Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κελλι, ΚΑΜΙΑ σχεση! αλλα καμια!!!!

και εγω τις 2 βελουτε που εχω των μικρων της κουνιας καπου 40-60 κυκλοφορουν

απιστευτη υφη , μαλακη και ζεστη

οι ΦΛΙΣ ειναι λεπτες και αγριουτσικες στην υφη

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κόρες αυτές τις κουβέρτες στο Ελλάδα τις λένε Ισπανικού τύπου (Ισπανίας) ή Νάουσας

πρωτη φορα το ακουω η ξανθια!!!

Tις βελουτέ λες;

δεν ξερω αν ειναι βελουτε, σαν μαλακο μαλακο γουνακι ειναι...

κοριτσι μου, φλισ δεν ειναι με τιποτα, ειναι χοντρη κουβερτουλα για χειμωνα...

να, βρηκα, http://www.omorfospitiko.gr/products.php?p=245&l=1

Κουβέρτα βελουτέ Ισπανίας λεγεται... τωρα πως το λεμε αγγλικα????/οεο????

6iY7p3.png?cAMNhNbb

27 Νοεμβρίου δηλαδή?

Μπράβο ρε αccess διόρθωσες τη βλακεία που είπα.

τότε είναι το θενκς κάτι τους ?? χεχε πάντως θυμάμαι περίπου τότε ότι γινόταν :mrgreen::mrgreen:

Aλήθεια; Δηλαδή να γεμίσω καλάθι;

δεν πάει ακριβώς έτσι ....

σου δείχνει τι θα βάλει σε προσφορά σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα (και σε περιορισμένη ποσότητα) αλλά όχι την τιμή όταν αρχίσει να τρέχει η προσφορά έχεις μερικά μιλισεκοντ να αποφασίσεις αν το θέλεις, να το βάλεις στο καλάθι σου (μόνο να το βάλουν στο καλάθι την αγορά την έκανες μετά) όταν τελειώσει το όλο πανηγύρι με το συγκεκριμένο αντικείμενο αυτοί που κατάφεραν να το βάλουν στο καλάθι τους το αγόρασαν στην τιμή που το έδινε (αν δεν κάνω λάθος παίζει και κάτι σε αναπληρωματικούς αλλά δεν θέλω να λέω βλακείες αν δεν είμαι σίγουρη για αυτό) :roll:

αυτες δεν ειναι λεπτες????εγω θελω τις ποιο χοντρες σαν αυτη της φωτο

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!

κι εγω στην ελλαδα που ειπες δε βρισκω κατι αλλο. φανταζομαι κ εσυ θα το χεις ψαξει. σακιδιακια σαν αυτα στο σαιτ δεν ειδα! θα ξαναψαξωωω

ηθελα σε στυλ σακιδιο για να το κουβαλαει στη πλατη

Διαφημίσεις

σαν αυτη αλλα δε βγαζει το ψαχτηρι κατι ιδιαιτερο

http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Baby-Unisex-Fleecy-Spanish-style-blanket-/250887682159?pt=UK_Baby_NurseryBedding_RL&hash=item3a6a12386f

παλι στο πυζαμα επεσα?

kKZUp2.png

Δεν θελω να στεναχωρήσω.....τις κουζινομηχανες σταμάτησε το αμαζον να τις στελνει ελλάντα....οπως κ τα καθισματάκια, δοκιμασε στο καλαθι σου προχωρόντας το να δεις αν στελνει καποια απο αυτες!

Το δοκίμασα!Μέχρι πριν βάλω την κάρτα και τα στέλνει αυτά που θέλω.

Djccp2.png

67KIp2.png

και αυτές λίγες είναι αλλά η τιμή τους χαμηλότερη το αμαζον έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 25 λίρες:wink:

και εδώ στο ebay βέβαια όλες από ότι βλέπω είναι από Αμερική και ίσως παίζει τελωνείο (αν και για τόσο μικρό ποσό δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα)

απο το amazon που το εκανα για να δω τιμη μου βγαινει καπου 57Ε με τα μεταφορικα....πολυ παει.........

σαν αυτη αλλα δε βγαζει το ψαχτηρι κατι ιδιαιτερο

http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Baby-Unisex-Fleecy-Spanish-style-blanket-/250887682159?pt=UK_Baby_NurseryBedding_RL&hash=item3a6a12386f

παλι στο πυζαμα επεσα?

οοοοοοο, γατουλα, χιλια thanx!!!!!!! θα ψαξω παντουυυυυυυυυυ....:mrgreen:

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Εγώ πήρα το καλοκαίρι αυτό

http://www.amazon.de/gp/product/B0049TANDC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A1ZHMF9V8CQWCZ της Britax με isofix και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δυστυχώς, το γερμανικό άμαζον δεν το στέλνει πλέον. Δοκίμασε sτο mytoys.de.

Nομιζω πως αυτη ειναι η τιμη στο Λητο.

Διαφημίσεις

πρωτη φορα το ακουω η ξανθια!!!

δεν ξερω αν ειναι βελουτε, σαν μαλακο μαλακο γουνακι ειναι...

κοριτσι μου, φλισ δεν ειναι με τιποτα, ειναι χοντρη κουβερτουλα για χειμωνα...

να, βρηκα, http://www.omorfospitiko.gr/products.php?p=245&l=1

Κουβέρτα βελουτέ Ισπανίας λεγεται... τωρα πως το λεμε αγγλικα????/οεο????

velour ίσως;

Ριχτάρια έχετε πάρει από ebay?

τότε είναι το θενκς κάτι τους ?? χεχε πάντως θυμάμαι περίπου τότε ότι γινόταν :mrgreen::mrgreen:

δεν πάει ακριβώς έτσι ....

σου δείχνει τι θα βάλει σε προσφορά σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα (και σε περιορισμένη ποσότητα) αλλά όχι την τιμή όταν αρχίσει να τρέχει η προσφορά έχεις μερικά μιλισεκοντ να αποφασίσεις αν το θέλεις, να το βάλεις στο καλάθι σου (μόνο να το βάλουν στο καλάθι την αγορά την έκανες μετά) όταν τελειώσει το όλο πανηγύρι με το συγκεκριμένο αντικείμενο αυτοί που κατάφεραν να το βάλουν στο καλάθι τους το αγόρασαν στην τιμή που το έδινε (αν δεν κάνω λάθος παίζει και κάτι σε αναπληρωματικούς αλλά δεν θέλω να λέω βλακείες αν δεν είμαι σίγουρη για αυτό) :roll:

Oρίστε; Σαν μαθηματική εξίσωση μου ακούγεται. Δεν κατάλαβα τίποτα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εμείς ψωνίσαμε καρότσι,κάθισμα,βάση και πορτ μπεμπε britax από εδώ http://www.pramworld.co.uk/index.html .Παραγγέλνεις και μετά σου στέλνουν μαιλ με το ποσο κοστίζουν τα μεταφορικά. Επίσης britax έχει και εδώ http://www.olivers-baby-care.co.uk/ αλλά το πρώτο μου είχανε πει ότι έχει πολιτική χαμηλότερης τιμής -αν το βρεις αυτό που θέλεις κάπου με χαμηλότερη τιμή σου κάνουν την έκπτωση.

Σε ευχαριστω πολυ θα τα κοιταξω. Αλλα μαλλον εσυ ειχες παρει το πρωτο που ειναι απο 0 κιλα. Εμεις που ειμαστε πανω απο 13 κιλα μαλλον πρεπει να κοιταξω αυτο που ξεκινα απο 15 κιλα. Μηπως καποια κοπελα το εχει παρει ?

Διαφημίσεις

τατιανακι, τη βελουτε στη φωτο απο ποιο λινκ τη βρηκες?????

πολυ ωραια!

ω ρε του χρονου εχουμε κουκετες και καινουργια εξοδα!!!!

σ'ενα ρωσικο, δεν το εσωσα, γιατι μου φανηκε πανακριβη...63 ευρω η κουβερτα και 20 ευρω τα μεταφορικα...:(

εμεις μονο κανονικο κρεβατι του πηραμε του μικρου τωρα το καλοκαιρι που μετακομοισαμε, οποτε ψαχνω για κατι ωραιο μπας και φυγει απο το δικο μου το κρεβατι...:rolleyes:

6iY7p3.png?cAMNhNbb

συγνωμη απλα νομιζα οτι ειναι ιδιες απλα διαφορετικη ποιοτητα γιατι 3 που μου εχουν φερει απο το λητω γραφουν επανω fleece blanket αλλα ειναι αρκετα χοντρη σαν παπλωματακι ενα πραγμα...αν μπορειτε να καταλαβετε

Κοριτσια που εχετε ψωνισει μεσω της Κατερινας μπορουμε να τη χρησιμοποιησουμε και για πραγματα απο amazon και ebay που δεν στελνουν Ελλαδα???

Εννοειται!Εγω ετσι παιρνω παμπερς και ο,τι αλλο δεν στελνει το Αμαζον Ελλαδα.Λογικα δεν θα εχει προβλημα και με αγορες απο ebay αλλα ας ρωτησεις.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

σ'ενα ρωσικο, δεν το εσωσα, γιατι μου φανηκε πανακριβη...63 ευρω η κουβερτα και 20 ευρω τα μεταφορικα...:(

εμεις μονο κανονικο κρεβατι του πηραμε του μικρου τωρα το καλοκαιρι που μετακομοισαμε, οποτε ψαχνω για κατι ωραιο μπας και φυγει απο το δικο μου το κρεβατι...:rolleyes:

κοίτα τατιανάκι ψάξε αν θές και ιντερνετικά αλλά από την μέχρι τώρα πείρα μου θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε φυσικά καταστήματα γιατί ακόμα και να το βρείς σε καλή τιμή, θα είναι πολλά τα μεταφορικά (εκτός και αν έχει το Αγγλικό αμαζον με δωρεάν ή το Γερμανικό με 7 ευρώ)

τα 75 που ζητάνε στην λαική είναι κλεψιά ΑΛΛΑ αν πας στο κέντρο στις τρύπες της Αθηνάς, θα βρείς σαφώς σε καλλίτερη τιμή ενδεικτικά να σου πω ότι πριν 2,5 χρόνια (προ κρίσης) αγόρασα μια τέτοια υπέρδιπλη για μένα από μικρό μαγαζί στο Μαρούσι (κοντά στον ηλεκτρικό) 45 ευρά και η μητέρα μου φέτος πήρε τις μονές 25 και διπλές 35 από την επαρχεία (θα μου πεις αυτές έχουν παιδικά σχέδια) οκ ναι ........αλλά ψάξε και σε φυσικό κατάστημα λέγοντας την μαγική πλέον λέξη "μετρητά" και έκπτωση :wink::wink:

edit

το ίδιο ισχύει και για την tamar και τα ριχτάρια της χεχεχεχεχε

κοίτα τατιανάκι ψάξε αν θές και ιντερνετικά αλλά από την μέχρι τώρα πείρα μου θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε φυσικά καταστήματα γιατί ακόμα και να το βρείς σε καλή τιμή, θα είναι πολλά τα μεταφορικά (εκτός και αν έχει το Αγγλικό αμαζον με δωρεάν ή το Γερμανικό με 7 ευρώ)

τα 75 που ζητάνε στην λαική είναι κλεψιά ΑΛΛΑ αν πας στο κέντρο στις τρύπες της Αθηνάς, θα βρείς σαφώς σε καλλίτερη τιμή ενδεικτικά να σου πω ότι πριν 2,5 χρόνια (προ κρίσης) αγόρασα μια τέτοια υπέρδιπλη για μένα από μικρό μαγαζί στο Μαρούσι (κοντά στον ηλεκτρικό) 45 ευρά και η μητέρα μου φέτος πήρε τις μονές 25 και διπλές 35 από την επαρχεία (θα μου πεις αυτές έχουν παιδικά σχέδια) οκ ναι ........αλλά ψάξε και σε φυσικό κατάστημα λέγοντας την μαγική πλέον λέξη "μετρητά" και έκπτωση :wink::wink:

edit

το ίδιο ισχύει και για την tamar και τα ριχτάρια της χεχεχεχεχε

ευχαριστω κοπελα μου, αλλα το θεμα μ'εμας ειναι οτι εχω ενα ταρζανακι 26 μηνων, δεν εχω να τον αφησω πουθενα, στο μετρο δεν μπαινει, φοβαται ουρλιαζει λες και τον σφαζουν... με αμαξι δεν παω εγω κεντρο... και πες οτι φτανουμε καπως. με ταξι πχ, αλλα δεν θα κατσει να παω να ψαξω... οποτε..εδω Περιαστερι σε 2-3 μαγαζια που μπηκα δεν εχει, μονο το ενα ειχε με 25 ευρω τουιτι, αλλα ποιοτηκως χαλια, πολυ λεπτο...

μηπως στειλω τη πεθερα μου, αλλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη ρε γμτ...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

απο το amazon που το εκανα για να δω τιμη μου βγαινει καπου 57Ε με τα μεταφορικα....πολυ παει.........

γιατί βρε κοπελιά ?? :mrgreen::mrgreen:

έβαλα αυτή στο καλάθι μου http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003O85LV8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει 26,75 Ευρά αν αγοράσεις και κάτι άλλο που χρειάζεσαι π.χ κανα ποτηράκι για το παιδί και φτάσεις τον λογαριασμό σου στις 25 λίρες τα μεταφορικά είναι δωρεάν ............

αυτή εδώ πχ από το ebay http://www.ebay.co.uk/itm/STEPHEN-JOSEPH-QUILTED-BALLET-BUNNY-BACKPACK-/160628627397?pt=US_CSA_MWA_Backpacks&hash=item25663657c5 ;¨εχει μαζί με τα μεταφορικά 32,90 δολάρια δηλαδή 23 ευρά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...