Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 σε 1,Γαμοβαφτιση μαζι...Οικονομικες προτασεις!!

agkiolina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 150
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γινε περιγραφική...

Θα το πω πολύ σεμνά...θα ξαναζήσεις την μέρα του γάμου σου,φορώντας αυτά τα υπέροχα παπούτσια...αλλά ΜΟΝΟ αυτά...χωρίς το νυφικό...

Άντε και με το καλό και η κόρη!!!;)(ο νοών νοείτω)

Με το metaxaki μιλάω ή μήπως ειναι ο Λάκης Γαβαλας αυτοπροσώπως...εισαι απιθανη...Πρεπει να ασχοληθεις με τη μοδα...;)

Μαράζι και καημός μεγάλος που δεν ασχολήθηκα με την δημοσιογραφία... έχω το "μικρόβιο' γενικώς του styling, της οργάνωσης... θα ήθελα να εργαστώ σε περιοδικό, να γράψω βιβλία... ότι έχει να κάνει με την γραφή + τον λόγο εν ολίγοις... αλλά αντί αυτών κάθομαι και μαγειρεύω με τα παιδάκια μου !!!!

Καλόοοοοο????

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Μαράζι και καημός μεγάλος που δεν ασχολήθηκα με την δημοσιογραφία... έχω το "μικρόβιο' γενικώς του styling, της οργάνωσης... θα ήθελα να εργαστώ σε περιοδικό, να γράψω βιβλία... ότι έχει να κάνει με την γραφή + τον λόγο εν ολίγοις... αλλά αντί αυτών κάθομαι και μαγειρεύω με τα παιδάκια μου !!!!

Καλόοοοοο????

Πρώτον έχεις το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς... και δεύτερον με το "μικρόβιο" σου μπορείς να ασχοληθείς και στο μέλλον. Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για να κάνει κάποιος κάτι που πραγματικά θέλει και αγαπάει.Εδώ βλέπεις 60ρηδες να ξεκινάνε σπουδές στο πανεπιστήμιο. Τί να πω κι εγώ που από διερμηνέας κατέληξα γιατρός και αποκλειστική νοσοκόμα ταυτοχρόνως της μάνας μου???Και για παιδάκια ούτε λόγος.

Να χαίρεσαι λοιπόν για όσα έχεις(που είναι και πολύ σημαντικά) και να μην στεναχωριέσαι για ό,τι δεν μπόρεσες να κάνεις.:)

υπαρχει ομως μεγαλυτερη ευτυχια???

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!! Δεν παραπονιέμαι προς Θεού -- τον ¨καημό¨ μου εξέφρασα--... και πού ξέρεις ???? Κάποια μέρα όλα μπορεί να συμβούν...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

και ναι ξεκινησαμε να διαλεγουμε ...Ημερομηνια βρηκαμε

εκκλησια εχουμε 3 υποψην μας μετα τις γιορτες θα παμε να ρωτησουμε ,κεντρο εχουμε 3 επισης υποψην μας..... μπομπονιερες θα παρουμε τα υλικα και θα της φτιαξουμε μονοι μας , το προκλητηριο επισης το βρηκαμε πως το θελουμε απλα να βρουμε τυπογραφο ...

θελουμε κι αλλα?:P:p

Στολισμα ειναι του κουμπαρονονου οπως και τα στεφανα , η κανατα κτλ κτλ κτλ

Ξεχασα κατι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φωτεινή σου έστειλα πμ για πολύ καλή fashion designer με μεγάλη πείρα που μπορεί να σου κατασκευάσει νυφικό όπως ακριβώς το θες σε πολύ οικονομικές τιμές!:-D

Διαφημίσεις

Τελικά και στην Αθήνα τον στολισμό τον αναλαμβάνει ο κουμπάρος??Γιατί νόμιζα πως μόνο στην Θεσσαλονίκη γίνεται αυτό.

Φωτεινή,

όσο για το νυφικό έχω να σου προτείνω ένα κατάστημα (επώνυμο) με στοκ νυφικά στο Χαλάνδρι. Είναι μόνο όμως για αγορά, αλλά οι τιμές του πραγματικά πάρα πολύ καλές.

Εγώ είχα αγοράσει από εκεί το νυφικό μου το 2007. Ήταν μόνο μια φορά βαλμένο κι ενώ η αρχική τιμή βιτρίνας έφτανε στα 2.500 ευρώ (τότε) το πήρα 900 ευρώ --και δεν το μετάνιωσα--.

Στείλε μου pm εάν σε ενδιαφέρει να σου δώσω στοιχεία. Πιστεύω πως δεν χάνεις τπτ να πας να ρίξεις μια ματιά.

Παπούτσια, κλασικά, στον Thomas... ότι θες μόνο για σένα σε τιμές πολύ προσιτές σε σύγκριση με αυτά που πουλάνε έξω και φβτογράφο έχω (άψογη) στον Πειραιά. Οι τιμές είναι λίγο "τσιμπημένες" αλλά η δουλειά της μιλάει...

metaxaki μηπως μπορεις να ου στειλεις με μηνυμα τα νυφικα

εμείς κάναμε γαμοβαφτιση τον Σεπτέμβριο!Καλό κουράγιο!!

κάποια πράγματα που εφάρμοσα είναι τα εξής:

εννοείται 1 προσκλητήριο

μία κοινή μπομπονιέρα & απλά γλυκάκι για την βάφτιση (μάλιστα τις μπομπονιέρες τις έκανα σε κέντρο αποκατάστασης ΑΜΕΑ (όχι για αγαθοεργία,αλλά γιατί να τα δώσω σε κάποιον που θα τα βάλει στην τσέπη του?)το ίδιο μπορείς να κάνεις & με τα προσκλητήρια & έχουν κάποια διαφορά στην τιμή σε σχέση με τα καταστήματα. Άσε που οι αποδείξεις που παίρνεις θεωρούνται δωρεά και απολάσσεσαι από την εφορία;)

για αίθουσα δεν ξέρω να σου πώ γιατί είμαι Θεσ/νικη, αλλά τις Κυριακές & μετά τον Οκτώβριο οι τιμές είναι καλύτερες, γιατί θεωρείται ''νεκρή περίοδος'' για κοινωνικές εκδηλώσεις!

Διαφημίσεις

Τελικά και στην Αθήνα τον στολισμό τον αναλαμβάνει ο κουμπάρος??Γιατί νόμιζα πως μόνο στην Θεσσαλονίκη γίνεται αυτό.

Μονο αν το θελει ο κουμπαρος το κανουν.Πχ σ'εναν γμο που ειχα παει η νυφη ηθελε υπερπαραγωγη στολισμο κι συμφωνησανε να πληρωσει τα βασικα η κουμπαρα και τ αλλα το ζευγαρι.Σ'εμας παλι ο κουμπαρος θελει υπερπαραγωγη σ'ολα :P στολισμο στεφανα και οτι εχει σχεση με την βαφτηση της μικρης εγω του ειπα χαλαρα πραγματα αυτος επιμενει περιμενω να δω τι εχει σκοπο να κανει ... γιατι σε λιγες μερες ξεκιναμε το τρεξιμο για τα καλα:P:p:p:p

Φωτεινή δες εδώ αν σε συμφέρει αυτή η προσφορά http://www.dealmyday.gr/ .

Το έχω γράψει σε άλλα 2 θέματα για να το δεις σήμερα και να προλάβεις. Απλά δες τα ψιλά γράμματα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

και εμείς θα τα κάνουμε μαζί τον μάιο!νυφικο κ παπούτσια τα παρήγγειλα απέξω κουστούμι πήρε ο άντρας στις εκπτώσεις πέρυσι προσκλητήρια θα τα τυπώσω εγώ μπομπονιέρες απλες και παιδικές για παιδακια στολισμο στεφανα βαφτηστικα οι κουμπαροι τα δωρα κουμπάρων τωρα στις εκπτωσεις και μετα ταβερνουλα με ζωντανη μουσικη να φαμε να πιουμε και να χωρεψουμε!

Εκκλησια κλεισαμε , κεντρο πηγαμε και ειδαμε μασ ηρθε μια καμπανια στο κεφαλι αλλα θα παμε να δουμε κι αλλα 2 που εχουμε υποψην αλλα οπως τα ζυγισαμε μαλλον εκει που πρωτοπηγαμε θα καταλληξουμε ειναι και κοντα στο σπιτι αν η μικρη κουραστει να την παμε με την γιαγια μας μαζι εκει ... τωρα θα δουμε...

Και εμείς θα κάνουμε γαμοβάφτιση Πρωτομαγια . Είναι Κυριακή μεσημέρι . Δεν εχω ψάξει ομως ακόμη τίποτα και ξεκινάω αυριο τις επισκέψεις στις γύρω εκκλησίες .

Φωτεινή επειδή μένουμε κοντά (Εγω Καλλιθέα), ποια κέντρα έχεις υποψη σου ? Να τους ρίξω και εγω μια ματιά .

Σε βρίσκω πάντως πολυ ποιο οργανωμένη απο εμένα .

Εμένα μου προτείνανε την ταβέρνα '' Μεταξύ μας'' στην Γράμμου στο Μοσχάτο , αλλα δεν ενθουσιάστηκα κιολας οταν την είδα . Είναι απλά μια ταβέρνα , τίποτα το ιδιαίτερο αισθητικά . Το καλό είναι βέβαια οτι εχει ζωντανή μουσική και ερχεται οικονομικά .

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

Και εμείς θα κάνουμε γαμοβάφτιση Πρωτομαγια . Είναι Κυριακή μεσημέρι . Δεν εχω ψάξει ομως ακόμη τίποτα και ξεκινάω αυριο τις επισκέψεις στις γύρω εκκλησίες .

Φωτεινή επειδή μένουμε κοντά (Εγω Καλλιθέα), ποια κέντρα έχεις υποψη σου ? Να τους ρίξω και εγω μια ματιά .

Σε βρίσκω πάντως πολυ ποιο οργανωμένη απο εμένα .

Εμένα μου προτείνανε την ταβέρνα '' Μεταξύ μας'' στην Γράμμου στο Μοσχάτο , αλλα δεν ενθουσιάστηκα κιολας οταν την είδα . Είναι απλά μια ταβέρνα , τίποτα το ιδιαίτερο αισθητικά . Το καλό είναι βέβαια οτι εχει ζωντανή μουσική και ερχεται οικονομικά .

Ποσα ατομα θα εχεις?

Ωραιο ειναι και το " απο καρδιας" λιγο πιο κατω απο το "μεταξυ μας".

ειναι απεναντι απο την εκκλησια τους Ταξιαρχες.

απλα εγω εκει επειδη ειχα κανει τραπεζι για τον λογο και ειμασταν πολυ λιγοτεροι και δεν ηθελα να ξαναπαω εκει.

Αυτο που ειδαμε και μαλλον θα καταληξουμε κατα 80% εκει ειναι το κεντρο Καταρρακτης που ειναι Ομηρου και Κωνσταντινουπολεως γωνια,μιας και ειναι στην ιδια ευθεια με την εκκλησια να μην ειμαι και μακρυα.Μου εχουν πει να παω να δω και αλλο ενα κεντρο στις 3 γεφυρες αλλα πεφτει αρκετα μακρυα αν κουραστει το μωρο για να παει σπιτι.

Εγω απλα ξεκιναω τωρα γιατι το 2012 ειναι δισεκτο και φοβαμαι μηπως μεινω μονο με την εκκλησια στο τελος :D:D:D

Σε αυτό το κέντρο το "Καταρράκτης" που λες, είχαν πάει παλιά σε τραπέζι οι γονείς μου και μου είχαν πει ότι ήταν πολύ συμπαθητικά! Με το νυφικό έκανες τίποτα;;; Η αγορά από το εξωτερικό είναι σίγουρα πολύ συμφέρουσα αλλά αν το σώμα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, δεν ξέρω ποση επιδιόρθωση μπορεί να παίρνει μετά... Αν π.χ. πέσει ίσα ίσα στην περιφέρεια και στο στήθος μεγάλο/μικρό, τί κάνεις;

Πασχαλιτσα κοιτα

Κορμαρα δεν ειμαι τα κιλακια μου τα εχω... και επειδη δεν θελω να πηγαινοερχεται το νυφικο και δεν ξερω κατα ποσο θα μου αρεσει μεσα απο μια φωτογραφια που το βλεπω προτιμω να ψαξω μιας και εχω χρονο και να δω μερικα... ειναι και η εκθεση τωρα τον Φλεβαρη και θα παω να ριξω και μια ματια κι εκει να εχω καμια ιδεα :D:D.

Η κουνιαδα μου εκανε παραγγελια απο ενα τετοιο σαιτ μια τουαλερα για να παει σ εναν γαμο και μου ειπε οτι αν της βγει καλο θα παραγγειλει και το νυφικο της μιας και εκεινη θελει ενα απλο σκετο ασπρο φορεμα.. εγω το θελω καπως σχετικα πλουσιο , οσο αρμοζει σε μια πριγκιπισα που λεει κι ο αντρουλης μ {τωρα κατα ποσο θα ειμαι πριγκιπισα με τα κιλακια μου θα δειξει μεχρι τοτε, εξαλλου στα ματια των αντρων μας ειμαστε Θεες ... :D:D:D:D}

Οσο για το κεντρο εκει ειχε κανει κ ο αδερφος μου τον γαμο του κι ηταν τελεια

Ποσα ατομα θα εχεις?

Ωραιο ειναι και το " απο καρδιας" λιγο πιο κατω απο το "μεταξυ μας".

ειναι απεναντι απο την εκκλησια τους Ταξιαρχες.

απλα εγω εκει επειδη ειχα κανει τραπεζι για τον λογο και ειμασταν πολυ λιγοτεροι και δεν ηθελα να ξαναπαω εκει.

Αυτο που ειδαμε και μαλλον θα καταληξουμε κατα 80% εκει ειναι το κεντρο Καταρρακτης που ειναι Ομηρου και Κωνσταντινουπολεως γωνια,μιας και ειναι στην ιδια ευθεια με την εκκλησια να μην ειμαι και μακρυα.Μου εχουν πει να παω να δω και αλλο ενα κεντρο στις 3 γεφυρες αλλα πεφτει αρκετα μακρυα αν κουραστει το μωρο για να παει σπιτι.

Εγω απλα ξεκιναω τωρα γιατι το 2012 ειναι δισεκτο και φοβαμαι μηπως μεινω μονο με την εκκλησια στο τελος :D:D:D

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση !!! :)

Θα ρίξω και εγω μια ματιά στους καταρράκτες . Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις πμ με την τιμή που σου ζητήσανε για να εχω μια ιδέα ?

Το απο καρδιάς είναι καλύτερο απο το μεταξύ μας ? Εμείς θα είμαστε γυρω στα 120 άτομα , αλλα ακόμη δεν τους εχουμε καταγράψει για να είμαστε σίγουρη . Μέσα στη βδομάδα πρέπει να γίνει και αυτό .

Ποια άλλα 2 κέντρα έχεις υποψη σου , για να πάω και σε αυτά να ρωτήσω ?

Στις 3 γέφυρες στην Καλλιθέα εννοείς ? Στην αρχή της Θησέως ?

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια χαθηκα αλλααααααααααα ειχα καλα αποτελεσματα

Τελικα βρηκα και κεντρο λιγο μακρυα απο την περιοχη μας αλλα μας βγαινει πιο οικονομικα και με καλυτερο μενου και με καλυτερο περιβαλλον και καλους ανθρωπους συζητησιμους....

Βρηκαμε και μπομπονιερες να τις φτιαξουμε μονοι μας...η μπομπονιερα να την παρουμε ετοιμη μας βγαινει περιπου 1,90 το κομματι αν την φτιαξουμε εμεις μας βγαινει 1,10 το κομματι και ειναι τοσο ευκολη που θα γινει ευχαριστα η δουλεια μας :D:D

Το προσκλητηριο τωρα το κειμενο το εχουμε ετοιμο , μονοι μας το φτιαξαμε και το μονο που μας μενει ειναι να το τυπωσουν σ'εναν παπυρο που θελουμε κια να το δεσουμε και ειναι κομπλε ...

τωρα μας εμεινε ο φωτογραφος που πηγα στην εκθεση που εγινε πριν μερικεσ μερες στο περιστερι και ειδα κατι που εμεινα με το στομα ετσι:eek: ανοικτο δειτε δειγμα της δουλειας του http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=SXpQj9PMHqM

και τελος μας εμεινε το νυφικο και το κουστουμι , το μακιγιαζ , τα νυχια χμμμ και το χτενισμα που αυτο μαλλον θα τα φτιαξει μια ξαδερφη μ που εργαζεται σε κομμωτηριο να τα παρει τουλαχιστον αυτη τα χρηματα κι οχι το αφεντικο της κι ειμαστε ετοιμοι ... :D:D:D:D:D

αχχχχ ολο αυτο σαν ψεμα μου φαινεται .....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...