Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

χμ δε ξερω αν μπορει να αλλαχτει η παραγγελια αφου "κλειδωσει", ληξει.... παντως επειδη οντως σε κλεφτρακο επεσες, κανε αμεσως τσατ με εβαυ και πες οτι πριν ειχε ταδε μτφ κλπ

εντιτ υποθετω οτι εισαι 1000% σιγουρη οτι εγραφε international postage 5 τοσο

μμ το συγκεκριμενο το παρακολουθω μερες το παλτο, ειμαι σιγουρη οτι το ειχε τοσο.......αλλα το χερι στη φωτια δεν το βαζω...πω πω...εμπλεξα μαλλον..δε θελω να τον κατηγορησω χωρις να θυμαμαι απολυτως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμ το συγκεκριμενο το παρακολουθω μερες το παλτο, ειμαι σιγουρη οτι το ειχε τοσο.......αλλα το χερι στη φωτια δεν το βαζω...πω πω...εμπλεξα μαλλον..δε θελω να τον κατηγορησω χωρις να θυμαμαι απολυτως...

Άκου, το είπα και πριν, δεν μπορεί να αλλάξει την αγγελία αφού έχει λήξει.

Άρα σου ζητάει ότι θέλει και δυστυχώς έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Σου στέλνω πμ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Άκου, το είπα και πριν, δεν μπορεί να αλλάξει την αγγελία αφού έχει λήξει.

Άρα σου ζητάει ότι θέλει και δυστυχώς έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Σου στέλνω πμ

σε ευχαριστω πολυ...το περιμενω ...αχ βαχ, ειπα να τη βγαλω φθηνα και θα την πρηρωσω πολυ ακριβα, μου φαινεται...

Dear spyni,

Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is £32.74. More details about your purchase are included below.

Item # Item Title Quantity Price Amount

150695252323 Next Girls Coat 1 £11.00 £11.00

Subtotal: GBP 11.00

Shipping and handling via Standard Int'l Postage: GBP 5.37

Seller discounts(-) or charges(+): GBP 16.37

Total: GBP 32.74

I will post this item out tomorrow. Thanks Michelle

αυτο το μην. πηρα απο αυτον...με προβληματισες τωρα...

Κοριτσι καμια σχεση με οσα λετε παραπανω.

Μου εχει τυχει και μενα με πρωταρη σε πωλησεις εκτος uk.(αυτος εχει μονο 13 πωλησεις)

Ακου τι εκανε ο πωλητης:

Σου εκανε τη σουμα και εβαλε το total κατα λαθος στο σημειο που λεει "...Or charges (+) " με αποτελεσμα να υπολογισει δυο φορες τη σουμα.

Εξηγησε του οτι εκανε λαθος για να στειλει αλλο invoice και να αφησει κενο στο σημειο που λεει Seller discounts ωστε να βγει το σωστο ποσο. Ειναι αργα και νυσταζω. :cool: Καταλαβες αραγε που εκανε το λαθος ή τα εγραψα ακαταλαβιστικα;

Εν συντομια γραψε του οτι κατα λαθος στο σημειο "seller discounts" εγραψε ξανα το συνολικο ποσο με αποτελεσμα να σου στειλει invoice με τα διπλασια ποσα. Αυτο το σημειο πρεπει να ειναι κενο.

Μολις καταλαβει τι εκανε θα το διορθωσει. Μην ανησυχεις.

Με γεια. :D

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα.θα ήθελα να μου πείτε τι γίνετε με τις δημοπρασίες στο e bay σας παρακαλώ γιατί δεν κατάλαβα κ πολλά.όταν κάνουμε μια προσφορά που ξέρουμε αν κερδίσαμε;

κορίτσια καλησπέρα.θα ήθελα να μου πείτε τι γίνετε με τις δημοπρασίες στο e bay σας παρακαλώ γιατί δεν κατάλαβα κ πολλά.όταν κάνουμε μια προσφορά που ξέρουμε αν κερδίσαμε;

Θα πρέπει να διαβάσεις, υπάρχουν συγκεντρωμένες οδηγίες εδώ.

Για απορίες μετά, εδώ είμαστε;)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ταχυδρομικώς, σε περίπου 10 εργάσιμες.

Ευχαριστώ!

Για οποια θέλει κοριτσίστικα βρακάκια

ο αγαπημένος μου πωλητής εφερε βρακάκια μοδερκερ 7αδα στις 5λιρες

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250922188984&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123#ht_1005wt_1037

Εγώ τσιμπησα μια για τώρα κ μια για του χρόνου

Μόλις τα χτύπησα, πήρα και τα φανελάκια που έχει!:D;)

κοριτσια εδειξα στο συζυγο πως ψωνιζεις κ ψωνισε λοιπον τωρα μου ηρθαν αυτα τα εμαιλ eBay sent this message to ele**************8i .

Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more.

Here's your order update.

Hi *************,

Thanks for shopping on eBay! To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update.You can also keep track of all your purchases in My eBay.

View your updates

Recent updates to your order

Your item(s) has been marked as shipped.

Seller:

Member id toymodel55 ( Feedback Score Of 145866)

Hi dear friend ********,

We are writing to inform you that we have shipped the item 220601070911

to you! Normally the shippment to worldwide is used to take 8 to 25 business

days,because it is a Cross-border transactions.

If you have any question when you receive it, please don't hesitate to

contact us on ebay message,we willl solve it.

we will appreciate highly you can leave us positive feedback and can give

us higher DSR rate(more than 3) when everything is ok.

Thank you so much in advance.

Yours Sincerely

toymodel55

PROFESSIONAL 15 COLOR CAMOUFLAGE CONCEALER PALETTE (220601070911)

Paid on Nov-10-11

Shipped on Nov-10-11 Price: GBP 3.14, Qty: 1 GBP 3.14

Estimated delivery: Varies*

You can contact the seller for more information.

Economy Int'l Postage FREE

Email reference id: ************Please don't remove this number. eBay customer support may ask you for this number, if you should need assistance.

ειναι ολα καλα?? απανταω κατι σευατο??? αυτη ειναι η παλετα που πηρα μετα πηραμε αλλα περιπου 5 πραγματα να βαλω κ τα αλλα μηνυματα η θα σας ζαλισω????/ απλα δεν εχω ιδεεα τι κνα κανω τωρα....

Seller:

Member id enjoy24hours ( Feedback Score Of 140483)

Hi eleni,

Your item has been shipped from China via Airmail:

Please reference the shipment time as below:

USA - around 15-25 days

South America (Brazil, Colombia, Argentina, etc.) - around 22-29 days

Europe - around 15-25 days, but Italy, Spain and Russian will take 30-45

days

Australia and Asia - around 12-21 days.

Once your item arrives, WE SINCERELY HOPE THAT YOU CAN LEAVE US 5 STARS SELLER

RATING AND POSITIVE FEEDBACK.

Even you may not fully satisfied to our shipment time, we do hope you can

still give us 5 STARS RATING and POSITIVE FEEDBACK when you consider the

product you purchased from us are in such a good bargain and on return we

promise we will improve and do better and better upon your support.

If you have received the item but feel like we fell short of FIVE STARS,

please contact me first and I will make sure you are happy. We can send a

replacement or refund payment.

The Internet Merchants Association (IMA)

wants you to know:

You may think that leaving a reasonable rating by giving a seller DSR's of

4 star but eBay's feedback system actually treats anything less than a 5

star's as sub-standard and penalizes sellers for DSR ratings that average

under 4.60

As you may have learned from the IMA statement, just few items delay due

to custom random check or whatever reason that leads to a negative/neutral

feedback or lower Seller Detail Rating could be very harmful even fatal to

us. So before you leaving us bad feedback, would you reconsider to give us

a chance to improve by leaving us email to help you solve the issue? I would

appreciate it very much and thanks for your help in advance.

Have a nice day! Thank you and happy bidding! Thank you again!

Our office hour:

Monday to Friday 09:00 HK Time to 18:00 HK Time

Saturday and Sunday: Closed

Cheers,

Ella

Customer Service Department αυτο ειναι ενα αλλο που πηρα ο αντρας μου ειναι... τους απανταω κατι<???

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσι, αγγλικά δε γνωρίζεις? Αυτά τα email είναι ενημερωτικά ότι απεστάλη η παραγγελία σου, ότι είναι επιτυχής η αγορά σου κ.λπ.

Δεν απαντάς και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

καλψ κλαψ πολυ λιγα αγγλικα δυστιχος κ αυτα με ταφραστη στο γκουγκλε,,, σε ευχαριστω πολυ ,,,, στο πωλητη δεν πρεπει να παντησω κατι γενικα??? το μηνυμα αυτο το εστειλε ο πωλητης οτι τα εστειλε ηδη??? η ειναι μηνυμα εβαυ οτι ενημερωθηκε ο πωλητης???

εντιτ συα δεμτα αυτα υπαρχει trunking number??? η οχι

καλψ κλαψ πολυ λιγα αγγλικα δυστιχος κ αυτα με ταφραστη στο γκουγκλε,,, σε ευχαριστω πολυ ,,,, στο πωλητη δεν πρεπει να παντησω κατι γενικα??? το μηνυμα αυτο το εστειλε ο πωλητης οτι τα εστειλε ηδη??? η ειναι μηνυμα εβαυ οτι ενημερωθηκε ο πωλητης???

Aφου δεν ξέρεις αγγλικά αρκετά καλά να τα βάζεις στον μεταφραστή κ θα σου βγαζει το κειμενο.

αν το βαλεις πχ θα σου βγάλει αυτό

Καταχωρηθεί το όνομά σας περιλαμβάνεται για να δείξει αυτό το μήνυμα προήλθε από το eBay. Μάθετε περισσότερα.

Να ενημερώσετε την παραγγελία σας.

Γεια *************,

Ευχαριστώ για ψώνια στο eBay! Για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθείτε τις αγορές σας, είμαστε στέλνουμε αυτό το σκοπό update.You μπορεί επίσης να παρακολουθείτε όλες τις αγορές σας σε eBay μου.

Προβολή ενημερώσεις σας

Οι πρόσφατες ενημερώσεις για την παραγγελία σας

Στοιχείο (α) σας έχει επισημανθεί ως αποσταλεί.

πωλητής:

Τα id toymodel55 (ανατροφοδότηση των φιλοξενούμενων 145866)

Γεια σου αγαπητέ φίλε ********,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε αποσταλεί το στοιχείο 220601070911

για να σας! Κανονικά η shippment σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιείται για να λάβουν 8 έως 25 επιχειρήσεις

ημέρες, επειδή είναι ένα διασυνοριακές συναλλαγές.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, όταν το έχετε λάβει, μην διστάσετε να

επικοινωνήστε μαζί μας στο ebay μήνυμα, εμείς willl το λύσουμε.

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μπορείτε να μας αφήσετε θετικά σχόλια και μπορούν να δώσουν

μας DSR υψηλότερο ποσοστό (πάνω από 3), όταν όλα είναι εντάξει.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

toymodel55

Αρα διαβάζοντας θα καταλάβεις οτι εχει αποσταλεί η παραγγελία σου

οποτε δεν του απανταω εγω να του οτι περιμενω η κατι τεσπα αυτο θελω να μαθω??? γενικα απανταμε κατι σε αυτα τα εμαιλ??? εινα πρωτη φορα κ δεν ξερω....:oops:

Διαφημίσεις

οποτε δεν του απανταω εγω να του οτι περιμενω η κατι τεσπα αυτο θελω να μαθω??? γενικα απανταμε κατι σε αυτα τα εμαιλ??? εινα πρωτη φορα κ δεν ξερω....:oops:

Οχι δεν απαντάμε σε αυτά εκτός αν θελουμε κάτι να του πουμε ή υπενθυμίσουμε

Για να παρεις μια καλυτερη ιδέα πηγαινε στο εμπευ

πανω στη μπαρα λεει my ebay πατα το μετά πηγαινε στο Summary και εκει θα δεις τις αγορές σου, τα προιόντα που εβαλες στη watch list σου δηλαδη στη λιστα για να τα βλεπεις

Διπλα απο καθε τι που εχει αγοράσει εχει διαφορα σηματάκια περνα απο πανω με το ποντικι , χαζεψε τα λιγο εν ανάγκη βαλε κ τον γουγλη να στα μεταφράζει να τα μαθεις σιγά σιγά

Για οποια θέλει κοριτσίστικα βρακάκια

ο αγαπημένος μου πωλητής εφερε βρακάκια μοδερκερ 7αδα στις 5λιρες

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250922188984&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123#ht_1005wt_1037

Εγώ τσιμπησα μια για τώρα κ μια για του χρόνου

Καλημέρα καλαμαράκι μου!

Σε παρακαλώ όταν παραλάβεις πες μου αν είναι οντως μάδερκεαρ για να παραγγείλω και εγώ. Τη προηγούμενη φορά που πήρα βρακάκια από τον πωλητή δεν ήταν τελικά μάδερκέαρ και ήταν και πολύ λεπτά...αν είναι μαδερκέαρ να παραγγείλω και εγώ. Αλλά να μην την πατήσω πάλι!

Ευχαριστώ κοριτσάκι!

Οχι δεν απαντάμε σε αυτά εκτός αν θελουμε κάτι να του πουμε ή υπενθυμίσουμε

Για να παρεις μια καλυτερη ιδέα πηγαινε στο εμπευ

πανω στη μπαρα λεει my ebay πατα το μετά πηγαινε στο Summary και εκει θα δεις τις αγορές σου, τα προιόντα που εβαλες στη watch list σου δηλαδη στη λιστα για να τα βλεπεις

Διπλα απο καθε τι που εχει αγοράσει εχει διαφορα σηματάκια περνα απο πανω με το ποντικι , χαζεψε τα λιγο εν ανάγκη βαλε κ τον γουγλη να στα μεταφράζει να τα μαθεις σιγά σιγά

ευχαριστω καλαμαρακιιιι:D:D:D:D:D

Καλημέρα καλαμαράκι μου!

Σε παρακαλώ όταν παραλάβεις πες μου αν είναι οντως μάδερκεαρ για να παραγγείλω και εγώ. Τη προηγούμενη φορά που πήρα βρακάκια από τον πωλητή δεν ήταν τελικά μάδερκέαρ και ήταν και πολύ λεπτά...αν είναι μαδερκέαρ να παραγγείλω και εγώ. Αλλά να μην την πατήσω πάλι!

Ευχαριστώ κοριτσάκι!

Μήπως ειχες πάρει αυτά με την Russian dol ε? Εκεινα ήταν Ανταμς οχι μοδερ

Εγώ εχω πάρει αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/Ex-Store-5-pack-Girls-white-cotton-Knickers-Briefs-2-8y-/250757411461?pt=Girl_s_Clothing&var=&hash=item800fda7a31#ht_746wt_1037

τα φανελάκια http://www.ebay.co.uk/itm/Girls-Short-Sleeved-T-shirt-type-VESTS-Pk-3-Pretty-Ex-store-9-sizes-2-9years-/320756448964?pt=Girl_s_Clothing&var=&hash=item76c0c92594#ht_874wt_1037

Που είναι οντως μοδερκερ!

Μεχρι στιγμής δεν ειχα ποτέ προβλημα μαζί του κ αγοράζω από αυτόν απο τον Οκτώβρη του 2010 αριστος σε επικοινωνία, σε αποστολή κ τιμές .Και μια φορά ειχα κάνει γκάφα κ παρήγγειλα λαθος νουμερο, μου τα ειχε ήδη στείλει, του τα εστειλα πισω(χωρίς να του ζητήσω μεταφορικά ετσι λαθος δικό μου ήταν) κ ενω μου εστειλε το σωστό νουμερο ξανά μου εβαλε κ δωράκι ενα τιραντάκι μπλουζάκι σαν καλή πελάτισσα που είμαι χε χε :mrgreen:

εντιτ

και βασικά φαινεται κ απο την φωτο αλλωστε αφου εχει συσκευασία μοδερκερ βρε

κοριτσια εδειξα στο συζυγο πως ψωνιζεις κ ψωνισε λοιπον τωρα μου ηρθαν αυτα τα εμαιλ eBay sent this message ....

Βρε Ελενακι φανταζεσαι τι θα γινοταν αν παραθεταμε εδω ολα τα mail που λαμβανουμε απο ebay?

Θα σου ερθουν και πολλα αλλα. Κανε μια μεταφραση, εστω απο το Google ή ας σε βοηθησει καποιος που ξερει λιγα Αγγλικα και αν καπου σκαλωσεις ή αν εχεις προβλημα τα ξαναλεμε.

ή στειλε πμ.:wink:

σε ευχαριστω πολυ...αν εχω ναι θα επικοινωνισω μαζι σου.... οσο για το φορουμ το σκεφτικα κ εγω απλα ειπα να σας τα δειξω να μου πειτε αν ειναι ολα ο.κ μεχρι να ερθουν να ειμαι σιγουρη ερχψονται κ απο κινα τα καιμενα...κανα μην αθα κανουν τωρα,,,, μετο μεταφραστη ειμαι γενικα..... μπορει να μην στα μεταφραζει τελεια αλλα για να βγαζω ακρη εστω... αφου πηρα μπρος τωρα μονο να προλαβαινει να φορτωνει την καρτα ο αντρας μου κ εγω εεχω πολυ χρονο στην διαθεση μου να τα χαλαω χιχι αν κ θα μου πεις με το χαρτατσι κτλ μαλλον λευθερο χρονο θα εχεις να κοιτας μονο χιχι .... μου αφησαν κ 4 φεντμπακ...αυτα σε τι χρησιμευουν μονο αν πουλας κατι η κ στης αγορες που κανεις τα χρειαζεσαι....?

Δε θυμάμαι βρε καλαμάρακι αλλά θυμάμαι ότι αφού τα είχα πάρει μας είχες βάλει λινκ ότι τα είχες πάρει,έγραφε το ίδιο ex mothercare και είχαμε την συζήτηση ότι είχα παραλάβει, δεν ήταν μάδερ και ήταν και πολύ λεπτά!

Τα φανελάκια που είχα πάρει νομίζω από αυτόν ήταν όντως μάδερ...

Θα περιμένω καλύτερα να παραλάβεις γιατί έχω μια επιφύλαξη!Μακάρι να διαψευστώ!!!

Καλημέρα. Θέλω τη γνώμη σας:

Λοιπόν την 15/9 έκανα μία αγορά από έναν κινέζο κάτι babydoll προς ευχαρίστηση του συζύγου.

Μέχρι 20/10 δεν είχαν εμφανισθεί και στέλνω μήνυμα στον πωλητή ο οποίος μου απαντάει μετά από 2 ημέρες. Μου έδωσε tracking no που όμως δεν έδειχνε ότι το δέμα μου είχε μπει Ελλάδα. Συμφωνήσαμε να περιμένω μέχρι τις 25/10 και μετά να ξαναμιλήσουμε. Δεν ήρθε τίποτα και του λέω είτε να το ξαναστείλει είτε να επιστρέψει τα χρήματα. Μέχρι τις 28/10 δεν είχε απαντήσει έτσι και εγώ άνοιξα case στο ebay. Τα χρήματα μου επιστράφηκαν στις 7/11 από το ebay. Όλα οκ μέχρι στιγμής. Εχθές όμως 10/11 2 μήνες σχεδόν μετά την αγορά μου βρήκα χαρτάκι ταχυδρομείου με το δεματάκι μου το οποίο φαίνεται ότι μπήκε Ελλάδα την 9/11. Τι κάνω τώρα εγώ:

α. Δε λέω τίποτα και κρατάω τα χρήματα, άλλωστε πέρασαν 2 μήνες και θα μπορούσα να είχα αγοράσει άλλα;

β. Του λεω να μου στείλει ξανά invoice για πληρωμή;

γ. Και στις 2 περιπτώσεις τι feedback Να αφήσω;

Καλημέρα. Θέλω τη γνώμη σας:

Λοιπόν την 15/9 έκανα μία αγορά από έναν κινέζο κάτι babydoll προς ευχαρίστηση του συζύγου.

Μέχρι 20/10 δεν είχαν εμφανισθεί και στέλνω μήνυμα στον πωλητή ο οποίος μου απαντάει μετά από 2 ημέρες. Μου έδωσε tracking no που όμως δεν έδειχνε ότι το δέμα μου είχε μπει Ελλάδα. Συμφωνήσαμε να περιμένω μέχρι τις 25/10 και μετά να ξαναμιλήσουμε. Δεν ήρθε τίποτα και του λέω είτε να το ξαναστείλει είτε να επιστρέψει τα χρήματα. Μέχρι τις 28/10 δεν είχε απαντήσει έτσι και εγώ άνοιξα case στο ebay. Τα χρήματα μου επιστράφηκαν στις 7/11 από το ebay. Όλα οκ μέχρι στιγμής. Εχθές όμως 10/11 2 μήνες σχεδόν μετά την αγορά μου βρήκα χαρτάκι ταχυδρομείου με το δεματάκι μου το οποίο φαίνεται ότι μπήκε Ελλάδα την 9/11. Τι κάνω τώρα εγώ:

α. Δε λέω τίποτα και κρατάω τα χρήματα, άλλωστε πέρασαν 2 μήνες και θα μπορούσα να είχα αγοράσει άλλα;

β. Του λεω να μου στείλει ξανά invoice για πληρωμή;

γ. Και στις 2 περιπτώσεις τι feedback Να αφήσω;

Το κυριότερο ειναι αν μπορείς να δεις την ημερομηνία αποστολής τους

Αν η ημερομηνία ειναι οκ οπως λεει οτι τα έστειλε τοτε δεν φταει εκεινος που αργησε το δέμα σου απο ΚΙΝΑ....συνήθως αργουν εξαιτιας του τελωνείου τους λογο φόρτου εργασιας πολλών δεμάτων αλλά συνήθως

Τωρα εφοσον φανηκε αδιάλακτος :roll:....κ δεν σου προτεινε να στα ξαναστείλει ή να σου επιστρέψει τα χρηματα...εντυπωση μου κάνει για κινέζο παντως , εγώ θα τον πληρωνα ξανά γιατί ετσι είναι το σωστό.

Μπορεις να του στειλεις τα χρηματα βαζοντας το μειλ του που εχεις στην αποδειξη πληρωμής σου στο πευπαλ, αυτο το μειλ του ειναι συνδεδέμένο με το πευπαλ του οποτε θα παρει κ τα λεφτά του. Επελεξε την καρτέλα περσοναλ για να μη πληρώσεις για την συναλλαγή ποσοστό, αν εχεις σβήσει την αποδειξη σου απο το πευπαλ , μπορεις να βρεις την συναλλαγή σας στο ιστορικό στο πευπαλ

Ινβοις ξανά δεν μπορεί να σου στειλει αφου δεν πουλάει εκ νέου ενα προιόν:mrgreen:

Φιντμπακ εγώ θα αφηνα ουδέτερο μεν αλλά με τα αστεράκια της επικοινωνίας στο 1 πχ κ θα περιεγραφα με λιγα λογια τι εγινε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...