fistikaki Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 κατ αρχην, μη γελατε πηρα τηλ τον παιδιατρο και γελαγε.. παρ ολα αυτα, εμενα μου εχουν γυρισει τ αντερα.. εφαγε 2 σκυλομπισκοτα, που μοιαζουν σαν κομμενα λουκανικα.. απ εξω ζυμη, μεσα.. ο θεος ξερει... οχι κατα λαθος, συνειδητοτατα!! απο το πιατακι του σκυλου, εξω στη βεραντα... μου βρωμαει το στομα της, της το επλυνα αλλα συνεχιζει να μου μυριζει.. δεν ανησυχησε ο γιατρος, αλλα εμενα μου εχει σηκωθει η τριχα.. εκεινος ειπε, οτι μεσα σ αυτα βαζουν συνηθως, κακη ποιοτητα κρεατος.. υποπροοιοντα.. οχι κατι χειροτερα απ οτι βαζουν στα σαλαμακια... απ οτι μου ειπε... της μικρης της φανηκε αστειο (δεν θελω να πιστεψω οτι της φανηκε και νοστιμο:confused: ) φοβαμαι οτι θα το ξανακανει... πως να την αποτρεψω απο το να το ξανακανει, μιλαμε ξερναω ετσι?? μπλιαχ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελίνα#2 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Καταρχάς, σόρρυ φυστικάκι μου, αλλά γέλασα τρελά. Απίστευτο το παιδί σου! Λοιπόν, χωρίς παρεξήγηση, θα σου πω το κλασσικό κόλπο που κάνουν οι εκπαιδευτές, για να τα μάθουν μην τρώνε από δω κι από κει, μόνο από το πιάτο τους: βούτα καναδυό μπισκότα στο ξύδι ή στο πιπέρι και άστο εκεί από όπου νομίζεις ότι θα το πάρει. Πίστεψέ με, δεν θα χρειαστεί δευτερη φορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 θα το φαει ο κακομοιρης ο σκυλος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melduck Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 κοιτα, γελαω δεν θα πω ψεμματα! (ε ρε τι τραβαμε) δεν ξερω να σου πω αν ειναι σοβαρο που τα εφαγε, ο παιδιατρος (λογικα) ξερει (?) το ζητουμενο ειναι το να μην το ξανακανει. καλα το να τα βαλεις ψηλα, με τη μαρια-μαγκαιβερ δεν παιζει. το να κλεισεις την μπαλκονοπορτα παιζει? το οτι το πηρε για αστειο ειναι που δε μου αρεσει, γιατι ο δικος μου τουλαχιστον οταν κανει κατι που νομιζει οτι ειναι αστειο, "μαγκια", ειναι ικανος να το κανει συνεχεια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravT Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Χριστέ μου τι άλλο θα κάνουν αυτά τα παιδιά? Πες της παιδί μου ότι έφαγε το φαγητό του σκύλου και ο σκύλος έμεινε νηστικός και θα τον πας στο γιατρό. Αν αγαπάει τον σκύλο, δεν θα το ξανακάνει. Αν τον μισεί, θα τρώει κάθε μέρα. 2ον, πως βγήκε στη βεράντα κοπελιά? Μόνη της? 3ον, δεν έχουν κουτί αυτά? Δεν γράφουν συστατικά? Διάβασέ το μήπως ηρεμήσεις. Δεν ξέρω απ αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demi Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 με συγχωρεις.....αλλα δεν ξερω τι να σου πω...μονο οτι εχω ξεραθει στο γελιο......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 -σπρωχνει τραπεζακι της μεχρι μπαλκονοπορτα. -ανεβαινει πανω, παταει διακοπτη που ανεβαζει ρολο -κατεβαινει απο τραπεζι -παει τραπεζακι παραπερα -ξαναανεβαινει -ανεβαζει χερουλι πορτας -βγαινει εξω σε βεραντα... (ολα αυτα -χρονομετρημενα- σε 2 λεπτα και 40 δευτερα.. τοσο μου παιρνει να ρημαδοκατουρησω) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malecon Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Παίζει στις σκυλοτροφές να βάζουν και καλύτερης ποιότητας κρέατα από αυτά που τρώμε εμείς, οπότε ηρέμησε, μάλλον το παιδάκι σου δεν έπαθε τπτ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να τρώει σκυλοτροφή από εδώ και μπρος... Όσο για το πως θα το πετύχεις αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω, είμαστε σε άλλη ηλικία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anasp Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Θα σου λεγα να μην δώσεις και πολύ σημασία. Προφανώς το έκανε για να δει αντίδραση. Αν το ξανακάνει κι εσύ δείξεις αδιαφορία (οκ δύσκολο, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι από τα μπισκότα), θα χασει κάθε ενδιαφέρον. Quote [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 Χριστέ μου τι άλλο θα κάνουν αυτά τα παιδιά? Πες της παιδί μου ότι έφαγε το φαγητό του σκύλου και ο σκύλος έμεινε νηστικός και θα τον πας στο γιατρό. Αν αγαπάει τον σκύλο, δεν θα το ξανακάνει. Αν τον μισεί, θα τρώει κάθε μέρα. 2ον, πως βγήκε στη βεράντα κοπελιά? Μόνη της? 3ον, δεν έχουν κουτί αυτά? Δεν γράφουν συστατικά? Διάβασέ το μήπως ηρεμήσεις. Δεν ξέρω απ αυτά... δεν εχουν κουτι, τα ειχαμε παρει χυμα απο πετ σοπ.. αυτο με το σκυλο, που δεν εχει να φαει μπορει να πιασει... το ειπα στον αντρα μου, αλλα μου ειπε οτι πρεπει να εχουμε το νου μας, μη ανοιξει το ψυγειο η μικρη και τον ταισει τις δικες μας προμηθειες ολης της εβδομαδας.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravT Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Να φανταστώ ότι οι ασφάλειες σε ψυγεία και ντουλάπια δεν μπορούν να αντισταθούν στο φυστίκι ε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASOUMI Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 σιγουρα δεν θα παθει κατι. το πολυ πολυ να ερεθιστει λιγο το στομαχακι της αλλα κ αυτο πολυ δυσκολα κ αν εχει ηδη ευαισθησια. να ταν κονσερβα, θα ηταν πιο πιθανο... τωρα το πως θα πειστει να μην το ξανακανει,θα σου πω τι του εχω πει εγω που μου εχει ζητησει κ εμενα να δοκιμασει κ προς το παρον το χουμε γλιτωσει. " ο κακομοιρης ο σκυλακος δεν θα χει να φαει αν του τα φαμε εμεις κ μετα θα πειναει γιατι δεν του αρεσουν τα δικα μας (ψεμμα τρελοοοοο) ". "εμεις εχουμε τα δικα μας φαγητα κ αυτος τα δικα του".και επισης, "εχεις δει ποτε το σκυλο να τρωει τα δικα σου μπισκοτα?" Quote Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravT Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Αυτό το τελευταίο μη το πεις, γιατί θα του δώσει να δοκιμάσει. Και θα το φάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demi Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 -σπρωχνει τραπεζακι της μεχρι μπαλκονοπορτα.-ανεβαινει πανω, παταει διακοπτη που ανεβαζει ρολο -κατεβαινει απο τραπεζι -παει τραπεζακι παραπερα -ξαναανεβαινει -ανεβαζει χερουλι πορτας -βγαινει εξω σε βεραντα... (ολα αυτα -χρονομετρημενα- σε 2 λεπτα και 40 δευτερα.. τοσο μου παιρνει να ρημαδοκατουρησω) μανα κουραγιο!!!!!!!!εγω ΚΑΙ για κατουρημα τον εχω μαζι μου.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravT Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Εμ, και εμείς μαζί κάνουμε τσισάκια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASOUMI Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Αυτό το τελευταίο μη το πεις, γιατί θα του δώσει να δοκιμάσει. Και θα το φάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μη σου πω οτι σε μας πιο πολλα μπισκοτα του μικρου τρωει ο σκυλος απ οτι ο ιδιος ο μικρος ...απλα οταν ειχε ζητησει να φαει σκυλομπισκοτα δεν τον ειχε δει να τρωει τα δικα του οποτε σε μας επιασε....μετα απο λιγο καιρο το ξεχασε το θεμα κ προς το παρον ολα καλα.... Quote Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melduck Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 λοιπον, χωρις πλακα, εχουν μεγαλωσει και νομιζουμε (εγω τουλαχιστον) οτι οκ, δεν τρεχει τιποτα αν παω μεχρι το διπλανο δωματιο να κανω μια δουλιτσα / να παω μεχρι την κουζινα να ανακατεψω το φαγητο / να παω μεχρι το μπανιο να ρημαδοκατουρησω. σιγα! τι θα γινει? και ομως, θελει να εισαι απο πανω συνεχεια! (το λεω για να το ακουσω κι εγω, γιατι κι εγω τα κανω τα παραπανω) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελίνα#2 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 θα το φαει ο κακομοιρης ο σκυλος Κι αυτουνού, καλό θα του κάνει! Να μάθεο να τρώει μόνο από το πιάτο του, να μη φοβάσαι ποτέ για φόλες! Κι έτσι, μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Mην ξαναπαραπονεθείς ότι δεν τρώει το παιδί Απλά έχει λίγο διαφορετικά γούστα:lol: Quote Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeriko Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 A ρε Σαμ με πρόλαβες! Αντί να λες δόξα το Θεό το παιδί έφαγε... πάααααααλι γκρινιάζεις! Με τίποτα δεν εισαι ικανοποιημένη αδερφάκι μου! Quote δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο! (Λορέτα Ποντικίνα) Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 το περιμενα οτι θα το λεγατε αυτο, μετρουσα ποστς μεχρι να σκασει η εξυπναδα :evil::evil::evil: ειμαι σιγουρη οτι καποια απ ολες, ποσταρει αυτην τη στιγμη "μην ανησυχεις, θα της κανει καλο στο τριχωμα" :evil::evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikileuteris Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 κατ αρχην, μη γελατε Φυστικάκι μου συγγνώμη, αλλά έχω λυποθυμήσει στα γέλια:lol::lol::lol: Δεν ξέρω τι να σου πω για το πως να το αποφύγεις, συμφωνώ όμως με την παιδίατρό σου.Κακής ποιότητας κρέας το οποίο καταναλώνουμε από τα αλλαντικά ούτως ή άλλως. Καταλαβαίνω όμως πως η ιδέα είναι ανατριχιαστική, το μωρό δλδ να τρώει το φαγητό του σκύλου. μη σου πω οτι σε μας πιο πολλα μπισκοτα του μικρου τρωει ο σκυλος απ οτι ο ιδιος ο μικρος ...απλα οταν ειχε ζητησει να φαει σκυλομπισκοτα δεν τον ειχε δει να τρωει τα δικα του οποτε σε μας επιασε....μετα απο λιγο καιρο το ξεχασε το θεμα κ προς το παρον ολα καλα.... Όποτε τρώει ο γιος μου μπισκότα, κάθεται από κάτω ο γύπας-σκύλος κι ότι αρπάξει!Τον ταίζει κανονικά!Το έχει κάνιε το σκυλί μου 100 κιλά. Και έχω να πω ότι τα μπισκότα της Nutricia που τα δίνεις μετά από 6 μηνών στα παιδιά, μοιάζουν εξαιρετικά με μπισκότα σκύλου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeriko Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Ορίστε! Θα δίνεις στον σκύλο μπισκότα Nutricia! Και καθάρισες! Quote δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο! (Λορέτα Ποντικίνα) Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeriko Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 ειμαι σιγουρη οτι καποια απ ολες, ποσταρει αυτην τη στιγμη "μην ανησυχεις, θα της κανει καλο στο τριχωμα" :evil::evil: Και στα δόντια επίσης! :twisted: Quote δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο! (Λορέτα Ποντικίνα) Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 Και έχω να πω ότι τα μπισκότα της Nutricia που τα δίνεις μετά από 6 μηνών στα παιδιά, μοιάζουν εξαιρετικά με μπισκότα σκύλου. ΟΛΟΙΔΙΑ, ΟΜΩΣ!!! αυτα που εφαγε η μικρη σημερα ειναι αυτα που μοιαζουν με κομμενα λουκανικακια.. τωρα παει κι ερχεται, και το καμαρωνει σα κατορθωμα.. 'εφαγα φαγι κυλου!!!' ισως επειδη με ειδε να φρικαρω, αλλα ηταν αηδιααααααααααααααααααααααα δε μπορεσα να συγκρατηθω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts