Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΟΖ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΛΕ.....

Recommended Posts

αυτο που με παρηγορεί σε όλο το παρασκήνιο είναι οτι εγω όταν οι φίλες μου γιαγιάδες κοριτσομάνες θα βοηθάνε τις κόρες με τα εγγόνια εγω θα κάνω διακοπές και αραλίκι...ποια νύφη θα μου το φέρνει να το κοιτάξω...μπουχαχαχαχαχαχαχα

συγνώμη βρε μανούλα του Κωνσταντίνου ξεφύγαμε...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ο τίτλος σου είναι ατυχής....

Όταν το ροζ γίνεται το θαλασσί του ουρανού με απαλά συνεφάκια που μοιάζουν με την αναπνοούλα του μωρού σου, γίνεται το γαλάζιο της θάλασσας απεραντης όπως η αγάπη σου για νέο πλασματάκι, γαλάζιο όνειρο, γαλάζιο θαύμα....

πολύ ωραίο ....

jHgFp3.png

με το καλο το μωρακι σου!!!!εγω οταν ημουν εγκυος πιστευα πολυ οτι εχω αγορακι!αφου να φανταστεις οτι ειχα παρει και κατι φορμακια σε μπλε χρωμα ημουν 100% σιγουρη τρομαρα μου!!!:D:lol:στη β επιπεδου οταν μου ειπαν οτι εχω κοριτσακι δεν το πιστευα..τωρα ομως δεν αλλαζω με τιποτα την κορη μου και οταν με το καλο ερθει και το δευτερο παιδι το τελευταιο που θα με νοιαξει θα ειναι το φυλο.αφου λεω να μην το μαθω παρα μονο οταν θα γεννηθει!

αυτο που με παρηγορεί σε όλο το παρασκήνιο είναι οτι εγω όταν οι φίλες μου γιαγιάδες κοριτσομάνες θα βοηθάνε τις κόρες με τα εγγόνια εγω θα κάνω διακοπές και αραλίκι...ποια νύφη θα μου το φέρνει αν το κοιτάξω...μπουχαχαχαχαχαχαχα

Πολυ σωστη σε βρισκωωω!!!!!ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ...δωσε παρηγορια!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

αυτο που με παρηγορεί σε όλο το παρασκήνιο είναι οτι εγω όταν οι φίλες μου γιαγιάδες κοριτσομάνες θα βοηθάνε τις κόρες με τα εγγόνια εγω θα κάνω διακοπές και αραλίκι...ποια νύφη θα μου το φέρνει αν το κοιτάξω...μπουχαχαχαχαχαχαχα

καλό!!!!!!!!!!!!! μήπως όμως το πάμε πολύ μακριά????

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

μαμα του κωνσταντινου σε νιωθω τοσο πολυ για αυτο σου παραθετω και την δικια μου ιστορια......

εμενα και στις δυο εγκυμοσυνες μου ενα ροζ συννεφακι υπηρχε απο πανω μου..

Στο πρωτο βεβαια παιδι απο την αρχη(στην β επιπεδου )εγινε μπλε αλλα δεν με πειραξε τοσο πολυ γιατι ηταν το πρωτο παιδακι μου το οποιο απο τη στιγμη που αντικρυσα μεχρι και σημερα ερωτευτηκα παραφορααααα...

Στο δευτερο παιδακι μου μεχρι την β επιπεδου ολοι οι υπερηχοι μου ελεγαν κοριτσακι και βεβαια η χαρα μου ηταν το κατι αλλο!Στη β επιπεδου ομως προσγειωνομαι αποτομα γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι θα αποκτουσα και δευτερο αγορακι.Τοτε ειπα.μεσα μου δεν πειραζει το τριτο θα ειναι κοριτσακι. Οταν γεννηθηκε ο δευτερος γιος μου τρελαθηκα ειναι ενα τοσο γλυκο και καλο παιδακι.....Δεν τους αλλαζω και τους δυο με τιποτα στον κοσμο!Αλλα δεν ξερω πλεον αν θα παμε για τριτο παιδακι ετσι οπως βλεπω ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα......θα δειξει!

Σου ευχομαι με το καλο να υποδεχτεις και το δευτερο αγορακι σου και να ομορφαινει παντα τη ζωη σου......

Μάριος 22/5/09

Χάρης 17/12/10

Κατερίνα 26/7/13

είστε όλη μου η ζωή.............

Στο πρωτο βεβαια παιδι απο την αρχη(στην ΑΥΧΕΝΙΚΗ )εγινε μπλε αλλα δεν με πειραξε τοσο πολυ γιατι ηταν το πρωτο παιδακι μου το οποιο απο τη στιγμη που αντικρυσα μεχρι και σημερα ερωτευτηκα παραφορααααα...

Μάριος 22/5/09

Χάρης 17/12/10

Κατερίνα 26/7/13

είστε όλη μου η ζωή.............

αυτο που με παρηγορεί σε όλο το παρασκήνιο είναι οτι εγω όταν οι φίλες μου γιαγιάδες κοριτσομάνες θα βοηθάνε τις κόρες με τα εγγόνια εγω θα κάνω διακοπές και αραλίκι...ποια νύφη θα μου το φέρνει να το κοιτάξω...μπουχαχαχαχαχαχαχα

καλό!!!!!!!!!!!!! μήπως όμως το πάμε πολύ μακριά????

Όοοοχι, δεν το πάμε καθόλου μακριά, άσε μας να έχουμε μια παρηγοριά eleanax! :P

Φιλενάδα, ξέχασες τα ταξίδια που είπαμε ότι θα κάνουμε, τα σπα και τα beaute!

Μόνο κοίτα, βασική προυπόθεση είναι να μην είσαι "καλύτερη" απο την συμπεθέρα. Πρόσεξε το αυτό! μη τυχόν δείξεις ότι συμφωνείς στην ανατροφή του παιδιού που έχει επιλέξει η νύφη και ότι ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες της.. Την πάτησες μετά.... :-P:lol::lol::lol::lol:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Και για να απαντήσω στη mama tou Konstantinouli σοβαρά, πια.... Πάντα ονειρευόμουν να κάνω παιδιά και των δύο φύλων. Μου είχε κολλήσει δε,ότι πρώτα θέλω να κάνω την κόρη και καλά για να μην έχει μεγάλο αδελφό και την καταπιέζει.. :cool: και μετά τον γιο.

Είμαι έγκυος στο 1ο και έχω ίδια συμπτώματα με την συννυφάδα μου που ήταν παράλληλα έγκυος με 1 μήνα διαφορά. Μαθαίνει εκείνη ότι έχει κόρη, το δένω εγώ, ότι αφού έχω τα ίδια συμπτώματα, υποτίθεται λόγω των ίδιων ορμονών, θα έχω κι εγώ κόρη... Μετά απο 1 μήνα, μαθαίνουμε ότι θα κάνουμε γιο... Τα πρώτα λεπτά, δεν κρύβω ότι πλημμύρισα απο απογοήτευση και τα επόμενα απο άπειρες τύψεις για την απογοήτευση που ένιωσα. Πάνε τα σχέδια μου για να βγεί πρώτη η κόρη.

Τον γιο μου ΦΥΣΙΚΑ τον ερωτεύτηκα!!!!

2η εγκυμοσύνη και οι ελπίδες ότι θα πετύχω το "σετάκι" πολλές. Όλοι να με βλέπουν και να μου λένε, "κόρη έχεις". Πάμε στον γιατρό και μας λέει πάλι γιος... Πάλι απογοήτευση γιατί πια τα σχέδια μου χάλασαν. Πάλι τύψεις για τις πρώτες σκέψεις. Πάντα ήθελα να κάνω μόνο 2 παιδιά. Ενα αγόρι και ένα κορίτσι. Στις επόμενες μέρες, αποφασίζω ότι θα κάνω και τρίτο παιδί, μήπως πετύχω ΚΑΙ την κόρη.

Και τον 2ο μου γιο ΦΥΣΙΚΑ τον ερωτεύτηκα και αυτόν!

Περνώντας οι μήνες, τα πράγματα αλλάζουν και δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι αν συνεχίσουν έτσι, δεν μας παίρνει για 3ο παιδί. Οπότε, αρχίζω να αφήνω την σκέψη για 3ο στην άκρη και να βρίσκω δικαιολογίες και παρηγοριά σαν την φιλενάδα μου την saxpa πιο πάνω.:P

Ξεπέρασα εντελώς και πολύ εύκολα τη φάση που ήθελα να κάνω κοριτσάκι για να το ντύνω με όλα αυτά τα απίθανα που κυκλοφορούν και για να χαίρομαι το σκέρτσο του. Μετά -πιο δύσκολο αυτό- άρχισα να ξεπερνάω και τα όνειρα μου για τα επόμενα χρόνια. Πάντα σκεφτόμουν, ότι τα αγόρια, όσο καλή σχέση και να έχουν με την οικογένεια/μάνα τους, θα πάνε (και καλά θα κάνουν) στη γυναίκα τους/οικογένεια τους και δεν είναι σαν τις κόρες που κρατάνε μεγάλη επαφή. Δεν θα έχω δηλαδή, μια κόρη να με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα 4-5 φορές (όπως εγώ την μαμά μου), να με ρωτάει πως να μαγειρέψει το τάδε φαγητό, να πηγαίνουμε μαζί για ψώνια, να τη βοηθήσω να διαλέξει τα έπιπλα της, να χρειάζεται την βοήθεια μου για τα παιδιά κλπ. παρά γιους που εγώ θα τους τηλεφωνώ να τους ακούσω, γιατί κάτα πάσα πιθανότητα αυτοί θα με έχουν γραμμένη.....:lol::lol::lol: Τι να κάνουμε? Ήταν γραφτό μου να είμαι αγορομάνα.:D

Είμαστε τυχερές και ευλογημένες που έχουμε τα παιδάκια μας! Να ευχόμαστε να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα. Αυτό είναι το παν!

Απο κει και πέρα, με διάθεση χιούμορ, σας το λέω κι εγώ αγορομάνες.... Σκεφτείτε ότι εμείς θα κάνουμε spa με τις φίλες μας και ταξιδάκια με τον σύζυγο όταν οι άλλες θα κρατάνε εγγόνια... Αφήστε το πόσα λεφτά θα γλιτώσουμε απο σερβιέτες, ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, κοσμήματα, είδη μακιγιάζ και καλλυντικών, έξοδα αρραβώνα (λέμε τώρα....εμείς το έχουμε ότι όλα τα πληρώνει η νύφη), προίκες ....και πόσο άγχος γλιτώνουμε μη μας μαγαρίσει κανένας αχαΐρευτος το κορίτσι μας!! :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

αν βρεις ρε κορίτσι την συνταγή σφύρα μου...

H συνταγή είναι μία και δοκιμασμένη. Γαι κορίτσι κάντε το όσες φορές θέλετε, ξεκινήστε από 1-2 μέρες πριν την ωορηξία και συνεχίστε ακάθεκτοι. Το αγόρι θέλει ακρίβεια. Μια και έξω. Το πολύ μέρα παραμέρα. Δεν είναι για χόρταση. Και γράφτε μου αποτελέσματα να βγάλουμε και στατιστικά :lol:

Φιλενάδα είπαμε αν κάνω και τέταρτο γιο θα με συνοδέψεις για την αγορά της μασέλας μου , θα ρθεις να διαλέξουμε ποιο τατουάζ να κάνω , να με βοηθήσεις να κρεμαστώ από τον Λευκό Πύργο να κάνω μπαντζι τζαμπινγκ και άστες τις συμπεθέρες μας να ξεσκατώνουν τα εγγόνια μας...8-):cool:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Επίσης, mama tou konstantinouli ...

Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Δεν σημαίνει ότι όταν περπάτησε το 1ο, το ίδιο θα γίνει και στο 2ο. Ούτε για την ομιλία ισχύει, ούτε για τον χαρακτήρα, ούτε για τίποτα...Στο λέω απο εμπειρία.

Ανταγωνισμός υπάρχει και μεταξύ αδερφών, κοριτσιών εννοώ. Εκεί μπαίνει και ζήλια. Αν η μια είναι πιο όμορφη δε, απο την άλλη...άστα....

Τα πρώτα χρόνια, τα παιδιά είναι προσκολλημένα στη μαμά και αργότερα τα αγόρια θα απορρίψουν τη μαμά και θα κολλήσουν με τον μπαμπά είναι αλήθεια. Αλλά να χαίρεσαι και να ελπίζεις να συμβεί αυτό. Είναι το απόλυτα φυσιολογικό και σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν καλά με τα παιδιά σου και θα γίνουν "δυνατοί" και ανεξάρτητοι άντρες.

Και τα 2 σου παιδιά θα τα λατρεύεις εξίσου! Μην ανησυχείς καθόλου γι'αυτό. Είναι μια συνηθισμένη ανασφάλεια κάθε μανούλας που τελικά ΠΑΝΤΑ διαψεύδεται. ;)

Φιλενάδα είπαμε αν κάνω και τέταρτο γιο θα με συνοδέψεις για την αγορά της μασέλας μου , θα ρθεις να διαλέξουμε ποιο τατουάζ να κάνω , να με βοηθήσεις να κρεμαστώ από τον Λευκό Πύργο να κάνω μπαντζι τζαμπινγκ και άστες τις συμπεθέρες μας να ξεσκατώνουν τα εγγόνια μας...8-):cool:

Μέσαααααααα!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

H συνταγή είναι μία και δοκιμασμένη. Γαι κορίτσι κάντε το όσες φορές θέλετε, ξεκινήστε από 1-2 μέρες πριν την ωορηξία και συνεχίστε ακάθεκτοι. Το αγόρι θέλει ακρίβεια. Μια και έξω. Το πολύ μέρα παραμέρα. Δεν είναι για χόρταση. Και γράφτε μου αποτελέσματα να βγάλουμε και στατιστικά :lol:

Το αγόρι θέλει τον Φίλιππο (άντρας μου) ή τον Νίκο (άντρα της mom) ή τον Γίαννη τον κουμπάρο...

Το κορίτσι θέλει τον άλλο μου τον κουμπάρο ή τον ταχυδρόμο με τις 3 κοράκλες...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Το αγόρι θέλει τον Φίλιππο (άντρας μου) ή τον Νίκο (άντρα της mom) ή τον Γίαννη τον κουμπάρο...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έχω λιώσει!!!!! :lol::lol::lol::lol:

(σταμάτα γιατί την βλέπω την να έρχεται την κίτρινη...:-P)

Εγώ έχω κλείσει ως μάνα, ένα και ένα, αλλά κάποιες μπορεί να το πάρουν ως πρόταση αυτό.

βασικά σε μένα ισχύει, μάλλον πετύχαμε διάνα ωορηξία, ήμαστε έτσι κι αλλιώς στην προσπάθεια, χαλαρά μεν, εγώ όμως είχα και στο νου μου πότε είναι για να εντείνουμε οπότε μάλλον κι εμείς πέσαμε διάνα, την επόμενη θα περιμένω να περάσει και η 14 μέρα κάθε φορά κι αν κάτσει έκατσε

1FdQp2.png

κοριτσια οπια θελει κοριτσι υπαρχει πραγματι συνταγη :P:p......κ για το αντηθετο φυλλο φυσικα.το ειχα διαβαση στο ιντερνετ θα το ψαξω εχει να κανει με την διατροφη.

Μην με πεις να κόψω το αλάτι!..

...το έκοψα και έκανα τον τρίτο μου γιο!

και η νύφη μου το τρώει με το κουτάλι...πάει για την δεύτερη κόρη τώρα..

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Πάντως, αν και δεν διαβασα την όλη την ερευνα, είχα ακουσει ότι διατροφή πλουσια σε λαχανικά και φρουτα και φτωχή σε κρεας και λιπη, οδηγεί σε κοριτσι. Για την ιστορία να πω ότι για κανα 2μηνο πριν μεινω εγκυος πηγαινα σε διαιτολογο οποτε τα φρουτα και λαχανικά ήταν το συνηθισμένο αλλά ούτε αυτο ήταν αρκετό!!!!!Πλέον δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ! Τουλάχιστον ξεπερασα το σοκ και τώρα είμαι και πάλι χαρουμενη για το μικρό μου αγοράκι(!!!)

s-age.pngs-age.png

Με το καλο να ερθει κοριτσι μου . αλλα δεν ηξερα οτι εχει σχεση η διατροφη της γυναικας με το φυλλο του παιδιου , γιατι τα σπερματοζωαρια κουβαλανε το αρσενικο ή το θηλικο φυλλο (χ κα ψ αμα δεν κανω λαθος ) .

QRyOp2.png

Πάντως, αν και δεν διαβασα την όλη την ερευνα, είχα ακουσει ότι διατροφή πλουσια σε λαχανικά και φρουτα και φτωχή σε κρεας και λιπη, οδηγεί σε κοριτσι. Για την ιστορία να πω ότι για κανα 2μηνο πριν μεινω εγκυος πηγαινα σε διαιτολογο οποτε τα φρουτα και λαχανικά ήταν το συνηθισμένο αλλά ούτε αυτο ήταν αρκετό!!!!!Πλέον δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ! Τουλάχιστον ξεπερασα το σοκ και τώρα είμαι και πάλι χαρουμενη για το μικρό μου αγοράκι(!!!)

χμμμμ...ο ανδρας ειναι εκεινος που επηρεαζει το φυλο του παιδιου (συνεισφερει ενα χρωμοσωμα Χ ή Y) και οχι η γυναικα...

οποτε αν δεχθουμε οτι επηρεαζει η διατροφη..αυτος που πρεπει να την κανει ειναι ο ανδρας..:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...