Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Έχω βρει αρκετά χρήσιμη και βολική την Penaten. Κάνει πολύ καλή δουλειά για την πρόληψη αλλά και την καταστολή των συγκαμάτων.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 556
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από τις πάνες περάσαμε σε προϊόντα περιποίησης ...

Ελάτεεεε πάρτεεεε δοκιμάστεεεε... εδώ τα έχουμε όοοολλλαααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 1 month later...

εμείς την πατήσαμε με τις πάνες από τα Lidl, κοκκίνισε ο ποπάκος της και εμφάνισε φουσκαλίτσες. όταν τις αλλάξαμε ηρέμησε και τώρα δεν έχει τίποτα. εμάς μας βολεύουν της Libero (έπειτα από αρκετές δοκιμές διαφόρων μαρκών). βέβαια η μικρή μας έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα

Διαφημίσεις

Εμείς μέχρι 6 μηνών φοράγαμε παμπερς μετά δοκιμάσαμε του Dia και και τις βολευτήκαμε. Από τότε χρησιμοποιώ αυτές. Το Νο 5 με 44 τεμάχια κοστίζει σχεδόν 9 ευρώ.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Τα Pampers για εμάς είναι απαγορευμένα και στα δύο παιδιά. Δηλαδή όλη η γκάμα, από το 1 μέχρι το 4 νούμερο. Τους κάνει τογκώλο κατά κόκκινο. Χρησιμοποιούμε babylino που είχαμε παρατηρήσει λιγότερες διαρροές και έχουμε και κωλαράκι χωρίς ερεθισμούς. Βασικά ότιδήποτε μη-pampers μας κάνει.

επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι οποιες μαμαδες χρησιμοποιουν η θελουν να χρησιμοποιησουν τα μπειμπιφλεξ της μπειμπιλινο στο ατλαντικ με τη μεσαια συσκευασια δινουν ακομα μια δωρο μεχρι εξαντλησεως!εγω ειχα και κουπονι και τα πηρα 7και 30!σπευσατε.ειναι αυτα με τα ελαστικα πλαινα!κατι παρομοιο με τα παμπερς!

Θεωρώ τα pampers τα καλύτερα ως υφή και πάχος αλλά επειδή για ένα διάστημα είχαμε διαρροές χρησιμοποίησα και libero και δεν είχαμ εκάποιο πρόβλημα. Τα βαβυλινο αρκετά άκαμπτα και σκληρά.

Οι πάνες του Carrefour είναι ο,τι χειρότερο έχουμε δοκιμάσει!

Από ένα περιορισμένο συγκαμματάκι που είχε το μωρό έκανε δυο μεγαλούτσικες πληγές όσο τις χρησιμοποιούσαμε που μετά είδαμε και πάθαμε να τις επουλώσουμε με εντατικότατη φροντίδα. Τελικά δε το καταναλώσαμε όλο το πακέτο και ό,τι έμεινε το έδωσα.

Προσοχή!

Το πρόβλημα με όλες τις πάνες-βρακάκια μιας χρήσης δεν είναι μόνο πως στοιχίζουν αλλά πως είναι βλαβερές για το περιβάλλον (πχ έχει υπολογιστεί πως χρειάζονται 200-500 χρόνια για να αποσυντεθεί ένα πάμπερς) αλλά και για την υγεία των παιδιών μας μακροπρόθεσμα... :?

http://www.twinkleontheweb.co.uk/why_choose.htm

Διαφημίσεις

Θεωρώ τα pampers τα καλύτερα ως υφή και πάχος αλλά επειδή για ένα διάστημα είχαμε διαρροές χρησιμοποίησα και libero και δεν είχαμ εκάποιο πρόβλημα. Τα βαβυλινο αρκετά άκαμπτα και σκληρά.

Κοίτα στο πρώτο όταν γεννήθηκε, είχα πάρει όλες τις μάρκες από το σούπερ μάρκετ να τις δοκιμάσουμε. Βέβαια είναι δύσκολο να κρίνεις, γιατί το παιδί δεν αφοδεύει πάντα το ίδιο. Όχι ότι στις babylino δεν έφευγε τίποτα, απλά είχαμε λιγότερες διαρροές. Κρατήσαμε τις pampers ως καλύτερες που λένε όλοι με τραγικά αποτελέσματα στο παιδί τελικά.

Πάντως τα babylino δεν τα βρίσκω καθόλου άκαμπτα και σκληρά. Θα ξαναδοκιμάσουμε αν είναι και τις libero.

Πάντος επείδη έχω ακουσει αρκετές περιπτώσεις ερεθισμών από διαφορετικές μάρκες κάθε φορά καλό είναι να δοκιμάζει διάφορες μάρκες ο καθέ γονιός στο παιδάκι του για να καταλήξει ποια ταιριάζει στο μωράκι και στο πορτοφόλι του φυσικά!

βασικα ειμαι υπαλληλος του lidl.Μεχρι τωρα και εγω χρησιμοπιοω παμπερς αλλα μου φαινονται πολυ ακριβες και λεω και εγω να τις αλλαξω μιας και ανεβηκαμε νουμερο.Παντως και εγω ημουν επιφυλακτικη με το θεμα αλλα διαβασα αυτα που γραφετε και πηρα θαρρος!!!!Παντως τα μπεμπιλινα του lidl τα παραγγελνουμε σε τεραστιες ποσοτητες και φευγουν υπερβολικα πολυ σε σχεση με pampers που εχουμε 5 πακετα μονο στο ραφι,αν πατε στα καταστηματα θα δειτε τη διαφορα τα μεν σε παλέτες τα δε στο ραφι!!!!Θα τα δοκιμασω και θα σας πω

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μην τρελαινεστε:αν το παιδακι σας δεν βγαζει καμια αλλεργια,δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι πανες μη επωνυμης φιρμας.Αποψη μου βεβαια…

Δεν εχω διαβάσει τα παντα αλλα θα σας πω τιμες για να καταλάβετε :

Παμπερς : 8,60 ευρω

Λιντλ και λοιπα No name : 6,50-7,50 ευρώ

Μολτεξ οικολογικές : 9,80 ευρώ (40 τεμ)

Τα σχολια δικά σας :D

(δεν κυκλοφορουν αλλες γνωστες μάρκες εδω)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Πάντος επείδη έχω ακουσει αρκετές περιπτώσεις ερεθισμών από διαφορετικές μάρκες κάθε φορά καλό είναι να δοκιμάζει διάφορες μάρκες ο καθέ γονιός στο παιδάκι του για να καταλήξει ποια ταιριάζει στο μωράκι και στο πορτοφόλι του φυσικά!

Αυτό που λες είναι το πιο σωστό! Τι και αν πέρναμε και καλά τις καλύτερες πάνες που υπάρχουν. Αφού τελικα το παιδί έδειξε να έχει πρόβλημα ερεθισμού με αυτές θα έπρεπε να τις είχαμε αλλάξει πιο νωρίς και όχι να το ταλαιπωρούμε.

Καλημέρα

Εχω δοκιμάσει ότι έχω δει να κυκλοφορεί!

Αρχικά για δυο μήνες χρησιμοποιούσα πάμπερς

Για το επόμενο νούμερο άρχισαν να μου βρωμάνε ειδικά τα πρωινά δεν υποφερόταν! άρχισα τις αλλαγές και κατέληξα στις λιτλ ασυζητητί!

Όχι για λόγους οικονομίας κάθε άλλο. Είναι οι μοναδικές που δεν βρέχει τα ρούχα της, δεν κοκκινίζει καθόλου (παίζει ρόλο και η κρέμα φυσικά), τις εφαρμόζουν τέλεια κτλ. Η μπέμπα μου είναι τωρα 7 μηνών.

Κάπου διάβασα (σε σελίδα οικολόγων) ότι εκρεμόύν δικαστικές προσφυγές γονέων σε γαλία νομίζω κατά τις πάμπερς για τα ακτιβ φιτ οτι δημιουργησαν μη αναστρέψιμες αλλεργίες και παθήσεις κόλπου σε βρέφη κοριτσάκια.

Φυσικά πολλά ακούγονται και λέγονται και ο πόλεμος των εταιρίων για την πίτα της αγοράς είναι μεγάλος!

Αυτό που προτείνω είναι με το που θα μπει η ανοιξη και το καλοκαιράκι μόνο με το βρακάκι στο σπίτι την ημέρα και το βράδυ η πανίτσα. Κατά κανόνα μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα κάνει τσίσα και πότε κακάκια. Αν ρωτήσετε τον παιδίατρο θα σας πει οτι περίπου 15-30 λεπτά μετά το γευμα κάνει τσίσα. Τα κακάκια πάλι λίγο πολύ προβλέψιμα είναι!

Τωρά και για τα ατυχήματα δεν χάλασε και ο κόσμος!

Μια σφουγγαρίστρα και ένας κουβάς στη γωνία !

Κάπου διάβασα (σε σελίδα οικολόγων) ότι εκρεμόύν δικαστικές προσφυγές γονέων σε γαλία νομίζω κατά τις πάμπερς για τα ακτιβ φιτ οτι δημιουργησαν μη αναστρέψιμες αλλεργίες και παθήσεις κόλπου σε βρέφη κοριτσάκια.

Φυσικά πολλά ακούγονται και λέγονται και ο πόλεμος των εταιρίων για την πίτα της αγοράς είναι μεγάλος!

Ωχ μη μου λες τέτοια τώρα :cry:

Τουλάχιστον το 2ο είναι πιο τυχερό, γιατί τα πειράματα με τις πάνες τα κάναμε στο 1ο και αφού αργήσαμε λίγο αλλά πήραμε χαμπάρι τι το ενοχλεί, παρατηρήσαμε ότι και το 2ο έχει την ίδια συμπεριφορά και προτίμηση και τις κόψαμε αμέσως τις πάνες που είδαμε με την πρώτη συμπτώματα ερεθισμού.

εμείς πάλι χρησιμοποιούμε μόνο pampers, πήραμε και του lidl αλλά της ήταν στενά όπως και τα libero. Ιδιαίτερα για τα libero έχω να πω ότι τα φορέσαμε μια μέρα και συγκάηκε, ήταν τρομερό, η καημενούλα μου υπέφερε. Από τοτε μόνο pampers που τα συνηθίσαμε και είμαστε ικανοποιημένοι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...