Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Ευδοκία μου,την ρώτησα την αδερφή μου,αλλά μου είπε ότι πρέπει να πάς η ίδια στο ΙΚΕΑ και δίπλα στην είσοδο έχει ένα γραφείο που τα κανονίζεις από εκεί.Δεν ξέρει πόσο της βγήκαν,γιατί τα πλήρωσε η πεθερά της.Πάντως τα πληρώνεις με το κομμάτι. 8)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7654e.jpg

Μόλις βρήκα το τέλειο κρεβάτι ... αχ το θέλω και είμαι σίγουρη ότι το θέλει και εκείνος πάρααα πολύυυυυυυυ!!! :cry::shock:

Αντζελα στο http://www.merrylandpark.com το βρήκες?Είναι τέλειο! :D:D:D

Διαφημίσεις

Ευδοκία μου,την ρώτησα την αδερφή μου,αλλά μου είπε ότι πρέπει να πάς η ίδια στο ΙΚΕΑ και δίπλα στην είσοδο έχει ένα γραφείο που τα κανονίζεις από εκεί.Δεν ξέρει πόσο της βγήκαν,γιατί τα πλήρωσε η πεθερά της.Πάντως τα πληρώνεις με το κομμάτι. 8)

Κορίτσια νομίζω πάει γύρω στα 8,5€/κομμάτι, τουλάχιστον τόσο μου είχαν πει για μια βιβλιοθήκη μικρή σχετικά. Προσοχή, τα παίρνετε ασυναρμολόγητα και είναι έξτρα χρήματα αν θέλετε να σας φτιάξουν (δεν ξέρω πόσο)

Κορίτσια νομίζω πάει γύρω στα 8,5€/κομμάτι, τουλάχιστον τόσο μου είχαν πει για μια βιβλιοθήκη μικρή σχετικά. Προσοχή, τα παίρνετε ασυναρμολόγητα και είναι έξτρα χρήματα αν θέλετε να σας φτιάξουν (δεν ξέρω πόσο)

Ναι,αλλά δεν είναι τίποτα η συναρμολόγηση.Εμείς έχουμε φτιάξει τουλάχιστον 15 κομμάτια από το ΙΚΕΑ.Μόνο με μια μεγάλη ντουλάπα είχαμε παιδευτει!

Διαφημίσεις

Πολύ τυχερά όλα τα μωρα! Πολύ ωραία δωμάτια! Ζηλέψαμε κι εμείς και βάζουμε το δικό μας...(να δούμε θα τα καταφέρω;δεν έχω ξαναβάλει φωτογραφία!)

http://i243.photobucket.com/albums/ff255/myrto_photos/P1010031.jpg

Μάλιστα, νομίζω ότι τα κατάφερα! Αυτό είναι το δωμάτιο της Λήδας.Εϊναι και η Λήδα μες στο λίκνο!!! :D:D:D

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Elen και τα δυο υπέροχα!!!

Μυρτώ έχω πάθει πλάκα!!! Τι φοβερός τοίχος είναι αυτός!!! Μη μου πεις ότι τον ζωγραφίσατε εσείς;;; Αχ δείξε μας και άλλες φωτό από το φοβερό δωμάτιο σας!!! Πλιιιιιιιζζζζζζ!!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Ολια, εγώ τον ζωγραφισα, με τη βοήθεια του αδερφού μου που μου πρόβαλε την εικόνα στον τοίχο με ένα προτζέκτορα...η εικόνα ήταν από...σουπλά :D του Habitat που το άλλαξα λίγο στο photoshop...προς το παρών δεν έχω άλλες φωτογραφίες, θα βγάλω μερικές...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Ολια, εγώ τον ζωγραφισα, με τη βοήθεια του αδερφού μου που μου πρόβαλε την εικόνα στον τοίχο με ένα προτζέκτορα...η εικόνα ήταν από...σουπλά :D του Habitat που το άλλαξα λίγο στο photoshop...προς το παρών δεν έχω άλλες φωτογραφίες, θα βγάλω μερικές...

Καλά έχω πάθει ... ΤΕΛΕΙΟ!!!

Εσύ παιδί μου είσαι καλλιτέχνης και μόνο για τον τρόπο που σκαρφίστηκες να το κάνεις :wink: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

:shock::shock::!::!::!:

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!

Οπως και ολα τα δωμάτια!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Κορίτσια μπράβο!!!

Τέλεια δωμάτια όλα τους!!!!

Μυρτώ και παλι χιλια μπράβο, τρομερή έμπνευση!!!!

Στέλλα, έχουμε το ίδιο παρκοκρέβατο, μόνο που το δικό μας είναι στο σαλόνι με μόνιμα κατεβασμένη την πορτούλα για να μπαινοβγαίνει η Μάγια στο σπιτάκι της!!! :lol:

Ζήλεψα τώρα! Μόλις μπορέσω θα παρω φωτό και το δικό μας δωμάτιο να σας το δείξουμε!

Μπράβο κορίτσια! Βλέπω τέλεια δωμάτια!

Μυρτώ είσαι μεγάλο ταλέντο, Μπράβο σου κοπέλα μου!

Εγώ παιδιά (δεν θυμάμαι αν το έχω ήδη αναφέρει) έχω μετακομίσει στο παιδικό και απολαμβάνω το Mickey και την παρέα του. Την πάτησε η κόρη μου.... προς το παρών!

Μυρτώ το δωμάτιο της μικρής σου είναι υπέροχο! συγχαρητήρια!

Στέλλα έχετε ένα πολύ όμορφο δωμάτιο, με χρώματα και πολλά παιχνίδια. Φαντάζομαι το απαλαμβάνει η Νάσια.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Μυρτώ η φωτό μοιάζει να είναι απο περιοδικό μόδας για παιδικά δωμάτια!!!μπράβο!αλήθεια το ζήλεψα(με την καλή έννοια! :wink: )

Στέλλα και πολύ κουλ! τίνκα στο αρκουδάκι ..μ'αρέσει....

elen φοβερά και τα δυο δωμάτια! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...