Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προτασεις για καροτσι τυπου μπαστουνι

Recommended Posts

elias αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχουμε το ιδιο καροτσι (stokke)

αν ναι (μ ενδιαφερει δυο φορες η γνωμη σου:D)

επειδη ψαχνουμε κι εμεις για 2ο,πιο πολυ για το καλοκαιρι και για εκτος Αθηνων,βοηθησε με σε παρακαλω για το pliko mini

στον βασικο εξοπλισμο τι περιλαμβανει?

λεει πως εχει κλιση 150 μοιρων η πλατη και πως κανει για παιδι απο τους πρωτους μηνες ...

επειδη θα το χρησιμοποιησουμε και στο 2ο ηθελα να ξαπλωνει αρκετα για να βαλω ενα μωρο πχ...3 μηνων

ποσο ξαπλωνει η πλατη? σε ποιο καταστημα το ειδατε απο κοντα?

επισης σκεφτομαστε και τα chicco lite way και cybex..(αραγε τα 2α υπαρχουν πουθενα στη ελλαδα να τα δουμε απο κοντα?)

δεν ξερω αν εχει καποιος κατι απο τα 2 για να μου πει την γνωμη του...

ευχαριστω

Καλησπέρα.

Εγώ πήρα από το AMAZON.DE το CYBEX-TOPAZ. Είναι κορυφαίο καρότσι! Πανάλαφρο, εύκολο στη χρήση, κινείται πολύ εύκολα στο δρόμο. Απότι είχα διαβάσει πριν καταλήξω στη CYBEX είχα καταλάβει ότι είναι η ανταγωνίστρια εταιρία της MacLaren στη Γερμανία. Φυσικά δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν τα φέρνουν κ εδώ. Μάλιστα σε σχέση με το αντίστοιχο MacLaren αυτό έχει πιο μεγάλες ρόδες ώστε να απορροφά πιο πολύ τους κραδασμούς στο δρόμο, κ έχει πιο μεγάλη πλάτη ώστε να χωράνε πιο εύκολα κ μεγαλύτερα παιδάκια.

Μάλιστα, το ΤΟPAZ που έχω πάρει εγώ κάνει κ για νεογέννητα μωράκια.

Η πλάτη δεν πέφτει εντελώς πίσω το οποίο είναι θετικό αφού οι γιατροί ούτως ή άλλως συστήνουν να έχουμε τα μωράκια ξαπλωμένα σε κλίση 30 μοιρών - το χρησιμοποιούμε από 10 ημερών γιατί ακριβώς επειδή έχει ψηλή πλάτη το παιδί χωράει άνετα ολόκληρο σε αυτό το σημείο (την πλάτη), χωρίς να πειράζει τη μεσούλα του. Η MacLaren συστήνει για νεογέννητο ΜΟΝΟ το Techno XLR το οποίο είναι πολύ ακριβό, σε αντίθεση με τη CYBEX που τα καρότσια της κάνουν για τόσο μικρά μωράκια χωρίς κίνδυνο.

Επίσης, σε σχέση με τη MacLaren, το Cybex έχει κ μπάρα προστασίας μπροστά κ για προστασία αργότερα αλλά κ για να κρεμάς παιχνιδάκια από τώρα.

Έχω πάρει κ το καθισματάκι αυτοκινήτου της CYBEX (ΑΤΟΝ), το οποίο επίσης είναι άριστο κ σκοπεύω να πάρω κ το επόμενο κάθισμα το PALLAS-FIX.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εταιρία κ την προτείνω. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παρηγγειλα για 2ο καροτσι απο amazon το Atlas της obaby http://www.amazon.co.uk/Obaby-Atlas-Circles-Stroller-Purple/dp/B002YCSHW0/ref=sr_1_15?s=baby&ie=UTF8&qid=1297869502&sr=1-15

ειναι ελαφρυ η πλατη ξαπλωνει και ειναι και οικονομικο.Ηταν ρισκο η αγορα του γιατι δεν υπαρχει στην ελλαδα και δεν μπορουσα νατο δω απο κοντα αλλα μεχρι στιγμης (το εχω μονο μια βδομαδα) ειναι ευχαριστημένη

UeNTp3.png

Καλησπέρα.

Εγώ πήρα από το AMAZON.DE το CYBEX-TOPAZ. Είναι κορυφαίο καρότσι! Πανάλαφρο, εύκολο στη χρήση, κινείται πολύ εύκολα στο δρόμο. Απότι είχα διαβάσει πριν καταλήξω στη CYBEX είχα καταλάβει ότι είναι η ανταγωνίστρια εταιρία της MacLaren στη Γερμανία. Φυσικά δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν τα φέρνουν κ εδώ. Μάλιστα σε σχέση με το αντίστοιχο MacLaren αυτό έχει πιο μεγάλες ρόδες ώστε να απορροφά πιο πολύ τους κραδασμούς στο δρόμο, κ έχει πιο μεγάλη πλάτη ώστε να χωράνε πιο εύκολα κ μεγαλύτερα παιδάκια.

Μάλιστα, το ΤΟPAZ που έχω πάρει εγώ κάνει κ για νεογέννητα μωράκια.

Η πλάτη δεν πέφτει εντελώς πίσω το οποίο είναι θετικό αφού οι γιατροί ούτως ή άλλως συστήνουν να έχουμε τα μωράκια ξαπλωμένα σε κλίση 30 μοιρών - το χρησιμοποιούμε από 10 ημερών γιατί ακριβώς επειδή έχει ψηλή πλάτη το παιδί χωράει άνετα ολόκληρο σε αυτό το σημείο (την πλάτη), χωρίς να πειράζει τη μεσούλα του. Η MacLaren συστήνει για νεογέννητο ΜΟΝΟ το Techno XLR το οποίο είναι πολύ ακριβό, σε αντίθεση με τη CYBEX που τα καρότσια της κάνουν για τόσο μικρά μωράκια χωρίς κίνδυνο.

Επίσης, σε σχέση με τη MacLaren, το Cybex έχει κ μπάρα προστασίας μπροστά κ για προστασία αργότερα αλλά κ για να κρεμάς παιχνιδάκια από τώρα.

Έχω πάρει κ το καθισματάκι αυτοκινήτου της CYBEX (ΑΤΟΝ), το οποίο επίσης είναι άριστο κ σκοπεύω να πάρω κ το επόμενο κάθισμα το PALLAS-FIX.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εταιρία κ την προτείνω. :D

chrissaxak καλησπερα

μου αρεσει πολυ το cybex topaz. απο οτι καταλαβα εισαι πολυ ευχαριστημενη. θα μου το προτεινες δηλαδη?

εχω ψιλοκαταληξει στο maclaren αλλα πρωτον ειναι πολυ ακριβο(για δευτερο-ελαφρυ) που το θελω και δευτερον ολα τα μωρα σε τετοιο κυκλοφορουν! επηξε το ματι μας απο maclaren:p

εκεινο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το καθισμα να μην ειναι πολυ λεπτο. δε θελω να καθεται το μωρο και να ακουμπαει στα σιδερα κατω απο τη θεση του.στα περισσοτερα ειναι πολυ λεπτο το υφασμα. ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

wn7Rp3.png

Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να ερθω σε αντιπαραθεση με καμια μανουλα, αλλα παντου ειχα διαβασει και η δικη μου η παιδιατρος μας ειχε πει οτι η πλατη του καροτσιου δεν πρεπει να εχει κλιση για να μπει νεογεννητο. Ισως κατι να αλλαξε και να μην το γνωριζω.

Σχετικα με τις ερωτησεις σου Τερεζα, εγω εχω μακλαρεν που ειναι καταλληλο για νεογεννητο, και ειναι απλα τελειο. Θα το συμβουλευα χωρις δευτερη σκεψη οχι για καροτσι μπαστουνι αλλα για το μοναδικο καροτσι που χρειαζεται κανεις.

Εχω και το quinny Zapp και ειναι εξαιρετικα πρακτικο για μικρα αυτοκινητα αλλα δεν πεφτει η πλατη.

Επισης, (αν και με το μακλαρεν ειναι απιθανο να χρειαστεις service) εγω θα προτιμουσα μια μαρκα που να υπαρχει στην Ελλαδα ωστε να εχεις ανταλλακτικα και σερβις αν χρειαστει. Καλες αγορες. :D

Και ναι, εχεις δικιο, επηξε ο τοπος στα μακλαρεν. Για να συμβαινει αυτο ομως, κατι σημαινει, ετσι δεν ειναι;

Τελος, chrissaxak η μακλαρεν εχει τα:

four season, xlr, ryder, tecnho xt που ειναι καταλληλα για νεογεννητα. Καποια απ'άυτα δεν ηταν απο την αρχη που βγηκαν, γιατι ακριβως η πλατη τους δεν επεφτε τελειως. Οι τελευταιες εκδοσεις τους ομως ειναι καταλληλες για νεογεννητα. Και καπου εδω τελειωνω τη διδακτορικη μου διατριβη!!!

:lol::lol::lol::lol:

εμεις πηραμε για δευτερο καροτσι το mini pliko της peg perego μετα απο ατελειωτο ψαξιμο.βασικα ημουν αναμεσα σε αυτο και το quest της maclaren.στην επιτοπια δοκιμη διαλεξα το mini pliko.βαρυτερο κατα μισο κιλο απο το maclaren αλλα το διαλεξα για

-τον πανεξυπνο τροπο που κλεινει(δεν χρειαζεται να σκυψεις οπως σε ολα τα καροτσια μπαστουνια)

-την αρκετα χαμηλη θεση ανακλησης της πλατης και μεγαλυτερη απο το maclaren(η εταιρια το προτεινει απο νεογεννητο)βεβαια δεν ειναι τελειως οριζοντιο,δηλ εγω για νεογεννητο θα το σκεφτομουν.ισως απο 3 μηνων

-και ο βασικοτερος λογος ειναι γιατι ειναι made in italy και οχι made in china οπως ειναι το maclaren.

το εχουμε ευχαριστηθει πολυ!πολυ ελαφρυ και βολικο!ασε που πλεον εχουμε χωρο στο πορτ μπαγκαζ!:mrgreen:

PRW0p2.pngORfXp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα, μoυ εβαλες ιδεες και πηγα στο αυτοκινητο να δω το καροτσακι μου! :lol::lol::lol:

Made in Uk γράφει!!! :confused:

Ισως τα Quest να ειναι Κινεζικα και γι'αυτο ειναι και αρκετα πιο οικονομικα.

Εγω παρηγγειλα για 2ο καροτσι απο amazon το Atlas της obaby http://www.amazon.co.uk/Obaby-Atlas-Circles-Stroller-Purple/dp/B002YCSHW0/ref=sr_1_15?s=baby&ie=UTF8&qid=1297869502&sr=1-15

ειναι ελαφρυ η πλατη ξαπλωνει και ειναι και οικονομικο.Ηταν ρισκο η αγορα του γιατι δεν υπαρχει στην ελλαδα και δεν μπορουσα νατο δω απο κοντα αλλα μεχρι στιγμης (το εχω μονο μια βδομαδα) ειναι ευχαριστημένη

victoria τα καροτσια αυτα τα φερνουν τα mothercare...

chrissaxak καλησπερα

μου αρεσει πολυ το cybex topaz. απο οτι καταλαβα εισαι πολυ ευχαριστημενη. θα μου το προτεινες δηλαδη?

εχω ψιλοκαταληξει στο maclaren αλλα πρωτον ειναι πολυ ακριβο(για δευτερο-ελαφρυ) που το θελω και δευτερον ολα τα μωρα σε τετοιο κυκλοφορουν! επηξε το ματι μας απο maclaren:p

εκεινο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το καθισμα να μην ειναι πολυ λεπτο. δε θελω να καθεται το μωρο και να ακουμπαει στα σιδερα κατω απο τη θεση του.στα περισσοτερα ειναι πολυ λεπτο το υφασμα. ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

τα cybex τα βρηκα στα bebejou για οσους θελουν να τα δουν απο κοντα...

το υφασμα που ειναι η πλατη του μωρου ειναι αρκετα χοντρο σε σχεση με τα αλλα καροτσια...πολυ καλο αυτο

crissaxak σ ευχαριστω!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Γιωτα, μoυ εβαλες ιδεες και πηγα στο αυτοκινητο να δω το καροτσακι μου! :lol::lol::lol:

Made in Uk γράφει!!! :confused:

Ισως τα Quest να ειναι Κινεζικα και γι'αυτο ειναι και αρκετα πιο οικονομικα.

Και τα δυο maclaren που εχουμε γραφουνε Made in UK εκ των οποιων το ενα ειναι το Quest.Για μενα ειναι τα καλυτερα,εχουνε τραβηξει απιστευτη ταλαιπωρια και ειναι σαν καινουργια.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Καλημέρα, είμαι το κορίτσι με τις ερωτήσεις!

Πρώτον, το Pliko Mini δείχνει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω, ξέρετε πού μπορώ να το δω από κοντά?

Δεύτερον, έχει κανείς το Inglesina Trip? Το δοκίμασα στο Λητώ και μου φάνηκε φοβερά δύσκολο στην οδήγηση, τόσο που δεν το περίμενα. Ήταν χαλασμένο ή είναι αδύνατον να το πας με το ένα χέρι?

Τρίτον, το Maclaren Quest έχει πολυ μικρές ρόδες. Αυτό είναι πρόβλημα στα πεζοδρόμια?

Αυτά τα καρότσια κάθε φορά που είναι να διαλέξω, μεγάλο πρόβλημα! Και με το μεγάλο έψαχνα πόσον καιρό.

Ευχαριστώ μαμάδες και μπαμπάδες!

chrissaxak καλησπερα

Καλημέρα! Η πλάτη είναι σαν παπλωματάκι χοντρούλικο κ έχει ένα επιπλέον μαξιλαράκι πλάτης, για ολόκληρη την πλάτη του μωρού, όχι μόνο για το κεφάλι, για να το κάνει ακόμη πιο αφράτο για το μωράκι.Οπότε το παιδί δε νομίζω πως νιώθει καθόλου τα σίδερα του καροτσιού.

Και ΝΑΙ θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα!

Τελος, chrissaxak η μακλαρεν εχει τα:

four season, xlr, ryder, tecnho xt που ειναι καταλληλα για νεογεννητα. Καποια απ'άυτα δεν ηταν απο την αρχη που βγηκαν, γιατι ακριβως η πλατη τους δεν επεφτε τελειως. Οι τελευταιες εκδοσεις τους ομως ειναι καταλληλες για νεογεννητα.

Έχεις δίκιο για τα καρότσια που λες. Δε τα θυμόμουν καλά.

Η πλάτη όμως δε χρειάζεται να πέφτει τελείως, αρκεί να πέφτει για περισσότερο από 150 μοίρες, αφού ακόμη κ την κούνια του μωρού πρέπει να την έχεις σε κλίση 30 μοιρών ώστε να αποφεύγεις τις αναγωγές όσο είναι ξαπλωμένο. Αρκεί βέβαια να μην είναι η μεσούλα του στο χώρισμα της πλάτης με τη βάση αλλά να είναι ολόκληρο το παιδί ξαπλωμένο στην περιοχή της πλάτης του καροτσιού ώστε να είναι σε ευθύγραμμη θέση. (ελπίζω να γίνομαι κατανοητή :P)

τα cybex τα βρηκα στα bebejou για οσους θελουν να τα δουν απο κοντα...

το υφασμα που ειναι η πλατη του μωρου ειναι αρκετα χοντρο σε σχεση με τα αλλα καροτσια...πολυ καλο αυτο

crissaxak σ ευχαριστω!!!

Κοίτα να δεις που μετά από όσο ψάξιμο τώρα έμαθα ότι υπάρχουν κ εδώ κ πολύ το χάρηκα!!! Οπότε εγώ σ'ευχαριστώ!! :D

Ξέρεις σε τι τιμές τα έχουν? Γιατί στο Amazon.de είναι στα 150? (το TOPAZ) μαζί με τα μεταφορικά, ενώ το καρεκλάκι αυτοκινήτου (ΑΤΟΝ) είναι στα 100? μαζί με τα μεταφορικά.

Τρίτον, το Maclaren Quest έχει πολυ μικρές ρόδες. Αυτό είναι πρόβλημα στα πεζοδρόμια?

Είναι όντως πρόβλημα, όχι τόσο στα πεζοδρόμια, όσο γενικά σε έναν κακοστρωμένο δρόμο (που δυστυχώς είναι πολλοί!) Οι μικρές ρόδες είναι καλές κυρίως για εσωτερικούς χώρους, όπως τα εμπορικά.

Γενικά θα σου πρότεινα οι ρόδες να είναι από τα κριτήρια που θα σε κάνουν να επιλέξεις ένα καρότσι, κυρίως αν σκοπεύεις να έχεις ένα καρότσι κ όχι 2, όπως κάνουν πολλοί.

Εγώ πήρα το CYBEX όπως έχω πει κ ευτυχώς δε δείχνει να χρειάζομαι κ 2ο γιατί κάνει για όλες τις περιπτώσεις, χειμώνα-καλοκαίρι, σε ίσιο αλλά κ σε ανώμαλο δρόμο.

Διαφημίσεις

chrissaxak ολα καλα ακουγονται αλλα

μιλησα πριν απο λιγο με τα bebejou τα οποια εχουν μονο το onyx μοντελο(159 ?)

και επισης μου ειπαν οτι δε προκειται να φερουν ξανα ουτε με παραγγελια καθως η αντιπροσωπεια τα παρατησε και δε τα φερνει πλεον!

ουτε ανταλλακτικα αν χρειαστει καποοιος μπορει να βρει.

η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ το topaz και μ αυτα που εμαθα ειμαι παλι στην αρχη:confused:

wn7Rp3.png

Χωρίς να θέλω να σε πείσω για κάτι αφού δεν έχω κάποιο προσωπικό όφελος από κάτι τέτοιο, θα σου πω πως εγώ το παρήγγειλα χωρίς καν να ξέρω ή μάλλον ξέροντας πως δεν υπάρχουν καθόλου εδώ. Ας πούμε ότι πήρα το ρίσκο κ προς το παρόν είμαι ικανοποιημένη.

Έχω σκεφτεί πως για να πάρω ένα καλό καρότσι από εδώ, θα πρέπει να το χρυσοπληρώσω (ένα 300άρι μέσα στο νερό) τα οποία δεν ήθελα να δώσω. Ενώ η πιθανότητα του να μου προκύψει ανάγκη για κάποιο service ή ανταλλακτικό είναι μικρή, η διαφορά στο κόστος είναι τεράστια. Οπότε, λοιπόν, είπα πως αν μου προκύψει, όντως, τέτοια ανάγκη θα απευθυνθώ κατευθείαν στη εταιρία για να με καθοδηγήσουν αυτοί. Άλλωστε έχω διαβάσει, εδώ μέσα κιόλας, πως ακόμη κι αν πάρεις ένα καρότσι που κυκλοφορεί εδώ, πχ από την Ιταλία, οι αντιπροσωπίες αρνούνται να σε καλύψουν με service κ πρέπει κ πάλι να μιλήσεις με τη μαμα-εταιρία. Οπότε γιατί να μην το κάνω εξ αρχής?

Είναι ρίσκο-το ξέρω, αλλά χαμηλής επικινδυνότητας αφού η πιθανότητα βλάβης είναι μικρή κ η διαφορά όπως είπα μεγάλη.

Σαφώς κ είναι προσωπική επιλογή του καθενός αν θα ρισκάρει κάτι ή όχι. :D:D:D

εγώ είμαι φαν quinny!!όλοι το ξέρουν,χιχι

έχω το buzz και τώρα πήρα το zapp,δεν κατεβαίνει η πλάτη,αλλά έχει βγει το zapp extra που είναι τέλειο αλλά πιο ακριβό,κι έτσι δεν το πήρα. με το ένα χέρι πάει μια χαρά,είναι πάρα πολύ ελαφρύ.

http://www.tonykealys.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/o/do_zappxtra_rebelred_lying3.jpg

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Το Zapp μου αρέσει πάρα πολύ αλλά το ότι δεν πέφτει η πλάτη είναι ένα θέμα. Καλοκαίρι έρχεται και μπορεί όλο και κάπου να πάμε και να το αργήσουμε, να μην μπορεί να κοιμηθεί λίγο στο καρότσι? Εσεις τι κάνετε με αυτό miamama?

Το xtra το κακό είναι ότι για να διπλώσει πρέπει να βγει το κάθισμα.

pasxalitsa v το καροτσι το εχει το mothercare αγγλιας δεν νομιζω οτι το φερνουν εδω γιατι επικοινωνησα με την obaby πριν το αγορασω αν εχουν συνεργατη η αντιπροσωπο στην Ελλαδα και μου ειπαν οτι δεν το φερνει κανεις παρα μονο μου εδωσαν το τηλεφωνο του αντιπροσωπου στην Κυπρο αν με εξυπηρετουσε.

UeNTp3.png

Διαφημίσεις

Το Zapp μου αρέσει πάρα πολύ αλλά το ότι δεν πέφτει η πλάτη είναι ένα θέμα. Καλοκαίρι έρχεται και μπορεί όλο και κάπου να πάμε και να το αργήσουμε, να μην μπορεί να κοιμηθεί λίγο στο καρότσι? Εσεις τι κάνετε με αυτό miamama?

Το xtra το κακό είναι ότι για να διπλώσει πρέπει να βγει το κάθισμα.

από 1.5 χρονών περίπου δεν κοιμάται στο καρότσι,αντέχει.

εννοείται τα μεσημέρια πάντα σπίτι είμαστε,αλλιώς περιμένει να γυρίσουμε. και το βράδυ παρόλο που σπίτι κοιμάται από τις 9.30,αν είμαστε έξω κάθεται μέχρι τις 12-1...

θέλει να κοιμάται μπρούμυτα,ίσως γι'αυτό αντέχει.

ένας άλλος λόγος πιστεύω είναι ότι από νεογέννητο την είχα στο καρότσι 5 ώρες καθημερινά,την είχα μαζί μου στη δουλειά και πιθανόν βαρέθηκε να κοιμάται εκεί.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Η κόρη μου είναι 10 μηνών και θα το πάρω σε λίγο που θα χρονίζει. Ίσως λοιπόν είναι νωρίς για να μην κοιμάται... Κι εμένα στο κρεβάτι της μπρούμυτα μόνο αλλά στο καρότσι που έχουμε τωρα νανουρίζεται μια χαρά!

Ωραίο πρέπει να είναι αλλά δε συμπαθώ καθόλου την Chicco μου κάθεται πολύ στραβά δεν ξέρω γιατί. Επίσης ήθελα κάτι γυρω στα 6 κιλα, 6,5 το πολύ και το Liteway είναι 7. Μικρή διαφορά θα μου πεις αλλά άμα είναι για τόσα παίρνω το Maclaren xt και ξεμπερδεύω...

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! ;)

• 1 month later...
:PΚαλημερα σας! Θα ηθελα παρακαλω την γνωμη σας.. Η μικρη μου είναι 11 μηνων και 9 κιλα κ χρειαζομαστε πλεον ένα καροτσι ελαφρυ (τυπου μαπστουνι) για τις βολτες μας! Με μια γρηγορη αναζητηση στο site ειδα πως το maclaren υπερισχυει στις προτιμησεις των μαμαδων αλλα ρε κοριτσια είναι πανακριβο κ σκεφτομαι εάν αξιζει από την αποψη ότι μεχρι ποσο χρονων θα καθεται στο καροτσι η μικρη και μεχρι ποσα κιλα ειναι?ειναι κ υπερκινητικη η δικια μου…. Η ξαδερφη μου εχει ένα από τα mothercare κ μου ειπε πως είναι σκυλι και πολύ οικονομικο (50-60 ευρω εάν θυμαμαι καλα)… ξερετε κατι γι αυτό?? Ειδα στο site της chicco το ct 0.5 evolution και το lite way top τα οποια μου φαινονται ενδιαφεροντα αλλα δεν λεει μεχρι ποσα κιλα?? Άλλες προτασεις???

Εμείς πήραμε από 18 μηνών ένα καρότσι μπαστούνι 20 ευρώ από τζάμπο, (έχει ροζ για κορίτσι και μπλε για αγόρι) πολύ βολικό και ελαφρύ για μικρές αποστάσεις και κυρίως δεν μας νοιάζει να χαλάσει (όσο κρατήσει), τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν κατεβαίνει η πλάτη τελείως για ύπνο και ότι είναι χαμηλά σε σχέση με το τραπέζι πχ έξω σε ένα εστιατόριο. Πιστεύω ότι είναι ό,τι πρέπει για παιδιά που ήδη περπατούν μέχρι και την σταδιακή κατάργηση του καροτσιού...

Κοριτσια σκεφτομαι να αγορασω απο το ebaby το zapp σε λευκο χρωμα!Μπορει να μου πει καποια κοπελα που εχει αυτο το καροτσακι αν πλενεται ευκολα το υφασμα?

Καλημερα, εγω ψιλοπαιδευτηκα να το βαλω και να το βγαλω αλλα αυτοσχεδιασα γιατι ειχα χασει το φυλλαδιο με τις οδηγιες. :(

Αν το βγαλεις ομως καθαριζει πανευκολα.

Να σου πω τη γνωμη μου; Σκεψου οτι αυτο το καροτσακι θα το εχεις χειμωνα-καλοκαιρι, σε βροχες, λασπες, λακουβες, νερα. Εισαι σιγουρη για το χρωμα; Εγω το εχω σε μπορντω και ειναι τελειο γιατι δεν φαινεται τιποτα. Δειχνει παντα πενατακαθαρο (κι'ας μην ειναι! :wink: )

Και το μακλαρεν που εχω, το πηρα σε καφε για τον ιδιο λογο.

Παντως ειναι τελειο καροτσακι. Θα το ευχαριστηθεις πολυ.

Καλημερα, εγω ψιλοπαιδευτηκα να το βαλω και να το βγαλω αλλα αυτοσχεδιασα γιατι ειχα χασει το φυλλαδιο με τις οδηγιες. :(

Αν το βγαλεις ομως καθαριζει πανευκολα.

Να σου πω τη γνωμη μου; Σκεψου οτι αυτο το καροτσακι θα το εχεις χειμωνα-καλοκαιρι, σε βροχες, λασπες, λακουβες, νερα. Εισαι σιγουρη για το χρωμα; Εγω το εχω σε μπορντω και ειναι τελειο γιατι δεν φαινεται τιποτα. Δειχνει παντα πενατακαθαρο (κι'ας μην ειναι! :wink: )

Και το μακλαρεν που εχω, το πηρα σε καφε για τον ιδιο λογο.

Παντως ειναι τελειο καροτσακι. Θα το ευχαριστηθεις πολυ.

Εχεις απολυτο δικιο και εγω το μεγαλο καροτσι που της εχω ειναι σκουρο πορτοκαλι!Απλα αρεσε στον αντρα μου πολυ το λευκο και λεω κατσε να ρωτησω μη την πατησω!Αν βγαινει ευκολα να το παρω γιατι 99ευρω που το εχει ειναι μια χαρα τιμη!!Σε αυτη την τιμη εχει και το κοκκινο αλλα δεν μου πολυ αρεσε το υφασμα του!Σε ευχαριστω!

KETsp3.png

Κοριτσακι μου γλυκο παρε το κοκκινο ασυζητητι!!!

Δυσκολοι λεκεδες δε θα σου βγαινουν με τιποτα απο το ασπρο και θα φαινεται συνεχως οτι εχεις ενα καροτσακι λερωμενο.

Η κουμπαρα μας που εχει το Zapp σε κοκκινο δειχνει ακομα πιο καθαρο κι'άπ'το μπορντω που εχω εγω.

Καλες αγορες. :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...