Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 556
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Έχω δοκιμάσει όλες τις πάνες και πράγματι οι καλύτερες είναι του λιντλ οι σιεν. όμως το λιντλ τις σταμάτησε. εγώ τους πήρα τηλ και έκανα παράπονα που τις σταμάτησαν. κάντε κι εσείς μήπως και τις ξαναβάλουν.

επίσης τα καλύτερα μωρομάντιλα είναι τα mama mia τα ροζ του τζάμπο. που δεν είναι μωρομάντηλα, είναι μαντιλάκια μαμάδων αλλά έχουν τα λιγότερα χημικά και είναι τα λιγότερο αλεργιογόνα.

αν βρείτε κάπου αλλού από το λιντλ τις πάνες τις σιεν ενημερώστε κι εμένα. τις φέρνουν κάτι μαγαζιά χαρτικών αλλά δεν ξέρω που.

τα lidl δεν τις σταματησε απλως αλλαξε συσκευασια και εγιναν καλητερης ποιοτητας( ειναι πιο μαλακες) Εγω προσωπικα τις βρισκω πολυ καλεσ μετα φυσικα απο τις moltex αλλα 20 ευρω το πακετο ειναι πανακριβα

εγω με libero ξεκινησα... Τωρα ομως lidl και παλι lidl..

δεν καταλαβαινω γιατι οχι?? Ουτε εναν ερεθισμο, ουτε μια διαρροη και πιο οικονομικες....

και εχουνε και τα επαγγελματακια ζωγραφιες και παιζουμε με τη μικρη..

τη μια μερα φοραμε τον γρηγορη τον ταχυδρομο, την αλλη τον νικο τον ναυτικο, την τριτη τον ηλια τον τροχονομο, τον Αλεξανδρο τον πιλοτο, τον παντελη τον αγροτη... ¨ολους τους φιλους και τους γνωστους στο πωπουδακι μας τους φοράμε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι του lidl δεν μου άρεσαν καθόλου. Φοράμε pampers baby dry και το μωρό τις δέχεται μια χαρά, ούτε ερεθισμούς ούτε τίποτα. Είχα δοκιμάσει και τις active fit αλλά και αυτές δεν μου άρεσαν τις βρήκα πολύ σκληρές.

Παρατηρησα οτι τα 4-5 τελευταια βραδια, μετα απο καποια ωρα που κοιμαται, αρχιζει και "σερνεται" στο κρεβατακι του και προσπαθει να κοιμηθει στο πλαι σαν να τον ενοχλει κατι στον ποπο του. Χθες και προχθες τον αλλαξα μεσα στο βραδυ (συνηθως δεν τον αλλαζω ποτε οταν κοιμαται) και σταματησε να κουνιεται σπαστικα και κοιμηθηκε ησυχα.

Μπορει λετε να τον ενοχλει η πανα? Φοραει Libero γιατι τα Pampers μας μυριζαν καπως και ειχε διαρροες :? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ?

Παρατηρησα οτι τα 4-5 τελευταια βραδια, μετα απο καποια ωρα που κοιμαται, αρχιζει και "σερνεται" στο κρεβατακι του και προσπαθει να κοιμηθει στο πλαι σαν να τον ενοχλει κατι στον ποπο του. Χθες και προχθες τον αλλαξα μεσα στο βραδυ (συνηθως δεν τον αλλαζω ποτε οταν κοιμαται) και σταματησε να κουνιεται σπαστικα και κοιμηθηκε ησυχα.

Μπορει λετε να τον ενοχλει η πανα? Φοραει Libero γιατι τα Pampers μας μυριζαν καπως και ειχε διαρροες :? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ?

Καλά αυτό που λες είναι πολύ λεπτομέρεια. Που να το παρατηρήσει κανείς; Συνήθως δεν βαράω σκοπέτα πάνω από το παιδί όταν αυτό κοιμάται :)

Νέα εμπειρία από πάνες. Από εδώ μέσα που διάβασα, κάποιοι βρήκαν τις Libero καλές και τις δοκιμάσαμε στον μικρό. Όντως, σαν εφαρμογή φαίνονται πιο ωραίες από τις babylino που χρησιμοποιούμε, αλλά τι να το κάνεις. Και σε αυτές το κωλαράκι μας και ψηλά στην μέση ερεθίστηκε. Να ταν μόνο αυτό, είχαμε και διαρροή. Και με τις babylino έχουμε παρατηρήσει διαρροές, αλλά στατιστικά αν το πάρεις με την μία δύο που χρησιμποιήσαμε και έγινε το κακό πάει πολύ. Ξανά στις babylino για τον μικρό.

Μένει να τις δοκιμάσουμε στην μεγάλη, αλλά δεν πιστεύω να έχει διαφορετική συμπεριφορά.

Συμπέρασμα: ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ! Δοκιμάστε να δείτε στο δέρμα του παιδιού σας πια δέχεται καλύτερα και του προκαλεί τους λιγότερους ερεθισμούς. Επίσης δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ποπο. Το ότι στον δικό μας η πάνα Χ συμπεριφέρεται ικανοποιητικά δεν εγγυάται το ίδιο αποτέλεσμα και για εσάς. :)

κοριτσια ευχαριστω πολυ............οταν διαβασα αυτη την ενοτητα πηρα θαρρος απο εσας και δοκιμασα τα παμπερς απο τα lidl νομιζα επειδη ηταν φτηνες θα ηταν μαπα αλλα τελικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη με βγαλατε απο πολλα εξοδα

yVzdp3.png sW6gp3.png

κοριτσια ευχαριστω πολυ............οταν διαβασα αυτη την ενοτητα πηρα θαρρος απο εσας και δοκιμασα τα παμπερς απο τα lidl νομιζα επειδη ηταν φτηνες θα ηταν μαπα αλλα τελικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη με βγαλατε απο πολλα εξοδα

Τις έβλεπα τις πάνες των Lidl τις προάλλες και έλεγα να τις πάρω... να μην τις πάρω...

Τελικά φοβήθηκα αλλά τώρα αρχίζω κ το ξανασκέφτομαι.

Βρε λες;

Διαφημίσεις

Κι εγώ τις φοβόμουν τις πάνες του lidl κορίτσια ,

αλλά τελικά δεν τις αλλάζω.Με τα pampers είχαμε διαρροές με αυτές μια χαρά και το βασικότερο δεν έχει κοκκινήσει το πωπουδάκι του.

Οι πάνες ΄που παίρνω εγώ είναι οι cien.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

απο οτι καταλαβα οι cien ειναι οι παλιεσ και toujours oι καινουργιες. Απλως οι καινουργιες ειναι πιο μαλακες και πιο αφρατες, επισης δεν εχουν ολα αυτα τα σχεδιακια και μοιαζουν πιο πολυ με παμπερς και σαν ποιοτητα ειναι καλυτερες απο τις προηγουμενες και τα παμπερς

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο lidl...

σταματησαν λεει τις cien και απο εδω και περα μονο toujours..

μπερδευτηκα λιγο με τα νουμερα αλλα το βρηκα!! Ελπιζω να μας βγουν καλες!!

εμένα ο μικρός με τα pampers έκανε μια super αλλεργία. δοκιμάσαμε τα πάντα ώσπου σωθήκαμε με τις πάνες του lidl μετά απο παρότρυνση κάποιας γνωστής. Ακόμα και με αλοιφές με κορτιζόνη δε γινόταν τίποτα, μόνο με τη συγκεκριμένη πάνα είδαμε καλό. θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν έχει βρει κάποια από εσας μεγαλύτερο νούμερο από το 3 στις πάνες cien γιατί στα lidl βρίσκω νούμερο 4 σε άλλη μάρκα. ξερετε τίποτα?

LFQk.jpg.png

Ειπα να χρησιμοποιησω τα κουπονια της limpero και πηρα ενα πακετο πανες την περασμένη Πεμπτη.

Λοιπον το Σαββατο εκανε ενα ωραιοτατο συγκαμα. Επαθα. Ποναγε η καημένη οταν τα εκανε. Την αφησα μεχρι χτες βραδυ μονο με βρακι και συνηλθε.

Πουρνο πουρνο σημερα πηγα στο λιτλ και πηρα πανες. Δεν της ξανααλλάζω.

Κορίτσια καλησπέρα!

Θέλω τη βοήθειά σας σχετικά με τις πάνες από τα lidl. Δεν της έχω δοκιμάσει ποτέ, θέλω όμως, γιατί με διδύμα στο σπίτι τα έξοδα είναι πολλά.

Μένω Σαλαμίνα και δεν έχουμε εδώ lidl για να ψάξω νούμερα και τα σχετικά.

Θα στείλω λοιπόν τον άντρα μου, αλλά θα πρέπει να του πω τι ακριβώς θέλω για να μην πήξει :roll: .

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ libero πάνες βρακάκια. Για το Βασίλη παίρνω το 4 - maxi 7 - 11 κιλά. Είναι απίστευτα αδύνατος και τα libero εφαρμόζουν καλύτερα στη μέση του. (Ο μικρός ζυγίζει 9800 :wink: )

Για την Ελεάννα χρησιμοποιώ το 5 - maxi plus- 10 -15 κιλά γιατί αν και είναι αδυνατούλα, έχει λίγη κοιλίτσα με αποτέλεσμα το πιο μικρό νούμερο να τη στενεύει. (Εκείνη ζυγίζει 10.400 :wink: )

Όσες χρησιμοποιείται πάνες από τα lidl παρακαλώ ενημερώστε με για τους τύπους και τα μεγέθη.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες :!:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θέλω τη βοήθειά σας σχετικά με τις πάνες από τα lidl. Δεν της έχω δοκιμάσει ποτέ, θέλω όμως, γιατί με διδύμα στο σπίτι τα έξοδα είναι πολλά.

Μένω Σαλαμίνα και δεν έχουμε εδώ lidl για να ψάξω νούμερα και τα σχετικά.

Θα στείλω λοιπόν τον άντρα μου, αλλά θα πρέπει να του πω τι ακριβώς θέλω για να μην πήξει :roll: .

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ libero πάνες βρακάκια. Για το Βασίλη παίρνω το 4 - maxi 7 - 11 κιλά. Είναι απίστευτα αδύνατος και τα libero εφαρμόζουν καλύτερα στη μέση του. (Ο μικρός ζυγίζει 9800 :wink: )

Για την Ελεάννα χρησιμοποιώ το 5 - maxi plus- 10 -15 κιλά γιατί αν και είναι αδυνατούλα, έχει λίγη κοιλίτσα με αποτέλεσμα το πιο μικρό νούμερο να τη στενεύει. (Εκείνη ζυγίζει 10.400 :wink: )

Όσες χρησιμοποιείται πάνες από τα lidl παρακαλώ ενημερώστε με για τους τύπους και τα μεγέθη.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες :!:

ΑΓΑΠΗΤΗ LEFI

ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΑΝΕΣ Nannys

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ALEX PAK KAI ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

ΜΑΓΑΖΙΑ JUMPO. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ SITE ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ Nannys ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

ΑΓΑΠΗΤΗ LEFI

ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΑΝΕΣ Nannys

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ALEX PAK KAI ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

ΜΑΓΑΖΙΑ JUMPO. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ SITE ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ Nannys ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

Άρτεμης σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, δεν υπάρχουν τα καταστήματα αυτά στη Σαλαμίνα :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...