Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

.....απο cheapsmells σε ποσες μερες παραλαμβανετε,προλαβαινω για τα Χρισουγεννα.....

βρε παιδια αυτο ειναι Αγγλια εεε...

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aloha.

Χατζικούλι, η συγκεκριμένη σειρά είναι πολύ καλή. Είναι για κατεστραμμένα μαλλιά και οι τιμές εδώ είναι ακριβώς οι διπλάσιες.

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτήν: http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Repair-Rescue-Treatment-200ml

και αυτό την κρέμα τη χρησιμοποιώ στις άκρες: http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Sealed-Ends-75ml. Τιμές Ελλάδας σε κομμωτήριο είναι όντως 20 ευρώ έκαστως!

Ευχαριστώ πολύ, θα είναι η επόμενη μου παραγγελία για μαλλιά ;)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είμαι σε δίλημμα μεταξύ των δύο. Μου αρέσει το καπουτσίνο, αλλά έχω διαβάσει ότι η dolce το κάνει καλύτερα (κάτι για τον αφρό) και η σοκολάτα με το tassimo είναι σαν νερό. Γι 'αυτό σκεφτόμουν το dolce. Δεν περιμένω αποτελέσματα καφετέρια, αλλά θέλω ένα καλό καφέ ;).

Η καινούρια γεύση ΛΑΚΤΑ είναι άπαιχτη !!!

κοριτσάκι γεια σου,

λοιπόν αυτή την κρέμα μου την σύστησαν στο κομμωτήριο

είναι κρέμα αναδόμησης για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά μου είπαν

εγώ κάνω χρόνια ανταύγειες και καταλαβαίνεις πόσο ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου , παλαιότερα χρησιμοποιούσα προϊόντα http://gr.strawberrynet.com/haircare/kerastase/kerastase-nutritive-masquintense/91415/#DETAIL αλλά παραήταν ακριβά .

ευτυχώς όμως γιατί μέσα από δικές σας εμπειρίες μπορούμε να ψωνίζουμε σε πολύ καλύτερες τιμές.....

Έβαζα πολλά χρόνια ΚΕΡΑΣΤΑΣ, επίσης πολλά χρόνια βαφες και ανταύγειες τρις ετησίως, οπότε καταλαβαίνεις ... Να σου πώ ότι βρήκα καλύτερα τα προιόντα της ΒΙΣΙ, σαμπουάν και κοντίσιονερ, τις καλύτερες τιμές δε σε αυτά στο παραφαρμασί. Κοιτάω όμως και για κάτι καλύτερο. Μου πάει καλά στα μαλλιά μου, τον χειμώνα που τα ισιώνω το μετάξι , στην Ελλάδα τα 50μλ έχουν 20 ευρώ :rolleyes::rolleyes:. Το καλοκαίρι που τα αφήνω σγουρά με βόλεψε πολύ αυτό το τζελ, κρατάει ωραία την μπούκλα και δεν τα κολλάει. Για μετά το λούσιμο αυτά, για φορμάρισμα.

περί τελωνείου:

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4679239

Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε.

Τα περί χρυσού και διαμαντιών ήταν κάποτε, τα χρόνια τα παλιά. Όσο για τα ηλεκτρονικά που ξεμένουν, τα περισσότερα είναι αρχαία μοντέλα, που δεν συμφέρουν κάποιον να τα πάρει πίσω. Ρούχα και παπούτσια, καλά, της χειρίστης ποιότητας κινέζικα τα περισσότερα.

Εξάλλου, σκεφτείτε το και αλλιώς. Υπάρχουν 'κοράκια' που καραδοκούν να αρπάξουν μια ευκαιρία. Αν υπήρχαν ευκαιρίες στα αζήτητα, θα τις άφηναν έτσι ?;);)

....Βρε κόρες, χρησιμοποιεί καμία μαλακτικό μαλλιών για μωράκια?Η κόρη μου έχει αποκτήσει πλέον πλούσια μπουκλάκια, τα οποία μας ταλαιπωρούν απίστευτα μετά το μπάνιο. Παρόλο που παίρνω μαλακά σαμπουάν δεν ξεμπέκονται με τίποτα :cry: :cry: :cry:

Έχω βάλει στο μάτι αυτό http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Conditioner-Detangler-Vanilla-Tangerine-8-fl-oz-236-5-ml/36766?at=0, που έχουμε και το αντίστοιχο σαμπουάν, αλλά δεν ξέρω γενικά αν κάνει από αυτήν την ηλικία. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Πρόσφατα δοκίμασα τα προιόντα GIOVANNI, θεωρούνται από τα πιο φυσικά και με τα λιγότερα χημικά. Αυτό το κοντίσιονερ είναι απίστευτο, θέλει ελάχιστη ποσότητα και αφήνει τα μαλλιά πραγματικά μεταξένια, χωρίς να τα βαραίνει ή να τα λαδώνει. Το βάζω και στην μικρή μου που και που, όταν την βλέπω ότι έχει τα μαλλιά της κουλουβάχατα και θα σηκώσουμε την γειτονιά στο πόδι για να τα ξεμπερδέψουμε. Θέλει ελάχιστη ποσότητα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

tassimo στο αμαζον 70 λιρες!!!!!!!!!!!! οποιος προλαβει!!!!

επιτελους τη πηρααααααααααα

Ωχ όχι...δεν το είδα καν....

.....απο cheapsmells σε ποσες μερες παραλαμβανετε,προλαβαινω για τα Χρισουγεννα.....

βρε παιδια αυτο ειναι Αγγλια εεε...

Χαλαρά!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Να σας δείξω έναν πωλητή στο ΕΒΑΥ που βρήκα και μου κίνησε το ενδιαφέρον ?

Αυτός εδώ, έχει κοσμήματα με πέτρες, όχι επίχρυσα από ότι είδα, αλλά αν σας ενδιαφέρει, κοιτάξτε το καλύτερα.

Έχει ωραίες ακατέργαστες πέτρες και τα αντικείμενα του δεν είναι από solid gold, από ότι κατάλαβα, κούφια είναι.

Εδώ, για κάτι παρόμοιο (βλέπε Μαζαράκη), θέλεις πολύ περισσότερα χρήματα.

Νομίζω αξίζει, είτε για εμάς :rolleyes::rolleyes::rolleyes:, είτε για κάποιο δωράκι, λίγο πιο καλό.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

εγω παντως,αν και ειναι οπως τα λεει το καλαμαρακι...ναι ειναι σπαστικο να περιμενεις πανω απο το φλυτζανι και να υπολογιζεις...παραυτα προτιμω την dolce gusto..o καπουτσινο οπως και το λατε της tassimo δε μου αρεσει....γουστα ειν αυτα......:cool:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

Θα μπορούσες να το περάσεις στα έξοδά σου κανονικά και μάλιστα θα το αγόραζες χωρίς καθόλου ΦΠΑ!!!

Απλά θα έκανες μια επικοινωνία μαζί τους πιο μπροστά και θα τους έδινες το ΑΦΜ σου. Μετά αντί για απόδειξη θα σου έστελναν τιμολόγιο όπου θα αναγραφόταν τα στοιχεία της επιχείρησης και θα το περνούσες κανονικά.

Βασική προϋπόθεση να έχεις στην εφορία "ενδοκοινωτικές συναλλαγές". Τίποτα δύσκολο, μια απλή μεταβολή της έναρξης στην ΔΟΥ που ανήκεις.

Ρώτησε τον λογιστή σου, αλλά έχε το υπόψη την επόμενη φορά!;)

δεν έχω ενεργοποιημένες τις ενδοκοινωτικές συναλλαγές και η λογίστριά μου μου είπε να αποφεύγω να περνάω στο μαγαζί τιμολόγια απο αγορές εξωτερικού .. τι να πώ ..

άν και το έχω σκυλομετανιώσει που την αγόρασα .. 3 σοκολάτες (λάκτα, κάντμπερυς και σουσάρντ) που δοκίμασα άνοστες, νερομπλούμια και άγλυκες .. ο δε κάραμελ μακιάτο είναι σαν φίλτρου με γάλα .. ο φίλτρου, οκ, αλλά δεν μου το διατηρεί ζεστό .. πρέπει να καταναλώσω 2 φλυτζάνια μπαμ μπαμ .. τι να πώ .. ίσως φταίει και το γεγονός ότι δεν πίνω γάλα αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας!! :?

βρε κορίτσια, θυμάμαι κάποτε να συζητάτε για κάποια σκούπα για στάχτες .. μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιά έχετε αγοράσει ? thanks ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

ίσως φταίει και το γεγονός ότι δεν πίνω γάλα αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας!! :?

κατσε, εννοεις οτι εφτιαξες τα παραπανω ροφηματα ΧΩΡΙΣ το κουτακι με το γαλα που τα συνοδευει?

προφανως το ολο θεμα ειναι θεμα γευσης του καθενος γιατι εμενα ολα αυτα που λες ειναι τα αγαπημενα μου... ειδικα η λακτα!!!! αντιθετα ο απλος σκετος καφες τους δε με τρελαινει γιατι γενικα δεν ειμαι φαν του καφε.......

WLFfp2.png XI11p2.png

κατσε, εννοεις οτι εφτιαξες τα παραπανω ροφηματα ΧΩΡΙΣ το κουτακι με το γαλα που τα συνοδευει?

προφανως το ολο θεμα ειναι θεμα γευσης του καθενος γιατι εμενα ολα αυτα που λες ειναι τα αγαπημενα μου... ειδικα η λακτα!!!! αντιθετα ο απλος σκετος καφες τους δε με τρελαινει γιατι γενικα δεν ειμαι φαν του καφε.......

φυσικά και έβαλα το κουτάκι με το γάλα πρώτα και μετά τον καφέ .. η μόνη που δεν θέλει γάλα είναι η σουσάρντ ..

τέσπα ομολογώ ότι είναι τα πιο πεταμένα λεφτά που έδωσα .. :(

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

φυσικά και έβαλα το κουτάκι με το γάλα πρώτα και μετά τον καφέ .. η μόνη που δεν θέλει γάλα είναι η σουσάρντ ..

Νανούκα την πουλάς? Αν ναι πες μου σε παρακαλώ ποιο μοντέλο πήρες

να ρωτήσω την θεια μου που την θέλει.

Διαφημίσεις

Νανούκα την πουλάς? Αν ναι πες μου σε παρακαλώ ποιο μοντέλο πήρες

να ρωτήσω την θεια μου που την θέλει.

πήρα την Τ65 .. τα έχω όλα εκτός απο το κουτί της .. μέχρι και το κουπόνι με τα 20 ευρώ ..

έχει φτιάξει 5 ροφήματα και 3 καφέδες μόνο ..

άν ενδιαφέρεται 160 την πήρα, 160 την δίνω .. πεντακάθαρη απο pet+smoke free house :P

Πρώτα το κύριο ρόφημα και μετά το γάλα.

ποιο ειναι αυτο το τοπικ καλεεεε?

ΤΑΣΙΜΟ ΤΟΠΙΚ !!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Πρώτα το κύριο ρόφημα και μετά το γάλα.

έκανα ΟΛΕΣ τις δοκιμές .. μάλλον γευστικά γούστα είναι αυτά που σ' εμένα είναι παράξενα ίσως λόγω της απέχθειάς μου στο γάλα ..

απο την media markt πάντως που την αγόρασα, μου είπαν ΠΡΩΤΑ το γάλα και ΜΕΤΑ καφές/ρόφημα .. και ο κάραμελ μακιάτο λέει ΠΡΩΤΑ το γάλα και μετά ο εσπρέσο ..

Τωρα εγω θα σας κουφανω...οριστε η καφετιερα μου (γιατι νομιζετε οτι δεν συμμετεχω στη συζητηση περι καφετιερων εεεε????)

http://www.amazon.de/Bosch-TCA5201-Espresso-Vollautomat-Thermoblock-Pumpen-System-klavierlack/dp/B000WEWHB4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323640048&sr=8-1

η τιμη που πλερωσα πριν 3 χρονια ητο 391ευρα!!!!

Βαζεις κοκκους καφε ακοπους τους οποιους αλεθει καθε φορα που θες καφε...η μυρωδια και η γευση ειναι απιστευτη!!! Το καλο ειναι οτι ξεπλενεται μονη της...και να φανταστειται οτι καφε ξεκινησα να πινω αφου γεννησα το γιο μου εκει γυρω στα 30!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Tο χρησιμοποιω στην κορη μου η οποια εχει πολλα μα πολλα και σγουρα μαλλια και κανει δουλεια. Εγω την βαζω στα μαλλια και τα χτενιζω μονο ετσι αλλιως ειναι αδυνατο να τα ανοιξουμε...

thanxs!!θα τη βάλω στο επόμενο καλάθι μου!Η δικιά μου η καημενούλα κάθε φορά στο χτένισμα δεινοπαθεί!Που να μεγαλώσουμε κι άλλο!

Ευχαριστώ πολύ, θα είναι η επόμενη μου παραγγελία για μαλλιά ;)

Πρόσφατα δοκίμασα τα προιόντα GIOVANNI, θεωρούνται από τα πιο φυσικά και με τα λιγότερα χημικά. Αυτό το κοντίσιονερ είναι απίστευτο, θέλει ελάχιστη ποσότητα και αφήνει τα μαλλιά πραγματικά μεταξένια, χωρίς να τα βαραίνει ή να τα λαδώνει. Το βάζω και στην μικρή μου που και που, όταν την βλέπω ότι έχει τα μαλλιά της κουλουβάχατα και θα σηκώσουμε την γειτονιά στο πόδι για να τα ξεμπερδέψουμε. Θέλει ελάχιστη ποσότητα.

:D :D :D Εγώ πήρα τη GIOVANNI τη μάσκα σωληνάριο να δοκιμάσω!Το στάδιο του conditioner το έχω πλέον παρακάμψει και απλά φροντίζω να βάζω μία πλούσια μάσκα. Όσο για τα BC της Schwarzkopff δε θα απογοητευτείς.

βρε κορίτσια, θυμάμαι κάποτε να συζητάτε για κάποια σκούπα για στάχτες .. μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιά έχετε αγοράσει ? thanks ;)

Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι τέτοιο: http://www.karaiskostools.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new1.tpl&product_id=1397&category_id=198&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=64. Δεν είναι σκούπα, αλλά συνδέεται με την ηλεκτρική σου σκούπα. Είναι λίγο μπελάς από την άποψη του βάλε βγάλε από ντουλάπι κλπ, αλλά το θετικό είναι ότι δε σηκώνεις σκόνη κατά το καθάρισμα. Εγώ κότσαρα πάνω στο σωλήνα και ένα ακροφύσιο από παλιά σκούπα και καταφέρνω επιτέλους να καθαρίζω όλες τις εσοχές του ενεργειακού. Αν έχεις πάντως απλό τζάκι, νομίζω ότι δεν αξίζει να το φορτωθείς.

82nop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κόρες !!!

Αυτό που συζητάγαμε δεν ήταν σκούπα το συνέδεες με την σκούπα σου και ρουφούσε την στάχτη στο δικό του κάδο στο αμαζον το κοιτάζαμε

όμως σήμερα στα λιντλ έχει σκούπα που μαζεύει την στάχτη στα 44 ευρά http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14787.htm

Έχει λυσσάξει ο άνδρας μου να πάρουμε κάδο για στάχτη (λες και καθαρίζει αυτός το τζάκι) αλλά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά (στην οικονομική φάση που είμαστε, όχι γενικά). Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αξίζει για απλό τζάκι...

Αντιθέτως τα απλά τζάκια στάνταρ έχουν περισσότερη στάχτη από ένα ενεργειακό... Επίσης εγώ ας πουμε έχω μια σχάρα που σου κόβει τη μέση για να την κουνήσεις να καθαρίσεις σωστά...

Πάντως και η τιμή του λιντλ για σταχτοσκουπα ακριβή μου φαίνεται...

Αν παραλάβει καμία το παιδικό κοντίσιονερ ας μου σφυρίξει...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημέρα.Εχετε αγοράσει ηλεκτρική σκούπα από Αγγλία η Αμερική?Είστε ευχαριστημένες με την απόδοση της?Τι τιμή την πήρατε?Και από πού?Εχετε να μου προτείνεται κάποια σκούπα η κάποιο site.Η δική μου μάλλον τα φτυσε και θέλω καμιά ιδέα.Να είναι όμως από 2000w και πάνω και χωρίς σακούλα.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα κοπέλες.

Μια βοήθεια θα ήθελα.

Πήγα να κάνω μια αγορά από mandco αλλά έχω αλλάξει μέιλ.Οπότε ξεκίνησα να κάνω νέο λογαριασμό.Θυμάμαι που είχα κολλησει στο ίδιο σημείο.Γιατί δεν παίρνει τον ταχυδρομικό μας κωδικό;τί κάνουμε; (που δεν θυμάμαι;)

πήρα την Τ65 .. τα έχω όλα εκτός απο το κουτί της .. μέχρι και το κουπόνι με τα 20 ευρώ ..

έχει φτιάξει 5 ροφήματα και 3 καφέδες μόνο ..

άν ενδιαφέρεται 160 την πήρα, 160 την δίνω .. πεντακάθαρη απο pet+smoke free house :P

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά νόμιζα την πήρες απο τον αμαζόνα....

Για 160ευρώ προτιμώ να την πάρω απο το καρφουρ που έχει προσφορά την Tas40 στα 115ευρώ με 4πακέτα καφέδες κ την κανάτα του γαλλικού.

Αααα στον Μασούτη εχει προσφορά 2κουτιά γαλλικού συν την κανάτα στα 12ευρώ νομιζω αντί 16κ κάτι που θα έβγαινε.

εγω παντως,αν και ειναι οπως τα λεει το καλαμαρακι...ναι ειναι σπαστικο να περιμενεις πανω απο το φλυτζανι και να υπολογιζεις...παραυτα προτιμω την dolce gusto..o καπουτσινο οπως και το λατε της tassimo δε μου αρεσει....γουστα ειν αυτα......:cool:

Ναι γούστα είναι αυτά φλόρα μου, εγώ δεν πινω καπουτσίνο στη χάση κ στη φέξη, κυρίως νες, εσπρέσο κ γαλλικό τώρα που βρήκα την τασιμο.

Να σας δείξω έναν πωλητή στο ΕΒΑΥ που βρήκα και μου κίνησε το ενδιαφέρον ?

Αυτός εδώ, έχει κοσμήματα με πέτρες, όχι επίχρυσα από ότι είδα, αλλά αν σας ενδιαφέρει, κοιτάξτε το καλύτερα.

Έχει ωραίες ακατέργαστες πέτρες και τα αντικείμενα του δεν είναι από solid gold, από ότι κατάλαβα, κούφια είναι.

Εδώ, για κάτι παρόμοιο (βλέπε Μαζαράκη), θέλεις πολύ περισσότερα χρήματα.

Νομίζω αξίζει, είτε για εμάς :rolleyes::rolleyes::rolleyes:, είτε για κάποιο δωράκι, λίγο πιο καλό.

Πολύ ωραία πράγματα έχει, λεφτά να είχαμε....:roll:

http://www.johnlewis.com/230631027/Product.aspx

με μια πρόχειρη ματιά είδα πως έχει βγάλει κάτι συσκευασίες δώρου σε αρκετά καλές τιμές...

ιδανικά για χριστουγεννιάτικα δώρα.

έχω ψωνίσει στο παρελθόν και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την ποιότητα των ρούχων και γενικά όλο το σύστημα τους ....και 7,50 λίρες μεταφορικά και περίπου σε μια εβδομάδα η αποστολή ( για εμάς που είμαστε κάτω από το αυλάκι ,μπορεί και παραπάνω!!!)

Δηλαδή πηρες ρουχαλάκια κτλπ? Α τότε στειλτε το πμ στον συντονιστή ΛΑ να το βάλει στη λιστα μας!

Εχω παρει ρουχα john lewis για τη μικρή από το εμπευ κ ειχα μεινει ευχαριστημένη, καλοκαιρινά φορεματάκια ήταν κ βγήκαν σκυλιά.

Tο χρησιμοποιω στην κορη μου η οποια εχει πολλα μα πολλα και σγουρα μαλλια και κανει δουλεια. Εγω την βαζω στα μαλλια και τα χτενιζω μονο ετσι αλλιως ειναι αδυνατο να τα ανοιξουμε...

Εσυ κιουρία μου κανονισε να βρεθούμε για καφεδάκι Τρίτη ή Τετάρτη στο γνωστό με τα μωρά μας αν αναρρώσατε :mrgreen:

Αν εχετε το Θεο σας τι με εβαλε ο συζυξ να αγορασω???

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004LBLHKQ?smid=A3P5ROKL5A1OLE

Για να πλενει τα χαλια στη βεραντα λεει και το αμαξι λεει κτλ κτλ λεει...

Τι να κανω κι εγω το αγορασα οχι τιποτις αλλο για να μην λεει για ολα τα αλλα που εχω αγορασει εγω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχει κ ο χαζμπαντ μου μια της Καρχερ, σκυλί, στις μετακομίσεις μας βοηθάει πολύ στο καθάρισμα των νέων σπιτιών, στον κηπο στα αμάξια . Είναι καλό εργαλείο αν κ εγώ γκρίνιαζα οταν την πήρε πριν 5 χρόνια...:mrgreen:

Και για να είμαι ον τοπικ

Παρήγγειλα κ εγώ από τον αμαζόνα το γνωστό θερμόμετρο

και τα ανταλλακτικά του

Το περιμένω πως κ πως γιατί ενα άλλο που είχα του λιντλ....το χάσαμε!

Ααααααααααααα

για πάμπερς δεν ξέρω αν συμφέρει (με τα μεταφορικά κτλπ) αλλά στο γερμανικό αμαζον

εχει στις προσφορές της σάιμπερ μοντευ αυτό

http://www.amazon.de/gp/product/B003XJ712U?smid=A3JWKAKR8XB7XF

Για δείτε το.

Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι τέτοιο: http://www.karaiskostools.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new1.tpl&product_id=1397&category_id=198&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=64. Δεν είναι σκούπα, αλλά συνδέεται με την ηλεκτρική σου σκούπα. Είναι λίγο μπελάς από την άποψη του βάλε βγάλε από ντουλάπι κλπ, αλλά το θετικό είναι ότι δε σηκώνεις σκόνη κατά το καθάρισμα. Εγώ κότσαρα πάνω στο σωλήνα και ένα ακροφύσιο από παλιά σκούπα και καταφέρνω επιτέλους να καθαρίζω όλες τις εσοχές του ενεργειακού. Αν έχεις πάντως απλό τζάκι, νομίζω ότι δεν αξίζει να το φορτωθείς.

Kαλημερα,

τελικα πως σου φανηκε αυτο;

Θυμασαι μεταφορικα;

Thanks! :cool:

για τα μαλλακια τα μπερδεμενα εμεις που εχουμε Την μπουκλα βαζουμε αυτο

http://www.rubenscosmetics.com/product_info.php?products_id=497

ειναι χωρις ξεβγαλμα,κατι που πολυ μας αρεσει γιατι δε θελουμε κ πολλα πολλα στα μαλλια μας :roll:

κ υποτιθεται ειναι κ αντιψειρικο-παντως μεχρι στιγμης που υπηρχε ενα κρουσμα στον παιδικο,τη σκαπουλαραμε!:mrgreen:

αυτο που με χαλασε ειναι που το ειχα παρει απο μαγαζι με βιολογικα,κ ειχα σκασει ενα 20ευρω ενω ονλαιν το ειχε 10,ή 12 ευρω..καπου εκει παντως....

και τωρα που μπαινω να το δω βλεπω οτι ΚΑΙ εδω το βαλαν 20ευρω....τι εγινε ρε παιδια???αναδουλειες κ ειπατε να βγαλετε κερδος,εν καιρω κρισης.?

εχω νευριασει ασχημα....αν ηταν απ την αρχη τοσο,παει κ ερχεται....αλλα να κανουν τετοια αυξηση????:evil::evil::evil:

κ μιας που μιλαμε για μαλακτικα,ας σας βαλω το τελειοτερο μαλακτικο χωρις ξεβγαλμα που χει περασει απ τα μαλλια μου κ που φυσικα ακριβοπληρωνα εδω στο ελλαντα....:evil:

http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Moisture-Kick-Spray-Conditioner-200ml

Μου ηρθε χαρτακι απο ταχυδρομειο αλλα οχι το συνηθισμενο...ειναι πιο μεγαλο και γραφει πανω ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΕΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ αρα φανταζομαι οτι ειναι τα gymborακια μου εε??? Γραφει καταγωγη δεματος Γερμανια και εκει που λεει Δσσμοι και τελη δεν εχει κανενα ποσο...λετε να τη σκαπουλαρα??? Νομιζω και αλλη κοπελα εχει λαβει τετοιο ειδοποιητηριο...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Μου ηρθε χαρτακι απο ταχυδρομειο αλλα οχι το συνηθισμενο...ειναι πιο μεγαλο και γραφει πανω ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΕΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ αρα φανταζομαι οτι ειναι τα gymborακια μου εε??? Γραφει καταγωγη δεματος Γερμανια και εκει που λεει Δσσμοι και τελη δεν εχει κανενα ποσο...λετε να τη σκαπουλαρα??? Νομιζω και αλλη κοπελα εχει λαβει τετοιο ειδοποιητηριο...

Τα τζιμποράκια σου είναι, κ αν δε λέει ποσό την σκαπούλαρες! χε χε καλοφόρετα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...