Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας

Πάνος Β

Recommended Posts

Και τωρα εσυ γιατι ασχολησε? Οχι εξηγησε το μου αυτο......(παει αρχειο ολο-καλυτερα). Αν και κριμα γιατι κατι ελεγε σαν θεμα......κριμα

Θα σου πω γιατί ασχολούμαι... γιατί αφενός κάποτε του είχα δώσει αξία την οποία με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν την είχε... αφετέρου το ποστ του που από την αρχή σχολίασα και που η φίλη Ράννια μάλλον δεν είδε ήταν ό,τι πιο προσβλητικό έχει γράψει άνθρωπος για τον εαυτό του. Και πραγματικά μου δημιουργεί την απορία αφού είμαστε για τον... αυτός τι κάνει; Το αρ.ί..;

Επίσης θα περίμενα από έναν άντρα που διαριγνύει τα ιμάτιά του ότι ξέρει ποιος είναι ο άντρας αυτό το συγκεκριμένο να το αντιμετωπίσει αντρίκια... αλλά φευ... και από εκεί σκοτάδι!Τους πάτησε το τρένο λέμε!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 206
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια ρε παιδιά όσες μιλάτε για "ποσότητα" στη λέξη άντρας θα ήθελα να μάθω τι μονάδα μέτρησης έχετε...:?:

Το θέμα δεν είναι η "ποσότητα" αλλά ο διαχωρισμός των φύλλων που κατέ με πρέπει να υπάρχει...δεν είμαι της ισοπέδοσης σ'αυτό το θέμα καλώς ή κακώς...

Μου αρέσει ο καθένας να έχει τη θέση του στην οικογένεια και να συνεισφέρει έτσι ώστε όλα να λειτουργούν αρμονικά...το ποιος θα συνεισφέρει περισσότερο και ποιος λιγότερο δεν έχει σημασία αρκεί να είναι όλοι ευτυχισμένοι μέσα στο σπίτι και να μην γίνονται πράγματα μέσα στην οικογένεια του στυλ αγγαρεία...

υ.γ. για να μην παρεξηγηθώ πάλι, εννοείται ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν σε καταστάσεις όπου δεν τείθόνται θέματα ασθένειας, η γυναίκα δουλεύει 15ώρες τη μέρα, και ο σύζηγος ξημεροβραδιάζεται με έναν καναπέ και ένα τηλεκοντρολ αγκαλιά

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια ρε παιδιά όσες μιλάτε για "ποσότητα" στη λέξη άντρας θα ήθελα να μάθω τι μονάδα μέτρησης έχετε...:?:

Το θέμα δεν είναι η "ποσότητα" αλλά ο διαχωρισμός των φύλλων που κατέ με πρέπει να υπάρχει...δεν είμαι της ισοπέδοσης σ'αυτό το θέμα καλώς ή κακώς...

Μου αρέσει ο καθένας να έχει τη θέση του στην οικογένεια και να συνεισφέρει έτσι ώστε όλα να λειτουργούν αρμονικά...το ποιος θα συνεισφέρει περισσότερο και ποιος λιγότερο δεν έχει σημασία αρκεί να είναι όλοι ευτυχισμένοι μέσα στο σπίτι και να μην γίνονται πράγματα μέσα στην οικογένεια του στυλ αγγαρεία...

Άλλο είναι ο καταμερισμός των εργασιών σε μια οικογένεια ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες και άλλο ο στερεοτυπικός διαχωρισμός των φύλων...

εχω δυο μπουμπουκακια

Lucy συμφωνώ.

υ.γ. για να μην παρεξηγηθώ πάλι, εννοείται ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν σε καταστάσεις όπου δεν τείθόνται θέματα ασθένειας, η γυναίκα δουλεύει 15ώρες τη μέρα, και ο σύζηγος ξημεροβραδιάζεται με έναν καναπέ και ένα τηλεκοντρολ αγκαλιά

Νομίζω πως δεν διαφωνούμε έτσι όπως το θέτεις.

Να κάνω όμως μια υπόθεση εργασίας (από τη ζωή βγαλμένη :-D) για να δούμε τι εννοούμε;

Λοιπόν, εγώ και ο άντρας μου δουλεύουμε και οι δύο τις ίδιες ώρες, σε δουλειά γραφείου. Ο άντρας μου γυρίζει και κανά δεκάλεπτο πριν από μένα λόγω απόστασης.

Προσωπικά πάντα σιχαινόμουν το σιδέρωμα. Στη δουλειά του ο άντρας μου πρέπει να φοράει κάθε μέρα πουκάμισο. Φυσικά και εκείνος σιχαίνεται το σίδερο (είναι άντρας, άλλωστε :-D).

Κατά τη γνώμη σου, (αν δεν μπορούσαμε να έχουμε άλλη βοήθεια) πόσο ισοπεδωτικό θα ήταν να περιμένω να σιδερώνει εκείνος τα πουκαμισά του όπως κι εγώ φροντίζω τα ρουχαλάκια με τα οποία πάω στη δουλειά μου;

ΥΓ: Στην πραγματικότητα έχουμε πάρει γυναίκα για το σίδερο την οποία πληρώνουμε και οι δύο και θεωρούμε ότι κάνει κάποιες από τις δουλειές που δεν μπορούμε να κάνουμε.

Zopiron sorry!

Και πλέον δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί επιμένει να κάνει τον κόκκορα στο κοτέτσι!

Επειδή έτσι γουστάρω. Λογαριασμό θα σου δώσω ρε, γιατί και πως ποστάρω? Δεν κατάλαβα. Εσύ δίνεις σε κανέναν λογαριασμό?

Και γιατί να μασήσει άλλωστε; Σάμπως έχει βάλει την ταυτότητά του πουθενά; Ή μήπως του κοστίζει τίποτα άλλο αυτό; Άσε που είναι πιο διασκεδαστικό από το ξύσιμο των.... που έκανε πριν βρεθεί εδώ μέσα.

Δε σε καταλαβαίνω. Εγώ λέω τις απόψεις μου και ως εκεί. Και που ξέρεις ρε τι έκανα εγώ πριν βρεθώ εδώ μέσα? Στα τέτοια μου ζεις και ξέρεις αν τα ξύνω? Και τι σε κόφτει τι κάνω πριν μπω εδώ μέσα? Λογαριασμό θα σου δώσω νομίζεις? Μπερδεύεις σε ποιον μιλάς νομίζω αν κρίνω από το ύφος και από την τάση για έλεγχο.

Το ζήτημα είναι πως χρησιμοποιούν, ο ένας λιγότερο ο άλλος περισσότερο, αυτό το φόρουμ ως 3εκ@βλ0τ1ρ1! Όποτε τους την βαράει η α(μ)αμία στο κεφάλι έρχονται εδώ πετάνε δυο κοκορίσματα και καλά αντρίκια και μετά απολαμβάνουν τα αποτελέσματα!

Και ναι... δεν θα κάνω τον διάλογο της κουτσουλιάς τι να κάνουμε; Υπάρχουν σαφώς σοβαρότερα θρεντς για να αλληλεπιδράσω και συμμετέχουν και άντρες σε εκείνα που είναι άντρες και όχι κουτσομπόλες κότες.

Πάλι στα τέτοια μου ζεις και ξέρεις αν με πιάνει η "α(μ)αμια"? Ε ρε μανία... Ο τρόπος σου είναι το λιγότερο... άσχημος. Ηρέμησε λίγο γιατί από σένα δε τα περίμενα ούτε τέτοια γλώσσα ούτε τέτοιο ύφος. Μπορούμε να μιλήσουμε όμως σε όποιο ύφος θες. Και το έτσι και το αλλιώς. Θα προτιμούσα με ΠΜ όχι για τίποτε άλλο αλλά ξεσηκώνεται και το κάθε απολειφάδι από το πουθενα και κάνει κερκίδα και δε γουστάρω.

This is a man's world

Διαφημίσεις

...αν κρίνω από το ύφος και από την τάση για έλεγχο.

Δυστηχώς υπάρχει στην γυναικεία φυση να ελέγχει και να φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν.

Λυπάμαι που μερικές γυναίκες στην προσπάθειά τους να επιβληθούν μιλάνε άσχημα...κρίμα.

Λυπάμαι επίσης που πάντα οι γυναίκες θέλουν να επιβληθούν και δεν σεβονται τιποτα.

Καλά βρίζουμε τους ανδρες...τους οποίους ενώ λέμε πως τους αγαπάμε και τους έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας ,τις περισσότερες φορές τους έχουμε ευνουχισμένους....τους έχουμε να κάθονται σε ενα καναπέ , όχι γιατι το θελουν αλλά επειδή θέλουμε να τους παρακολουθούμε λες και είναι το μπιμπελό μας. Δεν τους αφήνουμε να κάνουνε τίποτα και από πάνω μας πειράζει κιόλας. Όλο μη και μη είμαστε.Έχουμε μπερδέψει τα παιδίά μας που είναι ανήλικα με τους άνδρες μας που είναι ενήλικες...

μπεμπάκος εσύ μπορεί να ανέχεσαι να σου λένε ότι "είσαι για τον..." εγώ δεν το ανέχομαι!

Και καλά θα κάνει όποιος διαμαρτύρεται για το ύφος μου να προσέξει πρώτα το δικό του! Η γλώσσα μου και το ύφος μου είναι ανάλογο του συνομιλητή μου ενίοτε!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Προσωπικά πάντα σιχαινόμουν το σιδέρωμα. Στη δουλειά του ο άντρας μου πρέπει να φοράει κάθε μέρα πουκάμισο. Φυσικά και εκείνος σιχαίνεται το σίδερο (είναι άντρας, άλλωστε :-D).

Κατά τη γνώμη σου, (αν δεν μπορούσαμε να έχουμε άλλη βοήθεια) πόσο ισοπεδωτικό θα ήταν να περιμένω να σιδερώνει εκείνος τα πουκαμισά του όπως κι εγώ φροντίζω τα ρουχαλάκια με τα οποία πάω στη δουλειά μου;

αφού το θέτεις προσωπικά θα σου απαντήσω ( παρόλλου που τα σενάρια βγαλμένα από τη ζωή είναι άπειρα )...

ισοπεδώτικό όχι δεν θα το έλεγα ( θεωρώ ακραία τη λέξη ).

Αλλά επειδή εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει σαν εικόνα ο άντρας σιδερώνω, θα έκανα εγώ το σίδερο όση ώρα εκείνος πήγαινε μια βόλτα το παιδί ή έπαιζε μαζί του ή τον πήγαινε στην προπόνηση του ή πήγαινε να πληρώσει λογαριασμούς ή κάποια ψώνια από το σούπερ ( όχι όλα, δεν τα καταφέρνει σε όλα σωστά ο καλός μου )...

rQGhp3.png

Καλά βρίζουμε τους ανδρες...τους οποίους ενώ λέμε πως τους αγαπάμε και τους έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας ,τις περισσότερες φορές τους έχουμε ευνουχισμένους....τους έχουμε να κάθονται σε ενα καναπέ , όχι γιατι το θελουν αλλά επειδή θέλουμε να τους παρακολουθούμε λες και είναι το μπιμπελό μας. Δεν τους αφήνουμε να κάνουνε τίποτα και από πάνω μας πειράζει κιόλας. Όλο μη και μη είμαστε.Έχουμε μπερδέψει τα παιδίά μας που είναι ανήλικα με τους άνδρες μας που είναι ενήλικες...

Χμμμμ σχετικό είναι αυτό. Βασικά είναι θέμα ''εκαπίδευσης''!

Προσωπικά, ενώ με τον άντρα μου είχαμε αρκετά χρόνια σχέσης πριν το γάμο, μαζί μείναμε 2 μήνες πριν το γάμο!:roll: Εκεί ανακάλυψα πως ήταν παραπάνω καλομαθημένος απ'όσο μπορούσα να αντέξω, σε σημείο που το πρωί που σηκώνεται τα δημητριακά του να είχε συνηθίσει να τα βρίσκει έτοιμα στη κουζίνα!

Σαφώς αυτά ξεκόπηκαν από το πρώτο πρωινό που μείναμε μαζί (εάν θέλαμε να συνεχίσουμε να μοιράζουμε τα προσκλητήρια του γάμου μας...:mrgreen:), γιατί εγώ τέτοια διάθεση δεν είχα!

Σας πληροφορώ πως πλέον ξε-αγγειλώθηκαν τα χεράκια του και οι δουλειές γίνονται απο κοινού! Σε σημείο που η πεθερά μου να απορεί, για τη μετάλλαξη του γιού της....:twisted:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

αφού το θέτεις προσωπικά θα σου απαντήσω ( παρόλλου που τα σενάρια βγαλμένα από τη ζωή είναι άπειρα )...

ισοπεδώτικό όχι δεν θα το έλεγα ( θεωρώ ακραία τη λέξη ).

Αλλά επειδή εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει σαν εικόνα ο άντρας σιδερώνω, θα έκανα εγώ το σίδερο όση ώρα εκείνος πήγαινε μια βόλτα το παιδί ή έπαιζε μαζί του ή τον πήγαινε στην προπόνηση του ή πήγαινε να πληρώσει λογαριασμούς ή κάποια ψώνια από το σούπερ ( όχι όλα, δεν τα καταφέρνει σε όλα σωστά ο καλός μου )...

Εννοείται πως υπάρχουν πολλά σενάρια και εντελώς αντίθετα από το δικό μου. Και εννοείται επίσης πως ρωτάω φιλικά γιατί ειλικρινά θελω να καταλάβω πώς σκέφτεσαι. Το "ισοπεδωτικό" το χρησιμοποίησα επειδή εσύ είπες πως δεν συμφωνείς να τα ισοπεδώνουμε όλα. Και επίσης είπες ότι δεν σου αρέσει κανείς να νιώθει ότι κάνει αγγαρεία. Εγώ όσες φορές (πριν βρούμε τη γυναίκα) έκανα αυτό που λες ένιωθα πολύ άσχημα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου. Πραγματικά ένιωθα ότι έκανα αγγαρεία παγιδευμένη σε ένα ρόλο φύλου που ορίστηκε από άλλους για μένα (πολύ μελοδραματική γίνομαι ε;:D).

Αν αναρωτηθείς γιατί δεν σου αρέσει η εικόνα του άντρα να σιδερώνει νομίζω ότι θα εντοπίσεις το στερεότυπο που σου έχουν μεταδώσει χωρίς κάν να το καταλάβεις. Δεν έχει καμία λογική βάση (γνώμη μου). Στην τελική το σιδέρωμα εκτός από επιδεξιότητα θέλει και μπράτσα που οι άντρες διαθέτουν σε μεγαλύτερο βαθμό :wink:.

λοιπον το θεμα κανονικα επρεπε να εξελιχθει στο πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και η σωστη γυναικα με περιτυλιγμα τη σημερινη κατσταση φιοριτουρες απο παραδειγμαα προηγουμενων γενιων κ.ο.κ. επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια και το πολυ μπιριμπιρι μπιρι επισης και επειδη φιλε πανο εγω μια ερωτηση σου εκανα πως δηλ εσυ θεωρεις το σωστο αντρα τη σημερον ημερα αλλλα προτιμησες να σερβιρεις παλι σαλτσουλες και λιγες απαξιωσεις να γελασεις και λιγο βρε αδερφε καθοτι αντρας εγω λοιπον λεω...ο αντρας ο ντομπρος και ο σωστος δεν ειναι ουτε αυτος που θακανει η δε θα κανει δουλειες κλπ κλπ...ειναι αυτος που μιλαει ντομπρα, σταρατα ,δε βαζει σαλτσεςδε μιλαει συβιλλικα ,δε λεει πολλα αλλα πραττει πολλα και προσφερει πανω απο ολαασφαλεια στη γυναικα του οχι οικονομικη αλλα συναισθηματικη....οτι αυτος που διαλεξεγια συζυγο και πατερα των παιδιων της ειναι το αλλο της μισο και οχι καποιος εχθρος που θα πρεπει καθε μερα να πολεμαμε..γιατι ο αντρα και η γυναικα οταν ενωνονται πρεπει να γινονται ενα και μια γροθια και να ειναιμαζι στη ''μαχη της ζωη....ντεκε???καληνυχτα σας τωρα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

.....................

(Για να σας διαβαζω... αν και πολυ φοβαμαι πως σε λιγο θα παμε ομαδικως χριστουγεννιατικες διακοπες στο αρχειο.. :lol:)

Συνεχιστε.. ;)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

βρε παιδιά έλεος....είπαμε να πούμε την γνώμη μας....ο καθένας έχει άποψη και είναι σεβαστή...2 γαιδουρια μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.....και για να μην παρεξηγηθώ δεν ονομάζω κανέναν γαιδουρι....

πρέπει επιτέλους να σταματήσει η διαμάχη του ποιος κάνει τα περισσότερα.....

ο καθένας ότι κάνει το κάνει για τον κ....λο του και για το σπίτι του.....

δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε.....όλες οι απόψεις σεβαστές.....

τι Ελληναράδες που είμαστε ρε παιδί μου.....σονι και καλά να περάσουμε το δικό μας.....μετά δεν μας αρέσει που μας καπελώνουν οι άλλοι......βγάζουμε τα ματάκια μας καλα καλα και μετά οι άλλοι φταίνε.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

λοιπον το θεμα κανονικα επρεπε να εξελιχθει στο πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και η σωστη γυναικα με περιτυλιγμα τη σημερινη κατσταση φιοριτουρες απο παραδειγμαα προηγουμενων γενιων κ.ο.κ. επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια και το πολυ μπιριμπιρι μπιρι επισης και επειδη φιλε πανο εγω μια ερωτηση σου εκανα πως δηλ εσυ θεωρεις το σωστο αντρα τη σημερον ημερα αλλλα προτιμησες να σερβιρεις παλι σαλτσουλες και λιγες απαξιωσεις να γελασεις και λιγο βρε αδερφε καθοτι αντρας εγω λοιπον λεω...ο αντρας ο ντομπρος και ο σωστος δεν ειναι ουτε αυτος που θακανει η δε θα κανει δουλειες κλπ κλπ...ειναι αυτος που μιλαει ντομπρα, σταρατα ,δε βαζει σαλτσεςδε μιλαει συβιλλικα ,δε λεει πολλα αλλα πραττει πολλα και προσφερει πανω απο ολαασφαλεια στη γυναικα του οχι οικονομικη αλλα συναισθηματικη....οτι αυτος που διαλεξεγια συζυγο και πατερα των παιδιων της ειναι το αλλο της μισο και οχι καποιος εχθρος που θα πρεπει καθε μερα να πολεμαμε..γιατι ο αντρα και η γυναικα οταν ενωνονται πρεπει να γινονται ενα και μια γροθια και να ειναιμαζι στη ''μαχη της ζωη....ντεκε???καληνυχτα σας τωρα....

:wink::wink::wink: σωστός......αντε τώρα να σας δω...........

1129643tvsq1yiqpw.gif

Αν αναρωτηθείς γιατί δεν σου αρέσει η εικόνα του άντρα να σιδερώνει νομίζω ότι θα εντοπίσεις το στερεότυπο που σου έχουν μεταδώσει χωρίς κάν να το καταλάβεις. .

δεν αντιλέγω και ίσως να έχεις δίκιο...

Εγώ στο πατρικό μου έβλεπα τη μαμά μου να σιδερώνει γιατί ο μπαμπάς δούλευε πολύ ( τσακ υποσεινήδητο )

Οι φίλοι ( άντρες ) που είχα από 15-16 ετών και διατηρώ ακόμη φιλίες από εκείνα τα χρόνια δεν σιδέρωναν γιατί δούλευαν από μικρή ηλικία ( άλλοι για λόγους επιβίωσης και άλλη έπειδή απλά έτσι ήθελαν )....

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι θεωρώ τους άντρες που σιδερώνουν ότι κάνουν κάτι ισοπεδωτικό, ούτε ότι είναι λιγότερο άντρες όπως λέτε...

υ.γ. περιμένω ακόμη μονάδα μέτρησης

rQGhp3.png

Εκεί ανακάλυψα πως ήταν παραπάνω καλομαθημένος απ'όσο μπορούσα να αντέξω, σε σημείο που το πρωί που σηκώνεται τα δημητριακά του να είχε συνηθίσει να τα βρίσκει έτοιμα στη κουζίνα!

Σαφώς αυτά ξεκόπηκαν από το πρώτο πρωινό που μείναμε μαζί (εάν θέλαμε να συνεχίσουμε να μοιράζουμε τα προσκλητήρια του γάμου μας...:mrgreen:), γιατί εγώ τέτοια διάθεση δεν είχα!

Σας πληροφορώ πως πλέον ξε-αγγειλώθηκαν τα χεράκια του και οι δουλειές γίνονται απο κοινού! Σε σημείο που η πεθερά μου να απορεί, για τη μετάλλαξη του γιού της....:twisted:

Χα-χα-χα :lol: :lol: :lol:

Τhaumataki κι ο δικός μου τα ήθελε όλα στο τραπέζι έτοιμα:

H μαμά του σηκωνόταν το πρωί για να του στύβει πορτοκαλάδα!

Μιλάμε για μεγάλη "αγκύλωση"!! :mrgreen:

Τώρα όχι μόνο το στύβει μόνος του...

.........αλλά στύβει και στην κορούλα του!!!

(εγώ δεν πίνω πορτοκαλάδα γιατί με πειράζει στο στομάχι

αλλιώς θα έστυβε και σε εμένα!:rolleyes:)

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο

ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

επισης θα μπορουσε ο αντρας ο σωστος που δεν βοηθαει στις δουλειες, τουλαχιστον να μην μας βρωμιζει το σπιτι που με τοσο κοπο κραταμε καθαρο?

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CULTE

Αν μη τι άλλο

αυτός ο άντρας κάνει ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ............

(αν κρίνω απο τα εργαλεία που κρέμονται απο το παντελόνι του!!!!!!!!!!!)

Ειδες ένα παντελόνι

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!????

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...