Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ευχαρισω Γατουλα μόλις το είδα κι γω! Βάζω το πιν να υποθεσω ε; Καθ δεν μου λες μπορω να διαλέξω άο τώρα τα ρούχα που θέλω δεν θα έχω πρόβλημα μετα ε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως μετα απο ενα χρονο αποφασισα να μη ξαναπαρω Βενεττον!!!!!

Δεν ξέρω για τα παιδικά μιας και τώρα άρχισα να ψωνίζω αλλά δικά μου παίρνω χρόνια και είναι άπαιχτα. Και του άντρα μου ως επι το πλείστον από εκεί είναι τα μπλουζακια

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αναμενω info για τα dinosoles...βρηκες site ή παρηγγειλες?

Βρήκα ελληνικό site τελικά (τυχαία)

Είναι το www.z-mall.gr , δεν ξέρω αν είναι στη λίστα αλλά είναι site με πάμπολα είδη ρουχισμού και όχι μόνο (έστειλα και πμ στον admin να το προσθέσει).

Είχε 5 ή 6 σχέδια Dinosoles σε τιμές 18-22 ευρώ + 4 μεταφορικά με ACS.

Ήθελα 3 ζευγάρια αλλά επειδή δεν ήξερα τη φόρμα τους παράγγειλα την πρώτη μέρα το ένα.

1.00 το μεσημέρι η παραγγελία και 1.30 με ενημέρωσαν ότι είχε ήδη παραδοθεί στην κούριερ. Την άλλη μέρα τα είχα.

Ο ανιψιός μου ξετρελλάθηκε με τα φωτάκια και το αποτύπωμα του δεινόσαυρου αλλά το νούμερο ήταν οριακό και ήθελε μεγαλύτερο.

Οπότε το πρώτο θα το έπαιρνε ο άλλος ανιψιός και παράγγειλα νέο ζευγάρι, άλλο σχέδιο. Το ίδιο ταχύτατα την επόμενη το πρωί τα είχα στην πόρτα μου.

Το πρώτο ζευγάρι ήταν αδιάβροχο σατέν ύφασμα, ενώ το δεύτερο με ανάγλυφο το δεινόσαυρο επάνω.

Εντυπωσιακότερο αλλά πιο βαρύ και ειδικά για τον ανιψιό μου που είναι αδυνατούλης και έχει πόδια καλαμάκια.

Επίσης τα νούμερα που τους έκαναν ήταν ένα μεγαλύτερο απ' αυτό που φοράνε στις περισσότερες μάρκες.

Αύριο θα παραγγείλω το τρίτο και τελευταίο ζευγάρι για τον άλλο ανιψιό και σίγουρα δεν θα ξαναπάρω ανάγλυφο.

Για 20 ευρώ αξίζουν τα λεφτά τους μια χαρά αλλά για ακριβότερα δεν θα τα έδινα.

Τα παιδιά όμως ξετρελλάθηκαν :-D

Κορίτσια καλησπέρα.Χαίρομαι που βρήκα ανταπόκριση..από αυτά που λέτε μάλλον η Personal shopper συμφέρει περισσότερο.Πως ακριβώς τη βρίσκω?Αν τα μεταφορικά δεν είναι πολλά, 10% είναι καλή τιμή..

Λοιπόν έψαξα λίγο στο δίκτυο, αλλά αυτή η κοπελιά μάλλον σταμάτησε..μιλάω για τη salopeta. Υπάρχει καμιά άλλη που κάνει τη δουλειά αυτή?

μπορεις να φτιαξεις καλαθι απο τωρα

αν κατι δεν υπαρχει θα εξαφανιζεται

αν αλλαξεις πισι δε θα βλεπεις το καλαθι σου παραζ μονο σε αυτο που το εφτιαξες

θα συμφωνησω με την αλλη κοπελλα , τα μπλουζακια ειναι οκ, μια χαρα αλλα εχω μια φορμα το πανω αθικτο και το κατω ξεχειλο. Οκ υπαρχει λυση, βαζω 2ο λαστιχο και ειμαι οκ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::rolleyes:

dηλαδη με μολις 1250$ ψωνιζεις 650 δις ευρω?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τζαμπα πραμα:lol::lol::lol::lol::lol:

κ για να μην ειμαι τελειως off topic,μολις ψωνισα απο εναν κινεζο στο εβαυ,με καπελακια κ αξεσουαρ για μαλλια-κ αναρωτιεμαι....θα τα στειλει ή θα κανει τον ....κινεζο?:-P:-P:-P

μολις παραλαβω,θα σας πω...

Τα στέλνουν ναι έχω πάρει τσιχλιμπιδάκια από εκεί ουυυυυυ

χαιρετώ κορίτσια, σας έχασα αλλά τουλάχιστον η περιπέτεια της μικρής μου στο νοσοκομείο έλαβε τέλος:cry:, παρά την ταλαιπωρία.. είμαστε σπίτι επιτέλους....

θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω και πολλα.θελω να αγορασω μπουκαλι-παγουρινο για τα παιδακια μου 3 στον αριθμο εχω ακουσει για την εταιρεια sigg μπορει καποιος να με βοηθησει απο που μπορω να αγορασω οικονομικα ή και αν ξερετε καποια αλλη καλη εταιρεια.ευχαριστω

Διαφημίσεις

θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω και πολλα.θελω να αγορασω μπουκαλι-παγουρινο για τα παιδακια μου 3 στον αριθμο εχω ακουσει για την εταιρεια sigg μπορει καποιος να με βοηθησει απο που μπορω να αγορασω οικονομικα ή και αν ξερετε καποια αλλη καλη εταιρεια.ευχαριστω

Πήρα πριν 2 εβδομάδες περίπου από εδώ, τα crocodile creek. Πολύ ευχαριστημένη. 7,90 το ένα και μεταφορικά 3 λίρες για τα δύο. Κανονικά τα μτφ είναι 2 λίρες το ένα. Του έστειλα μύνημα για combine postage και μου είπε 3 λίρες για δύο κομμάτια. Δεν θυμάμαι πόσο μου είπε για 3.

Πολύ καλά, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Βρε κοριτσακι μου επειδη εγω εγραψα οτι ειχα ενα θεμα με την ποιοητητα στα Gymboree και μονο που δεν λιθοβοληθηκα, πως εβγαλες συμπερασμα για την ποιοτητα; ΑΝ δε φορεθει ενα ρουχο να πλυθει, να ξαναφορεθει να σιδερωθει πως το καταλαβαινετε; Οχι τιποτ'άλλο. Δε σε αμφισβητω, ρωταω γιατι αναρρωτιεμαι μηπως εγω ημουν ατυχη με οσα ετυχε να παρω ή βελτιωσαν την ποιοτητα τους απο τοτε.

Αν ολες πηρατε ρουχα και τα πολυφορεσατε και βαλατε πλυντηρια στεγνωτηρια σιδερωτηρια και παρ'όλ'αυτα περασε σεζον και ειναι οντως εξαιρετικης ποιοτητας, ας μου το πειτε να ξαναπαρω μηπως κατι αλλαξε.

εγώ πάντως τα καλοκαιρινά που της είχα πάρει τα πλένω και τα βάζω στεγνωτήριο δύο φορές την εβδομάδα για τέσσερις μήνες.. δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα.. τώρα τα μαζεύω και θα τα φορέσουμε σίγουρα και του χρόνου καθότι το καμάρι μου δεν λέει να παχύνει λίγο με τίποτα.. η ποιότητα μου φαίνεται επιπέδου mothercare.. αντίθετα στα γενέθλια της τον Ιούλιο μου ειχαν φέρει από κάποια άλλα μαγαζιά δωράκια.. τα περισσότερα από αυτά είναι πλέον άχρηστα.. ξεθώριασαν, μπήκαν, έκαναν κομπάκια.. σε αυτά συγκαταλέγω και KΑΠΟΙΑ, όχι όλα απο τα ρούχα της BENETTON που πολλοί τα θεωρούν εξαιρετικής ποιότητας.. μάλλον οι απόψεις διϊστανται τελικά :)

Είναι το www.z-mall.gr , δεν ξέρω αν είναι στη λίστα αλλά είναι site με πάμπολα είδη ρουχισμού και όχι μόνο (έστειλα και πμ στον admin να το προσθέσει).

Είχε 5 ή 6 σχέδια Dinosoles σε τιμές 18-22 ευρώ + 4 μεταφορικά με ACS.

Ήθελα 3 ζευγάρια αλλά επειδή δεν ήξερα τη φόρμα τους παράγγειλα την πρώτη μέρα το ένα.

1.00 το μεσημέρι η παραγγελία και 1.30 με ενημέρωσαν ότι είχε ήδη παραδοθεί στην κούριερ. Την άλλη μέρα τα είχα.

Ο ανιψιός μου ξετρελλάθηκε με τα φωτάκια και το αποτύπωμα του δεινόσαυρου αλλά το νούμερο ήταν οριακό και ήθελε μεγαλύτερο.

Οπότε το πρώτο θα το έπαιρνε ο άλλος ανιψιός και παράγγειλα νέο ζευγάρι, άλλο σχέδιο. Το ίδιο ταχύτατα την επόμενη το πρωί τα είχα στην πόρτα μου.

Το πρώτο ζευγάρι ήταν αδιάβροχο σατέν ύφασμα, ενώ το δεύτερο με ανάγλυφο το δεινόσαυρο επάνω.

Εντυπωσιακότερο αλλά πιο βαρύ και ειδικά για τον ανιψιό μου που είναι αδυνατούλης και έχει πόδια καλαμάκια.

Επίσης τα νούμερα που τους έκαναν ήταν ένα μεγαλύτερο απ' αυτό που φοράνε στις περισσότερες μάρκες.

Αύριο θα παραγγείλω το τρίτο και τελευταίο ζευγάρι για τον άλλο ανιψιό και σίγουρα δεν θα ξαναπάρω ανάγλυφο.

Για 20 ευρώ αξίζουν τα λεφτά τους μια χαρά αλλά για ακριβότερα δεν θα τα έδινα.

Τα παιδιά όμως ξετρελλάθηκαν :-D

εμένα γιατί ένα παντελόνι μου το έστειλαν μία εβδομάδα μετά και χωρίς διεύθυνση παρα μόνο με ταχ. κωδικό και τηλέφωνο..???

θα παραπονεθώ... :))

sigg εμεις πηραμε απο το αμαζον

ειναι πολυ καλα

sigg εμεις πηραμε απο το αμαζον

ειναι πολυ καλα

Kαι εγώ αποό το αμαζον το πήρα το μπουκαλάκι μας στις 9 λιρες χωρις μεταφορικά http://www.amazon.co.uk/Sigg-Hello-Rainbow-Aluminium-Bottle/dp/B00314FEDA/ref=sr_1_9?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1316974828&sr=1-9

κ σιγουρα θα παρω κ το μεγαλυτερο συντομα μολις πέσει λιγο η τιμή του

http://www.amazon.co.uk/Sigg-Hello-Seaside-Aluminium-Bottle/dp/B00314DPD6/ref=sr_1_29?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1316974879&sr=1-29

Εδώ μπορεις να χαζέψεις τα sigg κ αν η παραγγελια σου ειναι ή υπερβαινει τις 25λιρες τα μεταφορικά ειναι δωρεάν

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_318949011_ln?rh=n%3A318949011%2Ck%3Asigg&keywords=sigg&ie=UTF8&qid=1316974821&scn=318949011&h=0c4e0bb13f11a54b86151ce2581d7cf46682bd4e#/ref=sr_nr_p_6_2?rh=n%3A318949011%2Ck%3Asigg%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&bbn=318949011&keywords=sigg&ie=UTF8&qid=1316974824&rnid=401720011

Βεβαια εχει και πάρα πολλά στο http://www.ebay.co.uk

Διαφημίσεις

to topshop το εχουμε στη λιστα? στελνει ελλαδα με 6 λιρες κ εχει ωραια πραγματα...αγορασα μπλουζα απο το εμπει κ ειναι πολυ ωραια[http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/CatalogNavigationSearchResultCmd?catalogId=33057&storeId=12556&langId=-1&viewAllFlag=false&sort_field=Relevance&categoryId=203984&beginIndex=1&pageSize=20&interstitial=true

Είναι το www.z-mall.gr , ......

καλό!!!!Για ελληνικό site έχει αρκετά καλές τιμές και επίσης αξιόλογες μάρκες.Με τρώει το χέρι μου για τα freddy, αλλά θα κρατηθώ!

χαιρετώ κορίτσια, σας έχασα αλλά τουλάχιστον η περιπέτεια της μικρής μου στο νοσοκομείο έλαβε τέλος:cry:, παρά την ταλαιπωρία.. είμαστε σπίτι επιτέλους....

Περαστικά σας ποντικάκι.

to topshop το εχουμε στη λιστα? στελνει ελλαδα με 6 λιρες κ εχει ωραια πραγματα...αγορασα μπλουζα απο το εμπει κ ειναι πολυ ωραια[http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/CatalogNavigationSearchResultCmd?catalogId=33057&storeId=12556&langId=-1&viewAllFlag=false&sort_field=Relevance&categoryId=203984&beginIndex=1&pageSize=20&interstitial=true

Πρέπει να είναι ή να έχει ξαναειπωθεί κάποια στιγμή. Είχα κάνει πέρσι παραγγελία και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Από ποιότητα φέρνουν την καλή σειρά του zara ή mango. Επίσης αξίζουν τα jersey tops για κάθε μέρα.

82nop2.png

Α, τωρα καταλαβα. Δεν ειχες γραψει για καποιο συγκεκριμενο μπουφαν και νομιζα οτι ρωτουσες γενικα.

Σ'αυτη την περιπτωση, μην κοιτας νουμερα αλλα κοιτα τις μετρησεις και δες σε ποια ηλικια βρισκεσαι. Πολλες φορες ειναι καλυτερα να υπαρχουν μετρησεις παρα ηλικιες γιατι η καθε εταιρια εχει αλλη φορμα. Αν το παρεις τελικα, με γεια σας και καλοφορετο. :D

ευχαριστώ! δε το πηρα ακομα, περιμενω και τον πωλητη να μου πει για τις μετρησεις για να αποφασισω..

Καλημερα,

εχει παρει καμια απο σας σουτιεν της εταιριας Silhouette;

Aν ναι, ειναι σταθερα; Λογικα πρεπει μιας και βγαζουν πολυ μεγαλα cup αλλα ειπα να ρωτησω μηπως τα ξερετε.

Τα εχει και στο site που εχουν παραγγειλει καποιες κοπελες απο εδω, στο undercoverexperience.

αυτη η πωλητρια εχει διαφορα παπουτσακια με μπινταρισμα που τελειωνει σημερα και αυριο.

η πληοψηφια ειναι χωρις χτυπημα και εχει διαφορ γκαρβαλιν κλπ

δειτε τα μηπως σας ενδιαφερει κατι απο αυτα

http://www.ebay.co.uk/sch/dondolare10/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5251&rt=nc&_trksid=p3911.c0.m14.l1513&_pgn=2

Καλημέρα και thanks :lol::lol:.

Χτύπησα αυτά.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250896917417&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123

Για να πάρω primigi από εδώ ήθελα τουλάχιστον 60.

Επίσης παρέλαβα από BOOHOO πολύ καλά τα φουστανάκια αλλά νομίζω λίγο φαρδιά τα νούμερα τους (φοράω medium). Πήρα 3 small και 1 medium και το τελευταίο είναι αρκετά φαρδύ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...