Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εμενα παντως ειχε φαει και τα δικα της κ..α ειχε ανοιξει το παμπερς ειχε καθησει αναπαυτικα και απολαμβανε!!!!!!!! καλα με το που την ειδα αρχισα να ουρλιαζω χαχαχα ειχα παθει σοκ με κοιταζε με απορια γιατι τρελαθηκε τωρα η μαμα ; ...

επισης αλλη μια φορα εφαγε ..μυγα..απορω πως την επιασε 15 μηνων παιδι ζωντανη παρακαλω!!!!

ολα τα εχουμε δοκιμασει απο οτι βλεπετε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως επειδη μιλάμε για το Μαράκι, αν θες να μην ξαναφάει μπισκότα του σκύλου, απλά θα της τα σερβίρεις στο πιατάκι του μεσημεριανού της φαγητού. :-)

το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας, είναι ότι δεν πάμε μόνες μας για κατούρημα τελικά ??? :mrgreen::mrgreen:

συμπάσχω φιλενάδα, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς :roll::roll:

τώρα για το να μην το ξανακάνει τι να πω κούλαρε κάνε πως δεν τρέχει τίποτα και ίσως να πιάσει, αν πάντως συνεχίσεις να το αναφέρεις από αντίδραση και μόνο θα συνεχίσει να το κάνει το Μαρικάκι :D:D

Διαφημίσεις

Ναι, το παραδέχομαι...γελάω!! Fistikaki κοιτα μην αρχήσει να πινει και απο το νερό του σκύλου!!!Βλέπω το σκυλάκι να μετακομίζει μόνο του (ούτε νερό, ούτε φαι....)

Τι μου θυμησες τωρα....ο γιος μου 1 1/5 χρονων τσακωθηκε με την γατα της γιαγιας μας στο χωριο γιατι της ειχαμε βαλει σε ενα χαρτι τα κοκαλα απο τα ψαρια που φαγαμε,πηγε το γατακι να φαει,γονατισε διπλα και ο δικος μου και εχωσε την μουρη του στο χαρτι της γατας.....φρικαρε το γατι φουντωσε και στο τσακ την προλαβαμε για να μην τον γδαρει....!!!!!

υπομονη παντως γιατι δεν παιζοντε τα μικρακια και οσο για το κατουρημα ελπιζω να βελτιωσεις τον χρονο σου .....χαχα....αργεις πολυ!!!!!χαχαχα!!!!!

apHGp3.png

Καλο μου φυστικι το μονο που μου βγαινει ειναι αυτο:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Συγγνωμη, αλλα δεν μπορω!

:lol::lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

και υστερα ελεγα οτι μονο η δικια μου η κορη ειναι τοσο παλαβη!!!Εμενα πριν απο 3 μηνες πριν κλεισει τα δυο εφαγε ψαροτροφηηηηηη!!!!Δεν ξερω ποσοτητα αλλα κατατρομαξα και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να παρω τον παιδιατρο τηλ.ο οποιος μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να τρελενομαι και οτι οι ψαροτροφες εχοθν βαση το νερο και οτι τα στομαχακια των παιδιων ειναι πιο δυνατα απο τα δικα μας οστοσο μου ειπε να παρω τηλ. στο κεντρο δηλητηριασεων για να μου πουν και αυτοι την αποψη τους!!!Πειρα και μου ακριβως τα ιδια!!!Τωρα πως θα αποφυγετε να τρωνε σκυλοτροφες και γατοτροφες δεν ξερω εγω απλα εβαλα ψηλα την τροφη!!!!!!!!!!!και φυσικα στην τουαλετα παντα μαζι μου!!!!

ουυυ πολλα!! μπανιο με γεματη μπανιερα κ αλατα με την ησυχια σου, θα δεις μια ταινια ολοκληρη χωρις διακοπες, θα φτιαξεις τα νυχια σου κ θα στεγνωσουν χωρις να χαλασει ουτε ενα, απλά θα κοιτάς το ταβανι με τις ωρες...κ αλλα πολλα!

τελικά...,

ουδέν κακόν αμιγές καλού...:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Όλα τα απαγορευμένα τα έχουμε κλειδωμένα σε μεταλλική ντουλάπα στο μπαλκόνι και το κλειδί σε άγνωστη θέση (εναλλακτικά μπορείς να το κρεμάσεις στο λαιμό σου, σαν μενταγιόν :rolleyes: )

Επίσης μην αφήνεις φαγητό στο πιάτο του σκύλου. Μάθε τον να τρώει ό,τι προλάβει όσο είσαι παρούσα :cool:

Εκτός κι αν προτιμάς να βάζεις το φαγητό του σκύλου στο πιάτο της Μαρίας και το φαγητό της Μαρίας στο πιάτο του σκύλου :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

δεν παθαινει τιποτα με το μπισκοτακι....εχει φαει και ο πατερας μου....

ο γιος μου ο μικρος εχθες εφαγε φαι της γατας....με σαλτσουλα....απο κονσερβα....το κακο ειναι οτι του αρεσε!Ηρθα απο σουπερ μαρκετ, το πηρε , το δαγκωσε και καταπιε ό,τι προλαβε.....Του το πηρα και εκλαιγε νευριασμενος...

Τιποτα δεν μου κανει εντυπωση με τα σκατουλια μας πια, ολα ειναι πιθανα.

Ο δικος μου εφαγε ενος ετους σφιγκα που βρηκε πεθαμενη στο μπαλκονι αφου ειχα σφουγκαρισει το πρωι. Α ξεχασα εφαγε και κατα την διαρκεια του μπανιου κομματι απο το σφουγγαρι του και δεν μπορουσε να αναπνευσει γιατι του κολλησε στον λαιμο, παρουσα εγω, ποτε προλαβε και το δαγκωσε δεν καταλαβα.

Τα ματια μας 14 πρεπει να εχουμε και παλι δεν φτανουν.

θεοι....ρε φυστικι..πεθανα λεμε...μαρχισε και ο ξεροβηχας παλι απο τα γελια νυχτιατικα χαχαχαχχαχαχχαχχαχαχα

Διαφημιση φανταστικη....και στο τελος το φυστικι βουταει το ξερολουκουμο!!!!!!!

kKZUp2.png

Ok... Μολις το ειπα στον αντρα μου και ξερεις τι μου ειπε γλυκο μου φυστικακι??

Να την πατε για αντιλυσσικο τωρα!! :lol::lol:

Καλο μου φυστικι, ξερεις ποσο σε αγαπω, μην με αφορισεις σημερα!! :lol::lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...
-σπρωχνει τραπεζακι της μεχρι μπαλκονοπορτα.

-ανεβαινει πανω, παταει διακοπτη που ανεβαζει ρολο

-κατεβαινει απο τραπεζι

-παει τραπεζακι παραπερα

-ξαναανεβαινει

-ανεβαζει χερουλι πορτας

-βγαινει εξω σε βεραντα...

(ολα αυτα -χρονομετρημενα- σε 2 λεπτα και 40 δευτερα.. τοσο μου παιρνει να ρημαδοκατουρησω)

να βελτιωσεις τον χρονο σου για το κατουρημα.....αργεις φυστικακη.....αργεις πολυ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

apHGp3.png

Μιλάμε φρίκαρα με το αρχικό ποστ και τελικά κατέληξα να δακρύζω από τα γέλια!! Έμπειρες μαμάδες με χιούμορ είστε η καλύτερη παρέα.

πάντως να τα βλέπω αυτά κι εγώ να ξέρω τι με περιμένει καθώς μεγαλώνει.

το πιο σίγουρο είναι αυτό:

μην αφήνεις φαγητό στο πιάτο του σκύλου. Μάθε τον να τρώει ό,τι προλάβει όσο είσαι παρούσα :cool:

Κι εγώ αυτό κάνω με τις γάτες μου Τις ταίζω συγκεκριμένες ώρες και έχουν μάθει να πεινάνε αυτές τις ώρες οπότε το τρώνε όλο και δεν υπάρχει ποτέ φαγητό παρατημένο στο πιάτο.

Όποτε τρώει ο γιος μου μπισκότα, κάθεται από κάτω ο γύπας-σκύλος κι ότι αρπάξει!Τον ταίζει κανονικά!Το έχει κάνιε το σκυλί μου 100 κιλά.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
FRV7p2.pngu9z0p3.png

axxxxx τι τραβαμε.... παντως αυτες οι κονσερβες για τις γατες πραγματικα σου τρεχουνε τα σαλια!!!!! νομιζω παντως με μπισκοτα σκυλου δε παθαινεις τιποτα καποιος γνωστος μου ειχε φαει κατα λαθος. αλλα εκτος του οτι σκεφτεσαι πως ειναι λιγο μπλιαχχχχ σιγουρα ειναι πιο καλα απο το να τρωνε πχ χαλικια που μπορει να χουν ατουρησει οι παντες επανω, χωματα, αμμο, πατατακια απο το δρομο, πατημενα δρακουλινια στο παιδοτοπο και μυγακια ή τριχες σκυλου και γατας...(ολα αυτα τα χουμε δοκιμασει εμεις και βγηκαμε σωοι)... εγω δε τις τριχες ζωων τις καρασιχαινομαι.Γιαυτους τους λογους τα παιδια μου δε πανε στις πεθερας μου το σπιτι ποτε μονα τους και γενικα παμεπολυ σπανια γιατι εχει γατες και σκυλους να μπαινοβγαινουνε αβερτα. και φυσικα ειμαι σιγουρη πως η μικρη που οπου δει φαι ορμαει, θα ειχε δοκιμασει και των σκυλιων και των γατιων το φαι και το νερο. την ειδα που τα ζαχαρωνε μια μερα...(δε θυμαμαι να ξαναπηγαμε!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...