Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Φοράει πέδιλο 22 και του είναι πολύ άνετο. Αλλά προβληματίζομαι στο κλειστό παπούτσι επειδή θα μπαίνει και κάλτσα και είμαι ανάμεσα το 22 ή το 23...(5 ή 6 δηλαδ'η)

Κοιτα, αναλογως και τη μαρκα. Ποτε αλλαξε νουμερο; ΑΝ περασε πολυ προσφατα στο 22 ο κανονας λεει οτι θελει λιγο ακομα να παει στο 23.

Παντως στις δικες μου, τα παπουτσακια μπαινουν πιο ευκολα με καλτσουλα παρα χωρις. Βεβαια τα κοριτσακια φορανε πιο λεπτες καλτσουλες συνηθως.

Τι να σου πω; (Σε φωτισα!!! :lol::lol::lol: )

Παντως στα clarks να ξερεις οτι εχει και μισα. Η δικη μου τωρα φοραει 6.5 η μικρη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο το πρωτο σου ερωτημα μεχρι το δευτερο ποστ μεσολαβησαν 20 λεπτα!!! Δεν εχω να σχολιασω κατι.

Θα απαντησω ομως στο ερωτημα σου. Θεωρω εξαιρετικης ποιοτητας τα ρουχα απο Gap, mothercare και κυριως Ηannah Anderson.

Κοίτα, όταν σε ρωτούσα από που πήρες τις πληροφορίες, ήθελα να σιγουρευτώ αν ρώτησες σε τελωνείο και ποιό ή σε κάποια άλλη τελωνειακή υπηρεσία. Δεν ζητούσα να αναφέρεις το τηλέφωνο το οποίο κάλεσες.

Γνωρίζεις ότι υπάρχουν τελωνεία αρμόδια για την εισαγωγή αποκλειστικά ? Αφορούν εισαγωγές επαγγελματιών κατά κύριο λόγο, αλλά οι υπάλληλοι εκεί ασχολούνται μόνο με εισαγωγή και μπορούν να σε διαφωτίσουν σαφώς καλύτερα. Ανάλογα υπάρχουν και στην Θεσσαλονίκη.

Α' ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Πλατεία Αγ. Νικολάου, Πειραιάς τηλ.: 2104511081

Β' ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Περιοχή Λούκου, Πειραιάς τηλ.: 2104612321-4612132

Ε' ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Νέον Ικόνιο, Κερατσίνι τηλ.: 2104005878

ΣΤ' ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Όρμος Κερατσινίου, Κερατσίνι τηλ.: 2104007864

Στον Πειραιά μένω, τα βλέπω κάθε μέρα. :wink: Επίσης, υπάρχει και το τελωνείο Ελευθέριος Βενιζέλος, αρμόδιο για τα εμπορεύματα που έρχονται αεροπορικά, απλά, συστημένα και κούριερ.

Επίσης υπάρχουν υπηρεσίες στα κεντρικά του υπουργείου, στις οποίες μπορείς να λάβεις περισσότερες απαντήσεις και κατευθύνσεις.

Αν ρώτησες σε τελωνείο εκτός Αθήνας, είναι πολύ πιθανό λόγω μικρής δραστηριότητας, να μην έλαβες ακριβή απάντηση. Πόσες εισαγωγές δηλαδή μπορεί να γίνονται εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης ? Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το αναφέρω αυτό με μειωτικό ύφος για την υπόλοιπη Ελλάδα. :wink:;-)

Επίσης, επειδή αρκετές φορές έχω διαβάσει σχόλια σου, όπου αναφέρεις ότι κάποια καταστήματα δεν αξίζουν ιδιαίτερα και εσύ ψωνίζεις από αλλού, και επειδή σε αυτό το τόπικ εξ αρχής τα μέλη αναφέρουν συγκεκριμένα από που ψωνίζουν και τις εμπειρίες τους, γιαυτό σε ρώτησα από που ψωνίζεις. Εμπειρίες αναφέρουμε εδώ και σχόλια για να βοηθιόμαστε όλοι μας, μια απλή αναφορά του τύπου 'ψωνίζω από αλλού' δεν προοδεύει την συζήτηση.

Φιλικά πάντα :-P:razz::-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημερες!!! (λεμε τωρα....)

Ειδατε φανταζομαι οτι το gym εχει autumn sale μεχρι 60% εεεε?????

Φανταζομαι οτι σας εστειλαν και κωδικο -20% εεεεε????? (αυτος ειναι εαν υπαρχει καμια που δεν εχει ψωνισει ακομα 1144PP377F71765)

Εμενα με τρωει το χερι μου....

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημέρα. Εμένα μου αρέσει το πρώτο. Το 2ο πολύ ακριβό και το 3ο ενώ είναι πολύ ωραίο δεν είναι αδιαβροχο (αν δεν κάνω λάθος)

Εγώ πήρα σε μπλε για το γιο μου το παρακάτω και είναι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) πολύ καλό:

http://www.ebay.co.uk/itm/Boys-TRESPASS-Fleece-Lined-Waterproof-Jacket-Age-2-8-yr-/290508388538?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item895f4fa76a

Διαφημίσεις

Φανταζομαι οτι σας εστειλαν και κωδικο -20% εεεεε????? (αυτος ειναι εαν υπαρχει καμια που δεν εχει ψωνισει ακομα 1144PP377F71765)

Και μενα με τρωει το χερι μου, αλλα περιμενω την 1η πραγγελια που εχω κανει και λογικα οπου ναναι θα ερθει. Και να ρωτησω, μπορω σε μια παραγγελια να χρησιμοποιησω εκπτωτικο κωδικο και τζιμπαγκς;

h0MYp3.png

Καλημέρα!

Προσωπικά νομιζω η ποιότητα το gymboree είναι καλύτερο από το gap. Έγω αγοράζω 4 χρόνια τώρα, και είχα μόνο 2 ή 3 πράγματα που δεν μου άρεσαν. Και εγώ παρήγγειλα πιτζάμες αλλά ακόμα περιμένω τη παραγγελία μου.

Και μενα με τρωει το χερι μου, αλλα περιμενω την 1η πραγγελια που εχω κανει και λογικα οπου ναναι θα ερθει. Και να ρωτησω, μπορω σε μια παραγγελια να χρησιμοποιησω εκπτωτικο κωδικο και τζιμπαγκς;

Όχι, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουπόνι με gymbucks.

καλημέρα !!!

δηλαδή γιατί είναι πρωί και δεν έχω προλάβει να φτιάξω καφέ ακόμα

είναι το -60% που έχει ήδη από ότι βλέπω +

-20% με αυτόν το κωδικό που αναφέρεις ???8-):cool:

καλημέρα !!!

εκανα εικονικη παραγγελια κ στο κουτακι promo code εβαλα αυτον τον κωδικο. Τον δεχτηκε κανονικα!!

h0MYp3.png

καλημέρα !!!

Oh yes....γιάυτο με τρωει το χερακι μου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D:D

(αλλα ακουω και τις πρωινες ενημερωτικες και σιγα σιγα το απομακρυνω:cry::cry::cry:)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχει πάρει το μάτι σας κανένα κατάστημα με γαλότσες για κοριτσάκια? Έχω κάνει μια έρευνα όμως δε στέλνουν ελλάδα αυτά που είδα. Στο ebay δεν είδα κάτι που να μ' ένθουσιάζει ....Μήπως έπεσε το μάτι σας και κάτι αξιόλογο?

Κορίτσια έχει πάρει το μάτι σας κανένα κατάστημα με γαλότσες για κοριτσάκια? Έχω κάνει μια έρευνα όμως δε στέλνουν ελλάδα αυτά που είδα. Στο ebay δεν είδα κάτι που να μ' ένθουσιάζει ....Μήπως έπεσε το μάτι σας και κάτι αξιόλογο?

Οι πιο ωραιες γαλοτσες που εχω παρει για τα παιδια μου ειναι απο το Kidorable.

Τελεια σχεδια και εχουν και ασορτι αξεσουαρ. Αδιαβροχα ομπρελιτσες κλπ. Τελεια και αθανατα. Δεν ξερω αν στελνει ομως. Εγω τα ειχα παρει απο Αγγλια. Παντως εχει στο ebay. Η φορμα ειναι ανετη.

Παρε μια ιδεα:

http://www.kidorable.com/cart/Ladybug-Style

http://www.kidorable.com/cart/Lucky-Cat-Style

Εμεις εχουμε την πασχαλιτσα.

Edit.

Θυμηθηκα οτι τα εχει και αυτο το site που εχουν ψωνισει καποιες κοπελες με 4.95 λιρες μεταφορικα.

http://www.littlesunflowers.com/kidorable-m-11.html

Όλες μας τρώει, αλλά με αυτά που ακούμε στην TV...Πάντως είναι άκρως δελεαστική η έκπτωση.

Εγώ περιμένω να ψωνίσω από την καινούρια συλλογη.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ax λογω του κουντεπιε πηγα στο baby nak στο καταστημα και του πηρα αυτα

http://www.camper.com/eshop/producto.xhtml?option=80153-009

Και ναι ακριβως το ιδιο κ@λ@πιασμα με την σελιδα που σου εβαλα.:(

Του πηρα και σπορτεξακια και τελος για το χειμωνα. Εδω ακομη δεν περπατει ο χοντρουλης μου..Και παντοφλακια που συζητατε εδω θα του παρω αλλα κολλαω παλι στο νουμερο .Τα ανοιξιατικα /καλοκαιρινα θα ειναι απο ιντερνετ καθοτι θα ξερω τι νουμερο θα φοραει...Αν δω τιποτα θα σε ενημερωσω παντως, σε τι νουμερο ψαχνεις?

ουπς πολυ ακριβα! Θελω το 26 αλλα οχι τοσο ακριβα! με το νουμερο που λες ειναι ενα προβλημα, σε αυτην την ηλικια αλλαζουν νουμερο καθε 1 με 2 μηνες...μονο αν μαθεις το μεγεθος του παπουτσιου εσωτερικα θα εισαι σιγουρη..

Για οσες βρισκονται θεσσ , το φενα φρεσ παντως κατω αγορά εχει πολλά κομματια καμπερ, αγκαθα, κροκς, γκαρβαλιν κτλπ μειον 40% κ μειον 60% περασα τυχαια χτες το απογευμα αλλα δεν ειχε τιποτις στο νουμερο μου....

Παει για κλεισιμο γενικά το φενα ετσι εχω μαθει...

Διαφημίσεις

γεια σου κούκλα!

οι συγκεκριμένες παντοφλίτσες είναι από πολύ μαλακό δέρμα με αποτέλεσμα να επιτρέπει στο πόδι κινήσεις που θα έκανε όντας γυμνό και επιτρέπουν την φυσική ανάπτυξή του...διάβασε και εδώ: http://www.inch-blue.com/uk/product-info.php

του πρωτοπήρα inch blue όταν ήταν 12 μηνών και μόλις είχε αρχίσει να περπατάει...φορούσε τότε το 20 και του είχα πάρει το Large 12-18 months 13.5 3½-5 UK 20-22 EU

ήταν και αυτό ΠΟΛΥ άνετο και φοβόμουν πολύ έτσι ασταθής που ήταν τότε ότι θα σκόνταφτε συνέχεια λόγω του ότι μπροστά είχε πολύ περιθώριο! και όμως δεν το έπαθε ποτέ!

χθες τα φόρεσε και δεν τα έβγαζε μέχρι τη νύχτα! με κλάματα του τα έβγαλα να τον μπανιάρω...και παρόλο που νόμιζα ότι θα είχε σκάσει από τη ζέστη, το ποδαράκι του είχε νορμαλ θερμοκρασία και δεν είχε ιδρώσει καθόλου :)

και δεν με ζαλιζεις καθόλου :) στη διάθεσή σου :)

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ? Έχω καταλάβει σωστά ότι η χρέωση για τα μεταφορικά είναι 2 λίρες? Σκέφτομαι να πάρω για το 5μηνών αγοράκι μας (θα τα φοράει και για έξω για να μην κρυώνει το πόδι του μόνο με κάλτσα)

Για οσες βρισκονται θεσσ , το φενα φρεσ παντως κατω αγορά εχει πολλά κομματια καμπερ, αγκαθα, κροκς, γκαρβαλιν κτλπ μειον 40% κ μειον 60% περασα τυχαια χτες το απογευμα αλλα δεν ειχε τιποτις στο νουμερο μου....

Παει για κλεισιμο γενικά το φενα ετσι εχω μαθει...[/quote

Εχει και τα παιδικά???

Εχει και τα παιδικά???

Nαι ναι κ παιδικά κ αντρικά κ γυναικεια, στα παιδικά εχει απο μικρά νουμερα πχ 18-24 και μεγάλα 28 κ πανω , εχει πχ τα καμπερ τα σανδάλια με 38ευρω αλλα δεν ειχε νουμερο για την μικρη μου.

Τωρα σου λεω τι διαβαζα στα καρτελάκια των τιμών για το αν εχει τελικά διαθεσιμα νουμερα....δεν ξερω

Στα γυναικεια εβγαλε πολλά σανδάλια κ πλατφορμες κτλπ

Στα ανδρικά πολλά τυπου αθλητικά κ.α

αξιζει μια βολτα

Οι πιο ωραιες γαλοτσες που εχω παρει για τα παιδια μου ειναι απο το Kidorable.

Τελεια σχεδια και εχουν και ασορτι αξεσουαρ. Αδιαβροχα ομπρελιτσες κλπ. Τελεια και αθανατα. Δεν ξερω αν στελνει ομως. Εγω τα ειχα παρει απο Αγγλια. Παντως εχει στο ebay. Η φορμα ειναι ανετη.

Παρε μια ιδεα:

http://www.kidorable.com/cart/Ladybug-Style

http://www.kidorable.com/cart/Lucky-Cat-Style

Εμεις εχουμε την πασχαλιτσα.

Edit.

Θυμηθηκα οτι τα εχει και αυτο το site που εχουν ψωνισει καποιες κοπελες με 4.95 λιρες μεταφορικα.

http://www.littlesunflowers.com/kidorable-m-11.html

Ευχαριστώ πολύ όμως οι πρώτοι δε στέλνουν και οι δεύτεροι δεν έχουν νούμερο...Πάλι ευχαριστώ!!!!

Ευχαριστώ πολύ όμως οι πρώτοι δε στέλνουν και οι δεύτεροι δεν έχουν νούμερο...Πάλι ευχαριστώ!!!!

Δες κ στο εμπευ

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=kidorable&_adv=1&_dmd=2&_fln=1&_in_kw=1&_oexkw=&_okw=kidorable&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_udhi=&_udlo=&_vc=1

Αχ με κάψατε, τι όμορφα πραγματάκια έχει το gymboree για νεογεννητάκια!

Για τα παντοφλάκια που λέτε και εμείς βγάλαμε τον περυσινό χειμώνα με 2 ζευγάρια από αυτά του e-bay και δεν είδα ποτέ να ξεβάψουν ή να χαλάσουν, τα έπλυνα άπειρες φορές στο χέρι. Τώρα σαφώς από πωλητή σε πωλητή η ποιότητα διαφέρει, τα inch blue λογικά θα είναι καλύτερα αλλά μια χαρά κάναμε την δουλειά μας με αυτά.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

ουπς πολυ ακριβα! Θελω το 26 αλλα οχι τοσο ακριβα! με το νουμερο που λες ειναι ενα προβλημα, σε αυτην την ηλικια αλλαζουν νουμερο καθε 1 με 2 μηνες...μονο αν μαθεις το μεγεθος του παπουτσιου εσωτερικα θα εισαι σιγουρη..

Nαι πολυ ακριβα:( αλλα τα πιο οικονομικα δεν εμπαιναν με τιποτα εχουν πιο στενες φορμες:(

Να ρωτησω και τα κοριτσια που εχουν επεκταθει σε πωλησεις στo ebay. Εβαλα μια αγγελια προχθες και εγω (τα καταφερα !) αλλα χθες πηγα να βαλω μια ακομη και μολις παταω start selling με βγαζει να κανω log in και με τους κωδικους μου δεν με βαζει. Ενω οταν κανω sign in στο ebay για να δω τις αγορες μου και να ψωνισω με βαζει κανονικα. Εχετε καμια ιδεα?

Πανω που πηγα να επεκταθω μου κοψαν τα φτερα χιχι!! Να επικοινωνησω μαζι τους αλλα που?

q1kup2.pngza5op2.png

κοριτσάκια καλημέρα..στην σελίδα του e-bay έχει καινούρια ή μεταχειρισμένα;;πως μπορούμε να κάνουμε παραγγελία;;με αντικαταβολή γίνετε;;σόρυ πολλές ερωτήσεις αλλά εδώ ΑΣΧΕΤΗ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...