Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

απ οτι βλεπω σου δινει 2 επιλογες αποστολης απλο και συστημενο, οποτε πρεπει να του στελεις μειλ με ποιον τροπο προτιμας και να περιμενεις ινβοις

και από που του στέλνεις μέιλ;

Πας

[/url]Purchase history- more actions -contact seller ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maanton σε ευχαριστώ για την απάντηση! θα την κάνω την αγορά γιατί δεν κάθεται πλέον η μικρή περιμένοντας να σφυρίξει το μασχάλης! να πάρω λοιπόν και ανταλλακτικά αμέσως;

Εξαρτάται εάν θα αλλάζεις τα φίλτρα κάθε φορά ή όχι. Προσωπικά, αλλάζω σε κάθε κύκλο αρρώστιας και μου κράτησε για κάμποσο καιρό το ένα πακετάκι που περιλαμβάνει η συσκευασία του θερμόμετρου. Μπορείς ας πούμε, να πάρεις τα φιλτράκια όταν θα σου λείπουν μερικές λίρες για να συμπληρώσεις την δωρεάν αποστολή σε κάποια από τις επόμενες παραγγελίες σου.

AMl8p2.png s30Tp2.png

απ οτι βλεπω σου δινει 2 επιλογες αποστολης απλο και συστημενο, οποτε πρεπει να του στελεις μειλ με ποιον τροπο προτιμας και να περιμενεις ινβοις

και από που του στέλνεις μέιλ;

Κοριτσακι δεν χρειαζεται να του στειλεις mail.

Πριν πληρωσεις θα σου βγαλει και τις δυο επιλογες και θα διαλεξεις. Στο εγραψα και πιο πανω αλλα δεν το προσεξες.

...

Έχει παραγγείλει καμία παπουτσια ή ακόμη καλύτερα μπότες από evans.co.uk? Ψάχνουμε μπότα για φαρδιές γαμπούλες. :roll::lol:

Μιλησε κανεις για φαρδιες γαμπες; :D

Aπο Evans ειχα παρει πολλες φορες και ρουχα και παπουτσια και τελευταια φορα που πηγα στην Τουρκια (Το ξερατε οτι εχει Evans???!!!) πηρα και μποτες. Εχει επιλογη στο φαρδος οποτε μου εκατσαν τελεια στην γαμπα. Εδω εβρισκα σπανιοτατα. Ηταν ακριβουτσικες ομως.

Online ομως δε θυμαμαι να αγορασα ποτε.

Διαφημίσεις

κοριτσια το My-uk-mail ακομα ζηταει με την εγγραφη λογαριασμο δεη κλπ? τι αλλο να εχω προχειρο???

Σκαναρισμένα την ταυτότητα/διαβατήριο σου και έναν λογαριασμό.

Εγώ τους έχω στείλει την ταυτότητα και τον λογαριασμό του κινητού:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Και ξαναρωτω

Να ρωτησω χτυπησα αυτα τα παπουτσια για το γιο μου και πρεπει να πλερωσω:oops: με bank transfer:roll: πως το κανουμε αυτο:cool:? Μου στελνει λογαριασμο και στελνω τα χρηματα :?:http://www.ebay.co.uk/itm/3006082976...84.m1439.l2649

Και ξαναρωτω

Να ρωτησω χτυπησα αυτα τα παπουτσια για το γιο μου και πρεπει να πλερωσω:oops: με bank transfer:roll: πως το κανουμε αυτο:cool:? Μου στελνει λογαριασμο και στελνω τα χρηματα :?:http://www.ebay.co.uk/itm/3006082976...84.m1439.l2649

Το λινκ δεν μου ανοιγει.

Δεν δεχεται paypal?

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Έκανα πρόσφατα αγορές από http://www.chemistdirect.co.uk και ήρθαν μια χαρά.

Απλά το αναφέρω γιατί πέρσι που είχα προσπαθήσει τελικά αργήσανε τόσο πολύ που αναγκάστηκα να ακυρώσω την παραγγελία.

Πάρτε και ένα εκπτωτικό κωδικούλη "for special offers use promo code BCF0711"

KbCJp2.pngEYukp3.png

Και ξαναρωτω

Δεν ανοιγει το λινκ....

και ναι αφου ζητάει πληρωμή σε τραπεζα, πας στη τραπεζα σου του κάνεις εμβασμα, πληρωνεις κ το "προστιμο" που λεω εγω αναλογο του χρηματικου ποσού που θα καταθετεις ως εμβασμα, παιρνεις αποδειξη, γραψτε κ στην αιτιολογία αγορά παπουτσιων για να εισαι οκ.

Και μετά κανεις την προσευχη σου να ειναι σωστος επαγγελματίας...:cool:

http://www.ebay.de/itm/300608297612?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#payId

Πιστευω τωρα να ανοιγει, Λετε να εχει παυπαλ και να μην το ειδα απο τη στραβωμαρα μου? Θα το δοκιμασω.

http://www.ebay.de/itm/300608297612?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#payId

Πιστευω τωρα να ανοιγει, Λετε να εχει παυπαλ και να μην το ειδα απο τη στραβωμαρα μου? Θα το δοκιμασω.

Mια χαρά ειναι τα ματάκια σου

Payments:

Cash on collection, bank transfer

Διαφημίσεις

εστειλα ηδη μαιλ και περιμενω διευκρινησεις. Εμβασμα μεσω e banking ειναι πιο οικονομικο ε? Αλλιως θα στειλω την ξαδερφη μου απο γερμανια να κανει την καταθεση αλλωστε εκει ειχα σκοπο να τα στειλω και να μου τα φερει σε 2 εβδομαδες που ερχεται.(ε μη μου βγει και ο κουκος αηδονι )

Και ξαναρωτω

Μόνο με τραπεζική κατάθεση ή μετρητά αν κάνεις pick-up. Στο έμβασμα θα έχεις έξοδα, οπότε καλή η λύση της ξαδέρφης στην Γερμανία:wink:

Έπεσες σε πωλητή που δεν θέλει πέιπαλ.

ΜΠΟΝΙ ΤΖΙΝ εδώ 8-)8-):cool:

Αυτό που έβαλες εσύ είναι πόντσο, σε παλτό έχει 32 δολλάρια. Από αυτόν τον πωλητή έχω πάρει αρκετές φορές και είναι εγγυημένος.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

εστειλα ηδη μαιλ και περιμενω διευκρινησεις. Εμβασμα μεσω e banking ειναι πιο οικονομικο ε? Αλλιως θα στειλω την ξαδερφη μου απο γερμανια να κανει την καταθεση αλλωστε εκει ειχα σκοπο να τα στειλω και να μου τα φερει σε 2 εβδομαδες που ερχεται.(ε μη μου βγει και ο κουκος αηδονι )

Δεν νομίζω για το ποσό που θα του βάλεις να ειναι παραπάνω απο 2-3ευρώ πχ εγώ για 100ευρω εμβασμα νομιζω ειχα πληρωσει 12ευρω...

αλλα αν ειναι ευκολο στην ξαδέρφη να παει να του τα βαλει ακομα καλυτερα ;)

κορίτσια όσες παραγγείλατε από laredoute παραλάβατε; Έβαλα παραγγελία 3/10, 3 πραγματάκια + την παιδική τσάντα που είχανε δώρο. Απ'ότι ξέρω χρόνο παράδοσης περίπου 2 εβδομάδες. Η τσάντα και το ένα πραγματάκι έφυγαν στις 11/10 και τα περιμένουμε. Τώρα μπήκα στον λογαριασμό μου και είδα ότι τα άλλα δύο που παραγγείλαμε είναι σε αναμονή για στοκ και θα φύγουν 1/1.... Στο μεταξύ καμία ενημέρωση μέσω μέιλ ή να ερωτηθώ αν θέλω να τα παραλάβω μετά από τόσο καιρό δεδομένουν ότι όταν έβαλα παραγγελία φαινόταν διαθέσιμα.... Συνηθισμένη από την άμεση ενημέρωση των σάιτ του εξωτερικού μου φάνηκε πολύ άσχημο όλο αυτό....:-(

laredoute συνεχεια..ειχα παραγγειλει και εγω ενα πουλοβερακι με την προσφορα με τα δωρεαν μεταφορικα, ετσι για να δω ποιοτητα. Μπαινω να δω την εξελιξη της παραγγελιας και βλεπω 'εξαντληθηκε'! Μπαινω στο τσατ και ποια η απαντηση

"Εφοσον το συστημα εμφανιζει την ενημερωση αυτη, το ειδος δεν υπάρχει πλέον σε διαθεσιμότητα και δεν θα σας αποσταλεί."

Τους λεω "Οταν το ειχα παραγγειλει ομως εδειχνε οτι υπηρχε διαθεσιμοτητα."

απαντηση "H διαθεσιμοτητα τη στιγμη της καταχωρησης ειναι ενδεικτικη."

και μετα της ειπα οτι ουτε λιγο ουτε πολυ δεν ξαναπαραγγελνω. Thanks for nothing.

Εγω παλι εχω παραγγειλει απο 30/09 απο laredoute και εκ τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση...στο σημειο εξελιξη παραγγελιας γραφει αναζητηση παραγγελιας οπου κλικαροντας με βγαζει στο site της γενικης ταχυδρομικης χωρις ομως να υπαρχει καποιο νουμερο προκειμενου να γινει αναζητηση...τωρα εστειλα mail να δω τι θα με απαντησουν...

Αληθεια camouflage τι ωρα μιλησες με το chat γιατι τωρα ειναι offline????

bjTVp2.pngDG1bp2.png

laredoute συνεχεια..ειχα παραγγειλει και εγω ενα πουλοβερακι με την προσφορα με τα δωρεαν μεταφορικα, ετσι για να δω ποιοτητα. Μπαινω να δω την εξελιξη της παραγγελιας και βλεπω 'εξαντληθηκε'! Μπαινω στο τσατ και ποια η απαντηση

"Εφοσον το συστημα εμφανιζει την ενημερωση αυτη, το ειδος δεν υπάρχει πλέον σε διαθεσιμότητα και δεν θα σας αποσταλεί."

και μετα της ειπα οτι ουτε λιγο ουτε πολυ δεν ξαναπαραγγελνω. Thanks for nothing.

κορίτσια όσες παραγγείλατε από laredoute παραλάβατε; Έβαλα παραγγελία 3/10, 3 πραγματάκια + την παιδική τσάντα που είχανε δώρο. Απ'ότι ξέρω χρόνο παράδοσης περίπου 2 εβδομάδες. Η τσάντα και το ένα πραγματάκι έφυγαν στις 11/10 και τα περιμένουμε. Τώρα μπήκα στον λογαριασμό μου και είδα ότι τα άλλα δύο που παραγγείλαμε είναι σε αναμονή για στοκ και θα φύγουν 1/1.... Στο μεταξύ καμία ενημέρωση μέσω μέιλ ή να ερωτηθώ αν θέλω να τα παραλάβω μετά από τόσο καιρό δεδομένουν ότι όταν έβαλα παραγγελία φαινόταν διαθέσιμα.... Συνηθισμένη από την άμεση ενημέρωση των σάιτ του εξωτερικού μου φάνηκε πολύ άσχημο όλο αυτό....:-(

Εγω παλι εχω παραγγειλει απο 30/09 απο laredoute και εκ τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση...στο σημειο εξελιξη παραγγελιας γραφει αναζητηση παραγγελιας οπου κλικαροντας με βγαζει στο site της γενικης ταχυδρομικης χωρις ομως να υπαρχει καποιο νουμερο προκειμενου να γινει αναζητηση...τωρα εστειλα mail να δω τι θα με απαντησουν...

Εχει ξαναναφερθεί κ στο παλιό θεμα οτι το λαρεντουντ....δεν ειναι αξιοπιστο καθολου ουτε σε διαθεσιμότητα προιόντων ουτε σε παραδόσεις....

Και τοτε ειχαμε πει....μακριά κ αγαπημένοι με το εν λόγω κατάστημα :mrgreen:

Αγαπητο μου γαστεροποδο το θυμαμαι αλλα ας οψονται η τιμες που ειχε στα μαγιουδακια (12ευρω 2 μαγιουδακια σορτς) τα οποια μας χρειαζονται λογω κολυμβητηριου

Απαντηση απο Live chat ο πακέτο σας είναι στη διαδικασία της τιμολόγησης και αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες τη παράδοση του στο υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας οπότε και θα σας ειδοποιήσουν για την ακριβή ημέρα και ώρα παράδοσης του. Σε ερωτηση μου για το ποσο διαρκει η τιμολογηση μου απαντησαν οτι μεσα στη βδομαδα περιμενουν την παραγγελια απο Γαλλια!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

Catch the egg and cut its hair!!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

l...

AΠAΡAΔEKTOI!!! :?

Δυο φορες ειχα παραγγειλει μονο και δεν ειχα κανενα θεμα εκτος του οτι καθυστερησαν.

Και σε μενα κανει ακριβως το ιδιο!

Ουτε που μπηκα στον κοπο να επικοινωνησω. Ας κοψουν το λαιμο τους!

Καλησπέρα και από εμένα..Θέλω να αγοράσω αυτό το θερμόμετρο http://www.amazon.co.uk/Braun-4520-Thermoscan-Ear-Thermometer/dp/B0001D0LMS/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=drugstore&ie=UTF8&qid=1318764760&sr=1-2

αλλά διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές περί μη αξιοπιστίας του αποτελέσματος.. Νομίζω το έχουν πάρει κάποιες κοπέλες από εδώ (κατά καιρούς διάβαζα απόψεις).. Είναι από την εμπειρία σας αξιόπιστο τελικά; Ευχαριστώ!

Εγώ το έχω αρκετό καιρό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το έχω βολευτεί.

Το ένα θέμα είναι ότι τα παιδιά μου δυσανασχετούν όταν μέσα στον ύπνο τους τους χώνω στο αυτί το θερμόμετρο. Το άλλο θέμα είναι ότι, όπως λέν και οι οδηγίες του, για να είναι φερέγγυα η μέτρηση θα πρέπει να μην είναι σκεπασμένα / πλακωμένα τα αυτιά για τουλάχιστον 20 λεπτά. Το βράδυ αυτό είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις. Οι μετρήσεις του βέβαια (όταν ακολουθήσεις τον παραπάνω κανόνα) είναι ακριβείς και γρήγορες.

Γενικά πάντως βρίσκω πιο βολικό το θερμόμετρο μετώπου.

Τα REDOUTE, VERTBAUDET & CHARLES KLINKARD έχουν όλα το ίδιο θέμα με τα logistics τους. Δεν έχουν ονλάιν ενημέρωση αποθήκης. Συνεπώς, εσύ παραγγέλνεις, πληρώνεις και προσεύχεσαι ..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...