Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικη κακοποιηση. που κανω καταγγελια?!

Recommended Posts

να με συγχωρεσετε αν δεν μπορεσω να βαλω κ το 2ο, γιατι εχω κ εγω παιδια (κοιμουνται κ εχει πυρετο ο μικροσ) κ πρεπει να δω αν δειχνει κατι επιμαχο η καμερα.

κ δεν ξερω να μονταρω.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην αρχη δειχνει τον πισω χωρο (αυλη του σπιτιου τους) κ θελω να το σβησω.

παρις θελω την βοηθεια σου κ παλι!

μπορει να μου πει καποιος πως θα σβησω την αρχη?!

(εστω για να τι βαλω στο φορουμ) .....

μπορει να μου πει καποιος πως θα σβησω την αρχη?!

(εστω για να τι βαλω στο φορουμ) .....

Το να μοντάρεις ένα video δεν γίνεται μέσο youtube . ή θα το κάνεις από πρόγραμμα μέσα από το pc ή αν έχει την δυνατότητα αυτή η συσκευή με την οποία τραβάς video . Αν αργεί να σου φορτώσει , έτσι γίνεται γιατί ανεβάζεις multιmedia υλικό , άντε να φταίει και λίγο η γραμμή σου.

Διαφημίσεις

Γειά σας,

το θέμα κλειδώνεται προσωρινά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

αγαπητά μέλη έγινε διαχωρισμός των δημοσιεύσεων που έχουν γενικότερη θεματολογία την χρήση βίας στην διαπαιδαγώγηση στων παιδιών.

απαραιτήτως εδώ θα πρέπει οι επόμενες δημοσιεύσεις να έχουν να κάνουν με το παρόν θέμα.

πριν σημειώσετε την άποψή σας διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες.

το θέμα ανοίγει εκ νέου έτσι ώστε να υπάρχει ενημέρωση ή παράθεση επιπλέον πληροφοριών σχετικά με αυτό το θέμα.

Διαφημίσεις

Τώρα διάβασα το ποστ...τι ποστ θεέ μου... Μπράβο σου τζίνι για την άμεσή σου αντίδραση , αν κάναμε όλοι έτσι ίσως ορισμένα πράγματα μπαίνανε πιο νωρίς στη θέση τους ....αλήθεια πως είναι τώρα τα πράγματα??? Θεέ μου αυτοί οι άνθρωποι θέλουν φυλακή τίποτα άλλο και να τους πάρουν και την επιμέλεια ....αν είναι δυνατόν!!!!

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Τωρα διαβασα κι εγω το ποστ..... ειδα και το λινκ σου

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ..... ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Ποιος δε πιστευει πλεον οτι οντως πεφτει ξυλο!!!!! Η κραυγη του ειναι σπαραχτικη τουλαχιστον προς εμενα........κι εγω εχω φωναξει την κορη μου και της εχω πει σκασε πια......αλλα ειχε το αλλο το κλαμα το ψευτικο το μουλοχτο....οχι κραυγη απελπισιας!!!!!

Κανε κατι.......μη τους αφησεις....και ενα αναγκη ερχομαι να τους δειρουμε μαζι!!!!!!!!!

εχουν ηρεμησει καπως τα πραγματα. δεν ξερω τι κ πως. κλεινουν τα παραθυρα τωρα. αργοτερα δεν ξερω....

ισχυει παντως το οτι οτιδηποτε καταγραφεται-ηχογραφειται (εν αγνοια του οποιουδηποτε) ειναι παρανομο στοιχειο αρχης εξ αρχης.αν ομως αποδειχτει ποινικο αδικημα απο την πραξη, ειναι στην κριση του δικαστη το τι θα αποφανθει. κ αν θα δεχτει το οποιοδηποτε ντοκουμεντο δηλ.

αυτα.

καλα εμενα κατι δ μου παει καλα σε αυτη τ ιστορια εχεις1ον καλεσει τοσες φορες τ αστυνομια κ δ εχει ερθει ολα2ον βιντεοσκοπεις κ τιποτα δ εχουμε δει 3ον ξαφνικα υσυχια...μου φαινεται λιγο μουφα η ιστορια.

εφυγαν οι αστυνομικοι.

σας εχω πει ποσο λατερυω το φορουμ?

σματς σμουτς σματς σμουτς!!!!!!!!!!

κλαφτηκε μωρε για παρεξηγηση η κυρια. κ ειπε οτι εχει κ το αλαθητο του (μ)πα(μ)πα κ την ενημερωσαν κ για την αυτοφορη διαδικασια κ για εισαγγελικη παρεμβαση. ενα σωρο χαρτια κραταγε ο αστυνομικος κ εγραφε εγραφε εγραφε. ηταν πολυ σοβαρος ομως.

φυσικα δεν την πηραν μεσα! η γυναικα του αστυνομικου ηταν η συνδιαλεγομενη.

για να δω αν θα μαζεψουν τα κουλα τους τουλαχιστον!

η 2η ληψη, δυστυχως με τα πουλια να παρεμβαλονται.

στο σημειο 35' ειναι η κραυγη.

σε λιγο η 1η ληψη. ειναι πολλες οι παρεμβολες ομως.

δεν ξερω αν τα χτυπαγανε. δεν βλεπω απο εδω.

καλα εμενα κατι δ μου παει καλα σε αυτη τ ιστορια εχεις1ον καλεσει τοσες φορες τ αστυνομια κ δ εχει ερθει ολα2ον βιντεοσκοπεις κ τιποτα δ εχουμε δει 3ον ξαφνικα υσυχια...μου φαινεται λιγο μουφα η ιστορια.

Ναι ρε συ πως δεν το σκέφτηκα, μούφα είναι η κραυγή που ακούγεται!!!!!!!

Και η σύσταση του αστυνομικού του ήρθε μούφα ήταν κι αυτή!!!

Μπαααααααα, μάλλον δεν διαβάζουμε το ίδιο θέμα.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

ενα φραγγο η βιολετα, τσιγκολελετα τσιγγολελετα.

ελεος ρε παιδια.

λιγη τσιπα δεν βλαπτει!

Αν σου φαίνεται μούφα η ιστορία απλά δεν σχολιάζεις και δεν ασχολείσαι αυτή....όλα τ' άλλα είναι bullshits!!!!

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Η tzini ανοιξε ενα πολυ σημαντικο και σοβαρο θεμα το οποιο πρεπει να μας ευαισθητοποιησει και να παραδειγματιστουμε. Γιατι να λεει ψεμματα? Για να το παιξει καλος ανθρωπος? Λες και μετραει αν θα την συμπαθουμε και θα τη θαυμαζουμε εμεις στο φορουμ...

Χαλασε μια φορα το θεμα της, μην ξεφυγουμε παλι με ασχετα.Σε οποιον δεν αρεσει δεν συμμετεχει.

Tzini ελπιζω να εχουν ηρεμισει τα πραγματα.

κοριτσια εγω πιστευω την τζινι κ μπραβο της που το κινηγαει μπας και σωθουν τα μικρουλια...ειχα και εγω παλια ενα θεμα με μια οικογενεια που χτυπαγε η μητερα το μικρο της μια γνωστη και δεν μπορουσα να κανω κατι γιατι η μητερα ειναι τρελη λεμε οποτε δεν ηθελα να μπλεξω ειχα κ την μικρη μωρακι, αλλα παλι καλα τωρα ηρεμησε λιγο η μανα του... επιτηδες της ελεγα ιστοριες με παιδια που κακοποιουνται μεσα στην οικογενεια και τι γινεται με αυτα,,,και μαλλον καποια στοιχεια της περασα οτι οποιος χτυπαει τα παιδια δεν τα χαιρεται για πολυ...

Βρε Τζινι πες μας κανενα νεοτερο. Το φανταζεσαι οτι απο την μερα που ανοιξες το θεμα σκεφτομαι αυτο το παιδακι? Νομιζω οτι αν γινοταν καπου στη γειτονια μου θα εβαζα τον αντρα μου να τους χτυπαει τις πορτες ανα λεπτο κ να τους απειλει οτι αν δεν αφησουν ησυχο το παιδακι θα τους πλακωσει στις σφαλιαρες. (ξερω οτι η βια δεν συμμορφωνεται με βια αλλα ισως καταλαβαιναν ετσι τις συνεπειες των πραξεων τους....σιγουρα η υπεροχη του ισχυροτερου δεν πρεπει να αναβλυζει με ξυλο...αλλα αυτο που συμβαινει ειναι εξωφρενικο)

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Αν γινοταν κοντα μου θα τους ειχα πλακωσει μονη μου στα κλοτσιδια. Ειδικα την ''κυρια''.

Τζινι ενα θα σου πω μπουκάρησε κανονικα. ναι μεν ολα τα μικρα ουρλιάζουν και φωναζουν κορυφαιο παραδειγμα η μικρη μου, αλλα οχι καθε μερα συνεχομενα. Αν εισαι σιγουρη για την κακοποιηση οποιου ειδους (γιατι υπαρχει και η ψυχολογικη) μπουκαρησε κανονικά και πλακωσε την στις κλοτσιες.

Ειμαι εναντιον της βιας αλλα αν ακουω για μικρα παιδακια μου σηκωνεται η τριχα.

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΙΑ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝΕ ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΦΩΝΑΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Δηλαδή, σε παιδικό σταθμό, που αφήνουμε τα παιδάκια μας να πάμε στη δουλειά μας, ουρλιάζουν και πιθανόν βαράνε τα μικράκια για να κοιμηθούν με το ζόρι???:shock::evil::evil::evil:

Οποια ξέρει ας πει τι πρέπει να κάνει η κοπέλα, γιατί ο Δημος δεν....

Και τι πάει να πει ξέρει τη μία κοπέλα? Να ξεραθεί. Και να κάνει τη δουλειά της. Και αν δεν ανηκει στο Δήμο, που ανήκει?? Αυτό να ρωτήσεις.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...