Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΟΖ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΛΕ.....

Recommended Posts

Και εκεί που ήμουν σίγουρη ότι το δεύτερο παιδάκι μου θα ειναι κοριτσάκι αυτή τη φορά (εχω μια πολυ διαφορετική εγκυμοσύνη απο την πρωτη και μέχρι την 16εβδ μου ελεγε ο γιατρος οτι μαλλον παμε για κοριτσι -οποτε και εγω που το ήθελα το ειχα δεσει) σημερα στη β' επιπεδου ειδαμε οτι ειναι αγορι!!!!ΞΑΝΑ!!

Και απο εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να το χωνέψω! Ντρέπομαι πάρα πολυ για αυτο και όλο λέω μεσα μου "μου αρκει που ειναι ολα καλα" και τρομάζω στην ιδεα να πάει κατι ασχημα (λες και οι σκεψεις μου μπορουν να το προκαλεσουν), αλλά ήθελα ένα κοριτσακι που θα συμπληρωνε την οικογένειά μας, το ειχα φανταστεί, ειχα σκεφτει τη σχεση που θα ειχε με το πρωτο μου γιο....και τώρα ολα ανατραπηκαν....

Νομίζω ότι πάλι θα περάσω μια απο τα ίδια, θα αργήσει να περπατήσει να μιλήσει και το νέο μωρό οπως ο πρώτος μου γιος, φοβάμαι για τη μεταξύ τους σχέση και τους ανταγωνισμους, θα εχουν σχεσεις μεγαλώνοντας ή αντιπαλοτητα μεταξύ τους, και μολις βρουν γυναίκα θα μας εγκαταλειψουν οπως ολα τα αγορια....

Θα πρεπει να πανε και οι 2 φαντάροι, μόλις μεγαλώσουν λιγο θα θελουν αποκλειστικά το μπαμπά τους και εμενα θα με εχουν χεσ.....νη.Έχουν ξυπνησει ολοι οι φοβοι μου μαζί και σκέφτομαι (αν και ξερω οτι κανω λαθος) αν θα αγαπαω και αυτο το μωρο το ιδιο όσο τον πρωτο...επειδή θα ειναι και αυτος αγοράκι και δεν θα υπαρχει αυτη η διαφοροποίηση. Και νιωθω τοσο ασχημα για αυτά τα συναισθήματά μου γιατί ειναι σαν να το αδικώ απο τώρα το νεο αυτο μωρό που αναγκαστικα θα ειναι πιο ριγμένο σε προσοχή και χρονο και αφοσιωση...

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ολα οσα σκεφτεσαι ειναι φυσιολογικα.και γω νομιζα οτι ο γιος μου ηταν κοριτσακι και ημουν και 100 τα 100 σιγουρη.οταν εμαθα οτι ηταν αγορι επαθα σοκ!!!δε το πιστευα!νομιζα οτι δε θα το αγαπαω και τετοια.και τελικα ο θεος με τιμωρησε.του εχω τετοια αδυναμια που δε μπορω στη σκεψη οτι θα μαι μακρια του.τρομερη τιμωρια ε;

παντως εφοσον θα ειναι και τα δυο αγορακια πιστευω οτι θα τα βρισκουν καλυτερα και με τα παιχνιδια τους τωρα και στο μελλον σαν μεγαλοι.εγω και η αδερφη μου πλακωνομασταν κανονικα.μεγαλωνοντας ομως πολλα αλλαξαν.οποτε μη σε ανησυχει τιποτα ολα καλα θα πανε θα το δεις.οσο για το οτι θα ειναι ριγμενο το μικρο,τις περισσοτερες φορες αυτο συμβαινει.δεν εχουμε να διαθεσουμε το χρονο που ειχαμε ια το πρωτο γιατι εκεινο ηταν ενα.τωρα ειναι δυο.και το πρωτο λογικα θα σε διεκδικησει.μη φοβασαι ομως,ο μικρος σου δε θα το θυμαται!!

qcKmp2.png

ααααααχ:wink:εμενα τ πρωτο ηταν κοριτσι..ε εμενα παλι εγκυος και λεω αχχ θελω παλυ ενα κοριτσακι....

ελεγα στον ανδρα μου ,αν μου πει η γιατροσ οτι ειναι κοριτσι,αμεσως θα χαρω...

αν μου πει οτι ειναι αγορι...θα χαρω μετα απο κανα 5λεπτο:-D

ε να που ηταν αγορι....ε τα πρωτα 5 λεπτα,να πω την αληθεια.,,

στεναχωρηθηκα,,,...αλλα μετα πετουσα απο χαρα....

ε ναι λεω πιο καλα!!στο ενα θα περνω φουστες και παντελονια....στο αλλο δεν θα εχω προβλημα...μονο παντελονια!!δεν θα τσακωνονται...κιολας,,,

χχαχαχαχχα!

και πιστεψε με...αν εμενα παλυ εγκυοσ παλι αγορι θα ελεγα!!!

ειναι τοσοο τρυφερος...ολο αγκαλιτσασ ειναι...ολο λεει,,

μαμα πολυ σ αγαπαω...ενω η κορη..στον κοσμο της:lol:

ουτε φιλια δεν θελει ουτε αγκαλια τπτ..

γερα να ειναι...το ενα συμπληρωνει το αλλο....!

Πάρτο λίγο διαφορετικά:

1. Ξέρεις να το χειριστείς γιατί μεγάλωσες ένα αγοράκι και ξέρεις τι να κάνεις

2. Είναι πιο αγαπησιάρικα με την μαμά τους (εγώ έχω κοριτσάκι, σκίζομαι όλη μέρα να την έχω σαν λουλούδι και όταν έρχεται ο πατέρας της από την δουλειά με γράφει μεγαλοπρεπώς)

3. Δεν θα έχεις τον ανταγωνισμό μάνας-κόρης στην εφηβεία

4. Στις εποχές που ζούμε θα σου έρθουν όλα πιο οικονομικά αφού δεν θα πάρεις ένα κάρο ρούχα, θα πάρεις καινούρια για το καλό αλλά δεν θα ανανεώνεις κάθε 2 μήνες την γκαρνταρόμπα του 2ου παιδιού

5. Ποιός σου είπε ότι τ'αγόρια απομακρύνονται από τις μητέρες του όταν παντρεύονται; Όλοι οι άντρες, μα όλοι οι άντρες μαμάκηδες είναι. Άλλοι το ελέγχουν, άλλοι όχι και φαίνεται. Ο δικός μου το έκρυβε, υπάρχουν και αυτοί.

6. Θα παίζουν σαν παλαβά αργότερα (θα πέφτει και καμιά ψιλή αλλά τι να κάνεις-αγόρια είναι) και δεν θα έχεις τα κλασικά "μαμά ο Κωνσταντίνος με χτύπησε". Θα χτυπάει ο Κωνσταντίνος θα ρίχνει και ο μικρός.

7. Θα βγαίνουν μαζί και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, συνήθως τα αγόρια αργούν να πάρουν την αδερφή του μαζί στις εξόδους

8. Είναι γερό!!!!

Αν σκεφτώ κι άλλα θα σου γράψω...

θα σου πω την δικια μου εμπειρια εχω εναν γιο και μια κορη οταν εκανα τον γιο μου επαθα ερωτα δεν ξεκολαγα με φιλαει και λεει του μπαμπα του ζηλευεις μπαμπα? ε λοιπον οταν ξαναεμεινα εγκυος ηθελα παλι αγορι την μικρη αργησαμε να την δουμε την ειδαμε στην β επιπεδου ηταν ολη την ωρα με τον ποπο εγω ομως σιγουρη οτι ειναι αγορι παμε που λες στο μαιευτηριο κανουμε τον υπερηχο και μας λενε κοριτσι και με το που βγαινουμε καθομαι στο πεζουλι και ξεσπαω σε κατι κλαμματα αλλο να στο λεω αλλο να το βλεπεις, να λεω του αντρα μου δεν το θελω θελω αγορι να μου το αλλαξουνε και τετοια αλλα χιουμοριστικα που τωρα ντρεπομαι που το λεω, φοβομουν οτι δεν θα τ αγαπησω οσο τον γιο μου οτι θα τα ξεχωριζω αλλα τωρα λιωνω και για τα 2.

Διαφημίσεις

Αχ και γω νομιζω οτι ειναι το σοκ της πρωτης μέρας!!!!Ήμουν και σίγουρη τρομάρα μου οτι ειναι κοριτσι!Και μόλις ειδαμε οτι ειναι αγορι ....πεσαμε απο τα σύννεφα! Απλά ρε κορίτσια από τα αδελφια που βλεπω γυρω μου συνήθως 2 αντρες εχουν ανταγωνιστικες σχεσεις (σε αντιθεση με 2 αδελφες)και αυτο ειναι κάτι που το φοβαμαι μια που το 2ο το αποφάσισα κυρίως για να μην μεινει μονος του ο Κων/νος!Καλά οι τύψεις....δε σας λεω...μάνα ειμαι εγώ που αντί να κοιτάξω το ότι ειναι γερό και να πετάω απο χαρά καθομαι και σκεφτομαι βλακείες....και κάτι τέτοια!Αλλά τουλάχιστον παιρνω θάρρος γιατί δεν το εχω νιωσει μονο εγω! Απλά βαρέθηκα να παιζω με αυτοκινητάκια...Ήθελα και καμμια κουκλα!!!!!

s-age.pngs-age.png

Αχ βρε μαμα του Κωνσταντίνου αυτες οι ορμόνες θα σε τρελάνουν!!!!:D

Πολλά απο τα δικα σου συναισθηματα και αγχη ενοιωσα κι εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη μου κι ολα διαψευστηκαν παταγωδως, το μονο μου αγχος πλέον ειναι οι νύφες!!!:lol::lol:

Το οτι ηθελες κι ενα κοριτσακι ειναι ανθρωπινο και σου ευχομαι να το αποκτησεις αφου το θες τόσο πολύ!!!Ολα τα υπόλοιπα που λές θα δεις πως ειναι απλα σκέψεις και θεωρίες...

Λένε οτι για τα αδερφια ειναι καλυτερα οταν είναι του ιδιου φυλου..

Για να σου φυγουν αυτα τα συναισθηματα εχω να σου πω πως τπτ δεν ειναι απόλυτο..ο πρωτος μου γιος ειναι πολύ δεμενος με τον πατερα του ενω το δευτερο αγορακι μου (αν κι ειναι πολύ μικρο ακομη) είναι κολλημενος μαζί μου..

Προσωπικα δε με πειραζει καθολου αν θα θελουν να ειναι με το μπαμπα τους οσο μεγαλώνουν..ευκαιρια για χαλάρωση!!

Η αλήθεια ειναι οτι τα κοριτσια και πιο κοντα στις μαμαδες είναι και μεγαλώνοντας εξακολουθουν να διατηρουν καλές σχεσεις μαζι τους..Οι αντρες απο τη φυση τους εχουν την ταση να ανεξαρτητοποιουνται..

Ας ειναι καλά τα παιδακια μας, κι αν με τα χρόνια απομακρυνθουν απο τις αγκαλιες μας και μας εγκαταλείψουν (όπως λές) θα τους το συγχωρησουμε, αρκει να ειναι γερα κι ευτυχισμένα!!!

Τελος οτι και να μου λές, ειμαι σιγουρη οτι και το δευτερο παιδακι σου θα το λατρεψεις το ιδιο με το πρωτο (ισως και λίγο παραπάνω) και θα δεις αυτη τη διαφοροποιηση που λές..καθε παιδακι εχει το δικο του χαρακτηρα και προσωπικοτητα ακομη κι αν ανηκουν στο ιδιο φυλο!!!

Ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι γιατι περιμενες κτ αλλο και ολα ανατραπηκαν στο μυαλο σου..σκέψου μόνο οτι ειναι γερό και οτι καποιες μανουλες πασχιζουν να ακουσουν μια καρδουλα να χτυπήσει μεσα τους!!!!

Ολα τα υπόλοιπα θα τα δεις στην πραξη..

Καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσυνη σου και με το καλό να αγκαλιασεις και το δευτερο παλικαρακι σου!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

μαμα του κωνσταντινουλη θα σου προτεινα να αποκτησεις βαφτησιμιά, αν δεν εχεις. να αρχισεις τα φουστανακια και τις κουκλες για την βαφτιστηρα σου.

και ασε 3 αντρες να σε εχουν αργοτερα στα πουπουλα. ;)

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Εγώ πάλι που ήθελα ξανά αγόρι και μου βγήκε κορίτσι?

Ο άντρας μου που υποτ'υθετε ήθελε όλο αγόρια,τέτοια χαρά δεν έκανε στο γίο μας.

Το θέμα είναι οτι εγώ ημουν και κάπως προετοιμασμένη υποτήθετε γιατί κάτι μέσα μου μου έλεγε οτι είναι κορίτσι.ΤΡΟΜΑΡΑ μου που να μην το περίμενα κι όλας.Μόλις είπε ο γιατρός κοριτσάκι είμουν σα τη Μ.παρασκευή.

Εν το μεταξύ σιχαίνομαι οτιδήποτε ροζ,και έχω θέμα γιατί το δωμάτιο των παιδιών πρέπει να γίνει πιο ουδέτερο κι εμένα το μάτι μου πάει όλο στα αγορίστικα.....

σε δυο εβδομάδες γεννάω και εντάξει το έχω πάρει μεν απόφαση αλλά και πάλι λέω 10 αγόρια να έκανα δεν θα με πείραζε(οχι βέβαια οτι θα ξεχωρίζω τα παιδία μου....αυτό το εχω φάει στη μάπα και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην το κάνω ποτέ)

Αχ κοριτσια...κι εγω αγορομανα και στο δευτερο παλι αγορακι ηθελα χωρις ομως να χαλαστω οταν εμαθα οτι ειναι κοριτσι!!! Κι ετσι ηρθε η Λυδια...το πιο ναζιαρικο και χαμογελαστο μωρακι κι ενω φοβομουνα μηπως δεν την αγαπησω οσο τον Αγγελακο μου (εξαλλου τον 'ξερω' και περισσοτερα χρονια!!!;)) την ερωτευτηκα κι αυτην αμεσως!!! Μη φοβασαι καλη μου...η καρδια της μανας ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη, ολα σου τα παιδακια θα τα αγαπας το ιδιο...καθε εαν εχει τις δικες του χαρες!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Εν το μεταξύ σιχαίνομαι οτιδήποτε ροζ,και έχω θέμα γιατί το δωμάτιο των παιδιών πρέπει να γίνει πιο ουδέτερο κι εμένα το μάτι μου πάει όλο στα αγορίστικα.....

Αχ, θα πάθεις μεγάλη πλάκα με το κορίτσι. Ας μη το πάρουν βαριά οι αγορομάνες αλλά το δέσιμο με το κορίτσι είναι διαφορετικό. Ταυτίζεσαι βρε παιδί μου. Το αγόρι το σπρώχνεις και λίγο προς το φύλο του. Αυτονομείται πιο γρήγορα στο δικό του κόσμο.

Ελα μωρε! μια χαρα ειναι τα 2 αγορια!!! (οταν επιτελους κοιμηθουν).. Η αληθια ειναι οτι πευτει πολυ ξυλο... αλλα παιζουν και μαζι. Επησεις το δευτερο τα κανει ολα πιο γρηγορα.

Πχ ο Κωνσταντινος ηπιε με το καλαμακι 3 χρονων. Ο Δημητρης ενα μηνα μετα (13 μηνων). Κανει πεταλι απο 20 μηνων (στον αλλο το πειραμε το ποδηλατο οταν εγινε 2) ξερει και τα τρια Toy Story και μην σου πω τι πλακα εχει οταν συζητανε...

Ελα βρε κοπελιτσα μου ηρεμησε , εντα3ει το 3ερω οτι μπορει να απογοητευτικες αλλα τουλαχιστον τωρα θα εχεις 2 αντρακια να σε εχουνε βασιλισσα και να σε υπερασπιζονται σαν τρελοι . Να 3ερεις οτι τα κοριτσακια δεν μιλανε νωριτερα , ουτε περπατανε νωριτερα , παντα με το παιδι εχει να κανει , ο γιος μας μιλησε πιο γρηγορα απο τη μικρη η οποια ειναι εγωιστρια και δεν γουσταρει να μας κανει το χατηρι . Επειτα να σου πω οτι και με 2 διαφορετικου φυλλου πεφτει πολυυυυυυυυυυ ξυλλο , εμεις να δεις τι τραβαμε , και δεν χτυπαει μονο ο πιτσιρικας , συνηθως η Μαρια το ξεκιναει , κοριτσακια σου λεει ο αλλος μετα , μιλαμε τωρα για χοντρες φαπες και κλοτσιες η μικρη .Εντα3ει ειναι πιο τσαχπινα η σκατιτσα αλλα οκ μωρε και ο μεγαλος τσαχπινης ειναι , οσο χρειαζεται :wink:

ΕΕΕ και ισως να το σκεφτομαστε ολες οτι καποια στιγμη θα μας παρατησουνε για γυναικες αλλα ευτυχως δεν ισχυει , και ο αντρας μου ειναι πολθ κοντα στη μητερα του και εγω μαζι του , σημασια εχει τη πεθερα εχεις απεναντι σου , οποτε ας ειμαστε εμεις καλες πεθερουλες και θα τους εχουμε τους γιοκες μας . Γερος να ειναι 2ος γιοκας σου , και με το καλο να τον παρετε σπιτακι σας .

ΑΑΑΑΑ και να ανακοινωσω και εγω κατι κανοντας καταχριση του θεματους σου , ειμαι και εγκυος στο 3ο :lol:

QRyOp2.png

Μαμά του Κωνσταντίνου έχω και εγώ δύο αγοράκια…. 4 ½ και 3 χρονών…. Είναι τέλειοι μαζί, παίζουνε έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα (αυτοκινητάκια/φορτηγά/μηχανές) τσακώνονται στο λεπτό και αγαπιούνται στο δευτερόλεπτο… υποστηρίζει ο ένας τον άλλο όταν τους μαλώνω και άλλα πολλά…. Πιστεύω πως ο Κωνσταντίνος θα είναι καλύτερα με έναν αδερφούλη παρά με μία αδερφούλα, που θα παίζει με τις κουκλίτσες της και θα θέλει να δει την Μπάρμπι ενώ εκείνος θα θέλει να δει τον κεραυνό Μακουίν!!!!!! ;)

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Μαμά του Κωνσταντίνου έχω και εγώ δύο αγοράκια…. 4 ½ και 3 χρονών…. Είναι τέλειοι μαζί, παίζουνε έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα (αυτοκινητάκια/φορτηγά/μηχανές) τσακώνονται στο λεπτό και αγαπιούνται στο δευτερόλεπτο… υποστηρίζει ο ένας τον άλλο όταν τους μαλώνω και άλλα πολλά…. Πιστεύω πως ο Κωνσταντίνος θα είναι καλύτερα με έναν αδερφούλη παρά με μία αδερφούλα, που θα παίζει με τις κουκλίτσες της και θα θέλει να δει την Μπάρμπι ενώ εκείνος θα θέλει να δει τον κεραυνό Μακουίν!!!!!! ;)

Τελικα μονο εγω μεγαλωνω ενα αγοροκοριτσο ?????

Η Μαρια δεν γουσταρει τις κουκλες , ειχα τολμησει περυσι να της παρω και την πηρε και την πετα3ε με δυναμη κατω , θελει να παιζει με αυτοκινητακια και playmobil (ε αυτο εντα3ει ειναι και κοριτσιστικο ) , θελει να φοραει αγοριστικα ρουχα και μαλωνουμε συνεχεια γιατι δεν της τα φοραω εννοειτε .Επειτα αγαπημενος ηρωας ειναι ο μακουιν και το κλαμπ του Μικυ Μαους , με λιγα λογια και το κοριτσακι αμα εχει τα ανδρικα παραδειγματα σπιτι του μπορει να σου βγει αγοροκοριστο .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω το β επιπεδου την αλλη εβδομαδα.Εχω ηδη ενα κοριτσακι, το οποιο μας προεκυψε αγγελουδι σε ολα του.Απο την αρχη ησυχη, καλοβολη, μεσα στη γλυκα, τα χαδια και τα φιλια. Τωρα μας εχουν πει οτι ειναι μαλλον αγορακι ,αλλα δεν το εχω δεσει, περιμενω την αλλη εβδομαδα να δουμε στα σιγουρα..Παροτι εχω αδελφο και εχουμε πολυ καλη σχεση παντα μου ελειπε μια αδελφη.Οι περισσοτεροι γονεις πιθανον να θελουν και τα 2 φυλα, λογικο, αλλα εχω παντα ελεγα οτι ειναι το πρωτο να ειναι και το δευτερο. Φυσικα ολα αυτα ελαχιστη σημασια εχουν στην ουσια γιατι η αληθεια ειναι οτι θα το λατρεψεις! Και το ξερεις ηδη! Τωρα το αν τα παιδια μας θα ειναι αγαπημενα και δεμενα ως αδελφια και αν θα ειναι κοντα μας και οταν μεγαλωσουν και κανουν δικη τους οικογενεια,πιστευω οτι εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο εμας και οχι απο το φυλο τους.

αντε καλε!!! για ρωτα και εμενα που ολο τσακωνομαι με την κορη μου....ο γιος μου αλλο καπελο ολο γλυκολογα και αγκαλιες....και να φανταστεις οτι οταν εμαθα οτι θα ειναι αγορι ειπα στον αντρα μου να μην περιμενει να τον αγαλησω το μπεμπη γιατι εχω αδυναμια στην κορη μου, μαλιστα αυτα δηλωσα οποτε σαν τιμωρια ΜΕΓΑΑΑΛΗΗΗΗ πηρα ενα φοβερο γιο στον οποιο εχω τρελλη αδυναμια...και να σου πω κατι? αν εκανα αλλο παιδι γιο θα ηθελα. σε πληροφορω ειναι πιο ευκολα ολα με τα αγορια(προς το παρον δεν ξερω μετα). η κορη μου μου εχει λιγοοο ψησει το ψαρι στα χειλη...αλλα ειναι φοβερη και αυτη!! οποτε συμφωνω με μια κοπελα πιο πανω, να κανεις μια βαπτιστηρα και να λυθει το προβλημα...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Λοιπον, υπαρχουν και χειροτερα!!! 1)να μην εχεις παιδια- εγω!! :(2) να περιμενεις 3ο αγορακι- η κουμπαρα μου, που αποφασισε μετα απο 10 χρονια να κανει 3ο παιδι και ειναι κι αυτο αγορι!:confused: 3) να εχεις 4 αγορια- μια γνωστη μου οικογενεια!:mad: Μια χαρα εισαι, με το καλο mama tou kwnstantinoulh!!

τωρα θυμηθηκα: ξερω και με 6 αγορια, τα δυο διδυμα!! Ζωη να'χουν ολα τα παιδακια του κοσμου!

ηθελα πολυ να κανω κοριτσακι,όταν έμαθα ότι περίμενα διδυμα ελπιζα ότι το ένα τουλαχιστον θα είναι κοριτσάκι. Η γιατρός μας είχε ψιλοπεί ότι μαλλον είναι αγορια και τα δύο,στεναχωρήθηκα (ξερω ντροπή μου αλλα ...ήθελα ροζ) όταν πηγα στην β΄επιπεδου και μας είπαν ότι είναι τελικα αγορια νομίζω ότι αθελα μου κατεβασα τα μουτρα μου,σε λίγο ο γιατρός μας είπε ενα προβλημα που είδε στο ένα μωρο,εκει παρακαλεσα την παναγία να πανε όλα καλα και αισθάνθηκα ηλίθια που αντι να παρακαλω να εχω ενα υγιη μωρο ασχολιόμουνα με το φύλο του μωρου. Τωρα τα μωρα μου ειναι μια χαρα,και ο μικρουλης μου γεννηθηκε 1350 γρ αλλα είναι πιο νευρικός απο τον αλλο και πανω απο όλα υγιής..αυτο τα λέει όλα.

YiMXp3.png

Εγώ πιστεύω αν και έχω ακόμα ένα παιδάκι ότι πάντα αγαπάμε περισσσότερο το πιο μικρό που μας έχει πιο πολύ ανάγκη !! Δεν ξέρω πως θα αισθανθώ σε μία δεύτερη εγκυμοσύνη έχοντας ήδη ένα παιδάκι , εννοώ τα άγχη που περνάμε κατά την περίοδο μιας εγκυμοσύνης ενώ παράλληλα έχουμε να νοιαστούμε και για το ήδη υπάρχον ??

jHgFp3.png

γενικως εγω και ο αντρας μου θελαμε κοριτσια.....την πρωτη φορα μεχρι το μεγαλο υπερηχο μας ελεγε κοριτσι....μετα μας ειπε "α κατι βλεπω εκει!" και ηταν αγορι!

στο δευτερο , διαφορετικη εγκυμοσυνη, λεμε ε δε μπορει......4 μηνων μας λεει κοριτσι

θυμαμαι κατεβηκα ολη την Αγ Σοφιας χορευοντας σαν τρελλη και τραγουδωντας και σταματησα σε ολες τις βιτρινες να δω τα κοριτσιστικα!!!

στο μεγαλο υπερηχο μου λεει "στο ειπα οτι ειναι αγορι ε???" εμεινα καγκελο

τωρα δεν αλλαζω με τιποτε τα παλικαρια μου και ειδα οτι ειναι λιγο εγωιστικο εμεις θελουμε να εχουμε απ ολα αλλα τα παιδια περνουν καλυτερα οταν ειναι του ιδιου φυλου, εξαλλου σημασια εχει μονο να ειναι γερα...

κοιταξτε γυρω σας ποσες γυναικες προσπαθουν χρονια να κανουν ενα παιδι, ποσες δινουν εκατομμυρια στις εξωσωματικες, ποσες εχουν προβληματα εκεινες η τα μωρακια τους

δοξα το θεο να λεμε....

Αχ κοριτσάκια μου αυτά είναι χαρούμενα.!!!! Ολες οι εγκυμοσύνες να είναι τέλειες και ότι και αν είναι γερό να ναι..βέβαια ως έγκυες δικαιολογούμαστε να λέμε και την προτίμησή μας, κουβέντα να γίνεται! Εγώ πάντως ήθελα (λεμε τώρα) αγοράκι και μας ήρθε η κοράκλα μας! Οκ ο άντρας μου μόνο που δεν βγήκε με πανό στο Σϋνταγμα από τη χαρά του!! Ευχαριστούσε το Θεό και τέτοια...

Φαντάζομαι και αγοράκι να ήταν τα ίδια θα έκανε...ελπίζω δηλαδή...

Εγω ηθελα αγορι και ο Θεος μου εστειλε 2 !!!!!

Ο ενας 5χρ. ο αλλος 20 μηνων....για ποτε μαλλωνουν για ποτε αγκαλιαζονται και φιλιουνται....οταν μαλλωνω τον μικρό παει στον μεγάλο και τον παιρνει αγκαλια και μετα ο μεγαλος ερχεται και μου κανει παρατηρηση που μαλλωσα το μωρο...

Ολα ειναι τελεια....οταν δεν με τρελενουν βεβαίως βεβαίως :lol:

Ρουχα -παπουτσια-παιχνιδια δεν αγοραζω τιποτα για το μικρό.......

Προσπαθω να μην τους καλιεργώ την ζήλεια (γιατι εμεις φταιμε αν ζηλευει το ενα το αλλο) και μεγαλωνοντας τα βλεπω και δενονται !!!!!

Η μαμά φτιαχνει την οικογένεια....οτι φυλο και να εχουν τα παιδακια αν δεν τους δωσεις αγαπη δεν θα δινουν ουτε αυτα....αν τα ξεχωριζεις θα ζηλευουν....αν τα αδικεις θα αδικουν ....αν τα δερνεις θα δερνουν.....αν ζουν σε μια ευτυχισμενη υγειη οικογενεια θα ειναι ευτυχισμένα και καλα παιδακια.......Οπως μάθουν .

Με το καλό να ερθέι στον κόσμο το μωράκι σου !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

A ΧΙΧΙ

Eγω σ αυτο το θεμα την πατησα

εχουν διαφορα οι γιοι μου 2 χρονια και 15 μερες

οποτε ιδια εποχη, λεω, τι καλα εχω ρουχα, παπουτσια ενα σωρο

εκανα μια χαρα.γιατι ειχα υπερβολικα πολλα ρουχα στον πρωτο μου

ε και ..........τιποτα!!!!!

ο μεγαλος ειναι λιγνος, ο μικρος ειναι στρουμπούλης

αποτελεσμα???

ο μεγαλος ειναι 4 χρονω 16 κιλα και ο μικρος ειναι 2 χρονω 15 κιλα

αρα......... πανε τα ρουχα, δε μας χωρανε στο σκεμπε!!!

τωρα φοραει ο μικρος αυτα που φορουσε ο μεγαλος το Σεπτεμβρη που μας περασε

απο παπουτσια ουτε για πλακα δεν του μπηκανε......εχει ενα ποδι σαν ψωμακι

και το νουμερο...το πρωτο καλοκαιρι ο μεγαλος φορουσε 19 και το πρωτο καλοκαιρι ο μικρος φορουσε 21........

μου εμειναν ολα αμανατι!!!!!!!!!! και τα δινω σε φιλες.............