Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

...

Εδώ τον βρήκα τον κωδικό. Δεν ξέρω παραπάνω κάτι, τον είδα και είπα να τον βάλω, μήπως θέλει κάποια. Δεν τους στέλνεις ένα μύνημα να δεις ?

.....

Xατζικακι τελικα αν κανεις copy paste δεν το δεχεται! Πρεπει να μπεις μεσω του vouchercode να κανεις παραγγελια και να κανεις copy paste!!! :shock::shock::shock:

Παντως οι συναδελφοι σ'ευχαριστουν πολυ! :D Τους εκανα ομαδικη παραγγελια και γλυτωσαν 20 ευρω! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα φολες τα αρωματα απ'αυτα που πουλανε στη λαϊκη!!! :evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιθανως. Παντως ο πωλητης εχει σχετικα κακο feedback.

Οσες γνωστες μου πηραν απο Κινα, τα νυφικα ηταν απο πολυ κακης ποιοτητας υφασματα, κακοραμμενα και πολυ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ!!!:(

Ας σιγουρευτει για το νουμερο αν τελικα παραγγειλει.

α μαλιστα!

περα απο τον πωλητη (αν ειναι θα βρουμε αλλον, βλεπω και με 100% feedback), το τελωνειο με νοιαζει κυριως....

Καλησπέρα!να σας ρωτήσω κάτι απο την εμπειρία σας, πόσο συχνά βαζει το Αμαζον προσφορα σε μωρομαντηλα έχετε προσέξει; Είμαι οριακά και ήθελα να παραγγειλω και για μια φίλη!

Κοριτσια γεια σας!

Θελει μια φιλη μου να παραγγειλει αυτο το νυφικο. Ειναι απο Κινα. Ξερετε αν θα το πιασει το τελωνειο?

α μαλιστα!

περα απο τον πωλητη (αν ειναι θα βρουμε αλλον, βλεπω και με 100% feedback), το τελωνειο με νοιαζει κυριως....

Βρείτε άλλον και πείτε του να γράψει 'gift'. Α και απλό ταχυδρομείο. Να το πακετάρει και σφιχτά και δεν νομίζω να έχει θέμα.

Δεν παιζει ρολο. Αφου οταν αγοραζεις απο καποιον κοιτας το feedback as a seller.

Σωστό αλλά δίνει μια γενική εικόνα για την συμπεριφορά του καθενός μέσα στο ebay. Έτσι το βλέπω.

Xατζικακι τελικα αν κανεις copy paste δεν το δεχεται! Πρεπει να μπεις μεσω του vouchercode να κανεις παραγγελια και να κανεις copy paste!!! :shock::shock::shock:

Παντως οι συναδελφοι σ'ευχαριστουν πολυ! :D Τους εκανα ομαδικη παραγγελια και γλυτωσαν 20 ευρω! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα φολες τα αρωματα απ'αυτα που πουλανε στη λαϊκη!!! :evil:

Άντε ρε, μπράβο, χάρηκα γιατί είπα τζάμπα τους γράφω !!!!!

Έχω ψωνίσει από εδώ και δεν έφαγαν ........ μπανάνες όταν τους τις έδωσα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με γειά σας !!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλησπέρα!να σας ρωτήσω κάτι απο την εμπειρία σας, πόσο συχνά βαζει το Αμαζον προσφορα σε μωρομαντηλα έχετε προσέξει; Είμαι οριακά και ήθελα να παραγγειλω και για μια φίλη!

Οποτεδήποτε !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Βρείτε άλλον και πείτε του να γράψει 'gift'. Α και απλό ταχυδρομείο. Να το πακετάρει και σφιχτά και δεν νομίζω να έχει θέμα.

Ki'εγω το ιδιο θα σας ελεγα :D

Σωστό αλλά δίνει μια γενική εικόνα για την συμπεριφορά του καθενός μέσα στο ebay. Έτσι το βλέπω.

Σωστα, Ασε που οι πιο πολλοι στεκονται μονο στο συνολικο feedback και δεν το πολυψαχνουν

Άντε ρε, μπράβο, χάρηκα γιατί είπα τζάμπα τους γράφω !!!!!

Έχω ψωνίσει από εδώ και δεν έφαγαν ........ μπανάνες όταν τους τις έδωσα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με γειά σας !!!!!!!!!!!

Ουφ! Μακαρι γιατι δε θελω να τους παρω στο λαιμο μου. ΑΠλα σου περναει απο το μυαλο γιατι η τιμη σε αυτα που [πηραμε ηταν σχεδον στο 1/3!!! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!

Eυχαριστώ πολύ !!! Βολευτήκατε ? Όλα καλά ?

Βολευτηκαμε,ναι ευχαρστω!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα!!:-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

καλημερα κοριτσια. ψαχνω να αγορασω αφρολουτρο -σαμπουαν παιδικα. με μια γρηγορη ματια, ειδα οτι το pharmacy4u.gr εχει καλες τιμες. εσεις αγοραζετε απο καποιο αλλο???ελληνικο ψαχνω γιατι δεν ειμαι καθολου εξοικιωμενη με αγορες απο εξωτερικο!!

καλημερα σας

να ρωτησω κατι?

παρελλαβε καμια απο κικερς?

εχετε παρει τρακιν ναμπερ?

ενω τα δικα μου εχουν αποσταλλει, δεν εχουν φθασει κ δεν εχω κ τρακιν ναμπερ, μηπως πρεπει να τους το ζητησω?

χαθηκε κ ενα δεμα μου απο αμαζον δυστυχως, μια παραγγελια που την εσπασαν στα 3, ηρθαν τα 2 αλλα το πρωτο δεν εφτασε ποτε,ειπαν θα το ξαναστειλουν , αλλα ενα αντικειμενο δεν ηταν διαθεσιμο...κριμα

χατζικακι αν μπορεις να στειλεις ενα πμ οταν εχεις χρονο πως εκανες την καταχωρηση στο ε μπει ( αγγλιας?) σκεφτομαι κ εγω να βαλω κατι ,,,,αλλα χαθηκα στο σαιτ κ δεν τα καταφερα

Παρέλαβα εγώ σήμερα. Μην ανησυχείς, πιστεύω θα σου έρθουν

Χατζικούλι και εγώ θέλω ινφο για τοποθέτηση αγγελίας στο ebay. Τι πληρώνεις κ.λπ.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κοριτσια γεια σας!

Θελει μια φιλη μου να παραγγειλει αυτο το νυφικο. Ειναι απο Κινα. Ξερετε αν θα το πιασει το τελωνειο?

εγω παντως που εχω παραγγειλει/παραλαβει 2 φορες φορεματα απο κινα, το μονο που πληρωσα στο τελωνειο ήταν 4 ευρώ

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

εγω παντως που εχω παραγγειλει/παραλαβει 2 φορες φορεματα απο κινα, το μονο που πληρωσα στο τελωνειο ήταν 4 ευρώ

Α μια χαρα!

Και μια αλλη ερωτηση...

Μελανια για εκτυπωτες? Εχουμε τιποτα? Ψαχνω αυτο σε διαφορα χρωματα και αυτο σε μαυρο. Ελλαδα εχουν 33-34 ευρω το καθενα και το μηχανημα για να δουλεψει θελει 4 πανω, δλδ 130-135 ευρω!:evil:

Α μια χαρα!

Και μια αλλη ερωτηση...

Μελανια για εκτυπωτες? Εχουμε τιποτα? Ψαχνω αυτο σε διαφορα χρωματα και αυτο σε μαυρο. Ελλαδα εχουν 33-34 ευρω το καθενα και το μηχανημα για να δουλεψει θελει 4 πανω, δλδ 130-135 ευρω!:evil:

ειχα ψαξει παντου πριν λιγο καιρο για κανον, πιο οικονομικα τα βρηκα στο public.gr...γνησια

στο ebay ειχα βρει καποιον πωλητη , μικρη διαφορα ομως, αλλα αρνηθηκε να στειλει ελλαδα, με αγενεια μαλιστα

καλημερα κοριτσια. ψαχνω να αγορασω αφρολουτρο -σαμπουαν παιδικα. με μια γρηγορη ματια, ειδα οτι το pharmacy4u.gr εχει καλες τιμες. εσεις αγοραζετε απο καποιο αλλο???ελληνικο ψαχνω γιατι δεν ειμαι καθολου εξοικιωμενη με αγορες απο εξωτερικο!!

καιρος να αρχισεις τις αγορες απο σαιτ του εξωτερικου

http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266?at=0 me αρωμα βανιλια

και αυτο, ακομη πιο ωραιο με αρωμα λεβαντα http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Lavender-Chamomile-16-fl-oz-473-ml/21540?at=0

Παρέλαβα εγώ σήμερα. Μην ανησυχείς, πιστεύω θα σου έρθουν

Χατζικούλι και εγώ θέλω ινφο για τοποθέτηση αγγελίας στο ebay. Τι πληρώνεις κ.λπ.

καμια απαντηση δεν ελαβα στο μειλ που τους εστειλα για τρακιν ναμπερ..εσυ ειχες? σε ποσες ημερες παρελλαβες? η δικη μου εφυγε 9 αυγουστου

Διαφημίσεις

Καιρός να ξεκινήσεις λοιπόν !!! Από Ελλάδα, καλές τιμές έχει και το www.parapharmacie.gr σε 2 μέρες παράδοση και καρτούλα με πόντους για δωράκια :wink::wink:

Μόλις βρώ χρόνο θα γράψω ένα πόστ. Η δική μου αγγελία, απλή ήταν, κόστιζε νομίζω 0,40 της λίρας και η δική τους αμοιβή ΆΜΑ πουληθεί είναι στο 10% της τιμής πώλησης.

καμια απαντηση δεν ελαβα στο μειλ που τους εστειλα για τρακιν ναμπερ..εσυ ειχες? σε ποσες ημερες παρελλαβες? η δικη μου εφυγε 9 αυγουστου

Δεν έχω παραλάβει ακόμα. Ξαναρώτα τους όμως για τράκινγκ νάμπερ, Άγγλοι είναι, έχουν μια χρονική υστέρηση.:rolleyes:

Παραγγελία έκανα στις 5 Αυγούστου, στις 9 ρώτησα για το τράκινγκ νάμπερ και στις 11 μου τον έστειλαν. Αν βάλεις τον αριθμό στο σάιτ του royal mail, θα δεις ότι έφυγε. Δες εδώ το πόστ της Ιριδας για το πως να βρεις που είναι όταν φθάσει Ελλάδα.

Το δικό μου π.χ. είναι από ότι βλέπω πρέπει να το στέλνουν από το κεντρικό ΕΛΤΑ του Πειραιά στο κατάστημα της περιοχής μου. Είναι λίγο αργή διαδικασία, προφανώς το στέλνουν B' Class.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ειχα ψαξει παντου πριν λιγο καιρο για κανον, πιο οικονομικα τα βρηκα στο public.gr...γνησια

στο ebay ειχα βρει καποιον πωλητη , μικρη διαφορα ομως, αλλα αρνηθηκε να στειλει ελλαδα, με αγενεια μαλιστα

bebutsiko σ' ευχαριστω! Δεν εχει ομως αυτα που ζηταω...:(

Γεια σας κοπέλες.

Εχει ψωνίσει καμιά σας σκούπα για να καθαρίζει τα χαλιά;Μια τέτοια κοιταζα:

http://www.monopolio.com.gr/full_product.php?prod_id=262&page=1&cf=3

όχι απαραίτητα από εδώ αλλά δεν ξέρω και αν κάνουν δουλειά.

Πείτε καμια ιδέα....

Καλημέρα κορίτσια. Παρέλεβα σήμερα από gymboree, άνευ τελωνείου.

Για το feedback του e-bay που συζητάτε, εγώ το θεωρώ σημαντικό και για τον αγοραστή να έχει καλό και υψηλό feedback γιατί αρκετοί πωλητές που δεν στέλνουν Ελλάδα πχ. αν δουν έναν Έλληνα αγοραστή με καλό feedback μπορεί να δεχτούν να του στείλουν το προιόν.

Όσοι πωλητές δεν μου είχαν αφήσει feedback, τους έστειλα e-mail υπενθύμισης. Οκ αν χάσω και 1-2 δεν χάλασε και ο κόσμος που λέει η chatzico, αλλά γενικώς καλό είναι να υπάρχει.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Επειδη ρωτησατε πολλες κοπελες, αν κανετε καταχωρηση αγγελιας μεχρι 99 πενες το insertion fee ειναι 0. Γι'αυτο βλεπετε τοσες αγγελιες που ξεκινουν απο 0.99p

Αναλογως τις επιλογες σας οι φοροι αυξανονται (μεγαλυτερη τιμη πωλησης απο 99 πενες, καταχωρηση σε πολλαπλες κατηγοριες κλπ)

Δειτε εδω

http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html

Κοριτσια,εχει καμια σας αγορασει τραμπολινο για μωρακι; Μου αρεσει αυτο

http://www.brightstarts.com/p-309-bounce-a-bout.aspx

και αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B000LXQVA4/ref=aw_ls__1?coliid=I255WVU4OGIZT3&colid=15LEIVMRQDN1W

Αν εχετε χρησιμοποιησει καποιο απο τα δυο,περιμενω εντυπωσεις.Ευχαριστω προκαταβολικα.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Ενημερώνω πως το http://www.kickers.co.uk ξαναγέμισε απο νούμερα στα παπούτσια των εκπτώσεων του και εχει από ολα! Παιδικά Παπούτσια

Πήρα δυο ζευγάρια , μια μπαρετίτσα μωβ και ένα μποτάκι μωβ

και χρησιμοποίησα αυτόν τον κωδικό kickmvc που υποτίθεται ειναι για -12% στα προιόντα χωρίς εκπτωση αλλά επιασε στη παραγγελία μου και μου ήρθαν τα μεταφορικά 2,76λιρες μαζί με το φόρο τους!!

Παρήγγειλα Σάββατο 6/8, απεστάλησαν 9/8 χωρίς τράκινγκ και ούτε τους ζήτησα και παρελήφθησαν σήμερα αλλά δεν ξέρω από πότε ήταν η ειδοποίηση στο κουτί μιας και λείπαμε

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...