Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

τελικά το 26αρι ειναι το νουμερο μας! Δεν πειράζει το 27αρι που πήρα απο τον κάρολο παει για του χρονου ανοιξη μάλλον

ιιιιιιι σοβαραααα? και ειναι 3 η κορουλα σου? εγω πηρα 4 ζευγαρια κικερς 24, 25, 26 και ειπα οτι θα τα βαλει ως το καλοκαιρι που θα ναι 2.5!!!! οιμε πηρα παπουτσια για 2 χρονια? χαχαχαχα

καλυτερα μεγαλα παρα μικρα παμτως......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιιιιιιι σοβαραααα? και ειναι 3 η κορουλα σου? εγω πηρα 4 ζευγαρια κικερς 24, 25, 26 και ειπα οτι θα τα βαλει ως το καλοκαιρι που θα ναι 2.5!!!! οιμε πηρα παπουτσια για 2 χρονια? χαχαχαχα

αχ αυτα τα κικερς μονο νουμερο να βρουμε

κι εγω πηρα λεγκο 32 και ο γιος μου φοραει 29!!!!!!!!!

παρελαβα απο αμαζον τα skechers του γιου μου. ξετρελαθηκε με τα σχεδια κι εγω με τη ποιοτητα τους. 36 ευρω και τα δυο ζευγαρια. ακομα δεν το πιστευω! χαχα! μονο που μου φαινεται οτι εχουν μικρη φορμα ή μεγαλωσε το ποδι του και δεν πηρα χαμπαρι.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003AZYJEK/ref=oss_product

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YHBBR2/ref=oss_product

XI64p2.pngtk60p2.png

το είδα ρε'συ αυτό αλλά μου φαίνεται θα κάτσω και θα σπάσει (η καρέκλα δλδ, γιατί το τραπέζι θα σπάσει σίγουρα)

Το έχει ο αδερφός μου για το πίσω μπαλκόνι μια χαρά είναι και δεν σπάει μη το φοβάσαι...Και το έχει και 3 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα..

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

Καλέ Ίριδα δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο Μάνος μου είναι 2 και φοράει 25άρι κίκερς. Είναι στο πόδι του παιδιού, μην αγχώνεσαι.

ναι αλλα εσενα ειναι και αγορι! τα αγορια αλλαζουν πιο γρηγορα νουμερα... αν δε κανω λαθος! οπως και να χει αχρηστα δε θα πανε σιγουρα :wink: ειναι τελεια παπουτσακια!

WLFfp2.png XI11p2.png

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032UBUZ4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A5DBXJT50FKRY

Στέλνει Ελλάδα; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι πωλητές του amazon στέλνουν Ελλάδα και ποια η χρέωση;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032UBUZ4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A5DBXJT50FKRY

Στέλνει Ελλάδα; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι πωλητές του amazon στέλνουν Ελλάδα και ποια η χρέωση;

το στελνει με 3,5 λιρες εξοδα. δεν σε συμφερει. ειναι πιο πολλα τα εξοδα απο την αξια του ειδους. γιατι δεν κοιτας και στο ebay; εχει παρα πολλες σαλιαρες με αστεια λογοτυπα κι εκει.

XI64p2.pngtk60p2.png

Τo στελνει αλλα βγαζει 3.5 λιρες μεταφορικα!!!

:shock:

Βοήθεια κόρες!

Ψάχνω τραπέζι κουζίνας με 4 καρέκλες (όχι σπαστές) γύρω στα 150 ευρώ. Από εξωτερικό ή Ελλάδα, δεν με πειράζει να περιμένω. Έχετε καμιά ιδέα ή κανένα site ανάλογο. Είδα κατάλογο του ΙΚΕΑ αλλά δεν τρελάθηκα, θέλω κάτι πολύ απλό...8-):cool:

Κοιτα και στο Alex pak. αυτες τις μερες σου επιστρεφει και δωρο επιταγη 30%

Διαφημίσεις

Καλέ Ίριδα δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο Μάνος μου είναι 2 και φοράει 25άρι κίκερς. Είναι στο πόδι του παιδιού, μην αγχώνεσαι.

ναι αλλα εσενα ειναι και αγορι! τα αγορια αλλαζουν πιο γρηγορα νουμερα... αν δε κανω λαθος! οπως και να χει αχρηστα δε θα πανε σιγουρα :wink: ειναι τελεια παπουτσακια!

Κοιτα κουκλα...έχουμε ποδάρα δεν εχουμε οτι και οτι. Απλά κατάλαβα οτι το 27αρι ειναι για του χρονου γιατι οντως μοιαζει πανω της μεγάλο

Αλλά σιγουρα εχουν μεγάλη εφαρμογή ειναι μπόλικα!

Και οσον αφορά τα αγόρια.....λάθος ξέρεις μάλλον! Φιλης μου παιδί ακριβως ιδια ηλικια με διαφορά 6 μέρες ειναι στα ίδια νουμερα με την δικιά μου και ένα φεγγάρι αλλαζε ποιο γρήγορα η δικιά μου νουμερο.

Μπα δεν νομίζω πως τα αγόρια αλλάζουν πιο γρήγορα νούμερα, απλά συνηθίζεται να φορούν μεγαλύτερο νούμερο από τα κορίτσια της ίδιας ηλικίας.

Κορίτσια ξέρεις καμιά που μπορούμε να βρούμε ρουχαλάκια oviesse ονλάιν?" Το σάιτ τους δεν στέλνει γμτ!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Καλαμαράκι πόσα εκατοστά είπαμε είναι το ποδαράκι σας που σας είναι οκ το 26?

Ιριδα δεν έχει σημασία η ηλικία και το φύλο αλλά πόσο μεγάλο είναι το ποδαράκι κάθε παιδιού....η κόρη μου είναι 5 μήνες μικρότερη από τη βαφτιστήρα μου και φοράνε το ίδιο νούμερο....

Πέρισυ το Σεπτέμβρη της είχα πάρει 24άρι κικερς...οπότε φέτος πήρα 26άρι και ας είναι λίγο μεγάλο, με τη καλτσούλα θα είναι εντάξει...

Επίσης έχει καμία κοπέλα κρεβατάκι από το ΙΚΕΑ για το παιδάκι της; Ψάχνουμε μια προσωρινή λύση για 3-4 χρόνια και δε θέλουμε μεγάλο κρεβάτι....εκεί γύρω στο 1,70 που έχει το ΙΚΕΑ μας φαίνεται καλά αλλά δε ξέρω τι γίνεται από αντοχή....έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Διαφημίσεις

εγω εχω αυτο

http://www.ukhomeideas.co.uk/ideas/bedroom/beds/mammut-childrens-furniture-from-ikea

ειναι τελειο και πολυ γερο

Αυτό σκέφτομαι και εγώ να πάρω.... σε ροζ βέβαια...είναι γερό; Για 3-4 χρόνια το θέλω...είναι κρίμα να πάρω μεγάλο κρεβάτι τώρα και να μου πιάνει τσάμπα το χώρο....

Σε ευχαριστώ!

Καλαμαράκι πόσα εκατοστά είπαμε είναι το ποδαράκι σας που σας είναι οκ το 26?

Ιριδα δεν έχει σημασία η ηλικία και το φύλο αλλά πόσο μεγάλο είναι το ποδαράκι κάθε παιδιού....η κόρη μου είναι 5 μήνες μικρότερη από τη βαφτιστήρα μου και φοράνε το ίδιο νούμερο....

Πέρισυ το Σεπτέμβρη της είχα πάρει 24άρι κικερς...οπότε φέτος πήρα 26άρι και ας είναι λίγο μεγάλο, με τη καλτσούλα θα είναι εντάξει...

Επίσης έχει καμία κοπέλα κρεβατάκι από το ΙΚΕΑ για το παιδάκι της; Ψάχνουμε μια προσωρινή λύση για 3-4 χρόνια και δε θέλουμε μεγάλο κρεβάτι....εκεί γύρω στο 1,70 που έχει το ΙΚΕΑ μας φαίνεται καλά αλλά δε ξέρω τι γίνεται από αντοχή....έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Μαριτάκι μου το ποδαράκι της ειναι αυτή τη στιγμή 16.1εκ!

Πιστευω εχεις πέσει μέσα στο νουμερο γιατι κ η δικιά μου περυσι τετοιο καιρο φορουσε 24αρι και το 25αρι το εβαλε απο φλεβαρη νομιζω Μάρτη

Τωρα για κρεββατάκι , πριν απο λιγο καιρο ειχε βγαλει προσφορά το ΙΚΕΑ για την γιορτή της μητέρας ολα τα παιδικά βρεφικά -20% και πήρα αυτό το κρεββατάκι http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1711 με προσαρμοσμένο μήκος, ξεκινά απο 1.30χ80εκ και πάει 1.60εκ και 200εκ και πήρα αυτό γιατι ειναι 10εκ ποιο φαρδύ απο το μαμουτ και ήθελα κατι ποιο girly!

Πήρα και αυτό το στρώμα http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37896 το οποιο ειναι 3μέρη το ενα 1.30 κ άλλα δυο κομμάτια για να γινει 160 κ 200εκ. Πηρα και ένα ανώστρωμα http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=7229 και ειμαστε κοπλέ.

Το στήσαμε πριν απο λιγες μέρες κ αφησα και την κουνουπιέρα του ικεα που ειχα και εγινε πολύ ομορφο!

Αν θες φώτο πες μου να σου στειλω στο φεις! ;)

Πώς το είδες;

ταμαράκι το εχουμε πει, οτι θελουμε το βαζουμε στο καλάθι μας προχωράμε την παραγγελία μεχρι το βημα της τελικής place your order κ εκει δεξιά πανω θα εχει την σουμα μαζι με τα μεταφορικά.

Kalamaraki εμάς είναι 15,5 περίπου ποδαράκι μας οπότε και εγώ πιστεύω ότι θα είναι καλό!

Για βάλε καμιά φωτό στο φέις να το δω ολοκληρωμένο...αν και είμαι σίγουρη ότι θα το έχεις κάνει τέλειο! Το έχουμε δει και εμείς αυτό το κρεβατάκι...είναι συν ότι μεγαλώνει...μου αρέσει όμως και το ροζάκι που είναι από υλικό όπως τα σκαμπουδάκια που έχω πάρει από εκεί...ένα θέμα είναι βέβαια τα σεντόνια που θα βρω μόνο για μονό κρεβάτι...

Kalamaraki εμάς είναι 15,5 περίπου ποδαράκι μας οπότε και εγώ πιστεύω ότι θα είναι καλό!

Για βάλε καμιά φωτό στο φέις να το δω ολοκληρωμένο...αν και είμαι σίγουρη ότι θα το έχεις κάνει τέλειο! Το έχουμε δει και εμείς αυτό το κρεβατάκι...είναι συν ότι μεγαλώνει...μου αρέσει όμως και το ροζάκι που είναι από υλικό όπως τα σκαμπουδάκια που έχω πάρει από εκεί...ένα θέμα είναι βέβαια τα σεντόνια που θα βρω μόνο για μονό κρεβάτι...

ε εντάξει θα σας ειναι τοτε το νουμερο!

Σεντονια εγω εχω ενα σετάκι της Νef Nef χωρις λάστιχα στο 150χ100 και εχω και 3 σετάκια για μονό και πηρα και ενα πακετάκι με ασπρα κατωσέντονα με λάστιχο απο Ικεα με 14ευρώ που ειναι 80χ130 κ 80χ160 με το φοβο μη πλενω συνέχεια τα μεγάλα....και τελικά η μικρη εκοψε την πάνα τη βραδυνη....με ενα ατυχημα μονο!

Αυτό σκέφτομαι και εγώ να πάρω.... σε ροζ βέβαια...είναι γερό; Για 3-4 χρόνια το θέλω...είναι κρίμα να πάρω μεγάλο κρεβάτι τώρα και να μου πιάνει τσάμπα το χώρο....

Σε ευχαριστώ!

ειναι τελειο και δεν εχει και γωνιες (εγω εχω και πιο μικρο παιδι) το πηρα και ησυχασα μακαρι να ειχα παρει απ την αρχη!

Καλησπέρα και απο μένα ψάχνω να βρω πόρτες για να κλείσω την σκάλα που εχ στο ΣΠΙΤΙ πήγα να παραγγειλω απο Αμαζον μια μεταλλική και έλεγε ότι δεν μπορούν να την στείλουν ισχύει για όλες η έτυχε αυτη; Και αν το Αμαζον δεν στέλνει ξέρει καμία απο που μπορώ να βρω;

Καλησπέρα και απο μένα ψάχνω να βρω πόρτες για να κλείσω την σκάλα που εχ στο ΣΠΙΤΙ πήγα να παραγγειλω απο Αμαζον μια μεταλλική και έλεγε ότι δεν μπορούν να την στείλουν ισχύει για όλες η έτυχε αυτη; Και αν το Αμαζον δεν στέλνει ξέρει καμία απο που μπορώ να βρω;

Απο το τζάμπο, το φθηνότερο της αγοράς και ειναι πολύ καλό!

http://www.dreambaby.com.au/scripts/prodView.asp?idProduct=331

και εχει και επεκτάσεις πλαινες μικρές των 9εκ κ των 18εκ

Μπα δεν νομίζω πως τα αγόρια αλλάζουν πιο γρήγορα νούμερα, απλά συνηθίζεται να φορούν μεγαλύτερο νούμερο από τα κορίτσια της ίδιας ηλικίας.

Κορίτσια ξέρεις καμιά που μπορούμε να βρούμε ρουχαλάκια oviesse ονλάιν?" Το σάιτ τους δεν στέλνει γμτ!

Που τα θυμηθηκες;

ΕΠαιρνα οταν δουλευε ο αντρας μου στην Ιταλια.

Μετρια ποιοτητα και μια αλυσιδα της σειρας στην Ιταλια.

Μην ξοδευεσαι.

Καποιες τις στελνει. Οχι τις φτηνοτερες παντως. :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...