Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μπορείς να μου το στείλεις και εμένα?

Στείλτε μου μέιλ στο [email protected] γιατί είναι και μεγάλο αρχείο, κοντά στα 100Μb. Το έχω σε στικάκι.

Εμείς πάντως μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Για χοντρό εξώφυλλο και για μεγαλύτερο μέγεθος θα ρωτήσω σήμερα αν περάσω ή από Δευτέρα. Πάντως έχει και στο κατάστημα δείγματα (η δική μας η δουλειά δεν έχει καμία σχέση με τα δείγματα, μου φάνηκαν φτωχά συγκριτικά).

Όποια μένει Ηλιούπολη, ευπρόσδεκτη να το δεί. Αν κάποια μένει Φάληρο, ας περάσει από εκεί Πλ.Φιλικής εταιρείας.

Annagrig επειδή είσαι και βόρεια, δεν νομίζω να στέλνει, δεν ορκίζομαι κι όλας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας... Παρήγγειλα χτες για πρώτη φορά από το i-herb αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι το έκανα σωστά...στη φόρμα όπου ζητάει τα στοιχεία της ''shipping address'' (που είναι και η ''billing address'' στην περίπτωσή μου) έβαλα τα στοιχεία μου (όνομα, διεύθυνση κλπ) στα αγγλικά αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι έκανα καλά!:( Όποια-ος γνωρίζει παρακαλώ να βοηθήσει!

Το όνομα πρέπει να είναι όπως ακριβώς το γράφει και στην κάρτα. Εννοείται με λατινικούς χαρακτήρες. Η διεύθυνση, αυτή που έχεις δηλώσει στην κάρτα πάλι με λατινικούς χαρακτήρες.

Το όνομα πρέπει να είναι όπως ακριβώς το γράφει και στην κάρτα. Εννοείται με λατινικούς χαρακτήρες. Η διεύθυνση, αυτή που έχεις δηλώσει στην κάρτα πάλι με λατινικούς χαρακτήρες.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Το όνομά μου το έγραψα όπως είναι γραμμένο στην ταυτότητά μου με λατινικούς χαρακτήρες. Τη διεύθυνση την έγραψα και αυτή με λατινικά γράμματα χωρίς όμως να την έχω δει κάπου ''επίσημα'' γραμμένη έτσι, γι' αυτό φοβάμαι μήπως κανένα ''ορθογραφικό'' τους μπερδέψει, π.χ. Euzwnwn - Euzonon, κατάλαβες; Βέβαια μπορεί να λέω και βλακείες:lol: αλλά είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω και φοβάμαι μην έκανα καμιά πατάτα!;)

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

Πέρσυ πήρα πολλά πράγματα και για τα 2 μου πιτσιρικόπουλα, στην ουσία όλα τους τα χειμωνιάτικα.

Εκτός και αν λέει σλιμ φιτ, η γραμμή τους είναι κανονική. Η ποιότητα μου φαίνεται εξαιρετική και το αγαπημένο μου είναι αυτές οι τριάδες με τα λεπτά ζιβάγκο, είτε σε κοριτσίστικα είτε σε αγορίστικα, τα οποία τα παιδιά μου φοράνε με μεγάλη ευχέρεια τον χειμώνα.

Αμάν πιά, έχει γεμίσει το ΕΒΑΥ με πυζάμες ΓΚΑΠ. Τα κινέζικα ρέπλικα σάιτς (π.χ. ντιειτςγκέιτ, αλιμπαμπα) έχουν βγάλει της Παναγιάς τα μάτια..........

Να σου πω, αφού είσαι σίγουρη ότι δεν αντιστοιχούν σε αυτό που περιέγραφες, θα έλεγα να μην υπαναχωρήσεις. Εγώ π.χ. θα της έλεγα ότι δεν είναι αυθεντικές, δεν αντιστοιχούν στην περιγραφή της και αν δεν σκεφτεί πως να σε αποζημιώσει θα ακολουθήσει ουδέτερο/κακό φιντμπακ. Εξ'αλλου προετοιμασμένη μου φαίνεται ........

Δυστυχώς, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου. Θα έδινα τα χρήματα για συστημένο προκειμένου να εξασφαλίσω ότι τελικά θα έρθει το πακέτο. Τώρα για το φιντμπακ ...........

Είναι σύνηθες λάθος μας αυτό. Να ρωτάμε δηλαδή αν κάποιος πωλητής κάνει combine postage χωρίς να ζητάμε την ακριβή έκπτωση με τα παραπάνω κομμάτια.

Δεν νομίζω ότι όπως είναι τώρα μπορείς να κάνεις και πολλά. Ευγενικά παζάρεψέ το λίγο και πέστου ότι από την μέχρι τώρα εμπειρία σου, το καθε εξτρα κομματι χρεωνεται 0,50-1 λίρα.

Αν τελικά δεν τα βρείτε, μπορείς να αφήσεις ίσως λιγότερα αστέρια στα μεταφορικά. Για το φίντμπακ, άστο να το πεις προς το τέλος, μην το αναφέρεις από τώρα, δεν υπάρχει λόγος θα έλεγα.

καλημερα, αυτο το vertbaudet στελνει Ελλαδα???

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!

οχι, δε στελνει...μονο μεσω περσοναλ σοπερ.

βεβαια μπορεις να βρεις καποια κομματια εδω ελλαδα στο http://www.laredoute.gr αλλα ειναι πιο ακριβα απο το αγγλικο σαιτ. Δες τι σε συμφερει και διαλεξε :)

βεβαια μπορεις να βρεις καποια κομματια εδω ελλαδα στο http://www.laredoute.gr αλλα ειναι πιο ακριβα απο το αγγλικο σαιτ. Δες τι σε συμφερει και διαλεξε :)

Αδικα έκανα τη χαρά ......

μεσω περσοναλ σοπερ δεν θελω γιατι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το mum που χρησιμοποιουν εδω τα κοριτσια ,τη σαλοπετα ειχα χρησιμοποιησει παλια αλλα αυτη σταματησε,αλλο περσοναλ σοπερ εχουμε???

Διαφημίσεις

Αδικα έκανα τη χαρά ......

μεσω περσοναλ σοπερ δεν θελω γιατι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το mum που χρησιμοποιουν εδω τα κοριτσια ,τη σαλοπετα ειχα χρησιμοποιησει παλια αλλα αυτη σταματησε,αλλο περσοναλ σοπερ εχουμε???

Μολις χρησιμοποθησα την Κατερινα, αν θες να σου στειλω το μειλ της. Ειναι πολυ καλη, θα παραλαβω μεσα στην εβδομαδα και θα σου πω αν θες.

h0MYp3.png

Μολις χρησιμοποθησα την Κατερινα, αν θες να σου στειλω το μειλ της. Ειναι πολυ καλη, θα παραλαβω μεσα στην εβδομαδα και θα σου πω αν θες.

ναι ,στειλε μου το θα το ηθελα

καλημερα, αυτο το vertbaudet στελνει Ελλαδα???

Ελένη, όπως σου τα λένε τα κορίτσια, μέσω πέρσοναλ σόπερ μόνο. Αυτή την στιγμή, γνωστή και δοκιμασμένη η Κατερίνα, με θετικά σχόλια.

Πριν μιλήσεις μαζί της, ψάξε και για κανέναν εκπτωτικό κωδικό, να της τον πείς να τον βάλει αν είναι.:wink:;-)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

http://www.littlewoodseurope.com/adidas-originals-baby-striped-suit/919029380.prd?browseToken=%2fb%2f101191%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f2&trail=2780-101191 επίσης αυτή την φορμούλα γιατί θα χρειαστούμε φέτος με τον παιδικό....

http://www.littlewoodseurope.com/ladybird-monkey-pyjamas-2-pack/975319415.prd?browseToken=%2fb%2f2278%2c6785%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f7&trail=2249-2278-6785 αυτές για τον κανακάρη μου

http://www.littlewoodseurope.com/ladybird-reversible-gilet/924842804.prd?browseToken=%2fb%2f2278%2c6785%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f17&trail=2249-2278-6785 αυτό για τον γιο μου που λατρεύει τα γιλέκα...

http://www.littlewoodseurope.com/ladybird-monster-pyjamas-2-pack/919011707.prd?browseToken=%2fb%2f2278%2c6785%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f18&trail=2249-2278-6785 και αυτές τις πυτζάμες για δωράκι.

αλήθεια στο παρελθόν διάβασα είχε ένα θεματάκι με την παράδοση , έφτασε και ένα μήνα μετά, έχει ψωνίσει καμιά κοπέλα πρόσφατα να μου πει ;;;

είπα να εκμεταλλευτώ τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ , λέτε να την πατήσω;;;

την βοήθεια σας!!!

Διαφημίσεις

απο μεγεθη πως ειναι? σαν της λαρεντουτ? γιατι στα λαρεντουτ, παιρνουμε ενα μεγαλυτερο παντα... πχ 2 ετων κ της παιρνω το 94 που το λεει 3 ετων....

WLFfp2.png XI11p2.png

απο μεγεθη πως ειναι? σαν της λαρεντουτ? γιατι στα λαρεντουτ, παιρνουμε ενα μεγαλυτερο παντα... πχ 2 ετων κ της παιρνω το 94 που το λεει 3 ετων....

irida, απο laredoute δεν εχω ψωνισει ποτε. Εχω παρει απο το αγγλικο vertbaudet. Θα ελεγα οτι εχουν λιγο μικρη φορμα. Δλδ, οταν ο μικρος μου ηταν 12 μηνων του πηρα το 12-18 και του ηταν τσιμα τσιμα. Ειναι ψηλο παιδι βεβαια.....

Παντως, με βαση το size chart που εχει, απο τα νουμερα που παιρνω στα αλλα μαγαζια, θα πρεπει να του παιρνω ενα μεγαλυτερο.

Δλδ, τωρα που ειναι 18 μηνων(92 εκ. υψος), θα πρεπει να του παρω το 2-3 χρονων στα περισσοτερα.

παντως ειναι πολυ ωραια ρουχα και πολυ καλη ποιοτητα!

ποσο καιρο κανουν να ερθουν τα πραγματακια απο το laredoute?

Αν ειναι διαθέσιμα αυτα που θα παραγγειλεις σε 14ημερες, ωστοσο αν παραγγείλεις διαφορα πραγματα και καποια ειναι διαθέσιμα και καποια δεν ειναι, μπορουν να σου στειλουν πρωτα τα διαθεσιμα και να σου ξαναστειλουν και δευτερο ή τριτο δεμα χωρις να επιβαρυνθεις παλι μεταφορικα.

Αν ειναι διαθέσιμα αυτα που θα παραγγειλεις σε 14ημερες, ωστοσο αν παραγγείλεις διαφορα πραγματα και καποια ειναι διαθέσιμα και καποια δεν ειναι, μπορουν να σου στειλουν πρωτα τα διαθεσιμα και να σου ξαναστειλουν και δευτερο ή τριτο δεμα χωρις να επιβαρυνθεις παλι μεταφορικα.

ευχαριστώ!

irida, απο laredoute δεν εχω ψωνισει ποτε. Εχω παρει απο το αγγλικο vertbaudet. Θα ελεγα οτι εχουν λιγο μικρη φορμα. Δλδ, οταν ο μικρος μου ηταν 12 μηνων του πηρα το 12-18 και του ηταν τσιμα τσιμα. Ειναι ψηλο παιδι βεβαια.....

Παντως, με βαση το size chart που εχει, απο τα νουμερα που παιρνω στα αλλα μαγαζια, θα πρεπει να του παιρνω ενα μεγαλυτερο.

Δλδ, τωρα που ειναι 18 μηνων(92 εκ. υψος), θα πρεπει να του παρω το 2-3 χρονων στα περισσοτερα.

παντως ειναι πολυ ωραια ρουχα και πολυ καλη ποιοτητα!

μααααλιστα! ευχαριστω! αν υπαρχει καμια που να χει ψωνισει κ απο τα δυο ας πει... βασικα ηθελα να αγορασω ενα παλτουδακι... αυτα τα ψιλοκαλα, λεγονται duffle coat αποτι ειδα... στυλ μοντγκομερι παιδικο δηλαδη!

αλλαααααα μου ηρθε εμαιλ υπενθυμισης για ενα παλτουδακι duffle coat μαρκας next που ειχα στη λιστα μου και το χτυπησα... και το κερδισα!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120788253847&autorefresh=true#ht_500wt_898 φετος δεν ειδα να χει καρουδακια αρα θαναι παλιο κομματι... το χει παρει το ματι καμιας? ποιας χρονιας ειναι?

το θεμα τωρα ειναι οτι ενω ειχα επικοινωνησει με τη κοπελια δε μου απαντησε ποσα θα ειναι τα εταφορικα και αν στελνει ελλαδα... (στο ποστατζ λεει οτι δε στελνει αλλα ξερετε συνηθως κανουν μια παραχωρηση κ στελνουν) κ ετσι ειπα να δοκιμασω και μπορεσα να κανω μπιντ!!!! κ κερδισα με 3.20 λιρες!!!!!!!! γιατι 9 στις 10 φορες δε μπορεις να κανεις μπιντ λογω των ρυθμισεων του πωλητη.... το θεμα μου τωρα ειναι το εξης 1) ποσα μεταφορικα θα μου ζητησει, ειδικα αφου πωληθηκε τοσο φτηνα το κομματι της και 2) αν μπορει να απορριψει το μπιντ μου λογω οτι εγραφε οτι στελνει μονο αγγλια.... (βασικα και παλι επειδη πουληθηκε φθηνα μπας και θελει να ξανακανει την αγγελια απο την αρχη)

αλλα το επιχειρημα μου δε μπορει να ειναι, ας ειχε φροντισει οι ρυθμισεις της να μην αφηναν αγοραστες εκτος αγγλιας να μπινταρουν????

για πειτε τι κανουμε τωρα (εκτος απο υπομονη μεχρι να δω τι θα μου απαντησει!!!!) :roll:

WLFfp2.png XI11p2.png

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400243670342&var=670012511116#ht_2812wt_1110

μου άρεσε αυτό για δώρο για βάφτιση που έχω τέλος του μήνα...

βλέπω όμως ότι ο πωλητής είναι Αμερική , τι λέτε θα παραλάβω μέχρι τότε;;; παίζει να έχω θέμα τελωνείου με τόσο μικρό ποσό;;;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400243670342&var=670012511116#ht_2812wt_1110

μου άρεσε αυτό για δώρο για βάφτιση που έχω τέλος του μήνα...

βλέπω όμως ότι ο πωλητής είναι Αμερική , τι λέτε θα παραλάβω μέχρι τότε;;; παίζει να έχω θέμα τελωνείου με τόσο μικρό ποσό;;;

Ωραίο σετ και καλή τιμή !!!!

Ο πωλητής στέλνει σε 1 μέρα αφότου λαβει πληρωμή.

Άντε να κάνουν και 2 εβδομάδες να έρθουν. Βάλε κάτω τις μέρες να δεις. Εγώ νομίζω ότι προλαβαίνεις.

Πεστου να σου γράψει δώρο απέξω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Όσες ψωνίζετε αρκετά πράγματα από το i-herb (και τρόφιμα...) έχετε διαπιστώσει ότι χρειάζεται να κάνετε συνεχώς αγορές; Δεδομένου ότι το όριο βάρους είναι μόλις 2 κιλά...σκέφτομαι ότι θα πρέπει συνεχώς να παραγγέλνω και να περιμένω. Έτσι και τα μεταφορικά δε μου φαίνονται και τόσο φτηνά στην πρόσθεση.:roll: Πείτε μου αν θέλετε τη γνώμη σας!

697577wcowvfyq3s.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...