Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκπτωτικός κωδικός για http://www.asos.com :AW11UPDATE

Ισχύει για τη νέα κολεξιόν.

Super! Φοβερό το ASOS. Παρήγγειλα 2 τσάντες 8/9 και χθες τις είχα στα χέρια μου. Άψογοι!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πρώτη μου αγορά από Ιταλία μέσω ebay.it. Μόλις πήρα αυτό, ελπίζω να μην έκανα λάθος φοράω 38, πάω να δω αν έχει και κάτι άλλο καλό:-P

http://cgi.ebay.it/SCARPE-BALLERINE-DONNA-36-37-38-39-40-41-Nuove-/150625435319?pt=Donna_Scarpe&hash=item2311f9beb7#ht_3137wt_975

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

Dorothy Perkins :arrow:-25%

Millets :arrow:-20%

Pondicaki, την παραφασάδα μου την είπε η πωλήτρια, δεν την είχα ξαναακούσει την λέξη:wink::wink::wink:

Καλαμαράκι, αν βρείς τίποτα σε 28 ή 29, μποτικό κόκκινο εννοείται, ή κόκκινη μπαρέτα Αγκαθάκι/Γκαρβαλινάκι/Μπιομεκανικακάκι, σφύρα :wink:;-):wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Πρώτη μου αγορά από Ιταλία μέσω ebay.it. Μόλις πήρα αυτό, ελπίζω να μην έκανα λάθος φοράω 38, πάω να δω αν έχει και κάτι άλλο καλό:-P

http://cgi.ebay.it/SCARPE-BALLERINE-DONNA-36-37-38-39-40-41-Nuove-/150625435319?pt=Donna_Scarpe&hash=item2311f9beb7#ht_3137wt_975

Kαλημερα...

Νομιζω τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 9 ευρω....Εσυ βλεπεις μεταφορικα για Ιταλια:)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Ρίξτε μια ματιά σ αυτήν εδώ

http://stores.ebay.co.uk/rubyragamuffin

Πριν λίγο αγόρασα ένα σετάκι για δώρο και με το καλαμαρι θεωρούμε ότι έχει πολύ ωραία χειροποίητα πραγματάκια

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Τα πραγματα απο το ολα5λιρες, ειναι ολόιδια με αυτα που εχουν στα Κινεζικα ή ειναι η ιδεα μου; Τα δε, παπουτσια ειναι πολυ χαρακτηριστικά του Κινεζουλη.

Edit!

Ναι οντως! Noμιζω οτι ειναι ετικετα του Milanoo.com ενα απο τα χειροτερα Κινεζικα site. :(

http://www.trustpilot.co.uk/review/www.everything5pounds.com

τα κινεζικα εννοεις που εχουν ανοιξει εδω στο ελλαντα? τι να σου πω... δεν τα χω γυρισει ολα για να δω τι πουλανε αλλα οι φωτο του σαιτ ειναι δελεαστικες κ τα κομματια νοστιμα.... ασε που οπως ειπα και σε αλλο ποστ ενα ζακετακι το πουλαει ιδιο ακριβως το Boοhoo!

επισης το σαιτ με τις κριτικες που εβαλες εχει μονο 2 κριτικες και αυτες κακες... ομως μεσα στο μαγαζι κατω απο τα προιοντα εχει δεκαδες κριτικες και ολες ειναι πολυ πολυ καλες και απο ατομα που λενε οτι θα ξαναψωνισουν.... αυτο θεωρω ειναι + για το μαγαζι, αν ο πελατης επιστρεφει κατι κανουν καλα!

ενιγουει γουστα ειναι, αμα θες ψωνιζεις αμα δε θες προσπερασε τα ποστ........ δε χρειαζεται χωρις να εχουμε ιδια αποψη να κρινουμε.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Κοριτσια καλημερα!!!!!

Σημερα παρελαβα απο mytoy.de ολα παρα πολυ ωραια αλλα ενα ζευγαρι αθλητικαμου τα στειλανε 22 νουμερο αντι 25 που ηθελα εγω προσπαθω να δω την παραγγελια μου αλλα δεν δειχνει τι νουμερο ειχα ζητησει εχει κανει καμμια κοπελα επιστροφη γιατι μπαινω στο σαιτ και δεν καταλαβαινω τιποτα.

Η μηπως καμμια γερμανογλωσση μπορει να μου πει τι γινετε με τις επιστροφες και ποιος χρεωνετε τα μεταφορικα?

Please helppppp!!!!!

καμμια δεν ξερει Γερμανικα???

9newp3.png8dIOp3.png

Kαλησπέρα, βλέπω οτι ειστε τοσο εξυπηρετικες ολες (με αρχηγο το καλαμαρακι!) μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και εμενα την αμοιρη?? Που μπορω να βρω pediped και kickers (κατα προτιμηση σε ενα site) και να ειναι και απο Eυρώπη για να γλυτωσω το αγχος εχει τελωνειο, δεν εχει?

Πηγα προχτες σε ενα μαγαζι και τα εχουν 100ευρω? Ρε παιδια ειμαστε σοβαροι? ουτε για εμας δεν δινουμε πια τοσα χρηματα!

Ευχαριστω!

βρε παιδια, τιποτα? Κανεις????:lol:

Διαφημίσεις

τα κινεζικα εννοεις που εχουν ανοιξει εδω στο ελλαντα? τι να σου πω... δεν τα χω γυρισει ολα για να δω τι πουλανε αλλα οι φωτο του σαιτ ειναι δελεαστικες κ τα κομματια νοστιμα.... ασε που οπως ειπα και σε αλλο ποστ ενα ζακετακι το πουλαει ιδιο ακριβως το Boοhoo!

επισης το σαιτ με τις κριτικες που εβαλες εχει μονο 2 κριτικες και αυτες κακες... ομως μεσα στο μαγαζι κατω απο τα προιοντα εχει δεκαδες κριτικες και ολες ειναι πολυ πολυ καλες και απο ατομα που λενε οτι θα ξαναψωνισουν.... αυτο θεωρω ειναι + για το μαγαζι, αν ο πελατης επιστρεφει κατι κανουν καλα!

ενιγουει γουστα ειναι, αμα θες ψωνιζεις αμα δε θες προσπερασε τα ποστ........ δε χρειαζεται χωρις να εχουμε ιδια αποψη να κρινουμε.....

Ιριδουλα η μονη κριτικη που εκανα στο ποστ μου ειναι οτι το mιlanoo ειναι πολυ κακο σαιτ. Ξαναδιαβασε το. Βλεπεις καποια αλλη κριτικη που εγω δε βλεπω; Το οτι τα ρουχα μου θυμiζουν τα "Κινεζικα" της Ελλαδας δεν ειναι κριτικη. Είναι απλως διαπιστωση. Διπλα απο τη δουλεια μου εχει ενα τεραστιο chinatown και χαζευω συχνα τις βιτρινες και μου εδωσαν την αντυπωση να μοιαζουν πολυ. Μεχρι εκει. Τις τελευταιες σου κουβενετες δεντις εγραψες στην αλλη κοπελα που ειπε οτι δεν της αρεσε κατι απο αυτα τα ρουχα, γιατι τις απευθυνεις σε μενα; Σχετικα με τα Κινεζικα δεν εχω αποψη αλλα συναδελφοι που αγοραζουν, συχνα μενουν ευχαριστημενες. Δεν σχολιασα τα Κινεζικα. ΑΠλα με το ποστ μου, αν ειναι οντως ετσι, ηθελα να πω οτι ισως δεν εχει νοημα να τα παρεις απο Αγγλια.

Τελος, σχετικα με τις κριτικες στα σαιτ διατηρω τις επιφυλαξεις μου γιατι δεν υπαρχει πο ευκολο πραγμα απο το να τις "μαγειρεψεις". Ειδικα αν ειναι στην πλειοψηφια τους εξαιρετικες, καπου μου βρωμαει. Στο Milanoo που ειχα μια πολυ κακη εμπειρια, οταν προσπαθησα να γραψω κακη κριτικη το συστημα μου ελεγε διαρκως οτι ειναι απασχολημενο. Προσπαθουσα επι εβδομαδες. Τους εστειλα και mail να τη δημοσιευσουν. Τοσο αφελης ειμαι!

καμμια δεν ξερει Γερμανικα???

Λοιπον απ οτι διαβασα πρεπει να τα στειλεις πισω με Ελτα (οχι κουριερ)και σου κανουν επιστροφη τα μεταφορικα η απο το λογαριασμο σου κανεις εκτυπωση μια ετικετα και το στελνεις με δωρεαν μεταφορικα . Τωρα εαν θες αντικατασταση αυτο γινεται εαν παλι δεν θες σου στελνουν τα χρηματα.

Εγω στη θεση σου θα εστελνα ενα μαιλ στα αγγλικα κι εκεινοι στην απαντηση τους λογικα θα σε καθοδηγησουν για τον τροπο που πρεπει να γινει η επιστροφη.

Υ.γ τα γερμανικα μου δεν ειναι τελεια.......:-):smile::-)

Super! Φοβερό το ASOS. Παρήγγειλα 2 τσάντες 8/9 και χθες τις είχα στα χέρια μου. Άψογοι!

Ταμαρακι αν δεν εχεις παρει ποτε, εχει απιστευτη ποιοτητα και στα ρουχα του! Εχω ρουχα χιλιοφορεμενα που νομιζεις οτι μολις τα αγορασα. Αξιζει με χιλια τα λεφτα του.

Προσπαθουσα επι εβδομαδες. Τους εστειλα και mail να τη δημοσιευσουν. Τοσο αφελης ειμαι!

Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το bimbomarket.... Εγραψα (η χαζή) μια κριτική για τον ατμομάγειρα της chicco και αν την είδατε εσείς, την είδα κι εγώ! Μέχρι μεϊλ τους έστειλα κι εκείνοι μόνο που δε με βρίσανε!!!!

Κατα τα άλλα πολύ αντικειμενικες οι κριτικές!

Τιποτα! Μόνο τα κορίτσια εδώ να ρωτάτε! Τα άλλα είναι (σχεδόν όλα) μαϊμούδες κριτικές....

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το bimbomarket.... Εγραψα (η χαζή) μια κριτική για τον ατμομάγειρα της chicco και αν την είδατε εσείς, την είδα κι εγώ! Μέχρι μεϊλ τους έστειλα κι εκείνοι μόνο που δε με βρίσανε!!!!

Κατα τα άλλα πολύ αντικειμενικες οι κριτικές!

Τιποτα! Μόνο τα κορίτσια εδώ να ρωτάτε! Τα άλλα είναι (σχεδόν όλα) μαϊμούδες κριτικές....

Ετσι ακριβως!

Αν ειναι κατι παντως που δεν το γνωριζουμε ψαχνω παντα σε αλλα φορα και οχι στο ιδιο το σαιτ. Βεβαια υπαρχουν και μερικα που ειναι πολυ σωστα. Στο αμαζον π.χ., οποτε εγραψα και τα εχωσα χοντρα παντοτε τα δημοσιευσαν.

Επισης στο Mothercare της Αγγλιας. Κατα τ'αλλα ομως ειμαι παντα επιφυλακτικη.

Kαλημερα...

Νομιζω τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 9 ευρω....Εσυ βλεπεις μεταφορικα για Ιταλια:)

9 ευρώ είναι τα πλήρωσα αμέσως, αν έπαιρνα 2ο +2 ευρώ, άλλωστε μια φορά που έκανα επιστροφή από Ελλάδα - Αγγλία και εγώ περίπου τόσα έδωσα, φαντάζομαι και η Ιταλία δεν έχει την πολυτέλεια να έχει το κόστος μεταφορικών της Αγγλίας, μάλλον στην ίδια μοίρα είμαστε, άλλα φημίζεται για την ποιότητα. Μια χαρά η τιμή αρκεί να είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Μια δοκιμή και που ξέρεις.:cool: Να μαι και εγώ μια Ιταλίδα απ την Κυψέλη.!:lol:

9 ευρώ είναι τα πλήρωσα αμέσως, αν έπαιρνα 2ο +2 ευρώ, άλλωστε μια φορά που έκανα επιστροφή από Ελλάδα - Αγγλία και εγώ περίπου τόσα έδωσα, φαντάζομαι και η Ιταλία δεν έχει την πολυτέλεια να έχει το κόστος μεταφορικών της Αγγλίας, μάλλον στην ίδια μοίρα είμαστε, άλλα φημίζεται για την ποιότητα. Μια χαρά η τιμή αρκεί να είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Μια δοκιμή και που ξέρεις.:cool: Να μαι και εγώ μια Ιταλίδα απ την Κυψέλη.!:lol:

Με γεια! :-D

Πολυ ομορφα φαινονται. Διαβασες oτι ειναι υφασματινα, ετσι δεν ειναι;

Μολις παραλαβεις μας λες εντυπωσεις.

Ιριδουλα η μονη κριτικη που εκανα στο ποστ μου ειναι οτι το mιlanoo ειναι πολυ κακο σαιτ. Ξαναδιαβασε το. Βλεπεις καποια αλλη κριτικη που εγω δε βλεπω; Το οτι τα ρουχα μου θυμiζουν τα "Κινεζικα" της Ελλαδας δεν ειναι κριτικη. Είναι απλως διαπιστωση. Διπλα απο τη δουλεια μου εχει ενα τεραστιο chinatown και χαζευω συχνα τις βιτρινες και μου εδωσαν την αντυπωση να μοιαζουν πολυ. Μεχρι εκει. Τις τελευταιες σου κουβενετες δεντις εγραψες στην αλλη κοπελα που ειπε οτι δεν της αρεσε κατι απο αυτα τα ρουχα, γιατι τις απευθυνεις σε μενα; Σχετικα με τα Κινεζικα δεν εχω αποψη αλλα συναδελφοι που αγοραζουν, συχνα μενουν ευχαριστημενες. Δεν σχολιασα τα Κινεζικα. ΑΠλα με το ποστ μου, αν ειναι οντως ετσι, ηθελα να πω οτι ισως δεν εχει νοημα να τα παρεις απο Αγγλια.

Τελος, σχετικα με τις κριτικες στα σαιτ διατηρω τις επιφυλαξεις μου γιατι δεν υπαρχει πο ευκολο πραγμα απο το να τις "μαγειρεψεις". Ειδικα αν ειναι στην πλειοψηφια τους εξαιρετικες, καπου μου βρωμαει. Στο Milanoo που ειχα μια πολυ κακη εμπειρια, οταν προσπαθησα να γραψω κακη κριτικη το συστημα μου ελεγε διαρκως οτι ειναι απασχολημενο. Προσπαθουσα επι εβδομαδες. Τους εστειλα και mail να τη δημοσιευσουν. Τοσο αφελης ειμαι!

συγνωμη γιατι αρπαζεσαι???? καταρχας δεν ειπα οτι εσυ εκανες κριτικη, αλλα οτι το σαιτ με τις 2 κακες κριτικες που εβαλες ειναι η μια πλευρα του νομισματος.... δε διαβασες καλα τι εγραψα... και αν εχουν καθισει να "νοθευσουν" ολες τις ΔΕΚΑΔΕΣ κριτικες κατω απο τα προιοντα τους, ναι θα ναι μεγαλη απατεωνια.... αλλα σιγουρα οχι αδυνατον! ειδομεν...

επειτα η αλλη κοπελα ειπε οτι δε της αρεσαν τα ρουχα του σαιτ, τι επρεπε να κανω να τη βαλω να ψωνισει με το ζορι????? δε θυμαμαι και ποια ηταν... και το ξαναλεω, οτι σε ενδιαφερει το διαβαζεις, τα υπολοιπα τα προσπερνας.... απλο!

μη το παιρνεις προσωπικα, το θεμα εδω ειναι αγορες μεσω ιντερνετ και οχι εγω σου ειπα αυτο εσυ μου ειπες εκεινο κλπ κλπ... χωρις να θελω να γινομαι κουραστικη, το καλαμαρι εχει τονισει πολλακις οτι το στυλ "τσατ ρουμ" δε μας πηγε καλα τη προηγουμενη φορα...... :wink:

ΥΓ για να μην ειμαι οφ τοπικ, το εν λογω σαιτ εβγαλε αυτο το ζακετακι http://www.everything5pounds.com/university-style-cardigan-p-3075.html

WLFfp2.png XI11p2.png

Ετσι ακριβως!

Στο αμαζον π.χ., οποτε εγραψα και τα εχωσα χοντρα παντοτε τα δημοσιευσαν.

Επισης στο Mothercare της Αγγλιας. Κατα τ'αλλα ομως ειμαι παντα επιφυλακτικη.

Ναι ο Αμαζόνιος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα!!! Εγραψα κι εγώ και καλές και κακές κριτικές και δημοσιεύτηκαν όλες αμέσως....

Μια άλλη πρακτική είναι να ψάχνεις κριτικές σε διάφορα site πριν αγοράσεις, αν είναι κάτι επώνυμο και συγκεκριμένο... Επίσης reviews και reports εδώ:

http://www.ripoffreport.com/

Αν κάποιος είναι... μπατάκι θα τον βρεις εκεί!!!

QsCvp2.png

Καλε, γιατι αρπαχτηκα και δεν το πηρα και ειδηση;;; :D:D:D

Φανατασου να μη σε ειχα πει και Ιριδουλα!!! :lol::lol::lol:

Οκ. Whatever.

Λοιπον, στο θεμα μας. Τι εννοεις την εβγαλε; Ηταν αυτη που ειχες παρει και τελειωσε το stock; Γιατι το λινκ δειχνει κωδικο ανυπαρκτο.

Μολις παραλαβεις ενημερωσε μας.

Με γεια.

Αγορομάνες ζητώ τα φώτα σας.

Θέλω να αγοράσω αθλητικά παπούτσια Dinosoles, αυτά που έχουν δεινόσαυρους.

Στην Καλαμάτα δεν τα έχω δει σε φυσικό μαγαζί για να έχω άποψη.

Στο ebay κυκλοφορούν διάφορα αλλά έχω τις εξής απορίες

1. Έχετε μείνει ευχαριστημένες από ποιότητα όσες αγοράσατε?

2. Έχουν στενή ή φαρδιά φόρμα?

3. Μυρίζουν? 1-2 Ζευγάρια είδα να είναι δερμάτινα, τα άλλα είναι σουέντ ή συνθετικό.

Επειδή θέλω 3 ζευγάρια, (μάλλον 26,27,28), σκέπτομαι να πάρω ένα 27άρι για αρχή, να δω πως είναι και μετά ανάλογα να ψωνίσω τα άλλα δύο.

Και φυσικά όποια αγόρασε και μου προτείνει και μαγαζί ή πωλητή θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα

ο γιος μου εχει τρελλα με τους δεινοσαυρους και του πηρα ενα ζευγαρι απο το online κατσατημα, του ειναι πολυ μεγαλα μαλλον εκανα λαθος στη μετατροπη ειναι καλης ποιοτητας το μονο που μας δυσαρεστησε ολους ειναι οτι ειναι παρα πολυ βαρια....

ο γιος μου εχει τρελλα με τους δεινοσαυρους και του πηρα ενα ζευγαρι απο το online κατσατημα, του ειναι πολυ μεγαλα μαλλον εκανα λαθος στη μετατροπη ειναι καλης ποιοτητας το μονο που μας δυσαρεστησε ολους ειναι οτι ειναι παρα πολυ βαρια....

Έχουν συγκεκριμένο online κατάστημα?

Και ήταν μάρκα dinosoles ή απλά με δεινόσαυρους?

Το ότι είναι βαριά με προβλημάτισε τώρα.....ουφ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...