Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Σίγουρα, είναι θέμα οργανισμού.. Αχ, με βλέπω με μια κοιλιά μέχρι το στόμα από τον 5ο μήνα.........!! Και ποιός τα χάνει μετά όλ' αυτά τα κιλά...!!! Θα μου πεις, μόλις δούμε τα μωράκια μας, θα τα ξεχάσουμε όοοολα αυτά....!! :wink:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

Βρε, Κατερινάκι, γιατί να φουσκώνει τόσο νωρίς η κοιλιά και όχι το στήθος..;; Εμένα ακόμη ίδιο παραμένει (νουμ. 3) κι ας είμαι κι έγκυος..! Άλλο ν' αγοράσεις ένα σουτιέν και να εχεις πλούσιο στήθος, κι άλλο να τρέχεις για ρούχα, προσπαθώντας να καλύψεις μια πρησμένη κοιλιά....!!!

Μπορει να πω και χαζομάρα, τις κλασικές ατάκες αλλά μήπως λές να έχεις κοριτσάκι;;;;γιατί κάτι τετοιες αλλαγές στο σωμα συμβαίνουν οταν εχεις κορίτσι. Εγω απο τον 1ο μήνα δεν είχα μέση και το στήθος μεγάλωσε...την 4η μέρα που γέννησα!!!!ενα πραγμα περίμενα και αυτό... :cry::cry::cry:

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

εγω παντως αυτό που έχω παρατηρήσει σε πολλές εγκυους και πιστεύω ισχυει κατα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι η μεγάλη στρογγυλη κοιλια για κοριστσια και η μυτερη χαμηλη κοιλια για αγόρια!!!Σε μεγαλυτερο μηνα βεβαια...Μπορεί να λέω χαζομάρες αλλά η προσωπικη μου εμπειρία αυτό λεει.......

RSvcp2.png wNVQp2.png

Εγω φαίνομουν έγκυος απο την 8η βδομάδα. Δεν με χωραγε τιποτα απο τα ρουχα μου και πηρα άμεσως ρουχα εγκυμοσύνης απο το prenatal που ήταν ΄τελεια και μοντέρνα. Να φανταστεις ειμαι στον 8ο και πήρα μολις 8 κιλά αλλα όλα στην κοιλια. Προτεινω ρουχα εγκυμοσύνης λοιπον για να μην ζορίζεσαι ουτε εσύ ουτε το μωράκι

h1j3ge0poz8uv790.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι εδώ, στην επαρχία, δεν έχουμε και πολλές επιλογές, αλλά που θα πάει, θ' αφιερώσω ένα απόγευμα ψάχνοντας τα σωστά ρούχα..!! :D Εξάλλου, ό,τι έχει σχέση με ψώνια, με συνεπαίρνει....!!!! :wink::wink:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Nadine κι εγω απο τον 1ο μηνα δεν μπορουσα να βαλω παντελονι. Ειχε ανοιξει η λεκανη μου!Βρηκα πολυ ωραια φορεματακια στα zara στα κανονικα τους ρουχα και με καλτσονακια απο mothercare την βγαλαμε μεχρι τωρα. Τα τζιν του zara θα σε βολεψουν παρα πολυ αλλα απο πιο μετα. Μην ανησυχεις οτι θα κανεις μεγαλη κοιλια εμενα ακομα δεν το κατλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος. Εμας μας φαινεται μεγαλη η κοιλια γιατι νιωθουμε πησμενες αλλα οι υπολοιποι δεν το βλεπουν ετσι :wink:

Μην ανησυχείς καθόλου. Εγώ από τον 1ο μήνα (!) δεν μπορούσα να φορέσω τα παντελόνια μου. Ήμουν και διακοπές και φαντάσου μόνο πόσες φορές φόρεσα τις ίδιες φούστες και τα ίδια φορέματα, αφού μόνο αυτά μου κάνανε! Στον 2ο μεγάλωσε (κι άλλο! :oops: ) το στήθος μου και κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου πήρα σουτιέν εγκυμοσύνης αλλά και παντελόνια καθώς κάπως έπρεπε να πηγαίνω στη δουλειά. Τώρα στον 5ο πια λέω να ξαναβγώ για ψώνια και μιας και πλέον μαθεύτηκε στη δουλειά, λέω και εγώ να κινηθώ για μπλουζοφορέματα και κολάν. Τώρα που είμαι έγκυος θα βγάλω τα απωθημένα μου καθώς μπλουζοφόρεμα με τα επιπλέον κιλά που είχα προ εγκυμοσύνης δεν φορούσα αν και ήθελα!

Όπως θα κατάλαβες από όλες μας, απόλαυσε τις αλλαγές στο σώμα σου και μην ανησυχείς!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλό είναι να μη σε πιέζουν τα ρούχα που φοράς. Τώρα αν θα τα αγοράσεις στην 8η εβδομάδα ή στην 10η δεν κάνει διαφορά. Πάρε ρούχα που έχουν μέσα λάστιχο και μπορούν να αυξομειωθούν. (δες στο Λητώ) και θα τα φοράς μέχρι και στο τρίτο τρίμηνο. Όσο με τα σουτιέν, εγώ την πάτησα σαν πρωτάρα αυτή τη φορά, μέχρι και πριν ένα μήνα φόραγα τα κανονικά μου σουτιέν και πίεζαν το στήθος και κάθε βράδυ ξύπναγα από τους πόνους στο στήθος. Πήγα λοιπόν και ψώνισα και ησύχασα. Βέβαια με μπανέλα, γιατί στον γιο μου δεν φορούσα με μπανέλα και δεν ένοιωθα άνετα καθότι έχω μεγάλο στήθος.

Βρε, Κατερινάκι, γιατί να φουσκώνει τόσο νωρίς η κοιλιά και όχι το στήθος..;; Εμένα ακόμη ίδιο παραμένει (νουμ. 3) κι ας είμαι κι έγκυος..! Άλλο ν' αγοράσεις ένα σουτιέν και να εχεις πλούσιο στήθος, κι άλλο να τρέχεις για ρούχα, προσπαθώντας να καλύψεις μια πρησμένη κοιλιά....!!!

Nadine, εγώ είμαι 9 εβδομάδων και από τις 6 εβδομάδες (!) που άρχισαν τα πονάκια και τα πριξίματα δεν μπορούσα να κλείσω τα παντελόνια μου οπότε όσο κουλό κι ακούγεται, ψώνισα παντελόνια εγκυμοσύνης από τόσο νωρίς! όσο για το στήθος... κι εγώ μια ελπίδα είχα αλλά μόνο η κοιλιά μου μεγαλώνει, το στήθος απλώς με πονάει (γκρρρ). Νομίζω πάντως πως πρέπει να αγοράσω και σουτιέν χωρίς μπανέλα (όχι απαραίτητα εγκυμοσύνης) γιατί με ψιλοενοχλεί η μπανέλα.

UmGGp3.png

Διαφημίσεις

Nadine, εγώ είμαι 9 εβδομάδων και από τις 6 εβδομάδες (!) που άρχισαν τα πονάκια και τα πριξίματα δεν μπορούσα να κλείσω τα παντελόνια μου οπότε όσο κουλό κι ακούγεται, ψώνισα παντελόνια εγκυμοσύνης από τόσο νωρίς! όσο για το στήθος... κι εγώ μια ελπίδα είχα αλλά μόνο η κοιλιά μου μεγαλώνει, το στήθος απλώς με πονάει (γκρρρ). Νομίζω πάντως πως πρέπει να αγοράσω και σουτιέν χωρίς μπανέλα (όχι απαραίτητα εγκυμοσύνης) γιατί με ψιλοενοχλεί η μπανέλα.

Μια από τα ίδια...!! Πού θα πάει, θα φουσκώσει κι αυτό..!!

Σουτιέν με μπανέλα φοράω μόνο στη δουλειά (ασχέτως εγκυμοσύνης).

Στο σπίτι και ειδικά στον ύπνο, απλό, απλότατο....!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Χορεύουν και τα δύο μαζί, τραντάζεται όλη η κοιλιά, κλωτσάνε και κάνουν βουναλάκια στη κοιλιά, μέσα στη τρελή χαρά. Προς το παρόν θέλω να σφάξω τον γιο μου, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα μου έχει κάψει 2 κινητά (μόλις πριν 5 λεπτά το δεύτερο) γιατί τα βάζει μέσα σε διάφορα υγρά! πάνε τα κινητά!

Διαφημίσεις

Χορεύουν και τα δύο μαζί, τραντάζεται όλη η κοιλιά, κλωτσάνε και κάνουν βουναλάκια στη κοιλιά, μέσα στη τρελή χαρά. Προς το παρόν θέλω να σφάξω τον γιο μου, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα μου έχει κάψει 2 κινητά (μόλις πριν 5 λεπτά το δεύτερο) γιατί τα βάζει μέσα σε διάφορα υγρά! πάνε τα κινητά!

Αχ, τι απίστευτη εμπειρία......!!

Μη σκας για τα κίνητά, αυτά μπορείς να τα αντικαταστήσεις....!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Το ξέρω αλλα δεν με αφήνει ήσυχη ούτε ένα δευτερόλεπτο και από πάνω έχω και τις επικρίσεις από τη μαμά μου ότι αφήνω τα πάντα στον πάγκο της κουζίνας, ε που να τα βάλω; μέσα στο ψυγειο;;;;;;;;; :shock:

Το ξέρω αλλα δεν με αφήνει ήσυχη ούτε ένα δευτερόλεπτο και από πάνω έχω και τις επικρίσεις από τη μαμά μου ότι αφήνω τα πάντα στον πάγκο της κουζίνας, ε που να τα βάλω; μέσα στο ψυγειο;;;;;;;;; :shock:

Αυτό το πρόβλημα χώρου το έχω κι εγώ.... :evil:

'Οπου βολεύει εσένα, εσύ ζεις και κινείσαι μέσα στο σπίτι σου...!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Nadin, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Υπάρχουν ρούχα εγκυμοσύνης που είναι τόσο μαλακά και με ωραία εφαρμογή που μπορείς να τα φοράς από την αρχή έως το τέλος, και λίγο μετά την εγκυμοσύνη (γιατί το πρήξιμο δε φεύγει αμέσως...)

Στην πρώτη εγκυμοσύνη με τα δίδυμα είχα καταβολευτεί με αυτά. Στη δεύτερη... προμηθεύτηκα περισσότερα. Τώρα πια είμαι προετοιμασμένη δε χρειάζομαι άλλες αγορές.

Το πρήξιμο είναι φυσιολογικό. Είναι μεν το πιτσιρίκι μια τόση δα "φακή", αλλά οι ορμόνες προκαλούν χαλάρωση στους μύες για να έχουν σε ετοιμότητα το σώμα έτσι ώστε να ευνοηθεί η ανάπτυξη της υπέροχης αυτής "φακής". Έτσι η κοιλίτσα μερικών από εμάς (κι εγώ μέσα) χαλαρώνει και μας φαίνεται να μεγαλώνει...

Το στήθος τώρα... μεγαλώνει και αυτό με το ρυθμό του. Ούτε εγώ δεν το κατάλαβα πως μεγάλωνε (φόραγα απαλά εσώρουχα κι έτσι δεν το πρόσεξα). Στον 7ο μήνα κατάλαβα ότι είχα πάρει 1 νούμερο. Μέχρι τον 9ο .. να κι άλλο ένα. Κι από Β πήγα στο D :shock: ... η αγελάδα :lol::lol::lol: Το "κακό" ήταν οτι ενώ περίμενα κι εγώ πώς και πώς να γίνω Pamela Anderson .... όταν είχα στήθος, είχα και μια τεραααααααστια κοιλιά (λόγω διδύμων) που το στήθος δε φαινόταν καθόλου (η μπλούζα με έκανε κάτι σε τρίγωνο... για να μην το πω... σε ογκόλιθο!!! :lol::lol::lol: (Πώς είναι το μενίρ που κουβαλάει ο Οβελίξ; ... εε βάλε και τον Οβελίξ και το μενίρ μαζι :lol::lol::lol: )

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Nadin, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Υπάρχουν ρούχα εγκυμοσύνης που είναι τόσο μαλακά και με ωραία εφαρμογή που μπορείς να τα φοράς από την αρχή έως το τέλος, και λίγο μετά την εγκυμοσύνη (γιατί το πρήξιμο δε φεύγει αμέσως...)

Στην πρώτη εγκυμοσύνη με τα δίδυμα είχα καταβολευτεί με αυτά. Στη δεύτερη... προμηθεύτηκα περισσότερα. Τώρα πια είμαι προετοιμασμένη δε χρειάζομαι άλλες αγορές.

Το πρήξιμο είναι φυσιολογικό. Είναι μεν το πιτσιρίκι μια τόση δα "φακή", αλλά οι ορμόνες προκαλούν χαλάρωση στους μύες για να έχουν σε ετοιμότητα το σώμα έτσι ώστε να ευνοηθεί η ανάπτυξη της υπέροχης αυτής "φακής". Έτσι η κοιλίτσα μερικών από εμάς (κι εγώ μέσα) χαλαρώνει και μας φαίνεται να μεγαλώνει...

Το στήθος τώρα... μεγαλώνει και αυτό με το ρυθμό του. Ούτε εγώ δεν το κατάλαβα πως μεγάλωνε (φόραγα απαλά εσώρουχα κι έτσι δεν το πρόσεξα). Στον 7ο μήνα κατάλαβα ότι είχα πάρει 1 νούμερο. Μέχρι τον 9ο .. να κι άλλο ένα. Κι από Β πήγα στο D :shock: ... η αγελάδα :lol::lol::lol: Το "κακό" ήταν οτι ενώ περίμενα κι εγώ πώς και πώς να γίνω Pamela Anderson .... όταν είχα στήθος, είχα και μια τεραααααααστια κοιλιά (λόγω διδύμων) που το στήθος δε φαινόταν καθόλου (η μπλούζα με έκανε κάτι σε τρίγωνο... για να μην το πω... σε ογκόλιθο!!! :lol::lol::lol: (Πώς είναι το μενίρ που κουβαλάει ο Οβελίξ; ... εε βάλε και τον Οβελίξ και το μενίρ μαζι :lol::lol::lol: )

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Πού μπορώ να προμηθευτώ τα ρούχα, που αναφέρεις;

Απ' ό,τι φαίνεται, το ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, δεν το γλιτώνω..!!

Είμαι και αρκετά ψηλή, υπαρχει καμία έγκυος με το ίδιο "πρόβλημα" ύψους, που να δυσκολεύεται στο θέμα του ρουχισμού..;;;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Ναdine μη σκας, κι εγώ που δεν είμαι έγκυος αλλά έχω πάρει 5-6 κιλά από το καλοκαίρι και δεν τα έχασα ακόμα η γουρούνα, φορεματάκια φοράω (για τα τζιν μου ούτε λόγος!). Όσο για τις ερωτήσεις σου, ας απαντήσει καμια κοπελιά που ξέρει. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου, κι ας μεγαλώνει η κοιλίτσα. Αχ! :D

it's never too late to start all over again

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Πού μπορώ να προμηθευτώ τα ρούχα, που αναφέρεις;

Απ' ό,τι φαίνεται, το ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, δεν το γλιτώνω..!!

Είμαι και αρκετά ψηλή, υπαρχει καμία έγκυος με το ίδιο "πρόβλημα" ύψους, που να δυσκολεύεται στο θέμα του ρουχισμού..;;;

Εγώ βολεύτηκα τα υφασμάτινα παντελονάκια της Premaman. Τα βρήκα στo Λητώ (Αθήνα), αλλά και σε διάφορα καταστήματα εγκυμοσύνης στα Γιάννενα (εκεί μένω). Είναι αρκετά διαδεδομένα. Αν πας σε κάποιο κατάστημα εγκυμοσύνης θα βρεις διάφορα. Πολλές κοπέλες έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα. Μην ανησυχείς.

Με το καλό το μωράκι σου :D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εγώ βολεύτηκα τα υφασμάτινα παντελονάκια της Premaman. Τα βρήκα στo Λητώ (Αθήνα), αλλά και σε διάφορα καταστήματα εγκυμοσύνης στα Γιάννενα (εκεί μένω). Είναι αρκετά διαδεδομένα. Αν πας σε κάποιο κατάστημα εγκυμοσύνης θα βρεις διάφορα. Πολλές κοπέλες έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα. Μην ανησυχείς.

Με το καλό το μωράκι σου :D

Σ' ευχαριστώ πολύ.....!!!!!!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Ναντινάκι μου, μη σκας για την κοιλίτσα. Φυσιολογική είναι.

Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος, στην 6η εβδομάδα είχα πρηστεί τόσο πολύ που δεν μπορούα με τίποτε να φορέσω τζιν. Πήγα και πήρα κολάν κι ένα μπλουζοφόρεμα και βολεύτηκα. Επίσης, φορούσα και φούστα τζιν.

Σήμερα είδα μια συνάδελφο από διπλανό γραφείο και αντιλήφθηκα ότι είναι έγκυος. Πριν από 2 μήνες την είχα δει που είχε μια ελάχιστη προεξοχή στην κοιλίτσα και σκέφτηκα να τη ρωτήσω μήπως είναι έγκυος, αλλά ντράπηκα, γιατί σκέφτηκα ότι αν δεν είναι θα την προσβάλλω. Δεν ήμουν σίγουρη, γιατί δεν φαινόταν έγκυος. Εγώ τέτοια κοιλιά την έχω όλο το χρόνο.

Σήμερα λοιπόν ήταν φανερό ότι η κοπέλα είναι έγκυος. Την υπολόγισα με το μάτι για 4-5 μηνών. Φαντάζεσαι την έκπληξή μου, όταν μου είπε ότι είναι 7 μηνών? Έπαθα σοκ. Δεν το πίστευα με τίποτε. Άρα, όταν είχε την κοιλίτσα, ήταν 5 μηνών και δεν της φαινόταν με τίποτε.

Αυτές είναι οι τυχερές. Εσύ (όπως κι εγώ) είσαι από τις άλλες.

Φαντάσου ότι, όταν ήμουν έγκυος στο 2ο μήνα ήμουν 4 κιλά λιγότερο αλλά κόντευα να σκάσω. Μετά την παλινδρόμηση άρχισα να τρώω σα ζώο. Τώρα είμαι 57,5 κιλά και χωράω μια χαρά στα τζιν (ζορίζομαι λίγο βέβαια, αλλά χωράω). Τότε ήμουν 53,5 και τα ρούχα δεν μου κάνανε. Είναι από το πρήξιμο.

Μη στενοχωριέσαι, ίσως ξεπρηστείς αργότερα.

Φιλάκια και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη.

5f27b8bd0c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...