Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΙΣΤΙΑ

mybabygirl

Recommended Posts

Και θα είναι και από εδώ μέσα προφανώς η http://www.ΑΠΙΣΤΗ.com και γι' αυτό τα χώνεις εκ των προτέρων μπας και;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 361
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και θα είναι και από εδώ μέσα προφανώς η http://www.ΑΠΙΣΤΗ.com και γι' αυτό τα χώνεις εκ των προτέρων μπας και;

Δε χώνω τίποτα.....δεν μπορώ όμως να δεχτώ τόση ανοχή σε τόσο σοβαρό θέμα...τι να πω λάθος μου που το διάβασα...και πιο λάθος μου που έγραψα κιόλας...ειλικρινά όμως δεν κατανοώ την τόση ανοχή........και τη διάβρωση.....

Κορίτσια, μήπως θυμάστε ποιό ήταν το αρχικό και βασικό θέμα? Με άλλα λόγια ήταν ...

Η φίλη μου απίστησε - Τι να κάνω - Πως να της συμπεριφερθώ?

Είναι κατανοητό όλοι μας να πλατειάζουμε λίγο ΑΛΛΑ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως φθάσαμε αντί να εστιάσουμε στις συμβουλές προς την κοπέλα που άνοιξε το θέμα και δεν την αφορά ΑΜΕΣΑ, να γράφουμε συνέχεια για το πόσο ακέραιες - ενάρετες - αφοσιωμένοι σύζυγοι - σωστές μητέρες είμαστε. Κι όλους τους υπόλοιπους που έχουν (ολικώς ή μερικώς) αντίθετη άποψη από εμάς να τους ρίχνουμε στο λάκκο με τα φίδια. Είναι δυνατόν? Κι όμως είναι...

Ειλικρινά, αυτή η επίμονη αυτο-αγιοποίηση μερικών μελών, στην αρχή με εξόργισε. Αν ήμουν στο σχολείο και το σπασικλάκι της τάξης, για μερικά μηνύματα θα έκανα αμέσως αναφορά στο δάσκαλο (διαχειριστή). Μηνύματα που - άμεσα ή έμμεσα - περιπαίζουν και εμπαίζουν την ηθική και την γονεική επάρκεια όσων διαφωνούν. Επειδή όμως δεν είμαστε στο σχολείο και σπασικλάκι δεν είμαι (μάλλον), όσο αφορά εμένα θα αφήσω τους απόλυτους και αφοριστικούς συνομιλητές μου να εκτίθονται δημόσια στο φόρουμ. Και (σχεδόν) όλοι να καταλαβαίνουμε πως πίσω από μια εμμονή, κρύβονται συνήθως απωθημένα ή κατάλοιπα... Η' ίσως και απλά μια άκρως εγωκεντρική προσωπικότητα.

Θα χαρώ κάποια ν' ανοίξει θέμα "είμαι παντρεμένη, με φλερτάρει ο χασάπης που μου δίνει φρέσκο κρεατάκι για το μωρό και δεν ξέρω πως ν' αντιδράσω" και θάρθω πρόθυμα να καταθέσω την άποψή μου. Φαντάζομαι όμως 2-3 μηνύματα το πολύ. Γιατί μιας και τάχω βρει με τον εαυτό μου, ξέρω ποιά είμαι, ξέρει ο άντρας μου ποιά είμαι, νοιώθω σίγουρη και δυνατή - δεν βρίσκω τον λόγο να ξοδευτώ σε πύρινους λόγους.

Επίσης, συγχωρέστε με αλλά από αύριο το πρωί θα μπω και στ' άλλα θέματα του φόρουμ και θα πάρω το κεφάλι όποιας μάνας δεν θεωρώ ΕΓΩ ότι επιτελεί με επάρκεια το ρόλο της, σύμφωνα πάντα με τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ κριτήρια - με το πως έχω ζήσει, ζω και ακοπεύω να ζω.

Μερικά παραδείγματα :

- Ανακάλυψες σύνδρομο και διέκοψες την εγκυμοσύνη? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Η σύλληψη δεν έγινε φυσιολογικά αλλά υποβοηθούμενη? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Ο τοκετός δεν ήταν φυσιολογικός αλλά καισαρική? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Έδωσες ξένο γάλα και δεν θήλασες? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Το παιδί σου είναι 3 χρονών και δεν τρώει ψάρι? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Το παιδί σου είναι 4 χρονών και το βράδυ φοράει πάνα? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Το παιδί σου δεν το πρόσεχες και χτύπησε? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Είσαι ανύπαντρη μητέρα? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Είσαι χωρισμένη μητέρα? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

- Είσαι ανικανοποίητη μητέρα? ΚΡΕΜΑΣΜΑ

μπλα μπλα μπλα...

Ήμαρτον βρε κορίτσια, ήμαρτον πια...

Υ.Γ. μέμη2 συγχαρητήρια για τη πραότητά σου και το ανοιχτό σου μυαλό, παρ' ότι "καμμένη" όπως έχεις αναφέρει (και δικαιούσαι περισσότερο απ' όλους μας να μιλάς και να παραμιλάς...). Μπράβο κορίτσι μου!

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω sesame την δική σου εμμονή (κάνεις refresh μόνο σε αυτό το θέμα 2 μέρες τώρα... και προφανώς δεν βρίσκεις σε κανένα άλλο θέμα ενδιαφέρον από όοοοοοοοολο το φόρουμ) και προσπάθεια να μας βάλεις "στον ίσιο δρόμο" αλλά με κάλυψε η zopiron!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Μήπως να λιθοβολήσουμε οσους/όσες κερατώνουν??? Πάντως ολη η πλατεία συντάγματος δε θα τους χωρεσει!:lol::lol::lol:

Είμαι κατά της απιστιας! Δε θα αντεχα αν ο συντροφος μου με κεράτωνε! Αλλά ποτε μη λες ποτε....δεν ξέρεις τι γίνεται! Κ η μάνη είναι κ αυτη γυναίκα με ανθρωπινα ελλατώματα κ προτερήματα! Δεν έχει το αλάθητο!Ουτε ειναι Θεος.Μην δημιουργούμε τύψεις σε κάποια επειδη είναι μάνα. Σιγουρα πρέπει να λειτουργούμε με γνωμονα το καλό των παιδιών μας, αλλα κ τα λάθη είναι για τους ανθρώπους!

Πιστευω αν φωνάξουμε στο δρόμο " καλά δεν ντρέπεσαι, κερατωνεις τον συντροφο σου?", θα γυρισουν αρκετοι! Αν φωνάξουμε " α ρε κερατούκλη", όλοι θα κάνουν την πάπια! Οποτε αλλο το τι θέλουμε να μας συμβεί σε έναν ιδεατο κόσμο κ άλλο να εθελοτυφλούμε!

Διαφημίσεις

Zopiron να αγιασει το στομα σου κοριτσι μου!!!!!!!!!!

Οσο για το συγκεκριμενο θεμα εμενα μου εχει τυχει με πολυ καλη μου φιλη και δεν απομακρυνθηκα, εμεινα εκει χωρις να την καλυπτω σε κατι αλλα επειδη ηξερα ποσο την επηρεαζα σταθηκα διπλα της χωρις να σταματω να της δειχνω ποσο λαθος εκανε. Δεν της χαιδευα τα αυτια της εδειχνα συνεχως και την πλευρα του αντρα της και με πολυ μπουρου μπουρου το ειδε και αυτη στην πορεια και σταματησε και σωθηκε ο γαμος της. Καταλαβε το λαθος της και χαιρομαι που ημουν εκει να την προστατευσω απο χειροτερα που μπορουσαν να ερθουν.

Και δεν ηταν ατομο χωρις αρχες η γυναικα χωρις αξιοπρεπεια. Ηταν γυναικα παραμελημενη και θυμωμενη που δεν σκεφτοταν καθαρα.

Tι να πω βρε κορίτσια. Μπήκα και παραμένω σε αυτό το φόρουμ για να γίνω καλύτερη μάνα και ενδεχομένως καλύτερος άνθρωπος. Και σε κάποια θέματα που ήμουν σίγουρη για την θέση μου ή δεν είχα σκεφθεί την θέση μου, αναθεώρησα και ξανασκέφτηκα κάποια πράγματα...

Δεν είναι σκοπός μου οι στείρες αντιπαραθέσεις. Ειδικά με αγνώστους, τις θεωρώ χάσιμο χρόνου. Αλλά υπάρχουν και όρια.

Υ.Γ. Κι εγώ πολλάκις για κρέμασμα είμαι... Δίπλα δίπλα θα είμαστε...

Υ.Γ. μέμη2 συγχαρητήρια για τη πραότητά σου και το ανοιχτό σου μυαλό, παρ' ότι "καμμένη" όπως έχεις αναφέρει (και δικαιούσαι περισσότερο απ' όλους μας να μιλάς και να παραμιλάς...). Μπράβο κορίτσι μου!

zoripon μου τι να εκανα;;;η sesame δεν δεχεται καμμια κουβεντα..ολα μπορουν να συμβουν τισ εξηγω και δεν καταλαβαινει!!!!μπορει να συμβει στον καθενα.και εγω ελεγα καποτε σε μενα ποτε...εγω ποτε... βαζω το χερι μου στην φωτια για τον ταδε..οταν ομωσ το περασα..εκρινα και τον εαυτο μου.δεν ημουν καλη συζυγοσ,ημουν παραμελυμενη(τα μαλλια μου σκεψου ενα χαλι σαν την τρελοκαμπερο τησ γειτονιασ ημουν )!!ηταν φιλη μου !!!!οκ αν δεν ηταν αυτη ισωσ να ηταν καποια αλλη.δεν κανουμε παρεα βεβαια σημερα αλλα την συγχωρω!!!οτι γινετε στην ζωη μασ γινετε για καποιο λογο.εκεινοι παντρευτηκαν εκαναν και παιδακι.τι εγινε;;;ασ ειναι καλα!!και παλι συνεχιζω και κανω δυνατεσ φιλιεσ και αν τυχει σε μια φιλη θα την βοηθησω...ετσι γεννηθηκα !!!ειμαι ΜΑΝΑ να μου αφαιρεθει το δικαιωμα επειδη εχω αυτεσ τισ αντιληψεισ;;;;;;ειμαι 39 ετων τωρα και μεχρι να γερασω δεν αλλαζουν...ΓΙΑ ΑΥΤΟ sesame ΕΛΕΟΣ ξανα και ξανα γιατι καπου παλι θα συναντηθουμε...!!!!!!!!!!

..............

.................................................Ηταν γυναικα παραμελημενη και θυμωμενη που δεν σκεφτοταν καθαρα.

Ακριβώς ΑΥΤΟ λέω κι εγώ στα posts μου

οτι αυτή η γυναίκα που το έκανε

πρόκειται για άτομο.....με "ανάγκες για το εγώ της".

Απλά εσύ το λες με διαφορετικούς χαρακτηρισμούς.

Παίζουμε με τις λέξεις δηλαδή.....:mrgreen:

Δεν θέλω να "κρεμάσω" κανέναν!!!

Απλά λέω οτι αυτή που απάτησε

ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!

Δεν θα την λυπηθώ καθόλου !!

Τα παιδιά της θα λυπηθώ.......

......που με αυτή της την πράξη

τα εξευτελίζει και τα ακυρώνει!

(όπως είπε πολύ σωστά και η "Αερικό")

ΥΓ:Εχετε αποπροσανατολίσει πάντως την συζήτηση

με το να λέτε

ποιός θέλει να κρεμάσει ποιόν!!.................:rolleyes:

Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψή του

όσο και να μην αρέσει στον άλλον...

......όσο και φανατισμένος να ακούγεται!

Διαφημίσεις

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε όλοι μας! Το θέμα είναι να ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ κι όχι αν σου κατσει....

Υποθετικά μιλώντας δε μπορούμε να ξέρουμε τί θα κάναμε εάν.... Το θέμα είναι να μπορείς να δράσεις ψύχραιμα και συνετά στη περιπτωση που.....!

Στη ζωή μου ποτέ δε λέω ποτέ, γιατί όσες φορές το είπα τα λούστηκα κιόλας.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Γηράσκουμε αει διδασκόμενοι... και ο μεγαλύτερος άγνωστος προς εξερευνηση ο εαυτός μας...

Τα μεγαλόστομα λόγια, οι αμετακίνητες θέσεις, η στεγνή λογική δείχνουν μόνο την έλλειψη διάθεσης να τον γνωρίσουμε ή την άγνοια και την άρνηση ύπαρξης αλλαγών στην ζωή μας...

Μην με παρεξηγήγησετε δεν είμαι πολέμια του συστήματος αξιών, δεν είμαι εχθρός του υγιούς γάμου και των ουσιαστικών σχέσεων αλλά το αλάθητο δεν το διεκδίκησα ως τώρα ούτε και το απαιτώ απο τους φίλους και γνωστούς μου.

Την προσπάθεια για κατι καλύτερο είναι αυτό που θέλω να βλέπω στην ζωή μου γιατί έτσι αισθάνομαι ζωντανή.

Δεν απίστησα ποτέ αλλά ένιωσα στο πετσί μου την απιστία, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσω στην πυρά όποιους το έκαναν για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Δεν ζω την ζωή τους και δεν ξέρω γιατί το έκαναν. Έχει τύχει φίλη και φίλος να μου εκμυστηρευτούν περιπτώσεις απιστίας και ο καθένας είχε διαφορετικές ερμηνείες..

Οπως και να έχει όμως όταν μιλαμε για φίλους και όχι απλά για γνωστούς είμαι σίγουρη ότι δεν τους επιλέξαμε απο την ικανότητα τους να παραμένουν πιστοί στις σχέσεις τους αλλα γιατί μας ταίριαζαν σε πολλούς τομείς.

Για μένα οι φίλοι συζητούν, αναλύουν, προτείνουν αλλά πάνω απο όλα ακουν και παραστέκονται είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν, με τα δικά του όρια ο καθένας...

Το μέλλον άδηλον...για όλους μας...

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Τα παιδιά της θα λυπηθώ.......

......που με αυτή της την πράξη

τα εξευτελίζει και τα ακυρώνει!

Ώπα! Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο! Το τι κάνει ο γονέας στη σεξουαλική του ζωή δεν αφορά τα παιδιά του! Εγώ είπα ότι θα εξευτέλιζα και θα ακύρωνα όσα έχω ζήσει με τον άντρα μου!!!! Το παιδί είναι απλώς το αποτέλεσμα των όσων έχουμε ζήσει! Όχι η αιτία! Αλλά και πάλι αυτό ισχύει για μένα!

Σαφώς και έχω κατανόηση για κάποια άλλη που δεν έχει το χαρακτήρα το δικό μου ή το δικό σου ή του οποιουδήποτε είναι αντίθετος με την απιστία! Δεν θα τον λιθοβολήσω, δεν θα τον στείλω στο πυρ το εξώτερο, δεν θα τον πετάξω στον Καιάδα! Είμαστε άνθρωποι με λογική αλλά και πάθη! Αυτό μας διαφοροποιεί και μας εξομειώνει με τα ζώα!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ακριβώς ΑΥΤΟ λέω κι εγώ στα posts μου

οτι αυτή η γυναίκα που το έκανε

πρόκειται για άτομο.....με "ανάγκες για το εγώ της".

Απλά εσύ το λες με διαφορετικούς χαρακτηρισμούς.

Παίζουμε με τις λέξεις δηλαδή.....:mrgreen:

Δεν θέλω να "κρεμάσω" κανέναν!!!

Απλά λέω οτι αυτή που απάτησε

ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!

[u

ΥΓ:Εχετε αποπροσανατολίσει πάντως την συζήτηση

με το να λέτε

ποιός θέλει να κρεμάσει ποιόν!!.................:rolleyes:

Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψή του

όσο και να μην αρέσει στον άλλον...

......όσο και φανατισμένος να ακούγεται!

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟυΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ>ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΙΜΑΙ>ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!!!

Ώπα! Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο! Το τι κάνει ο γονέας στη σεξουαλική του ζωή δεν αφορά τα παιδιά του! Εγώ είπα ότι θα εξευτέλιζα και θα ακύρωνα όσα έχω ζήσει με τον άντρα μου!!!! Το παιδί είναι απλώς το αποτέλεσμα των όσων έχουμε ζήσει! Όχι η αιτία! Αλλά και πάλι αυτό ισχύει για μένα!

έμ λέω και εγώ είπες εσύ τέτοιο πράγμα......

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

έμ λέω και εγώ είπες εσύ τέτοιο πράγμα......

Συγγνώμη.......

τώρα μου φαίνεται οτι παίζουμε με τις λέξεις!

Το ίδιο ακριβώς εννοώ!!!

Τα παιδιά σε έναν γάμο είναι ο καρπός

της αγάπης και των όσων έχουμε ζήσει με τον άντρα μας!

Οταν θα απατήσω τον άντρα μου

είναι σαν να ακυρώνω

ΟΛΑ όσα έχουμε ζήσει-δημιουργήσει μαζί!

Βρε soevan.... δεν είναι παιχνίδι λέξεων... είναι στη μία περίπτωση κυριολεκτική χρήση και στην άλλη ερμηνεία των λέξεων.

Κι εγώ κυριολεκτώ όταν λέω ότι δεν ακυρώνω το παιδί μου ούτε το εξευτελίζω! Τον άντρα μου και όσα ζήσαμε ΝΑΙ! Το παιδί μου όχι! Δεν το αφορά το παιδί μου με ποιον θα κοιμηθώ εφόσον δεν θα το κάνω κοινωνό (για να μην παρερμηνευτεί πάλι αυτό που λέω). Ως μάνα θα είμαι η ίδια που ήμουν και αυτό αφορά το παιδί μου!

Διαχωρισμός ρόλων λέγεται. Και είναι άλλο η σύζυγος και άλλο η μάνα.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Με ολη μου την καλη προθεση, αν κ παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ, δισταζω να σχολιαζω γιατι νιωθω εκτος κλιματος...

Αλλα τωρα πρεπει να πω αυτα που σκεφτομαι, δεν παει αλλο...

Βρε κοριτσια, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ειστε (οι περισσοτερες, ΟΧΙ ΟΛΕΣ), τοσο καλες μητερες, ανθρωποι, συζυγοι, με τοσο υψηλα ιδανικα κ ιδεωδη που δεν δεχεστε μυγα στο σπαθι σας?? Μηπως εγω ζω σε διαφορετικη κοινωνια, ή ειμαι απλα μια μικρη, ανεπαρκης θνητη, χωρις ξεκαθαρες απαντησεις για ολα, κ γιαυτο δεν εχω θεση εδω μεσα?

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Ως μάνα θα είμαι η ίδια που ήμουν και αυτό αφορά το παιδί μου!

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις όμως έτσι!

Πόσες ξεμυαλίζονται και φεύγουν με τον γκόμενο

και ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω!!.........

Εγώ για αυτές τις γυναίκες μιλάω...:?

Anyway επειδή με κούρασε λίγο αυτή η συζήτηση

ήθελα να συνοψίσω λίγο αυτά

που μέχρι στιγμής έχω πει:

Είμαι κατά της απιστίας

(γιατί είναι πισώπλατη προδοσία)

αλλά

υπέρ του διαζυγίου

(γιατί είναι η μόνη αξιοπρεπής λύση

σε έναν πρόβληματικό γάμο)

Χώρισε και βγάλε αξιοπρεπώς τα μάτια σου

με όλο τον ντουνιά!! :mrgreen:

οκ!!!η καθε μια λεει την δικη τησ περιπτωση!!ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε!!!!κανεισ μασ δεν ειναι τελειοσ!!!

Εντάξει τώρα soevan μιλάς για τις εξαιρέσεις... και τις έκανες γενίκευση πριν... γι' αυτό δεν συνεννοούμαστε σε αυτό το φόρουμ!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Με ολη μου την καλη προθεση, αν κ παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ, δισταζω να σχολιαζω γιατι νιωθω εκτος κλιματος...

Αλλα τωρα πρεπει να πω αυτα που σκεφτομαι, δεν παει αλλο...

Βρε κοριτσια, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ειστε (οι περισσοτερες, ΟΧΙ ΟΛΕΣ), τοσο καλες μητερες, ανθρωποι, συζυγοι, με τοσο υψηλα ιδανικα κ ιδεωδη που δεν δεχεστε μυγα στο σπαθι σας?? Μηπως εγω ζω σε διαφορετικη κοινωνια, ή ειμαι απλα μια μικρη, ανεπαρκης θνητη, χωρις ξεκαθαρες απαντησεις για ολα, κ γιαυτο δεν εχω θεση εδω μεσα?

elisaki,

μικρή, ανεπαρκής θνητή κι εγώ. Όπως κι οι περισσότερες εδώ μέσα.

Μείνε εδώ. Όπου τέλος πάντων, υπάρχει διάθεση για φιλική και γόνιμη κουβέντα...

elisaki,

μικρή, ανεπαρκής θνητή κι εγώ. Όπως κι οι περισσότερες εδώ μέσα.

Μείνε εδώ. Όπου τέλος πάντων, υπάρχει διάθεση για φιλική και γόνιμη κουβέντα...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...