Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον τωρα που εβγαλα ακρη με δημοπρασιες κ μη Nα ρωτησω κατι για να μαθαινω σιγα σιγα οταν αγοραζεις απο δημοπρασια απ οτι καταλαβα εχει χρεωσει οταν δινεις προσφορα σωστα??? ποσο παει ???

επισεις οταν η τιμη ειναι σε λιρες επιβαρυνεσε κ την μετατροπη νομισματων, εμεις παραδειγμα που αγοραζουμε σε ευρω ...πως παει???

λοιπον τωρα που εβγαλα ακρη με δημοπρασιες κ μη Nα ρωτησω κατι για να μαθαινω σιγα σιγα οταν αγοραζεις απο δημοπρασια απ οτι καταλαβα εχει χρεωσει οταν δινεις προσφορα σωστα??? ποσο παει ???

επισεις οταν η τιμη ειναι σε λιρες επιβαρυνεσε κ την μετατροπη νομισματων, εμεις παραδειγμα που αγοραζουμε σε ευρω ...πως παει???

Ελενα δεν πληρωνεις τιποτα για να δωσεις προσφορα. Απλα δεσμευεσαι σε περιπτωση που κερδισεις τη δημοπρασια να αγορασεις το αντικειμενο.

Την μετατροπη στην κανει η τραπεζα με βαση την ισοτιμια της ημερας που εκανες την αγορα. Αν εχεις προπληρωμενη και οχι πιστωτικη τοτε καποιες ληστρικες τραπεζες χρεωνουν και επιπλεον ενα ποσο οποτε σε συμφερει την ισιοτιμια να στην κανει το paypal. Αυτο ομως τωρα απλα θα σε μπερδεψει. Οταν θα ερθει η ωρα να κανεις μια αγορα θα μας ρωτησεις ΠΡΙΝ το πληρωσεις για να σου δωσουμε τις σωστες οδηγιες.

Ελενα δεν πληρωνεις τιποτα για να δωσεις προσφορα. Απλα δεσμευεσαι σε περιπτωση που κερδισεις τη δημοπρασια να αγορασεις το αντικειμενο.

Την μετατροπη στην κανει η τραπεζα με βαση την ισοτιμια της ημερας που εκανες την αγορα. Αν εχεις προπληρωμενη και οχι πιστωτικη τοτε καποιες ληστρικες τραπεζες χρεωνουν και επιπλεον ενα ποσο οποτε σε συμφερει την ισιοτιμια να στην κανει το paypal. Αυτο ομως τωρα απλα θα σε μπερδεψει. Οταν θα ερθει η ωρα να κανεις μια αγορα θα μας ρωτησεις ΠΡΙΝ το πληρωσεις για να σου δωσουμε τις σωστες οδηγιες.

αααααααααααα ωραια ειναι τζαμπα λοιπον.....:D:D:D:D ναι καλυτερα να βγαλω καρτουλα κ βλεπουμε γιατι τοτε πιστευω θα ειναι κ καλυτερα να κανω κ καμια αγορα αμεσως,,,,thank's,,,,,,:P:p:p:p:p

Αύριο στο http://www.myshoe.gr με τον κωδικό SUNDAY15 επιπλέον έκπτωση 15% στις αγορές σας:) Μόλις μου ήρθε σε μαιλ!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Θέλω να αγοράσω κάτι μποτες. Η κοπέλα που τις πουλάει τις απέσυρε απο τη δημοπρασία γιατί της έκανα προσφορά. Τώρα μου λέει να την πληρώσω μέσω paypal (μου έδωσε το email της )και θα μου τις στείλει. Είμαι καλυμμένη εγώ αν πληρώσω μέσω paypall αλλά αυτή δεν τις στείλει ή χάνω τα λεφτά μου;

Στο paypal πώς την πληρώνω; Βάζω κάπου το email της και της στέλνω τα χρήματα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ή πολυ πιο απλα αλλαξε τη διευθυνση σου και ξεμπερδεψες! :mrgreen:

Ε; Αχ δεν το είχα σκεφτεί οτι γίνεται αυτό. Αχ γιατί να μην είχα διαβάσει όλα τα ποστ προτού της πω να το αποσύρει για να το αγοράσω εγώ;

Άσε που μπορεί να το έπαιρνα και φτηνότερα....

Τα καταφέρατε τελικά?

Ακόμα παιδεύομαι....Μη πω πως τα έκανα....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Womens-thicken-fleece-Coat-Jacket-Womens-Outerwear-Size-S-M-L-XL-XXL-Hot-/260870215594#ht_44445wt_999

κοιταξτε τι βρηκα δεν ειναι τελειο??? γιατι να μην μορω να το αγορασω κλαψ κλαψ:cry::cry::cry::cry:

ελενακι οταν ποσταρες το μπουφαν δελεαστηκα επειδη το χε με εκπτωση αλλα τωρα το βαλε παλι κανονικη τιμη και ειναι πολλα...........

WLFfp2.png XI11p2.png

ελενακι οταν ποσταρες το μπουφαν δελεαστηκα επειδη το χε με εκπτωση αλλα τωρα το βαλε παλι κανονικη τιμη και ειναι πολλα...........

Βαλε το στα saved και παρακολουθα το. Θα το ξαναβαλει με εκπτωση. :D

Θέλω να αγοράσω κάτι μποτες. Η κοπέλα που τις πουλάει τις απέσυρε απο τη δημοπρασία γιατί της έκανα προσφορά. Τώρα μου λέει να την πληρώσω μέσω paypal (μου έδωσε το email της )και θα μου τις στείλει. Είμαι καλυμμένη εγώ αν πληρώσω μέσω paypall αλλά αυτή δεν τις στείλει ή χάνω τα λεφτά μου;

Λεπον εχουμε κ λέμε

πας πευπαλ στη καρτέλα πανω που λεει send money

εκει θα σου ανοιξει να κανεις επιλογές

σε ποιο μειλ θα στειλεις τα λεφτά

το ποσό κ σε ποιο νόμισμα ευρω λιρες κτλπ

κ απο κάτω λεει

purchase κ διπλανή καρτέλα personal

θα το αφήσεις στο purchase και εκει θα διαλέξεις goods κ οχι το εμπευ ιτεμς.

και μετά πατάς το continue θα σου βγαλει ενα πριβιου του τι θα στειλεις κ που και τέλος

αν θες γράφεις κ μυνημα στον πωλητή σου εκει κάτω κτλπ

Λογικά εισαι καλυμμένη αφου ειναι μέσω πευπαλ κ δηλωνεις πως ειναι αγορά

Διαφημίσεις

Εχω πληρωσει αρκετες φορες μεσω paypal για auctions που εληξαν ή για αλλο λογο. Μην της στειλεις εσυ λεφτα στο mail της . (πληροφοριακα πας απο την επιλογη send money)

Για ν αεισαι πιο κατοχυρωμενη ζητα να σου στειλει invoice στο paypal αφου της δωσεις το mail σου που να περιγραφει αυτη η ιδια τι σου πουλαει και απο το invoice μετα θα πατησεις πληρωμη.

Το συγκεκριμένο σχέδιο το έχουν πάρα πολλοί πωλητές, fur hooded long jacket και θα δεις πολλά

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

όσες παραγγείλατε από inch-blue σε πόσο χρόνο παραλάβατε? Έχουν περάσει σχεδόν 3 βδομάδες από την παραγγελία κι ακόμα περιμένω για τα παντοφλάκια του γιου μου...τους έστειλα ένα e-mail και είπαν ότι στέλνουν τα δέματα με απλό ταχυδρομείο και συνήθως κάνει 2-3 βδομάδες για να φτάσει...μήπως να τους "ξαναενοχλήσω"?

Το συγκεκριμένο σχέδιο το έχουν πάρα πολλοί πωλητές, fur hooded long jacket και θα δεις πολλά

αυτο ακριβως παρατηρουσα τωρα..... κακο δεν ειναι? το εχουν πολυ

το ακριβως ιδιο παλτο... με τις ιδιες φωτο.... κ ολοι κινα............ δε ξερω.... 30 ευρω δεν ειναι πολλα αν ειναι οπως στις φωτο..... αλλα κολλησα τωρα.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα σας!!Θέλω τα φώτα σας αν και θα έπρεπε να ξέρω τι να κάνω:oops:!

Στις 26Σεπτεμβρίου πλήρωσα 3 ζιπουνάκια σε αυτήν την πωλήτρια:http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=funkymum2011&ftab=AllFeedback&myworld=true. 10,5 λίρες έκαναν τα πράγματα(μου έκανε και έκπτωση.). 1 μήνα μετά και ενώ δεν είχαν έρθει(αργά το θυμήθηκα και γω!) έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι θα τα ξαναστείλει.Σημερα είδα ότι δεν είναι πια registered user και έχουν περάσει 40μέρες από την πληρωμη. Της έστειλα μηνυμα οτι θα ανοιξω case, προλαβαίνω ακομα ,έτσι δεν είναι? Αν τα ξαναέστειλε και μου έρθουν, τι θα κάνω? και πώς θα ξερω όμως οτι τα ξαναέστειλε και δε με κοροίδεψε? Τι θα κάνατε εσείς?

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Καλημέρα.

Υπάρχει κωδικός για foto.com;

Επίσης κάποια από εσάς έχει πάρει ή έχει δει στην πράξη αυτό:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TH8F0K/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A12AEI8WBBTBPE

λέει τίποτα ή είναι μάπα; Διάβασα τις κριτικές και είναι αντιφατικές[/quote

Καλησπερα andigo.Mας ειχαν φερει και εμας εναν ελεφαντουλη περσι τα χριστουγεννα και αντεξε μολις 1 εβδομαδα παρολο που ο μικρος το προσεχε ιδιαιτερα.και παρολο που ειχε καινουργιες μπαταριες οι πεταλουδες δεν εβγαιναν ευκολα.εγω ουτε για δωρο δεν θα το πηγαινα.Ελπιζω να βοηθησα!

εγω το εχω δει σε σπιτι...αν δε βαριεσαι να μαζευεις εσυ συνεχεια πεταλουδες εεεε ενταξει κανουν κεφι για κανα τεταρτο αλλα οχι τρελλα πραματα

Ευχαριστώ. Θα βρω κάτι άλλο για να παίζουν και τα 2.

Mήπως αγοράζει κάποια μανουλα γάλα από εξωτερικό; Χρησιμοποιώ το nativa 1. Eδώ στο φαρμακείο έχει 8,4-8,6 (ανάλογα το φαρμακείο)

Εγώ χρησιμοποιούσα το ΝΑΤΙVA ΗΑ αλλά δεν είχα βρει πουθενά έξω NATIVA.

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Womens-thicken-fleece-Coat-Jacket-Womens-Outerwear-Size-S-M-L-XL-XXL-Hot-/260870215594#ht_44445wt_999

κοιταξτε τι βρηκα δεν ειναι τελειο??? γιατι να μην μορω να το αγορασω κλαψ κλαψ:cry::cry::cry::cry:

Αχ, πολύ μου αρέσει και προσπαθώ μέρες να το κερδίσω σε δημοπρασία (το βάζουν αρκετοί) αλλά πάντα με κάνουν outbid.

Κορίτσια καλησπέρα σας!!Θέλω τα φώτα σας αν και θα έπρεπε να ξέρω τι να κάνω:oops:!

Στις 26Σεπτεμβρίου πλήρωσα 3 ζιπουνάκια σε αυτήν την πωλήτρια:http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=funkymum2011&ftab=AllFeedback&myworld=true. 10,5 λίρες έκαναν τα πράγματα(μου έκανε και έκπτωση.). 1 μήνα μετά και ενώ δεν είχαν έρθει(αργά το θυμήθηκα και γω!) έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι θα τα ξαναστείλει.Σημερα είδα ότι δεν είναι πια registered user και έχουν περάσει 40μέρες από την πληρωμη. Της έστειλα μηνυμα οτι θα ανοιξω case, προλαβαίνω ακομα ,έτσι δεν είναι? Αν τα ξαναέστειλε και μου έρθουν, τι θα κάνω? και πώς θα ξερω όμως οτι τα ξαναέστειλε και δε με κοροίδεψε? Τι θα κάνατε εσείς?

Γεια:)

Δύσκολη κατάσταση, δεν λέω. Αν σου τα είχε ξαναστείλει, δεν θα σου είχε στείλει email επιβεβαίωσης;οπότε τσέκαρε το Inbox σου μηπως σου ξέφυγε. Αν έχει σβηστεί απο το ebay, βρες τον απο την πληρωμή σου στο paypal. Χρειάζεται email address για να εχεις λογαριασμό εκει. Αν δεν βγάλεις άκρη, ανοίγεις case.

Φιλικό μήνυμα: ο πωλητής αυτός έχει μόνο 129 feedback απο τα οποία 5-6 αρνητικά. Καλό ειναι άλλη φορά να προτιμάς πιο αξιόπιστους πωλητές με μεγαλύτερο feedback και όχι τοσο αρνητικά σχόλια. Απ' ότι διαβάζω η καθυστέρηση προιόντων και η έλλειψη επικοινωνίας ειναι βασικό παραπονο στα αρνητικά ή ουδέτερα feedbacks.

να σας ενημερωσω και για την συνεχεια απο cherrygreece meta aop apanvta εμαιλ που μου εστειλαν και εστειλα και επεμεναν να μου λενε για λαθος μετρησεις σημερα βρηκα ακρη με το online chat που εχουν οπου η υπαλληλος μιλουσε καλα αγγλικα και καταφερα να συννενοηθω, μου ειπε λοιπον και εδωσα πλεον ακριβως μετρησεις και οχι νουμερο και οτι θα τα στειλουν παλι...και οτι εχουν μεγαλη χασουρα κλπ κλπ και να στειλω τα αλλα πισω με δικα μου εξοδα το οποιο δεχτηκα και ειπα οτι θα τα στειλω την ιδια μερα παραλαβης των σωστων.

κραταω ανοικτο το case τους ειπα στο paypal και θα το αποσυρω οταν μου στειλουν το traking number οτι εσταλησαν ελπιζω να πανε ολα καλα οχι τιποτα αλλο το ενα ειναι νυφικο για μια φιλη και εχει φρικαρει..

λετε να την πατησω που θα αποσυρω το case απο το παυπαλ αλλα ουτως η αλλως αν δεν το κανω claim στις 24 διαγραφεται.

γενικοτερα να πω οτι η ποιοτητα ραφης ειναι παρα πολυ καλη και τα φορεματα ωραια οποτε για αποφυγή τετοιων λαθων καλυτερα οποιος θελει να επιλεξει το προσαρμοσμενο μεγεθος που τους γραφεις αναλυτικα τις μετρησεις.

l86Tp3.png d6AUp3.png

όσες παραγγείλατε από inch-blue σε πόσο χρόνο παραλάβατε? Έχουν περάσει σχεδόν 3 βδομάδες από την παραγγελία κι ακόμα περιμένω για τα παντοφλάκια του γιου μου...τους έστειλα ένα e-mail και είπαν ότι στέλνουν τα δέματα με απλό ταχυδρομείο και συνήθως κάνει 2-3 βδομάδες για να φτάσει...μήπως να τους "ξαναενοχλήσω"?

εμενα ηρθαν περιπου σε 7-8 μερες...μαλλον προβλημα με το ταχυδρομειο σου...δεν πας μια βολτα να ρωτησεις?

γενικα χανεις δεματα???

τα benetton τα παιδικα ειναι καλα παπουτσια????

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλησπέρα!Διαβάζοντας σας τόσο καιρό τόλμησα κι εγώ την πρωτη μου παραγγελία από τζιμπορι!108 δολ με τα μεταφορικά.Μια ερώτηση όμως που δεν πολυθυμάμαι τις απαντήσεις σας: τα τζιμπακς πως τα εξαργυρώνουμε;Μπορώ να τα βάλω στην BLACK FRIDAY?Νομίζω πως είχατε πει όχι αλλά για σιγουριά ξαναρωτώ!Ευχαριστώ!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Καλησπέρα!Διαβάζοντας σας τόσο καιρό τόλμησα κι εγώ την πρωτη μου παραγγελία από τζιμπορι!108 δολ με τα μεταφορικά.Μια ερώτηση όμως που δεν πολυθυμάμαι τις απαντήσεις σας: τα τζιμπακς πως τα εξαργυρώνουμε;Μπορώ να τα βάλω στην BLACK FRIDAY?Νομίζω πως είχατε πει όχι αλλά για σιγουριά ξαναρωτώ!Ευχαριστώ!:P

Τα τζίμπακς έχουν συγκεκριμένες περιόδους στον χρόνο που εξαργυρώνονται. Για την επόμενη περίοδο, μαζεύεις τζίμπακς μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και τα εξαργυρώνεις 19-29 Ιανουαρίου.

Για την BLACK FRIDAY, μπορείς να αγοράσεις εκπτωτικό κουπόνι από το ΕΒΑΥ και να ψωνίσεις. Αν το κάνεις, θα πάρεις και άλλα τζίμπακς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...