5 ετων αρχισε να τραυλιζει λιγο τον Αυγουστο,τωρα που πηγε παιδικο, με πολλες δυσκολιες προσαρμογης, το προβλημα επιδεινωθηκε.Τι να κανω να περιμενω ή να απευθυνθω σε ειδικο;

Link to comment
Share on other sites

Και ο δικός μου (3,5 ετών) πέρασε φάση τραυλισμού, 2-3 μήνες κράτησε περίπου, αλλά έχει εδώ και κανα 2μηνο που το έχει κόψει...

Ούτε καν που το ανέφερα ποτέ, ούτε μεταξύ μας το συζητήσαμε γιατί φοβόμουν ότι θα αγχωθώ και ότι αν το σκέφτομαι και εγώ η ίδια θα του μεταδώσω το αγχος μου.

Βέβαια εμείς έχουμε ένα θεματάκι με την άρθρωσή μας αλλά... του δίνουμε κανα 3μηνο ακόμα ...

 

 

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα κοριτσια εμενα ο μικροσ μου ειναι 2.5 ετων και πριν απο ενα μήνα περίπου άρχισε να τραυλίζει ενώ μιλούσε αψογα με μεγάλεσ και ολοκληρωμένες προτάσεις για παρα πολυ καλά και καθαρά.

 

Δεν ειμαι ειδικος αλλα εχω γινει :roll::roll:.... αυτο που εμαθα παντως ειναι "αν το παιδι εχει μιλησει καθαρα χωρις να τραυλιζει και μετα ξαφνικα ξεκινησει το θεμα.... ειναι πιθανοτατα προσωρινο". Οποτε χαλαρωστε και δωστε του ενα διμηνο χωρις να πανικοβαλεστε. Πιθανοτατα θα φυγει οπως ηρθε.

Αυτα μου ειπαν αυτα σου λεω...:roll:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνονόματη! Τι έχει γίνει τελικά με τον Βασίλη 1 χρόνο μετά?

 

Ειμασταν σε πολυ καλο δρομο μεχρι χθες.

Ο τραυλισμος ελαχιστος και ολα προχωρουσαν πολυ καλα.

Ωσπου σημερα ξεκινησε το νηπιο. Ο Βασιλης πηγε σε διαφορετικη ταξη απο τους κολητους του και ετρεμα το πισογυρισμα.

Οταν πηρα τηλεφωνο σπιτι μου ειπε οτι περασε πολυ καλα στο νηπιο. Χαρηκα τοσο πολυ. Οταν ομως γυρισα σπιτι και ακουω το παλιο θα-θα-θα.:cry::cry: σοκαριστικα.

 

Η αληθεια ειναι οτι τρεμω το πισωγυρισμα γιατι εγω δεν ειμαι ετοιμη να το αντεξω. Ειναι μια εποχη αρκετα πιεσμενη για μενα με την βαφτιση και ειμαι στα ορια των αντοχων μου (ολα πανε στραβα). Δεν μπορω να το διαχειριστω αυτη τη στιγμη:oops:

 

Προσπαθησα να εξηγησω στην δασκαλα οτι υπαρχει θεμα και δεν θα ηθελα να τον πιεσουμε τωρα που παμε σταθερα μπροστα. Της μιλησε και η κοπελα απο το κεντρο αλλα τιποτα. Αν δω λεει οτι πιεζετε θα κανω κατι. Τι περιμενε δλδ? Να τσιριξει και να χτυπιεται να αλλαξει? Ο Βασιλης δειχνει το αγχος του διαφορετικα.:cry:

Της τονισα οτι αν γινει αλλαγη θα ηθελα να γινει διακριτικα και να μην καταλαβουν τα αλλα παιδια κατι (σκληρα τα παιδια) . Οποτε καλο θα ηταν να γινει απο την αρχη.

 

Βεβαια το βραδακυ με πολυ μπιρι μπιρι και οργανωση μπορω να πω οτι ηρεμησα καπως (δεν τραυλιζε).

Αναμενω με αγωνια την επομενη μερα .

 

Εχω πολυ αγχος αλλα δεν εχω αφησει τον Βασιλη να το καταλαβει τονιζοντας τα θετικα της καταστασης.

 

ισως απλα να εχω περισοτερο αγχος απ οτι πρεπει.

Παντως χαιρομαι που αυριο εχει λογοθεραπεια ωστε να κανουμε ενα πισω + ενα μπρος βημα απλα.

 

Το σιγουρο ειναι οτι εχω μια δειλη αισιοδοξια οτι ολα θα πανε καλα βλεποντας ποσο πιο δυνατος γινεται ο Βασιλης μου. :-D:-D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...