Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εμπειρα κοριτσια χρειαζομαι τη βοήθεια σας, διοτι μαλλον την πατησα και γω με συναλλαγη που έκανα μεσω πειπαλ.Στις 6/7 έστειλα μηνυμα σε ενα πωλητη αν μπορει να μου κανει discount postage, τελοσπάντων μου έκοψε 2 λιρες εστω, απο πραγματα που τελικα κοστισαν 37 ευρω(δεν ηταν για μενα, αλλού εκανα εξυπηρετηση).Μου στελνει λοιπον να τον πληρωσω μεσω πειπαλ, ωστε να φανει κ η εκπτωση κ στελνει 2 μερες μετα το πακετο.Ωστοσο, με τρεξιματα βαφτισης κλπ κ μη βλεποντας τα φιντμπακ που πρεπει να αφησω, αφου πληρωσα μεσω πειπαλ, ξεχναω τα πραγματα.και μου ειπε στις 15 Σεπτεμβρη το ενδιαφερομενο ατομο οτι δεν ειχε ερθει το πακετο!! Φταιω κ γω που το ξεχασα φυσικα.Στελνω στον πωλητη, λεω τα καθεκαστα κ μου εγραψε οτ θα μου τα ξαναστειλει κ να ξαναγραψω τη διευθυνση για επιβεβαιωση.Αφου περασαν λοιπον 17 μερες κ αφαντο και το 2ο πακετο, ξαναστειλα σημερα ποτε περιπου θα ερθουν και μου απανταει τα εξης:

Hi

Kindly note we have made request to track that packets sent to you first time

they did not provide any details

we apologize for this however will post them to you

may i request to pay us £5 as international signed for post. this is extra cost we have to incurr

on only to make this new packet recorded post.

my paypal account is [email protected]

please choose send payment option

will post your items this time

kind regards

τωρα δηλαδη ξαφνικα ζηταει 5 λιρες για να μου το ξαναστειλει! Δεν το εστειλε στις 15 Σεπτεμβριου που μου ειπε! Τι πρεπει να κανω τωρα, να δεχτω να τα δωσω?? Εχει πολυ καλο ποσοστο ο συγκεκριμενος, αλλα πληρωσα και γω μεσω πειπαλ κ την πατησα , αφου περασαν κ τοσες μερες.

Κοριτσια μου, μηπως μπορειτε να μου προτεινετε και μένα τι να κάνω στην περίπτωσή μου κ αν ειναι νόμιμο αυτό που μου ζητάει ο πωλητής??Ευχαριστώ:)!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα την πρώτη μου αγορά από ebay. Τα πιτζαμάκια έφτασαν και σκοπεύω να αφήσω θετικό feedback στον πωλητή. Πρεπει να του στείλω μην. ζητώντας του να μου αφήσει και εμένα feedback ή θα το κάνει από μόνος του;

Εκανα την πρώτη μου αγορά από ebay. Τα πιτζαμάκια έφτασαν και σκοπεύω να αφήσω θετικό feedback στον πωλητή. Πρεπει να του στείλω μην. ζητώντας του να μου αφήσει και εμένα feedback ή θα το κάνει από μόνος του;

οχι θα το κανει μονος του ..αν δεν το εχει κάνει ήδη (συνηθως οταν πληρωνονονται αφηνουν feedback)

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Διαφημίσεις

http://www.potterybarnkids.com/

Έχω ξετρελαθεί!Έχει πάρα πολύ ωραία πράγματα!

ωχ ωχ τι μας εκανες φιλεναδα ειναι καταπληκτικά και τωρα στελνει και Ελλαδα!!!! καταραμενη φτωχια.... να δω πως θα κρατηθω.

αραγε τι να παιζει με το τελωνειο πως να στελνουν? αν και λεει οτι στο τελος φαινονται ολα και οι δασμοι!!!

παω να τα χαζεψω!!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

ωχ ωχ τι μας εκανες φιλεναδα ειναι καταπληκτικά και τωρα στελνει και Ελλαδα!!!! καταραμενη φτωχια.... να δω πως θα κρατηθω.

αραγε τι να παιζει με το τελωνειο πως να στελνουν? αν και λεει οτι στο τελος φαινονται ολα και οι δασμοι!!!

παω να τα χαζεψω!!!!!

Total does not include shipping and processing, duty, or tax....:-(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημερα, δεν εχω πολλα vertbaudet και δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου. Οσα εχω ομως εχουν φαρδια φορμα.

αντεεε! Ευχαριστω για την απαντηση...εστειλα μειλ στο μαγαζι και μου απαντησε να παρω το 102 (δηλ για 4χρ). Οποτε πηρα αυτο. Τωρα ειδομεν, το πολυ πολυ το φορανε του χρονου-παραχρονου :shock:.

αυτη ηταν η αμεση απαντηση της, τι θα εκανες καλαμαρακι??

Hi

I'm sorry that you are not satisfied with the quality of the pj's, but as far as i am aware, they are authentic Gap and this is the first time that anybody has come back to me not satisfied, and i have sold a good number of these.

I would really appreciate it if you did not leave any type of bad feedback as this could affect my ratings.

Regards

Ruthie

χμ.....Τι να σε πω....ουσιαστικά σου αρνείται την υποθεση οτι δεν ειναι αυθεντικές....και εννοειτε δεν σου προτείνει λυση ή επιστροφής προιόντος ή επιστροφής χρημάτων εστω κ μερική. Εγω θα επέμενα οτι δεν ειναι αυθέντικες καθως εχω αγοράσει κ θα τις έλεγα λεπτομέρειες....πχ κ δεν εχουν καμία σχεση το υφασμα η ποιοτητα οι ραφές κ οι ετικέτες κτλπ.

Το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να της πεις οτι θα εκτιμουσες μια επιστροφή 50% της αξίας των πιτζαμών (οχι των μεταφορικών) ή να της επιστρέψεις το προιον συστημένο στη συσκευασία του κ να σου κάνει ολική επιστροφή χρημάτων συν τα μεταφορικά...Αλλιως θα αναγκαστεις να της αφήσεις ουδέτερο φιντμπακ γιατι ναι μεν ηρθαν , η επικοινωνια ολα καλα αλλα εχεις τις αμφιβολιες σου περί της γνησιότητας.

Σημερα παρέλαβα κ αυτά τα Φανελάκια αμάνικα Marks and Spencer

Αψογα κ πολύ γρήγορος πωλητής// Παρασκευή τα αγορασα Σαββατο τα έστειλε κ σημερα παρέλαβα, βγήκαν τα τρια φανελάκια 7ευρώ, μια χαρά τιμή τζάμπο εντελώς. Πηρα το 4-5 γιατί δεν ειχε 3-4 αλλα δεν ειναι τεράστια η διαφορά τους ειναι στο ενα εκατοστό από το 3-4.

Επίσης πήρα κ αυτά

Βρακάκια mothercare εννοείται αψογα επισης κ φθηνότερα απο ελλάδα.

Και πήρα κ αυτά τα Πειρατικά γαλοτσάκια δωράκι για το ζουζουνι της MumSofia

ααα και ξέχασα να πω οτι σημερα με πήραν τηλέφωνο απο την Aluette έιχαν ερθει τα φορεματάκια μου πηγα εδωσα αυτα που ειχα σε μεγάλο νουμερο κ πήρα τα καινουργια,

Αν σας πω.....ποσο έκανε το ενα φορεμα πριν την εκπτωση.....

Ειναι αυτό εδώ http://www.alouetteshop.gr/el/categories/320782523-%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/products/19262

Kαι στο ετικετάκι....αρχική τιμή ήταν το 107ευρώ !!:shock::shock:

Μετά το δευτερο ετικετάκι ελεγε....64ευρώ....:shock::shock:

Και εγώ το πήρα 15ευρω.....:!::!:

Δηλαδη....φαντάσου ευρος κέρδους....!!

Κατά τα άλλα , αμεση κ γρήγορη αποστολή, χωρίς εξοδα αντικαταβολής κ δωρεάν μεταφορικά για αγορές ανω των 40ευρώ ,για ελληνικά δεδομένα eshop , ευγενικοί υπάλληλοι κ πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν με κάθε τροπο.:D

Αυτα...!

Kαι στο ετικετάκι....αρχική τιμή ήταν το 107ευρώ !!:shock::shock:

Μετά το δευτερο ετικετάκι ελεγε....64ευρώ....:shock::shock:

Και εγώ το πήρα 15ευρω.....:!::!:

Δηλαδη....φαντάσου ευρος κέρδους....!!

Κατά τα άλλα , αμεση κ γρήγορη αποστολή, χωρίς εξοδα αντικαταβολής κ δωρεάν μεταφορικά για αγορές ανω των 40ευρώ ,για ελληνικά δεδομένα eshop , ευγενικοί υπάλληλοι κ πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν με κάθε τροπο.:D

με γεια ολα τα πραγματακια πολυ ωραια! (τον εβαλα και αυτον τον πωλητη με τα ΜΣ στη λιστα μου)

Καλα αυτες οι τιμες ειναι απιστευτες! Και μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι πανω απο 15ευρω δεν ειναι να δινεις σε ενα ρουχαλακι!

Διαφημίσεις

παω να τα χαζεψω!!!!!

δυστυχως αγορα 55ε φτανει τα 113 με φορους και εχει 38,27ε μεταφορικά, δεν συμφερει :-(

l86Tp3.png d6AUp3.png

Κοριτσια, καλησπερα!

Χρειαζομαι τη γνωμη σας γιατι δεν ξερω αν εχω δικιο ή αδικο και δεν ξερω πώς να χειριστω το ολο θεμα.

Χτυπησα στο ebay απο πωλητη που στελνει Ελλαδα πολλα παιδικα ελαφρως μεταχειρισμενα ρουχαλακια: 21 δημοπρασιες, 42 κομματια στο συνολο. Στις περισσοτερες δημοπρασιες δεν υπηρχε ανταγωνισμος, οποτε για ολα αυτα πρεπει να πληρωσω 36,60 λιρες. Πριν ξεκινησω να χτυπαω, εστειλα μηνυμα στον πωλητη να μαθω τα μεταφορικα (γιατι δεν τα εγραφε στην αγγελια) και μου ειπε 3 λιρες για το πρωτο κομματι και οτι κανει combined posting. Βλακεια μου που δεν ζητησα να μαθω ποσο χρεωνει το καθε εξτρα κομματι, μεγαλη βλακεια. Γιατι τωρα ο πωλητης θελει 45 λιρες μεταφορικα! Μου φαινεται τσιμπημενο αν σκεφτω οτι οι παραγγελιες (πιο ογκωδεις και πιο βαριες) απο το MUM ερχονται με λιγοτερα.

Το ερωτημα ειναι: Με παιρνει να του πω κατι? Να προτεινω ας πουμε να σπασει την παραγγελια στα δυο για να μην πεσει το βαρος μαζεμενο? Να του πω οτι συνηθως το καθε εξτρα κομματι χρεωνεται 0,50-1 λιρα και αυτο σημαινει γυρω στις 25 λιρες μεταφορικα το πολυ? Να τολμησω να του πω οτι αν τα μεταφορικα μεινουν ως εχει θα του αφησω ουδετερο feedback? 'Η εχω τελειως αδικο και καλα θα κανω να πληρωσω και τερμα?

Ακομη και με αυτα τα μεταφορικα, τα ρουχα εξακολουθουν και ειναι πολυ φθηνα (τα περισσοτερα ειναι επωνυμα αλλωστε), οποτε δεν θα σκασω κιολας...Απλως αναρωτιεμαι αν με παιρνει να κανω κατι...

yleap2.png In10p2.png

Κοριτσια μου, μηπως μπορειτε να μου προτεινετε και μένα τι να κάνω στην περίπτωσή μου κ αν ειναι νόμιμο αυτό που μου ζητάει ο πωλητής??Ευχαριστώ:)!!

Δεν ξερω αν ειναι νομιμο....κι εσυ βρε παιδακι μου τοσους μηνες......και χαθηκαν και τα δυο πακετα....τι να σου πω...εγω θα τα πληρωνα για να μη χαθουν και τα πραγματα.....το κακο ειναι οτι τον ειδοποιησες 2,5 μηνες αργοτερα.....πες οτι δε σου κανε ποτε εκπτωση στα μεταφορικα!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν ειναι νομιμο....κι εσυ βρε παιδακι μου τοσους μηνες......και χαθηκαν και τα δυο πακετα....τι να σου πω...εγω θα τα πληρωνα για να μη χαθουν και τα πραγματα.....το κακο ειναι οτι τον ειδοποιησες 2,5 μηνες αργοτερα.....πες οτι δε σου κανε ποτε εκπτωση στα μεταφορικα!!

Φλορα, ο πωλητης δεν μου εστειλε 2ο πακετο.Ειπε οτι ΘΑ μου το εστελνε κ οταν ειδα οτι αργουσε και το υποτιθεμενο 2ο, εστειλα μηνυμα κ μου ειπε οτι θελει 5 λιρες ακομα.Εντελει, τις πληρωσα πριν λιγο!Δεν ηταν για μενα τα πραγματα κ ενημερωθηκα πολύ μετα ότι δεν είχαν ερθει! Το ειχα ξεχασει, ένα μυαλό το έχουμε;)!Ευχαριστώ για την απάντηση!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

καμια κοπελα που να ξερει για τα μεγεθη vertbaudet?!?

Πέρσυ πήρα πολλά πράγματα και για τα 2 μου πιτσιρικόπουλα, στην ουσία όλα τους τα χειμωνιάτικα.

Εκτός και αν λέει σλιμ φιτ, η γραμμή τους είναι κανονική. Η ποιότητα μου φαίνεται εξαιρετική και το αγαπημένο μου είναι αυτές οι τριάδες με τα λεπτά ζιβάγκο, είτε σε κοριτσίστικα είτε σε αγορίστικα, τα οποία τα παιδιά μου φοράνε με μεγάλη ευχέρεια τον χειμώνα.

αυτη ειναι η πωλητρια με τις λεπτες πυτζαμες γκαπ

http://www.ebay.co.uk/sch/ruthie125/m.html?_trksid=p4340.l2562

Αμάν πιά, έχει γεμίσει το ΕΒΑΥ με πυζάμες ΓΚΑΠ. Τα κινέζικα ρέπλικα σάιτς (π.χ. ντιειτςγκέιτ, αλιμπαμπα) έχουν βγάλει της Παναγιάς τα μάτια..........

αυτη ηταν η αμεση απαντηση της, τι θα εκανες καλαμαρακι??

Hi

I'm sorry that you are not satisfied with the quality of the pj's, but as far as i am aware, they are authentic Gap and this is the first time that anybody has come back to me not satisfied, and i have sold a good number of these.

I would really appreciate it if you did not leave any type of bad feedback as this could affect my ratings.

Regards

Ruthie

Να σου πω, αφού είσαι σίγουρη ότι δεν αντιστοιχούν σε αυτό που περιέγραφες, θα έλεγα να μην υπαναχωρήσεις. Εγώ π.χ. θα της έλεγα ότι δεν είναι αυθεντικές, δεν αντιστοιχούν στην περιγραφή της και αν δεν σκεφτεί πως να σε αποζημιώσει θα ακολουθήσει ουδέτερο/κακό φιντμπακ. Εξ'αλλου προετοιμασμένη μου φαίνεται ........

Δυστυχώς, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου. Θα έδινα τα χρήματα για συστημένο προκειμένου να εξασφαλίσω ότι τελικά θα έρθει το πακέτο. Τώρα για το φιντμπακ ...........

Κοριτσια, καλησπερα!

Χρειαζομαι τη γνωμη σας γιατι δεν ξερω αν εχω δικιο ή αδικο και δεν ξερω πώς να χειριστω το ολο θεμα.

Χτυπησα στο ebay απο πωλητη που στελνει Ελλαδα πολλα παιδικα ελαφρως μεταχειρισμενα ρουχαλακια: 21 δημοπρασιες, 42 κομματια στο συνολο. Στις περισσοτερες δημοπρασιες δεν υπηρχε ανταγωνισμος, οποτε για ολα αυτα πρεπει να πληρωσω 36,60 λιρες. Πριν ξεκινησω να χτυπαω, εστειλα μηνυμα στον πωλητη να μαθω τα μεταφορικα (γιατι δεν τα εγραφε στην αγγελια) και μου ειπε 3 λιρες για το πρωτο κομματι και οτι κανει combined posting. Βλακεια μου που δεν ζητησα να μαθω ποσο χρεωνει το καθε εξτρα κομματι, μεγαλη βλακεια. Γιατι τωρα ο πωλητης θελει 45 λιρες μεταφορικα! Μου φαινεται τσιμπημενο αν σκεφτω οτι οι παραγγελιες (πιο ογκωδεις και πιο βαριες) απο το MUM ερχονται με λιγοτερα.

Το ερωτημα ειναι: Με παιρνει να του πω κατι? Να προτεινω ας πουμε να σπασει την παραγγελια στα δυο για να μην πεσει το βαρος μαζεμενο? Να του πω οτι συνηθως το καθε εξτρα κομματι χρεωνεται 0,50-1 λιρα και αυτο σημαινει γυρω στις 25 λιρες μεταφορικα το πολυ? Να τολμησω να του πω οτι αν τα μεταφορικα μεινουν ως εχει θα του αφησω ουδετερο feedback? 'Η εχω τελειως αδικο και καλα θα κανω να πληρωσω και τερμα?

Ακομη και με αυτα τα μεταφορικα, τα ρουχα εξακολουθουν και ειναι πολυ φθηνα (τα περισσοτερα ειναι επωνυμα αλλωστε), οποτε δεν θα σκασω κιολας...Απλως αναρωτιεμαι αν με παιρνει να κανω κατι...

Είναι σύνηθες λάθος μας αυτό. Να ρωτάμε δηλαδή αν κάποιος πωλητής κάνει combine postage χωρίς να ζητάμε την ακριβή έκπτωση με τα παραπάνω κομμάτια.

Δεν νομίζω ότι όπως είναι τώρα μπορείς να κάνεις και πολλά. Ευγενικά παζάρεψέ το λίγο και πέστου ότι από την μέχρι τώρα εμπειρία σου, το καθε εξτρα κομματι χρεωνεται 0,50-1 λίρα.

Αν τελικά δεν τα βρείτε, μπορείς να αφήσεις ίσως λιγότερα αστέρια στα μεταφορικά. Για το φίντμπακ, άστο να το πεις προς το τέλος, μην το αναφέρεις από τώρα, δεν υπάρχει λόγος θα έλεγα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Αμάν πιά, έχει γεμίσει το ΕΒΑΥ με πυζάμες ΓΚΑΠ. Τα κινέζικα ρέπλικα σάιτς (π.χ. ντιειτςγκέιτ, αλιμπαμπα) έχουν βγάλει της Παναγιάς τα μάτια..........

Να σου πω, αφού είσαι σίγουρη ότι δεν αντιστοιχούν σε αυτό που περιέγραφες, θα έλεγα να μην υπαναχωρήσεις. Εγώ π.χ. θα της έλεγα ότι δεν είναι αυθεντικές, δεν αντιστοιχούν στην περιγραφή της και αν δεν σκεφτεί πως να σε αποζημιώσει θα ακολουθήσει ουδέτερο/κακό φιντμπακ. Εξ'αλλου προετοιμασμένη μου φαίνεται ........

λοιπον της εστειλα τωρα ξανα μειλ

δεν ζητησα κατι , απλα επιμενω οτι δεν ειναι αυθεντικες κατι που δεν ειχε περιγραψει

το ωραιο ειναι οτι γραφει στην περιγραφη του προιοντος οτι θα αφησει φιντμπακ αφου της αφησει ο αγοραστης!!!:P

λοιπον της εστειλα τωρα ξανα μειλ

δεν ζητησα κατι , απλα επιμενω οτι δεν ειναι αυθεντικες κατι που δεν ειχε περιγραψει

το ωραιο ειναι οτι γραφει στην περιγραφη του προιοντος οτι θα αφησει φιντμπακ αφου της αφησει ο αγοραστης!!!:P

Λοιπόν, ξανακοίταγα τώρα την πωλήτρια και ενώ γράφει στον τίτλο Baby Gap/Childrens Pyjamas παρακάτω, μετά την φωτογραφία, εκεί που έχει την υπογραφή του προιόντος, επιμελέστατα ΔΕΝ αναφέρει όνομα στο brand ...... Τυχαίο, δεν νομίζω.

Επίσης, όσο το σκέφτομαι, θα έλεγα να επιμείνεις παραπάνω. Σε ότι ΕΒΑΥική αγγελία έχω βάλει που αφορά επώνυμο αντικείμενο, βγάζει αναφορά του ΕΒΑΥ για την αυθεντικότητα του αντικειμένου και τις ποινές που επισύρει η ψευδής διαφήμιση ρέπλικας.

Δεν νομίζω ότι της είναι τόσο απλό να της κάνεις αναφορά για ρέπλικα.:rolleyes::rolleyes:

Επίσης, σε ότι αφορά το δικό της φιντμπακ, υπενθυμίζω ότι ουδέτερο ή θετικό μπορεί να είναι μόνο, όχι αρνητικό.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δυστυχώς, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου. Θα έδινα τα χρήματα για συστημένο προκειμένου να εξασφαλίσω ότι τελικά θα έρθει το πακέτο. Τώρα για το φιντμπακ ...........

Chatzico, πρεπει να αφησουμε φιντμπακ αν έχουμε πληρώσει πωλητη του ιμπει μεσω πειπαλ?

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Chatzico, πρεπει να αφησουμε φιντμπακ αν έχουμε πληρώσει πωλητη του ιμπει μεσω πειπαλ?

Φιντμπακ αφήνουμε ανά αντικείμενο στο ΕΒΑΥ, στο οποίο κατά κανόνα πληρώνουμε με πέιπαλ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημερα. Τωρα που το αμαζον δεν στελνει καρεκλακια αυτοκ ποια ειναι η επομενη επιλογη μας;; Πχ το μαξι κοσι τοβυ που θελω στο πραμ εχει 150 λιρες συν τα μεταφορικα ερχεται μια η αλλη να το παρεις απο εδω. Εχετε κατι αλλο υποψην;; Εχω σκασει με το αμαζον λεμε:((

Καλησπέρα. Πρόσφατα έψαχνα το recaro young expert plus και το φθηνότερο που βρήκα ήταν από http://www.pramworld.co.uk. Ωστόσο έπρεπε να το στείλω αναγκαστικά στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη και από κει να βάλω μεταφορική. Για να αποφύγω όλη αυτήν τη ταλαιπωρία, όπως επίσης και για να συμπληρώσω το ποσό στις αποδείξεις του 2011 (στις οποίες υπολείπομαι τραγικά!!!!), είπα να κάνω και μία αναζήτηση σε ελληνικά sites. Τελικά βρήκα το καθισματάκι και στα http://www.oneira.gr. Επειδή στο site δεν είχε τιμή τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 233? (Ελλάδα η τιμή που πάιζει είναι 270? περίπου) με δωρεάν μεταφορικά,εγγύηση εννοείται και δώρο έκπληξη:?:. Έκανα την παραγγελία χθες και περιμένω να μου έρθει σε 2 βδομάδες επειδή δεν είχαν το χρώμα που ηθελα ετοιμοπαράδοτο. Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω. Από το φυσικό κατάστημα πάντως του Ευόσμου που είχα πάρει την καλαθούνα μας και κατι χαζολοίδια έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

kalamaraki της εστειλα μειλ οτι οι πυτζαμες ηταν πολυ λεπτες κ δεν μοιαζουν αυθεντικες, κατι το οποιο δεν αναφεροταν στην περιγραφη του προιοντος, κ οτι σκεφτομαι να της βαλω ουδετερο φιντμπακ....

τι λες?

Και γω σκεφτόμουν να βάλω ουδέτερο ή ακόμη χειρότερα αρνητικό feedback σε έναν πωλητή από τον οποίον πήρα αυτά τα περιβόητα κολάν http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-BABY-TODDLER-BOY-GIRL-LEGGINGS-TROUSERS-PANTS-/120756403760?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item61cc4f27a5. Τελικά, του άφησα θετικό απλά ανέφερα στην περιγραφή ότι ποιοτικώς ήταν άθλια!Το έκανα βασικά για δύο λόγους: δεν άξιζαν τα λεφτά που έχασα ώστε να το κάνω θέμα και προτιμούσα να έχω ένα θετικό feedback από αυτόν και να ανεβάσω το δικό μου ποσοστό, παρά να αφήσω ένα αρνητικό/ουδέτερο σε αυτόν το οποίο ουσιαστικά δε θα τον επηρέαζε τόσο πολύ.

Επίσης, κάποια στιγμή είχα κάνει ερώτημα στo discussion board του ebay, εάν ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να σου αφήσει feedback, άσχετα αν του έχεις αφήσει εσύ θετικό ή αρνητικό και κόντεψαν να με φάνε,λέγοντας μου ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

82nop2.png

Απανταχού παρών ο φίλος μας ο pyjama party! :D :D :D

By the way, αυτήν τη βδομάδα παρέλαβα από

Και αναμένω από http://www.amazon.de παπουτσάκια tamaris, γιατί οι τιμές τους μου κίνησαν την περιέργια!

82nop2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...