Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΟΖ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΛΕ.....

Recommended Posts

Καλημερα σας.και συγγνωμη που γραφω την ερωτηση μου σαυτο το θεμα αλλα δεν ξερω πως δημιουργω δικο μου, αν εχει καποιος να καλοσυνη να μου απαντησει. εχω προβληματιστει πολυ, σε 2-3 μερες θα κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης αλλα θα θελα πρωτα να ρωτησω και σας… ειμαι μικρη σε ηλικια και με τον αρραβωνιαστικο μου ειχαμε την τελευταια μας επαφη πριν 3 μηνες περιπου ( 28.02.2011 ) γιατι εφυγε μεχρι τωρα για κατι δουλειες, εκεινη την ημερα μπηκαν λιγο υγρα του και ημουνα σε περιοδο, δηλαδη μετα την επαφη απο 1-2 μερες μου τελειωνε. Τον πρωτο μηνα μου ηρθε κανονικα η περιοδο και δεν σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να ειχα μεινει εγκυος και εχω κανει και μια ακτινογραφια στηθους, που ξερω αν εισαι εγκυος υπαρχει μεγαλος κινδυνος για το παιδι. Το δευτερο μηνα μου βγηκε μονο μια σταγονα αιματος, το τριτο τιποτα, και τωρα βγηκε παλι μια σταγονα αιματος ροζ απαλη. Η κοιλια μου εχει καποιους πονους χαμηλα συνηθως, οπως και το στηθος μου, δεν εχω την δυνατοτητα να ξαπλωνω μπρουμυτα γιατι νιωθω λες και εχω κατι στην κοιλια μου, και στα πλαγια που ξαπλωνω νιωθω παλι σαν να ʽχω κατι μεσα μου, νιωθω συνεχως κουρασμενη, νυσταγμενη, η πλατη μου ποναει, εχω λιγες ζαλαδες και λιγες τασεις για εμετους χωρις να κανω ομως, και εχω εμφανισει και 4 κοκκινα μικρα σπυρακια στο αριστερο μου στηθος… Ο κυκλος μου εδω περιπου και ενα χρονο εχει σταθεροποιηθει. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος;;Σας παρακαλω αν γινεται απαντηστε μου γρηγορα. Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ααααα εγω προτιμω τα κοριστια .....το πρωτο κοριτσι το δευτερο σιγουρι εγω 100 % οτι ειναι κοριτσι αγορι ....νασου το λεπτο που μου το ειπε δεν μου αρεσε ελεγα οχι κανεις λαθος .....ναναι καλα ο γιοκα ς μου δεν το συζητω δεν θα τον αλαζα με τιποτα στον κοσμο που με νιαζετε κιολας , το τριτο κοριτσι το προβλημα μου ηταν να εχει μια αδερφη η κορη μου που εγω δεν ειχα ..και οτι μαρεσαν τα κοριτσιστικα ,ειναι πιο γουστοζικα ......στα αγοριστικα δυσκολευομε πολυ μεχρη και παιχνιδια να αγορασω ....τωρα μου λεει να μου κανεις και εμενα ενα αδερφο ..και του λεω το ρισκαρεις καλε μου να μας βγει κιαλλο κοριστι να εχεις τρεις αδερφες αστο καλυτερα μανα μου λεει καλυτερα μονος μου .....

Η ξαδερφη μου και κολλητη μου εχει τρια παιδια. Τα δυο πρωτα κοριτσια... Οταν εμεινε εγκυος στο τριτο της λεγαμε "αντε αυτο να ειναι αγορι" και δεν ηθελε. Ελεγε οτι σαν τα κοριτσια δεν ειναι.... τωρα τον γιοκα της τον εχει τρελλη αδυναμια... Εγω εχω ενα κοριτσακι 10 μηνων και οταν με το καλο ερθει το δευτερο θα ηθελα να ειναι αγορακι... Μαγαλωσα και με αδερφια αγορια και ακομα και τωρα ειναι το μικρο τους που μου κανουν ολα τα χατιρια...

"...κι υστερα εσενανε ρωτω το νοημα του κοσμου

και λες το χερι σου κρατω κι εσυ εισαι δικος μου..."

Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος;;Σας παρακαλω αν γινεται απαντηστε μου γρηγορα. Ευχαριστω.

Ρε Χριστινάκι….. μας κοροϊδεύεις? Στο άλλο ποστ που έκανες λες ότι είσαι 4 μηνών!!! Εγώ μπερδεύτηκα…. Για ξεκαθάρισε!!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

Τοση ωρα που εχει περασει θα ειχες πεταχτει μεχρι το φαρμακειο να παρεις ενα τεστ εγκυμοσυνης :wink:

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Και εκεί που ήμουν σίγουρη ότι το δεύτερο παιδάκι μου θα ειναι κοριτσάκι αυτή τη φορά (εχω μια πολυ διαφορετική εγκυμοσύνη απο την πρωτη και μέχρι την 16εβδ μου ελεγε ο γιατρος οτι μαλλον παμε για κοριτσι -οποτε και εγω που το ήθελα το ειχα δεσει) σημερα στη β' επιπεδου ειδαμε οτι ειναι αγορι!!!!ΞΑΝΑ!!

Και απο εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να το χωνέψω! Ντρέπομαι πάρα πολυ για αυτο και όλο λέω μεσα μου "μου αρκει που ειναι ολα καλα" και τρομάζω στην ιδεα να πάει κατι ασχημα (λες και οι σκεψεις μου μπορουν να το προκαλεσουν), αλλά ήθελα ένα κοριτσακι που θα συμπληρωνε την οικογένειά μας, το ειχα φανταστεί, ειχα σκεφτει τη σχεση που θα ειχε με το πρωτο μου γιο....και τώρα ολα ανατραπηκαν....

Νομίζω ότι πάλι θα περάσω μια απο τα ίδια, θα αργήσει να περπατήσει να μιλήσει και το νέο μωρό οπως ο πρώτος μου γιος, φοβάμαι για τη μεταξύ τους σχέση και τους ανταγωνισμους, θα εχουν σχεσεις μεγαλώνοντας ή αντιπαλοτητα μεταξύ τους, και μολις βρουν γυναίκα θα μας εγκαταλειψουν οπως ολα τα αγορια....

Θα πρεπει να πανε και οι 2 φαντάροι, μόλις μεγαλώσουν λιγο θα θελουν αποκλειστικά το μπαμπά τους και εμενα θα με εχουν χεσ.....νη.Έχουν ξυπνησει ολοι οι φοβοι μου μαζί και σκέφτομαι (αν και ξερω οτι κανω λαθος) αν θα αγαπαω και αυτο το μωρο το ιδιο όσο τον πρωτο...επειδή θα ειναι και αυτος αγοράκι και δεν θα υπαρχει αυτη η διαφοροποίηση. Και νιωθω τοσο ασχημα για αυτά τα συναισθήματά μου γιατί ειναι σαν να το αδικώ απο τώρα το νεο αυτο μωρό που αναγκαστικα θα ειναι πιο ριγμένο σε προσοχή και χρονο και αφοσιωση...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Τί να πω κι εγώ που μετά τον πρώτο γιο μου έσκασαν δίδυμα αγοράκια;

Όχι τίποτα άλλο αλλά μου έλεγαν ότι είναι κορίτσια στους υπέρηχους.

Οι σκέψεις και τα συναισθήμτά σου είναι φυσιολογικά και οι τύψεις που νιώθεις. Το ίδιο ένιωθα κι εγώ.

Τώρα έχω 3 αγοράκια τα οποία μόλις μπαίνω στο σπίτι πέφτουν στην αγκαλιά μου και με τρελαίνουν στα φιλιά :D.

Πεθαίνω για δαύτους..... κυριολεκτικά. Ξέρεις πώς είναι να ξυπνάς το πρωί στο κρεβάτι με 4 άνδρες που σε λατρεύουν και τους λατρεύεις;

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτείς το νέο έρωτα της ζωής σου!

Φιλιά στα αγοράκια σου!

Και ο τίτλος σου είναι ατυχής....

Όταν το ροζ γίνεται το θαλασσί του ουρανού με απαλά συνεφάκια που μοιάζουν με την αναπνοούλα του μωρού σου, γίνεται το γαλάζιο της θάλασσας απεραντης όπως η αγάπη σου για νέο πλασματάκι, γαλάζιο όνειρο, γαλάζιο θαύμα....

:PΠαιδια εγω θα εκανα οσα παιδια χρειαζονταν μεχρι να βγει κοριτσι...

Νομιζω εμεις οι γυναικιες ειμαστε πιο κοντα στην ιδεα του κοριτσιου επειδη μας θυμιζει τον εαυτο μας μικρο και ανυπομονουμε να «ξαναζησουμε» τη ζωη μας.!

Διαφημίσεις

Tη νοοτροπία του έχω γιο να κάνω και κόρη ή και το αντίστροφο δεν μπόρεσα ποτέ να τη καταλάβω!!!!!!!!! Τόσο τακτοποιημένα και ταιριασμένα τα θέλουμε όλα στη ζωή μας, που μέχρι και τα παιδιά μας θα θέλουμε σετάκια?

Λατρεύω τους δύο έρωτες της ζωής μου (τα αγοράκια μου) και αγαπάω το καθένα γι΄αυτό που είναι. Πιστεύω ότι αν σκεφτόμουν για τρίτο πάλι σε αγοράκι θα έτρεχε το μυαλό μου! Ακούω λόγια που δεν ξέρω αν από μία κόρη θα τα άκουγα?!

ΥΓΙΗ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και το φύλλο ας είναι το τελευταίο που θα μας προβληματίζει.

Tη νοοτροπία του έχω γιο να κάνω και κόρη ή και το αντίστροφο δεν μπόρεσα ποτέ να τη καταλάβω!!!!!!!!! Τόσο τακτοποιημένα και ταιριασμένα τα θέλουμε όλα στη ζωή μας, που μέχρι και τα παιδιά μας θα θέλουμε σετάκια?

Λατρεύω τους δύο έρωτες της ζωής μου (τα αγοράκια μου) και αγαπάω το καθένα γι΄αυτό που είναι. Πιστεύω ότι αν σκεφτόμουν για τρίτο πάλι σε αγοράκι θα έτρεχε το μυαλό μου! Ακούω λόγια που δεν ξέρω αν από μία κόρη θα τα άκουγα?!

ΥΓΙΗ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και το φύλλο ας είναι το τελευταίο που θα μας προβληματίζει.

πολλυ ωραια τα εγραψες .

και εγω εχω 3 γιους και δεν τους αλλαζω με τιποτα..

γερα και καλοτυχα να ειναι ..

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Οπως το βλεπει κανεις , εγω δεν ηθελα να κανω κοριτσι γιατι πιστευα οτι δεν θα τα παω καλα μαζι της οπως δεν ειχα ποτε ειλικρινη σχεση με τη μητερα μου ... ομως τωρα ειμαι πανευτυχης και 3ετρελαμενη με την σκατιτσα μας . Βεβαια δεν θα θελα να δω αυτα που εζησα εγω στην κορη μου , ουτε στο γιο μου χα<χαχαχα , ξενυχτια , συναυλιες , βλακειες και βλαμενες σχεσεις χαχαχαχα και πληρης ανηπακοη στους γονεις :-D

QRyOp2.png

Αχ και γω νομιζω οτι ειναι το σοκ της πρωτης μέρας!!!!Ήμουν και σίγουρη τρομάρα μου οτι ειναι κοριτσι!Και μόλις ειδαμε οτι ειναι αγορι ....πεσαμε απο τα σύννεφα! Απλά ρε κορίτσια από τα αδελφια που βλεπω γυρω μου συνήθως 2 αντρες εχουν ανταγωνιστικες σχεσεις (σε αντιθεση με 2 αδελφες)και αυτο ειναι κάτι που το φοβαμαι μια που το 2ο το αποφάσισα κυρίως για να μην μεινει μονος του ο Κων/νος!Καλά οι τύψεις....δε σας λεω...μάνα ειμαι εγώ που αντί να κοιτάξω το ότι ειναι γερό και να πετάω απο χαρά καθομαι και σκεφτομαι βλακείες....και κάτι τέτοια!Αλλά τουλάχιστον παιρνω θάρρος γιατί δεν το εχω νιωσει μονο εγω! Απλά βαρέθηκα να παιζω με αυτοκινητάκια...Ήθελα και καμμια κουκλα!!!!!

Καλημέρα!Εγώ δεν έχω δεύτερο παιδάκι ακόμα...Έχω όμως ένα αγοράκι το οποίο αρχικά θέλαμε να είναι κοριτσάκι:P.Όλοι θέλαμε κοριτσάκι και την ημέρα που μας είπαν το φύλο πάθαμε ένα σοκ:shock: ,και πιο πολύ από όλους ο άντρας μου.Είχαμε κάνει όλοι μας όνειρα για το πως θα είναι...ο αδερφός μου έλεγε πως θα την καλοπαντρέψει όταν φτάσει η ώρα:lol::lol::lol:...Τελικά κάναμε έναν υπέροχο αγόραρο που μας κοιτάει στα μάτια και λιώνουμε:D!Είναι ένα κοινωνικότατο παιδάκι που πάει σε όλους και μοιράζει χαμόγελα και αγκαλιές:D.Χορεύει με το που του βάζουμε μουσική και μου έδωσε ένα πρωί το πρώτο φιλί για να με ξυπνήσει:cry:(σόρυ τα θυμάμαι και συγκινούμε).Δεν πέταξα από την χαρά μου όταν έμαθα ότι είναι αγόρι τώρα πια δεν με νοιάζει.Θέλω να κάνω 2ο παιδάκι και θα ήθελα να είναι κοριτσάκι:-D ,όμως κι αγόρι να κάνω δεν θα με πειράξει.Όσο για σένα μην στενοχωριέσαι θα το λατρέψεις σίγουρα και το δεύτερο αγόρι σου και να μην ξεχνάς πως την σχέση την καλή η΄την κακή συνήθως οι γονείς την φτιάχνουν;).Θα μάθεις από νωρίς τα δυό σου αγόρια να αγαπούν και να προσέχουν το ένα το άλλο.Όσο για το κορίτσι ένα τρίτο παιδάκι θα σε χάλαγε:lol::lol::lol:.Εγώ θα ήθελα 4:lol::lol::lol:!Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και να χαίρεσαι τους άντρες σου;):D!

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσια...πόσο καλύτερα με κάνετε και αισθάνομαι. Το ξέρω πόσο χαζομάρα ειναι να σκέφτομαι το φύλο, όταν το μαναράκι μου ειναι υγιές. Απλά ναι ίσως όπως λέει και η eve πιο πάνω ίσως το κορίτσι ειναι για τις γυναίκες αντανάκλαση της παιδικής τους ηλικίας που θέλουν να ξαναζήσουν. No doubt μαρεσε πολύ ο τίτλος που έδωσες...πόσο δίκιο έχεις...Όσο για τρίτο παιδί...ούτε εγγυήσεις υπάρχουν για το φύλο αλλά κυρίως δεν υπάρχουν κουράγια!!Όσο για τις μαμαδες με 3 αγορια....ΗΡΩΙΔΕΣ!!!!

Τουλάχιστον αν ειναι τα παιδια μεταξύ τους αγαπημένα (και εγώ τουλάχιστον θα το παλέψω όσο μπορω) νομίζω ότι θα ξεχάσω τα ροζ κοριτσίστικα ρουχαλάκια και τα μόνα φορέματα που θα μπαινουν στο σπιτι θα ειναι τα δικά μου...

s-age.pngs-age.png

¨Οπως είπαν και άλλα κορίτσια οι γονείς θέλουν ένα και ένα αλλά τα αδέλφια ίδιου φύλου περνάν καλύτερα μεταξύ τους. Οπότε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση!!!!:lol::lol::lol:

Και εμεις εχουμε ενα αγορακι 2 χρονων και τωρα ειμαι εγκυος στην 17η βδομαδα. Δεν το κρυβω οτι απο την αρχη ηθελα τοσο πολυ ενα κοριτσακι , ελα ομως που μαλλον παλι αγορακι μας προκυπτει. Δεν κρυβω οτι ψιλοστενοχωρηθηκα αλλα πανω απο ολα σκεφτομαι να ειναι καλα το μωρακι μου. Τουλαχιστον ο γιατρος δεν μου ειπε για 100% οποτε και περιμενω απλα την β επιπεδου για την επιβεβαιωση! Καλως να δεχτουμε τα αγορακια μας λοιπον και καλη υπομονη!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

εγώ για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι για δεύτερο, δεν έχω αποφασίσει, αν θα το έκανα θα ήταν για το παιδί, να μην μείνει μόνος του, γιατί κι εγώ με τον άντρα μου μοναχοπαίδια είμαστε, τώρα για το φύλο, προ παιδιού έλεγα αν κάνω πρώτα κορίτσι θα κάνω κι άλλο, αν κάνω αγόρι το ρισκάρω? τώρα ήρθαν τα πάνω κάτω, πραγματικά δε με νοιάζει και μη σας πω ότι είμαι σχεδόν βέβαιη ότι και το δεύτερο, αν τελικά προκύψει, αγόρι θα είναι, κι από την άλλη καλύτερα ίσως, θα κάνουν καλύτερη παρέα, το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι όντως τα αγόρια μεγαλώνοντας φεύγουν και ανεξαρτητοποιούνται περισσότερο από τα κορίτσια, τα οποία κυρίώς όταν κάνουν οικογένεια ξαναγυρνάνε στις μανάδες για λόγους ευκολίας και συμπαράστασης, αλλά μέχρι τότε έχω άλλα να ανησυχώ!!!!!

1FdQp2.png

:-):-):-)Καλά φοβερό μήνυμα! αχ πόσο θα ήθελα ένα αγοράκι όταν έρθει η ώρα μας...

Ο ανηψιός μου έχει μαμακίασει, ό,τι κι αν θέλει να κάνει ρωτάει τη μαμά του, την χαιδεύει και τη φιλάει και της λέει γλυκόλογα (ετών 5 ο μικρός) ενώ οι κόρες της την έχουν ελαφρώς γραμμένη :rolleyes: Οταν λείπει ταξίδι και δεν τον έχει μαζί όλο ζητάει τη μαμά του και κλαίει με λυγμούς, παπουδογιαγιαδες, θεία και πατέρα μας έχει γραμμένους τελείως :shock:

Μερικές φορές με λέει μαμά και λιώνω, παρόλαυτα του υπενθυμίζω ότι δεν είμαι η μανούλα του...:-(

Πάρτο λίγο διαφορετικά:

1. Ξέρεις να το χειριστείς γιατί μεγάλωσες ένα αγοράκι και ξέρεις τι να κάνεις

2. Είναι πιο αγαπησιάρικα με την μαμά τους (εγώ έχω κοριτσάκι, σκίζομαι όλη μέρα να την έχω σαν λουλούδι και όταν έρχεται ο πατέρας της από την δουλειά με γράφει μεγαλοπρεπώς)

3. Δεν θα έχεις τον ανταγωνισμό μάνας-κόρης στην εφηβεία

4. Στις εποχές που ζούμε θα σου έρθουν όλα πιο οικονομικά αφού δεν θα πάρεις ένα κάρο ρούχα, θα πάρεις καινούρια για το καλό αλλά δεν θα ανανεώνεις κάθε 2 μήνες την γκαρνταρόμπα του 2ου παιδιού

5. Ποιός σου είπε ότι τ'αγόρια απομακρύνονται από τις μητέρες του όταν παντρεύονται; Όλοι οι άντρες, μα όλοι οι άντρες μαμάκηδες είναι. Άλλοι το ελέγχουν, άλλοι όχι και φαίνεται. Ο δικός μου το έκρυβε, υπάρχουν και αυτοί.

6. Θα παίζουν σαν παλαβά αργότερα (θα πέφτει και καμιά ψιλή αλλά τι να κάνεις-αγόρια είναι) και δεν θα έχεις τα κλασικά "μαμά ο Κωνσταντίνος με χτύπησε". Θα χτυπάει ο Κωνσταντίνος θα ρίχνει και ο μικρός.

7. Θα βγαίνουν μαζί και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, συνήθως τα αγόρια αργούν να πάρουν την αδερφή του μαζί στις εξόδους

8. Είναι γερό!!!!

Αν σκεφτώ κι άλλα θα σου γράψω...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Πρώτο αγόρι..δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν και ήθελα κοριτσάκι αλλά επειδή δεν είχα κανένα παιδάκι δεν με ''πείραξε'' τόσο πολύ.

Δεύτερο παιδί...αγόρι !

ομολογώ πως περίμενα οπωσδήποτε την κόρη μου ..τότε με τσάκισε και πιο πολύ τα λόγια του κόσμου...''Α και αυτό αγόρι?''..τα ερωτήματα μου ήταν πολλά εάν απο αυτά ήταν αν θα το αγαπάω όπως το πρώτο μου...

ΔΕΝ χρειάζεται να γράψω φυσικά οτι λιώνω έτσι?

Τρίτο παιδί....το ήθελα 100% κορίτσι...και βγάινει ο Πολυχρονάκος μου...ένα μωρό που στάζει μέλι...πραγματικά στάζει μέλι..

τι να πρωτοδιαλέξω...και ποιόν...δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις...δεν μπορείς!!!

Πάμε για το τέταρτο...ναι ''τρελένομαι'' για να είναι κόρη....αλλά συγκρατιέμαι και σκέφτομαι αν είναι αγόρι τα συναισθήματα που θα με πλυμμηρίσουν τον πρώτο καιρό...είναι σαν να θυμώνω με τον ευατό μου!Δεν φταίει όμως κανείς....(ο κουμπάρος μου βασικά φταίει που δεν μου κάθεται να βγάλω την κόρη :lol::lol:)

Γερά να είναι και δεν βαριέσαι...άλλωστε όλα τα κορίτσια είναι σπαστικά γιατί έχουν άποψη και είναι μες την γκρίνια...γυναίκες παιδί μου!

Ε κοριτσομάνες μην με πάρετε στα σκάγια...είναι η μοναδική μου φράση παρηγοριάς οπότε μην μου το χαλάσετε!!!

Μαμά του Κωνσταντίνου...σε 2 χρόνια θα παίζου τόσο καλά μέσα στο σπίτι που θα σε πλυμμηρίζουν απο ευτηχία!

Με το καλό κοπέλα μου και ΟΛΑ να πάνε καλά!

(ίσως ανοίξω και εγώ θέμα στο τέταρτο..χαχαχαχαχαχα)

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

άλλωστε όλα τα κορίτσια είναι σπαστικά γιατί έχουν άποψη και είναι μες την γκρίνια...γυναίκες παιδί μου!

γιατι το οτι σε λιγα χρονια θα γεμισει το σπιτι μας αφισες της Παττυ που το πας? χαλια παιδι μου τα κοριτσια - χαλια......:lol::lol:

Αχ κοριτσια τη μου θυμησατε!!!!!!!! καταρχην καλημερα.

Οταν ημουν εγγυος στο δευτερο ο γιατρος το ειχε σιγορο κοριτσι στον β επιπεδου επειδη το εκανα στο νοσοκομειου της χιου ο γιατρος εκει δεν σαφηνει να βλεπεις στην οθονη αλλα με τα υπονοουμενα του μου λεει μεσα σε ακρεσ κοριτσι μαλλον το λεμε ολο χαρα στις παπουδογιαγιαδες και τα περνουν ολα ροζ αλλα στον τελευταιο υπερηχο ο γιατρος λεει 100% αγορι εκει εμεινα με το στομα ανοιχτο !!! βεβαια τωρα τον ΝΙκοδημουλη μου δεν αλαζω με τιποτα ειναι τοσο χαδιαρης και τοσο γλυκος που ολο ναζια κανει

Στον τριτο μεχρι το τελος μου λεγανε δεν μπορουμε να το δουμε καθαρα ετσι μου σπανε τα νερα ποιο νωρις και με κανουν υπερηχο για να δουν το μωρο αν εχει παρε θεση και εγω ρωταω την γιατρο μου αν βλεπει το φυλο του παιδιου να μου πει τελικα τι ειναι εκεινη προσπαθουσε αν και μου ελεγε συνεχεια αφου σε λιγες ωρες θα το κρατας αγκαλια θα μαθεις... Αγορι και το τριτο. συνεχηζουμε τις προσπαθειες που να παρει θα ερθει και η κορη.

συνεχηζουμε τις προσπαθειες που να παρει θα ερθει και η κορη.

Χαχαχα... πρόσεξε μην την πάθεις σαν τον πατέρα μου, που πήγαινε για το αγόρι και έκανε 6 κορίτσια! Ε μετά το κατάλαβε... δεν!

Κι εμείς προσπαθούμε για το τριτο τώρα, η αλήθεια είναι ότι θα'θελα ένα κοριτσάκι, όλα σε ροζ μου φαίνονται καλύτερα... Τώρα βέβαια, αν κάνω και τρίτο αγόρι, δε με πειράζει, θα μ'έχουν βασίλισσα (γραμμένη θα μ'εχουν δηλ. αλλά τέσπα...:lol:)!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

συνεχηζουμε τις προσπαθειες που να παρει θα ερθει και η κορη.

αν βρεις ρε κορίτσι την συνταγή σφύρα μου...

Τώρα βέβαια, αν κάνω και τρίτο αγόρι, δε με πειράζει, θα μ'έχουν βασίλισσα (γραμμένη θα μ'εχουν δηλ. αλλά τέσπα...:lol:)!

Ελα Αλέκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10