Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οταν η γιαγια εκδικειται...

Recommended Posts

Κοριτσια πρεπει καπου να τα πω γιατι θα σκασω...

Η μητερα μου (την οποια υπεραγαπω) ειναι η μονη γιαγια που εχουμε...ουτε παπουδες ουτε αλλη γιαγια...μεχρι πριν απο 2 μερες η χαρα της ζωης της ηταν τα εγγονια της, ο γιος μου 4,5 χρονων και η μπεμπουλα 8 μηνων...ειδικα με το γιο μου ειναι πολυ δεμενοι, αρκετες φορες μενει σπιτι της γιατι το ζηταει και το παιδι και η ιδια η μητερα μου το θελει. Οταν δουλευα γιατι τωρα εχω αδεια ανατροφης αυτη κρατουσε το γιο μου αλλα λογω επαγγελματος (ειμαι νοσηλευτρια) αυτο δεν ηταν σε καθημερινη βαση αντε 2 φορες την εβδομαδα...

Απο τοτε που γεννησα μου εφερνε το μικρο απο τον παιδικο κατα της 1,30 εβλεπε και τη μικρη και εφευγε...Τριτες και Πεμπτες καθοταν παραπανω για να παω το γιο μου κολυμβητηριο κατι που την ειχα ρωτησει πριν το κανω και μου ειχε πει εννοειται, κανενα προβλημα.

Τι εγινε λοιπον? Προχθες τσακωθηκε με τον αντρα μου (τον οποιο και ποτε δεν συμπαθησε αλλα συγκρατιοταν για χαρη μου προφανως) και πρεπει να ομολογησω οτι ειχε 100% δικιο (οπως αντιλαμβανεστε ειμαι σκοτωμενη με τον αντρα μου)...και στο καπακι με παιρνει τηλ. και μου λεει αυτολεξι 'το ξερω οτι εσυ και τα παιδια σου δεν φταιτε αλλα απο αυριο να βρειτε αλλη νταντα για τα παιδια σας' :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Οπως καταλαβαινετε εμεινα μακακας...αυτα τα παιδια που τα λατρευε ξαφνικα εγιναν 'παιδια ΣΟΥ' και η καλη μου η μανουλα απλα μας ξεγραψε...εννοειται οτι εδω και 2 μερες ουτε φωνη ουτε ακροαση...και ποσως με ενδιαφερει που τρεχω μεσα σε ζεστες με τη μικρη αγκαλια να περνω το παιδι απο τον παιδικο ή τι θα γινει οταν γυρισω στη δουλεια...οπως τα καταφεραν ολες οι μανες που δεν ειχαν βοηθεια ετσι θα τα καταφερω κι εγω...απλα με εχει πιασει το παραπονο...τοση λοιπον ηταν η αγαπη της μανας μου??? Με τιμωρει δηλαδη για την επιλογη μου??? Τα παιδια μου δηλαδη τωρα θα πρεπει να μεγαλωσουν χωρις τη γιαγια τους??? Και τι να πω στο μεγαλο που με ρωταει???

Αχ κοριτσια τα σκεφτομαι και ολο με πιανουν τα δακρυα....:cry::cry::cry:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστην να το ξανασκεφτεί λίγο, όταν περάσει ο καιρός και της λείπουν τα παιδιά θα ρίξει τον εγωισμό της και θα εμφανιστεί. Ειδικά μόλις συνειδητοποιήσει ότι τα καταφέρνετε και μόνοι σας και την χρειάζεσται για συναισθηματικούς και όχι για πρακτικούς λόγους.

There is no patch for human stupidity.

Σιγα καλε. Θα ξεθυμωσει και μια χαρα. Πρωτη φορα μαλωνετε με τη μανα σου; δεν σου εχει ξανακανει πεισματα; Παντως η δικια κραταει το μανιατικο 1 εβδομαδα το πολυ και μετα για να μη ριξει τελειως τα μουτρα της κανει αναπαντητη οτι δηθεν πατηθηκε το κινητο στην τσαντα. χαχαχα:!:

εσύ την πήρες τηλέφωνο την μητέρα σου?

έψαξες να την βρεις και να της μιλήσεις?δεν λέω να πάρεις θέση...αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα και απο την δική της πλευρά..

τσακώθηκε με τον άντρα σου, με τι μούτρα περιμένεις να έρθει σπιτι σας να κρατήσει τα παιδιά σας?το αναμενόμενο είνα να κάνει αυτό που κάνει..

δεν μπορείς να λες πως σας ξεγράφει ή να αμφισβητείς την αγάπη της επειδή δεν θέλει να έρχεται σπίτι εφόσον τσακώθηκε με τον άντρα σου...

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

Καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...

Το θεμα ειναι οτι εγω δεν τσακωθηκα με τη μητερα μου και πηρα ξεκαθαρα θεση υπερ της...οσο για το να κρατησει τα παιδια αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολει αλλα με πληγωσαν τα λογια της ή μαλλον η σταση της...θα μπορουσε να μου πει αμα θελεις να κρατησω τα παιδια να μου τα φερνεις εδω (κατι που ουτως ή αλλως γινεται τωρα που η μπεμπα εχει μεγαλωσει κι εγω ετρεχα για τις ετοιμασιες της βαφτισης)

Εγω να την παρω τηλ. και να της πω τι??? Αφου δεν τσακωθηκαμε...συγνωμη που παντρευτηκα καποιον που δεν ενεκρινες??? Σε παρακαλω κρατησε μου το παιδι ξανα??? Εννοειται οτι δεν προκειται να το κανω...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

όχι έτσι καλέ! πάρτην σε στυλ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και θα δεις ότι θα έχει αλλάξει γνώμη. Κάτι ήθελε να πει, το είπε, ξεθύμανε, αλλά δεν έχει και μούτρα να σε πάρει η ίδια τώρα πια.

ειναι σιγουρο οτι η μαμα σου λυπαται και στεναχωριεται και καθεται σε αναμμενα καρβουνα πολυ περισσοτερο απο σενα! Εγω αν ημουν στη θεση σου, θα την αφηνα κ κανα δυο μερες ακομα να ηρεμησει κ μετα θα την επαιρνα κ η ιδια να της μιλησω. Εισαι βεβαια αναμεσα μαμα και αντρα αλλα αυτη τη στιγμη εχει η μαμα σου προτεραιοτητα. Μετα σιγα σιγα ολα θα λυθουν μαλλον...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

ειναι σιγουρο οτι η μαμα σου λυπαται και στεναχωριεται και καθεται σε αναμμενα καρβουνα πολυ περισσοτερο απο σενα! Εγω αν ημουν στη θεση σου, θα την αφηνα κ κανα δυο μερες ακομα να ηρεμησει κ μετα θα την επαιρνα κ η ιδια να της μιλησω. Εισαι βεβαια αναμεσα μαμα και αντρα αλλα αυτη τη στιγμη εχει η μαμα σου προτεραιοτητα. Μετα σιγα σιγα ολα θα λυθουν μαλλον...

Συμφωνώ μαζί σου.

Θες να μας πεις...τι ακριβως της ειπε ο αντρας σου (γιατι το θεμα δεν ηταν οτι δεν το συμπαθουσε ...αλλα αυτα που ειπε ο αντρας σου ...για να εχει δικιο η μαμα σου)

Παντως εγω θα επαιρνα τα παιδια (αν δεν ειχα να τ ααφησω καπου ) και θα πηγαινα σπιτι της και θα μιλαγαμε... θα της ελεγα οτι την αγαπω...και με στεναχωρει...γιατι μου ζηταει με τον τροπο της να χωρισω??? και ν αφησω τα παιδια μου χωρις μπαμπα (αυτο μπορει να την κανει να καταλαβει πολλα.

Παντως δεν πειραζει να ριξεις λιγο τον εγωισμο σου..οχι για τα παιδια οχι για για κανεναν αλλο λογο...αλλα γιατι ειναι μανουλα μου και πληγωθηκε...

Διαφημίσεις

απο ότι καταλαβαίνω η στάση της είναι αυτή που σε πείραξε...

μητέρα σου είναι δεν είναι κακό να την πάρει ένα τηλέφωνο απλά για να δεις τι κάνει..

δεν φαίνεται πως εκδικείται (όπως γράφεις στον τίτλο) απλά έχει θυμώσει...σίγουρα το δείχνει με λάθος τρόπο..αλλά τι να πεις..άνθρωποι είμαστε και δυστυχώς δεν μπορούμε οι περισσότεροι απο εμάς,να διαχειρηστούμε σωστά τον θυμό μας.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

αστην κανα δυο μερες να ξεθυμωσει και μετα να δεις που θα σου πουν απο τον παιδικο οτι παει ακι στηνεται να δει το μικρο. σου βαζω και στοιχημα.

εννοειται οτι δεν μπορεις να ζητησεις συγγνωμη γιατι παντρευτηκες τον αντρα σου και εχετε ωραια οικογενεια. Αμα αυτοι μεταξυ του δεν τα βρισκουν ας πιουν ξυδι και οι δυο. αμαν πια.

το κρατημα του παιδιου ειανι θεμα γιατι εχεις και νυχτερινα και εχεις αναγκη και απο υπνο οποτε λιγη βοηθεια καλη ηταν. Μη σκας καλε. θα ξεθυμωσει. γκρινιαξε και λιγο στον αντρα σου να ξεσπασεις λιγο και εσυ.

αμα θες εσυ να ριξεις τα μουτρα σου μπορεις να κανεις 1) το κολπο της μανας μου με το πατημα του κινητου 2) να αφησεις το μιρο να της τηλεφωνησει "εν αγνοια σου". το παιδι μονο του πηρε, εσυ δεν πηρες. και ετσι θα εξηγηθειτε, οτι δεν χρειαζεται να νευριαζει, οτι κουραζεται, οτι της το αναγνωριζετε οικογενιεακως κτλ αλλα οτι φταιει σε ευτο το ζητημα (πχ αν κατι κανει λαθος, μην παρει αερα μετα και δεν μαζευεται)

Αντε και την πηρα...τι να της πω???

Δεν θελω να νομιζει οτι το κανω για τα παιδια...(αν και την Τεταρτη εχω παρει εισητηρια για τη συναυλια των Bon Jovi τρομαρα μου τα οποια θα πανε χαμενα)

Ασε που την αλλη βδομαδα εχω βγαλει εισητηρια για να παμε ολοι μαζι Κρητη...εγω, η μητερα μου και τα παιδια! Φανατζεστε τη ωραιο ταξιδι θα ειναι αυτο??? 8 ωρες σε ενα καραβι!!! Ευτυχως εκει αλλου θα μενει η μητερα μου και αλλου εγω με τα παιδια...μ'αρεσει που εκανε και σχεδια με το γιο μου να τον παρει μαζι της καμια 10αρια μερες!!!! Και τωρα τι να πω εγω στο παιδι???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

αστην κανα δυο μερες να ξεθυμωσει και μετα να δεις που θα σου πουν απο τον παιδικο οτι παει ακι στηνεται να δει το μικρο. σου βαζω και στοιχημα.

εννοειται οτι δεν μπορεις να ζητησεις συγγνωμη γιατι παντρευτηκες τον αντρα σου και εχετε ωραια οικογενεια. Αμα αυτοι μεταξυ του δεν τα βρισκουν ας πιουν ξυδι και οι δυο. αμαν πια.

το κρατημα του παιδιου ειανι θεμα γιατι εχεις και νυχτερινα και εχεις αναγκη και απο υπνο οποτε λιγη βοηθεια καλη ηταν. Μη σκας καλε. θα ξεθυμωσει. γκρινιαξε και λιγο στον αντρα σου να ξεσπασεις λιγο και εσυ.

αμα θες εσυ να ριξεις τα μουτρα σου μπορεις να κανεις 1) το κολπο της μανας μου με το πατημα του κινητου 2) να αφησεις το μιρο να της τηλεφωνησει "εν αγνοια σου". το παιδι μονο του πηρε, εσυ δεν πηρες. και ετσι θα εξηγηθειτε, οτι δεν χρειαζεται να νευριαζει, οτι κουραζεται, οτι της το αναγνωριζετε οικογενιεακως κτλ αλλα οτι φταιει σε ευτο το ζητημα (πχ αν κατι κανει λαθος, μην παρει αερα μετα και δεν μαζευεται)

Kourkoumpini μου εννοειται οτι με τον αντρα μου εχουμε σκοτωθει...οσο για τα νυχτερινα ακομα και οταν ειχα μονο το γιο μου δεν τον κρατουσε προκειμενου να κοιμηθω...το εβρισκα λιγο too much να της πω να κρατησει τον Αγγελο μονο και μονο για να κοιμηθω...ευτυχως ηταν καλοβολο παιδακι και ξυπνουσε κατα τις 10 οποτε κοιμομουνα κι εγω κανα 2ωρακι!

Αυτο με τον παιδικο το σκεφτηκα κι εγω ειδικα αφου ειναι διπλα στο σπιτι της...ρωταω ομως το μικρο εαν ειδε τη γιαγια και μου λεει οχι δεν ηρθε ενω αλλες φορες που περναγε την εβλεπε!!! Τι να πω βρε κοριτσια...και να φανταστειτε οτι ειμαστε πολυ δεμενες...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ναι. Το έχω ξαναδεί το έργο. Πάνε 4 χρόνια που έχω να μιλήσω με τη μαμά μου. Α! Πλέον ζει στην Αυστραλία με την αδερφή μου. Δεν ήθελε να δει εμένα και τα παιδιά μου (την μικρή την είδε μια φορά στην κλινική) πριν φύγει. :?

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

Αντε και την πηρα...τι να της πω???

Δεν θελω να νομιζει οτι το κανω για τα παιδια...(αν και την Τεταρτη εχω παρει εισητηρια για τη συναυλια των Bon Jovi τρομαρα μου τα οποια θα πανε χαμενα)

Ασε που την αλλη βδομαδα εχω βγαλει εισητηρια για να παμε ολοι μαζι Κρητη...εγω, η μητερα μου και τα παιδια! Φανατζεστε τη ωραιο ταξιδι θα ειναι αυτο??? 8 ωρες σε ενα καραβι!!! Ευτυχως εκει αλλου θα μενει η μητερα μου και αλλου εγω με τα παιδια...μ'αρεσει που εκανε και σχεδια με το γιο μου να τον παρει μαζι της καμια 10αρια μερες!!!! Και τωρα τι να πω εγω στο παιδι???

Εμενα μου φαινεται οτι το ειπε πανω στα νευρα της και οπως ολοι οι παπουδες θελουν μια επιβεβαιωση 'ελα τωρα εχεις δικιο, μη θυμωνεις τοσο, δεν αξιζει' κλπκλπ για να ερθει στα ισια. Δε νομιζω οτι για ενα καβγα με τον αντρα σου θα θελει και αυτη να στερηθει τα εγγονια της. Το κανει τωρα λιγο απο εγωισμο επειδη εχει δικιο αλλα ποσο θα αντεξει; Στο κατω κατω ας ειναι καλα με τα εγγονακια και ας μη δινει σημασια στον αντρα σου. Παρε τηλ ετσι να δεις και καλα τι κανει, πες κατι ποτε να ερθουμε, κλπ, οτι δεν ειναι δυνατο να μη βλεπεστε για ενα καβγα και να χαλασουν τα σχεδια των διακοπων. Πρεπει μεχρι την αλλη εβδομαδα να ειναι ολα παλι καλα (που ειμαι σιγουρη οτι θα φτιαξουν).

Έχεις δίκιο βέβαια να πικραίνεσαι, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία. Μάνα σου είναι, είπε μια κουβέντα. Πάρε εσύ τηλέφωνο ή, ακόμα καλύτερα, πέρνοντας τον μικρό από τον παιδικό πήγαινε και χτύπα της το κουδούνι. Κολοτούμπες θα κάνει.

Γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αφήνεις τις μέρες να περνάν και να παγιώνεται αυτή η απόσταση. Όσο το αφήνεις τόσο χειρότερο είναι. Το δουλεύεις εσύ στο μυαλό σου, το δουλεύει αυτή.... δεν πάει πουθενά.

Κορίτσια, ας ζούσε εμένα η μάνα μου κι ας μου έκανε έναν καυγά κάθε δεύτερη μέρα. Που αυτό έκανε δηλαδή.:lol::lol:

Συμφωνω με τα κοριτσια. Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κανεις το πρωτο βημα ασχετως ποιος ειχε δικιο-αδικο (μανα σου ειναι κ ασε τους εγωισμους σε τετοια) και πραγματικα αν σου ειναι δυσκολο, αυτο που σου προτεινανε τα κοριτσια, να βαλεις τα παιδια "μπροστα" ειτε να την παρουν τηλεφωνο ειτε ακομα καλυτερα να περασετε απο κει, ειναι το πιο σωστο! Καντο ετσι να σπασει ο πρωτο παγος και η αμηχανια της στιγμης και μετα το ενα θα φερει το αλλο να μιλησετε και μεταξυ σας.

Καλα αφου η αδερφη σου μενει μαζι της, δεν μπορεις να μαθεις καμια πληροφορια απο εκεινη για το πως ειναι η μαμα σου ή για το αν εχει πει κατι για την κατασταση??

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

συμφωνω με το πασουμι.

τη δικαιολογια την εχεις ετοιμη. τι θα γινει με την κρητη και τα εισιτηρια.

αλλα μη σκας. θα ξεθυμωσει. εγω με τη μανα μου καθε τρεις και λιγο σφαζομαστε και ολα οκ. το εχω συνηθισει απιστευτα

παντως ουτε με τον αντρα σου πρεπει να μαλωνεις. δεν ξερω τι ακριβως εγινε αλλα σε αυτο το σημειο εχει αδικο η μαμα σου. ο αντρας σου της επιτεθηκε απ' οτι καταλαβα (ξεκινησε καβγα) αλλα και η μαμα σου με τη σταση της σας εβαλε να σφαχτειτε.

Κοριτσάκι, δεν ξέρω για ποιο λόγο τσακώθηκαν μαμά και σύζυγος αλλά υποπτεύομαι ότι από την στιγμή που η γυναίκα σας βοηθάει τόσο πολύ με το μεγάλωμα των παιδιών να της την λένε άσχημα χωρίς να φταίει κιόλας εεεε τι να κάνει η έρμη??? είμαι σίγουρη ότι αισθάνεται πως αφού προσφέρει τόσα στην οικογένειά σου να της συμπεριφερθει έτσι ο σύζυγός σου ειναι λιγάκι βαρύ...

εγώ στη θέση σου θα είχα ρίξει ένα χοντρό βρισίδι στον άντρα μου και θα του είχα επιβάλλει να πάει να της ζητήσει συγνώμη.. από την άλλη θα έπαιρνα τα παιδιά και θα πήγαινα στην μαμά μου για να της δείξω ότι και εγώ και τα παιδιά την θέλουμε στη ζωή μας...

Μην στενοχωριέσαι... και αυτή πάνω στα νεύρα της είπε ότι είπε... προφανώς η κουβέντα "βρείτε άλλη νταντά" δείχνει ότι αυτό που αισθάνεται είναι ότι την θέλετε μόνο για να σας κρατάει τα παιδιά και μετά από εδώ πάνε και οι άλλοι...

Βρε συνπιλότισσα !!! Στεναχωρήθηκα τώρα πολύ !!!

Δεν θέλω να φανώ αδιάκριτη αλλά ο καβγάς με τον άντρα σου γιατί έγινε ? Ίσως πρέπει να ξεκινήσεις από εκεί για να βρεις την άκρη. Αυτό το 'άλλη νταντά' που είπε μήπως το προκάλεσε εκείνος ? Έστω και άθελά του ? Μήπως κουβέντα στην κουβέντα έφθασαν να λογοφέρουν ? Θα σου έλεγα μήπως υπάρχει θέμα με το όνομα της μικρής, αν θυμάμαι καλά δεν την έχετε βαφτίσει ακόμα.

Έχεις δίκιο να στεναχωριέσαι, και εγώ όταν τρώγομαι με την μαμά μου είμαι χάλια. Δεν το ξεπερνώ με τίποτα, δεν το αντέχω καθόλου !!!!

Νομίζω ότι αφενός πρέπει να σκεφθείς πως ξεκίνησε ο καβγάς (προφανώς ειπώθηκε κάτι που την πίκρανε πολύ, γιαυτό και υπερέβη ευατόν και μίλησε έτσι) και αφετέρου, πρέπει να την δεις γρήγορα. Όσο μένετε χωρίς να μιλιέστε, γίνεται πιο δύσκολο. Προετοιμάσου για πολλά δάκρυα και ακόμα περισσότερες αγκαλιές και μια τρυφερή συμφιλίωση.

Δεν κάνω την δασκάλα αλλά η μαμά είναι πολύτιμη. Και όπως είπε μια κοπέλα παραπάνω, όταν φεύγει (πράγμα που ελπίζω να γίνει σε 1250 χρόνια) θυμάσαι όλες τις δύσκολες στιγμές ή όταν στεναχωρήθηκε και γίνεσαι χάλια. Το ξέρω από φίλη μου.

Λοιπόν, δες γιατί πικαρίστηκε έτσι, πήγαινε μίλα της και συμφιλιωθείτε.

Για τον άντρα σου, τι να σου πω. Συνήθως οι γονείς θεωρούν ότι οι σύζυγοί μας είναι λίγο ...... λίγοι για εμάς, και ίσως κάποιες φορές να έχουν και δίκιο. Η επιλογή όμως δική μας. Κάνε του μια ωραία στρογγυλή κουβέντα αλλά αποφασιστικά. Ας κάνει το παπί στο φινάλε, μια μάμα έχεις και τα παιδιά μια γιαγιά. Δεν την στεναχωρείτε με τίποτα.

Ότι θες, έχεις τηλέφωνο και πμ.

ΣΜΑΤΣ ΣΜΟΥΤΣ:-P:-P:-P:-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

αυτο που μερικες μανες δε συμπαθουν τους γαμπρους και πρεπει η γυναικα να ειναι ΜΙΑ ΖΩΗ αναμεσα σε μανα και αντρα μη τυχον και κακοκαρδισει κανεναν...ειναι ΠΟΛΥ ψυχοφθορο!!!

το ξερω γιατι το ζω!οι γονεις μου βεβαια μενουν ελλαδα αλλα της μανας μου παντα της ξυνιζε ο αντρας μου.δουλευει 12 ωρες την ημερα και τι μου λεει η μανα μου?'' να παει να βρει κιαλλη δουλεια!να μη τεμπελιαζει!!''

και ενω αυτος τα πρωτα χρονια δεν ειχε κανενα προβλημα μαζι της ,ε τωρα πλεον ουτε αυτος τη χωνευει!!

και το παλουκι ποιο ειναι?οτι σε μερικες μερες ερχονται γερμανια για 15 μερες και παλι εγω θα τα τραβηξω ολα!!η μανα μου θα κατεβαζει τη μουρη μολις τον βλεπει και θα μιλαει με μισολογα η θα πεταει μπηχτες

αυτος δε θα καθεται μαζι μας και θα κλεινετε σε ενα δωματιο

και εγω στη μεση!!!

αι σιχτιρ πια τι στο καλο θελουν δε μπορω να καταλαβω?να μας κανουν τα παιδια για να καμαρωνουν αυτες εγγονια και μετα να τους χωριζουμε?

συγνωμη κοριτσια αλλα τωρα θυμηθηκα τι με περιμενει παλι και φουντωσα:evil:

Ο λογος για τον οποιο τσακωθηκαν δεν εχει καμια σχεση με το γεγονος οτι μας κραταει τα παιδια...εν ολιγοις ηταν να κανει ο αντρας μου μια εξυπηρετηση στο θειο μου (και αδερφο της μητερας μου), μας ειπε ενα καρω ψεματα οτι ειχε παει και ειχε δει τι επρεπε να κανει ενω δεν ειχε παει πουθενα...ελα ομως που η μητερα μου το εμαθε συν και κανα 2 αλλα που του ειχε φυλαγμενα ε εδεσε το γλυκο!!!! Πηγε να της μιλησει αλλα εχει ενα στυλακι ελα μωρε και τι εγινε και η μητερα μου φουντωσε περισσοτερο και τωρα ουτε να τον δει δεν θελει...και καλα κανει να σας πω την αληθεια μου!!! Αυτο με το νταντα πρωτη φορα το ανεφερε...ποτε μα ποτε δεν παραπονεθηκε αντιθετα ειχα την ενυπωση οτι την ευχαριστουσε να εχει τα εγγονια της...τα σεριανιζε στην γειτονια, χαιροτανε που ελεγαν οτι της μοιαζουν, γεμιζε και ο χρονος της γιατι οπως καταλαβατε προφανως δεν εργαζεται...εαν ηξερα οτι αισθανοτανε ετσι εννοειται οτι θα περιοριζα στο ελαχιστο το να τα εχει..

Οσο για την αδερφη μου...περα βρεχει!!! Να φανταστειτε οτι τη μικρη εχει να τη δει απο το Πασχα!!! Δουλευει βεβαια παρα πολλες ωρες, εχει και μια σχεση αλλα γενικα δεν ειμαστε δεμενες...να φανταστειτε σημερα την πηρα τηλ. για κατι ασχετο δεν απαντησε στο κινητο και εννοειται οτι δεν με εχει παρει πισω!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ο λογος για τον οποιο τσακωθηκαν δεν εχει καμια σχεση με το γεγονος οτι μας κραταει τα παιδια...εν ολιγοις ηταν να κανει ο αντρας μου μια εξυπηρετηση στο θειο μου (και αδερφο της μητερας μου), μας ειπε ενα καρω ψεματα οτι ειχε παει και ειχε δει τι επρεπε να κανει ενω δεν ειχε παει πουθενα...ελα ομως που η μητερα μου το εμαθε συν και κανα 2 αλλα που του ειχε φυλαγμενα ε εδεσε το γλυκο!!!! Πηγε να της μιλησει αλλα εχει ενα στυλακι ελα μωρε και τι εγινε και η μητερα μου φουντωσε περισσοτερο και τωρα ουτε να τον δει δεν θελει...και καλα κανει να σας πω την αληθεια μου!!! Αυτο με το νταντα πρωτη φορα το ανεφερε...ποτε μα ποτε δεν παραπονεθηκε αντιθετα ειχα την ενυπωση οτι την ευχαριστουσε να εχει τα εγγονια της...τα σεριανιζε στην γειτονια, χαιροτανε που ελεγαν οτι της μοιαζουν, γεμιζε και ο χρονος της γιατι οπως καταλαβατε προφανως δεν εργαζεται...εαν ηξερα οτι αισθανοτανε ετσι εννοειται οτι θα περιοριζα στο ελαχιστο το να τα εχει..

Οσο για την αδερφη μου...περα βρεχει!!! Να φανταστειτε οτι τη μικρη εχει να τη δει απο το Πασχα!!! Δουλευει βεβαια παρα πολλες ωρες, εχει και μια σχεση αλλα γενικα δεν ειμαστε δεμενες...να φανταστειτε σημερα την πηρα τηλ. για κατι ασχετο δεν απαντησε στο κινητο και εννοειται οτι δεν με εχει παρει πισω!

Αν σου πω πόσα κοινά διαβάζω στο πόστ σου .........

Και εσύ στο κλάμπ των συζύγων που λένε ναι για και μετά δεν κάνουν ? Εμένα χαρακτηριστικό δείγμα του είδους. Δεν σου χαλά ποτέ το χατίρι, τώρα τι από όλα κάνει ......... άλλο θέμα.

Επίσης, και εγώ, μπορεί να δίνω τόπο στην οργή για τα χίλια μύρια και να γίνει ένα πράγμα, ίσως όχι και πολύ σοβαρό, και να διακόψω διπλωματικές σχέσεις. Ποτέ με την μαμά μου όμως ή με την κόρη μου εννοείται.

Δεν νομίζω ότι πιεζόταν η μητέρα σου με τα παιδιά σου, αντίδραση της στιγμής που 100% έχει μετανοιώσει και τώρα ντρέπεται να κάνει πίσω.

Ακόμα και στην αδερφή το αυτό !!!! Εμένα σε αδερφό βέβαια .......

Πήγαινε να την δεις !!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...