Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS B'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Έκανα τελικά το Β'επιπέδου εχθές.

Οι πιθανότητα για σύνδρομο down τελικά βγήκε 1:2.034

Το μόνο που βρήκαν ήταν υπερηχογενές έντερο.....

Το έχετε ξανακούσει....

Λέω να κάνω αμνιο την παρασκευή για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να προέρχεται από χρωμοσωμική ανωμαλία. Είμαι στην 23 εβδομάδα είναι επικύνδυνη η αμνιο σε αυτή την εβδομάδα και αν βρεθεί κάτι (μακριά από μας και από όλα τα μωράκια του κόσμου) είναι πολύ αργά για διακοπή της κύησης.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με.......

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου μου είπε ότι ο δείκτης δεν είναι κακός αλλά με το να κάνω αμνιο αποκλείουμε κάποιες πιθανότητες και εκεί επάνω σου πετάει και το ότι υπάρχει στην αμνιο ένα 1% περίπτωση αποβολής ή επιπλοκής και σου κόβει τα πόδια.......

Εγώ στην θέση σου θα την έκανα την αμνιο για να αποκλείσω τα πάντα και να μην φοβάσαι. Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού μετά την άμνιο κι όλα θα πάνε καλά, θα δείς!

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο κι όλα να σου πάνε τέλεια :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Και εγώ είμαι στην φάση που σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω ή όχι αμνιο.... Μου έβγαλαν στο ΑΛΦΑ ΤΕΣΤ 1/310 ενώ βάση ηλικίας (29 ετών) θα έπρεπε να ήταν περίπου 1/1000... Η γυναικολόγος μου μου είπε πως αυτό δεν αποτελεί ανησυχητικό παράγοντα, καθώς πρόκειται για ορμονολογικο παράγοντα και εκείνη την ώρα της αιμοληψίας μπορεί οι ορμόνες μου να ήταν λιγάκι "τσιμπημένες" και να βγήκε αυτό το αποτέλεσμα.. Είναι βέβαια και το γεγονός ότι δεν είχα κάνει αυχενική, καθώς δεν είχε φροντίσει να με ενημερώσει ο "τότε" γυναικολόγος μου εγκαίρως... Δεν ξέρω τι να κάνω... Φοβάμαι πάρα πολυ την αμνιο, φοβάμαι έστω αυτό το 1% πιθανότητας αποβολής.... Η γιατρός είπε αν θέλω να την κάνω μόνο και μόνο για την δική μου ψυχολογία... όμως εγώ πιο πολύ χαλιέμαι στην ιδέα να κάνω αυτή την εξέταση....

Παντως κοριτσια το ποσοστο της αποβολης απο την αμνιοπαρακεντηση ειναι πολυ μικρο και αν εχετε εμπιστοσυνη στο γιατρο σας αλλα και που θα κανετε τη συγκεκριμενη εξεταση δεν θα εχετε προβλημα....

Θα ακολουθησετε πιστα τις οδηγιες του γιατρου....

Επειδη εκανα και εγω αμνιο.......ξερω τι αγωνια περνατε!!!

pEmXp3.png

Πηνελόπη και candy1234 κατανοώ απόλυτα την ψυχολογική σας κατάσταση και οτι και να λεμε εμεις σιγουρα εσεις θα ειστε μεσα στο άγχος,γι'αυτο εγω προσωπικα στη θεσης σας θα εκανα σιγουρα την αμνιοπαρακεντηση για να ηρεμησω και να περασω χαρουμενα το υπολοιπο της εγκυμοσυνης μου.Κορίτσια πιστεψτε με θα νιωσετε εντελως διαφορετικα το ξερω απο 2 περιπτωσεις στο πολυ κοντινο μου περιβαλλον που βγηκε προβληματικος ο β επιπεδου και μετα την αμνιοπαρακεντηση ηταν τρισευτυχισμενες. :wink:

rQGhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...