Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΕΜΒΡΥΙΚΗ ΚΥΗΣΗ

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα...

πριν από 1 βδομάδα ακριβώς έκανα για δεύτερη φορά απόξεση...

η πρώτη ήταν τον φεβρουάριο στην 10η εβδομάδα λόγω παλινδρόμησης,

τώρα πήγα για υπέρυχο 7 εβδομάδων και είδαμε έναν ωραιότατο σάκο χωρίς έμβρυο μέσα...ο γιατρός την χαρακτήρησε πάλι παλίνδρομη γιατί είχε πολύ λίγα υπολοίματα εμβρυικά...

είμαι ένα ράκος, δεν ξέρω τι να κάνω, κλάιω με το παραμικρό και νιώθω πελαγωμένη κορίτσια...νομίζω πως δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί...

περιμένω τα αποτελέσματα της ιστολογικής για να συζήτήσουμε τι εξετάσεις πρέπει να κάνω μετα...νιώθω ανήμπορη...εσείς κάνατε εξετάσεις μετά την απόξεση?

την προηγούμενη φορά έκανα έλεγχο πηκτικότητας αλλά βγήκε καλος...

συγνώμη που σας ζάλισα...

κουραγιο κοριτσι μου .Δεν θα το βαλουμε κατο .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 273
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα...

πριν από 1 βδομάδα ακριβώς έκανα για δεύτερη φορά απόξεση...

η πρώτη ήταν τον φεβρουάριο στην 10η εβδομάδα λόγω παλινδρόμησης,

τώρα πήγα για υπέρυχο 7 εβδομάδων και είδαμε έναν ωραιότατο σάκο χωρίς έμβρυο μέσα...ο γιατρός την χαρακτήρησε πάλι παλίνδρομη γιατί είχε πολύ λίγα υπολοίματα εμβρυικά...

είμαι ένα ράκος, δεν ξέρω τι να κάνω, κλάιω με το παραμικρό και νιώθω πελαγωμένη κορίτσια...νομίζω πως δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί...

περιμένω τα αποτελέσματα της ιστολογικής για να συζήτήσουμε τι εξετάσεις πρέπει να κάνω μετα...νιώθω ανήμπορη...εσείς κάνατε εξετάσεις μετά την απόξεση?

την προηγούμενη φορά έκανα έλεγχο πηκτικότητας αλλά βγήκε καλος...

συγνώμη που σας ζάλισα...

Γεια σου κοπέλα μου κι απο 'μένα

Κι εγώ παρόμοια μ' εσένα είχα. Τώρα είμαι στη φάση των εξετάσεων.

Εγώ έκανα θρομβοφιλία, ΝΚ, μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια. Είχα κάνει και πιο πριν με την πρώτη βιοχημική θυροειδή, FSH, LH, και ο σύζυγος σπέρμα. Όλα ήταν καλά τότε, τώρα οι νέες εξετάσεις θα δείξουν. Δεν έχω πάει ακόμη στο γιατρό να τις δει και να μου πει τη γνώμη του. Δεν ξέρω να είμαι αισιόδοξη, με τόσα που ακούω και τόσα που μου συμβαίνουν ίσως και να μην είμαι τελικά. Εύχομαι όλα μα όλα να σου πάνε όπως τα επιθυμείς και γιατί όχι να είσαι σύντομα ξανά έγκυος. Απλά κάνε τις εξετάσεις σου και προσπάθησε όσο μπορείς να χαλαρώσεις μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και μετά ξανά προσπάθειες και πίστη ότι θα πάει καλά η επόμενη φορά. Πίστη και υπομονή..

Αν θέλεις οτιδήποτε πολύ ευχαρίστως να με ρωτήσεις.

Eυχαριστώ για τα καλά σας λόγια...δύναμη δεν έχω, το ξέρω πως συμβαίνουν και χειρότερα αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ...

ίσως απλά είναι πολύ νωρίς...

ακόμα δεν έχω τα αποτελέσματα, ούτε ξέρω τι εξετάσεις θα μου δώσει ο γιατρός να κάνω, οπότε αναμονή..

ευχαριστώ και για τα φώτα σας, εδώ θα είμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες...ελπίζω κάποτε να είναι και ευχάριστες.

19-02-2011 my first baby is gone...

25-06-2011 my second baby is gone...

12-05-2012 το θαύμα έγινε..καλωςήρθες μωρό μου!

tXbzp3.png

Eυχαριστώ για τα καλά σας λόγια...δύναμη δεν έχω, το ξέρω πως συμβαίνουν και χειρότερα αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ...

ίσως απλά είναι πολύ νωρίς...

ακόμα δεν έχω τα αποτελέσματα, ούτε ξέρω τι εξετάσεις θα μου δώσει ο γιατρός να κάνω, οπότε αναμονή..

ευχαριστώ και για τα φώτα σας, εδώ θα είμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες...ελπίζω κάποτε να είναι και ευχάριστες.

Μην στεναχωριεσαι μανουλα θα γινεις ολα θα πανε καλα θα δεις.Εγω ειχα 2 εγκυμοσυνες με κενο σακο ιουλιο και νοεμβριο του 10.Ειχα κανει εξετασεις μετα ανοσολογικες, για θυρεοειδη ,ορμονες και για θρομβοφιλια και ολα ηταν καλα ο ιατρος μου ελεγε οτι ειναι τυχαιο και πολλες φορες δεν βρησκουν την αιτια.Ηθελα ομως να βρω κατι για να ξερω οτι θα το αντιμετωπησω

Εμεινα ξανα εγκυος το μαρτιο, ειμαι τωρα στον πεμπτο μηνα και ολα πανε μια χαρα,μονο που στην εκτη εβδομαδα μολις το μαθαμε οτι ειμαι εγκυος ξαναεκανα τις εξετασεις και ανακολυψαμε οτι τα D-dimers ειναι αυξημενα αρκετα( στην εγκυμοσυνη ανεβαινει συνηθως αλλα αντι για 400 π.χ. εγω ειχα 1000

Ξεκινησα αμεσως ηπαρινη και συνεχιζω .δεν ξερω αν οντως εφταιγε αυτο παντως κανοντας τις ενεσεις ειμαι πιο ησυχη

Διαβασε και για κατατμηση DNA μπορει σε μενα να εφταιγε και αυτο

Σου ευχομαι τα καλυτερα και μην απογοητευεσαι

λοιπόν κορίτσια τελευταία περίοδος 28/6 κανω τεστ και βγαίνει θετικό! παω στον γυναικολογο περιπου 5 εβδομαδων και βλέπουμε σακο και μια κουκιδα μου λεει οτι μπορουμε να υποθεσουμε οτι αυτο μπορει να γινει το εμβρυο. παω κανω χοριακη την πέμπτη 1750 και την Δευτέρα επανάληψη χοριακής 7050. πάω στον γιατρό και βλεπουμε ενα σάκο με κάτι μεσα που μοιαζει με λεκιθικο ασκό (αν το λεω καλά) αλλα έμβρυο γιοκ! τι γίνεται ?????????????? γίνεται να εχω ανεμβρυικη κυηση και η χοριακη μου να αναπτυσετε σωστά?????????με στελνει αυριο για doppler!

θα τρελαθώ

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσάκι μήπως ο γιατρός σου δεν έχει καλό υπερηχο?

προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δείτε αύριο καθαρή εικόνα,

μπορεί να μην είναι τίποτα κακό,

ελπίζω όλα να πάνε καλά και απλά να σας κρύβεται το σποράκι..

υπομονή και κουράγιο μέχρι αύριο,

ο γιατρός σου τι είπε?

tXbzp3.png

σε ευχαριστώ πολύ.

ο γιατρός μου είπε ότι το βλέπει περισσότερο για παλίνδρομη, αλλά εγώ τρεφω ακόμα ελπίδεσ γιατί με κύκλο 30-32 ημερών λογικά είμαι 6 εβδομάδων και αν έχει γίνει η σύλληψη πολυ αργά????

πως γίνεται να έχω κανονική αύξηση της χοριακής και η αλήθεια είναι ότι δεν εχω συμπτώματα, μόνο το στήθος μου που πρήζεται ολο και περισσότερο αλλα και στη κόρη μου είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη!

αίμα δεν εχω δει καθόλου μόνο έχω καποια πονάκια!

δε ξέρω καθόλου, δε θα έπρεπε να έχει φανεί κάποιο έμβρυο?

σε ευχαριστώ πολύ.

ο γιατρός μου είπε ότι το βλέπει περισσότερο για παλίνδρομη, αλλά εγώ τρεφω ακόμα ελπίδεσ γιατί με κύκλο 30-32 ημερών λογικά είμαι 6 εβδομάδων και αν έχει γίνει η σύλληψη πολυ αργά????

πως γίνεται να έχω κανονική αύξηση της χοριακής και η αλήθεια είναι ότι δεν εχω συμπτώματα, μόνο το στήθος μου που πρήζεται ολο και περισσότερο αλλα και στη κόρη μου είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη!

Είναι πολύ πιθανό να έχεις καθυστερημένη σύλληψη, κράτα στην άκρη του μυαλού σου αυτό που σου είπε ο γιατρός σαν ενδεχόμενο, αλλά μέχρι αύριο να είσαι ήρεμη γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι..

πραγματικά σου εύχομαι να είναι όοοολα καλα, και σου στέλνω θετική σκέψη:-)

tXbzp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ παρα πολυ! Θέλω πολυ τη θετική σας ενέργεια! Αν κ μέσα μου κλαίω! Δε μπορει να το χωρέσει το μυαλό μου ! Θα δούμε αύριο!

Καλησπερα καλη μου !!1000000000 ευχες να σου πανε ολα καλα και γρηγορα να εχεις στην αγκαλιτσα σου ενα ζουζουνακι να σε βασανιζει γλυκα οπως εμενα τα ζουζουνια μου !!!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

σε ευχαριστώ πολύ.

Χαμογελα κοπελια...Αυτα ακριβως μου ειπε κι εμενα ο γιατρος μου στην πρωτη εγκυμοσυνη μου!!!Εβλεπε ενα σακο σκετο 5 βδομαδες μετα την τελευταια περιοδο αλλα τελικα η συληψη μου ηταν παρα πολυ αργα και ημουν 3 εβδομαδων..Τα ιδια και τωρα που ειμαι παλι εγκυος.Εχω μονιμα οωρηξια λιγο πριν την περιοδο(λαθος αλλα ετσι ειναι η φυση ..)

Αφου ανεβαινουν οι χοριακες σου εχεις απλα καθυστερημενη συληψη

τελικα χαμογελώ!πήγα για υπέρηχο και μου ειπαν οτι απλά είμαι στην 5η εβδομαδα λόγω μεγαλύτερου κύκλου και οτι ολα μέχρι στιγμίσ είναι φυσιολογικά! μου δίνει πολλέσ ελπίδεσ !επαναξέταση σε μία εβδομάδα!

θα σας ενημερώνω και σας ευχαριστώ όλες

• 2 months later...

koritsia k ego mia apo ta idia den xreiazete na ta leo k ego enas kenos sakos ...mesa tipota amesos apoksesi!!!!!!!!!ena tha sas po min sas parei apo kato ....ego meta apo mia vdomada eimai para poli kala psixologika kai eimai pismomeni gia tin epomeni prospatheia .....k itan i proti mas fora .....k i proti apotixia ...alla sas leo min sas riksei ithiko kai psiixologia sta ipsi!!!!!!!!!!!!!filakia se oles ......

• 1 month later...

kalispera se olous....prosfata eixa mia asximi empeiria...kenos sakos kai apoksesi klp klp...spaw to kefali mou na katalavw ti ftaiei kai an tha mporesw na kanw kapoia stigmi paidi....prospathw na katalavw an ftaiw egw kapou...an mporeis kapoios na mou eksigisei ti einai ayto kai gt simvainei??????episis epeidi diavazw ta panta pou mporw mylh kyhsh einai to idio me tnn anembryakh???

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
kalispera se olous....prosfata eixa mia asximi empeiria...kenos sakos kai apoksesi klp klp...spaw to kefali mou na katalavw ti ftaiei kai an tha mporesw na kanw kapoia stigmi paidi....prospathw na katalavw an ftaiw egw kapou...an mporeis kapoios na mou eksigisei ti einai ayto kai gt simvainei??????episis epeidi diavazw ta panta pou mporw mylh kyhsh einai to idio me tnn anembryakh???

Λυπάμαι για την απώλεια σου.. Κ Εγω πριν απο 2 μήνες είχα παλινδρομη κυηση στο δεύτερο παιδάκι μου.. Έψαξα πολυ, μέχρι κ γιατρο αλλαξα..

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι Ότι σίγουρα δεν φταις ΕΣΥ. Όπως λένε όλοι εδω, η φύση Ξέρει κ σταματάει την ανάπτυξη παιδιού που θα είχε πρόβλημα.. Αφού ήταν η Πρώτη σου κυηση, μάλλον δεν χρειάζεται να ψαχτεις.. Είναι μάλλον τυχαίο.σε καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι τώρα, Αλλά θα δεις, θα ηρεμησεις.. Να σκέφτεσαι θετικά κ όταν σου πει ο γιατρός σου, μπορείτε να ξανάπροσπαθησετε Περίπου 3-6 μήνες μετα..τώρα είναι δύσκολο, κ Εγω νόμιζα Ότι θα πεθάνω.. Ακομα κλαίω τα βραδιά,Αλλά είμαι πολυ καλύτερα απο τις πρώτες ημέρες. Εύχομαι να κανείς γρήγορα ένα παιδάκ!!!!

pX0wp2.png

97l0p3.png

Γεια σας,

φιονα λυπαμαι γι αυτο που σου συνεβη. Εχει τυχει σε δυο απο

τις κολλητες μου και τους ειπανε οτι ητανε κακη συλληψη.

Μη σε ανυσηχει καθολου και πανω απο ολα μην αγχωθεις.

Φυσικα και θα κανεις παιδακι. Η μια απο τις φιλες μου εκανε ηδη

παιδακι, η αλλη ακομη γιατι της συνεβηκε πριν απο δυο μηνες.

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας..μπορω να πω μετα απο 2 εβδομαδες ειμαι αρκετα καλυτερα.ευτυχως βεβαια εχω ξαναμεινει εγκυος στο παρελθον με τον ιδιο συντροφο και ολα ηταν φυσιολογικα αλλα το εριξα λογω του οτι ημουν πολυ μικρη(το οποιο μετανιωνω συνεχως)και αυτο με ηρεμει καπως!βγηκε ο προγεννετικος μου ελεγχος και με βρηκαν θετικη στον ιο cmv.μου ειπαν οτι ειναι πιθανο να φταιει αυτο!εχετε ιδεα τι ειναι?εχς ραντεβου με τον γιατρο την δευτερα αλλα αν ειχατε καποια ιδεα??

• 8 months later...

κορίτσια καλησπέρα..

μόλις έγινα μέλος γιατί ήθελα πραγματικά να σας ευχαριστήσω..

δυστυχώς έκανα κι εγώ απόξεση λόγω παλίνδρομης στις 16/08 και από τότε μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω...με βοηθήσατε τόσο πολύ που γι' αυτό σήμερα αποφάσισα να σας εκφράζω την εκτίμησή μου, κι ας μην σας ξέρω!

Εύχομαι σε όλες σας να γίνει το ονειράκι σας σύντομα πραγματικότητα!

• 4 months later...

Δυστυχώς αυτή είναι η περίπτωσή μου. Ο σάκος μεγαλώνει μια χαρά, αλλά έμβρυο πουθενά. Είμαι στην ένατη εβδομάδα (το τικεράκι πάει μερικές μέρες πίσω) και κάναμε σήμερα τον τέταρτο υπέρηχο, άρα δεν έχω αυταπάτες. Την Πέμπτη κάνω τον τελευταίο υπέρηχο και την Παρασκευή τέλος.

Τα γράφω αυτά απλά και μόνο ως στατιστικό, ας υπάρχουν καταγεγραμμένες οι εμπειρίες μας, μπορεί να βοηθήσουν σε κάτι, ποιος ξέρει;

Να είστε καλά.

Δυστυχώς αυτή είναι η περίπτωσή μου. Ο σάκος μεγαλώνει μια χαρά, αλλά έμβρυο πουθενά. Είμαι στην ένατη εβδομάδα (το τικεράκι πάει μερικές μέρες πίσω) και κάναμε σήμερα τον τέταρτο υπέρηχο, άρα δεν έχω αυταπάτες. Την Πέμπτη κάνω τον τελευταίο υπέρηχο και την Παρασκευή τέλος.

Τα γράφω αυτά απλά και μόνο ως στατιστικό, ας υπάρχουν καταγεγραμμένες οι εμπειρίες μας, μπορεί να βοηθήσουν σε κάτι, ποιος ξέρει;

Να είστε καλά.

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου!:cry:Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε κάτι θετικό την Πέμπτη?

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Αν ήταν σίγουρο θα με καθάριζε και σήμερα, αλλά μου συνέστησε να περιμένω λίγο ακόμα (κι εγώ το θέλω). Δεν πιστεύω, βέβαια, ότι θα γίνει κανένα θαύμα την Πέμπτη, απλά για να το δεχτώ κι εγώ, να μην πάω έτσι για την απόξεση.

Να είστε καλά.

μονο κουραγιο μπορω να σου ευχηθω κ υπομονη :-( σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εζησα ακριβως το ιδιο τον αυγουστο. :cry:

Καλησπέρα κορίτσια

Σήμερα άκουσα κι εγω τα λυπητερα νεα.

Ανεμβρυικη και μάλιστα απο εξωσωματικη (δηλαδη και φαρμακα πηραμε και τρεισ μηνες συνολικα ταλαιπωρουμαστε και πληρώσαμε κιόλας για να το πάθουμε).

Με μια παλλινδρομη πριν δυο χρονια συμπληρώθηκε ο κύκλος.

Αύριο κιόλας πάω για αποξεση.

Καλο κουράγιο σε όσες έχουν πάθει το ίδιο και ας είμαστε εμείς οι τελευταίες..

Καλησπέρα κορίτσια

Σήμερα άκουσα κι εγω τα λυπητερα νεα.

Ανεμβρυικη και μάλιστα απο εξωσωματικη (δηλαδη και φαρμακα πηραμε και τρεισ μηνες συνολικα ταλαιπωρουμαστε και πληρώσαμε κιόλας για να το πάθουμε).

Με μια παλλινδρομη πριν δυο χρονια συμπληρώθηκε ο κύκλος.

Αύριο κιόλας πάω για αποξεση.

Καλο κουράγιο σε όσες έχουν πάθει το ίδιο και ας είμαστε εμείς οι τελευταίες..

mimitra ακριβως το ιδιο ευχηθηκα κ εγω. δυστυχως οπως διαπιστωνω οι ευχες μου δεν επιασαν ακομα. καθε γυναικα που θελει να γινει μανουλα ειναι αδικο να τα περναει αυτα! σου στελνω την συμπαρασταση μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...